![]() |
#4561 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecien 2013 cz.9
Żeby nie było: uważam, ze praca w domu to praca na 10/8 etaru, a przy dziecku to 24/8. Ale jak jedno z nas nie pracuje zawodowo, to ma wiecej czasu na obowiązki domowe, a to pracujące mniej. Sama widzę, ze jak mam dzień wolnego, to moge rrochę nadrobić, ogarnąc, a jak razem pracujemy to "spychamy: yyyy tzn dogadujemy się kto co zrobi:|)
|
![]() ![]() |
![]() |
#4562 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() cudnie ![]() wrzucam wam rysunek Karola ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ja dziś tez sama, nadal ![]() ![]() Cytat:
![]() pokłócona czy nie ale chyba psem czy dzieckiem moze sie zająć ![]() ![]()
![]() |
#4563 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ------------------------ Męża nadal nie ma, chyba czas się brać za kąpanie i kłądzenie do łózek mojej trójcy :P wróci cwaniak na gotowe :P .
Ten znalazł swoje miejsce na ziemi, kto znalazł miejsce w sercu drugiego człowieka ![]() ![]() ![]() K ![]() W ![]() Edytowane przez Malpka Czas edycji: 2016-01-13 o 18:21 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4564 |
MBZ♥
|
Małpko, super ten rysunek
![]() ![]() Demeter, jak Młody? ![]() Moderna, ![]() ![]() Sprzedałam starą lodówkę, muszę wystawić krzesełko do karmienia i nie mam weny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4565 |
Zakorzenienie
|
Ja się trochę obawiam... Bo u nas podobno też będzie problem, zawsze brakowało miejsc a co dopiero teraz jak nie wiele osób pójdzie do 1 klasy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4566 |
Zakorzenienie
|
3grzeski pfyy Pikus zjadlam 2knopersy i 3kromki chleba z maslem.orzechowym o NADAL jestem Glodna 😧 ....!!!!
Ale dzis akcja byla. Tata kupuje mamie bilet na za tydzien. Wiecej nie moge na ogole napisac ale jest KOSZMARNIE !!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#4567 |
Wtajemniczenie
|
Dzieki, już lepiej ale się przed antybiotykiem strasznie pokładał, płakał
![]() Monika, polecam Ci pomysł jak tanio te półki zrobic, wlasnie znalazłam i chyba wykorzystam ![]() http://izaincharge.blogspot.com/2014...-bekvam_4.html Polka w Ikea na przyprawy 10 zł ![]() ---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- Okazało się, że za tydzień wyprawa do Wro, więc oby dzieciaki były zdrowe ![]() Kupuje regał na ksiazki ten co masz Byou i te polki bede robic. Urzadze dzieciom w dużym pokoju kącik do rysowania/jedzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4568 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4569 | |
Zakorzenienie
|
juz widzę mojego ojca i matkę na czymś takim
![]() półkotapczan... powiew młodości ![]() Cytat:
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90179786/ choć raczej będzie to: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00253040/ i drugie będzie czekać w piwnicy na Olkę. ![]() przez co sprzedajesz?
![]() ![]() Edytowane przez pani22ka Czas edycji: 2016-01-13 o 20:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4570 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4571 |
MBZ♥
|
Demeter, oby już było lepiej
![]() Ze mnie się B śmieje, że jak wcielę swój plan w życie z zamianą pokoi to będę chciała jeszcze takie regały ![]() Pani, lodówkę kupiła babka, która jeździ po targach staroci itp i tam wystawia swoje łupy. A krzesełko chcę na olx dać. Tam wózek sprzedałam ![]() To drugie świetne. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4572 |
Zakorzenienie
|
Mamusie Marzec-Kwiecien 2013 cz.9
Kasia ale co jest koszmarne?
BYou dwa zdjęcia, krotki opis i voila ![]() ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- Malpka ależ śliczny rysunek ![]()
Moja dziewczynka Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2016-01-13 o 20:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#4573 |
Zakorzenienie
|
Kasia, co się dzieje??
---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- Pani - zdradź więcej szczegółów dziecięcego pokoju ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4575 |
Zakorzenienie
|
BYou ah już rozumiem
![]() Mnie czasami tęskno np za wózkiem ![]() ![]()
#4576 |
Zakorzenienie
|
oszzzzz....
![]() chyba tam starzyznę spróbuję wystawić. ciekawe czy będę umieć ![]() ale ta babeczka nie robi nam dziecięcego, tylko salon. w salonie uwzględniła rysunkowe miejsce, pochowała pudła na zabawki.
![]() |
#4577 |
MBZ♥
|
Sorce i dziękuję za pomysł na obiad
![]() ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Sorce, Ty masz smykałkę w palcach:http://gu-tworzy.blogspot.com/2015/1...znurka-na.html |
![]() ![]() |
![]() |
#4578 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie chcę w salonie zabawek. u nas ten duży pokój jakiś taki nieustawny.. _____________ w załączniku pokój dziecięcy, proporcje tak mniej więcej, nie wyliczałam dokładnie. szafa po lewej stronie musi zostać, resztę można przemeblować. okno na krótkiej ścianie jest, i kaloryfer. póki co ta po lewej i na wprost jest fioletowa. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4579 |
Zakorzenienie
|
W pracy w pracy koszmar znowu na 2dni tylko wystawiona ( te 2dni na ktore.mam opiekune) i jak dzwonilam do mamu sie cos spytac - musialam oczywiscie pogadav z tata haha. ! A ten jak sie dowiedzial to od razu ze mamie bilet kupuje. Wiec pewnikiem przyleci. Ale daje mojemu szefowi ultimatum - mama jest chce 150h miesiecznie jak nie bd sie z tego wywiazywal Ide z Nim na Wojne. Bo juz mam dosyc tego traktowania. A tata mnie jeszcze "pocieszyl" ze jak cos to oni wezma Milusia do sobie popracuje posplacam co mam do posplacania (kredyt) i mnie z otwartymi rekoma beda witac w Pl ☺
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4580 |
Zakorzenienie
|
heh... chcieć to ja sobie mogę.. u mnie są wszędzie
![]() w pokoju dzieci też mam szafę nie do ruszenia i takie łóżko: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/pr...35/#/S99902939 ,więc jak zniknie, to całkiem dużo miejsca zyskamy (180/200). no u nas bardzo. dlatego się na pomoc zdecydowaliśmy :/
![]() |
#4581 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wchodzi mi link z telefonu. U nas póki co w małym jest sypialnia, nasze łóżko (160x200), łóżeczko D. i łóżeczko J. Jeszcze mała szafka i nie ma gdzie stanąć... Do dużego musimy kupić jakiś narożnik, wywalić wersalke bo na niej nie da się na dłuższą metę spać i tu się moje pomysły kończą ![]() Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4582 |
Wtajemniczenie
|
Chyba wywołam burze ale Pani, Moderna...jakie macie zdanie w kwestii serii napaści i gwałtów w Niemczech przez imigrantów w Niemczech ?
![]() Nie pytam złośliwie, ale własnie czytałam o krytyce Merkel, oglądałam film jak chłopy zaciągają kobiete do podziemi dworca i nawet nie chce myslec co było dalej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4583 | |
Zakorzenienie
|
hehe, kąt mam. ale z widokiem na pudła. i ten widok zniknie
![]() ![]() Cytat:
Sorce, ja się kołyska sprawdza? używasz? przemalowałaś? pokażesz?1!!1
![]() ![]() |
![]() |
#4584 |
Zakorzenienie
|
Pani - D. też śpi ze mną... Ale łóżeczko stoi... Właśnie obudzila się 4 raz od 20.30... Nie mam wyjścia, muszę się z nią położyć, z cycem będzie spała.
Od jakiegoś czasu nie zdążę nawet kolacji zjeść i się wykąpać a już płacze na tyle że tż nie daje rady jak uśpic ![]() Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#4585 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
przeraża mnie jednak radość niektórych z kryzysu (w) Unii. trzeba szukać wspólnych rozwiązań. ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- heh... moja od 20ej miała też już kilka pobudek. masakra to jest.
![]() ![]() |
![]() |
#4586 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co jak co ale Miriam której do tej pory jakoś wielką sympatią nie darzyłam mówi dobrze. Oni nigdy nie będą przestrzegać naszych zasad, dla nich kobieta to nic. Czytałam, że uchodzca zgwałcił 9latke na boisku szkolnym w Niemczech ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Wspolne rozwiazania.. miało byc tak, że beda imigrantów sprawdzać, weryfikować. Natomiast widzi się zdjecia tego samego goscia z bronią w ręku (stare foto) i idącego wsród uchodzców (nowe foto). Niestety fakt jest taki: policja w Sylwestra nie dała sobie rady - tyle kobiet napadnietych, zgwałconych, obrabowanych ![]() Zresztą to inna kultura, dla nich kobieta nie znaczy nic. Boje się o siebie, swoje dzieci. Tyle. ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Moze rozwiazaniem byloby przyjmowac tylko kobiety z dziecmi? Ale to nie wypada... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4587 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak jak już tu pisałam: tak samo boję się hołoty kibicowskiej, jak każdej innej. czy polskiej, czy cygańskiej, czy angielskiej, no każdej hołoty się boję.
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4588 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4589 |
Zadomowienie
|
Hej
Przepraszam, ze nie odpisuje ale jestem tak nieprzytomna, ze nie wiem czy mi się śniło czy Karol naprawdę ma ospe ![]() Co te dziewczyny tak nie śpią? Ola, Dominika, koleżanki córka... Zuzia zasnela dopiero po 21 a ile razy sie budziła nie wiem. Nie chcialo mi sie liczyc ale duuuzo. Wczesniej plakala przez dziasla ![]()
#4590 |
Zakorzenienie
|
A mój PAkerek śpi..gdzie to zapisac? Wstałam, umyłam włosy, zjadlam sniadanie nawet, a on spi, a przed 8 musimy wyjśc...Już słysze te zikie wrzaski...a tż pisał do mnie, ze pioruńsko slisko...
Monika, Panika ja najbardziej nie lubiłam tych nocnych pobudek, co jak co matka powinna mieć po 6miesiącu życia zagwartantowane w umowie pisemnej, ze od 20 do 5 rano ma czas dla siebie- wyspac się....a ja niestety do tej pory migruje nocami;/ a teraz jak nie trzeba to śpi Oprych jeden ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:28.