Prostytutka na pierwszy raz ? - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2016-01-16, 22:14   #31
pffe
BAN stały

Dot.: Prostytutka na pierwszy raz ?

Cytat:
Napisane przez cleopadra Pokaż wiadomość
Moim zdaniem to nie jest zly pomysl ,jak na pierwszy raz.Tylko ja na Twoim miejscu poszlabym do agencji,poogladalabym na zywo i wybrala jedna.
jeeeej, wybór między tyloma chorobami

---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ----------

Cytat:
Napisane przez Furth Pokaż wiadomość
Nie ma takiej opcji iść do agencji. Musze z roksa coś wybrać,wczoraj były 2 fajne jedna z 250zl na 100zl za 1h i druga z 200zl na 100zl tanio max,chciałem się dopytać to żadna telefonu nie odbierała hehe widocznie zajęte cały dzień jak taka okazja,nie dziwię się bo laski naprawde bardzo ładne ;P Dzisiaj już tych ofert niestety nie ma

Wygląd fizyczny to nie problem , 2,5 roku siłki i diety zrobiło swoje chodzi tu o to że nie mam czasu na dziewczyne.
Takie gadanie. Każdy normalny chłopak ma czas na dziewczynę a Ty nie?
Idź już do tej dzi...pani lekkich obyczaju, Trollu. Po co się tłumaczysz, skoro PODOBNO nie masz z czego?
pffe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-16, 22:15   #32
201604130936
Konto usunięte

Cytat:
Nie ma takiej opcji iść do agencji. Musze z roksa coś wybrać,wczoraj były 2 fajne jedna z 250zl na 100zl za 1h i druga z 200zl na 100zl
Na roksie też są zimowe wyprzedaże?
201604130936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-16, 22:16   #33
Furth
Raczkowanie

Wczoraj było taniej bo piątek był widocznie haha
Furth jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-16, 22:34   #34
pffe
BAN stały

Cytat:
Wczoraj było taniej bo piątek był widocznie haha
no i? kogo to obchodzi. idź, przeleć, złap syfa, bądź zadowolony. do widzenia.
pffe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-16, 22:49   #35
af096d25f0cf772bc51ba27debbec984bc7420f7
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Bananalama Pokaż wiadomość
dziękuję kapitanie oczywistość
at your service
Może autor nie należy do tych wystarczających.

Cytat:
Napisane przez harleyka Pokaż wiadomość
Jego problemem nie jest twarz, tylko że niewiadomo, ile ewentualna sekspartnerkaniezroxy miała penisów w ustach hue hue hue
A to też. Ale nie wiemy czy atrakcyjność jest jego problemem.
af096d25f0cf772bc51ba27debbec984bc7420f7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-16, 23:00   #36
Furth
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pffe Pokaż wiadomość
no i? kogo to obchodzi. idź, przeleć, złap syfa, bądź zadowolony. do widzenia.
Myślałem o tym, że można złapać syfa ale z tego co czytałem to mała szansa.Najgorzej to z tymi co stoją przy drodze,z tymi "normalnymi" tak ponoć nie jest.
Stary 2016-01-16, 23:02   #37
Bllanca
Raczkowanie

Ja też jestem zdania, że korzystanie z usług prostytutek to jak napis na czole "życiowa niedojda".

Ale mam pytanie do Pana, który okazał się znawcą tematu. Czy naprawdę na męskich spotkaniach faceci rozmawiają o swoich przygodach z dziwkami? Ja myślałam, że to należy do największych sekretów. Przecież to tak jakby wprost powiedzieć "żadna nie chciała się ze mną przespać, więc musiałem komuś zapłacić, żeby się mną zainteresował".
Bllanca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-01-16, 23:02   #38
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
Szukasz innych mężczyzn na fioletowym forum o paznokciach? Nie uważasz, że to conajmniej hm, bezcelowe?
a jednak już był taki wątek: pierwszy raz u prostytutki, zaburzenia i syf

Cytat:
Napisane przez harleyka
Do szkoły niech Cię ktoś weŚmie

Cytat:
Jego problemem nie jest twarz, tylko że niewiadomo, ile ewentualna sekspartnerkaniezroxy miała penisów w ustach hue hue hue

Howgh
nie, on nie ma czasu. taki zabiegany.

Cytat:
Na roksie też są zimowe wyprzedaże?
a jak! ciekawe, czy na Black Friday też coś robią.

Cytat:
Napisane przez af096d25f0cf772bc51ba27de bbec984bc7420f7 Pokaż wiadomość
at your service
Może autor nie należy do tych wystarczających.

A to też. Ale nie wiemy czy atrakcyjność jest jego problemem.
wiemy, bo pisze, że zrobił sobie rzeźbę na siłce.

autorze, dlaczego wolisz iść do prostytutki, niż umówić się przez jakiś portal z laską na sam seks?
kahoko hino jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-16, 23:09   #39
Furth
Raczkowanie

Narazie jedynej odpowiedzi na moje pytania udzielil zibi87 ..
Stary 2016-01-16, 23:15   #40
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
Narazie jedynej odpowiedzi na moje pytania udzielil zibi87 ..
jak w doopie masz żeńskie opinie, to idź na forum nie stricte kobiece może?
Stary 2016-01-16, 23:16   #41
zibi87
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez pffe Pokaż wiadomość
Takie gadanie. Każdy normalny chłopak ma czas na dziewczynę a Ty nie?
Ja też nie mam, ale ja pewnie z tych nienormalnych. Mnie związki strasznie męczą. Nie lubię być od kogoś zależny. Tylko nie piszcie nic o swobodzie w związkach, bo związek zawsze wprowadza mniejsze lub większe ograniczenia. Cenie sobie wolność, że mogę sobie robić co chce, kiedy chce. Jak chce to mogę iść do prosytutki, a jak nie to zamówić tani bilet lotniczy i lecieć do Madrytu bez martwienia się, że coś ustalałem z dziewczyną. Dziewczyna na stałe dla mnie byłaby wrzodem na tyłku i wpełni rozumiem mężczyzn, którzy mówią, że na kobiety nie mają czasu (na takie na stałe).
zibi87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-16, 23:24   #42
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zibi87 Pokaż wiadomość
Ja też nie mam, ale ja pewnie z tych nienormalnych. Mnie związki strasznie męczą. Nie lubię być od kogoś zależny. Tylko nie piszcie nic o swobodzie w związkach, bo związek zawsze wprowadza mniejsze lub większe ograniczenia. Cenie sobie wolność, że mogę sobie robić co chce, kiedy chce. Jak chce to mogę iść do prosytutki, a jak nie to zamówić tani bilet lotniczy i lecieć do Madrytu bez martwienia się, że coś ustalałem z dziewczyną. Dziewczyna na stałe dla mnie byłaby wrzodem na tyłku i wpełni rozumiem mężczyzn, którzy mówią, że na kobiety nie mają czasu (na takie na stałe).
jak chcę iść do prostytutki, to idę. jak chcę wyrwać laskę z baru, to wyrywam. jak chcę gdzieś polecieć, to lecę. w związku od ponad 6 lat.
Stary 2016-01-16, 23:29   #43
zibi87
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Bllanca Pokaż wiadomość
Ale mam pytanie do Pana, który okazał się znawcą tematu. Czy naprawdę na męskich spotkaniach faceci rozmawiają o swoich przygodach z dziwkami? Ja myślałam, że to należy do największych sekretów. Przecież to tak jakby wprost powiedzieć "żadna nie chciała się ze mną przespać, więc musiałem komuś zapłacić, żeby się mną zainteresował".
Ty tak odbierasz, a punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Równie dobrze można powiedzieć, że to był mężczyzna, który ceni sobie swój czas, nie lubi robić z siebie klauna w klubach przed pijanymi kobietami, a tym bardziej nagabywać kobiet na portalach randkowych. Tym bardziej, że mylisz pewne pojęcia, bo tu nie chodzi o "żadną" czyli jakakolwiek, bo nie wszyscy mężczyźni biorą ochłapy. W wypadku prostytutek raczej idzie się do takiej która nam się podoba i to bardzo... A i nie ma tam wielkich barier. Myślisz, że każda dziewczyna z klubu, którą dopiero co mężczyzna poznał zrobi pewne rzeczy? Nie, w przypadku prostytutki jest to kwestia dogadania się jeszcze przez telefon, ewentualnie dopłacenia kilkudziesięciu złotych.

Jak już pisałem, kobiety zawsze będą patrzyły na takich mężczyzn jak na nieudaczników, a kobiety nazywały dziwkami, żeby ich zdyskredytować. Ma to swoje podłoże psychologiczne udokumentowane badaniami. Wiadomo, że taki mężczyzna, który ma na wyciągnięcie ręki prostytutkę jakoś specjalnie nie będzie się poświęcał kobiecie, bo i po co? Poza tym przed kobietami w realu też mówię, że dziwki są bee, bo po co im psuć światopogląd. Niech sobie myślą, że tam chodzą tylko nieudacznicy.

(Szkoda, że wśród nich są np. najsłynniejsi piłkarze świata, którzy mogą mieć 99 % kobiet, a i tak wolą płacić za seks . Budowanie własnej wizji świata czasami pomaga psychice )

---------- Dopisano o 00:29 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ----------

Cytat:
Napisane przez kahoko hino Pokaż wiadomość
jak chcę iść do prostytutki, to idę. jak chcę wyrwać laskę z baru, to wyrywam. jak chcę gdzieś polecieć, to lecę. w związku od ponad 6 lat.
Ale to raczej rzadkość, że w związku ktoś sobie może chodzić do prostytutki. Większośc społeczeństwa nazwałaby to patologią. Więc jesteś wyjątkiem.

Edytowane przez zibi87
Czas edycji: 2016-01-16 o 23:31
zibi87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-16, 23:33   #44
beznadziejny123
Wtajemniczenie

GG do beznadziejny123

Cytat:
Może jeszcze jakiś mezczyzna sie wypowie ? Bo zdanie kobiet na ten temat już niestety znam bardzo dobrze.
ALEŻ BARDZO CHĘTNIE SIĘ WYPOWIEM

Uwaga, gotowy? No to zaczynam:

-Takich wątków było, licząc na palcach, około pierdyliard. Wiem bo założyłem konto na wizażu właśnie, żeby wypowiedzieć się w takim wątku w 2012 roku.
Dlatego polecam poszukać i poczytać bo żaden nie różni się niczym od poprzedniego poza datami przy postach.
Kobiece marudzenie jest niezmienne, prawiczki przychodzą i odchodzą a karawana jedzie dalej

Cytat:
Szukasz innych mężczyzn na fioletowym forum o paznokciach? Nie uważasz, że to conajmniej hm, bezcelowe?
Ale co ty w ogóle pleciesz blondi? Znajdujemy się właśnie na podforum o kopulacji, fantazjach sado maso i problemach ze wzwodem

To znaczy, nie wiem czy znajdzie tu mężczyzn ale na pewno znajdzie niekobiety

Cytat:
Napisane przez Bllanca Pokaż wiadomość
Ja też jestem zdania, że korzystanie z usług prostytutek to jak napis na czole "życiowa niedojda".

Imho pójście do dziwki świadczy o byciu porażką. Nie spotkałem się z innym zdaniem chociaż nie pytałem też specjalnie.

Oddaj głos w ankiecie:
Męska dominacja... <ziewa>... znowu?

Cytat:
Napisane przez elvegirl
Babskie forum, normalna rzecz że jest dużo jednoczesnych PMSów i się baby raz na jakiś czas pokłócą

Edytowane przez beznadziejny123
Czas edycji: 2016-01-16 o 23:36
beznadziejny123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-16, 23:34   #45
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zibi87 Pokaż wiadomość

(Szkoda, że wśród nich są np. najsłynniejsi piłkarze świata, którzy mogą mieć 99 % kobiet, a i tak wolą płacić za seks . Budowanie własnej wizji świata czasami pomaga psychice )

Cytat:
Ale to raczej rzadkość, że w związku ktoś sobie może chodzić do prostytutki. Większośc społeczeństwa nazwałaby to patologią. Więc jesteś wyjątkiem.
ale jestem. wystarczy poszukać i odpowiednio się dogadać
Stary 2016-01-16, 23:38   #46
Calypse
Przyczajenie

Czy tylko ja z dziewczyn uważam tak jak zibi87? O.o
Serio, to, że facet idzie do prostytutki, i to nie takiej z ulicy tylko wybranej pod jego gust nie znaczy zaraz, że jest życiową ofermą i nie znajdzie sobie nigdy normalnej dziewczyny. Przecież jeśli zależy mu tylko na seksie, to to chyba oczywiste, że lepiej dla niego jak zapłaci konkretną sumę za konkretną panią, za konkretne wymagania, a nie pójdzie do klubu, wyda nie wiadomo ile na drinki dla dziewczyny, która też nie wiadomo czy zdecyduje się z nim pójść do łóżka, będzie półprzytomna podczas seksu, a tym bardziej skąd pewność, że dziewczyna z klubu będzie miała mniej syfu niż prostytutka? One (nie te z ulicy) raczej bez gumki nie dają, a taka pierwsza lepsza z klubu... Kto wie?
Calypse jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-16, 23:42   #47
Kredusia
Raczkowanie

Samotny18 ty razem? Hahah. Boże. Coraz głupsi się ci faceci rodzą czy co?
Kredusia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-16, 23:45   #48
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kredusia Pokaż wiadomość
Samotny18 ty razem? Hahah. Boże. Coraz głupsi się ci faceci rodzą czy co?
dlaczego głupsi? pójście do prostytutki to nic głupiego, ludzka rzecz. pierwszy raz u prostytutki może być ryzykowny, bo pierwszy raz dla wielu osób jest ważny i odciska się na późniejszej seksualności, ale nie musi to być trauma. zwłaszcza, jak będzie używał gumki
Stary 2016-01-16, 23:48   #49
Kredusia
Raczkowanie

No jednak ja uważam że szukanie prostytutki na Roksie, w wieku 18 lat, na pierwszy raz to kompletnq głupota. Zresztą ogólnie uważam chodzenie do prostytutek za głupie i niemęskie ale dopóki facet jest wolny i dojrzały to mnie to nie obchodzi. No w tym przypadku tak nie jest.
Kredusia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-01-16, 23:52   #50
201604130936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez beznadziejny123 Pokaż wiadomość
ALEŻ BARDZO CHĘTNIE SIĘ WYPOWIEM

Uwaga, gotowy? No to zaczynam:

-Takich wątków było, licząc na palcach, około pierdyliard. Wiem bo założyłem konto na wizażu właśnie, żeby wypowiedzieć się w takim wątku w 2012 roku.
Dlatego polecam poszukać i poczytać bo żaden nie różni się niczym od poprzedniego poza datami przy postach.
Kobiece marudzenie jest niezmienne, prawiczki przychodzą i odchodzą a karawana jedzie dalej

Ale co ty w ogóle pleciesz blondi? Znajdujemy się właśnie na podforum o kopulacji, fantazjach sado maso i problemach ze wzwodem

Imho pójście do dziwki świadczy o byciu porażką. Nie spotkałem się z innym zdaniem chociaż nie pytałem też specjalnie.
Pisałeś też w 2015, a może trafiłam na stary post. Nawet earl greya z nią piles, więc zamiast nazywać się porażką, po prostu doradz koledze bardziej rzeczowo.

Podforum fioletowego forum o paznokciach. Faktycznie. O męska opinie się tu potykasz na każdym kroku.

Edytowane przez 201604130936
Czas edycji: 2016-01-17 o 00:00
Stary 2016-01-16, 23:56   #51
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:

w sensie uważasz wizażanków za niekobiecych czy wizażanki piszące o opadającym penisie partnera lub bdsmie za zbyt męskie?
Stary 2016-01-16, 23:58   #52
201604130936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Calypse Pokaż wiadomość
Czy tylko ja z dziewczyn uważam tak jak zibi87? O.o
Pewnie. Kolejny punkt do odhaczenia na twojej liście wyjątkowości

---------- Dopisano o 00:58 ---------- Poprzedni post napisano o 00:56 ----------

Cytat:
w sensie uważasz wizażanków za niekobiecych czy wizażanki piszące o opadającym penisie partnera lub bdsmie za zbyt męskie?
Ja zrozumialam, że ciężko piszących tu posiadaczy penisów nazwać mężczyznami, ale nie są też kobietami, soł niekobiety. Ale może to nie są przemyślenia dla takiej blondi jak ja.

Edytowane przez 201604130936
Czas edycji: 2016-01-16 o 23:59
Stary 2016-01-17, 00:03   #53
Calypse
Przyczajenie

Cytat:
Pewnie. Kolejny punkt do odhaczenia na twojej liście wyjątkowości
Chodziło mi o to, że nie sądziłam, że prawie wszystkie kobiety będą tak potępiać płacenie za spełnianie swoich zachcianek, że żadna nie powie że to normalne. Po co ta chora uszczypliwość, trochę dystansu.
Calypse jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-17, 00:03   #54
beznadziejny123
Wtajemniczenie

GG do beznadziejny123

Cytat:
Pisałeś też w 2015, a może trafiłam na stary post. Nawet Earl Greya z nią piles, więc zamiast nazywać się porażka, po prosty doradz koledze bardziej rzeczowo.

Podforum fioletowego forum o paznokciach. Acz z drugą uwaga się zgadzam. Blondi zachowaj dla koleżanek
Nie wiedziałem, że są ludzie którzy będą w stanie wziąć na poważnie historyjkę o prostytutce-wizażance z 9000 postami
Post o którym mowa >link< To był fragment satyryczny. Tak oczywisty, że nawet nie należą się za niego żadne punkty.

Oddaj głos w ankiecie:

Cytat:
Napisane przez elvegirl
Babskie forum, normalna rzecz że jest dużo jednoczesnych PMSów i się baby raz na jakiś czas pokłócą
Stary 2016-01-17, 00:04   #55
Furth
Raczkowanie

Ale sie tu wojna zrobiła między wami a ja tylko spytałem o 1 rzecz hehe
Stary 2016-01-17, 00:05   #56
201604130936
Konto usunięte

Cytat:
Nie wiedziałem, że są ludzie którzy będą w stanie wziąć na poważnie historyjkę o prostytutce-wizażance z 9000 postami
Post o którym mowa >link< To był fragment satyryczny. Tak oczywisty, że nawet nie należą się za niego żadne punkty.
Wymyśliłes wizazanke, to porady też mógłbyś

---------- Dopisano o 01:05 ---------- Poprzedni post napisano o 01:04 ----------

Cytat:
Napisane przez Calypse Pokaż wiadomość
Chodziło mi o to, że nie sądziłam, że prawie wszystkie kobiety będą tak potępiać płacenie za spełnianie swoich zachcianek, że żadna nie powie że to normalne. Po co ta chora uszczypliwość, trochę dystansu.
Istnieje jeszcze coś pomiędzy uważaniem, że płacenie za seks jest normalne, a potępienie tego. Potępienie, CHORA uszczypliwość, masz chyba zamiłowanie do mocnych słów i patosu.
Stary 2016-01-17, 00:06   #57
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
Ale sie tu wojna zrobiła między wami a ja tylko spytałem o 1 rzecz hehe
wojna? niskie masz wymagania, drogi trollu
Stary 2016-01-17, 00:07   #58
Furth
Raczkowanie

Nie jestem trollem ten temat założyłem zupełnie poważnie.Nie wiem czemu niektórzy sądzą,że to troll
Stary 2016-01-17, 00:09   #59
beznadziejny123
Wtajemniczenie

GG do beznadziejny123

Cytat:
w sensie uważasz wizażanków za niekobiecych
Ja nic nie uważam

Cytat:
Ja zrozumialam, że ciężko piszących tu posiadaczy penisów nazwać mężczyznami, ale nie są też kobietami, soł niekobiety. Ale może to nie są przemyślenia dla takiej blondi jak ja.
I blondi kolejny raz strzał w dziesiątkę. Świetne wtrącenie typu polglish a zarówno czytanie jak i wtrącanie ironii na najwyższym poziomie.

Hahoko hino, nigdy nie słyszałaś hipotezy jakoby na wizażu nie było prawdziwych mężczyzn? Czytałem to co najmniej kilka razy

---------- Dopisano o 01:09 ---------- Poprzedni post napisano o 01:08 ----------

Cytat:
Nie jestem trollem ten temat założyłem zupełnie poważnie.Nie wiem czemu niektórzy sądzą,że to troll
Wszystko co odbiega definicji normalności danego użytkownika jest tutaj nazywane trollingiem. Wizażanki stosują mechanizm wyparcia i nie dopuszczają do wiadomości, że ktoś może być nienormalny

Oddaj głos w ankiecie:

Cytat:
Napisane przez elvegirl
Stary 2016-01-17, 00:12   #60
kahoko hino
Zakorzenienie

Cytat:
bo temat pojawił się nie raz, nie dwa, wszystko zostało powiedziane. a Ty na widok 60-ciu postów jarasz się, że jest wojna.

Cytat:

Hahoko hino, nigdy nie słyszałaś hipotezy jakoby na wizażu nie było prawdziwych mężczyzn? Czytałem to co najmniej kilka razy
kahoko

do tego piłeś, teraz rozumiem. wydaje mi się, że ten pogląd się nieco przestarzał, ale co ja tam wiem

Cytat:
Wszystko co odbiega definicji normalności danego użytkownika jest tutaj nazywane trollingiem. Wizażanki stosują mechanizm wyparcia i nie dopuszczają do wiadomości, że ktoś może być nienormalny
nope, przeczytaj powyżej.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości