|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4441 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XVII
Gianka uffff dobrze ze nic na usg nie wyszło! martwilam sie. może to rzeczywiście od leków
![]() Mysiu i takie wieści uwielbiam!!!! cudownie, bardzo bardzo się ciesze, ze tak Wam się pięknie układa - i tak szybko! wystarczająco dużo czasu Wam uciekło ![]() Migotko zmartwiłam się, że tak pełno w klinikach no i że juz tylko jedno iui a może ten dr Cię wkreci? albo do J może warto wrócić, ma układy..ciesze się, że egzamin za Tobą a @ stara raszpla niech to będzie jej ostatni raz!! Yss mama nie poważna, delikatnie mówiąc oby z ta wyprowadzka szybko poszło bo wspólne życie Wam nie służy a ivf gdzie teraz chcecie robić jak nie w PŁ? Lila noo Natek dzielny chłopak! a badania musisz zrobić, musisz być w formie juz nawet jest nie dla siebie to DLA NIEGO Mili no u mnie nadal słodko pierdząco fajnie tak jest a jak teraz się uda to możesz go szantażować, że powiesz maleństwu że ojca przy poczęciu nawet w okolicy nie było ![]() Arletka co jest???? Zophiee kochana tulę Cię biedna a może gdzieś Wam się uda wyrwać razem chociaż na kilka dni rodzinnie? Ewciu baw się dziś dobrze!
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta Edytowane przez _Kluska_ Czas edycji: 2016-01-15 o 23:23 |
|
|
|
#4442 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XVII
Cytat:
A jak nie, to nie mam zielonego pojęcia |
|
|
|
|
#4443 | |
|
Zakorzenienie
|
U mnie hmmm. zwazylam się dziś i jest źle, bardzo. złamałam się, w rok od powrotu do pracy zamiast schudnąć to 4 na plusie
i nie mogę trafić tego momentu, tej determinacji, która mi da skrzydła do diety na basenie byłam, robię koktajle zdrowe i próbuje zdrowe przepisy ale to za mało. za to postanowienie noworoczne o dbaniu o skórę idzie dobrze i jestem zadowolona z efektów - buzia gładka, skóra wraca do formy. wreszcie trafiłam kosmetyki, które są dla mnie - pasują mojej skórze ![]() wczoraj jak wiecie byłyśmy z Hanią na bilansie, przy okazji ostatnie szczepienie. Pyzunia ma 87cm i 12.6 kg 💪 niepokoje się bo dostalysmy skierowanie do dermatologa na białe znamię (ja mam takie dwa i myslakam, że to nic groźnego? moich nigdy dr nie widział) oraz z powodu takiej plamy czerwonej na biodrze, która od niedawna w ciepłej kąpieli wychodzi. boje się o naczyniaka jakiegoś skóra nie jest szorstka czy zmieniona ale ta plama jest duża i zawsze w tym samym miejscu. drugie skierowanie dostalysmy do ortopedy bo dr zauważyła lekkie koślawienie nóżek. nasza niezawodna Zophiee widziała filmik i zobaczyła powrót problemu z napięciem mięśniowym a z pozytywów to mamy od dziś piękna zimę i jutro pierwszy raz idziemy na sanki ![]() ---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ---------- W ogóle moja mama też mnie wkurza trochę. ciągle sugeruje, że teraz z tymi lekarzami to jest wydziwianie i "za waszych czasów nikt się nie przejmował". mówi to z takim uśmiechem jakby mi chciała powiedzieć, że przewrażliwiona jestem, przesadzam i szukam problemów w zdrowym dziecku. tylko, że gdyby kiedyś było inaczej to np ja nie miałabym teraz tyle problemów z kręgosłupem a mój brat nie skręcał wiecznie kostek i kolan.. ale nie bo "skąd wiesz, to się zdarza" ---------- Dopisano o 00:31 ---------- Poprzedni post napisano o 00:21 ---------- Aaa a dziś takie szczęście widziałam, radość najszczerszą ps i strach bo na dystansie do moich rodziców 3 uliczki do przejścia a ona nie do opanowania! łapałam za kurtke i prowadziłam. ale warto było
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta |
|
|
|
|
#4444 |
|
Zakorzenienie
|
U nas juz OK. Juz pogodzeni. Ciocia Mysia przegadala mi do rozumu
![]() Gianka chyba musisz z mezem powaznie pogadac Migocia mocne kciuki za egzamin egzamin zdasz a potem Na kreski czekamy ![]() Mysia ogromnie sie Ciesze z Waszego zwiazku ![]() Lilka ogromne brawa za Basen
|
|
#4445 |
|
Zakorzenienie
|
Mysia piękne plany na wiosnę .
Arletko mam nadzieje ze dzis i noc lepsza i humor . Ewciu jak pęcherz? Lepiej juz ? Yss ja tez uważam ze rodzice zazdrosni sa o Ciebie Klusia wiadomo ze się martwisz o własne dziecko . A w dzisiejszych czasach czasem dmuchać na zimne i sprawdzić wszystko niż później zalowac . Idź ich na do tych lekarzy . Moja Wiki tez ma taka biala plamkę od małego i kiedyś chodziłam z nią i teraz tez chodziłam do lekarzy ale jak narazie kazali się nie przejmować, ale wiadomo matka panikuje
|
#4446 |
|
Zakorzenienie
|
dzeń dobry
wstłam wczesniej bo dzis znowu do pracy
|
|
|
|
#4447 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
Cytat:
A on bierze leki?Pogadaj z nim niech naprawde zwolni tempo bo się wykończy a przecież ma dla kogo żyć.Cytat:
![]() Cytat:
Mam nadzieje że pediatra dała te skierowania troche na wyrost i u specjalistów okaże sie ze jest dobrze.Mamą się nie przejmuj kiedyś tak byo i ona za nic nie zrozumie podejscia mam teraz.Kwestia różnicy pokoleń. Powiedz i jakie to kosmetyki do twarzy? Udanej wyprawy na sanki Radosć Pyzuni musiała być pięknaJa dzis w końcu mam wolne i musze ogarnąć dom.Ostatnio brak mi czasu na cokolwiekWejsc tu do was z komputera to prawdziwy wyczyn przy Dominisiu Ciagle czekam aż telefon wróci z naprawy.Uciekam do małego bo już krzyczy o uwage![]() Ewciu a jak impreza się udała?Widziałam na fb pięknie wygladałaś Bardzo ci pasuje taka kreska na powiece.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2016-01-16 o 09:24 |
||||
|
|
|
#4448 |
|
Zakorzenienie
|
Heeeej, ale się ubawilam , mąż też. Było super , lepiej niż na sylwestra 😉Kostek yl grzeczny chociaż teściowa mówiła ze bawili się do północy 😉
Mysia masz fajne życie i oby było tylko lepsze 😀 Gianka i jak? Poszalalas z mężem ? Migociu czyli ze zdany? Do Gamety się dobijaj, może mają miejsca jeszcze 😢 Kluska nic nie mów o wadze. Ja ciągle od poniedziałku 😢jak P jest nie mogę ćwiczyć bo nie mam gdzie. Na bieganie ślisko i ostatnio juz bym się polamala 😡 ciesze się ze u Was dobrze i ze Pyza tak się cieszy na śnieg. Taka radość dziecka jest czymś wspaniałym. Ja ostatnio torbę autek przywiozłam od siostry a Kostek aż piszczal jak je wyjmowal i krzyczał " mamo Antos dał mi tyyyyle zabawek "💜 Basiu po furagunie od razu lepiej, po południu juz było ok. Iza korzystaj z dnia wolnego 😉 oj było cudnie , jedzenie super, towarzystwo tez. Oby więcej takich spotkan😉
|
#4449 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo.
Madzia Ciocia Mysia z checia wysluchala i do cyca przytulila A tak serio to wiesz co i jak! Twarda badz ! ![]() Rudasku ale fajnie bylo u Was. Dawno sobie nie potanczylam a jak tak piszesz to mi sie bardzo zachcialo Basia glowa do gory kochana Lila ja tez mialam gastro ale cykor bylam i dokupilam narkoze niedawno tz mial na zywca i mowi ze ja gupia ze na 5minut dalam sie uspic. Jakos strasznie tegonie wspomina. Bedzie dobrze My spadamy na silke. Milego dnia
|
#4450 |
|
Zakorzenienie
|
Mysia cyc byl mily do wyplakania sie
![]() ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- Warszawa robicie jakies spotkanie w lutym ? Bo bede w pl I Moze chociaz Na kawe bym do wawy wpadla w niedziele 21.02
|
|
#4451 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() My zaraz idziemy na drzeme ja od rana gotowanie dwa prania i przemeblowanie pokoju Tulki Ewcia oj byl ogień poszalelismy jak nigdy! Az za bardzo ale jestem po @ wiec mam nadzieje nic się nie wykluje ale bylo bosko. Fajnie ze się tak wybawiliscie z tz❤ Kluska brawo dla Pyzuni za wyniki! I twój opis ❤ takie chwile są cudowne. Co do wagi w ogóle nie mam co pow u mnie tez wciąż tylko na plusie mimo odstawienia słodyczy juz dwa mies nie jem i jem regularnie i zdrowo i dupa! Motywacji do ćwiczeń mi brak zupełnie! Magda 21luty u mnie juz zarezerwowny na kawę z panna M
|
|
|
|
#4452 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Kluska cudownie to musiało wyglądać jak Hania miała tyle radości z powodu śniegu 25 stycznia jadę na monitoring to zapytam jeszcze jego czy jest jakaś szansa na rządowe ivf. Co do J. zastanawiam się czy do niego nie pójść jak się potwierdzą niepękające pęcherzyki, może on coś doradzi.Yss Wy śpiochy Wy ![]() Ruda fajnie,.ze się dobrze bawiłaś No i najpierw zamiast ubawilam przeczytałam uwaliłam A egzamin nie wiem czy zdany, pod koniec marca będzie wiadomo W poniedziałek dzwonię do Łodzi.Magda dlaczego pytasz tylko Warszawę?
|
|
#4453 |
|
Zakorzenienie
|
Migotka Bo one maja blisko
nie mam smialosci sciagac calego watku
|
|
#4454 |
|
Zakorzenienie
|
Mysia no fajny taki reset. Bardzo mi to dobrze zrobiło 😇😉
Gianka to Wy bez gumki tak szalejecie? Migociu na pewno zdany, nie ma innej opcji. My podobno mamy jechać do teściowej ale totalnie mi się nie chce 😐 Młody był u mamy a my spaliśmy godzinę 😉
|
#4455 |
|
Zakorzenienie
|
Ha ha ha, a kto się mnie pytał gdzie mam bliżej
|
|
#4456 |
|
Zakorzenienie
|
ja ja pytalam
ale niestety loty do wawy mi nie pasuja terminowo wiec lece gdzie indziej
|
|
#4457 |
|
Zakorzenienie
|
Skonczylam sprzatac. Obiad sie robi i czekam na tesco.
Mielismy mega wielka warstwe sniegu na samochodzie rano. Z 15min odsniezalismy dobrze ze mamy tez odmrazacz do szyb bo pelno lodu pod sniegiem bylo. Po silowni bylismy w sklepie, wreszcie tz kupil sobie buty Wybredne to jak cholera! Magda bede 21 alez sie ciesze no! Mili jak samopoczucie? Migotka na bank zdany egzamin Odpoczywam juz, mam jeszcze winiacza z wczoraj to sobie zapodam
Kiedyś mieliśmy SIEBIE potem stworzyliśmy CIEBIE teraz mamy WSZYSTKO Marcel <3 Edytowane przez mysia1986 Czas edycji: 2016-01-16 o 17:12 |
|
|
|
#4458 |
|
Zakorzenienie
|
to kupuje bilet na polskiego busa
i przyjade na kawe mam nadzieje ze jeszcze ktos sie zjawi
|
|
#4459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4460 |
|
Zakorzenienie
|
Migotka to wpadaj do mnie w ten weekend ! I razem pojedziemy na kawe z Magda
|
#4461 | |
|
Zakorzenienie
|
Mysia postaram się wyhodować coś ładnego
Smacznego winiacza! Ja wczoraj byłam ze znajomymi ze szkoły na piwku ale, ochotę mam na wódkę, zresetować się trochę ![]() Dobra uciekam do pracy ![]() ---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- Cytat:
Tak tylko żartuję sobie z Magdy Tzn. wstępnie były takie plany, że przyjadę w lutym do Wawy, ale na dzień dzisiejszy raczej nie mogę tak z wyprzedzeniem planować bo teraz muszę się dostosowywać do mojej owulacji
|
|
|
#4462 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam od Teściowej, miała zapiekanke z gyrosem, ale pycha. Jak wykapiemy Kostka to chyba jeszcze do siostry na piwo pójdziemy a mama przyjdzie do młodego.
Madzia a gdzie się wybieracie bo widzę na fb się oglosilas 😉
|
#4463 |
|
Wtajemniczenie
|
Halo Halo!
Kluska Tylko dieta to nie rozwiązanie. Bo co Ci z tego, że schudniesz te 4kg i więcej, po czym to i tak wróci. Trzeba zmienić nawyki żywieniowe i to na stałe. Wyrzucić zbędne węglowodany. Szczególnie, jeśli masz podejrzenie PCO. No i ruch to podstawa. Fakt nie będzie oszałamiającego efektu, 10kg w tydzień itp. Będzie powolne wracanie do dobrej wagi. Ja tak robię cały czas. Były święta przytyłam, teraz wracam do normalnego jedzenia i ćwiczeń. Co najważniejsze, nie mam takiej presji na sobie jaką wywołuje dieta. Tego przerażania, bo waga stanęła a ja się tak poświęcam. Ja po prostu po woli małymi kroczkami dążę do celu. Co do zarodka, broń Cię Panie boże. Jak możemy zrezygnować z naszego dziecka. No weź, mam od tak zapomnieć o jednym zarodku!? No nie! Jak tylko się wyprowadzimy to będziemy szykować się do transferu. Siedzieliśmy wczoraj do 3 w nocy . Ja grałam w Reymana a TŻ się uzewnętrzniał. Gadaliśmy i gadaliśmy . Dużo z nim lepiej, szczęśliwy taki i radosny i zakochany . Straszną ochotę mamy na siebie, ale ja mam @ i Dziś pojechaliśmy do parku na spacer. Na obiad mieliśmy gotowaną wędzoną baraninę - Islandzki przysmak na święta. |
|
|
|
#4464 |
|
Zakorzenienie
|
O jak ładnie nie nadziargalyscie za dużo
U nas tz wrócił o 15 i spędziliśmy cudnie czas w 3! W końcu! Jak mi tego brakowało! Tulą śpi a my się caly dzień nakrecalismy slowkami co to będzie się działo wieczorem chodzę podjarana jak siusiara![]() Yss mam racje z dieta. Tu nawet nie chodzi o dietę ale zdrowe odżywianie. Powiem wam ze tz na poczatku ciężko znosil to wszystko a teraz dzis sam pow ze ma więcej energii i ze czuje się lżej ze nie brakuje mi coli ani słodyczy ani tłuszczu a jak mu woda zeszla pięknie z organizmu ja w przyszłym mies kupie parowar bo juz mnie meczy to grilowanie czy na wodzie gotowanie a z parowarem pójdzie szybciej.Ewcia my zawsze bez gumiacza. Nie zdarza nam się tylko iść zupełnie na całość. A tak jedziemy juz 6lat i nigdy przypalu nie bylo. Ja gumiaczy nie znoszę od razu seks jest dla mnie inny i bee ![]() Mysia no tyle śniegu dzis wszędzie chyba ja wczoraj taka podjarana bylam jak zaczelo padac i w nocy tak pięknie bylo na dworze❤ wtedy zawsze chce mi się gorącej czekolady. Bo w domu u nas tak bylo ze jak spadal śnieg to zawsze pilysmy goraca czekoladę z mama i sis Idę pomoc mężowi bo cos mnie wola. Migacz i Myska ma dobry pomyśl jak nie do Mysi to ja do mnie zapraszam!!! |
|
|
|
#4465 |
|
Konto usunięte
|
Hej
![]() Lila_27 dobrze, że zapisałaś się w końcu na gastroskopię, mam nadzieję że to nic poważnego ale warto sprawdzić. Super że wyniki Natanka w normie yssmay cieszę się że z tżtem lepiej, takie rozmowy i powroty do początków związku są bardzo fajne. Tą koleżankę z pracy masz mega dziwną. Sytuacja z rodzicami przykra, dobrze że macie z tżtem siebie 89migotka kciuki za wyniki egzaminu no i żeby znalazło się jeszcze miejsce na ivf ![]() mysia piękne plany, oby wszystko się udało tak jak sobie zaplanujecie. A co do starań to mam takie same podejście zophiee biedna, wszystko na twojej głowie, mam nadzieję że będziesz mieć niedługo trochę więcej tżta w domu Ewcia wracaj do zdrowia, infekcja pęcherza o dziadostwo, nie znoszę. Super że zabawa się udała iza243 okropne przeżycie, niestety niektórzy ludzie jeżdżą jak wariaci, nawet na przejściu i na zielonym świetle trzeba uważać. Gianna M tż przegina z tą pracą, zwłaszcza po ostatnich wydarzeniach i kiepskich wynikach. Dobrze że dzisiaj wrócił wcześniej i spędziliście razem trochę czasu PannaMagda cieszę się że z tżtem już jest ok Kluska nie przejmuj się gadaniem mamy, kiedyś było inaczej, była też może mniejsza świadomość pewnych dolegliwości i na niektóre rzeczy się nie zwracało uwagi Nadrabiam dzisiaj od rana na raty i skończyć nie mogę ale w końcu się udało ![]() U mnie w pracy niby luźniej bo 10-ty minął ale do końca stycznia musimy się uporać z jednym zadaniem dla audytorów i na to każdą wolną chwilę poświęcamy więc mam co robić. Dzisiaj od rana porządki, obiad, ksiądz był, choinkę rozebraliśmy, później na zakupy, trochę spożywcze, trochę kosmetyczne i tak dzień zleciał. Jutro do mamy się wybieramy i już do jednych dziadków od razu na dzień dziadka i babci. Idę zlać w końcu moje wino do butelek i chyba trochę popróbujemy przy okazji ![]() Miłego wieczoru |
|
|
|
#4466 |
|
Zakorzenienie
|
Margo jak dzień aktywny u ciebie! Co tam z kosmetyków zakupilas fajnego?
Aga,Kasia a wy gdzie?! |
|
|
|
#4467 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Tylko odżywkę do włosów Garniera tą z awokado i masłem karite i olejek Alterra Limetka i oliwa (do włosów go bardzo lubię i do twarzy z żelem hialuronowym). I parę rzeczy dla tżta typu żel pod prysznic, balsam po goleniu it. |
|
|
|
|
#4468 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Korzystajcie![]() Cytat:
U mnie leniwy dzień w 3 spedzony na zabawch.Domiś jest taki kochany,przytula swoje misie kładzie je spać
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
||
|
|
|
#4469 |
|
Zakorzenienie
|
Gianka cudownie, że spędziliście dzisiaj czas we 3
Tulinka to pewnie przeszczęśliwa Kochana dzięki za propozycje, ale jak już to pewnie bym przyjechała tylko na jeden dzień, także nocleg nie byłby potrzebny ![]() Margot dobrze, że to tylko w styczniu to zadanie musicie wykonać, ja niestety do końca kwietnia mam gorący okres w pracy. Muszę sobie znaleźć jakieś zajęcie na weekendy bo będę się nudzić, do tej pory miałam szkołę, a teraz co? Będę tż marudzić No właśnie! Już nawet w weekend od siebie nie odpoczniemy! Chyba trzeba pomyśleć nad kolejnym kierunkiem ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Iza miłego wieczoru z tż!
|
|
#4470 |
|
Zakorzenienie
|
Migotka ja tam nie zartowalam. Zapraszam kiedy bedziesz miala czas i ochote. Dla mnie to bedzie wielka przyjemnosc.
Wodki Ci sie chce?? A jak pilysmy razem to jakos Ci nie wchodzilo ![]() Iza pizzeria az mi sie jesc zachcialo. Milego wieczoru Margort ciekawa jestem tych olejkow z alterry. Mialas juz? Fajne sa? Musze obczaic nastepnym razem w ross. Ja w Ziaji kupilam zimowy krem do rak czekolada i pomarancza. Zapach fajny. No i choinke tez dzisiaj rozebralismy
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:32.

no i że juz tylko jedno iui
a może ten dr Cię wkreci? albo do J może warto wrócić, ma układy..
fajnie tak jest
a jak teraz się uda to możesz go szantażować, że powiesz maleństwu że ojca przy poczęciu nawet w okolicy nie było 

Co on znów nabroił? Kiedy do PL przyjeżdżasz?

A tak serio to wiesz co i jak! Twarda badz ! 

dobrze ze mamy tez odmrazacz do szyb bo pelno lodu pod sniegiem bylo. Po silowni bylismy w sklepie, wreszcie tz kupil sobie buty