|
|||||||
| Notka |
|
| Manicure hybrydowy Forum dla osób, które interesują się manicurem hybrydowy. Tutaj znajdziesz porady związane z technikami zdobienia paznokci. Poznasz plusy i minusy hybrydy. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3001 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lakiery hybrydowe cz.3
Hej
Planuje zaczecie mojej domoaej przygody z hybrydami, chetnych juz mam i mama i babcia chcialyby ze mna korzystac Podpowiecie mi co nalezy kupic na poczatek?
|
|
|
|
#3002 |
|
z pazurem
|
poradnik hybrydomaniaczki
|
#3003 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Muszę spróbować bo moja syrenka też się średnio w kolor wciera tak ładnie....
|
|
#3004 |
|
z pazurem
|
jak Gejsza pisała- naturalne paznokcie wycierają się i tracą kształt
|
#3005 | |
|
Buszująca w hybrydach
|
Cytat:
i lubię skrobać pazurami jak mnie coś zaswędzi ![]() paznokcie przedłużane hardem czy innym żelem miękkim (siikonowym) też się będą ścierać ::
|
|
#3006 |
|
Rozeznanie
|
a którą brałaś - tą z rączką - bo ja właśnie tą i wydaje się miękka ale mani jeszcze nią nie robiłam
|
#3007 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3008 |
|
Rozeznanie
|
ja mam taką
|
#3009 |
|
z pazurem
|
zapraszam do dyskusji: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=842826
|
#3010 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3011 |
|
Wtajemniczenie
|
Zobaczcie 😯
Sorki za odrost,nowe mani przewidziane w weekend 😉 ![]() Pisałyście,że żele się nie ścierają. Gdzie kupić ,jak kłaść ,nie znam się 😐 Wysłane z mojego Note 4 &Tapatalk 📱 |
|
|
|
#3012 |
|
Rozeznanie
|
Juhuuuuu!!! Ależ to była szybka wysyłka, teraz tylko buteleczki...
|
|
|
|
#3013 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Czy czasami zdarza się wam dziewczyny nie dostać maila od kuriera o nadaniu paczki ?
|
|
#3014 |
|
Buszująca w hybrydach
|
Żele twarde się nie ścierają, Hardy i tym podobne produkty się ścierają
|
#3015 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3016 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3017 |
|
Rozeznanie
|
Cholipa, zamawialam wcześniej i dostane pozniej. Powtórka z rozrywki. To samo miałam z lampa, Madzeska zamawiala później, dostala znacznie znacznie wczesniej. Mój top ma od wczoraj od 8 rano status Wyslanie przesyłki z WER WWA i gdzies przepadl
Edytowane przez Roverkowa Czas edycji: 2016-01-14 o 21:03 |
|
|
|
#3018 |
|
Raczkowanie
|
Czym i jak czyścić paznokcie przy skórkach
Witam.
Szukałam podobnego wątku, ale nigdzie nie mogłam znaleźć. Właśnie dzisiaj dotarł do mnie zestaw hybrydowy i jutro planuje zrobić pierwszy manicure. Niestety zdolności manualne mam tak wielkie że nie ma o czym gadać . Czym usunąć lakier hybrydowy ze skórek (jeszcze nie utwardzony) i czy da się zrobić ładną równą linię lakieru przy skórkach? Niestety nie umiem zrobić ładnej linii tylko wychodzą mi takie schodki. Zwykłym lakierem to nie problem, bo wystarczy wziąć pędzelek zamoczony w zmywaczu i wyrównać, a jak to jest z hybrydami. Może pędzelek zamoczony w cleanerze i przejechać przed utwardzeniem?Dziękuję za odpowiedzi |
|
|
|
#3019 | |
|
Buszująca w hybrydach
|
Cytat:
ja raz dostałam przesyłkę, która jeszcze 2 dni po dostarczeniu miała status "wer warszawa coś tam" niestety często statusy paczek nie są aktualne
|
|
#3020 |
|
Rozeznanie
|
Jeszcze się nie stresuje, tylko poczta mnie coraz bardziej drażni. Paczka Extra24 czy jakos tak Szla do mnie ponad tydzień, diament na Wer wwa lezal ponad 2 tyg, priorytety które wysyłam idą ponad tydzień, kartka wyslana do znajomej do NL idzie już miesiąc, listonosz nie zostawia mi awizo albo wrzuca polecone do skrzynki. Juz mnie nerwy na nich biorą.
|
|
|
|
#3021 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Napisz skargę, ja napisałam i listonosz zaczął przynosić, bo tak to nawet awiza nie zostawiał, tylko na trackingu widziałam, ze już jest do odbioru. Edytowane przez chickencrazy Czas edycji: 2016-01-14 o 21:28 |
|
|
|
|
#3022 |
|
Zadomowienie
|
Uzywalyscie moze keratin base z indigo?
Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3023 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie no, poczekam, pewnie jutro juz będę miała a co do skargi to chyba wystosuję...
|
|
|
|
|
#3024 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny mam bardzo duży problem z bazą EB z NN, zamówiłam 1,5tyg temu jak były mrozy, robiłam paznokcie sobie i dwóm koleżanką i niestety każdej z nas odprysł lakier ;/ Co prawda dostałam informacje o tym, że z powodu mrozów za nim użyje sie bazy powinna odstać w temp. pokojowej, leżała do następnego dnia.. Jakies wskazówki? źle nakładam? czy z tą bazą sie trzeba jakoś szczególnie obchodzić? baza była jak dla mnie bardzo droga, a wszystkie ją tu zachwalacie, nie chciałabym jej spisać na straty
|
|
|
|
#3025 |
|
Rozeznanie
|
Roverkowa, wyślij mailem skargę.
Sandrika, może reklamuj, fotki najlepiej załączyć. Ale dziewczyny pisały, ze czasem EB odpada... Nie za często, ale niektórym tak. |
|
|
|
#3026 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny, muszę się poradzić.
Po raz pierwszy spróbowałam połączenia hybryda + zwykły lakier. Na stopach, bo bezpieczniej, jakby odpadło po dwóch dniach ![]() Nałożyłam bazę Semilac, utwardziłam i pierwszy paznokieć pomalowałam od razu, nie przemywając tej lepkiej warstwy. Malowało się kiepsko, lakier smużył, jakby się oddzielał od tego co było pod spodem. Stwierdziłam, że w takim razie przemyję wszystko cleanerem, ale to też nie przyniosło poprawy, dalej malowało się średnio. Lakier z Golden Rose, ciemnogranatowy, kryje świetnie po jednej warstwie, więc jakoś domalowałam, pokryłam topem z Semilaca i po dwóch dniach jeszcze się trzyma Ale teraz nie wiem czy próbować tej metody dalej, bo wyczuwam mały koszmar przy malowaniu paznokci u dłoni. Co zrobiłam źle? Za słabo przemyłam cleanerem, a może to wina lakieru? Ktoś miał podobny problem?
"Everyone says the pain will get less as time passes, but I don't believe them. I think they only say it so you can face getting out of bed every day. You think today might be the day, but it never is." |
|
|
|
#3027 |
|
Raczkowanie
|
Jutro robię pierwszy raz pazurki z użyciem akrylu, mam nadzieję ze będę zadowolona.
Zamówiłam sobie też na próbę tańszy top canni trochę się boje co to będzie ale przetestuje i zobaczymy |
|
|
|
#3028 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z mojego Note 4 &Tapatalk 📱 ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- Dziewczyny Wy tak latacie na pocztę z awizo, a czy wiecie ,że jest coś takiego jak pozwolenie na wrzucanie ? Oczywiście jeśli do skrzynki się zmieści 😛 Wysłane z mojego Note 4 &Tapatalk 📱 |
|
|
|
|
#3029 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() 36W CCFL Diamencik
|
|
|
|
|
#3030 | |
|
Wtajemniczenie
|
To nie wiem dlaczego Ci się EB nie trzyma 😐
Wysłane z mojego Note 4 &Tapatalk 📱 ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego Note 4 &Tapatalk 📱 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Manicure hybrydowy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:26.

Planuje zaczecie mojej domoaej przygody z hybrydami, chetnych juz mam i mama i babcia chcialyby ze mna korzystac 

.Mi po tygodniu te czubki znikają i robi się owal 😲 tez tak macie ?Wkurza mnie to 😬
i lubię skrobać pazurami jak mnie coś zaswędzi

Czy czasami zdarza się wam dziewczyny nie dostać maila od kuriera o nadaniu paczki ?