Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLV - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-01-17, 19:14   #2191
Haadia
Raczkowanie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLV

Hej Dziewczyny! Czy Katosu ma dwójkę dzieci? Pamiętam jak mówiła o córeczce (że jak ona nagrywa to mąż zajmuje się córką). A teraz wchodzę sobie na jej insta a tam "mom of 2". Chyba mi coś umknęło
Stary 2016-01-17, 19:17   #2192
201607131106
Konto usunięte

Beauty Break, dziwne przyrządy do włosów
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-17, 19:26   #2193
pazza_polacca
Raczkowanie

jak ktoś nie ma snapa, to tutaj nowa RLM

pazza_polacca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-17, 19:46   #2194
69love69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pazza_polacca Pokaż wiadomość

Zazdroszczę jej tego Universala, Transformersy i Mumia były ekstra
69love69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-17, 19:50   #2195
madziaraaa
Raczkowanie

Cytat:

Ona zawsze mówi w taki dziwny sposób? Nie oglądam jej i może nie jestem przyzwyczajona... Ale jakiś taki irytujący sposób mówienia - szczególnie na początku vloga.

Edytowane przez madziaraaa
Czas edycji: 2016-01-17 o 19:52
madziaraaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-17, 19:54   #2196
say-hello
Zakorzenienie

Czytając Was zastanawiam się, czy warto zakładać konto na Snapie Są jakieś youtuberki wrzucające ciekawsze rzeczy niż śniadanka, koktajle, unboxingi i chodzące po chodniku nogi? w sumie jakieś eksperymenty kulinarne byłby ciekawe, ponoć Katosu gotuje na snapie?
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-17, 20:01   #2197
olenkasz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Summer_ Pokaż wiadomość
dziewczyny posiadajace podklad lancome teint idole ultra 24, moze ktores wie jaki kolor wybrac, gdy uzywam z loreala n1, a w revlonie 150 buff?
pierwszy raz chce kupic podklad drozszy, ale juz sama nie wiem jaki. zastanawialam sie jeszcze nad double wear light, albo mac studio fix. moze ktoras doradzi? mam cere miszana... jakiegos super krycia nie potrzebuje, raczej srednie

mam wszystkie podkłady wymienione przez ciebie, jeśli masz jakieś pytania to wal co do koloru to nie pomogę, bo sama mam dobrany tak na granicy tolerancji ale celowałabym w 005 lub 007

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-01-17, 20:16   #2198
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SweetHusky Pokaż wiadomość
Ja tam nie wiem. Ktoś pisał, że bez problemu jej dali na bilety za ponad tysiaka i jeszcze ją autkiem dowieźli.
Żeście się na ten bilet uparły. Mówiła, ze 10 lat marzyła o spotkaniu tych chłopaków, gdyby moje dziecko miało takie marzenie, a ja mogłabym je spełnić, to bym jej w tym pomogła i już. Nie kupili jej 4 domów na wzgórzach Beverly Hills. Dla mnie ponad tysiąc za bilet to baaaardzo dużo, ale za marzenie niewiele, jeśli rodziców na to stać i chcą spełnić.

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

Cytat:
Napisane przez Yoooko Pokaż wiadomość
Jak słyszę prywaciarz to mnie rozwala na łopatki. Co to za określenie rodem ze starego systemu.
Określenie funkcjonujące nieźle także we współczesnym systemie. Po prostu pejoratywne określenie przedsiębiorcy, który nie respektuje praw pracownika i nie gardzi wyzyskiem. Proste są robole, są lewaki, są prawaki, są katole, są fizole, są i prywaciarze.

Co ciekawe, to słowo obiektywnie nie jest źle nacechowane, ale uzus takie właśnie konotacje przyjął.

---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

Cytat:
Napisane przez xsun Pokaż wiadomość
Raczej chodziło mi o to, że mówienie, że ćwiczy co drugi dzień, a zaraz po ten pokazywanie, że otwiera matę jest sprzeczne właśnie z tym, że ćwiczy (przy założeniu, że innej maty nie posiada).
No delikatnie powiem, że bardzo prosty ciąg myślowy w takim razie.

---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ----------

Cytat:
Napisane przez bubus900 Pokaż wiadomość
Munka sama studiowałam polonistykę . Nie skończyłam, rzuciłam . [*] - teoria literatury i Ingarden.
Wiem, jak ciężkie i wyczerpujące są te studia. I również wiem, jak bardzo są nieprzyszłościowe, niestety. Dlatego zrezygnowałam, nie widziałam sensu ślęczeniem nad książkami dosłownie tygodniami, wiedząc, że wysiłek nie jest proporcjonalny do ogromnego wysiłku. Zgadzam się z Tobą, że studia są deprecjonowane, samą mnie to wkurzało, ale serio, trzeba spojrzeć prawdzie w oczy - nie ma co liczyć na super pracę po tych studiach...
Przekwalifikowałam się i jestem teraz naprawdę o wiele bardziej szczęśliwsza i spokojniejsza o swoją przyszłość.
Wysiłek wysiłkiem, fizyka kwantowa to to nie była, ale dla mnie te studia to też była ogromna przyjemność. Dziwię się tylko, że ktoś idąc na humanistyczne studia może w ogóle oczekiwać, że zaraz po nich będzie miał pewną, stabilną i bezpieczną pracę marzeń do emerytury, związaną ściśle z samymi studiami. Choć co ciekawe, ludzie z mojego roku pracują w dużej ilości tam, gdzie chcieli, ale dzięki temu, że się starali, robili dodatkowe praktyki i mogą zarabiać w wydawnictwach, agencjach reklamowych, urzędach czy szkołach. Studia studiami, ale to 70% to nasza własna praca
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-17, 20:21   #2199
201705230905
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
Żeście się na ten bilet uparły. Mówiła, ze 10 lat marzyła o spotkaniu tych chłopaków, gdyby moje dziecko miało takie marzenie, a ja mogłabym je spełnić, to bym jej w tym pomogła i już. Nie kupili jej 4 domów na wzgórzach Beverly Hills. Dla mnie ponad tysiąc za bilet to baaaardzo dużo, ale za marzenie niewiele, jeśli rodziców na to stać i chcą spełnić.

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ----------

Określenie funkcjonujące nieźle także we współczesnym systemie. Po prostu pejoratywne określenie przedsiębiorcy, który nie respektuje praw pracownika i nie gardzi wyzyskiem. Proste są robole, są lewaki, są prawaki, są katole, są fizole, są i prywaciarze.

Co ciekawe, to słowo obiektywnie nie jest źle nacechowane, ale uzus takie właśnie konotacje przyjął.

---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

No delikatnie powiem, że bardzo prosty ciąg myślowy w takim razie.

---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ----------

Wysiłek wysiłkiem, fizyka kwantowa to to nie była, ale dla mnie te studia to też była ogromna przyjemność. Dziwię się tylko, że ktoś idąc na humanistyczne studia może w ogóle oczekiwać, że zaraz po nich będzie miał pewną, stabilną i bezpieczną pracę marzeń do emerytury, związaną ściśle z samymi studiami. Choć co ciekawe, ludzie z mojego roku pracują w dużej ilości tam, gdzie chcieli, ale dzięki temu, że się starali, robili dodatkowe praktyki i mogą zarabiać w wydawnictwach, agencjach reklamowych, urzędach czy szkołach. Studia studiami, ale to 70% to nasza własna praca
No nie wiem, ja tam po kilku latach studiów nie chciałabym pracować w sklepie i nie wybrałabym kierunku po którym nie mogłabym szybko znaleźć pracy w zawodzie, ale widać każdy ma do studiów inne podejście.
201705230905 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-17, 20:34   #2200
Selfish Girl
Life is a drink ...

Mnie ciekawi jakie skarby dziewczyny przywiozą z USA :P RLM na bank dużo kosmetyków przywiezie :P
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-17, 20:36   #2201
natuso
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
Czytając Was zastanawiam się, czy warto zakładać konto na Snapie Są jakieś youtuberki wrzucające ciekawsze rzeczy niż śniadanka, koktajle, unboxingi i chodzące po chodniku nogi? w sumie jakieś eksperymenty kulinarne byłby ciekawe, ponoć Katosu gotuje na snapie?
Załóż, będziesz nam relacjonować co słychać u Lwa od Słonia, gdyż uwaga: Lew założył snapa, ale nie wie jak to obsłużyć może ktoś pomoże?

---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ----------

Cytat:
Napisane przez madziaraaa Pokaż wiadomość
Ona zawsze mówi w taki dziwny sposób? Nie oglądam jej i może nie jestem przyzwyczajona... Ale jakiś taki irytujący sposób mówienia - szczególnie na początku vloga.
Ja właśnie przez jej głos nie jestem w stanie oglądać filmików
25/2015

natuso jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-01-17, 20:38   #2202
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natuso Pokaż wiadomość
Załóż, będziesz nam relacjonować co słychać u Lwa od Słonia, gdyż uwaga: Lew założył snapa, ale nie wie jak to obsłużyć może ktoś pomoże?
Niestety nie piszę się na to, to nie na moje nerwy
Stary 2016-01-17, 20:38   #2203
akkikka
Raczkowanie

Oł maj gad. Lew założył snapa:

Szusz – wkurzony(a).
37 min ¡
LewLew założył snapa, wrzucił coś ale snap nas przerasta, może to słonizm, ale nie wiemy jak dodawać filmy i czy widzicie to co nagraliśmy.HELP czy ktoś może nas oświecić czy coś widać a jeśli nie to jak to się wrzuca?
akkikka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-17, 20:39   #2204
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:
paletki tarte cudeńka
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-17, 20:39   #2205
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez akkikka Pokaż wiadomość

Szusz – wkurzony(a).
37 min ¡
LewLew założył snapa, wrzucił coś ale snap nas przerasta, może to słonizm, ale nie wiemy jak dodawać filmy i czy widzicie to co nagraliśmy.HELP czy ktoś może nas oświecić czy coś widać a jeśli nie to jak to się wrzuca?

Że co?
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-17, 20:41   #2206
201705230905
Konto usunięte

Cytat:

Szusz – wkurzony(a).
37 min ¡
Ktoś tu się cofa w rozwoju czy jak.
Stary 2016-01-17, 20:44   #2207
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Haadia Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny! Czy Katosu ma dwójkę dzieci? Pamiętam jak mówiła o córeczce (że jak ona nagrywa to mąż zajmuje się córką). A teraz wchodzę sobie na jej insta a tam "mom of 2". Chyba mi coś umknęło
Ty, rzeczywiście Jeśli tak, to ciekawe kiedy została po raz drugi mamą? Ona dobrze chroni swoją prywatność, ale jak wizaż i widzki nie wywróżyły ciąży z twarzy, to jestem w szoku. Chyba, że ma na myśli mom of two, czyli np. dziecka i pieska

Edytowane przez b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e
Czas edycji: 2016-01-17 o 20:45
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-17, 20:44   #2208
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malwine55 Pokaż wiadomość
No nie wiem, ja tam po kilku latach studiów nie chciałabym pracować w sklepie i nie wybrałabym kierunku po którym nie mogłabym szybko znaleźć pracy w zawodzie, ale widać każdy ma do studiów inne podejście.

Przeczytaj może jeszcze raz, co napisałam, bo Twoja odpowiedź ma się nijak do sensu mojej.
Wiadomo, że studia to inwestycja w przyszłość i dobrą pracę, ale niemądrym jest oczekiwać, że SAME studia dadzą taką idealną pracę na sto procent - jest pewnie wiele przypadków, w których się to sprawdza, ale to nie gwarant. Na zajęciach też przekazywane jest około 60% wiedzy, reszta należy do studenta, żeby działał - po to właśnie są studia itym różnią się od szkoły zawodowej, po której mamy fach w ręku i sporo praktyki. O to mi chodziło, to chciałam przekazać.
Stary 2016-01-17, 20:44   #2209
DVGNV
Kocur Kanapowiec

Cytat:
Napisane przez mifik Pokaż wiadomość
Jak można oceniać sytuację rodzinną, zdrowotną, psychiczną, poglądową dziewczyny po fimikach na yt, gdzie pokazuje zakupy i kosmetyki?
Nie ogarniam. Mam wrażenie, że taka ocena wychodzi od osób, które mało w życiu widziały i mało osób poznały. Ale, im węższe horyzonty, tym łatwiej przychodzi ocena, tak mi się zdaje.
za daleko ta ocena się posunęła. Mam czasami wrażenie podwojnej moralności.

Edytowane przez DVGNV
Czas edycji: 2016-01-17 o 20:45
DVGNV jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-01-17, 20:45   #2210
ajah
wańka wstańka

Cytat:
Studia to często nie są równoznaczne z wykonywanym zawodem (pomijam oczywiste wyjątki).
Szybkość znalezienia pracy bardzo często nie zalezy od kierunku studiów, a od zaangażowania, obrotności i przygotowania absolwenta.
Stary 2016-01-17, 20:45   #2211
barbarybcia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
Mnie ciekawi jakie skarby dziewczyny przywiozą z USA :P RLM na bank dużo kosmetyków przywiezie :P
Już co nieco pokazała we vlogu
Cytat:
Napisane przez peach_passion Pokaż wiadomość
paletki tarte cudeńka
Mam tą (tę? nigdy nie wiem) oryginalną, matową i jest cudna
barbarybcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-17, 20:47   #2212
201605301111
Konto usunięte

Cytat:

Szusz – wkurzony(a).
37 min ¡
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-17, 20:47   #2213
201705230905
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość

Przeczytaj może jeszcze raz, co napisałam, bo Twoja odpowiedź ma się nijak do sensu mojej.
Wiadomo, że studia to inwestycja w przyszłość i dobrą pracę, ale niemądrym jest oczekiwać, że SAME studia dadzą taką idealną pracę na sto procent - jest pewnie wiele przypadków, w których się to sprawdza, ale to nie gwarant. Na zajęciach też przekazywane jest około 60% wiedzy, reszta należy do studenta, żeby działał - po to właśnie są studia itym różnią się od szkoły zawodowej, po której mamy fach w ręku i sporo praktyki. O to mi chodziło, to chciałam przekazać.
Owszem, jak ktoś się nie przykłada to i po architekturze nie dostanie pracy, ale płacz po zarządzaniu i marketingu albo politologii, że się nie może dostać pracy w zawodzie (związanej z kierunkiem studiów) jest dla mnie śmieszny, może dlatego, że na takie kierunki często idą osoby z brakiem pomysłu na siebie.

Edytowane przez 201705230905
Czas edycji: 2016-01-17 o 20:50
Stary 2016-01-17, 21:02   #2214
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Owszem, jak ktoś się nie przykłada to i po architekturze nie dostanie pracy, ale płacz po zarządzaniu i marketingu albo politologii, że się nie może dostać pracy w zawodzie (związanej z kierunkiem studiów) jest dla mnie śmieszny, może dlatego, że na takie kierunki często idą osoby z brakiem pomysłu na siebie.

Po architekturze obecnie akurat dosyć trudno o pracę, nie wiem skąd pomysł, że to przykładowy kierunek idealnych rozwiązań.

A co do tych osób bez pomysłu na siebie - nie znałam takich statystyk, obserwacji takich też nie mam i nie przepadam za takim gadaniem. Politologia to ciekawe i nie takie łatwe studia, myślę, że n każdym kierunku znajdą się osoby bezs celu zawodowego, co nie jest dziwnym, bo mało kto ma go w klasie maturalnej.
Stary 2016-01-17, 21:03   #2215
RudeOne
Użyszkodniczka

Cytat:
Bez komentarza
Stary 2016-01-17, 21:09   #2216
e_ina
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez rickybobby Pokaż wiadomość
O cholera niezłe masz wpływy, a możesz dla mnie chcieć ciut bielsze?
Pisałam to w kontekście dbania o higienę ustną, temat był o tym, że mamy wpływ na swoje uzębienie i możemy je zmienić u stomatologa, ale nie każdy chce o nie dbać, więc ma jakie ma (jakie chce mieć)
Stary 2016-01-17, 21:11   #2217
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:

Po architekturze nie jest tak łatwo o pracę, nawet, jak ktoś się bardzo przykłada Sama skończyłam ten kierunek, więc znam trochę specyfikę rynku pracy.
Stary 2016-01-17, 21:14   #2218
RudeOne
Użyszkodniczka

Cytat:
Napisane przez e_ina Pokaż wiadomość
Pisałam to w kontekście dbania o higienę ustną, temat był o tym, że mamy wpływ na swoje uzębienie i możemy je zmienić u stomatologa, ale nie każdy chce o nie dbać, więc ma jakie ma (jakie chce mieć)
''każdy ma zęby jakie chcę ''
Jakbyś Ty decydowała

Edytowane przez RudeOne
Czas edycji: 2016-01-17 o 21:18
RudeOne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-17, 21:18   #2219
e_ina
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez RudeOne Pokaż wiadomość
''każdy ma zęby jakie chcę mieć''
Jakbyś Ty decydowała
alt mi się zacina w tej klawiaturze i czasem piszę ę czasem e tak samo ź i z czy ó i o. Nie mam cierpliwości żeby non stop poprawiać.
Stary 2016-01-17, 21:19   #2220
RudeOne
Użyszkodniczka

Cytat:
Napisane przez e_ina Pokaż wiadomość
alt mi się zacina w tej klawiaturze i czasem piszę ę czasem e tak samo ź i z czy ó i o. Nie mam cierpliwości żeby non stop poprawiać.
Okej, okej. Ja tylko o tym, do czego nawiązała Ricky

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości