![]() |
#2851 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XV
Wsadzili ja do szpitala za kradziez 12 pensow
![]() ![]() Az mi sie wierzyc nie chce ... edit/ czytam wlasnie jej historie na wp. zaraz bede wszystko wiedziec ![]() edit nr 2/ przeczytalam i nadal nie wiem, co o tym myslec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2852 |
Rozeznanie
|
Myślę, że tak. Dlatego głosuję na LiD, "czerwony beton" ze mnie. PO jest konserwatywna. Konserwom mówię nie
![]() ![]() A dziś noszę cytrynkową Fujiyamę Green ![]()
#2853 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#2854 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja po przeprowadzce do kawalerki mogę mówić o wszystkim, tylko nie o wnętrzarskim minimalizmie - moje umiłowanie przestrzeni zostało zdławione i kwiczy cienkim głosem. Co do poniedziałku: niech moc będzie z Tobą ![]() Koniecznie daj znać, czy moja pozytywna energia znalazła Cię na drugim końcu Polski ![]() Córko, Kelly Caleche jest jak najbardziej warte poznania ![]() Na mnie ukisiło się okropnie (cytrusy i nuta skóry), ale nie odpuszczę i będę jeszcze testować, a nuż oswoję tę kiszonkę ![]() Z całą pewnością jest to jedna z bardziej oryginalnych premier w ostatnim czasie. A ja dziś nadgarstkowo: Brit Red uleciał jak sen złoty zostawiając za sobą smużkę wanilii, na drugiej łapie Nu edp i to jeden z tych pięknych zapachów, którym nie mogę pachnieć - nie wiem, co jest, ale zupełnie nie potrafię wykrzesać z siebie żadnych emocji w stosunku do tego zapachu ... A na drugiej Covet Parker. Jeszcze nie wiem, co myślę ![]()
![]() |
#2855 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2856 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2857 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Moje gratulacje - nie dość, że praca za pieniądze, to jeszcze przyjemność przy okazji ![]() I nie bój się nic ![]() (co ja ostatnio z tymi emotkami, cholera)
![]() |
#2858 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2859 |
Zakorzenienie
|
Tulipanko, gratuluję
![]() ![]() Jak tu dzisiaj pusto ![]() Po kąpieli w wiśniowym żelu pachnę sobie Glorią na dobranoc. |
![]() ![]() |
![]() |
#2860 | |
Zakorzenienie
|
Jam strasznie strachliwy tulipan, a szczególnie jak idzie o nowych ludzi i nowe miejsca. Po prostu cała wtedy dygocę z przerażenia
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() dziękuję za gratulacje, dziewczyny ![]() Oczywiście po drodze na rozmowę musiałam mieć jakieś przygody - tramwaj, który jechał przed moim zderzył się kilka minut wcześniej z karetką pogotowia ![]() ![]() ![]() ![]() Szugar - w Heliosie ![]() Tymeno ![]() (nie wiem czemu dzisiaj takie pustki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2861 |
Raczkowanie
|
Od kilku tygodni pachnę L'eau par Kenzo, ale w międzyczasie testuję kilka zapachów:
- Cinema, YSL - Flower by Kenzo - Lacoste pour Femme - Ambre, Baldessarini - Pure Purple, Hugo Boss - Intuition, Estee Lauder Co o nich sądzicie, drogie wizazanki ![]() ![]() Aha, zastanawiam się jeszcze nad powrotem do moich ukochanych Gucci Envy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2862 |
Zakorzenienie
|
Pustki, bo imprezują. Nikt (z małymi wyjątkami) nie robi testów wykazujących ukochane zapachy. Jestem rozżalona, bo porobiłam wszystkie i wszystkie kłamały...
![]() Tymeno, jaki masz wiśniowy żel? Ostatnio brakuje mi jakiegoś owocowego, jak zużyję orzechowe Palmolive, muszę zakupić jakiś owoc. Tadzik- mi jakoś pasuje Intuition... |
![]() ![]() |
![]() |
#2863 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() I khy jest ale się nie odzywa !! Tak tak widzimy Cię !!! ![]() A serce to pewnie przez to że jesteś przeziębiona ![]() Kota, spróbuj wiśniowy izotoniczny Luksja ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2864 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Sio do łóżka, wygrzej się i wyśpij. Cytat:
Jasny kolor jest naprawdę... jasny ![]() ![]() Ja się zastanawiam, czy nie znaleźć sobie pracy - mam wolne środy i piątki, co mogę na takie rozrzucone terminy znaleźć? --- Pachnę orientalnym maczkiem i paczulą Il Profvmo. Wpadłam ![]()
![]() |
#2865 |
Zakorzenienie
|
Ewo, to Luksja o której piszę Szugar
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2866 |
Zakorzenienie
|
Pachne zelem do mycia skóry niemowląt Rossmann
![]()
#2867 |
Zakorzenienie
|
No, właśnie ja też się zastanawiałam, gdzieście się wszystkie podziały - już myślałam, że sama na posterunku zostałam
![]() Miło Was widzieć/czytać w ten samotny, domowy sobotni wieczór ![]() NEONKO! Koniecznie napisz coś więcej o lawendzie L'Occitane, proszę pięknie ![]()
#2868 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Joasiu, produkty L`Occitane - bardzo je polubiłam- nawet zapisałam sie do nich jako stała klientka, ale w Trójmieście nie ma żadnego ich sklepu!!!! Najbliższy w Warszawie i Poznaniu!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2869 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo mnie ciekawią te 2 zapachy, ale jak się okazuje nie tylko Trójmiasto, ale i Łódź są niegodne sklepów firmowych L'Occitane ![]() Cóż, czas pogodzić sie z tym, że mieszkamy na końcu świata.
![]() |
#2870 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2871 |
Zakorzenienie
|
Mniammmm, pora na kolację.
Dwie kanapki z łososiem, jedna z popieprzonym twarożkiem. Jeść, jeść, jeść ![]()
#2872 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobra dobra ![]() Idę spać, zmęczona jestem przepotwornie ![]() ![]() ![]() Dobranoc (Midnight Poison oczywiście na noc ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2873 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupiłam zaś Eau d`Iparie, która opisana po polsku była jako "Paryska". Moja śladowa znajomość fracuskiego stanęła dęba. Coś mi się wydaje, że to nie jest "woda paryska"... Ma w składzie mirrę. Bardzo jest piękna. Łódź, Gdańsk- to koniec świata... trochę szkoda. Wy, łodzianki przynajmiej macie trochę bliżej do stolycy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2874 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2875 |
Zakorzenienie
|
Na allegro zlowilam L'Occitane- barzdo delikatna kojąca woda, doslownie usypiacz
#2876 |
czyli Endżi
|
Tulip, zazdroszczę pracy w kinie
![]() ![]()
#2877 |
Zakorzenienie
|
Tuli, gratulejszyn i powodzenia! ![]() ![]() ![]() ![]() ------------- Dzisiaj była taka lekko leniwa sobota, echh... ![]() Teraz bucha ode mnie ananasowo-cynamonowo-goździkowy dymek, czyli wynik globalnych testów "Just Me" Montany - dodaje animuszu, nie ma co! ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2878 |
Zakorzenienie
|
Różo, nie prowokuj tą ziewającą emotką - staram się nie wydawać z siebie żadnych odgłosów ani nie otwierać ust - bo jak zacznę krzyczeć, to prawdopodobnie nie skończę póki mnie kto nie dobije
![]()
#2879 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() też bym miała wolne środy i piątki, gdyby mi się drugiego kierunku nie zachciało ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() też mi się podoba opcja darmowego oglądania filmów ![]() ![]() ![]() <dyga ładnie i dziękuje> ![]() (swoją drogą - "Tuli" jest świetne ![]() mnie też remoncik pokoju czeka - nowe meble, nowy kolor ścian, nie mogę się kompletnie zdecydować - jaki kolor ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2880 |
Zakorzenienie
|
Akcja 'sprzatanie swiata' zakonczona
![]() Jakos tak sie pusto w domu zrobilo ![]() Tulipanko, Moje gratulacje ![]() ![]() ![]() ![]() Upolowalam dzisiaj Lindta gorzkiego z platkami migdalow i pomarancza. Niebo w gebie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:01.