Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLV - Strona 69 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-01-16, 22:31   #2041
pamelka146
Raczkowanie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLV

Zuzia vel Banshee na snapie bardzo się zdziwiła,że ludzie piszą jej,że obrzydza ich to,że chodzi spać w makijażu, bo dla niej to nic takiego,lubi tak Na swoją obronę mówi,że na twarzy podkładu zazwyczaj nie ma,tylko z pomalowanymi oczami zasypia. Wyobrażam sobie poduszkę rano,bo ona zazwyczaj na czarno umalowana

- Aldous Huxley

Insta-pierdoły
pamelka146 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-16, 22:33   #2042
polewka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pamelka146 Pokaż wiadomość
Zuzia vel Banshee na snapie bardzo się zdziwiła,że ludzie piszą jej,że obrzydza ich to,że chodzi spać w makijażu, bo dla niej to nic takiego,lubi tak Na swoją obronę mówi,że na twarzy podkładu zazwyczaj nie ma,tylko z pomalowanymi oczami zasypia. Wyobrażam sobie poduszkę rano,bo ona zazwyczaj na czarno umalowana
Ona jest niezłym czitosem jak na mój gust
polewka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-16, 22:50   #2043
e_ina
Raczkowanie

Cytat:
Czyli nie myję twarzy przed snem? Jak ona się kąpie.. i to jej nie spływa. Nie rozumiem
Stary 2016-01-16, 22:55   #2044
201607111008
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez e_ina Pokaż wiadomość
Czyli nie myję twarzy przed snem? Jak ona się kąpie.. i to jej nie spływa. Nie rozumiem
Pewnie sie nie kąpie. Bo jaki problem wtedy przy okazji zmyć oczy? Przecież to nawet nie minuta..
201607111008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-16, 22:59   #2045
olenkasz
Zakorzenienie

Cytat:
oglądałam kiedyś jej produkcje i wnioskuję, że ona się wieczorem zwyczajnie nie myje. ona prezentuje taki tumiwisizm
Stary 2016-01-16, 23:01   #2046
e_ina
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez PlantsOnMyPlate Pokaż wiadomość
Pewnie sie nie kąpie. Bo jaki problem wtedy przy okazji zmyć oczy? Przecież to nawet nie minuta..
Pewnie tak, ale nawet twarzy nie przemyć. Ludzie wciąż zaskakują.

---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ----------

Cytat:
Napisane przez olenkasz Pokaż wiadomość
oglądałam kiedyś jej produkcje i wnioskuję, że ona się wieczorem zwyczajnie nie myje. ona prezentuje taki tumiwisizm
ciekawe jak często zmienia pościel, iii moje myśli pogalopowały...
Stary 2016-01-16, 23:16   #2047
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez olenkasz Pokaż wiadomość

Po czym?
Nie no serio. :P
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-16, 23:16   #2048
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnes89 Pokaż wiadomość

Efekt widza... Ja wiele miałam takich sytuacji, gdzie ludzi nie interesowało to, że upadłam na podłogę w autobusie i nie wstawałam, czy leżałam na chodniku. Długa historia. Ignorancja i obojętność ludzka nie zna granic...
O, to ja mam milsze doświadczenia. Wielokrotnie na chodnikach traciłam przytomność i wyłam z bólu na zmianę przez okres i zazwyczaj znajdował się ktoś pomocny, kto wzywał pogotowie i był przy mnie do przybycia karetki. Także w miastach odległych.
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-16, 23:17   #2049
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Pewnie tak, ale nawet twarzy nie przemyć. Ludzie wciąż zaskakują.

I w tym momencie zabrzmiewa w głowie głos babci Czochera... "Twarz i fasola musi być czysta! "
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-16, 23:19   #2050
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Przeca ona prawie smołki ma zazwyczaj w ogóle co to znaczy 'tak lubię'? Co można lubić w zasypianiu pomalowanym okiem? Brudną pościel? Rzęsy sklejone w trzy? Rozmazane rano partie twarzy? Niech powie, że jej się nie chce, a nie że 'lubi' i już.
Stary 2016-01-16, 23:21   #2051
olenkasz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
Po czym?
Nie no serio. :P
bo nagrywała kilka filmów zaraz po wstaniu z łóżka i zawsze miała pod oczami wielkie czarne podkowy od tuszu i cieni, a włosy były nieświeże. tak więc myślę, że to prawdopodobne

---------- Dopisano o 00:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:20 ----------

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
I w tym momencie zabrzmiewa w głowie głos babci Czochera... "Twarz i fasola musi być czysta! "
i jeszcze nogi, nie zapominaj o nogach

Edytowane przez olenkasz
Czas edycji: 2016-01-16 o 23:24
olenkasz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-16, 23:38   #2052
Munkaa
Zakorzenienie

Ojro za 4,5 stoi, a ja mam Wiedeń latem podbijać. Będzie cinżko (( chyba wakacje w Mielnie się szykują hehs.
Stary 2016-01-16, 23:49   #2053
loczek88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez smerffie Pokaż wiadomość
Jestem zablokowana, nie widzę. A co Szusz mówi? Nie będę jej nabijać wejść a lush mnie nie interesuje
Ja wiem że Lush lubi zabawę językiem i często nie są to najprostsze nazwy, ale, że sobie pozwolę zacytować:

* (produkt "Sacred truth") sakret truf
* produkt który ma przywracać taki....<szukanie słowa>....GLOW na twarzy
* produkt ma w sobie fer trejd szea bater
* To jest face and body cleanser, tu jest napisane że to jest taki....yyy <szukanie słowa>..uspokajający KLENZER.
* Tu jest łagodzący wyciąg z aloe..<pomyłka!>z żelu aloe...<pomyłka!>z aloe vera.
* I tu jest napisane że..yyy...na stronie jest napisane że..yyy...tak właściwie..yyy...to jest FEJS ŁOSZ do oczyszczania <pomyłka!>, do głebokiego oczyszczania twarzy

Chyba źle to ujęłam. Błędna wymowa to jedno, bo ona tu programu edukacyjnego nie prowadzi, więc niech będzie że się czepiam tego twardego akcentu, wymowy.
Ale:
* Baardzo dużo się zacina, w środku zdania jest co najmniej 5x yyy i gubienie jakiejkolwiek konstrukcji zdania. Pełno "ten, ta, go, to, jakby", gdzie np mamy perełki typu "Ta maska jest x i x i ON ma x i x" "Ten produkt, który xxx i ONA ma xxx".
Zamiast się przygotować do filmiku (czyli przeczytać po 4 linijki opisu po angielsku (proste zdania) do 4 produktów, co by zajęło 5 min, ona na wizji siedzi, myśli, tłumaczy cudnie.
* język polski...a właściwie bardzo ubogi słownik, skoro nawet "glow" ciężko zastąpić jakimś polskim odpowiednikiem

Edytowane przez loczek88
Czas edycji: 2016-01-27 o 16:53
loczek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-16, 23:58   #2054
diorentynka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez heater Pokaż wiadomość
Subów dużo nie ma, ale treść kanału raczej przeznaczona jest dla dzieci i młodzieży - dla mnie to taki trochę mix Rozmarzonej i dziewczynki od tatuaży https://www.youtube.com/watch?v=2pKy...tu.be&t=15m13s (konturowanie <3 )
Jak dla mnie cała ta Lioness wygląda po prostu na niezbyt inteligentne i ambitne dziecko dość zamożnych rodziców z niewielkiego miasta, którzy niewiele od niej wymagają, utrzymują ją i realizują jej zachcianki. Wygląda na to, że dziewczyna nie pracuje, chyba też nie uczy się (może się mylę, to tylko moja obserwacja), a kanał prowadzi tylko po to, żeby się nie nudzić i dać ujście swojemu brakowi krytycyzmu wobec samej siebie. Taka po prostu przeciętna Julitka z yorkiem na kanapie
Stary 2016-01-17, 00:37   #2055
Nike04
Raczkowanie

Katosu na IMATS wyglądała cudownie
Wie ktoś z kim dziewczyny tak często są na snapach? W samochodzie z nimi też była i dzisiaj tez widziałam na zakupach ?
Nike04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-17, 00:47   #2056
akkikka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Nike04 Pokaż wiadomość
Katosu na IMATS wyglądała cudownie
Wie ktoś z kim dziewczyny tak często są na snapach? W samochodzie z nimi też była i dzisiaj tez widziałam na zakupach ?
To chyba jest Linda Hallberg, szwedzka vlogerka. RLM mówiła o niej na snapie, że ma tam być.
akkikka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-17, 00:54   #2057
Nike04
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez akkikka Pokaż wiadomość
To chyba jest Linda Hallberg, szwedzka vlogerka. RLM mówiła o niej na snapie, że ma tam być.
Linde rozpoznaje, a jej nie. Może to tylko osoba, która się nimi zajmuje, nie wiem.

Edit - już wiem to jest organizatorka wyjazdu i menager social mediów NYX w Polsce.

Edytowane przez Nike04
Czas edycji: 2016-01-17 o 01:42
Nike04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-17, 01:10   #2058
heater
gonna heat

Cytat:
Napisane przez diorentynka Pokaż wiadomość
Jak dla mnie cała ta Lioness wygląda po prostu na niezbyt inteligentne i ambitne dziecko dość zamożnych rodziców z niewielkiego miasta, którzy niewiele od niej wymagają, utrzymują ją i realizują jej zachcianki. Wygląda na to, że dziewczyna nie pracuje, chyba też nie uczy się (może się mylę, to tylko moja obserwacja), a kanał prowadzi tylko po to, żeby się nie nudzić i dać ujście swojemu brakowi krytycyzmu wobec samej siebie. Taka po prostu przeciętna Julitka z yorkiem na kanapie
Dodajmy 25-letnie dziecko, opowiadające np.o bilecie za ponad 1300 zł na koncert Tokio Hotel, na który zostało zawiezione samochodem przez tatę, bo za daleko do Warszawy było.
Nie pracuje, udaje jutuberkę, blogerkę, a nawet tłumaczkę (tak, zajrzałam tu http://uwagatokiohotel.blox.pl/2016/...-14012016.html )
Dobra, nie chcę już wchodzić zbyt głęboko w jej życie, bo zaraz się zacznie, że zaglądam w cudzy portfel, więc powiedzmy, że widocznie ma taką sytuację rodzinną, ze może sobie jako dorosła kobieta pozwolić na wieczne nicnierobienie i nie jest jej samej z tym źle.
Ja tego NIE OGARNIAM, oszalałabym chyba na jej miejscu.

A co do fryzury Bartka, to wy się chichracie od wczoraj, a on po prostu modny chłopak jest i się zna na trendach, o!
http://natemat.pl/137031,meskie-wark...z-shia-labeouf
heater jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-17, 01:16   #2059
diorentynka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez heater Pokaż wiadomość
Dodajmy 25-letnie dziecko, opowiadające np.o bilecie za ponad 1300 zł na koncert Tokio Hotel, na który zostało zawiezione samochodem przez tatę, bo za daleko do Warszawy było.
Nie pracuje, udaje jutuberkę, blogerkę, a nawet tłumaczkę (tak, zajrzałam tu http://uwagatokiohotel.blox.pl/2016/...-14012016.html )
Dobra, nie chcę już wchodzić zbyt głęboko w jej życie, bo zaraz się zacznie, że zaglądam w cudzy portfel, więc powiedzmy, że widocznie ma taką sytuację rodzinną, ze może sobie jako dorosła kobieta pozwolić na wieczne nicnierobienie i nie jest jej samej z tym źle.
Ja tego NIE OGARNIAM, oszalałabym chyba na jej miejscu.

A co do fryzury Bartka, to wy się chichracie od wczoraj, a on po prostu modny chłopak jest i się zna na trendach, o!
http://natemat.pl/137031,meskie-wark...z-shia-labeouf
Zgodzę się, tyle że jak dla mnie to nie ma nic wspólnego z dorosłością. To takie kalectwo na życzenie. Według mnie to jednak też krzywda dla dzieciaka, nie pomoc ze strony rodziców.
Stary 2016-01-17, 01:56   #2060
heater
gonna heat

Pisząc "dorosła", miałam na myśli metrykę, a nie mentalność ani dojrzałość
heater jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-17, 02:16   #2061
00alusiek00
Przyczajenie

Wczoraj pod haulem z Lusha u Słonilli napisałam coś odnośnie jednego z produktów i zapytałam czy nie za ciepło jej w tej czapce Komentarz usunięty ale bana nie dostałam Cienka granica między wierną wyznawczynią a bezwzględnym heaterem odnaleziona
00alusiek00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-17, 03:02   #2062
201607131110
Konto usunięte

Pani twórczyni "Bez cukru" założyła kanał:
201607131110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-17, 06:29   #2063
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
Ojro za 4,5 stoi, a ja mam Wiedeń latem podbijać. Będzie cinżko (( chyba wakacje w Mielnie się szykują hehs.
Jak w Mielnie to umawiamy się na wspólne oglądanie teledysków The Weeknd ;-)

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-01-17, 08:21   #2064
201607250928
Konto usunięte

xbebe, w końcu !!
201607250928 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-17, 08:33   #2065
diamelen
mała księżniczka

a w najnowszym filmiku GRWM szusz znów kończy w gałganie

diamelen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-17, 08:40   #2066
Munkaa
Zakorzenienie

Wrzucam, bo klimat zjazdu w Warszawie jest czymś co lubię - tak jak wszystko inne tam tęsknię, wszystkie warszawskie dziołszki pozdrawiam szczególnie, bo zazdrość mi rozrywa serce! do maja jeszcze kawał czasu niestety.

---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ----------

Cytat:
Napisane przez Vampi_z_piekla_rodem Pokaż wiadomość
Jak w Mielnie to umawiamy się na wspólne oglądanie teledysków The Weeknd ;-)
Tak!
Stary 2016-01-17, 08:42   #2067
smerffie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez loczek88 Pokaż wiadomość
Ja wiem że Lush lubi zabawę językiem i często nie są to najprostsze nazwy, ale, że sobie pozwolę zacytować:

* (produkt "Sacred truth") sakret truf
* produkt który ma przywracać taki....<szukanie słowa>....GLOW na twarzy
* produkt ma w sobie fer trejd szea bater
* To jest face and body cleanser, tu jest napisane że to jest taki....yyy <szukanie słowa>..uspokajający KLENZER.
* Tu jest łagodzący wyciąg z aloe..<pomyłka!>z żelu aloe...<pomyłka!>z aloe vera.
* I tu jest napisane że..yyy...na stronie jest napisane że..yyy...tak właściwie..yyy...to jest FEJS ŁOSZ do oczyszczania <pomyłka!>, do głebokiego oczyszczania twarzy

Chyba źle to ujęłam. Błędna wymowa to jedno, bo ona tu programu edukacyjnego nie prowadzi, więc niech będzie że się czepiam tego twardego akcentu, wymowy.
Ale:
* Baardzo dużo się zacina, w środku zdania jest co najmniej 5x yyy i gubienie jakiejkolwiek konstrukcji zdania. Pełno "ten, ta, go, to, jakby", gdzie np mamy perełki typu "Ta maska jest x i x i ON ma x i x" "Ten produkt, który xxx i ONA ma xxx".
Zamiast się przygotować do filmiku (czyli przeczytać po 4 linijki opisu po angielsku (proste zdania) do 4 produktów, co by zajęło 5 min, ona na wizji siedzi, myśli, tłumaczy cudnie.
* język polski...a właściwie bardzo ubogi słownik, skoro nawet "glow" ciężko zastąpić jakimś polskim odpowiednikiem
po co skoro hajs i tak wpadnie... jeszcze by się zmęczyła tymi przygotowaniami...

INSTA
smerffie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-17, 08:54   #2068
201607110949
Konto usunięte

https://www.facebook.com/19335681071...type=3&theater zdjęcie z Imats. RLM i Katosu wyglądają super (tylko te jasne końce Katosu bardzo mi się nie podobają). Natomiast Maxi wygląda w porównaniu do swoich filmów jak trochę inna osoba. I kreski jakieś jedna w jedną, inna w drugą stronę skierowana
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-17, 08:55   #2069
Munkaa
Zakorzenienie

Nie taki najgorszy ten makijaż Szusz w najnowszym GRWM. Ale to tańczenie potem... tak naturalne jak Donatella Versace.
Stary 2016-01-17, 09:02   #2070
natuso
Wtajemniczenie

GRWM u Szusz w skrócie:

- śniadanie i herbata z Austrii
- usuwanie komentarzy na yt, fb i insta, które przybyły w ciągu nocy
- ćwiczenia
- mycie twarzy
- makijaż - w tym 2 podkłady ()
- gałgan na głowę, głupawka
25/2015

Edytowane przez natuso
Czas edycji: 2016-01-17 o 09:30
natuso jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości