O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XVIII - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-01-15, 23:03   #4441
_Kluska_
Zakorzenienie

Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XVII

Gianka uffff dobrze ze nic na usg nie wyszło! martwilam sie. może to rzeczywiście od leków

Mysiu i takie wieści uwielbiam!!!! cudownie, bardzo bardzo się ciesze, ze tak Wam się pięknie układa - i tak szybko! wystarczająco dużo czasu Wam uciekło teraz ogień z miłością a i ciąża przyjdzie, jestem tego pewna Migotka ma rację - teraz to właściwy facet

Migotko zmartwiłam się, że tak pełno w klinikach no i że juz tylko jedno iui a może ten dr Cię wkreci? albo do J może warto wrócić, ma układy..
ciesze się, że egzamin za Tobą a @ stara raszpla niech to będzie jej ostatni raz!!

Yss mama nie poważna, delikatnie mówiąc oby z ta wyprowadzka szybko poszło bo wspólne życie Wam nie służy
a ivf gdzie teraz chcecie robić jak nie w PŁ?

Lila noo Natek dzielny chłopak! a badania musisz zrobić, musisz być w formie juz nawet jest nie dla siebie to DLA NIEGO A jak tz? badał się? wszystko ok?

Mili no u mnie nadal słodko pierdząco fajnie tak jest Twojemu się należy a jak teraz się uda to możesz go szantażować, że powiesz maleństwu że ojca przy poczęciu nawet w okolicy nie było

Arletka co jest????

Zophiee kochana tulę Cię biedna a może gdzieś Wam się uda wyrwać razem chociaż na kilka dni rodzinnie?

Ewciu baw się dziś dobrze!

II kreski - 09.05.2013

23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania

Pyza dorasta

Edytowane przez _Kluska_
Czas edycji: 2016-01-15 o 23:23
_Kluska_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-15, 23:06   #4442
yssmay
Wtajemniczenie

GG do yssmay
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XVII

Cytat:
Napisane przez _Kluska_ Pokaż wiadomość
Yss mama nie poważna, delikatnie mówiąc oby z ta wyprowadzka szybko poszło bo wspólne życie Wam nie służy
a ivf gdzie teraz chcecie robić jak nie w PŁ?
Na razie jeszcze czeka nas criotransfer w Polsce. I może się uda i będzie cudownie i święty spokój na kilka lat albo na zawsze.
A jak nie, to nie mam zielonego pojęcia .
yssmay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-15, 23:31   #4443
_Kluska_
Zakorzenienie

U mnie hmmm. zwazylam się dziś i jest źle, bardzo. złamałam się, w rok od powrotu do pracy zamiast schudnąć to 4 na plusie i nie mogę trafić tego momentu, tej determinacji, która mi da skrzydła do diety na basenie byłam, robię koktajle zdrowe i próbuje zdrowe przepisy ale to za mało.
za to postanowienie noworoczne o dbaniu o skórę idzie dobrze i jestem zadowolona z efektów - buzia gładka, skóra wraca do formy. wreszcie trafiłam kosmetyki, które są dla mnie - pasują mojej skórze
wczoraj jak wiecie byłyśmy z Hanią na bilansie, przy okazji ostatnie szczepienie. Pyzunia ma 87cm i 12.6 kg 💪 niepokoje się bo dostalysmy skierowanie do dermatologa na białe znamię (ja mam takie dwa i myslakam, że to nic groźnego? moich nigdy dr nie widział) oraz z powodu takiej plamy czerwonej na biodrze, która od niedawna w ciepłej kąpieli wychodzi. boje się o naczyniaka jakiegoś skóra nie jest szorstka czy zmieniona ale ta plama jest duża i zawsze w tym samym miejscu. drugie skierowanie dostalysmy do ortopedy bo dr zauważyła lekkie koślawienie nóżek. nasza niezawodna Zophiee widziała filmik i zobaczyła powrót problemu z napięciem mięśniowym

a z pozytywów to mamy od dziś piękna zimę i jutro pierwszy raz idziemy na sanki

---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ----------

Cytat:
Napisane przez yssmay Pokaż wiadomość
Na razie jeszcze czeka nas criotransfer w Polsce. I może się uda i będzie cudownie i święty spokój na kilka lat albo na zawsze.
A jak nie, to nie mam zielonego pojęcia .
o no właśnie tak myślałam że jeszcze jedno ale z Twojego posta zrozumiałam jakbyście zrezygnowali. a wiosna aktualna?

---------- Dopisano o 00:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ----------

W ogóle moja mama też mnie wkurza trochę. ciągle sugeruje, że teraz z tymi lekarzami to jest wydziwianie i "za waszych czasów nikt się nie przejmował". mówi to z takim uśmiechem jakby mi chciała powiedzieć, że przewrażliwiona jestem, przesadzam i szukam problemów w zdrowym dziecku. tylko, że gdyby kiedyś było inaczej to np ja nie miałabym teraz tyle problemów z kręgosłupem a mój brat nie skręcał wiecznie kostek i kolan.. ale nie bo "skąd wiesz, to się zdarza"

---------- Dopisano o 00:31 ---------- Poprzedni post napisano o 00:21 ----------

Aaa a dziś takie szczęście widziałam, radość najszczerszą zaczął padać śnieg i akurat z Hania wyszlysmy od mojej koleżanki. Hanka biegała z rozłożonymi rękoma, łapała śnieg, buzia w niebo i śmiech taki głośny, prawdziwy mowie Wam, łzy w oczach miałam
ps i strach bo na dystansie do moich rodziców 3 uliczki do przejścia a ona nie do opanowania! łapałam za kurtke i prowadziłam. ale warto było piękne chwile!

II kreski - 09.05.2013

23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania

Pyza dorasta
_Kluska_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-16, 00:14   #4444
PannaMagda
Zakorzenienie

U nas juz OK. Juz pogodzeni. Ciocia Mysia przegadala mi do rozumu

Gianka chyba musisz z mezem powaznie pogadac

Migocia mocne kciuki za egzamin egzamin zdasz a potem Na kreski czekamy

Mysia ogromnie sie Ciesze z Waszego zwiazku

Lilka ogromne brawa za Basen
Stary 2016-01-16, 06:30   #4445
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Mysia piękne plany na wiosnę .

Arletko mam nadzieje ze dzis i noc lepsza i humor .

Ewciu jak pęcherz? Lepiej juz ?

Yss ja tez uważam ze rodzice zazdrosni sa o Ciebie

Klusia wiadomo ze się martwisz o własne dziecko . A w dzisiejszych czasach czasem dmuchać na zimne i sprawdzić wszystko niż później zalowac . Idź ich na do tych lekarzy .

Moja Wiki tez ma taka biala plamkę od małego i kiedyś chodziłam z nią i teraz tez chodziłam do lekarzy ale jak narazie kazali się nie przejmować, ale wiadomo matka panikuje

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
b a r b a r a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-16, 08:07   #4446
zophiee
Zakorzenienie

dzeń dobry
wstłam wczesniej bo dzis znowu do pracy
zophiee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-16, 09:22   #4447
iza243
Zakorzenienie

Witam

Cytat:
Napisane przez Lila_27 Pokaż wiadomość

Iza 4 razy miałaś gastro? A co Ci dolegało? I co wykazała coś?

Ruda bawcie się dobrze
Miałam 4 razy gastroskopie bo miałam ciągle problemy żołądkowe.Podejrzewali zespół jelita wrażliwego.Leki nie pomagały i temu miałam to badanie aż 4 razy.Ale nic nie wykazało,a dolegliwości potem same ustąpiły.
Cytat:
Napisane przez Gianna M Pokaż wiadomość
Dzień doberek!

Czy wy tez dzis takie senne jak ja?! Masakre mam dzis jakas!

Yss super sukienka i ten kolorek! Bomba!

Ewcia oj tylko nie pęcherz:/kuruj się

Mysia no i u mnie tez tak bylo tz papierki a ja obserwowalam będzie dobrze! I nie ma na co czekać!

Migotko jak tam?

Mili wiesz ze kciukuje jak nie wiem co! A tz mój czeka na wyniki prześwietlenia i idzie na wizytę z wynikami. Drugie próby watrobowe wyszly mu tez podwyższone.i cos mu potas skacze. A wygląda juz koszmarnie juz ponad tydzień pracuje po 19h. Jutro ma zabronione wyjść z domu!
Niedobrze z tymi wynikami tztaA on bierze leki?Pogadaj z nim niech naprawde zwolni tempo bo się wykończy a przecież ma dla kogo żyć.
Cytat:
Napisane przez Lila_27 Pokaż wiadomość
Yss cieszę się,że u dr ok! Co do rodziców to uważam,że są o Ciebie chorobliwie zazdrośni... nie rozumiem tego,ale niekótrzy tak mają...myślą,że dziecko jest ich własnością..

Zophie jak dla mnie to i t ak jesteś super zorganizowana! Mimo wszystko masz czas dla nas

Panna Magda czyli muszę się pakować?Co on znów nabroił? Kiedy do PL przyjeżdżasz?

---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ----------

Mili my tu też z Natulkiem mocno kciukujemy!

U nas nic ciekawego. Nadal żołądek piecze,chociaż wczoraj było już ok
Wykupiłam karnet na basen 2 razy w tyg,więc już nie będzie zmiłuj i będzie mobilizacja Właśnie dzisiaj byliśmy i syncio taki umęczony,że zasnął od razu po wyjściu
Wyniki Natulka super Tylko żelazo nadal troszkę poniżej,ale i tak dużo lepiej niż ostatnio Cieszę się bardzo,bo martwiłam się,że jest taki malutki i drobny,ale jeszcze nadgoni
Ciesze się że wyniki Natusia okBasen zawsze zmęczy nie dziwie sie że padł po nim
---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ----------

Idę coś poćwiczyć,bo mały nadal śpi i trzeba wykorzystać ten czas
Ciesze się że wyniki Natusia okBasen zawsze zmęczy nie dziwie sie że padł po nim
Cytat:
Napisane przez _Kluska_ Pokaż wiadomość
U mnie hmmm. zwazylam się dziś i jest źle, bardzo. złamałam się, w rok od powrotu do pracy zamiast schudnąć to 4 na plusie i nie mogę trafić tego momentu, tej determinacji, która mi da skrzydła do diety na basenie byłam, robię koktajle zdrowe i próbuje zdrowe przepisy ale to za mało.
za to postanowienie noworoczne o dbaniu o skórę idzie dobrze i jestem zadowolona z efektów - buzia gładka, skóra wraca do formy. wreszcie trafiłam kosmetyki, które są dla mnie - pasują mojej skórze
wczoraj jak wiecie byłyśmy z Hanią na bilansie, przy okazji ostatnie szczepienie. Pyzunia ma 87cm i 12.6 kg �� niepokoje się bo dostalysmy skierowanie do dermatologa na białe znamię (ja mam takie dwa i myslakam, że to nic groźnego? moich nigdy dr nie widział) oraz z powodu takiej plamy czerwonej na biodrze, która od niedawna w ciepłej kąpieli wychodzi. boje się o naczyniaka jakiegoś skóra nie jest szorstka czy zmieniona ale ta plama jest duża i zawsze w tym samym miejscu. drugie skierowanie dostalysmy do ortopedy bo dr zauważyła lekkie koślawienie nóżek. nasza niezawodna Zophiee widziała filmik i zobaczyła powrót problemu z napięciem mięśniowym

a z pozytywów to mamy od dziś piękna zimę i jutro pierwszy raz idziemy na sanki

---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ----------

o no właśnie tak myślałam że jeszcze jedno ale z Twojego posta zrozumiałam jakbyście zrezygnowali. a wiosna aktualna?

---------- Dopisano o 00:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ----------

W ogóle moja mama też mnie wkurza trochę. ciągle sugeruje, że teraz z tymi lekarzami to jest wydziwianie i "za waszych czasów nikt się nie przejmował". mówi to z takim uśmiechem jakby mi chciała powiedzieć, że przewrażliwiona jestem, przesadzam i szukam problemów w zdrowym dziecku. tylko, że gdyby kiedyś było inaczej to np ja nie miałabym teraz tyle problemów z kręgosłupem a mój brat nie skręcał wiecznie kostek i kolan.. ale nie bo "skąd wiesz, to się zdarza"

---------- Dopisano o 00:31 ---------- Poprzedni post napisano o 00:21 ----------

Aaa a dziś takie szczęście widziałam, radość najszczerszą zaczął padać śnieg i akurat z Hania wyszlysmy od mojej koleżanki. Hanka biegała z rozłożonymi rękoma, łapała śnieg, buzia w niebo i śmiech taki głośny, prawdziwy mowie Wam, łzy w oczach miałam
ps i strach bo na dystansie do moich rodziców 3 uliczki do przejścia a ona nie do opanowania! łapałam za kurtke i prowadziłam. ale warto było piękne chwile!
Kluska a ty coś ćwiczysz?z waga musisz sama czuć ten moment żeby zacząc bo inaczej nie wytrwasz na diecie.

Mam nadzieje że pediatra dała te skierowania troche na wyrost i u specjalistów okaże sie ze jest dobrze.Mamą się nie przejmuj kiedyś tak byo i ona za nic nie zrozumie podejscia mam teraz.Kwestia różnicy pokoleń.

Powiedz i jakie to kosmetyki do twarzy?

Udanej wyprawy na sankiRadosć Pyzuni musiała być piękna

Ja dzis w końcu mam wolne i musze ogarnąć dom.Ostatnio brak mi czasu na cokolwiekWejsc tu do was z komputera to prawdziwy wyczyn przy DominisiuCiagle czekam aż telefon wróci z naprawy.Uciekam do małego bo już krzyczy o uwage

Ewciu a jak impreza się udała?Widziałam na fb pięknie wygladałaśBardzo ci pasuje taka kreska na powiece.

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek

Edytowane przez iza243
Czas edycji: 2016-01-16 o 09:24
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-16, 09:46   #4448
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Heeeej, ale się ubawilam , mąż też. Było super , lepiej niż na sylwestra 😉Kostek yl grzeczny chociaż teściowa mówiła ze bawili się do północy 😉

Mysia masz fajne życie i oby było tylko lepsze 😀

Gianka i jak? Poszalalas z mężem ?

Migociu czyli ze zdany? Do Gamety się dobijaj, może mają miejsca jeszcze 😢

Kluska nic nie mów o wadze. Ja ciągle od poniedziałku 😢jak P jest nie mogę ćwiczyć bo nie mam gdzie. Na bieganie ślisko i ostatnio juz bym się polamala 😡 ciesze się ze u Was dobrze i ze Pyza tak się cieszy na śnieg. Taka radość dziecka jest czymś wspaniałym. Ja ostatnio torbę autek przywiozłam od siostry a Kostek aż piszczal jak je wyjmowal i krzyczał " mamo Antos dał mi tyyyyle zabawek "💜

Basiu po furagunie od razu lepiej, po południu juz było ok.

Iza korzystaj z dnia wolnego 😉 oj było cudnie , jedzenie super, towarzystwo tez. Oby więcej takich spotkan😉
13.03.2013R GODZ.16:05Zostałam Mamusią
> http://www.suwaczki.com/tickers/iv09i09kwoztnmir.png
http://www.suwaczki.com/tickers/fdqgxqpkse5uzrmp.png
Run bitch!Ruuun!
RudaEwcia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-16, 10:39   #4449
mysia1986
Zakorzenienie

Hejo.

Madzia Ciocia Mysia z checia wysluchala i do cyca przytulila A tak serio to wiesz co i jak! Twarda badz !

Rudasku ale fajnie bylo u Was. Dawno sobie nie potanczylam a jak tak piszesz to mi sie bardzo zachcialo

Basia glowa do gory kochana

Lila ja tez mialam gastro ale cykor bylam i dokupilam narkoze niedawno tz mial na zywca i mowi ze ja gupia ze na 5minut dalam sie uspic. Jakos strasznie tegonie wspomina. Bedzie dobrze

My spadamy na silke. Milego dnia
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-16, 11:02   #4450
PannaMagda
Zakorzenienie

Mysia cyc byl mily do wyplakania sie

---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ----------

Warszawa robicie jakies spotkanie w lutym ? Bo bede w pl I Moze chociaz Na kawe bym do wawy wpadla w niedziele 21.02
Stary 2016-01-16, 11:57   #4451
Gianna M
Zakorzenienie

Dzień dobry

My zaraz idziemy na drzeme ja od rana gotowanie dwa prania i przemeblowanie pokoju Tulki

Ewcia oj byl ogień poszalelismy jak nigdy! Az za bardzo ale jestem po @ wiec mam nadzieje nic się nie wykluje ale bylo bosko. Fajnie ze się tak wybawiliscie z tz❤

Kluska brawo dla Pyzuni za wyniki! I twój opis ❤ takie chwile są cudowne. Co do wagi w ogóle nie mam co pow u mnie tez wciąż tylko na plusie mimo odstawienia słodyczy juz dwa mies nie jem i jem regularnie i zdrowo i dupa!

Motywacji do ćwiczeń mi brak zupełnie!

Magda 21luty u mnie juz zarezerwowny na kawę z panna M

Gianna M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-16, 12:05   #4452
89migotka
Zakorzenienie

Hej

Kluska cudownie to musiało wyglądać jak Hania miała tyle radości z powodu śniegu Niestety widać jak dużo par ma problem z płodnością skoro już nie ma miejsc 25 stycznia jadę na monitoring to zapytam jeszcze jego czy jest jakaś szansa na rządowe ivf. Co do J. zastanawiam się czy do niego nie pójść jak się potwierdzą niepękające pęcherzyki, może on coś doradzi.

Yss Wy śpiochy Wy

Ruda fajnie,.ze się dobrze bawiłaś No i najpierw zamiast ubawilam przeczytałam uwaliłam A egzamin nie wiem czy zdany, pod koniec marca będzie wiadomo W poniedziałek dzwonię do Łodzi.

Magda dlaczego pytasz tylko Warszawę?

89migotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-16, 13:17   #4453
PannaMagda
Zakorzenienie

Migotka Bo one maja blisko nie mam smialosci sciagac calego watku
Stary 2016-01-16, 14:51   #4454
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Mysia no fajny taki reset. Bardzo mi to dobrze zrobiło 😇😉

Gianka to Wy bez gumki tak szalejecie?

Migociu na pewno zdany, nie ma innej opcji.

My podobno mamy jechać do teściowej ale totalnie mi się nie chce 😐 Młody był u mamy a my spaliśmy godzinę 😉
Run bitch!Ruuun!
Stary 2016-01-16, 15:54   #4455
89migotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PannaMagda Pokaż wiadomość
Migotka Bo one maja blisko nie mam smialosci sciagac calego watku
Ha ha ha, a kto się mnie pytał gdzie mam bliżej

Stary 2016-01-16, 16:52   #4456
PannaMagda
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 89migotka Pokaż wiadomość
Ha ha ha, a kto się mnie pytał gdzie mam bliżej
ja ja pytalam ale niestety loty do wawy mi nie pasuja terminowo wiec lece gdzie indziej
Stary 2016-01-16, 17:11   #4457
mysia1986
Zakorzenienie

Skonczylam sprzatac. Obiad sie robi i czekam na tesco.
Mielismy mega wielka warstwe sniegu na samochodzie rano. Z 15min odsniezalismy dobrze ze mamy tez odmrazacz do szyb bo pelno lodu pod sniegiem bylo. Po silowni bylismy w sklepie, wreszcie tz kupil sobie buty Wybredne to jak cholera!

Magda bede 21 alez sie ciesze no!

Mili jak samopoczucie?

Migotka na bank zdany egzamin Choduj ladne jaja teraz

Odpoczywam juz, mam jeszcze winiacza z wczoraj to sobie zapodam
Marcel <3

Edytowane przez mysia1986
Czas edycji: 2016-01-16 o 17:12
Stary 2016-01-16, 17:34   #4458
PannaMagda
Zakorzenienie

to kupuje bilet na polskiego busa i przyjade na kawe mam nadzieje ze jeszcze ktos sie zjawi
Stary 2016-01-16, 17:45   #4459
89migotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PannaMagda Pokaż wiadomość
ja ja pytalam ale niestety loty do wawy mi nie pasuja terminowo wiec lece gdzie indziej
Już się nie tłumacz, za późno. Strzeliłam focha

Stary 2016-01-16, 17:48   #4460
mysia1986
Zakorzenienie

Migotka to wpadaj do mnie w ten weekend ! I razem pojedziemy na kawe z Magda
Marcel <3

Stary 2016-01-16, 17:55   #4461
89migotka
Zakorzenienie

Mysia postaram się wyhodować coś ładnego Smacznego winiacza! Ja wczoraj byłam ze znajomymi ze szkoły na piwku ale, ochotę mam na wódkę, zresetować się trochę

Dobra uciekam do pracy

---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ----------

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
Migotka to wpadaj do mnie w ten weekend ! I razem pojedziemy na kawe z Magda
Nie no co Ty Tak tylko żartuję sobie z Magdy Tzn. wstępnie były takie plany, że przyjadę w lutym do Wawy, ale na dzień dzisiejszy raczej nie mogę tak z wyprzedzeniem planować bo teraz muszę się dostosowywać do mojej owulacji

Stary 2016-01-16, 19:07   #4462
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Wróciłam od Teściowej, miała zapiekanke z gyrosem, ale pycha. Jak wykapiemy Kostka to chyba jeszcze do siostry na piwo pójdziemy a mama przyjdzie do młodego.

Madzia a gdzie się wybieracie bo widzę na fb się oglosilas 😉
Run bitch!Ruuun!
Stary 2016-01-16, 19:42   #4463
yssmay
Wtajemniczenie

GG do yssmay

Halo Halo!

Kluska Tylko dieta to nie rozwiązanie. Bo co Ci z tego, że schudniesz te 4kg i więcej, po czym to i tak wróci. Trzeba zmienić nawyki żywieniowe i to na stałe. Wyrzucić zbędne węglowodany. Szczególnie, jeśli masz podejrzenie PCO. No i ruch to podstawa. Fakt nie będzie oszałamiającego efektu, 10kg w tydzień itp. Będzie powolne wracanie do dobrej wagi. Ja tak robię cały czas. Były święta przytyłam, teraz wracam do normalnego jedzenia i ćwiczeń. Co najważniejsze, nie mam takiej presji na sobie jaką wywołuje dieta. Tego przerażania, bo waga stanęła a ja się tak poświęcam. Ja po prostu po woli małymi kroczkami dążę do celu.
Co do zarodka, broń Cię Panie boże. Jak możemy zrezygnować z naszego dziecka. No weź, mam od tak zapomnieć o jednym zarodku!? No nie! Jak tylko się wyprowadzimy to będziemy szykować się do transferu.

Siedzieliśmy wczoraj do 3 w nocy . Ja grałam w Reymana a TŻ się uzewnętrzniał. Gadaliśmy i gadaliśmy . Dużo z nim lepiej, szczęśliwy taki i radosny i zakochany . Straszną ochotę mamy na siebie, ale ja mam @ i .
Dziś pojechaliśmy do parku na spacer. Na obiad mieliśmy gotowaną wędzoną baraninę - Islandzki przysmak na święta.
yssmay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-16, 20:09   #4464
Gianna M
Zakorzenienie

O jak ładnie nie nadziargalyscie za dużo

U nas tz wrócił o 15 i spędziliśmy cudnie czas w 3! W końcu! Jak mi tego brakowało!

Tulą śpi a my się caly dzień nakrecalismy slowkami co to będzie się działo wieczorem chodzę podjarana jak siusiara

Yss mam racje z dieta. Tu nawet nie chodzi o dietę ale zdrowe odżywianie. Powiem wam ze tz na poczatku ciężko znosil to wszystko a teraz dzis sam pow ze ma więcej energii i ze czuje się lżej ze nie brakuje mi coli ani słodyczy ani tłuszczu a jak mu woda zeszla pięknie z organizmu ja w przyszłym mies kupie parowar bo juz mnie meczy to grilowanie czy na wodzie gotowanie a z parowarem pójdzie szybciej.

Ewcia my zawsze bez gumiacza. Nie zdarza nam się tylko iść zupełnie na całość. A tak jedziemy juz 6lat i nigdy przypalu nie bylo. Ja gumiaczy nie znoszę od razu seks jest dla mnie inny i bee

Mysia no tyle śniegu dzis wszędzie chyba ja wczoraj taka podjarana bylam jak zaczelo padac i w nocy tak pięknie bylo na dworze❤ wtedy zawsze chce mi się gorącej czekolady. Bo w domu u nas tak bylo ze jak spadal śnieg to zawsze pilysmy goraca czekoladę z mama i sis

Idę pomoc mężowi bo cos mnie wola.

Migacz i Myska ma dobry pomyśl jak nie do Mysi to ja do mnie zapraszam!!!

Stary 2016-01-16, 20:56   #4465
2016070930
Konto usunięte

Hej

Lila_27 dobrze, że zapisałaś się w końcu na gastroskopię, mam nadzieję że to nic poważnego ale warto sprawdzić. Super że wyniki Natanka w normie

yssmay cieszę się że z tżtem lepiej, takie rozmowy i powroty do początków związku są bardzo fajne. Tą koleżankę z pracy masz mega dziwną. Sytuacja z rodzicami przykra, dobrze że macie z tżtem siebie

89migotka kciuki za wyniki egzaminu no i żeby znalazło się jeszcze miejsce na ivf

mysia piękne plany, oby wszystko się udało tak jak sobie zaplanujecie. A co do starań to mam takie same podejście

zophiee biedna, wszystko na twojej głowie, mam nadzieję że będziesz mieć niedługo trochę więcej tżta w domu

Ewcia wracaj do zdrowia, infekcja pęcherza o dziadostwo, nie znoszę. Super że zabawa się udała

iza243 okropne przeżycie, niestety niektórzy ludzie jeżdżą jak wariaci, nawet na przejściu i na zielonym świetle trzeba uważać.

Gianna M tż przegina z tą pracą, zwłaszcza po ostatnich wydarzeniach i kiepskich wynikach. Dobrze że dzisiaj wrócił wcześniej i spędziliście razem trochę czasu

PannaMagda cieszę się że z tżtem już jest ok

Kluska nie przejmuj się gadaniem mamy, kiedyś było inaczej, była też może mniejsza świadomość pewnych dolegliwości i na niektóre rzeczy się nie zwracało uwagi

Nadrabiam dzisiaj od rana na raty i skończyć nie mogę ale w końcu się udało
U mnie w pracy niby luźniej bo 10-ty minął ale do końca stycznia musimy się uporać z jednym zadaniem dla audytorów i na to każdą wolną chwilę poświęcamy więc mam co robić.
Dzisiaj od rana porządki, obiad, ksiądz był, choinkę rozebraliśmy, później na zakupy, trochę spożywcze, trochę kosmetyczne i tak dzień zleciał. Jutro do mamy się wybieramy i już do jednych dziadków od razu na dzień dziadka i babci.
Idę zlać w końcu moje wino do butelek i chyba trochę popróbujemy przy okazji
Miłego wieczoru
2016070930 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-16, 21:06   #4466
Gianna M
Zakorzenienie

Margo jak dzień aktywny u ciebie! Co tam z kosmetyków zakupilas fajnego?

Aga,Kasia a wy gdzie?!

Stary 2016-01-16, 21:32   #4467
2016070930
Konto usunięte

Cytat:
Margo jak dzień aktywny u ciebie! Co tam z kosmetyków zakupilas fajnego?

Aga,Kasia a wy gdzie?!
Z kosmetyków niestety niewiele bo we wtorek mam dentystę więc mam limit wydatków
Tylko odżywkę do włosów Garniera tą z awokado i masłem karite i olejek Alterra Limetka i oliwa (do włosów go bardzo lubię i do twarzy z żelem hialuronowym). I parę rzeczy dla tżta typu żel pod prysznic, balsam po goleniu it.
2016070930 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-16, 21:42   #4468
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez RudaEwcia25 Pokaż wiadomość
Wróciłam od Teściowej, miała zapiekanke z gyrosem, ale pycha. Jak wykapiemy Kostka to chyba jeszcze do siostry na piwo pójdziemy a mama przyjdzie do młodego.

Madzia a gdzie się wybieracie bo widzę na fb się oglosilas 😉
Ale wam fajnie z tymi wyjściami ostatnioKorzystajcie
Cytat:
O jak ładnie nie nadziargalyscie za dużo

U nas tz wrócił o 15 i spędziliśmy cudnie czas w 3! W końcu! Jak mi tego brakowało!

Tulą śpi a my się caly dzień nakrecalismy slowkami co to będzie się działo wieczorem chodzę podjarana jak siusiara

Yss mam racje z dieta. Tu nawet nie chodzi o dietę ale zdrowe odżywianie. Powiem wam ze tz na poczatku ciężko znosil to wszystko a teraz dzis sam pow ze ma więcej energii i ze czuje się lżej ze nie brakuje mi coli ani słodyczy ani tłuszczu a jak mu woda zeszla pięknie z organizmu ja w przyszłym mies kupie parowar bo juz mnie meczy to grilowanie czy na wodzie gotowanie a z parowarem pójdzie szybciej.

Ewcia my zawsze bez gumiacza. Nie zdarza nam się tylko iść zupełnie na całość. A tak jedziemy juz 6lat i nigdy przypalu nie bylo. Ja gumiaczy nie znoszę od razu seks jest dla mnie inny i bee

Mysia no tyle śniegu dzis wszędzie chyba ja wczoraj taka podjarana bylam jak zaczelo padac i w nocy tak pięknie bylo na dworze❤ wtedy zawsze chce mi się gorącej czekolady. Bo w domu u nas tak bylo ze jak spadal śnieg to zawsze pilysmy goraca czekoladę z mama i sis

Idę pomoc mężowi bo cos mnie wola.

Migacz i Myska ma dobry pomyśl jak nie do Mysi to ja do mnie zapraszam!!!
Nie boisz sie tak szaleć bez gumki?

U mnie leniwy dzień w 3 spedzony na zabawch.Domiś jest taki kochany,przytula swoje misie kładzie je spaćTeraz już śpi a my z tżtem czekamy na jedzonko z pizzeri i piwo

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-16, 21:57   #4469
89migotka
Zakorzenienie

Gianka cudownie, że spędziliście dzisiaj czas we 3 Tulinka to pewnie przeszczęśliwa Kochana dzięki za propozycje, ale jak już to pewnie bym przyjechała tylko na jeden dzień, także nocleg nie byłby potrzebny

Margot dobrze, że to tylko w styczniu to zadanie musicie wykonać, ja niestety do końca kwietnia mam gorący okres w pracy.

Muszę sobie znaleźć jakieś zajęcie na weekendy bo będę się nudzić, do tej pory miałam szkołę, a teraz co? Będę tż marudzić No właśnie! Już nawet w weekend od siebie nie odpoczniemy! Chyba trzeba pomyśleć nad kolejnym kierunkiem

---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ----------

Iza miłego wieczoru z tż!

Stary 2016-01-16, 22:26   #4470
mysia1986
Zakorzenienie

Migotka ja tam nie zartowalam. Zapraszam kiedy bedziesz miala czas i ochote. Dla mnie to bedzie wielka przyjemnosc. Wodki Ci sie chce?? A jak pilysmy razem to jakos Ci nie wchodzilo

Iza pizzeria mamy niedaleko taka cudna mega wloska az mi sie jesc zachcialo. Milego wieczoru

Margort ciekawa jestem tych olejkow z alterry. Mialas juz? Fajne sa? Musze obczaic nastepnym razem w ross. Ja w Ziaji kupilam zimowy krem do rak czekolada i pomarancza. Zapach fajny. No i choinke tez dzisiaj rozebralismy
Marcel <3

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości