|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy kochasz Kreweta? | |||
| Tak! |
|
13 | 15,48% |
| Tak, bezgranicznie. |
|
37 | 44,05% |
| Nie. |
|
34 | 40,48% |
| Głosujący: 84. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1381 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wszystkie kochamy Kreweta - czyli "Kobieto - jak żyć? Dzieła zebrane.
(no wiadomo, że jak języków nie zna to out*)
Głos. Im bliżej Cumberbatcha, tym jestem łatwiejsza. (przepity menel też działa, ale staram się hamować) Gadka. Im mniej się gubi w mojej, tym lepiej. A jak mnie wmanewruje w jakiś idiotyczny temat, to już całkiem Gęba i reszta ciała, oraz inne atrakcje z tym związane. Bardzo istotne jest też to, żeby miał nierówno pod czerepem, ale to też wiadomo. *ale Kreweta to nie dotyczy ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- A jak tam z tym drugim wymiarem interesującym dla kobiet? |
|
|
|
|
#1382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1383 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#1384 |
|
on tired little feet
|
no to jak nie jesteś gruby ani niski to jesteś do przodu
nie, po prostu tacy im się spodobali, nie za wszystkimi zjawiskami na tym świecie stoi lobby enrików
|
|
#1385 |
|
Konto usunięte
|
Czytałam cosmo...
![]() |
|
|
|
|
#1386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no nie wiem, podejrzana sprawa |
|
|
|
|
|
#1387 |
|
Konto usunięte
|
Wysoki, zabawny, inteligentny, elokwentny, kulturalny, seksualnie niewymagający, szanujący kobiety Enrique leci na podryw:
Enrique: Hej. Lasencja: (myśli) oo... łał... jaki fajny (mija 20 sekund) Lasencja: hej Enrique: dobra, nie podobam ci się, pa. Nie mogę się pozbyć wrażenia, że to właśnie tak wygląda. |
|
|
|
|
#1388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
-hej -hej -jak mija ci wieczór/dzień/popołudnie -a spoko, a tam?* -też, czym się zajmujesz? jakieś studia/praca/szkoła? -zajmuję się tym i tym, a ty?* -ja się zajmuję tym i tym -o super, ciekawe <tutaj określony czas gadania na losowy temat, który potem się wykluje> <po pewnym czasie laska nie odpisuje, albo zaczyna zamulać i sam ją olewam> <a jeśli odpisuje, to...> - ej laska, a daj fejsa, bo tam częściej wchodzę <albo nie odpisuje albo...> -szanujem swojom prywatność -aha <tutaj chęć zmiażdżenia jej argumentami tak jak na wizażu, ale rezygnacja i zdołowanie, wypalenie kolejnego papierosa> *nie zawsze pytają, niektóre po prostu odpowiadają, ale nie interesuje ich co u mnie oczywiście nie zawsze tak jest, zazwyczaj te lepsze w ogóle nie odpisują, a jeśli odpisują to tak to zazwyczaj wygląda Edytowane przez krewet Czas edycji: 2016-01-15 o 21:56 |
|
|
|
|
|
#1389 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
I to jest właśnie ten moment, kiedy ponosisz porażkę, bo tego nie robisz. Nie masz już nic do stracenia, a masz szansę, że trafisz na podobnie szurniętą do nas.
|
||
|
|
|
|
#1390 | |
|
on tired little feet
|
Cytat:
bo czepiasz się o tego fejsa cholera wie po co, po co zaczynasz skoro widzisz że przez to już parę razy Cię olały (co nie jest dziwne, też bym olała gościa bo na razie gadacie NIEZOBOWIĄZUJĄCO a Ty już chcesz wyłudzać od fejsa, ma prawo nie chcieć Ci go dać i koniec) po co Ci ten fejs, umów się z laską to zobaczysz jaka jest,a nie będziesz ją uwierzytelniał na podstawie fb no i idź na tę sympatię, tam jest mniej szukających atencji, i raczej ludzie chcą się spotkać zamiast pisać bez sensu, dziewczyny też tam poznawałam i były ok (taaaaaa jest mało ok.20-letnich niby ale spróbuj raz jeszcze)
|
|
|
#1391 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Absolutne zero szans, żebym odpisała po trzeciej takiej ekscytującej wiadomości. Seeeerio musiałby być Khal Drogo na fotach, ale i to by pewnie nie pomogło, bo bym nie uwierzyła, że jak tak wygląda to taki nudziarz. Naprawdę w domu seniora mógłbyś rwać z tymi tekstami. I to tylko głuche laski. |
|
|
|
|
|
#1392 | |
|
on tired little feet
|
Cytat:
***** No ale wiem jak to wygląda, kogo ja próbuję oszukać...
|
|
|
#1393 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#1394 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zresztą ten fejs to tylko jedna z przyczyn zakończenia rozmowy, z reguły jest po prostu tak, że laska zamula i widać, że jej się nie chce gadać, nie wykazuje właściwego entuzjazmu nie poznasz się z laską za szybko bez fejsa, bo ona na taką fotkę wchodzi dużo rzadziej a do fejsa laski są podłączone 24 na dobre Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1395 | |
|
on tired little feet
|
Cytat:
1.facet 7/10 który napisał Hej 2. zwyklak który napisał fajną zabawną wiadomość odnoszącą się do opisu ja bym wybrała nr 2, 1. może bym odpisała ale jakby kontunuował tę rozmowe w stylu CO TAM CO ROBISZ CO PORABIASZ JAK MIJA DZIEŃ to bym podziękowała
|
|
|
#1396 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
taki talent się marnuje. Taki talent ![]() Serce się kraje... ![]() Po zmiażdżeniu argumentami jest albo foch stulecia (ale ta laska najpewniej i tak nawet nie umiałaby ruszyć dupą), albo |
|
|
|
|
|
#1397 |
|
Zakorzenienie
|
widzisz thirky nie odpisałabyś i przegapiłabyś szansę poznać takiego dobrego chłopaka jak ja
tak stewardesa dyskutuj z przeciętną laską o takich rzeczach to nie wizaż gdzie kobiety są mądre i wykształcone przeciętnej małolacie rzuć taki tekst, dodaj kilka wyrazów, których na instagramie nie ma i obserwuj reakcję Edytowane przez krewet Czas edycji: 2016-01-15 o 22:13 |
|
|
|
|
#1398 | |
|
on tired little feet
|
Cytat:
bo tematy pewnie do rozmowy masz nudne i na siłę no i właśnie o to chodzi że masz się z nią poznawać na żywo a nie przez fejsa/ fotkę, po prostu się umów i problem fejsa rozwiązany
|
|
|
#1399 |
|
Zakorzenienie
|
wtedy będzie:
ja nie spotykam się tak od razu ![]() wybacz ale cię nie znam. może jak się bardziej poznamy ![]() ![]() ![]() taka 7/10 nie będzie lecieć się spotkać z przeciętnym kolesiem po krótkim SMALL TALK |
|
|
|
|
#1400 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
W przykładzie powitalne "hej" było BEZ KROPKI!!! Miałam na myśli to, że w chwilach najgorszego zamroczenia, znudzenia, niedobzykania, nudy i desperacji raczej poszłabym sprawdzić, ile ziarenek kukurydzy zmieści mi się w nosie niż odpisała na trzecią tak wapniacko nudną wiadomość, wskazującą na to, że gość wali non stop non stop non stop to samo i sam jest tym tak nieznośnie znudzony, że i mnie by na myśl o tym wszystko opadło. "Hej." bym przełknęła, ale już druga wiadomość wskazuje na nudziarza niemożliwego, z tych co to ich trzeba zabawiać, bo inaczej zamilkną, ale będą stalkować pytaniami o to jak leci i czemu już nie gadamy póki się buca nie zablokuje. Obu bym olała. |
|
|
|
|
|
#1401 |
|
Zakorzenienie
|
tak adeedra wbijaj szpilki dalej
jak laska ma każde zdjęcie zrobione z ręki to jak mam niby się odnieść do jej profilu? zapytać jaki ma model telefonu? ja też nie chcę rozpieszczać laski i się płaszczyć przed nią, nie znamy się a ja mam od razu świrować, wymyślać jakieś elaboraty, nie tak prędko, nie można dawać aż tyle atencji na początek |
|
|
|
|
#1402 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Przecież ja Cię chcę Słonko. Ale ja Cię w wersji turbomulastej nie degustowałam. Cytat:
I zostaw te małolaty w spokoju wreszcie. Nie zasługują. Nie docenią. W cholerę z nimi. |
||
|
|
|
|
#1403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym ja zadaję tylko dwa standardowe pytania, potem już jest bardziej spontanicznie na sympatię można by wbić ale z zawyżonym wiekiem |
|
|
|
|
|
#1404 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jak nie ma profilu to się nie odnoś do profilu. Tylko do czegoś, wymyśl sobie, random kurde. Dziesięciu będzie nie w klimacie a jedenasta się zainteresuje. Możesz z nią pogadać o technikach robienia selfie np. Cytat:
Jeśli już musisz, koniecznie musisz się na jakimś etapie płaszczyć... Że się tak poetycznie wyrażę: najpierw się jej wijesz u stóp i ocierasz o kostki, zabawiasz księżniczkę, znosisz fochy i biegasz za papierkiem na sznurku. Jak księżniczka się wstępnie zainteresuje to przestajesz koło niej skakać i dajesz się poznać, wersja basic, już bez płaszczenia się. Jak się wtedy okazuje, że ona oczekuje niewolnika to olewasz, albo zakładasz kajdany. Jak jej się nie spodobasz to idziesz szukać dalej. |
||
|
|
|
|
#1405 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#1406 | |
|
Konto usunięte
|
Ano. A potem olałaby nudnego Enrique dla nienudnego Enrique
.Cytat:
Jaki jest limit znaków w nicku? Bo mam dobry, zabawny, na pewno spodoba się dziewczętom. hojnieobdarzonymilionerze skrzydłami |
|
|
|
|
|
#1407 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
zresztą przy pierwszej lepszej rozmowie można się zdradzić przypadkiem Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#1408 | |
|
Konto usunięte
|
Aaa... liczysz na to, że jak laska już raz dorwie Enrique to nie puści ze strachu, że nic lepszego już jej się nie trafi?
Na które lecisz. Cytat:
Źle Ci się wydaje. A my wiemy. Nie rozdaje się facebooków kolesiom, którzy mają być ruchable. Po co ich tam? Żeby mieć w jednym miejscu i wygodnie zaprosić wszystkich 500 byłych i byłych potencjalnych kochanków na ślub, jak już się odnajdzie tego jedynego? I musieć blokować każdego, który po tygodniu okaże się świrem? |
|
|
|
|
|
#1409 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
z poczuciem humoru miłe, ciepłe, z dobrym serduszkiem Cytat:
ja jestem normalnym człowiekiem i takie myślenie laski mnie obraża i tyle jak już jakiejś się trafi świr, to z reguły dawał sygnały od początku że nim jest no ale jak się jest spragnionym atencji jak ta która kocha światło, to tak się kończy |
|||
|
|
|
|
#1410 |
|
BAN stały
|
Chyba lepiej wiemy, że prędzej byśmy się spotkały niż dodały na fejsie albo podały nr telefonu.bo tak jest, nie kuam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:36.

I to jest właśnie ten moment, kiedy ponosisz porażkę, bo tego nie robisz. Nie masz już nic do stracenia, a masz szansę, że trafisz na podobnie szurniętą do nas.

taki talent się marnuje. Taki talent 

wybacz ale cię nie znam. może jak się bardziej poznamy 
.