|
|
#31 |
|
ReklaMO(D)żerca.
|
Dot.: Zdradziłem - co dalej?
strach pomyśleć, co by się działo po 10 dniach bez seksu. Może wtedy nawet alkoholu by nie trzeba
![]() Edytowane przez kisielova Czas edycji: 2016-01-18 o 00:35 |
|
|
|
|
#32 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Brak seksu przez tydzień i taka akcja? A co byś powiedział o takiej sytuacji, w której ja byłam? Poważna choroba, 2 operacje, potem ciąża, podczas której absolutnie nie potrzebowałam seksu? Przez rok (operacje i ciąża) kochaliśmy się może 10 razy. Aaa... Jeszcze połóg po porodzie. Bez seksu ma się rozumieć. Teraz, przy 2 - miesięcznym dziecku, jak seks jest raz w tygodniu, to jest święto. I Ty chłopie mówisz o miłości, podczas gdy zdradzasz swoją narzeczoną po tygodniu bez seksu? Dramat po prostu. Biedna dziewczyna.
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Chłopak zrobił błąd i ma problem Edytowane przez Inesss_86 Czas edycji: 2016-01-18 o 00:41 |
|
|
|
|
|
#35 |
|
Konto usunięte
|
Są osoby, które nawet na takie hipotetyczne pytanie odpowiadają, że nie chciałyby wiedzieć o jednorazowej zdradzie, wtedy nie widzę sensu uszczęśliwiać na siłę. Nie wiem, wydaje mi się, że po 5 latach razem już się wie, jakie kto ma podejście, chociaż wiadomo, że czasami zupełnie inaczej się to odbiera, gdy to realna sytuacja.
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zadomowienie
|
Jeśli chodzi o mnie : Nie nigdy nie upiłam sie na tyle by przestać mysleć i nad sobą nie panować. Lubie miec kontrole nad sytuacją. Wiec nie rozumiem tego co zrobił autor. Poza tym wątek nie dotyczy mnie
Edytowane przez aleks_90 Czas edycji: 2016-01-18 o 00:47 |
|
|
|
|
#37 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widziane okiem faceta. Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap. http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20 http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30 |
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#41 |
|
Raczkowanie
|
Jest nas dwie niedojrzałe w takim razie. Mam prawo wiedzieć z kim żyję i mam prawo, zdecydować czy chcę żyć z kimś kto mnie zdradził czy nie. Ale jestem w stanie też zrozumieć, że ktoś wolałby żyć w nieświadomości.
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja również wolałabym wiedzieć, bo nie chciałabym dzielić swojego życia ze zdrajcą. Dodam, że zostałam zdradzona raz. Facet nie przyznał się do niczego, został przyłapany. Nie ukrywam, że później było mi trudno zaufać innym facetom, ale zawsze to lepiej niż żyć ze zdradzającym dupkiem.
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
|
|
|
|
|
|
#43 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:13 ---------- Poprzedni post napisano o 01:07 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#44 |
|
Zadomowienie
|
Według mnie takie rzeczy i tak mogą sie kiedyś się wydać i co wtedy. Bedą mieli dziecko i sie wyda że zdradził ją 3 lata temu. Lepiej powiedzieć i błagać o wybaczenie póki nie ma ślubu ani dzieci.. Niech narzeczona zadecyduje co dalej z tym związkiem.
Edytowane przez aleks_90 Czas edycji: 2016-01-18 o 01:17 |
|
|
|
|
#45 |
|
Raczkowanie
|
co bym zrobiła na Twoim miejscu?
odeszłabym od partnera, bo nie chciałabym, aby ktoś dzielił życie z takim frajerem jak ja. |
|
|
|
|
#46 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przez alkohol? Pije alkohol tyle lat i nie trafiła mi się zdrada. Głupota? Nie wiążę się z takimi ludźmi, którzy zdradzają przez głupotę. Szuka porad? Wydaję mi się, że to troll, bo ostatnio ciągle wysyp o zdradach. I sorry, ale powód "brak seksu przez tydzień" utwierdza mnie tylko, że facet to dupek. Nie toleruję zdrady, nie umiałabym być z kimś po zdradzie i wiem to. I nie zabronisz mi brzydzić się tym i traktować zdradzającego jak ostatnią świnię. Jak kogoś kocham, to nie zdradzam. Jak po alkoholu mi odbija, to go nie piję. Jak partner nie może z jakichkolwiek powodów uprawiać seksu przez tydzień, to nie szukam wrażeń na boku. Dla mnie w sprawie wierności sprawa jest prosta.
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
|
|
|
|
|
|
#47 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zgadzam się ![]() |
|
|
|
|
|
#48 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak, jest zdradzającym dupkiem. Błędem jest pomylenie daty urodzin albo wypowiedzenie paru słów za dużo w kłótni. Zdrada jest zdradą a nie błędem a alkohol nie jest żadnym usprawiedliwieniem. Oczywiście to tylko moja opinia. |
|
|
|
|
|
#49 |
|
Zadomowienie
|
Przed seksem nie pomyślał że to będzie błąd? Teraz mu się nagle przypomniało że ma narzeczoną? Każdy zdrajca o swoim czynie by powiedział "to był błąd" Zdrada to ZDRADA.
Edytowane przez aleks_90 Czas edycji: 2016-01-18 o 01:29 |
|
|
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym powiedziała, że zdrada to decyzja, którą podjęliśmy. Dobrze by było umieć później ponieść tego konsekwencje bez robienia z siebie ofiary.
|
|
|
|
|
#51 |
|
Raczkowanie
|
Jeżeli Ci na niej nie zależy powiedz jej o zdradzie i zerwij. Bo samo zerwania bez podania przyczyny sprawi ,ze bedzie cierpiała a tak uzna Cie za skur... i zapomni.
A jeżeli Ci jednak zależy to zamknij dziób i milcz i juz nie rób takich wyskoków jeżeli ich potem żałujesz
|
|
|
|
|
#52 |
|
Raczkowanie
|
No tak lepeiej niech jej powie, potem ona go zostawi i bedzie plakac rok potem drugi potem trzeci potem czwarty....nie..... nie mozliwe!! przezciez to przechodzi... miesiac dwa i przejdzie!!! A GIE prawda!!!! Jak sie szczeze zakocha to, to nigdy nie przechodzi!!!!! Ale trzeba tego doswiadczyc zeby sie przekonac..
Edytowane przez Inesss_86 Czas edycji: 2016-01-18 o 02:09 |
|
|
|
|
#53 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zawsze taka rzecz siedzi w człowieku, bo to jest czesc naszego zycia, kolejne doswiadczenie. W pewien sposób przeżywa się również każde zerwanie, porazkę i inne nieprzyjemne chwile w życiu. No, ale nie przesadzajmy, że po zdradzie nie móc zebrac sie i postawić na nogi po wielu latach. Jednym to zajmie sybciej, drugim wolniej, ale kazdy uporządkuje sobie w głowie cała sytuacje i po okresie zawirowań stwierdzi, że dobrze, że takiego pasozyta nie ma juz w swoim życiu |
|
|
|
|
|
#54 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z tapatalk |
|
|
|
|
|
#55 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I przechodzi. Doświadczyłam, przeszło, jestem obecnie w szczęśliwym związku.
|
|
|
|
|
|
#56 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#57 |
|
Konto usunięte
|
"Koleżanka podobała mi się od jakiegoś czasu" + "tydzień bez seksu" + alkohol = brzmi trochę jak szukanie okazji do zdrady, a nie "błąd".
|
|
|
|
|
#58 |
|
Rozeznanie
|
[1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;54177270]"Koleżanka podobała mi się od jakiegoś czasu" + "tydzień bez seksu" + alkohol = brzmi trochę jak szukanie okazji do zdrady, a nie "błąd".[/QUOTE]
O to to. Teraz to "bardzo ją kocham, bardzo żałuję", ale jak rozbierales, a następnie bzykałeś koleżankę to jakoś ci się o wielkiej miłości zapomniało? I w dodatku te tłumaczenia... Żałosne. Powiedz narzeczonej, mam nadzieje że pośle Cie w diabły i znajdzie porządnego faceta. Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka
|
|
#59 |
|
Zadomowienie
|
Jak cię kręci jakaś inna dziewczyna, znaczy, że aż tak tej swojej narzeczonej nie kochasz... A alkohol i wyjazd to tylko wymówki, żeby się do niej przykleić.
Powiedz tej swojej kobiecie jaki z ciebie matoł i tyle. Oświadczałeś się mówiąc, że chcesz być ten jedyny, a potem wylądowałeś w łóżku z jakąś lafiryndą z pracy.... Pięknie.
Edytowane przez ALL for LOVE Czas edycji: 2016-01-18 o 13:24 |
|
|
|
|
#60 |
|
Raczkowanie
|
Chłopie, jesteś po prostu obrzydliwy...
Co masz robić? Powiedz narzeczonej (mam nadzieję, że już niedługo byłej) o wszystkim. Zasługuje na to, żeby wiedzieć jaka kreatura chce jej składać przysięgę małżeńską. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:21.

Zgadzam się