![]() |
#31 | ||
BAN stały
|
Dot.: Prostytutka na pierwszy raz ?
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- Cytat:
![]() Idź już do tej dzi...pani lekkich obyczaju, Trollu. Po co się tłumaczysz, skoro PODOBNO nie masz z czego? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Wczoraj było taniej bo piątek był widocznie haha
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Konto usunięte
|
at your service
Może autor nie należy do tych wystarczających. A to też. Ale nie wiemy czy atrakcyjność jest jego problemem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
Ja też jestem zdania, że korzystanie z usług prostytutek to jak napis na czole "życiowa niedojda".
Ale mam pytanie do Pana, który okazał się znawcą tematu. Czy naprawdę na męskich spotkaniach faceci rozmawiają o swoich przygodach z dziwkami? Ja myślałam, że to należy do największych sekretów. Przecież to tak jakby wprost powiedzieć "żadna nie chciała się ze mną przespać, więc musiałem komuś zapłacić, żeby się mną zainteresował". |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
a jak! ciekawe, czy na Black Friday też coś robią. Cytat:
autorze, dlaczego wolisz iść do prostytutki, niż umówić się przez jakiś portal z laską na sam seks? ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
Narazie jedynej odpowiedzi na moje pytania udzielil zibi87 ..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Przyczajenie
|
Ja też nie mam, ale ja pewnie z tych nienormalnych. Mnie związki strasznie męczą. Nie lubię być od kogoś zależny. Tylko nie piszcie nic o swobodzie w związkach, bo związek zawsze wprowadza mniejsze lub większe ograniczenia. Cenie sobie wolność, że mogę sobie robić co chce, kiedy chce. Jak chce to mogę iść do prosytutki, a jak nie to zamówić tani bilet lotniczy i lecieć do Madrytu bez martwienia się, że coś ustalałem z dziewczyną. Dziewczyna na stałe dla mnie byłaby wrzodem na tyłku i wpełni rozumiem mężczyzn, którzy mówią, że na kobiety nie mają czasu (na takie na stałe).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Jak już pisałem, kobiety zawsze będą patrzyły na takich mężczyzn jak na nieudaczników, a kobiety nazywały dziwkami, żeby ich zdyskredytować. Ma to swoje podłoże psychologiczne udokumentowane badaniami. Wiadomo, że taki mężczyzna, który ma na wyciągnięcie ręki prostytutkę jakoś specjalnie nie będzie się poświęcał kobiecie, bo i po co? Poza tym przed kobietami w realu też mówię, że dziwki są bee, bo po co im psuć światopogląd. Niech sobie myślą, że tam chodzą tylko nieudacznicy. (Szkoda, że wśród nich są np. najsłynniejsi piłkarze świata, którzy mogą mieć 99 % kobiet, a i tak wolą płacić za seks . Budowanie własnej wizji świata czasami pomaga psychice ![]() ---------- Dopisano o 00:29 ---------- Poprzedni post napisano o 00:28 ---------- Ale to raczej rzadkość, że w związku ktoś sobie może chodzić do prostytutki. Większośc społeczeństwa nazwałaby to patologią. Więc jesteś wyjątkiem. Edytowane przez zibi87 Czas edycji: 2016-01-16 o 23:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Uwaga, gotowy? No to zaczynam: -Takich wątków było, licząc na palcach, około pierdyliard. Wiem bo założyłem konto na wizażu właśnie, żeby wypowiedzieć się w takim wątku w 2012 roku. Dlatego polecam poszukać i poczytać bo żaden nie różni się niczym od poprzedniego poza datami przy postach. Kobiece marudzenie jest niezmienne, prawiczki przychodzą i odchodzą a karawana jedzie dalej ![]() Cytat:
![]() To znaczy, nie wiem czy znajdzie tu mężczyzn ale na pewno znajdzie niekobiety ![]() Cytat:
Edytowane przez beznadziejny123 Czas edycji: 2016-01-16 o 23:36 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Przyczajenie
|
Czy tylko ja z dziewczyn uważam tak jak zibi87? O.o
Serio, to, że facet idzie do prostytutki, i to nie takiej z ulicy tylko wybranej pod jego gust nie znaczy zaraz, że jest życiową ofermą i nie znajdzie sobie nigdy normalnej dziewczyny. Przecież jeśli zależy mu tylko na seksie, to to chyba oczywiste, że lepiej dla niego jak zapłaci konkretną sumę za konkretną panią, za konkretne wymagania, a nie pójdzie do klubu, wyda nie wiadomo ile na drinki dla dziewczyny, która też nie wiadomo czy zdecyduje się z nim pójść do łóżka, będzie półprzytomna podczas seksu, a tym bardziej skąd pewność, że dziewczyna z klubu będzie miała mniej syfu niż prostytutka? One (nie te z ulicy) raczej bez gumki nie dają, a taka pierwsza lepsza z klubu... Kto wie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
Samotny18 ty razem? Hahah. Boże. Coraz głupsi się ci faceci rodzą czy co?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
No jednak ja uważam że szukanie prostytutki na Roksie, w wieku 18 lat, na pierwszy raz to kompletnq głupota. Zresztą ogólnie uważam chodzenie do prostytutek za głupie i niemęskie ale dopóki facet jest wolny i dojrzały to mnie to nie obchodzi. No w tym przypadku tak nie jest.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Podforum fioletowego forum o paznokciach. Faktycznie. O męska opinie się tu potykasz na każdym kroku. Edytowane przez 201604130936 Czas edycji: 2016-01-17 o 00:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Konto usunięte
|
Pewnie. Kolejny punkt do odhaczenia na twojej liście wyjątkowości
---------- Dopisano o 00:58 ---------- Poprzedni post napisano o 00:56 ---------- Ja zrozumialam, że ciężko piszących tu posiadaczy penisów nazwać mężczyznami, ale nie są też kobietami, soł niekobiety. Ale może to nie są przemyślenia dla takiej blondi jak ja. Edytowane przez 201604130936 Czas edycji: 2016-01-16 o 23:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Przyczajenie
|
Chodziło mi o to, że nie sądziłam, że prawie wszystkie kobiety będą tak potępiać płacenie za spełnianie swoich zachcianek, że żadna nie powie że to normalne. Po co ta chora uszczypliwość, trochę dystansu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Post o którym mowa >link< To był fragment satyryczny. Tak oczywisty, że nawet nie należą się za niego żadne punkty.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Raczkowanie
|
Ale sie tu wojna zrobiła między wami a ja tylko spytałem o 1 rzecz hehe
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 01:05 ---------- Poprzedni post napisano o 01:04 ---------- Istnieje jeszcze coś pomiędzy uważaniem, że płacenie za seks jest normalne, a potępienie tego. Potępienie, CHORA uszczypliwość, masz chyba zamiłowanie do mocnych słów i patosu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Raczkowanie
|
Nie jestem trollem ten temat założyłem zupełnie poważnie.Nie wiem czemu niektórzy sądzą,że to troll
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |||
Wtajemniczenie
|
Ja nic nie uważam
![]() Cytat:
Hahoko hino, nigdy nie słyszałaś hipotezy jakoby na wizażu nie było prawdziwych mężczyzn? Czytałem to co najmniej kilka razy ![]() ---------- Dopisano o 01:09 ---------- Poprzedni post napisano o 01:08 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() do tego piłeś, teraz rozumiem. wydaje mi się, że ten pogląd się nieco przestarzał, ale co ja tam wiem ![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:15.