![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Styczeń: Aptecznie / Eko / Drogeria /
Witajcie na wymiance
![]() zasady jak u wszystkich, wish wymieniona na końcu ![]() Enjoy ![]() Do wymiany mam: Od lewej strony na zdjęciu: 1. Ava, Beauty Home Care, Serum pod oczy, NOWY, 50 ml / data wazności 04.2018 2. Ava, Seria ze świetlikiem, Serum-zel na powieki i pod oczy, NOWY, 15 ml/ data wazności 07.2017 3. Iwostin, Solecrin Acne 25 SPF, Krem ochronny dla skóry tłustej, skłonnej do zmian trądzikowych, uzyty raz, 50 ml / data wazności 03.2017 4. La Roche Posay, Effaclar, Płyn micelarny do oczyszczania i demakijazu twarzy, pozostało 2/3 z 200 ml / data wazności 09.2016 5. La Roche Posay, Hydraphase Intense Legere, krem nawilzający, NOWY, 50 ml / data wazności 02.2018 - wymienione, leci do mala_menda 6. La Roche Posay, Hydreane Legere, lekki krem nawilzający, uzyty raz, 40 ml / data wazności 03.2018-wymienione, leci do ala_menda 7. La Roche Posay, Toleriane Teint, Podkład do cery wrazliwej, odcień 10 ( najjaśniejszy ), 30 ml, pozostało 70 % / data wazności 02.17 - wymienione, leci do Armitage 8. Bioderma, Sensibio Light, krem, uzyty dwa razy, 40 ml / data wazności 04.2017 9. nie ma[COLOR="Silver"] 10. Lavera, Basis Sensitiv, krem pielęgnacyjny do ciała z masłem shea i olejem ze słodkich migdałów, 150 ml, pozostało ok.70 % / data wazności 04.2017 11. John Frieda, Friz Ease, Regenerujący szampon do włosów kręconych, 250 ml, NOWY / data wazności - nie mogę znaleźć, widnieje jedynie numer: 0050295 12. Isana Young, Krem Matujący, 50 ml, uzyty raz / ponownie brak daty wazności, widnieje jedynie numer: 5020083 13. Isana Young, Krem nawilzający, 50 ml, uzyty trzy razy / ponownie brak daty wazności, widnieje jedynie numer: 5410179 14. ziaja med, kuracja dermatologiczna Azs, krem regenerujący, natłuszczający, NOWY, 50 ml / data wazności 06.2017 15. Natural Rose, Woda Rózana, uzyta raz, 250 ml / data wazności 22.08.2018-wymienione, leci do mala_menda 16. Fitomed, Hydrolat Oczarowy, dwa razy uzyty, brak danych o pojemności całkowitej / data wazności ( ledwo widoczna ) 09.2017 17. Fiore Di Rosa, Płatki Rózy, balsam do ciała, 250 ml, povostało 70 % / data wazności 13.06.2020-wymienione, leci do mala_menda MOJA WISH czyli za co najchętniej się wymienię: - La Roche Posay, Effaclar Duo Plus- w kazdej ilości - zele pod prysznic - wszelką ilość ![]() - Bioderma, Sensibio H20, płyn micelarny - wszelkiego rodzaju zele aloesowe ( jednak uwazam na skład ) - chętnie takze produkty eko - perfumy: Dior J'adore , Cacharel, Noa - i wszystko inne, co mi u Was przypadnie do gustu ![]() zapraszam ![]() Edytowane przez mimiwymianki Czas edycji: 2016-01-26 o 22:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Styczeń: Aptecznie / Eko / Drogeria /
Hej! Może wymienisz się za:
. Ava, Beauty Home Care, Serum pod oczy, NOWY, 50 ml / data wazności 04.2018 2. Ava, Seria ze świetlikiem, Serum-zel na powieki i pod oczy, NOWY, 15 ml/ data wazności 07.2017 4. La Roche Posay, Effaclar, Płyn micelarny do oczyszczania i demakijazu twarzy, pozostało 2/3 z 200 ml / data wazności 09.2016 5. La Roche Posay, Hydraphase Intense Legere, krem nawilzający, NOWY, 50 ml / data wazności 02.2018 6. La Roche Posay, Hydreane Legere, lekki krem nawilzający, uzyty raz, 40 ml / data wazności 03.2018 7. La Roche Posay, Toleriane Teint, Podkład do cery wrazliwej, odcień 10 ( najjaśniejszy ), 30 ml, pozostało 70 % / data wazności 02.17 8. Bioderma, Sensibio Light, krem, uzyty dwa razy, 40 ml / data wazności 04.2017 16. Fitomed, Hydrolat Oczarowy, dwa razy uzyty, brak danych o pojemności całkowitej / data wazności ( ledwo widoczna ) 09.2017
Zapraszam do moich wątków: Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post88129146 Ubrania (XXS-L), torebka, buty, biżuteria, dodatki do domu: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post83808431 Vinted: Madzik75 - stałe dokładki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Przekupka: 222 pkt / 100% pozyt.
|
cos u mnie za
5. La Roche Posay, Hydraphase Intense Legere, krem nawilzający, NOWY, 50 ml / data wazności 02.2018
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
hej, znajdziesz cos u mnie? podoba mi się pare rzeczy
![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
hej, znajdziesz coś w moich wątkach za:
1. Ava, Beauty Home Care, Serum pod oczy, NOWY, 50 ml / data wazności 04.2018 5. La Roche Posay, Hydraphase Intense Legere, krem nawilzający, NOWY, 50 ml / data wazności 02.2018? ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
. Ava, Beauty Home Care, Serum pod oczy, NOWY, 50 ml / data wazności 04.2018 2. Ava, Seria ze świetlikiem, Serum-zel na powieki i pod oczy, NOWY, 15 ml/ data wazności 07.2017 5. La Roche Posay, Hydraphase Intense Legere, krem nawilzający, NOWY, 50 ml / data wazności 02.2018 6. La Roche Posay, Hydreane Legere, lekki krem nawilzający, uzyty raz, 40 ml / data wazności 03.2018 8. Bioderma, Sensibio Light, krem, uzyty dwa razy, 40 ml / data wazności 04.2017 10. Lavera, Basis Sensitiv, krem pielęgnacyjny do ciała z masłem shea i olejem ze słodkich migdałów, 150 ml, pozostało ok.70 % / data wazności 04.2017 15. Natural Rose, Woda Rózana, uzyta raz, 250 ml / data wazności 22.08.2018 16. Fitomed, Hydrolat Oczarowy, dwa razy uzyty, brak danych o pojemności całkowitej / data wazności ( ledwo widoczna ) 09.2017 17. Fiore Di Rosa, Płatki Rózy, balsam do ciała, 250 ml, povostało 70 % / data wazności 13.06.2020 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
1. Ava, Beauty Home Care, Serum pod oczy, NOWY, 50 ml / data wazności 04.2018
2. Ava, Seria ze świetlikiem, Serum-zel na powieki i pod oczy, NOWY, 15 ml/ data wazności 07.2017 3. Iwostin, Solecrin Acne 25 SPF, Krem ochronny dla skóry tłustej, skłonnej do zmian trądzikowych, uzyty raz, 50 ml / data wazności 03.2017 5. La Roche Posay, Hydraphase Intense Legere, krem nawilzający, NOWY, 50 ml / data wazności 02.2018 6. La Roche Posay, Hydreane Legere, lekki krem nawilzający, uzyty raz, 40 ml / data wazności 03.2018 11. John Frieda, Friz Ease, Regenerujący szampon do włosów kręconych, 250 ml, NOWY / data wazności - nie mogę znaleźć, widnieje jedynie numer: 0050295 Hej ![]() Znajdziesz coś u mnie ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Hej,
Znalazlabys cos u mnie za: 15. Natural Rose, Woda Rózana, uzyta raz, 250 ml / data wazności 22.08.2018 16. Fitomed, Hydrolat Oczarowy, dwa razy uzyty, brak danych o pojemności całkowitej / data wazności ( ledwo widoczna ) 09.2017 Poza watkiem mam troche kosmetykow nauranych tj. szampony , maski m.in Sylveco, rosyjska wyszuczplajaca maske do ciala z fajnym skladem (bodajze organiczne skladniki) itd itp. Nie wiem co Cie interesuje.
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() _____________________ Wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=842322 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za oba kremy LRP?
![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za 4. La Roche Posay, Effaclar, Płyn micelarny do oczyszczania i demakijazu twarzy, pozostało 2/3 z 200 ml / data wazności 09.2016
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Coś za pozycję- głównie 5, 6,
oraz 1, 2 i 8? ![]()
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
chętnie oddam te rzeczy:
-Serum wzmacniające do włosów, z pompka, Yves Rocher, 30 ml, nowe -Balsam do ciała Kwiaty Wiśni YR, otwarty kilka miesięcy temu w celu powąchnięcia, 200 ml, G302 -Żel pod prysznic Kwiaty Wiśni YR, 200 ml, nowy, G418 -Krem intensywnie odżywiający do suchych stóp z lawendą bio i olejkiem makadamia, Yves Rocher, 50 ml, nowy + coś jeszcze mogę dorzucić.. ![]() o daty ważności będę musiała poprosić siostrę, ponieważ na razie przebywam za granicą i wymiany prowadzę zaocznie ![]() daj znać co chciałabyś zamiast peelingu.. nie jestem przekonana czy chcę go wymieniać..
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
Hej, poza wątkiem znalazłam:
1) Alterra, olejek do ciała limonka i oliwka 100ml - nieużywany, jeszcze w kartoniku. Kupiony rok temu, data ważności 11/2016 2) Dove, odżywka do włosów Nourishing Oil Care - kupiona pod koniec grudnia, użyta raz - na moje włosy za ciężka ![]() 3) Green Pharmacy - eliksir ziołowy do włosów (wzmacniający, przeciw wypadaniu) - użyty raz, zakupiony w tym roku 4) LRP Posthelios, aksamitny żel nawilżający po opalaniu. Użyty raz w te wakacje. ważny do 11/2016 5) Orientana, ajurwedyjska odżywka do włosów Imbir i trawa cytrynowa - sama mam ją z wymianki, zostało bardzo mało może na 1-2 użycia (sama jeszcze nie testowałam), data ważności 05/2016 Pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Super! ![]() Jak możesz to wyślij mi pierwsza wiadomość z adresem do wysyłki, bo nie wiem czemu ale opcja wysłania do Ciebie wiadomości jest u mnie zablokowana. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
hmm.. a co chciałabyś za oba kremy, balsam różany i wodę różaną?
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
a może oba kremy LRP i balsam różany za serum do włosów, peeling, krem do stóp, żel i balsam Kwiaty Wiśni?
![]()
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za
. Ava, Beauty Home Care, Serum pod oczy, NOWY, 50 ml / data wazności 04.2018 6. La Roche Posay, Hydreane Legere, lekki krem nawilzający, uzyty raz, 40 ml / data wazności 03.2018
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Hej podoba mi się nr 1 i 6 coś u mnie
![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
to są te wszystkie rzeczy które u mnie wymieniłaś:
-Serum wzmacniające do włosów, z pompka, Yves Rocher, 30 ml, nowe -Orientalny peeling do ciała z glinką marokańską, Yves Rocher, 150 ml, nowy -Balsam do ciała Kwiaty Wiśni YR, otwarty kilka miesięcy temu w celu powąchnięcia, 200 ml, G302 -Żel pod prysznic Kwiaty Wiśni YR, 200 ml, nowy, G418 -Krem intensywnie odżywiający do suchych stóp z lawendą bio i olejkiem makadamia, Yves Rocher, 50 ml, nowy kurcze, zależy mi na tych kremach, ale też średnio mnie satysfakcjonuje oddanie tych wszystkich rzeczy za nie ![]()
Edytowane przez mala_menda Czas edycji: 2016-01-21 o 04:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
a masz może poza wątkiem jakieś próbki perfum?
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Coś za La Roche Posay, Hydraphase Intense Legere?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
okej, niech będzie te wszystkie rzeczy które ode mnie chciałaś, czyli serum do włosów, peeling do ciała, żel i balsam Kwiaty Wiśni i krem do stóp włącznie z męskim żelem za oba kremy, wodę różaną, balsam różany i mini micel LPR, jeśli odpowiada Ci taka wymiana zapraszam na pv
![]() ![]()
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:02.