|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy kochasz Kreweta? | |||
| Tak! |
|
13 | 15,48% |
| Tak, bezgranicznie. |
|
37 | 44,05% |
| Nie. |
|
34 | 40,48% |
| Głosujący: 84. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1201 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystkie kochamy Kreweta - czyli "Kobieto - jak żyć? Dzieła zebrane.
jeszcze się jej zapytałem wymownie co to za problem podać fejsa dziś, ale oczywiście nie odpisała
co to za argument, że idzie spać? kopiuje link, wkleja do mnie i idzie spać po co ona mi w ogóle odpisuje? człowiek dostaje policzki a nie zasłużył |
|
|
|
|
#1202 |
|
Konto usunięte
|
![]() |
|
|
|
|
#1203 |
|
on tired little feet
|
nie no moja droga, to już powinno zostać zablokowane, rani moje uczucia ;/
Krewet nie przejmuj się głupstwami, jak ma podać tego fejsa to poda. Chyba że jakaś ściemniara, to lepiej że od razu wyjdzie na jaw.
|
|
#1204 |
|
Zakorzenienie
|
nie przejmuję się, rano nie będę pamiętał kto to jest w ogóle
po prostu lubię sobie pogadać zwrócić uwagę na jakiś problem, przeanalizować go choć ten problem zdążyłem już dogłębnie przeanalizować |
|
|
|
|
#1205 |
|
Konto usunięte
|
A Ty tak walisz linkami do swojego fb każdej potencjalnej ruchable z bylekąd?
|
|
|
|
|
#1206 |
|
on tired little feet
|
a taki ładny miałaś avatar ;c
|
|
#1207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co może mi niby zrobić, wysłać koleżance link i powiedzieć "pa jaki frajer"? chyba nic poza tym |
|
|
|
|
|
#1208 |
|
Konto usunięte
|
Niby od czegoś, ale nie każdy ma takie super luz podejście, bo jakiś napaleniec z fotki to nie to samo co laska - więc laska jak na mój gust może mieć większe opory. Tak się od razu spowiadać ze wszystkiego obcemu gościowi... to nie prościej byłoby obczajać laski na fb i napastować je na miejscu?
|
|
|
|
|
#1209 |
|
Zakorzenienie
|
no ale fb to jest portal społecznościowy, nie matrymonialny
napiszesz do obcej laski na fb to będzie "ee, znamy się?" no chyba, że jest się przystojniejszym, wtedy inna gadka swoją drogą przypomniało mi się, że jedna małolata kiedyś, ponad 2 lata temu, "przypadkiem" wysłała mi zaproszenie na fejsie i zaczęliśmy gadać ze sobą ale potem stwierdziła, że nie rozumiem kobiet i mnie olała |
|
|
|
|
#1210 | |
|
on tired little feet
|
Cytat:
|
|
|
#1211 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Doskonal się w sztuce perfidii - pisz, że spodobał Ci się jakiejś jej komentarz albo lajk, albo zobaczyłeś coś gdzieś kurde. Jej strata. Niech cierpi. |
|
|
|
|
|
#1212 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cóż, człowiek, który nie chce wysłać zdjęcia, na 99 % jest koszmarnie brzydki i zakompleksiony nie wiem po co ona poszła na tę randkę aż tak jej było mało atencji, że skorzystała? ja z "szanowania prywatności" się śmieję, ponieważ kobiety mają na ogół tak średnio z 500 znajomych, a o większości tych ludzi też nieszczególnie dużo wiedzą Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1213 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#1214 | |
|
on tired little feet
|
Cytat:
ale to co ona fotki na fotce nie miała? :O i na jaką randkę zaraz zaraz bo się gubię
|
|
|
#1215 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
No to się szanuj. Pisząc gdzie ją obczaiłeś - żeby napisać gdzieś ją musisz znaleźć najpierw no nie? |
||
|
|
|
|
#1216 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#1217 |
|
on tired little feet
|
A już rozumiem, to dotyczyło randki Lovin, ok ok ok
|
|
#1218 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=651 Ale jakbyś chciała zrozumieć kontekst (tudzież przyczynę poruszenia jakie to wzbudziło) i miała wolny tydzień na czytanie, to musiałabyś się poświęcić lekturze jej wątków o związku z Maharadżą, którym przez kilka miesięcy pasjonowały się rozemocjonowane wizażanki. |
|
|
|
|
|
#1219 | |
|
Zakorzenienie
|
thikry a te twoje zdjęcia może obejrzeć sporo obcych ludzi bo np znajomi znajomych, a przecież tych ludzi osobiście nie znasz
chyba, że masz wszystko jakoś poblokowane, ale ogólnie z tego co widzę, to jak masz z kimś wspólnych znajomych to masz dostęp do wielu jego fotek ( u większości) i nie wiem jakie ty komentarze piszesz, że się ich tak wstydzisz Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1220 | ||
|
on tired little feet
|
Cytat:
po prostu jakoś głupio bym się czuła z faktem że osoba z którą sobie piszę póki co niezobowiązująco chce obczajać mój profil na fb, takie trochę szpiegowanie. Wiem że dużo różnych ludzi może widzieć zdjęcia itd ale jednak jak zaczynam z kimś nową znajomość to wolę na początku mieć ten komfort, że mówię o sobie tyle, ile uważam za słuszne. Ej krewet co Ty w ogóle działasz w życiu? W sensie studiujesz, pracujesz, bo ja w sumie nie wiem? ---------- Dopisano o 01:07 ---------- Poprzedni post napisano o 01:05 ---------- Cytat:
|
|
|
#1221 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Inaczej ludzie będą patrzeć na trumnę i gadać na pogrzebie jak mnie zamorduje jakiś przypadkiem spotkany świr, któremu wpadnę w oko kupując brukiew na rynku od baby. Inaczej jak gość z internetu, któremu wcześniej nonszalancko udostępniłam swoje foty, namiary i upodobania a potem poleciałam na spotkanie szukając chłopa. Proste. ---------- Dopisano o 01:20 ---------- Poprzedni post napisano o 01:17 ---------- Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#1222 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kobiety faktycznie traktują facebooka jak rynek, gdzie trzeba ładnie się zareklamować i "sprzedać" swoje życie ja mam ten komfort, że facebooka używam głównie do komunikacji i tyle dodałem może kilka zdjęć przez całą karierę tam, a te zdjęcia i tak potem ukryłem gdy mi laska odmawia podania fejsa, to w ogóle nie chce mi się z nią gadać, bo wiem, że na 99 % jestem nieatrakcyjny dla niej pisałem dlaczego bawi mnie to "szanuję swoją prywatność" gdyby szanowała to miałaby na fejsie około 50 znajomych, czyli ludzi z którymi może faktycznie coś ją łączy a nie 500 znajomych, gdzie o większości wie tyle co o właśnie nowo poznanym facecie Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1223 | |
|
plum plum
|
Cytat:
|
|
|
|
#1224 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dwa że umówiłam się z nim, bo pomijając 2x lampkę ostrzegawczą że facet jest bluszczowaty (wiem, mój błąd, nie powinnam ich ingorować) pisało mi się z nim meeeega dobrze - dzień i noc dosłownie, więc dlaczego miałam się nie spotkać na niezobowiązującą kawę... ? Co do nie podawania swojego fb kolesiowi poznanemu na fotce/innym tego typu poratlu to ja się nie dziwie. Na takich portalach ma się głównie zdjęcia, czasami jakiś opis i zainteresowania. A na fb mimo wszystko większość osób podaje szkoły i miejsce pracy. Wiek, prawdziwe dane (a z prawdziwością danych na fotce itp bywa różnie..) no i nie wspominając już o oznaczaniu na zdjęciach (np z imprez ze znajomymi). Całkowcie się nie dziwie że ktoś może nie chcieć podawać takich informacji nieznajomemu poznanemu na jakimś portalu typu focia ![]() .---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- Cytat:
No proszę ![]() Czyli według Twojej teorii z kilku postów wyżej, musisz być niesamowicie brzydki i zakompleksiony ![]() ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Cytat:
Ehm a naprawdę tak cięzko zrozumieć że niekoniecznie nowo poznanej osobie z jakiegoś portalu chce się ujawniać swoje miejsce pracy, skończone szkoły oraz kogo się zna? Bo 90% ludzi ma takie informacje na fb i większość ludzi takich informacji o sobie nie zdradza zaraz po poznaniu. Aha nie każdy jest zbieraczem znajomych jak popadnie. Ja na fb mam 170 i są to tylko ludzie któych naprawdę znam.
|
|
|
#1225 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja tak robię, jak nie mam fotek - jak już mnie laska doda do znajomych a poznaliśmy się np na czacie i tam nie wymieniliśmy fotkami, to wysyłałem jej na priv zdjęcia Cytat:
dla większości facetów koleżeńska znajomość z kobietą, jest zupełnie niepotrzebna i jeśli on idzie na takie spotkanie, to z nadzieją, że jednak uda mu się coś ugrać naprawdę, musiałaś być bardzo spragniona jakiejkolwiek atencji jeśli poszłaś na coś takiego fajnie pogadać można sobie równie dobrze z koleżanką Cytat:
po co chwalić się tym, że zaczęło się szkołę X w roku 2000, i skończyło ileś tam lat później? szkoła renomowana to i trzeba się pochwalić? żeby mieć kontakt z klasą/rokiem na studiach wystarczy dodać się do grupy (o ile ktoś taką założył), informacje o wykształceniu mają zadanie czysto informacyjne i tu jest właśnie problem - ludzie podają tam miliony informacji nie wiadomo po co Edytowane przez krewet Czas edycji: 2016-01-14 o 11:40 |
||||
|
|
|
|
#1226 | |
|
plum plum
|
Cytat:
a pierwszym zdaniem złamałeś mi serduszko
|
|
|
|
#1227 | |||||||
|
BAN stały
|
Ona już tak od dawna umierała, to w końcu musiało się stać. Następna chyba będzie trumna.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Lampek było więcej i dużo poważniejsze. Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||||
|
|
|
|
#1228 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1229 | |||
|
Konto usunięte
|
To się odnosiło do:
Cytat:
A Ty się jeszcze nie zorientowałaś, że aby dostąpić zaszczytu możliwości dobrania się do le homarra trzeba: - natychmiast podać mu dane osobowe, - wysłać mu foty, - nie być grubą i umieć (poprawnie!) wskazać na mapie Ukrainę, - szybko wyrazić ekstazę w jaką wprawiły laskę jego foty (do wyboru: masturbacja do fotografii Mistrza na skype albo dokumentacja fotograficzna zdejmowania majtek z dowodami na to, że kompletnie przemokły, - mieszkać najlepiej za płotem, 20km max bo on na benzynę bez sensu łoił nie będzie, - jeśli mieszkasz dalej, to dojazd na Twój koszt, - budżet towarzyski to 150zł - jeśli płacisz za siebie, to pamiętaj by nie przekraczać tej kwoty, jeśli oczekujesz, że Krewet zapłaci to 75zł na łebka i od Twojej części odlicza się koszt kondomów, - pozostawać do dyspozycji Mistrza 24/7 na wypadek gdyby dzwonił, słał smsy albo śledził Twoją aktywność na fb, - traktować go poważnie i spełniać wszystkie jego zachcianki domyślając się o co mu chodzi, bo on nie powie, bo powinnaś to wiedzieć, - jeśli Cię oleje, bo w czymś zawiniłaś to odejdź w milczeniu, - jeśli Cię oleje, bo uzna, że Twoje uwielbienie było niedostateczne to wróć i błagaj o przebaczenie. On śni, ja śnię ( ---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- Cytat:
Cytat:
Może nie mam już piętnastu lat (od pewnego czasu), ale to nie jest możliwe, żeby wszystkie laski, które napastujesz miały takie samo podejście. |
|||
|
|
|
|
#1230 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
laski wychodzą z klasy i od razu telefony do rąk ty jak słusznie zauważyłaś jesteś starsza i fascynacja zmienianiem zdjęcia profilowego powoli przygasa ale u wczesnych 20stek to kluczowa sprawa |
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:02.

po prostu jakoś głupio bym się czuła z faktem że osoba z którą sobie piszę póki co niezobowiązująco chce obczajać mój profil na fb, takie trochę szpiegowanie. Wiem że dużo różnych ludzi może widzieć zdjęcia itd ale jednak jak zaczynam z kimś nową znajomość to wolę na początku mieć ten komfort, że mówię o sobie tyle, ile uważam za słuszne.