Mamusie lutowe 2016 ♥ to już V część naszego wątku! - Strona 145 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-01-13, 09:10   #4321
agaczilla21
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lutowe 2016 ♥ to już V część naszego wątku!

Zastanawiam się jak jutro jechac...czy jechac spod domu o 15.35 i po miescie pochodzic i iść z rynku do gina czy zejść na dół na przystanek na mw 16.30 i jechać do dworca i do gina 2 kroczki..bo po wizycie i tak będę miała czas pochodzić...
agaczilla21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-13, 09:16   #4322
figa84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agaczilla21 Pokaż wiadomość
Aga u mnie jest tak - robię pranie z rana a wieczorem juz pól kosza prania...jak juz będzie Patryk to pralka co 2 dni bedzie chodzić...szczególnie zimą bo za wiele nie mam gdzie suszyć...
U mnie co 2 dni maks chodzi przy jednym dziecku tylko ze mam wrazenie, że im łobuz starszy tym się jednak więcej zbiera.
figa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-13, 09:17   #4323
MamaKarolci28
MamaKarolci28

Dot.: Mamusie lutowe 2016  to już V część naszego wątku!

Cytat:
Napisane przez NanaR Pokaż wiadomość
Widocznie wszystkie byłyśmy cały rok grzeczne dlatego nasze noworoczne prezenty grzecznie czekają
Dokładnie tak, u mnie tez nic nie wskazuje ze sie urodzi wczesniej, chociaż nie pogniewalabym sie jeśli zechciały przyjść na swiat tydzień wczesniej
Dziewczyny pakujcie sie w dwie torby czy jedna duża walizkę ?
Juz sama nie wiem, z córka miałam dwie gdzie było wygodnie bo szukając jej rzeczy tylko w jej torbie szybko cos znalazłam.
MamaKarolci28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-13, 09:19   #4324
agaczilla21
Zakorzenienie

Ja piorę jak mam caly kosz...wchodzi na 2 pralki i mieści się na suszarce. A w razie co to jeszcze w łazience mam ta pod sufitem.

---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

Ja pakuje się w jedna bo niezależnie od tego gdzie w końcu będę rodzic dla dziecka potrzebuje tylko pampkow i kremu do pupy...
Stary 2016-01-13, 09:20   #4325
amb86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MamaKarolci28 Pokaż wiadomość
Dokładnie tak, u mnie tez nic nie wskazuje ze sie urodzi wczesniej, chociaż nie pogniewalabym sie jeśli zechciały przyjść na swiat tydzień wczesniej
Juz sama nie wiem, z córka miałam dwie gdzie było wygodnie bo szukając jej rzeczy tylko w jej torbie szybko cos znalazłam.
Ja mam dwie, choć mąż iważa że to szaleństwo. ALE mam tam na prawdę wszystko, łącznie z rożkiem, który naprawdę zajmuje połowę torby...
amb86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-13, 09:26   #4326
MamaKarolci28
MamaKarolci28

Cytat:
Zastanawiam się jak jutro jechac...czy jechac spod domu o 15.35 i po miescie pochodzic i iść z rynku do gina czy zejść na dół na przystanek na mw 16.30 i jechać do dworca i do gina 2 kroczki..bo po wizycie i tak będę miała czas pochodzić...
Jak sie czujesz na siłach to bym pospacerowala i odetchnęła od dzieci zawsze to jakis trening przed porodem, bylejaki ale kondycja sie przyda przy porodzie

---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ----------

Cytat:
Napisane przez amb86 Pokaż wiadomość
Ja mam dwie, choć mąż iważa że to szaleństwo. ALE mam tam na prawdę wszystko, łącznie z rożkiem, który naprawdę zajmuje połowę torby...
Faceci.... oni zazwyczaj nic nie potrzebują i by sie spakowała w torbę reklamówkę
Właśnie duzo miejsca zajmują rzeczy dla nas podkłady, środki higieny codziennej i jeszcze biorę ręcznik papierowy, wtedy był mi bardzo przydatny.
Stary 2016-01-13, 09:27   #4327
Karinek1973
Raczkowanie

Cytat:
Ja jestem spakowana w kilka
1." Na dzień" dobry koszula szlafrok kapcie woda + teczka z dokumentacją
2. Po cesarce już na salę kosmetyczka + torba z całym moim zaopatrzeniem (kubek sztućce wody koszule bielizna itd)
3 Torba higieniczna (pampki, chusteczki podkłady ręcznik papier) niby to zapewnia szpital ale wolę, żeby mąż woził w samoch i w razie potrzeby podrzucił
4. Torba z ubrankami dla małego na wyjście - ta czeka w domu w foteliku
5. Torba z ubraniami dla mnie na wyjście
Karinek1973 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-01-13, 09:31   #4328
kaaasi
Zakorzenienie

Cytat:
w dwie....jedna z moimi rzeczami, druga dla syna rzeczy no tak planuję na dzień dzisiejszy
Cytat:
Jak sie czujesz na siłach to bym pospacerowala i odetchnęła od dzieci zawsze to jakis trening przed porodem, bylejaki ale kondycja sie przyda przy porodzie

---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ----------

Faceci.... oni zazwyczaj nic nie potrzebują i by sie spakowała w torbę reklamówkę
Właśnie duzo miejsca zajmują rzeczy dla nas podkłady, środki higieny codziennej i jeszcze biorę ręcznik papierowy, wtedy był mi bardzo przydatny.
ale w rękę i tyle skąd ja to znam

kaaasi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-13, 09:31   #4329
agaczilla21
Zakorzenienie

MamaKarolci czuje się ok. Spacer bedzie tak czy tak...bo jezeli pojadę spod domu to dojade do rynku a gin kolo dworca...wiec tak ok km mam...a na dol na przystanek tez mam km i wysiade kolo dworca...ale chyba bardziej nastawiam się żeby jechac spod domu i sie przejść...a po drodze zahaczyć o sklep z bielizna i stanik kupic 😉
Stary 2016-01-13, 09:35   #4330
MamaKarolci28
MamaKarolci28

Dot.: Mamusie lutowe 2016

Cytat:
Napisane przez Karinek1973 Pokaż wiadomość
1." Na dzień" dobry koszula szlafrok kapcie woda + teczka z dokumentacją
2. Po cesarce już na salę kosmetyczka + torba z całym moim zaopatrzeniem (kubek sztućce wody koszule bielizna itd)
3 Torba higieniczna (pampki, chusteczki podkłady ręcznik papier) niby to zapewnia szpital ale wolę, żeby mąż woził w samoch i w razie potrzeby podrzucił
Przypomniałas mi o foteliku muszę powiedzieć by tz wziął od teściów ze strychu, całkiem o nim zapomniałam u mnie w szpitali rzeczy dla dziecka i mamy we własnym zakresie wiec i pampersy zajmą pol torby w Wawie oszczędność, drugi szpital w ktorym rodziłam to samo, nic nie dają
Stary 2016-01-13, 09:38   #4331
agaczilla21
Zakorzenienie

Dzis M przegladal wiadomości na necie i w szpitalu ktorym rodziłam będzie zzo od 31 sierpnia....i remont planują...a remont juz miał byc na poczatku 2014 tylko funduszy z zewnątrz nie udało się pozyskać...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-01-13, 09:43   #4332
mamusiaczek
Rozeznanie

Cytat:
Aga u mnie jest tak - robię pranie z rana a wieczorem juz pól kosza prania...jak juz będzie Patryk to pralka co 2 dni bedzie chodzić...szczególnie zimą bo za wiele nie mam gdzie suszyć...
U mnie co 2 dzień, a czasami codziennie coś załączam. Na 2 suszarki jadę i póki co jest ok
Cytat:
W 2 planuję
Choć tż pewnie spakowałby mnie w reklamówkę
Cytat:
Napisane przez amb86 Pokaż wiadomość
U mnie rożek i kocyk jest na liście szpitalnej, także też kupę miejsca zabierze.
Cytat:
Napisane przez Karinek1973 Pokaż wiadomość
...
Takie też zostawiam w domu.
Do tego tż ma mieć ciuchy na przebranie do porodu i to też wrzucam w osobną reklamówkę

Siasia sto lat!!!!!!!:ro za:
Agata ja bym pojechała wcześniej, żeby tatuś zdążył się pobawić z dziećmi!
Stary 2016-01-13, 09:45   #4333
agaczilla21
Zakorzenienie

Aga dla mnie sam fakt ze jak wrócę to będą spały jest mega pocieszający 😊 ale raczej pojadę wczesniej...nie będę sie turlać przez pól wioski...wole po mieście 😉
Stary 2016-01-13, 09:59   #4334
badzia987
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
Laski mam wyniki aciorkowca (gbs) i teraz nie wiem. Pobierane z dwóch otworów.
Pochwa:
"W badanym materiale nie stwierdzono obecności paciorkowców b-hemo
lizujących Streptococcus agalactiae (GBS)."
czyli gitara, ale drugie miejsce:
"Wyhodowany drobnoustrój S. agalactiae może świadczyć o nosicielstwie. Interpretacja wyniku zależy od objawów i stanu
klinicznego pacjenta.
Streptococcus agalactiae Wzrost: skąpy"

Ktoś wie co to oznacza? Że mam tego gnojka czy nie? Bo jakis taki nieprecyzyjny ten opis.. W przypadku gbs to jest jakos tak ze podają antybiotyk od razu po przyjeciu do szpitala i wtedy dzidzius powinien byc ok nie?

Nie pomogę

Cytat:
Napisane przez Lucy31 Pokaż wiadomość
Jestem. Bóle są,akcja się nie rozwija.Tak w dużym skrócie. Usg nie było,bo pół dnia cięli na porodówce,drugie pół nikt nie raczył zajrzeć.A jak w końcu o 21 przyszedł AŻ jeden gin na obchód to powiedział że już nie zrobi bo dziś już jest zmęczony..
Cukry tyci niższe ale dalej na poziomie 140-170.
Zaczęłam plamić, mało się tym przejęli.No może czop,albo nie czop-tak mówią

Czekam na swojego gina jutro,niech robi usg i wypisuję się z tego burdelu sama
To ja zaczekam w domu

Poczytałam co u was,jestem padnięta, ale zaglądam do Was
O ja cieee... własnie ta znieczulica na tych porodówkach jest najgorsza i najbardziej mnie przeraża.

Faktycznie czekaj na gina aż zrobi usg i leć czekać do domu.

Cytat:
W jedną torbę. Pod szpitalnym łóżkiem nie ma aż tak dużo miejsca

Uśmiałam się z waszych wczorajszych tekstów.

Ja znam jeszcze OBS- orgazm bez stosunku

Noc nie była tragiczna mimo zatkanego nosa. Dzisiaj też już był czoch i herbata z cytryną.

Ja Wam mówię- Lucy jeszcze w tym wątku nie urodzi

siasia- Najlepszości i nie przejmuj się Kochana tak bardzo sytuacją z koleżanką. To, że jej się tak zdarzyło to nie znaczy, że u Ciebie musi się powtórzyć. Owszem, trzeba pamiętać, że taka sytuacja może mieć miejsce ale nie przyjmować jej jako pewniaka.

U mnie dziś schabowe z burakami.

Małgosia 06.10.2013 r.
badzia987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-13, 10:11   #4335
figa84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez badzia987 Pokaż wiadomość
U mnie dziś schabowe z burakami.
a ja robię zupę czosnkową i na drugie naleśniki z serem i sosem truskawkowym - nie mam dziś siły stać przy garach, a to szybko pójdzie

mi się gin wczoraj kazała spakować, a ja mam wszystko przy walizce i zastanawiam się jak to zmieścić chyba jednak 2 będą + 1 na samą porodówkę...
Stary 2016-01-13, 10:20   #4336
NanaR
Zadomowienie

Jestem i czekam z mama na jej kolej ma na 12 ale nikogo przed nią nie ma ale pani dr kazała czekać jakby nie mogła przyjąć teraz. No ale cóż. Zaraz będę szukać jakiejś łazienki heheh uroki ciąży
Ja się spakowana w jedna wielka walizkę ale łatwo mi wniej wszystko znaleźć ja też muszę wszystko zabrać i dla małego i dla siebie lampki husteczki rozek kocyk podkłady no wszystko więc nic dziwnego że taka torba wyszła

Dumna mama Dominika
07.02.2016
NanaR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-13, 10:24   #4337
badzia987
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez figa84 Pokaż wiadomość
a ja robię zupę czosnkową i na drugie naleśniki z serem i sosem truskawkowym - nie mam dziś siły stać przy garach, a to szybko pójdzie

mi się gin wczoraj kazała spakować, a ja mam wszystko przy walizce i zastanawiam się jak to zmieścić chyba jednak 2 będą + 1 na samą porodówkę...
Dla mnie to niebezpieczne połączenie. Wczoraj na wieczór jadłam kanapki z czosnkiem a potem ponieważ już nic innego do chleba nie było- z dżemem. Nie skończyło się dobrze....

Ja tą zupę czosnkową mam zapisaną w linku ale jakoś ten link chyba musi nabrać mocy urzędowej żebym wypróbowała .

Małgosia 06.10.2013 r.
Stary 2016-01-13, 10:28   #4338
MamaKarolci28
MamaKarolci28

Ale jestem zła, moj wozek na dino.pl jest 800 zł droższy !!! Masakra jakaś, ale podwyższyli cene. Tak sie słuchać chłopa jak chciałam zamowic wczesniej to powiedział ze ta cena od 2 mies widnieje i po co juz kupywac.
Stary 2016-01-13, 10:30   #4339
Lola2828
Zadomowienie

Hej laski Lucy przesyłam dużo energii bo przyda ci się w tym szpitalu dobrze że masz tam tego swojego gina bo inaczej bym tego nie widziała Siasia wszystkiego najlepszego spokojnego szybkiego porodu To co wczoraj napisałaś to wbiło mnie w łóżko... tym bardziej że mam cc a ja będę rodzić w szpitalu w duzym mieście 1h drogi ode mnie też mam dokładnie taki sam wybór jak ty drugi szpital bez lekarzy w razie w transport karetką do tego drugiego ale że cc to i tak nie mam wyjścia , w tym szpitalu co będę rodzić też moja koleżanka przeżyła horror ... wybiałkuję dla wrażliwych pojechała w 36 tyg bo miała plamienia szybka cesarka bo okazało się że wody się sączą z małą ok z nią niby też ... potem leżała na pooperacyjnej przyszła anestezjolog wkłuć się w rękę w główną żyłę ... poleżała 3 dni chyba i wyszła w domu zaczęła ją ta ręka boleć cierpnąć poszła do GP bo już zaczęły ciemnieć paznokcie a ten że to normalne dostała 40 stopni gorączki szpital masakra... martwica postępująca spędziła 2 msc w szpitalu nie chcieli jej amputować tych palców bo miały same odpasć !!!!! nie ma teraz w prawej ręki palców do połowy trzech no szok zrobili z niej kaleke i nikt nie poniesie odpowiedzialności z tego co wiem !!!! a jak ja na nią trafie ??? już mnie ostrzegła która to chcę zgłosić że nie życzę sobie jej chyba mogę ??? Idę na kawkę do koleżanki zaraz dobrze ze blisko proszę dużo nie pisać

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-01-13, 10:39   #4340
Aninis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lucy31 Pokaż wiadomość
Jestem. Bóle są,akcja się nie rozwija.Tak w dużym skrócie. Usg nie było,bo pół dnia cięli na porodówce,drugie pół nikt nie raczył zajrzeć.A jak w końcu o 21 przyszedł AŻ jeden gin na obchód to powiedział że już nie zrobi bo dziś już jest zmęczony..
Cukry tyci niższe ale dalej na poziomie 140-170.
Zaczęłam plamić, mało się tym przejęli.No może czop,albo nie czop-tak mówią

Czekam na swojego gina jutro,niech robi usg i wypisuję się z tego burdelu sama
To ja zaczekam w domu

Poczytałam co u was,jestem padnięta, ale zaglądam do Was
ojjj bidulko dobrze, że dzisiaj już Twój gin się Tobą zajmie
Aninis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-13, 10:39   #4341
badzia987
Wtajemniczenie

Dziewczyny- jakie sobie kupiłyście biustonosze do karmienia? Chodzi mi głównie o miękkie. To jest ostatni ważny dla mnie zakup i chyba ostatni dzwonek na zamówienie.

Małgosia 06.10.2013 r.
Stary 2016-01-13, 10:40   #4342
Lola2828
Zadomowienie

Cytat:
Ale jestem zła, moj wozek na dino.pl jest 800 zł droższy !!! Masakra jakaś, ale podwyższyli cene. Tak sie słuchać chłopa jak chciałam zamowic wczesniej to powiedział ze ta cena od 2 mies widnieje i po co juz kupywac.
800 ??!! rozbój w biały dzień... nie dziwię się że się wkurzyłaś
Stary 2016-01-13, 10:43   #4343
Aninis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez esor Pokaż wiadomość
Dziękuję za słowa uznania, bardzo mi miło uwielbiam gotować i te zwykle schabowe i niezwykle obiady, zawsze dodaje jakieś moje urozmaicenie a.zaszczepie zespół to we Mnie TŻ On to jest dobry w kuchni!!!

brak słów koniecznie wypoczywaj kochana, oby przeziębienie się nie rozpanoszylo i noc nie była taka zła

Ooo lubię sobie popłakac przy filmie spróbuję ta Bezpieczna Przystań Zaginiona dziewczyna też polecam, dałabym mu 8/10 a jestem krytyczna!

kurcze nie wiem, dopiero dziś pobieralam gbs też z obu otworów

Ale w szkole rodzenia Pani mówiła żeby totalnie się nie przejmować jak wyjdzie pozytywny test. - dadzą antybiotyk i tyle. Głównie amoksycyline, która jest najbezpieczniejsza w ciąży

Dlatego ja bardzo się stresuje czekając na wyniki gbsu bo mam silna alergie na amoksycyline i martwię się, bo inne antybiotyki już nie są takie obojętne dzidziusiowi

Tak. poza tym, czytałam że żeby było duże ryzyko zakażeniem czymś tam to trzeba by było wsadzić sobie ten ser innym otworem niż buzia

---------- Dopisano o 00:34 ---------- Poprzedni post napisano o 00:24 ----------

Też to oglądałam bardzo się śmiałam

żartujesz... Będę trzymać mocno kciuki za Was, dziewczyny w UK

Lucy jesteś wielka, że ciągle bije od Ciebie dobrym humorem. Nasza bohaterka
Twoj Maluszek już niedługo będzie z Tobą

Marta a Ty się też oszczędzaj dziewczyno

---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ----------

Cytat:
Napisane przez mamusiaczek Pokaż wiadomość
Ja też je miałam. Wtedy stwierdziłam że nie mogę zostać narkomanką bo ciężko mi było robić je sobie samej 😊
udana jesteś
Stary 2016-01-13, 10:46   #4344
figa84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez badzia987 Pokaż wiadomość
Dla mnie to niebezpieczne połączenie. Wczoraj na wieczór jadłam kanapki z czosnkiem a potem ponieważ już nic innego do chleba nie było- z dżemem. Nie skończyło się dobrze....

Ja tą zupę czosnkową mam zapisaną w linku ale jakoś ten link chyba musi nabrać mocy urzędowej żebym wypróbowała .
mówisz? ostatnio przeżyłam, może i teraz dam radę

Cytat:
800zł ?? Masakra....
Stary 2016-01-13, 10:47   #4345
Aninis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elena_22 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
przeczytałam jedną stronę, co pisałyście, jak poszłam spać i znowu głupawka mnie naszła- duży rozstrzał tematu- od robali, poprzez kremację i na końcu seks . Samo życie .
Ja tam boję sie robali, ale takich pełzających bez nóg, typu gąsienice ( no dobra, one mają nogi, ale krótkie), dżodżaki itd. Fuj!Panika na całego i wrzask nawet na sam widok .
Ja już zapowiedziałam mężowi i rodzinie, ze chcę być skremowana, po pierwsze- robale, po drugie- strach, że się ocknę pod ziemią .
Jeśli chodzi o to trzecie, to różnie mówimy- o spuszczaniu z krzyża też słyszałam ale o NNS nie .

Siasia- okropne jest to co piszesz, najlepiej mieć bezproblemową ciążę i poród . Życzę Ci, żebyś tak miała i szczęśliwie przebrnęła przez to wszystko.

Lucy- no brak słów normalnie ciekawe, co Twój lekarz powie?!

---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ----------

Ja też, ale pewnie czasem to siła wyższa i wtedy nie ma zmiłuj .

A ja przeczytałam ukochani robale
Tylko nam się kolejność pomieszała... sex powinien być zdecydowanie przed kremacją
Stary 2016-01-13, 10:49   #4346
figa84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aninis Pokaż wiadomość
Tylko nam się kolejność pomieszała... sex powinien być zdecydowanie przed kremacją
w takich momentach cieszę się, że jednak grałam w Faraona
A miałam Wam napisać - Kleopatra to dopiero masakra... ona na czas bierze zaliczenie misji
Stary 2016-01-13, 10:53   #4347
Elena_22
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez figa84 Pokaż wiadomość
U mnie co 2 dni maks chodzi przy jednym dziecku tylko ze mam wrazenie, że im łobuz starszy tym się jednak więcej zbiera.
Dokładnie a może tak się wydaje, bo jednak te ubranka z 6letniego dziecka są większe?
u mnie mąż i córka codziennie szkoła- praca, więc wiadomo- raz coś założą i do prania . Ja tam mogę i 2 dni w tej samej bluzce chodzić .

Dom posprzątany, jest tak ciepło, że pootwierałam okna i drzwi na balkon na oścież, a nie tylko mikro, całkiem inne powietrze w domu.
I juz nawet w 2 oknach nie mam tego centymetra pary na szybie, bo temp. na zerze.

---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ----------

Cytat:
Ja biorę 1 walizkę, tylko ona jest podzielona na pół- w jednej części rzeczy moje, w drugiej małego.
Elena_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-13, 10:55   #4348
figa84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elena_22 Pokaż wiadomość
Dokładnie a może tak się wydaje, bo jednak te ubranka z 6letniego dziecka są większe?
u mnie mąż i córka codziennie szkoła- praca, więc wiadomo- raz coś założą i do prania . Ja tam mogę i 2 dni w tej samej bluzce chodzić .

Dom posprzątany, jest tak ciepło, że pootwierałam okna i drzwi na balkon na oścież, a nie tylko mikro, całkiem inne powietrze w domu.
I juz nawet w 2 oknach nie mam tego centymetra pary na szybie, bo temp. na zerze.
też mi sie tak wydaje. W końcu bluzka 6 latki to jak min 2 dwulatki I tak jak mówisz, szkoła/praca i praktycznie raz coś założą i leci do pralki. A już nie mówiąc o tym, że takie jeansy chłopa to ogromne są i nie naładuje pralki kilkoma sztukami....
Stary 2016-01-13, 10:56   #4349
ja :)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mamusiaczek Pokaż wiadomość
No to aby tyle

Masz rację, jesteśmy wyjątkowe

Nie tylko z Twoimi
Ja już wywiesiłam Po południu prasowanko
No jasne ze jestesmy

Moje sie pierze. Ostatnia pralka, kosze juz puste. Wieczorem jak wyschnie to poprasuje i z glowy prania i prasowania Pewnie jeszcze jedna tura mnie czeka przed porodem jak sie kosze zapelnia
ja :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-13, 10:57   #4350
Elena_22
Wtajemniczenie

Cytat:
O ja cie, ale duża przebitka- 800 zł!!!!!!!!
Elena_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości