|
|
#781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! cz.8 :)
Ja kiedys wywalilam miotelke bo tyle bylo smieci, ze nie zauwazylam jej miedzy nimi
![]() ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- Aika dobrzy, ze do przodu z kaskiem
|
#782 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to dobrze, że nie połyka tych dużych. W ten sposób maleje ryzyko zakrztuszenia się, a jak będzie starszy to coraz lepiej będzie sobie z tym radził ![]() Ojejjjjjjj! To już poważniejsza strata ![]() Cytat:
![]() A nocki współczuję. Prawie jak ciążowa bezsenność! ![]() widziały gały co brały ![]() Cytat:
Ja już teraz, jak widzę, że zaczyna sobie radzić z kawałkami, nie blenduję wszystkiego tylko rozgniatam widelcem. Cytat:
|
|
#783 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiście!!! Wiesz co nawet bym wzięła bo ogólnie bardzo sympatyczny facet cała drogę z kościoła do restauracji rozmawialiśmy i sympatyczny, nie wiem kto pisze te maile on czy jego żona bo są bezosobowe a oni oboje sa fotografami i prowadzą firmę. Ja jestem przede wszystkim w szoku ze nie zaproponował absolutnie żadnej rekompensaty. Cytat:
No pierdzieli, nawet jakby ☠☠☠☠a była noc to od tego jest Photoshop co to w ogole znaczy "nie nakładamy na zdjęcia efektów kolorystycznych" ja jestem klientem i jak płace hajs to chyba nakłada to co ma powiedziane ze ma nałożyć! Nie jestem jego koleżanka której zrobił zdjęcia za przysłowiowe piwo, napisałam jeszcze wczoraj wieczorem dosyć ostrego maila i ciekawa jestem czy jednak zmienia front Cytat:
Celebriti fotografa mi sie zachciało to mam Cytat:
Jak Iza nam obrobi to wrzucę Cytat:
Cena normalka, to znaczy u swoich kumpelek zapłaciłabym mniej no ale chrztu w Boże narodzenie mi sie zachciało to mam Cytat:
Mam zalajkowany ich fanpage. Ich jako prywatnych osob niestety nie mam na fejsie Znalazłam kolejny powód ostatnich tragicznych nocy - górna jedynka prawie przebita Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
II kreseczki - 11.09.2014r. 26 lipca - kolejny rok razem! Julek - 10.05.2015r. 21:40 pierogowamama.com |
||||||
|
|
|
#784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pierogu oby wyszła szybko
|
|
#785 |
|
Konto usunięte
|
Kejti absolutnie grubo nie wyglada! Tylko właśnie dorosle, a zdziwiłam sie ze tak sie dzieciom te wagi tak szybko wyrównują (waga ur)
![]() No wiec był wczoraj taki hmm normalny, trochę płakał, trochę sie śmiał, ale potrafił zając sie sobą na tyle ze zrobiłam obiad, chyba pół godziny mi to trwało no i potem na krzesełku jak mu dałam marchewkę to dałam radę rosół na dzis zrobić, no i na spacerze nie płakał (dzis tez nie, podejrzewam ze to za sprawa spacerówki)... Niby nic dziewczyny, ale dla mnie to ideał dziecka, moc zrobic kupę (sorry ale taka prawda) i dwa obiady, no raj Oczywiście zasnął przed 20 ale obudził sie po 30 minutach i bajlando do północy tak ze Tz prawie wyszedł z siebie, ale to wiecie, nie byłam sama to sie nie liczy Tak wiec kocham życie!!! Pierożków co za chamstwo, powinni dać w zamian jakaś fajna sesje w studio czy cos... My tez dostalismy zdjęcia ale jeszcze ich nie widzieliśmy bo sa w moim domu rodzinnym ale nie spodziewam sie niczego super, bo i pieniądze nie takie no i zależało nam na kimś jak najtańszym byle tylko mieć jakaś pamiątkę bo nie było komu zdjeć robic no chyba ze moja babcia ale to zrobiła aż dwa wyraźne zdjęcia wiec dobrze ze na nią nie liczyliśmy haha... Takze jeśli nie utnie nam głów to bede i tak zadowolona ![]() Objedź ich na blogu Nie pamietam do czego chciałam sie odnieść O tym ze k dusił sie jabłkiem to chyba pisałam, ale papkę ładnie jadł, mimo tego kupy nie było a baki takie mega śmierdzące ze moj tz założył sobie wczoraj na twarz paczkę chipsów zeby tego nie czuć ![]() Dzis tez dam jabłko, w końcu musi pójść kupa, juz tydzien nie robił Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- A juz wiem, co chciałam pisać - aika mega sie cieszę ze macie ten kask I chciałam jeszcze napisać ze mamy śpiworek taki jak chyba Pierożek ma no i Konradowi jest oczywiście za gorąco mimo ze w samych legginsach jest pod nim, gore muszę mu wyciągać, rękawiczek se nie da założyć a śpiwór musi byc rozpięty, chyba te baki tak go grzeją Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#786 |
|
Zakorzenienie
|
Pierożku - też bym się wkurzyła na twoim miejscu. A ta ich odpowiedź jest po prostu bezczelna. Zmiażdż ich!😈
Szuu- oby tak Konradkowi zostało 😊 miałaś napisać ile waży. Nie chce mi się wierzyć że więcej niż Wojtuś 😉 Nie wiem co jeszcze miałam pisać... Co dajecie na dzień babci /dziadka? Ja robię foto kalendarz ale juz mnie chuj strzela bo za każdym razem coś się psuje i nie ładuje się na serwer. A już kilka dobrych wieczorów na to poświęciłam... Dziś robię po raz ostatni grrrrr!
|
#787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#788 |
|
Wtajemniczenie
|
Kejti - chyba cos nie doczytałam, ze co? Ze Wojtek grubo wyglada? Nirmalnie na tych zdjęciach wyglada
Szuuu- fajny ten śpiworek macie Byłyśmy u opiekunki, bardzo fajna babka, taka strasznie ciepła. Dom i ogród tez ma tak zorganizowany pod dzieci. Akurat 2 dziewczynki były 12 i 16 miesięcy. Mówiła, ze w sumie ma same takie maluszki. Tak, ze jak pójdę następnym razem to podpisujemy kontrakt i Amy zacznie chodzić ma początek 3 dni w tygodniu a potem 5. |
|
|
|
#789 | |
|
Zakorzenienie
|
*Super! Tym bardziej że zdjęcia cudne
Wojtuś wcale nie wygląda grubo. Wygląda po prostu na starszego chłopczyka. Zresztą jest tak sprawny fizycznie że spokojnie mógłby "robić" za dziewięciomiesięczne dziecko. Dziesięciomiesieczne miało być ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- Cytat:
Ja też niedługo będę szukać opiekunki i już się boję czy znajdę kogoś fajnego.
Leoś http://www.suwaczki.com/tickers/j5rb2n0a3th34quw.png Franio http://www.suwaczki.com/tickers/j5rb2n0a3h9hdz85.png Edytowane przez Irmusia81 Czas edycji: 2016-01-13 o 13:51 Powód: pomyłka |
|
|
|
|
#790 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale fajnie! a kiedy wracasz do pracy? (przepraszam, bo wiem że pisałaś )Cytat:
na początku dużo przybieral, teraz już znaaacznie mniej
|
|
#791 |
|
Zakorzenienie
|
Kejti- to mów takim osobom że zwyczajnie Wojtuś to mężczyzna a nie jakieś chucherko😉
|
#792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obejrzałam część zdjęć na fb, boze ile tam spamujecie! ![]() tylko my jeszcze nie jemy w krzesełku? ale jak mam ją sadzać jak ona jeszcze nie siedzi? nie wiedziałam, że już wszystkie dzieci siedzą same! zostałyśmy na końcu no ale ma jeszcze czas
|
|
|
|
|
#793 |
|
Zakorzenienie
|
Mehja twinsy jeszcze lamie na jedna strone.
Patryk wazy 9500 Blanka 6800 troche za malo przybrala przez 2 msc
|
|
|
|
#794 |
|
Zakorzenienie
|
Aika super, że już macie kask
![]() Pierozek brak słów na tych fotografów, zero profesjonalizmu. Mehja Szymek też jeszcze nie je w krzesełku i nie siedzi sam. Nawet krzesełka jeszcze nie mamy, bo oczywiście wszystko na mojej głowie. Kompletnie zapomnialam o prezentach na dzień babci i dziadka Nie wiem co im dać. Wysłane z mojego Tab2A7-10F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#795 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Oooo super ze wam tak szybko poszlo z opiekunką ![]() Cytat:
Kejti- tez nie uwazam zeby Wojtek byl gruby. Normalne duze dziecko
|
|
#796 | |
|
Zakorzenienie
|
Dalam dzis marchewke z groszkiem tylko rozmiazdzona widelcem i z kasza kukurydziana. Smakowalo bardzo
![]() ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- Cytat:
|
|
#797 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dzięki za odpowiedzi co do krzesełka |
||
|
|
|
#798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- Laurka uwielbia siedziec w krzeselku. W domu nie siedziala bo nie mamy a u rodzicow siedzi. Cala szczesliwa jest
|
|
#799 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
No co trzy tygodnie wychodzi, tż też do mnie ty ciągle na te paznokcie chodzić, a to czas tak szybko leci! Cytat:
Haha bąki które grzeją Super ze Kondziu taki grzeczny, oby oby takich dni jak najwięcej! Super sir to czyta ![]() Cytat:
Ja zrobię zdjęcie Adelce i w ramce dostaną, może z jakąś kartka obok z życzeniami hmmm. Kejti dajesz jedna ramkę dla babci i dziadka? Cytat:
---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- Adelka była grzeczna u babci! A ja mam cudne pazurki ze sweterkiem |
|||||
|
|
|
#800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego Tab2A7-10F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#801 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#802 |
|
Zakorzenienie
|
Sylwka, tak jedna
![]() ---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- Pokazuj pazury
|
#803 |
|
Zakorzenienie
|
Muszę sobie zapamiętać wasze przypadki i powiedzieć tz, że nie jestem jedyna bo strasznie mi dokucza.
|
|
|
|
#804 |
|
Zakorzenienie
|
Co do śmieci.. ja kiedyś robiłam ostra selekcję leków w apteczce, wywalalam przeterminowane i postawiłam to w reklamowce obok śmieci, powiedziałam tż co i jak, potem on wynosił śmieci, ja miałam iść do sklepu i pytam gdzie ta reklamówka bo chciałam do apteki oddać to okazało się że wywalił wszystko razem na śmietnik...
Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#805 |
|
Wtajemniczenie
|
Paczajta, bez sensu tylko obrocilo mi w bok
|
|
|
|
#806 |
|
Wtajemniczenie
|
O jeszcze bardziej bez sensu że nie widać, pewnie na kompie będzie widać
|
|
|
|
#807 |
|
Zakorzenienie
|
|
#808 |
|
Zakorzenienie
|
Śliczne
![]() Wysłane z mojego Tab2A7-10F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#810 |
|
Wtajemniczenie
|
Tenkju laski
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:20.

ale jak mam ją sadzać jak ona jeszcze nie siedzi? nie wiedziałam, że już wszystkie dzieci siedzą same! zostałyśmy na końcu no ale ma jeszcze czas

ala: