|
Notka |
|
Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Dobry fryzjer w Elblagu poszukiwany:)
Dziewczyny poszukuje dobrego fryzjera w Elblagu
![]() ![]() ![]() Bede bardzo wdzieczna za wszelkie porady ![]() ![]() POZDRAWIAM ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ja też jestem z Elbląga ![]() i też chętnie dowiedziałabym się o dobrym fryzjerze ![]() A do jakiego Ty chodzisz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: Dobry fryzjer w Elblagu poszukiwany:)
oooooooooooo.. ja jestem z Elbląga!!!!!
witam witam wiżazanki - ziomalki ![]() chdzę do salonu Euro-Vizage koło bramy Targowej, obok biurowca Alstom, na starym mieście, do Pawła, jestem BARDZO zadowolona, robie balejaż (czy tam pasemka) strzyge sie, juz trzeci rok, i póki co nie zamienię go na innego ![]() ![]() btw. napiszcie cos o sobie, Elblążanki ![]() ignis
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
![]()
Dzięki Ignis
![]() Już od jakiegoś czasu nosiłam się z zamiarem pójścia do tego salonu.W takim razie zobaczę na kiedy bede mogła sie umówic.A ile tam kosztuje samo strzyżenie? Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
![]()
Dzieki dziewczyny
![]() Ja wlasciwie nie jestem z Elblaga ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() Daj znać jak już będziesz po ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Enya: sumie nigdy sie tam nie strzyglam, zawsze komplet cały.. ale zadzwoń może i sie dowiedz?
barwinka: co porabiasz na wakcjach w Elblągu? Pozdrawiam ig ![]()
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Hello dziewczyny
![]() ![]() Jeszcze nie bylam u tego fryzjera,ale mam nadzieje ze wkrotce sie wybiore ![]() ![]() A do Elblaga przyjehalam odwiedzic rodzinke ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrwaiam bardzo serdecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:27.