Mamusie czerwcowe 2015! cz.8 :) - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-01-13, 11:59   #781
Princesika
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! cz.8 :)

Ja kiedys wywalilam miotelke bo tyle bylo smieci, ze nie zauwazylam jej miedzy nimi

---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ----------

Aika dobrzy, ze do przodu z kaskiem
Stary 2016-01-13, 12:05   #782
kejtiCe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marei Pokaż wiadomość
Wojtek nie wygląda grubo. Wygląda dorosle.

M odgryza kawałki jedzenia, ale jak czuje, że ma większy kawałek w buzi to wypluwa, rzadko połyka.

---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ----------

Kejti z tym ubrankiem nieźle, miałam podobnie. Wróciłam od tz rano, w reklamowce mialam ładną bluzkę, bo impreza rodzinna u niego była, a z bluzką był naszyjnik z diamencikiem,który przywiózł mi z Włoch. I brat śmieci wynosił, bo miał być wywóz i... no pal licho tą śliczną bluzkę :/

No to dobrze, że nie połyka tych dużych. W ten sposób maleje ryzyko zakrztuszenia się, a jak będzie starszy to coraz lepiej będzie sobie z tym radził

Ojejjjjjjj! To już poważniejsza strata

Cytat:
Napisane przez gapulinka Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny,
Znowu na szybko bo mam meksyk ale o tym zaraz.
Kejti mój TZ w zeszlym roku prawie wyrzucił prezenty dla dzieci. Kazałam mu wynieść rożne pudła z chaty, to wyniósł też kilka pudeł z prezentami do garażu (tam wszystko czeka na wywóz). Na szczęście nie był to okres wywozu makulatury bo bym się pozbyła prezentów

Aika fajnie że już po. Teraz już z górki.

Pieróg mocno przepłaciłaś za zdjęcia. To normalna cena u was?

Jestem nie do życia. W nocy jak zawsze nakarmilam malego o 3. Po karmieniu maly ladnie zasnal a ja oczy jak pięć zł i koniec spania. Za dużo myśli mi się kotłowalo w głowie i spać nie mogłam. Mały obudził się przed 6, ogarnełam karmienie, położyłam go spać i do pracy
Oczy mnie szczypią
Co te chłopy.. ślepe sooo

A nocki współczuję. Prawie jak ciążowa bezsenność!

Cytat:
Napisane przez masija Pokaż wiadomość

To co ten tż?:P
widziały gały co brały

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
Ppki, łyżeczka, rozszerzanie diety po 4 mcu i dopiero dobrze po roku zaczął sam brać jedzenie do ręki, wiele mcy coś mu podrzucałam na tackę, proponowałam, ale wszystko spychał palcem, nigdy nie wrał do ręki i do buzi, a D. robi to już teraz. na dodatek po tych papkach nie potrafił gryźć i bardzo długo to się ciągnęło, niby gryzł ale jak był bardzo głodny to tylko łykał, jeszcze niedawno zdarzało się, że musiałam mu przypominać o gryzieniu.. dlatego D. jeśli będę karmić to sporadycznie, nie chcę żeby sobie zakodowała że papka wpada do buzi i trzeba tylko połknąć. wiem, że wiele dzieci karmionych papkami nie ma takich problemów, ale u nas tak było i teraz wolę zrobić wszystko żeby tego uniknąć.
Rozumiem
Ja już teraz, jak widzę, że zaczyna sobie radzić z kawałkami, nie blenduję wszystkiego tylko rozgniatam widelcem.

Cytat:
Napisane przez Princesika Pokaż wiadomość
Ja kiedys wywalilam miotelke bo tyle bylo smieci, ze nie zauwazylam jej miedzy nimi

22.06.2015
kejtiCe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-13, 12:09   #783
pani_pierozkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylwka321 Pokaż wiadomość
Mało profesjonalne podejście widać. Raz że powinni przeprosić, dwa że jakąś rekompensatę w stylu zniżka na następne zajęcia czy coś. Zawsze to już by lepiej o nich swiadczylo, ale i tak wiadome że kolejny raz jako fotografa byś ich nie wzięła

Oczywiście!!! Wiesz co nawet bym wzięła bo ogólnie bardzo sympatyczny facet cała drogę z kościoła do restauracji rozmawialiśmy i sympatyczny, nie wiem kto pisze te maile on czy jego żona bo są bezosobowe a oni oboje sa fotografami i prowadzą firmę. Ja jestem przede wszystkim w szoku ze nie zaproponował absolutnie żadnej rekompensaty.

Cytat:
Napisane przez Aika213 Pokaż wiadomość
U nas ok, karmienie o 4:00, pobudka po 6:00.

Ale pierdzieli, ze w kościele ciemno. Jeśli to profesjonalny fotograf który robi śluby, chrzty itp to ma takie obiektywy, ktore bez problemu sobie radzą ze słabym światłem w kościele.

Na 11:00 idziemy do opiekunki zobaczyć co i jak i obgadać szczegóły.

No pierdzieli, nawet jakby ☠☠☠☠a była noc to od tego jest Photoshop co to w ogole znaczy "nie nakładamy na zdjęcia efektów kolorystycznych" ja jestem klientem i jak płace hajs to chyba nakłada to co ma powiedziane ze ma nałożyć! Nie jestem jego koleżanka której zrobił zdjęcia za przysłowiowe piwo, napisałam jeszcze wczoraj wieczorem dosyć ostrego maila i ciekawa jestem czy jednak zmienia front

Cytat:
Napisane przez kejtiCe Pokaż wiadomość
Opowiedz więcej jak się Konradek aniołek zachowywał

Ile Konrad waży? Może Wojtek tylko na zdjęciach tak wygląda, bo w rzeczywistości naprawdę nie jest ani wielki ani gruby, no sam lekarz nie wierzył, że on tyle waży

taaaaaaaaak, ładnie odgryzał, rozdrabniał sobie dziąsłami i połykał bardzo się cieszę, to znak, że już jest gotowy na samodzielne jedzenie. teraz muszę poszukać w necie inspiracji

Kiedys dostalismy ubranko dla Wojtka od mojej koleżanki i leżało na łóżku w reklamówce ze Smyka, obok leżała reklamówka z hm ze śmieciami jakimiś i na podłodze worek po Dadach też ze śmieciami, powiedziałam Tżowi, żeby wziął reklamówki i poszedł wyrzucić śmieci. Zabrał też ubranko a ja zorientowałam się dopiero kilka dni po tym

wow, ile zębów!

biedna..
ale W. robi mi tak drugą noc, że budzi się na butle i zasypia mi na rękach, jak odłożę to po 5 minutach się budzi, a potem znowu zasypia na rękach i tak w kółko. Dzisiaj godzinę spał u nas w łóżku U MNIE NA RĘKACH. Dopiero jak twardo zasnął to go odłożyłam

przepraszam..

Jakie?

hehe, kondomy..
najważniejsze, że przyniesie efekty

Jestem w szoku. I to jest podejście fotografa, który bierze prawie 700 zł za sesję...

Celebriti fotografa mi sie zachciało to mam

Cytat:
Zamiast ich nazwy podaj kilka ogólnych informacji z których chętny znajdzie ich. Mimo tego szajsu mogą posadzic cie o znieslawienie, więc lepiej dmuchać na zimne.
Ciekawa teoria, zdjęcie nieostre, bo monitor się dopasowuje... rozumiem odbiór kolorów, ale aż taki wpływ na ostrość? Chyba dużo jeszcze muszę się nauczyć.

mogłabyś nam wstawić kilka fotek przed i po obróbce przez koleżankę? Ciekawa jestem jak duża będzie różnica

---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

Zgadzam się. Jakiś burak to musiał być.

---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ----------

Kciuki za spotkanie.

To prawda z obiektywami,jeszcze dobra lustrzanka o czułej matrycy i byłoby. No chyba, że miał a w tym kościele naprawdę bardzo ciemno było, ale wtedy mógłby obrobić fotki. W ogóle z takim ego to on tylko zrazi do siebie klientów.

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ----------

Wojtek nie wygląda grubo. Wygląda dorosle.

M odgryza kawałki jedzenia, ale jak czuje, że ma większy kawałek w buzi to wypluwa, rzadko połyka.

---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ----------

Kejti z tym ubrankiem nieźle, miałam podobnie. Wróciłam od tz rano, w reklamowce mialam ładną bluzkę, bo impreza rodzinna u niego była, a z bluzką był naszyjnik z diamencikiem,który przywiózł mi z Włoch. I brat śmieci wynosił, bo miał być wywóz i... no pal licho tą śliczną bluzkę :/

---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ----------

Ależ oczywiście, że głupi pomysł, bat tyle że musiałam się jednak posłuchać i całkiem ciekawy artykuł znalazłam. Może jak znajdę to wstawię

bardzo mi się podoba, że tu nikt się tak nie rzuca na nikogo o szczepienia, jak to na różnych grupach na fb czy w necie. Jak się chce wywołać burzę na forach, to wystarczy rzucić temat szczepień lub kp-mm

Jak Iza nam obrobi to wrzucę i im tez podeśle niech ☠☠☠☠a zobaczą ze sie da!! Masz racje z ta nazwa nie pomyslałam o tym

Cytat:
Napisane przez gapulinka Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny,
Znowu na szybko bo mam meksyk ale o tym zaraz.
Kejti mój TZ w zeszlym roku prawie wyrzucił prezenty dla dzieci. Kazałam mu wynieść rożne pudła z chaty, to wyniósł też kilka pudeł z prezentami do garażu (tam wszystko czeka na wywóz). Na szczęście nie był to okres wywozu makulatury bo bym się pozbyła prezentów

Aika fajnie że już po. Teraz już z górki.

Pieróg mocno przepłaciłaś za zdjęcia. To normalna cena u was?

Jestem nie do życia. W nocy jak zawsze nakarmilam malego o 3. Po karmieniu maly ladnie zasnal a ja oczy jak pięć zł i koniec spania. Za dużo myśli mi się kotłowalo w głowie i spać nie mogłam. Mały obudził się przed 6, ogarnełam karmienie, położyłam go spać i do pracy
Oczy mnie szczypią

Cena normalka, to znaczy u swoich kumpelek zapłaciłabym mniej no ale chrztu w Boże narodzenie mi sie zachciało to mam

Cytat:

To co ten tż?:P

O, too to. Też o tym myślałam.
Jak zrobisz post o tym to daj na fejsa więc może ten pan fotograf zobaczy go Chyba ze nie masz go na fejsbuku to go dodaj do znajomych

To mnie więcej nie słuchaj
A o czym ten art.?

Eeej ja nie chcę wywoływać żadnych burz chcę się dowiedzieć co myślicie

Mam zalajkowany ich fanpage. Ich jako prywatnych osob niestety nie mam na fejsie

Znalazłam kolejny powód ostatnich tragicznych nocy - górna jedynka prawie przebita

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

26 lipca - kolejny rok razem!

Julek - 10.05.2015r. 21:40

pierogowamama.com
pani_pierozkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-13, 12:28   #784
masija
Zakorzenienie

Cytat:
Ja właśnie napisałam, że podoba mi się, że można zapytać i nikt się nie burzy

---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ----------

O matko!
wieeem

Pierogu oby wyszła szybko

masija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-13, 12:33   #785
201710041131
Konto usunięte

Kejti absolutnie grubo nie wyglada! Tylko właśnie dorosle, a zdziwiłam sie ze tak sie dzieciom te wagi tak szybko wyrównują (waga ur)

No wiec był wczoraj taki hmm normalny, trochę płakał, trochę sie śmiał, ale potrafił zając sie sobą na tyle ze zrobiłam obiad, chyba pół godziny mi to trwało no i potem na krzesełku jak mu dałam marchewkę to dałam radę rosół na dzis zrobić, no i na spacerze nie płakał (dzis tez nie, podejrzewam ze to za sprawa spacerówki)... Niby nic dziewczyny, ale dla mnie to ideał dziecka, moc zrobic kupę (sorry ale taka prawda) i dwa obiady, no raj

Oczywiście zasnął przed 20 ale obudził sie po 30 minutach i bajlando do północy tak ze Tz prawie wyszedł z siebie, ale to wiecie, nie byłam sama to sie nie liczy

Tak wiec kocham życie!!!

Pierożków co za chamstwo, powinni dać w zamian jakaś fajna sesje w studio czy cos...
My tez dostalismy zdjęcia ale jeszcze ich nie widzieliśmy bo sa w moim domu rodzinnym ale nie spodziewam sie niczego super, bo i pieniądze nie takie no i zależało nam na kimś jak najtańszym byle tylko mieć jakaś pamiątkę bo nie było komu zdjeć robic no chyba ze moja babcia ale to zrobiła aż dwa wyraźne zdjęcia wiec dobrze ze na nią nie liczyliśmy haha... Takze jeśli nie utnie nam głów to bede i tak zadowolona

Objedź ich na blogu

Nie pamietam do czego chciałam sie odnieść

O tym ze k dusił sie jabłkiem to chyba pisałam, ale papkę ładnie jadł, mimo tego kupy nie było a baki takie mega śmierdzące ze moj tz założył sobie wczoraj na twarz paczkę chipsów zeby tego nie czuć

Dzis tez dam jabłko, w końcu musi pójść kupa, juz tydzien nie robił

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ----------

A juz wiem, co chciałam pisać - aika mega sie cieszę ze macie ten kask

I chciałam jeszcze napisać ze mamy śpiworek taki jak chyba Pierożek ma no i Konradowi jest oczywiście za gorąco mimo ze w samych legginsach jest pod nim, gore muszę mu wyciągać, rękawiczek se nie da założyć a śpiwór musi byc rozpięty, chyba te baki tak go grzeją

201710041131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-13, 13:01   #786
Irmusia81
Zakorzenienie

Pierożku - też bym się wkurzyła na twoim miejscu. A ta ich odpowiedź jest po prostu bezczelna. Zmiażdż ich!😈

Szuu- oby tak Konradkowi zostało 😊 miałaś napisać ile waży. Nie chce mi się wierzyć że więcej niż Wojtuś 😉

Nie wiem co jeszcze miałam pisać...

Co dajecie na dzień babci /dziadka?

Ja robię foto kalendarz ale juz mnie chuj strzela bo za każdym razem coś się psuje i nie ładuje się na serwer. A już kilka dobrych wieczorów na to poświęciłam...
Dziś robię po raz ostatni grrrrr!
Irmusia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-13, 13:13   #787
kejtiCe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Irmusia81 Pokaż wiadomość
Pierożku - też bym się wkurzyła na twoim miejscu. A ta ich odpowiedź jest po prostu bezczelna. Zmiażdż ich!😈

Szuu- oby tak Konradkowi zostało 😊 miałaś napisać ile waży. Nie chce mi się wierzyć że więcej niż Wojtuś 😉

Ja robię foto kalendarz ale juz mnie chuj strzela bo za każdym razem coś się psuje i nie ładuje się na serwer. A już kilka dobrych wieczorów na to poświęciłam...
każda babcia dostanie w ramce to samo zdjęcie Wojtka z sesji
22.06.2015
Stary 2016-01-13, 13:17   #788
Aika213
Wtajemniczenie

Kejti - chyba cos nie doczytałam, ze co? Ze Wojtek grubo wyglada? Nirmalnie na tych zdjęciach wyglada

Szuuu- fajny ten śpiworek macie

Byłyśmy u opiekunki, bardzo fajna babka, taka strasznie ciepła. Dom i ogród tez ma tak zorganizowany pod dzieci. Akurat 2 dziewczynki były 12 i 16 miesięcy. Mówiła, ze w sumie ma same takie maluszki. Tak, ze jak pójdę następnym razem to podpisujemy kontrakt i Amy zacznie chodzić ma początek 3 dni w tygodniu a potem 5.
Aika213 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-13, 13:53   #789
Irmusia81
Zakorzenienie

*
Cytat:
każda babcia dostanie w ramce to samo zdjęcie Wojtka z sesji
Super! Tym bardziej że zdjęcia cudne ��

Wojtuś wcale nie wygląda grubo. Wygląda po prostu na starszego chłopczyka. Zresztą jest tak sprawny fizycznie że spokojnie mógłby "robić" za dziewięciomiesięczne dziecko. Dziesięciomiesieczne miało być ��

---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ----------

Cytat:
Kejti - chyba cos nie doczytałam, ze co? Ze Wojtek grubo wyglada? Nirmalnie na tych zdjęciach wyglada

Byłyśmy u opiekunki, bardzo fajna babka, taka strasznie ciepła. Dom i ogród tez ma tak zorganizowany pod dzieci. Akurat 2 dziewczynki były 12 i 16 miesięcy. Mówiła, ze w sumie ma same takie maluszki. Tak, ze jak pójdę następnym razem to podpisujemy kontrakt i Amy zacznie chodzić ma początek 3 dni w tygodniu a potem 5.
Super że trafiłaś na fajną kobietę.
Ja też niedługo będę szukać opiekunki i już się boję czy znajdę kogoś fajnego.

Edytowane przez Irmusia81
Czas edycji: 2016-01-13 o 13:51 Powód: pomyłka
Stary 2016-01-13, 13:56   #790
kejtiCe
Zakorzenienie

Cytat:

Ale fajnie! a kiedy wracasz do pracy? (przepraszam, bo wiem że pisałaś)

Cytat:
*

Super! Tym bardziej że zdjęcia cudne ��

Wojtuś wcale nie wygląda grubo. Wygląda po prostu na starszego chłopczyka. Zresztą jest tak sprawny fizycznie że spokojnie mógłby "robić" za dziewięciomiesięczne dziecko. Dziesięciomiesieczne miało być ��
Dziewczyny, ja ogólnie mówię o tym, że dużo osób reaguje na niego "o jezu, ale wielki", a jak usłyszą z jaką wagą się urodził to już w ogóle na początku dużo przybieral, teraz już znaaacznie mniej
22.06.2015
Stary 2016-01-13, 13:58   #791
Irmusia81
Zakorzenienie

Kejti- to mów takim osobom że zwyczajnie Wojtuś to mężczyzna a nie jakieś chucherko😉
Stary 2016-01-13, 14:18   #792
mehja
Zakorzenienie

Cytat:

bardzo mi się podoba, że tu nikt się tak nie rzuca na nikogo o szczepienia, jak to na różnych grupach na fb czy w necie. Jak się chce wywołać burzę na forach, to wystarczy rzucić temat szczepień lub kp-mm
ja też się z tego cieszę

Obejrzałam część zdjęć na fb, boze ile tam spamujecie!

tylko my jeszcze nie jemy w krzesełku? ale jak mam ją sadzać jak ona jeszcze nie siedzi? nie wiedziałam, że już wszystkie dzieci siedzą same! zostałyśmy na końcu no ale ma jeszcze czas
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-13, 14:28   #793
Cos_
Zakorzenienie

Mehja twinsy jeszcze lamie na jedna strone.
Patryk wazy 9500 Blanka 6800 troche za malo przybrala przez 2 msc
Stary 2016-01-13, 14:33   #794
siacha_ck
Zakorzenienie

Aika super, że już macie kask

Pierozek brak słów na tych fotografów, zero profesjonalizmu.

Mehja Szymek też jeszcze nie je w krzesełku i nie siedzi sam. Nawet krzesełka jeszcze nie mamy, bo oczywiście wszystko na mojej głowie.

Kompletnie zapomnialam o prezentach na dzień babci i dziadka Zajelam się organizacją urodzin dla Wiki.
Nie wiem co im dać.

Wysłane z mojego Tab2A7-10F przy użyciu Tapatalka

WIKTORIA

SZYMON
siacha_ck jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-13, 14:34   #795
industria
Zakorzenienie

Cytat:

Ja tez zamowilam fotokalendarze w empiku tylko kurna wziela zly rozmiar i chujowa jakosc zdjec moze wyjsc...

Cytat:

Oooo super ze wam tak szybko poszlo z opiekunką

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość
tylko my jeszcze nie jemy w krzesełku? ale jak mam ją sadzać jak ona jeszcze nie siedzi? nie wiedziałam, że już wszystkie dzieci siedzą same! zostałyśmy na końcu no ale ma jeszcze czas
G tez nie je w krzeselku. Karmie ja w bujaczku. Do krzeselka daje na chwile . jak np jemy obiad i przez chwile siedzi z nami przy stole

Kejti- tez nie uwazam zeby Wojtek byl gruby. Normalne duze dziecko
Stary 2016-01-13, 14:37   #796
Princesika
Zakorzenienie

Dalam dzis marchewke z groszkiem tylko rozmiazdzona widelcem i z kasza kukurydziana. Smakowalo bardzo

---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ----------

Cytat:

Ja kupuje jakas czekoladke dla babc i dla dziadkow od Laurki
Stary 2016-01-13, 14:38   #797
mehja
Zakorzenienie

Cytat:

fajnie! ile dzieci będzie miała pod opieką?

Cytat:
Napisane przez Cos_ Pokaż wiadomość
Mehja twinsy jeszcze lamie na jedna strone.
Patryk wazy 9500 Blanka 6800 troche za malo przybrala przez 2 msc
ładnie ważą oboje. Blanka filigranowa będzie

Dzięki za odpowiedzi co do krzesełka
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-13, 14:40   #798
Princesika
Zakorzenienie

Cytat:

Ale fajnie! a kiedy wracasz do pracy? (przepraszam, bo wiem że pisałaś)

Dziewczyny, ja ogólnie mówię o tym, że dużo osób reaguje na niego "o jezu, ale wielki", a jak usłyszą z jaką wagą się urodził to już w ogóle na początku dużo przybieral, teraz już znaaacznie mniej
Ale moze w sensie, ze wielki ale nie ze gruby tylko ze wygldatna starszego. Ja bym pewnie tez powiedziała "ale wielki" no ale nie mialabym na mysli, ze gruby.

---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ----------

Laurka uwielbia siedziec w krzeselku. W domu nie siedziala bo nie mamy a u rodzicow siedzi. Cala szczesliwa jest
Stary 2016-01-13, 14:41   #799
sylwka321
Wtajemniczenie

Cytat:
Opowiedz więcej jak się Konradek aniołek zachowywał

Ile Konrad waży? Może Wojtek tylko na zdjęciach tak wygląda, bo w rzeczywistości naprawdę nie jest ani wielki ani gruby, no sam lekarz nie wierzył, że on tyle waży

taaaaaaaaak, ładnie odgryzał, rozdrabniał sobie dziąsłami i połykał bardzo się cieszę, to znak, że już jest gotowy na samodzielne jedzenie. teraz muszę poszukać w necie inspiracji

Kiedys dostalismy ubranko dla Wojtka od mojej koleżanki i leżało na łóżku w reklamówce ze Smyka, obok leżała reklamówka z hm ze śmieciami jakimiś i na podłodze worek po Dadach też ze śmieciami, powiedziałam Tżowi, żeby wziął reklamówki i poszedł wyrzucić śmieci. Zabrał też ubranko a ja zorientowałam się dopiero kilka dni po tym

wow, ile zębów!

biedna..
ale W. robi mi tak drugą noc, że budzi się na butle i zasypia mi na rękach, jak odłożę to po 5 minutach się budzi, a potem znowu zasypia na rękach i tak w kółko. Dzisiaj godzinę spał u nas w łóżku U MNIE NA RĘKACH. Dopiero jak twardo zasnął to go odłożyłam

przepraszam..

Jakie?

hehe, kondomy..
najważniejsze, że przyniesie efekty

Jestem w szoku. I to jest podejście fotografa, który bierze prawie 700 zł za sesję...
Oo nie ale bym się wkurzyła o ten wyrzucony prezent

Cytat:
haha rozumiem

Dziewczyny dzięki za odp. w sprawie szczepień. Każdy sam podejmuje decyzję i ja nie mam zamiaru nikogo wytykać palcami że szczepi bądź nie.

Dobrze, że już po wszystkim

Wiem, głupi pomysł
Ale lepiej sprawdzić faktycznie jak będziecie w pl.
A to przyjeżdżacie na jakiś urlop?

nie lubię Cię

No nie mogę! Ty ciagle na te pazurki chodzisz weź mnie ze sobą

Niepoważni są.. Głupie tłumaczenia. Ale żeby jakoś postarać się o klienta a tutaj nic..
Szkoda

kejti Ty się nie śmiej!
Zobaczysz jak to będzie po ślubie. Nie będzie już kwiatków tylko dostaniesz mop, mleko, maszynkę do mięsa

No co trzy tygodnie wychodzi, tż też do mnie ty ciągle na te paznokcie chodzić, a to czas tak szybko leci!

Cytat:
Napisane przez szuuu Pokaż wiadomość
Kejti absolutnie grubo nie wyglada! Tylko właśnie dorosle, a zdziwiłam sie ze tak sie dzieciom te wagi tak szybko wyrównują (waga ur)

No wiec był wczoraj taki hmm normalny, trochę płakał, trochę sie śmiał, ale potrafił zając sie sobą na tyle ze zrobiłam obiad, chyba pół godziny mi to trwało no i potem na krzesełku jak mu dałam marchewkę to dałam radę rosół na dzis zrobić, no i na spacerze nie płakał (dzis tez nie, podejrzewam ze to za sprawa spacerówki)... Niby nic dziewczyny, ale dla mnie to ideał dziecka, moc zrobic kupę (sorry ale taka prawda) i dwa obiady, no raj

Oczywiście zasnął przed 20 ale obudził sie po 30 minutach i bajlando do północy tak ze Tz prawie wyszedł z siebie, ale to wiecie, nie byłam sama to sie nie liczy

Tak wiec kocham życie!!!

Pierożków co za chamstwo, powinni dać w zamian jakaś fajna sesje w studio czy cos...
My tez dostalismy zdjęcia ale jeszcze ich nie widzieliśmy bo sa w moim domu rodzinnym ale nie spodziewam sie niczego super, bo i pieniądze nie takie no i zależało nam na kimś jak najtańszym byle tylko mieć jakaś pamiątkę bo nie było komu zdjeć robic no chyba ze moja babcia ale to zrobiła aż dwa wyraźne zdjęcia wiec dobrze ze na nią nie liczyliśmy haha... Takze jeśli nie utnie nam głów to bede i tak zadowolona

Objedź ich na blogu

Nie pamietam do czego chciałam sie odnieść

O tym ze k dusił sie jabłkiem to chyba pisałam, ale papkę ładnie jadł, mimo tego kupy nie było a baki takie mega śmierdzące ze moj tz założył sobie wczoraj na twarz paczkę chipsów zeby tego nie czuć

Dzis tez dam jabłko, w końcu musi pójść kupa, juz tydzien nie robił

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ----------

A juz wiem, co chciałam pisać - aika mega sie cieszę ze macie ten kask

I chciałam jeszcze napisać ze mamy śpiworek taki jak chyba Pierożek ma no i Konradowi jest oczywiście za gorąco mimo ze w samych legginsach jest pod nim, gore muszę mu wyciągać, rękawiczek se nie da założyć a śpiwór musi byc rozpięty, chyba te baki tak go grzeją

Haha bąki które grzeją
Super ze Kondziu taki grzeczny, oby oby takich dni jak najwięcej! Super sir to czyta

Cytat:

Ja zrobię zdjęcie Adelce i w ramce dostaną, może z jakąś kartka obok z życzeniami hmmm.

Kejti dajesz jedna ramkę dla babci i dziadka?

Cytat:

Ooo jak mi się podoba to rozwiązanie z tą opiekunką. Super

---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ----------

Adelka była grzeczna u babci!
A ja mam cudne pazurki ze sweterkiem
sylwka321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-13, 14:45   #800
siacha_ck
Zakorzenienie

Cytat:
Oo nie ale bym się wkurzyła o ten wyrzucony prezent ala:

No co trzy tygodnie wychodzi, tż też do mnie ty ciągle na te paznokcie chodzić, a to czas tak szybko leci!

Haha bąki które grzeją
Super ze Kondziu taki grzeczny, oby oby takich dni jak najwięcej! Super sir to czyta

Ja zrobię zdjęcie Adelce i w ramce dostaną, może z jakąś kartka obok z życzeniami hmmm.

---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ----------

Pochwal się pazurkami

WIKTORIA

SZYMON
Stary 2016-01-13, 14:46   #801
Princesika
Zakorzenienie

Cytat:
Oo nie ale bym się wkurzyła o ten wyrzucony prezent

Haha bąki które grzeją

Pokaaaaa
Stary 2016-01-13, 14:49   #802
kejtiCe
Zakorzenienie

Sylwka, tak jedna

---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ----------

Pokazuj pazury
22.06.2015
Stary 2016-01-13, 15:01   #803
Marei
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Princesika Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ----------

Aika dobrzy, ze do przodu z kaskiem
Muszę sobie zapamiętać wasze przypadki i powiedzieć tz, że nie jestem jedyna bo strasznie mi dokucza.
Stary 2016-01-13, 15:14   #804
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Co do śmieci.. ja kiedyś robiłam ostra selekcję leków w apteczce, wywalalam przeterminowane i postawiłam to w reklamowce obok śmieci, powiedziałam tż co i jak, potem on wynosił śmieci, ja miałam iść do sklepu i pytam gdzie ta reklamówka bo chciałam do apteki oddać to okazało się że wywalił wszystko razem na śmietnik...

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-13, 15:15   #805
sylwka321
Wtajemniczenie

Paczajta, bez sensu tylko obrocilo mi w bok
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1452694509637.jpg (36,4 KB, 26 załadowań)
Stary 2016-01-13, 15:16   #806
sylwka321
Wtajemniczenie

O jeszcze bardziej bez sensu że nie widać, pewnie na kompie będzie widać
Stary 2016-01-13, 15:20   #807
kejtiCe
Zakorzenienie

Cytat:
piękne!
22.06.2015
Stary 2016-01-13, 15:21   #808
siacha_ck
Zakorzenienie

Cytat:
Śliczne

WIKTORIA

SZYMON
Stary 2016-01-13, 15:24   #809
Princesika
Zakorzenienie

Cytat:
O jeszcze bardziej bez sensu że nie widać, pewnie na kompie będzie widać
No to ze nie widać to faktycznie najbardziej bez sensu
Stary 2016-01-13, 15:26   #810
sylwka321
Wtajemniczenie

Tenkju laski
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości