Zdradziłem - co dalej? - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2016-01-18, 00:34   #31
kisielova
ReklaMO(D)żerca.

Dot.: Zdradziłem - co dalej?

strach pomyśleć, co by się działo po 10 dniach bez seksu. Może wtedy nawet alkoholu by nie trzeba

Edytowane przez kisielova
Czas edycji: 2016-01-18 o 00:35
kisielova jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-18, 00:35   #32
Bllanca
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anna87 Pokaż wiadomość
Czy każdego to z ręką na sercu nie powiem, ale tak, dość dużo rozmawiam o tego typu sprawach, podejściu do seksu, wierności itd, zwykle samo wychodzi. I nawet nie na wszelki wypadek, nie wiem, co by mi się musiało stać, żeby taki nastąpił, raczej z ciekawości i chęci poznania światopoglądu danej osoby.
Matko... Naprawdę wywnioskowałam z poprzedniego postu, że na wszelki wypadek. Przepraszam
Bllanca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-18, 00:36   #33
limonka1983
Zakorzenienie

GG do limonka1983

Brak seksu przez tydzień i taka akcja? A co byś powiedział o takiej sytuacji, w której ja byłam? Poważna choroba, 2 operacje, potem ciąża, podczas której absolutnie nie potrzebowałam seksu? Przez rok (operacje i ciąża) kochaliśmy się może 10 razy. Aaa... Jeszcze połóg po porodzie. Bez seksu ma się rozumieć. Teraz, przy 2 - miesięcznym dziecku, jak seks jest raz w tygodniu, to jest święto. I Ty chłopie mówisz o miłości, podczas gdy zdradzasz swoją narzeczoną po tygodniu bez seksu? Dramat po prostu. Biedna dziewczyna.
limonka1983 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-18, 00:39   #34
Inesss_86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aleks_90 Pokaż wiadomość
Zapytał? "Kochanie czy gdybym Cie zdradził to chciała byś o tym wiedzieć? Tak po prostu pytam. Wiesz znajomy, który ma narzeczoną nawalił sie i uprawiał seks z jakąs laską na wyjedzie integracyjnym. Zachował się jak ostatnia świnia. Jak myślisz wybaczy mu? "
Och jakaś ty zabawna.... może opowiedz coś o sobie. Co? Nigdy sie nie upiłaś? No dawaj pośmiejemy się razem
Chłopak zrobił błąd i ma problem

Edytowane przez Inesss_86
Czas edycji: 2016-01-18 o 00:41
Inesss_86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-18, 00:40   #35
201705042038
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Bllanca Pokaż wiadomość
Matko... Naprawdę wywnioskowałam z poprzedniego postu, że na wszelki wypadek. Przepraszam
Są osoby, które nawet na takie hipotetyczne pytanie odpowiadają, że nie chciałyby wiedzieć o jednorazowej zdradzie, wtedy nie widzę sensu uszczęśliwiać na siłę. Nie wiem, wydaje mi się, że po 5 latach razem już się wie, jakie kto ma podejście, chociaż wiadomo, że czasami zupełnie inaczej się to odbiera, gdy to realna sytuacja.
201705042038 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-18, 00:42   #36
aleks_90
Zadomowienie

Jeśli chodzi o mnie : Nie nigdy nie upiłam sie na tyle by przestać mysleć i nad sobą nie panować. Lubie miec kontrole nad sytuacją. Wiec nie rozumiem tego co zrobił autor. Poza tym wątek nie dotyczy mnie

Edytowane przez aleks_90
Czas edycji: 2016-01-18 o 00:47
aleks_90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-18, 00:45   #37
Leszy
Zakorzenienie

Cytat:
Są osoby, które nawet na takie hipotetyczne pytanie odpowiadają, że nie chciałyby wiedzieć o jednorazowej zdradzie, wtedy nie widzę sensu uszczęśliwiać na siłę. Nie wiem, wydaje mi się, że po 5 latach razem już się wie, jakie kto ma podejście, chociaż wiadomo, że czasami zupełnie inaczej się to odbiera, gdy to realna sytuacja.
I to jest chyba najsensowniejsze z wyjść. Zakładając oczywiście, że facet nigdy drugi raz nie pójdzie w tango. Ja osobiście w obecnej sytuacji nie chciałbym nic wiedzieć o jednorazowym wybryku.

Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap.
http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20
http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30
Leszy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-18, 00:46   #38
Inesss_86
Raczkowanie

Cytat:
I tu masz 100% racji!!! A większość osób wypowiadających się na w tym wątku to poprostu ludzie niedojrzali i nie mający pojęcia o życiu
Stary 2016-01-18, 00:54   #39
limonka1983
Zakorzenienie

GG do limonka1983

Cytat:
Ja nie chciałabym wiedzieć o jednorazowej zdradzie. Wiem jak bardzo mąż przeżywał prawie zerowe pożycie przez ostatni rok, więc myślę, że mogłabym go zrozumieć (tzn. nie zabiłabym go), ale jednocześnie nie umiałabym z nim pójść więcej do łózka. Rozmawialiśmy o tym kiedyś, jeszcze przez naszą sytuacją. Koleżanka rzuciła taki temat. Uwzględniając naszą jeszcze niedawną sytuację, wolałabym nie wiedzieć. I uważam, że jak już ktoś się zapomina, z jakiegokolwiek powodu, powinien pamiętać chociaż o zabezpieczeniu, bo ryzykuje nie tylko swoim zdrowiem, ale też zdrowiem partnera.
limonka1983 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-18, 00:56   #40
201705042038
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Inesss_86 Pokaż wiadomość
I tu masz 100% racji!!! A większość osób wypowiadających się na w tym wątku to poprostu ludzie niedojrzali i nie mający pojęcia o życiu
Ja też z tych prostych i niedojrzałych, bo wolałabym wiedzieć i sama też bym powiedziała.
201705042038 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-18, 01:04   #41
Bllanca
Raczkowanie

Cytat:
Ja też z tych prostych i niedojrzałych, bo wolałabym wiedzieć i sama też bym powiedziała.
Jest nas dwie niedojrzałe w takim razie. Mam prawo wiedzieć z kim żyję i mam prawo, zdecydować czy chcę żyć z kimś kto mnie zdradził czy nie. Ale jestem w stanie też zrozumieć, że ktoś wolałby żyć w nieświadomości.
Stary 2016-01-18, 01:06   #42
niebieskie_oczko
Zakorzenienie

Cytat:
Nie tobie to oceniać, bo nie znasz stąd nikogo osobiście.

Ja również wolałabym wiedzieć, bo nie chciałabym dzielić swojego życia ze zdrajcą.
Dodam, że zostałam zdradzona raz. Facet nie przyznał się do niczego, został przyłapany. Nie ukrywam, że później było mi trudno zaufać innym facetom, ale zawsze to lepiej niż żyć ze zdradzającym dupkiem.
Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż
K&K
niebieskie_oczko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-18, 01:13   #43
Inesss_86
Raczkowanie

Cytat:
Zycze wam wszystkim jak najlepiej ale uwierzcie mi ze, zycie nie jest takie kolorowe i sprawiedliwe jak sie wydaje

---------- Dopisano o 01:13 ---------- Poprzedni post napisano o 01:07 ----------

Cytat:
Napisane przez niebieskie_oczko Pokaż wiadomość
Nie tobie to oceniać, bo nie znasz stąd nikogo osobiście.

Ja również wolałabym wiedzieć, bo nie chciałabym dzielić swojego życia ze zdrajcą.
Dodam, że zostałam zdradzona raz. Facet nie przyznał się do niczego, został przyłapany. Nie ukrywam, że później było mi trudno zaufać innym facetom, ale zawsze to lepiej niż żyć ze zdradzającym dupkiem.
Aha czyli facet ktory popelnil blad i tego zaluje bo raz przez alkohol i glupote zdradzil kobiete juz jest zdradzajacym dupkiem? Czy sadzisz ze jesli by tak bylo szukalby porad na damskim forum? Najlepiej wlasnie wrzucic wszystkich do jednego worka...
Stary 2016-01-18, 01:14   #44
aleks_90
Zadomowienie

Według mnie takie rzeczy i tak mogą sie kiedyś się wydać i co wtedy. Bedą mieli dziecko i sie wyda że zdradził ją 3 lata temu. Lepiej powiedzieć i błagać o wybaczenie póki nie ma ślubu ani dzieci.. Niech narzeczona zadecyduje co dalej z tym związkiem.

Edytowane przez aleks_90
Czas edycji: 2016-01-18 o 01:17
Stary 2016-01-18, 01:15   #45
aveeline
Raczkowanie

co bym zrobiła na Twoim miejscu?
odeszłabym od partnera, bo nie chciałabym, aby ktoś dzielił życie z takim frajerem jak ja.
aveeline jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-18, 01:19   #46
niebieskie_oczko
Zakorzenienie

Cytat:

Aha czyli facet ktory popelnil blad i tego zaluje bo raz przez alkohol i glupote zdradzil kobiete juz jest zdradzajacym dupkiem? Czy sadzisz ze jesli by tak bylo szukalby porad na damskim forum? Najlepiej wlasnie wrzucic wszystkich do jednego worka...
Tak.
Przez alkohol? Pije alkohol tyle lat i nie trafiła mi się zdrada. Głupota? Nie wiążę się z takimi ludźmi, którzy zdradzają przez głupotę. Szuka porad? Wydaję mi się, że to troll, bo ostatnio ciągle wysyp o zdradach.
I sorry, ale powód "brak seksu przez tydzień" utwierdza mnie tylko, że facet to dupek.

Nie toleruję zdrady, nie umiałabym być z kimś po zdradzie i wiem to. I nie zabronisz mi brzydzić się tym i traktować zdradzającego jak ostatnią świnię. Jak kogoś kocham, to nie zdradzam. Jak po alkoholu mi odbija, to go nie piję. Jak partner nie może z jakichkolwiek powodów uprawiać seksu przez tydzień, to nie szukam wrażeń na boku. Dla mnie w sprawie wierności sprawa jest prosta.
Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż
K&K
Stary 2016-01-18, 01:22   #47
aleks_90
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez niebieskie_oczko Pokaż wiadomość
Tak.
Przez alkohol? Pije alkohol tyle lat i nie trafiła mi się zdrada. Głupota? Nie wiążę się z takimi ludźmi, którzy zdradzają przez głupotę. Szuka porad? Wydaję mi się, że to troll, bo ostatnio ciągle wysyp o zdradach.
I sorry, ale powód "brak seksu przez tydzień" utwierdza mnie tylko, że facet to dupek.

Nie toleruję zdrady, nie umiałabym być z kimś po zdradzie i wiem to. I nie zabronisz mi brzydzić się tym i traktować zdradzającego jak ostatnią świnię. Jak kogoś kocham, to nie zdradzam. Jak po alkoholu mi odbija, to go nie piję. Jak partner nie może z jakichkolwiek powodów uprawiać seksu przez tydzień, to nie szukam wrażeń na boku. Dla mnie w sprawie wierności sprawa jest prosta.
Zgadzam się
Stary 2016-01-18, 01:22   #48
Bllanca
Raczkowanie

Cytat:
Zycze wam wszystkim jak najlepiej ale uwierzcie mi ze, zycie nie jest takie kolorowe i sprawiedliwe jak sie wydaje

---------- Dopisano o 01:13 ---------- Poprzedni post napisano o 01:07 ----------

Niomu swojego zdania narzucać nie zamierzam, ale palce aż mnie świerzbią, żeby je wyrazić.
Tak, jest zdradzającym dupkiem. Błędem jest pomylenie daty urodzin albo wypowiedzenie paru słów za dużo w kłótni. Zdrada jest zdradą a nie błędem a alkohol nie jest żadnym usprawiedliwieniem. Oczywiście to tylko moja opinia.
Stary 2016-01-18, 01:27   #49
aleks_90
Zadomowienie

Przed seksem nie pomyślał że to będzie błąd? Teraz mu się nagle przypomniało że ma narzeczoną? Każdy zdrajca o swoim czynie by powiedział "to był błąd" Zdrada to ZDRADA.

Edytowane przez aleks_90
Czas edycji: 2016-01-18 o 01:29
Stary 2016-01-18, 01:29   #50
niebieskie_oczko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleks_90 Pokaż wiadomość
Przed seksem nie pomyślał że to będzie błąd? Każdy zdrajca o swoim czynie by powiedział "to był błąd" Zdrada to ZDRADA.
Ja bym powiedziała, że zdrada to decyzja, którą podjęliśmy. Dobrze by było umieć później ponieść tego konsekwencje bez robienia z siebie ofiary.
K&K
Stary 2016-01-18, 01:38   #51
Qrola
Raczkowanie

Jeżeli Ci na niej nie zależy powiedz jej o zdradzie i zerwij. Bo samo zerwania bez podania przyczyny sprawi ,ze bedzie cierpiała a tak uzna Cie za skur... i zapomni.
A jeżeli Ci jednak zależy to zamknij dziób i milcz i juz nie rób takich wyskoków jeżeli ich potem żałujesz
Qrola jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-18, 01:56   #52
Inesss_86
Raczkowanie

No tak lepeiej niech jej powie, potem ona go zostawi i bedzie plakac rok potem drugi potem trzeci potem czwarty....nie..... nie mozliwe!! przezciez to przechodzi... miesiac dwa i przejdzie!!! A GIE prawda!!!! Jak sie szczeze zakocha to, to nigdy nie przechodzi!!!!! Ale trzeba tego doswiadczyc zeby sie przekonac..

Edytowane przez Inesss_86
Czas edycji: 2016-01-18 o 02:09
Stary 2016-01-18, 02:04   #53
zmieszany_facet
Rozeznanie

Cytat:
No tak lepeiej niech jej powie, potem ona go zostawi i bedzie plakac rok potem drugi potem trzeci potem czwarty....nie..... nie mozliwe!! przezciez to przechodzi... miesiac dwa i przejdzie!!! A GIE prawda!!!! Jak sie szczeze zakocha to, to nigdy nie przechodzi!!!!! Ale trzeba tego doswiadczyc zeby sie przekonac....
Nie przesadzaj, bo przechodzi. Po pewnym czasie zaczyna się z innej perspektywy na takie rzeczy patrzeć. Wiadomo, że na początku jest ciężko, rozrywa od środka, ale mimo wszystko lepiej wiedzieć, że to partner zdradzał i to jst przyczyna rozstania niż ciągle rozmyslanie dlaczego się skończylo skoro było tak dobrze.

Zawsze taka rzecz siedzi w człowieku, bo to jest czesc naszego zycia, kolejne doswiadczenie. W pewien sposób przeżywa się również każde zerwanie, porazkę i inne nieprzyjemne chwile w życiu. No, ale nie przesadzajmy, że po zdradzie nie móc zebrac sie i postawić na nogi po wielu latach. Jednym to zajmie sybciej, drugim wolniej, ale kazdy uporządkuje sobie w głowie cała sytuacje i po okresie zawirowań stwierdzi, że dobrze, że takiego pasozyta nie ma juz w swoim życiu
zmieszany_facet jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-18, 02:04   #54
solll01
Raczkowanie

Cytat:
Och jakaś ty zabawna.... może opowiedz coś o sobie. Co? Nigdy sie nie upiłaś? No dawaj pośmiejemy się razem
Chłopak zrobił błąd i ma problem
Yyy, serio? Sorry, ale uświadomię Cię - to nie jest żaden wyczyn nie upić się nigdy do tego stopnia, żeby stracić nad sobą kontrolę. A błąd to może być ortograficzny, facet zachował się jak dupek ;-) rozumiem całowanie po pijaku, ale seks? Który wymaga rozebrania się, pójścia w ustronne miejsce,nałożenia prezerwatywy itd.? Jest kilka momentów, w których człowiek ma czas się opanować, kiedy powinien pomyśleć i przerwać. A jeśli tego nie robi, no to cóż- jest egoistą, w którym za wiele miłości do dziewczyny/narzeczonej/żony nie ma.

Wysłane z tapatalk
solll01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-18, 02:06   #55
niebieskie_oczko
Zakorzenienie

Cytat:
No tak lepeiej niech jej powie, potem ona go zostawi i bedzie plakac rok potem drugi potem trzeci potem czwarty....nie..... nie mozliwe!! przezciez to przechodzi... miesiac dwa i przejdzie!!! A GIE prawda!!!! Jak sie szczeze zakocha to, to nigdy nie przechodzi!!!!! Ale trzeba tego doswiadczyc zeby sie przekonac....
Nie histeryzuj
I przechodzi. Doświadczyłam, przeszło, jestem obecnie w szczęśliwym związku.
K&K
Stary 2016-01-18, 02:38   #56
Hibiku
Zakorzenienie

Cytat:
No tak lepeiej niech jej powie, potem ona go zostawi i bedzie plakac rok potem drugi potem trzeci potem czwarty....nie..... nie mozliwe!! przezciez to przechodzi... miesiac dwa i przejdzie!!! A GIE prawda!!!! Jak sie szczeze zakocha to, to nigdy nie przechodzi!!!!! Ale trzeba tego doswiadczyc zeby sie przekonac..
Tja. Bo ty jedna tego doświadczyłaś i wszyscy przeżywają dokładnie tak jak ty...
Hibiku jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-18, 10:00   #57
ce4534435626970636826734dc4cc81c1d23e519_62b0fbf266bee
Konto usunięte

"Koleżanka podobała mi się od jakiegoś czasu" + "tydzień bez seksu" + alkohol = brzmi trochę jak szukanie okazji do zdrady, a nie "błąd".
ce4534435626970636826734dc4cc81c1d23e519_62b0fbf266bee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-18, 10:45   #58
Loisto
Rozeznanie

[1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;54177270]"Koleżanka podobała mi się od jakiegoś czasu" + "tydzień bez seksu" + alkohol = brzmi trochę jak szukanie okazji do zdrady, a nie "błąd".[/QUOTE]
O to to.
Teraz to "bardzo ją kocham, bardzo żałuję", ale jak rozbierales, a następnie bzykałeś koleżankę to jakoś ci się o wielkiej miłości zapomniało?
I w dodatku te tłumaczenia... Żałosne.
Powiedz narzeczonej, mam nadzieje że pośle Cie w diabły i znajdzie porządnego faceta.

Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka
Stary 2016-01-18, 13:15   #59
ALL for LOVE
Zadomowienie

Jak cię kręci jakaś inna dziewczyna, znaczy, że aż tak tej swojej narzeczonej nie kochasz... A alkohol i wyjazd to tylko wymówki, żeby się do niej przykleić.
Powiedz tej swojej kobiecie jaki z ciebie matoł i tyle.
Oświadczałeś się mówiąc, że chcesz być ten jedyny, a potem wylądowałeś w łóżku z jakąś lafiryndą z pracy.... Pięknie.

Edytowane przez ALL for LOVE
Czas edycji: 2016-01-18 o 13:24
ALL for LOVE jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-01-18, 13:17   #60
Lilka__
Raczkowanie

Chłopie, jesteś po prostu obrzydliwy...
Co masz robić? Powiedz narzeczonej (mam nadzieję, że już niedługo byłej) o wszystkim. Zasługuje na to, żeby wiedzieć jaka kreatura chce jej składać przysięgę małżeńską.
Lilka__ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości