![]() |
#1861 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie październikowe 2015 :D
A ja będę miała w środę stół do nowego domu ;-) a dziś zamówiliśmy naroznik ;-) we wtorek skończą kuchnie i będziemy się powoli przenosić ;-)
Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#1862 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No w końcu nie będziesz myć ręcznie. Sporo czasu zaoszczędzonego. A Gabi znowu po kąpieli cyrk odstawiła. CIężko Ją odłożyć wieczorem. Mnie sie wydaje, że to mój mąż Ja przyzwyczaił na rączkach zasypiania na noc
![]() |
![]() |
#1863 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I czasu i pieniedzy i nerwow heheh Wysłane z mojego Lenovo A916 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1864 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1865 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=niud
i to są super wieści ! W końcu odetchniesz ![]() [/QUOTE] Zgadza się ;-) na razie na kartonach ale jednak sami;-) Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#1866 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1867 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1868 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 22:45 ---------- Niud https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=631779 Dobra ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1869 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1870 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1871 |
Zadomowienie
|
Tez chcę ćwiczyć, ale nie mam kiedy
![]() Może wloze Pole w nosidoleko i będę z nią ![]() EWLINA jupi, to przeprowadzka juz tuz tuz ![]() U nas jest dziadek, takze mam milion razy lepiej. Doceniajcie dziewczyny, ze macie rodzine na miejscu. To jest ogromna pomoc. Ja jestem z małą sama codziennie pozs weekendem az do 20.30. Nikt nie posiedzi z Polą jak musze cos zalatwic, ani nie wezmie jej na spacer. Wiem, ze niektóre z Was mają jak ja. Mama power, mamusia da rade wszystko ![]() Sent from my D5803 using Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1872 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No my na szczepienie idziemy na 14. Mam nadzieję, że po pójdę na spacer i Wiktor postanowi spać długo i pozwoli mi na trening, bo ostatnio jest z tym różnie ![]() Po tiffoczkach cośtam czuję, ale nie bardzo. Może faktycznie nie za dokładnie je robiłam. Od dziś zero słodyczy - na razie się trzymam ![]() Ewlina gdzie Ty mieszkasz ? Bo może u Ciebie zrobimy zlot mamusiek ? ;P |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1873 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jest więcej na minus u nas ![]()
![]() |
![]() |
#1874 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego Lenovo A916 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1875 | |||
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Tyle że ja akurat jak mieszkam u rodziców, to jestem prawie samotna matka ![]() Natomiast gdybym miała być sama w 4 ścianach, to bym się nie zdecydowała na dziecko, albo bym się zdecydowała i szybko bym wylądowała na oddziale zamkniętym.
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1876 |
Wtajemniczenie
|
Chciałam coś napisać rozpisałam się i skasowalam
![]() Od kad urodziła się Inga robiłam wszystko sama zajmowałam się domem , zakupami, obiadem. Jakoś radzić sobie trzeba. Oczywiście czasami mam gorsze dni ale trzeba myśleć ze może być gorzej ![]() Spotkałam wczoraj znajoma ma dzieci w wieku moich i pytam jak sobie radzi no ze ciężko ze sama nie wychodzi z dziećmi wogole , że zmęczona jest czasami aż jej się płakać chce i wiecie co .... ma Panią do pomocy ...ugotuje , weźmie starszaka na spacer. Ogarnie trochę ... super wyjdę do koleżanki na kawę a niech mi ktoś ogarnie całe mieszkanie ![]()
![]() |
#1877 |
po drugiej stronie szafy
|
Dużo zależy od wytrzymałości, zarówno fizycznej jak i psychicznej. Niektórzy są nie do zajechania, tak jak Ty Agatka
![]() Inna sprawa, że Ty Agatko masz chyba dość spokojne macierzyństwo?
![]() |
#1878 |
Wtajemniczenie
|
Nie wiem czy spokojne
![]() Chyba tez ja spokojnie podchodzę napewno inaczej niż z pierwszym i duuuuzo mi lepiej. Bo Inga była cyckowa bardzo , zostawiłam ja na chwilę sama już płakała ![]() A Nel zostawię płacze minute aż przestanie chyba mimo że jest tak mała rozumie ze nie przyjdę jak zacznie płakać ![]() Boje się ją brać np do łazienki na bujaczku bo wpadnie Inga i jeszcze jej coś zrobi i będę się z kibla zrywać wole zostawić ja w łóżeczku tam jej nic nie grozi ![]() Czuje ze przyjdzie taki dzień ze siade i będę się tydzień regenerować zostawię ojca i uciekne gdzieś sama ![]() Któras jedzie ze mną na wakacje? :P
![]() |
#1879 | |
Zakorzenienie
|
Frik no ja jestem wdzięczna, że mam tu rodzinkę
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1880 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie mowie, zeby ktos mnie wyreczal, czy cos. Kilka razy w tygodniu wyskoczyć do dziadków, zeby małą porozsmieszali, dziadek mógłby wpaść i wziac na spacer, czy kiedyś na rowerek czy cos. My nie mamy nawet w weekendy jakiejkolwiek pomocy. Odkad jest dziadek, to widać, ze dziecko szczęśliwsze a ja moge usiasc i odetchnac i zrobić siku jak mi sie zachce ![]() ![]() Gdyby moj tz wracal do domu chocby o 18 to bym nie narzekala. A on dojezdza do Londynu do pracy. Cieszę sie, bo idzie mu coraz lepiej i oby bylo go stac na utrzymanie nas, jesli ja do pracy nie wrócę. No ale cos za cos. Małej on w tygodniu nie widuje tj. moze sobie na nia zerknąć jak spi ![]() Cytat:
![]() Dzielna jestes, ze dajesz sobie sama rade z dwójką ![]() Cytat:
![]() A druga sprawa - moze Wy tego nie widzicie, bo dla Was to norma, ale ta radość rodzinki z Waszej pociechy. Babcia i dziadek chichaja sie do swojej wnusi. A Ty mozesz byc zadowolona, ze dalas tyle radości swoim rodzicom a jednocześnie, ze masz szczęśliwe dziecko, ktore ma kolo siebie kochających dziadkow/wujkow itd. Moją cala ta miłość omija i ostatnio jak moi rodzice wracali ro Polski (mama byla miesiac a tata tydzien), ryczalam caly dzien, tego dnia, kiedy odlecieli. Plakac mi sie chce na sama mysl ![]() Wiem wiem... Mozecie mi poradzic - wracaj - ale to nie takie proste. Ironią jest, ze mam w toruniu puste mieszkanie, ktore kupilam w 2007 roku ![]() To ja pomarudzilam sobie i mi lepiej ![]() ![]() Z tatą ciagle gadamy i nie mam czasu sie udzielac dużo. ![]() Kontener pieluch mnie rozwalil. I te muchy nad nim ![]() ![]() Sent from my D5803 using Tapatalk |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1881 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#1882 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Sent from my D5803 using Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1883 |
Zakorzenienie
|
No coz;-) z rodzicami widuje się średnio 2 razy na,miesiąc..jest yez teściowa ale wiadomo ze to nie to co rodzice;-)
![]() |
#1884 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1885 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Sent from my D5803 using Tapatalk |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1886 |
Zakorzenienie
|
Teraz aniolek ale na poczatku bylo baaardzo kiepsko... Dziewczyny potwierdza
![]() Wysłane z mojego Lenovo A916 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1887 |
Zakorzenienie
|
Nie no tej małej marudzie muszą zęby iść. Wsztsko się zgadza :/ Temp podwyższona, ślinotok tragiczny, zaczyna nagle wrzeszczeć, nosek trochę zapchany ale nie katar, marudna, rzadka kupka albo kur... nie wiem co Jej jest
![]() Frik to tak młodo kupiłaś mieszkanie? Pozazdrościć, ale tego że jesteś tam z dala od rodziny to nie. A ile już siedzisz w Anglii?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1888 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#1889 |
Wtajemniczenie
|
Krolewna a kiedy u Was chrzciny?
U Nas 14 lutego. Wczoraj przymierzalam moje stare kiecki ale ani w 36 ani w 38 się nie mieszcze :/ szkoda mi wydać kasę ale musze kupić w rozmiarze 40 ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- MALA no właśnie łatwo można wyrządzić sobie krzywdę. A przecież jest wiele innych ćwiczeń na brzuch. Jak Ty bidulko masz taki problem z plecami to nie radziła bym już nigdy więcej brzuszków robić ![]() ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- MALA kiedy u Was chrzciny? Bo zapomniałam ![]() Z ta folią to ja tak robiłam ze smarowalam się kremem antycelulitowym i na uda dawałam folie. I tak przez godzinę lazilam ![]() Z tymi ćwiczeniami to ciężka sprawa. Mi się tez nie chciało wieczorem jak mlody chodzi spać ok.21 ale uwierz można ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- MALA ja mam super księdza w parafii ![]() ![]()
![]() |
#1890 | |
Wtajemniczenie
|
Dzielne jesteście dziewczyny. Ja mam to szczęście, że mój tż prawie codziennie wraca około 18 do domu, więc nie narzekam. Wsparcia dziadków nie mam, ale po pierwsze tak chciałam, a po drugie póki jest na cycku nie za bardzo mogą mi pomóc. Od moich rodziców mieszkam jakieś 20 km nie będą przyjeżdżać żeby wyjść z dzieckiem na spacer, bo ja to lubię. Teściowie mieszkają 200 km od nas. Dobra przynaje się, mamy Panią do sprzątania, która przychodzi raz w tygodniu, więc to jest duuuże ułatwienie.
Cytat:
My dziś po szczepieniu, póki co dzieć śpi pp spacerze a ja poćwiczyłam, zjadłam obiadokolacje, mam chwilę wolnego na herbatkę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:22.