|
|
#721 |
|
polaczek cebulaczek
|
Dot.: Plan już mamy obmyślony - nawiedzone przyszłe żony! PM 2017 cz. 11
Ja za próbny zapłaciłam 150zł, malowałam się o 10 a jak wychodziłam o 20 na imprezę to makijaż był jak świeżo zrobiony. Nawet szminkę na ustach miałam a jadłam normalnie. Zawsze po około 2h świecę się na twarzy a tu przez całą noc nic. Nie musiałam nic poprawiać, skóra była fajnie matowa
Moim zdaniem warto dopłacić niż na weselu co godzinę biegać do łazienki żeby się przypudrować. No ale co kto woli
|
|
#722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#723 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej
Ale się wczoraj wkurzyłam. Ksiądz zadzwonił do mnie wieczorem i powiedział, że praca nieaktualna, bo nie starczy im kasy i muszą kogoś zatrudnić z urzędu na staż. Dobrze wiedział, że ja już złożyłam wymówienie, całe szczęście, że to odkręciłam i nie poszło to jeszcze do szefa. A tak mnie zapewniał, że mam jego słowo i wypali to na pewno i nie zostawi mnie na lodzie.
|
#724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Komu jak komu, ale że akurat jemu brakło kasy
www.pmiska.pl Edytowane przez nivea91 Czas edycji: 2016-01-17 o 12:26 |
|
|
|
|
#725 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A fajnej cery zazdroszczę .Cytat:
.Cytat:
Cytat:
Żartuję oczywiście Cytat:
|
|||||
|
|
|
#726 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro kierowniczka miała przekazać wypowiedzenie koordynatorce. Ale ja sie głupio czuje przed dziewczynami w pracy, bo jednego dnia mówię, że odchodze a drugiego, że zostaję.
|
#727 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
) a fotograf napisał, że on może w każdy dzień, ale nie napisał miejsca ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#728 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Facet wśród nas?! Witam i nowe PeEmki również, ładne pierścionki widziałam ![]() Edithh co za świnia z niego dobrze że to odkręciłaś
|
|
|
|
#729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Już widzę, a to nie jakiś spam? Bo dostałam wczoraj wiadomość prywatną od tego Pana, który polecał się jako fotograf.
|
|
#731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny macie lokaty w bankach? Bo chcieliśmy założyć lokatę na kasę ślubną i chcielibyśmy z taką z możliwością dopłacania tam kasy, jest taka? Albo wiecie gdzie warto założyć?
|
|
|
|
|
#732 |
|
Zakorzenienie
|
Vin chyba ma jakąś lokatę.
|
#733 |
|
Konto usunięte
|
hej
Przyszli wczoraj znajomi Tż-ta i graliśmy do wpół do 3 w nocy w ''grę o tron''. Świetna gra ![]() idziemy do rodziców Tż-ta na obiad. Zajrzę wieczorem. Miłego dnia |
|
|
|
#734 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chociaż nie odbyło się bez sprzeczek apropo kuzynostwa Tżta, bo jego rodzice stwierdzili, że wypada. Tylko jak ja miałabym zapraszać swoje kuzynostwo to trochę by tego było a nie ze wszystkimi utrzymuję kontakt. Ale w końcu zapraszamy z jego strony a z mojej tylko kilkoro.U mnie mama ma dużo rodzeństwa i każde ma już dzieci z mężami i wnukami Cytat:
Cytat:
współczuję. Nie cierpię takich sytuacji..Dziewczyny, mam dylemat.. Nie wiem czy zapraszać swoich chrzestnych. Nie widziałam ich już daaaawno. Chrzestnego na komunii, a chrzestnej to nawet nie. Wyslala swoich rodzicow :/ i nie wiem co robic... |
|||
|
|
|
#735 | ||
|
Zakorzenienie
|
ojej ale się dogadaliście co?
i było fajne godzenie się.. ![]() Cytat:
my rzadko śpimy razem, najczęsciej po imprezach, weselach i na wakacjach ![]() Cytat:
![]() A dzisiaj leniuchowaanie i później mecz |
||
|
|
|
#736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale dzięki Bogu,że wszystko udalo Ci się odkręcić |
|
|
|
|
#737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#738 | ||
|
❤ bee happy ❤
|
Cytat:
My mieszkamy prawie od początku związku czyli ponad 5 lat ![]() ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- Cytat:
A nie mówiłam że sobie reklamę robił.
|
|
|
#739 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my nie mieszkamy razem Jakby mój Tz miałby się myć tylko u siebie to by wogole na noc nie przychodził bo często jest po pracy
|
|
|
#741 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- Cytat:
A chrzestną też zaproszę,jeśli nie przyjdzie to trudno.
|
|||
|
|
|
#742 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Napisałam dzisiaj maila do zespołu, który byśmy chcieli i czekam na odpowiedź. Ciekawe co napiszą. Nawet nie wiem jaka cena ani nic
|
|
|
|
|
#743 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam super chrzestnych obojga z wujem mam dobry kontakt jest jak dobry kolega jak się usiądzie przy piwku może dlatego że bardzo dobrze się trzymam zJego synem moim bratem ciotecznym a ciocia mieszka w niemczech wiec rzadziej soe widzimy ale jest super babka. Tz z kolei chrzestnego ma świetnego a chrzestna jest obrazona na cały świat i buntownkczka ale zaprosimy ja pewnie i tak nie przyjedzie.
A może takie wesele to dobry dzień na polepszenie kontaktów bądź poznanie lepiej tej rodziny z którą ma się mało kontaktu, teraz wszyscy jesteśmy dorośli może inaczej się będziemy dogadywać niż "za dzieciaka" ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- Tak w ogóle się zastanawiam czy na świadka nie wziąć tego właśnie kuzyna o którym pisałam wyżej
03.10.15-> 16.04.17..."Na wspólna radość, na chleb powszedni, na poranne otarcie oczu w blasku słonecznym, na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew, krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie." K.I.Gałczyński Edytowane przez Key_b Czas edycji: 2016-01-17 o 16:04 |
|
|
|
#744 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mam to samo jak pytam która sale wybrać albo trzeba załatwić to i to to słyszę że za wrześnie bo to prawie 2 lata jeszcze Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
co tak naprawdę tu robisz?A ja siedzę sama jestem chora i mam migrenę a tŻ dopiero wraca w piątek
Wszystko było takie, jakie być powinno, z tym tylko zastrzeżeniem, że nic nie było jak należy. Esmeralda Weatherwax Edytowane przez margaa Czas edycji: 2016-01-17 o 16:05 |
||||||
|
|
|
#745 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny!
Można dołączyć? Podczytuję Was od jakiegoś czasu mimo że narzeczoną jestem dopiero od niedawna. Wstępnie chcemy mieć ślub w 2017 roku, ewentualnie pierwsza połowa 2018. Wesele na maksymalnie 110 osób. Zrobiłam już mały objazd po niektórych restauracjach i jak na razie pozostaje mi Zajazd Gościnny albo Hotel Trzy Róże. Co myślicie o tych lokalach? A może polecacie jakieś inne? Myślałam również o Dworku Lawendowym, ale nie ma zbyt dużo opinii na jego temat. Może któraś z Was coś słyszała albo planuje tam wesele? |
|
|
|
#746 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem, bo mam od zawsze, a robie makijaże, kreski. Ale to dużo ćwiczenia.Cytat:
Ludzie dobrze robią, że na to idą, bo z makijażu za 50zł, zarobisz w dobrym okresie 300zl/weekend, wiec 1200zl na miesiąc i to jest MAX. A nie tylko musisz żyć za to, ale i kupić następne kosmetyki, ma ci się zwrócić za naukę, w którą trzeba dużo włożyć, dojazdy do klientow, specyfiki do mycia i dezynfekcji... a pamiętaj, że najwyższe ceny mają osoby które płacą jeszcze za miejsce w którym malują, prąd, woda, kosmetyki do mycia i dezynfekcji, do tego ZUS, podatek, ubezpieczenie.... im z tego zostaje 1000-2000zl na miesiąc na życie. To nie jest duża kasa. A to w dobrym czasie, a pomiędzy? Od stycznia do marca, od października do końca grudnia? Ja nie mówię że trzeba się zapisać do osoby która robi za 300, a do takiej co chce 100-150 za ślubny. Inna sprawa,że są osoby dla których trzeba specjalnie kupować kosmetyki a potem je masz, a nie trafisz w ciągu 1-2 lat na taką osobę i nie zwróci się za zakup ![]() Wiec to nie tak, że płacisz komuś tylko za 2h i mają wszystko na czysto, tylko placisz za wiele innych rzeczy. ![]() Inna sprawa, czemu jesli ludzie płacą za dietetyka, hydraulika, elektryka, DJa na wesele, fotografów często wielką kasę a na wizażystę juz nie? W czym wizażystą jest gorszy? Cytat:
[1=60d64c77414195c3f1000bf c6e843f4303cd6908_5f3f007 4680ed;54167048]hej Przyszli wczoraj znajomi Tż-ta i graliśmy do wpół do 3 w nocy w ''grę o tron''. Świetna gra ![]() idziemy do rodziców Tż-ta na obiad. Zajrzę wieczorem. Miłego dnia Tez chce właśnie tę grę!!!! chyba poproszę o nią na urodziny ![]() Cytat:
![]() Masz większą pewność, że ktoś jest dobry, gdy możesz sprawdzić jego prace ![]() ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- Cytat:
Pokaż pierścionek,napisz coś o was i z jakiego regionu? wiele restauracji ma takie same nazwy, napisz w jakim mieście one są. Napisz o zareczynach
Edytowane przez aankaa092 Czas edycji: 2016-01-17 o 16:18 |
|||||
|
|
|
#747 |
|
Przyczajenie
|
Hej!
![]() W kwietniu minie dwa lata odkąd się poznaliśmy, a oświadczyny były w ostatniego sylwestra Przyjechał po mnie do pracy, bo sylwestra spędzaliśmy u mnie (dopiero od września będziemy mieszkać razem). On w garniturze, wypachniony itd., a ja po pracy i to tak zmęczona, że zasnęłam przy filmie, który razem oglądaliśmy. Wyszło tak, że on oświadczał mi się w garniturze, a ja byłam w piżamach po małej drzemce ![]() TŻ jest z Lublina, a ja z Puław, ale właśnie w Lublinie będzie ślub. |
|
|
|
#748 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja z innego regionu to nie znam tych miejsc
03.10.15-> 16.04.17..."Na wspólna radość, na chleb powszedni, na poranne otarcie oczu w blasku słonecznym, na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew, krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie." K.I.Gałczyński |
|
|
|
|
#749 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#750 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale bym mu powiedziała do słuchu. Dobrze, że udało się odkręcić z tym wypowiedzeniem z poprzedniej pracy ![]() Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:38.

Moim zdaniem warto dopłacić niż na weselu co godzinę biegać do łazienki żeby się przypudrować. No ale co kto woli

A osoba, która maluje zużywa 2 ml na mnie?
.

a nie ze wszystkimi utrzymuję kontakt. Ale w końcu zapraszamy z jego strony a z mojej tylko kilkoro.

i kciuki!