|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4201 | |
Nindżopesz
|
Dot.: Scend Barł czyli Scent Bar LVIII
Nie kupiłam ale kupiłam inną więc answear nieaktualne, dzięki
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4202 |
To ja :)
|
I przeprosić, że tak to długo trwało
![]()
#4203 |
Zakorzenienie
|
opłacało się dzisiaj wyścibić nos z nory i przedzierać przez zaspy (a u mnie z 15cm śniegu nawaliło), bo upolowałam za stówkę w vero modzie taki wiosenno-jesienny płaszcz z asasyńskim kapturem
![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-01-16 o 17:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#4204 | ||
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Rozebrałam ![]() ![]() ![]() Za wokal uwielbiam JPL ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4205 | ||||
Panaroja
|
snad niczego
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() 2. no właśnie , przydałoby się ,ech . Ad sinupret kupiłam se żółty cień dzisiaj , jest tak żółty że trudno być żółtszym ![]() ![]() 3.no cóż ![]() 4.hmmmmm ![]() ![]() 4.znaczy tylko z Fińczykami warto robić interesy bo uczciwe ludzie ![]() Cytat:
![]() fajny ![]() Czy komuś jeszcze chce się tak potwornie i na okrągło spaaać ![]() ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ---------- Cytat:
![]() ![]() Moja w Trzech Króli poszła - miałam dość wynoszenia i wnoszenia jej do pokoju ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4206 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Na all widziałam i w sklepach internetowych ![]() 3. Fińczykom i Nowozelandczykom tylko ![]() ![]() ![]() 4. ![]() ![]() 5. Jak na gałązkową, to długo wytrzymała ![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4207 | |
Panaroja
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() 2.hmmm ![]() ![]() ![]() 3.ale w NZ są częsienia ziemi ![]() ![]() 4.obcięcie czubeka krzywdy nie robi , jak pierun w naturze w czubek strzeli , wyrasta drugi krzywy ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2016-01-16 o 19:06 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4208 |
Piers do przodu
|
Karkki - ja kupiłam małego kanadyjskiego świerczka wolnorosnącego w centrum kwiatowym - teraz zimuje już na balkonie u sąsiadki a wiosną pojedzie na działkę, gdzie będzie posadzony przed hipotetycnym (jeszcze
![]() ![]()
#4209 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. W sumie nie warto - lepsza macana. 3. Som, ale jest piknie i zawsze idealna temperatura: bez upałów i bez mrozów ![]() ![]() ![]() 4. Albo ugotowała. bo przy kaloryferze stała ![]() Cytat:
![]() ![]() Albo mit o pochodzeniu choinki jest prawdziwy ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#4210 |
niecnotliwa dziewica
|
Parabelko, ja spalam od 1 do 9, po czym od 13 do 16 w dzień. Niewykluczone, że niedługo dalej spać pójdę.
#4211 |
Piers do przodu
|
Karkki - dam znać czy tak czy tak - będzie wiadomo latem najpóźniej
![]() A BTW to jakaś kawa bez mierzenia butów? Bo satyna u mnie to nieporozumienie ![]()
![]() |
#4212 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No pewnie - kwestia tylko kiedy i gdzie ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4213 |
Piers do przodu
|
Ja we wtorki i czwartki jestem cała Twoja
![]() Margot?? ![]()
#4214 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
eh...
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2016-01-16 o 21:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#4215 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na próbę planowałam przerobić pancerną kurtkę, na której łamią mi sie paznokcie i nic przez prawie 10 lat jej nie zmiękczyło tylko że chyba wylądowała na działce przy ostatniej przeprowadzce i nie wiem co z niej zostało ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4217 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.rossmann.pl/Produkt/domol...6426,6530,6345 mają jeszcze z 3M, ale droższe teraz się zbieram do zamówienia z alie, bo tam 100 za parę dolców ![]() zamaczasz w czystej wodzie, odciskasz i jedziesz plamy ![]() są jeszcze u chinoli jakieś do patelni i garów, też jak nowe wyglądają Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2016-01-16 o 20:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4218 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeść i spać ![]() i tak będzie aż do wiosny ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() u mnie rodzice w tym roku po raz pierwszy kupili żywą w doniczce z zamiarem przesadzenia. Po zakupie stała w piwnicy, potem od Wigilii w domu (poniżej 20stopni, specjalnie grzejniki w pokoju z choinką były przykręcone), a po trzech króli poszła znowu do piwnicy (żeby na dworze nie zmarzła po staniu w domu). Ciekawe, czy do wiosny dostoi i się przyjmie Choć ogólnie drzewka podobno powinno się sadzić jesienią, wiosną mało które się przyjmuje, bo nie nadążają się porządnie ukorzenić zanim wegetacja ruszy. W każdym razie u nas w sadzie to się sprawdza ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- a może jakaś niedziela na przyład? W tygodniu każda pewnie w innych godzinach wychodzi z robo ![]() ale jakby co, to mi tez wtorki i czwartki. I piątki niektóe też
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-01-16 o 20:47 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4219 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4220 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4221 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Tak tylko jednak płastsze - w poziomie wystepują, jako pojemnik na narzędzia dla hydraulika ![]() ![]() Cytat:
![]() Co do choinek, to kluczowe jest, co jej zrobili w system korzeniowy - jeśli obciachali naokoło, to się nie ma szans przyjąć, tak słyszałam Cały dzień malowałam Dune - nie powiem, jest na co popatrzeć, tylko... że to nie bedzie chyba Dune - strasznie mroczny wyszedł. Nawet jak na starą wersję. Spokojny, piękny, przestrzenny, ale mroczny... Więc pewnie ten obraz domaluję w stylu, w jakim jest, a zacznę jeszcze jedno Dune - też z tym profilem
![]() |
#4222 |
niecnotliwa dziewica
|
W weekend to ja przepraszam, ale do Warszawy nie przyjadę
![]()
#4223 |
Piers do przodu
|
Margota ja to wiem
![]() ![]() Ju - no to przegina ![]() ![]()
#4224 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Ju ![]() Rejcz, Nesko dlugo używacie bezspluka z Balei? Bo w sumie po kilku razach mam wątpliwości czy nie przesusza włosów mi...sama nie wiem czy to możliwe po kilku użyciach?, tak czy inaczej dam szansę jeszcze.... |
![]() ![]() |
![]() |
#4225 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do choinki to ja planuję dziś rozebrać bo mi już zawadza ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4226 |
Nindżopesz
|
Maja, kaptur boski
![]() Też się pochwalę ![]() kolczyki http://aleconcept.com/wp-content/upl...SC-380x380.jpg pierdzionek https://static.shwrm.net/images/8/z/...jpg?1423833148 Nie powiem, świetnie mi idzie oszczędzanie... Kliknęłam z rozpędu prawym przyciskiem myszy na filmik na yt a tam m.in. opcja "statystyki dla nerdów" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4227 |
Piers do przodu
|
Redzia
![]() Co za miła leniwa niedziela ![]()
#4228 |
Zakorzenienie
|
Potwierdzam, koty są łapliwe jeşli chodzi o insta
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#4229 | ||||
Panaroja
|
snad chrypy
![]() Cytat:
![]() ![]() 2.no fuaśnie ![]() 3.komary ??? Ooooo nieeeee ![]() 4.a to najbardziej prawdopodobne ![]() 5. znaczy ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() 2.ja bardzo chętnie ale tylko wtorki mogę ![]() Cytat:
![]() ![]() 2.Dune Noir ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() byłam dziś w rezerwacie i kupiłam se dwie bluzki i sfetr na wypszy , oczywiście na stronie jest tylko jedna bluzka otaka tylko bardziej zielonooliwkowa http://www.reserved.com/pl/pl/woman/...956-87x/blouse , reszty oczywiście ni ma ![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4230 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A do rzeczy, nie wysusza mi. Zmiękcza wręcz. Cytat:
![]() ![]() Zaraz spadamy do wyrka, Katt, faktycznie błoga leniwa niedziela. Choć ja już tęsknię za powerkiem jakimś, typu motorek w doophie, ale to może w tygodniu mnie zaszczyt kopnie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:56.