|
|
#91 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Z pewną taką nieśmiałością... :-D
No cóż - nie będę oryginalna i napiszę krótko: PIĘKNE!!
Fotki również bardzo mi się podobają |
|
|
|
|
#92 |
|
Zadomowienie
|
boskie. boskie i wspaniałe
|
|
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie się szalenie podoba naszyjnik- prosty i elegancki jednocześnie
widze, że nie tylko mi, bo w Pace już ktos go capnął
|
|
#94 | |
|
Zakorzenienie
|
Mientko
mówiąc pięknie, lodowa tafla połyskująca w słońcu (1) i delikatne choinkowe bombki (2 i 3 - komplet?)
|
|
|
|
#95 |
|
Rozeznanie
|
prześliczne! Zdjęcia ciut lepsze, chociaż nadal nie są perfekt, ale zrobienie ich idealnie wymagałoby mega studia, więc tak czy siak są bardzo dobre.
a jeśli chodzi o 1,5 % produkcji na cały rok.. to jest przecież 1,5 koralika na 100 sztuk w moich Swarkach włąsnie mniej więcej taki procent jest "ciut mniejszy/większy", czy inaczej - końcówki bicone węższe bądź szersze. A, i mały offtop - trafił mi się jeden 6 mm ametyst - przewiercony odwrotnie zachowam na pamiątkę
|
|
#96 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#97 |
|
Konto usunięte
|
śliczne
ja bym nie wpadła na pomysł, żeby na takie zawieszki kółka nakładac metalowe zawieszki naprawdę śliczne
|
|
|
|
|
#98 |
|
Wtajemniczenie
|
1 - delikatne i dziewczęce
![]() 2 - piękny... Bardzo elegancki 3 - proste, ale piękne. |
|
|
|
|
#99 |
|
Rozeznanie
|
po długiej przerwie zaglądam na to forum i przyznaje, że twoje prace są najciekawsze i najładniejsze - brawo.
Podoba mi sie to, że każdy element twojej biżu pasuje do siebie i tworzy to wszystko spójną i przemyślaną całość... |
|
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
Te swarkowe różności są piękne! Delikatne i proste, ale to właśnie kryształy dodają całego blasku i dzięki nim biżuteria jest efektowna no i śliczna po prostu
|
|
#101 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, bardzo Wam wszystkim dziękuję za miłe słowa. Aż chce się robić kolejne 2 kilo zdjęć
![]() Dziś może obrobie kolejne, jesli mi cierpliwości starczy Buziaki i jeszcze raz dziękuję. mari. |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#102 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzieńdobery drogim Paniom
![]() W ramach przerwy w pisaniu kolejnych konspektów na praktyki w liceum postanowilam się uaktywnić i wstawić kolejne Swarki, które stały się już moją zmorą (nie mogę się od nich uwolnić) ![]() Na pierwszej focie mój ulubiony naszyjnik z ogromniastym Swarkiem Wyszedł bardzo prosty, chociaż modliłam się nad nim z tydzień (znaczy nad Swarkiem, nie nad naszyjnikiem A na drugiej kolczyki do kompletu ![]() Na kolejnych jakieś inne drobiazgi, nieszczególnie odkrywcze, ale co poradzić W The Arcot strasznie podoba mi się kształt Swarków-Helixów, rewelacyjne są Przy okazji widać jaka różnica w zdjęciach wychodzi jesli robić je przy dziennym lub sztucznym świetle (kolczyki są przy dziennym, bransa przy lampce i obawiam się, że w najbliższym czasie będzie trzeba dokonać poprawki ).A jeśli już o kształtach, to doskonałe są jeszcze (nie mam na razie zdjęcia wsprawdzie, ale jednak ) Swarki w kształcie Column, bardzo przekonujące jak dla mnie ![]() A w ramach rozrywki - która z Was zgadnie kto, zdaniem uczniów II klasy dobrego (o zgrozo!) LO, bił się z kim pod Grunwaldem i przy okazji o co? Na zwycięzcę czeka uścisk dłoni prezesa ![]() Buziaki mari. |
|
|
|
|
#103 |
|
Konto usunięte
|
śliczności
![]() a co do grunwalda, to nie wiem
|
|
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
ostatnio z antyradia Figurski i Wojewódzki dzwonili po instytucjach i głosili że pod Grunwaldem to premier z posłanką Szczypińską bierze ślub
![]() a Swarki piękne. Jak duży jest ten kryształ w wisiorze?
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
Przepiękny ten barokowy naszyjnik
![]() A co do bitwy, w równoległej klasie (też II LO) były opinie, że to Polacy z Niemcami o Gdańsk
|
|
|
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnie kolczyki są urocze
no i wisior razem z kolczykami do niego ze względu na niesamowite swarovskie
|
|
#107 |
|
BAN stały
|
śliczności! Jakie błyszczące...
Hmm te listki to takie sztyfty? Skąd masz?
|
|
|
|
|
#108 |
|
Raczkowanie
|
Wisior absolutnie powalił mnie na kolana
to jest moje miejsce nr 1 a na drugim są wszystkie pozostałe prace
|
|
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
ostatnie chyba najpiękniejsze
|
|
|
|
|
#111 |
|
Wtajemniczenie
|
Grunwald? Phi, maturzystka z rocznika '87 twierdziłą, że Litwini vs Niemcy o rękę Jadwigi
![]() I nie, to nie ja jestem autorką tego pomysłu. A co do piękności: 1,2 - ![]() 3 - o, czyżby poklepane te kółeczka? ![]() 4 - hmm, a tu już na takie nie wyglądają... 5 - cudne! |
|
|
|
|
#112 |
|
Zadomowienie
|
Swarki w wydaniu mariselli to po prostu mistrzostwo świata. sam Swarovski piękniejszych nie zrobi
|
|
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
Rzeczywiście bardzo ładne
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
Tu nie ma co wybierać, bo wszystko jest piękne.
A ja, jako uczennica II klasy w miarę dobrego LO, która wiele "ciekawostek" usłyszała od rówieśników (typu: czy rybie gamety męskie mogą zapłodnić kobietę - profil klasy: bio-chem... <ściana> ), nie mogę wymyślić niczego w miarę absurdalnego nt. Grunwalda.
|
|
|
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
A propo Gruwnalda, to i tak wiadomo, że waleczni Litwini wszystkich załatwili
|
|
#116 | |
|
Wtajemniczenie
|
Bardzo, bardzo, bardzo dziękuję za miłe słowa. Nawet nie wiecie jak mi poprawiłyście humor
![]() Wiesz, nie wiem To znaczy to jest ten wielkolud ok. 4 cm, ale nie wiem czy dokładniej nie miał 38 mm długości, nie pamiętam. A nie mam tych rzeczy w domu, tylko wymiary na kartce spisane Ale jesli Ci zalezy to jutro się dowiem ![]() Z korallo ![]() Cytat:
To są ogniwka łańcuska, zresztą widać to w bransoletce Własnych nie lubię bo zawsze gdzieś widać nacięcie, a poza tym nie mam zaufania takiego do nich jak do takich "z całości" ![]() A co do Grunwaldu - niektóre z Was są bliskie jesli idzie o głupotę pomysłów, ale to co usłyszałam i tak mnie bardziej powaliło, może dlatego, że nagle... No więc moje drogie, jeśli jeszcze nie wiecie, to pod Grunwaldem bił się Kościuszko z Ruskami (sądzę, że o Rosjan chodziło) o ołtarz Wita Stwosza... Myślałam, że na zawał zejdę. Ciekawe co by na to powiedziała ich historyczka (ja od polskiego jestem, żeby nie było, ale i taknie mogłam wyjść z podziwu ). A jak zapytałam o początek wojny światowej i myslałam że to pytanie tendencyjne, to klasa II zgodnym chórem odpowiedziała, że oni jeszcze do tego nie doszli... Masakra... Powiedzcie mi, że ja tylko tak trafiłam i że to nie jest powszechne ![]() Buziaki mari. |
|
|
|
|
|
#117 |
|
Raczkowanie
|
Prześliczne prace
Gdybym miała wybirerać skończyłabym jak nieszczęsny osiołek ![]() Klasy .. gratuluję i jako matka ucznia II kl. gimnazjum i szóstoklasistki twierdzę, że to nie jest normalne i reprezentatywne dla młodzieży
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
Kocham swarki
|
|
|
|
|
#119 |
|
Rozeznanie
|
Jejku Mari. Warto było siedzieć tydzień nad naszyjnikiem
I kolczyki też śliczne![]() P.S gdzie kupiłaś takiego wypasionego Swarka? Jeszcze NIGDZIE nie spotkałam...
|
|
#120 |
|
Wtajemniczenie
|
Myślę, ze po prostu klasa chciała być zabawna
U nas na studiach jest taka grupa, która najprostszych rzeczy nie wie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:44.

Fotki również bardzo mi się podobają 

widze, że nie tylko mi, bo w Pace już ktos go capnął
mówiąc pięknie, lodowa tafla połyskująca w słońcu (1) i delikatne choinkowe bombki (2 i 3 - komplet?)

postanowilam się uaktywnić i wstawić kolejne Swarki, które stały się już moją zmorą (nie mogę się od nich uwolnić) 
jestem również