Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLV - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-01-18, 11:28   #2281
ajah
wańka wstańka

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLV

[QUOTE=e_ina;54179117]
Cytat:
Napisane przez ajah Pokaż wiadomość
od razu napisałam, że to moje przemyślenia tylko, nie oglądałam każdego filmiku, niby jak miałyby komuś zaszkodzić?
Rozsiewanie plotek czy oczernianie jest szkodliwe samo w sobie.

---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ----------

Cytat:
Napisane przez Koalka01 Pokaż wiadomość
Zwiała od niego ale ze nie dała mu znac gdzie dziecko przebywa to nie wiedziałam... Troche głupie zachowanie co moze byc na jej nie korzyść

Sent from my iPhone using Tapatalk
Z tego co kojarzę opowiadała, że uciekła a on jej nie szukał.
Stary 2016-01-18, 11:35   #2282
szatanica1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
szusz1313Lew wrzuca snapa a ja płaczę ze śmiechu 😂😂😂
sowaa93Spoko snapy ☺ "zły słoń, chory słoń" hahaha😂

chyba będę mieć dziś dzień hejtera. Zrobiłam sobie kuku w gardło, piję 4 herbatę z miodem i cytryną grzejąc się pod kocem i licząc na cud

Polecam Amol, zarówno na łyżce do picia jak i smarowania gardła. Śmiałam się z tego, ale działa - teraz bez Amolu ani rusz, mój Tż podchwycił i tata tak samo, nabijał się z babci jak kupowała Amol albo Melisanę, a sam teraz to samo robi Ja byłam chora w sobotę, dostałam gorączki wieczorem, minęła po godzinie i rano cudowne ozdrowienie

Patrzę na snapy Olfy, pisze z jakimś typem, zwrócił się do niej per "ty sarkastyczna suko" i chyba się tym jara #bitchy #zołza #wrednasuka

Piszę.
szatanica1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-18, 11:37   #2283
e_ina
Raczkowanie

Cytat:
Rozsiewanie plotek czy oczernianie jest szkodliwe samo w sobie.

Z tego co kojarzę opowiadała, że uciekła a on jej nie szukał.
Przecież ona sama powiedziała, że niedługo będzie musiała mieć błysk, bo być może po sprawie będzie ktoś do nich przychodził i sprawdzał... ja napisałam, że pewnie kurator, a druga użytkowniczka, że pewnie opieka. Jak nie chcę żeby ktoś o tym mówił to po co to porusza we vlogu? Przecież nie zmyśliłam sobie tego jako dywagowanie co to za sprawa o co i czym może grozić, tylko skomentowałam jej własne słowa we wczorajszym vlogu. Gdzie ją oczerniam bądź rozsiewam plotki?

Nie widzę różnicy między tym, a pisaniem, że Julka z dzieckiem uciekła co robisz teraz i o czym też nie wiedziałam...

Edytowane przez e_ina
Czas edycji: 2016-01-18 o 11:44
e_ina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-18, 11:50   #2284
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez szatanica1989 Pokaż wiadomość
Polecam Amol, zarówno na łyżce do picia jak i smarowania gardła. Śmiałam się z tego, ale działa - teraz bez Amolu ani rusz, mój Tż podchwycił i tata tak samo, nabijał się z babci jak kupowała Amol albo Melisanę, a sam teraz to samo robi Ja byłam chora w sobotę, dostałam gorączki wieczorem, minęła po godzinie i rano cudowne ozdrowienie
o, dzięki za cynk, bo z tego co piszą, amolem w cionrzy można się smarować. Jeszcze się dopytam dokładnie w aptece Normalnie to bym ładowała jakieś syropy i tabletki
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-18, 11:52   #2285
201607111008
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez madziaraaa Pokaż wiadomość
Dla mnie to jest lekka przesada, żeby twierdzić, że na tym vlogu ma syf. Kilka rzeczy najprawdopodobniej zabawek leży na podłodze i to dla was jest syf? Może na innym vlogu było inaczej, nie wiem, ale odnoszę się tylko do vloga który został tu wrzucony.
Pisząc o syfie miałam na myśli poprzednie vlogi. Wtedy nawet pokazywała jak to wygląda u niej i powiedziała, ze ma 'burdel w kuchni'.
201607111008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-18, 11:55   #2286
wraaakczasu
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez PlantsOnMyPlate Pokaż wiadomość
Pisząc o syfie miałam na myśli poprzednie vlogi. Wtedy nawet pokazywała jak to wygląda u niej i powiedziała, ze ma 'burdel w kuchni'.
Dokładnie, to nie jest pierwsza taka sytuacja. Tak jak napisała inna dziewczyna- ludzie w komentarzach jej zwracają na to uwagę. Wystarczy obejrzeć inne filmy.

Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka
wraaakczasu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-18, 11:58   #2287
apiaQ
Rozeznanie

Oleśka w Infobxie pod swoim najnowszym filmem:

"GRAFIKA: Najlepszy na świecie Wiktor"

Seriooo? Dorosła kobieta, dorosła.. teoretycznie A taka niedojrzała.
apiaQ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-01-18, 12:02   #2288
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez apiaQ Pokaż wiadomość

XD

Dobra, czyli nadal jej nie przepuścili do liceum :c
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-18, 12:07   #2289
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Cytat:

To mi się kojarzy z czasami wczesnej gimbazy i wysłaniem sobie samej bądź przyjaciółce walentynki, żeby się jarać przy klasie jak przyjdzie poczta walentynkowa.
:-D

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-18, 12:09   #2290
NoH8M8
Przyczajenie

Cytat:

a co w tym niedojrzalego?! to juz cieszyc sie nie mozna, to juz kochac nie mozna? spinasz tylek o byle co. zazdroscisz czy jak?
NoH8M8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-18, 12:09   #2291
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez NoH8M8 Pokaż wiadomość
a co w tym niedojrzalego?! to juz cieszyc sie nie mozna, to juz kochac nie mozna? spinasz tylek o byle co. zazdroscisz czy jak?
Tak.

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-18, 12:09   #2292
ajah
wańka wstańka

Cytat:
Napisane przez e_ina Pokaż wiadomość
Przecież ona sama powiedziała, że niedługo będzie musiała mieć błysk, bo być może po sprawie będzie ktoś do nich przychodził i sprawdzał... ja napisałam, że pewnie kurator, a druga użytkowniczka, że pewnie opieka. Jak nie chcę żeby ktoś o tym mówił to po co to porusza we vlogu? Przecież nie zmyśliłam sobie tego jako dywagowanie co to za sprawa o co i czym może grozić, tylko skomentowałam jej własne słowa we wczorajszym vlogu. Gdzie ją oczerniam bądź rozsiewam plotki?

Nie widzę różnicy między tym, a pisaniem, że Julka z dzieckiem uciekła co robisz teraz i o czym też nie wiedziałam...
Jasne. Z tym, że nie znając sytuacji sugerujesz, że oni ja kontrolują za coś (czyli sugerujesz, że czymś zawinila).

Co do tego, że tematykę sądu/ procedur itd. powinna omijać się zgadzam.
Stary 2016-01-18, 12:10   #2293
wraaakczasu
Rozeznanie

Cytat:
Weź wyjdź. To Ty się spinasz.

Stary 2016-01-18, 12:10   #2294
201605301111
Konto usunięte

Cytat:

Tak
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-18, 12:11   #2295
wraaakczasu
Rozeznanie

Cytat:
Jasne. Z tym, że nie znając sytuacji sugerujesz, że oni ja kontrolują za coś (czyli sugerujesz, że czymś zawinila).

Ale ona nie sugeruje, że ktoś ją kontroluje tylko Julka sama powiedziała że będzie ktoś do niej przychodził. Więc dziewczyna po prostu napisała to co Julka sama powiedziała.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-01-18, 12:29   #2296
Misha_
Wtajemniczenie

Akurat na tym blogu syfu nie widac. Kilka zabawek to nie brud i balagan, omg. Szusz jest dla mnie syfiara.
Misha_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-18, 12:29   #2297
e_ina
Raczkowanie

Cytat:

Nie sugeruję, bo sama powiedziała, że będzie może kontrolowana, ja tego nie wymyśliłam.
To, że Ty tak zrozumiałaś to nie moja wina, miałam na myśli pokazywanie Alexa w filmikach co już wyjaśniłam, nie wiem jakie przewinienia miałaś na myśli i za to nie mogę odpowiadać, ale jeśli faktycznie uciekła z dzieckiem, nie powiadomiła ojca o miejscu pobytu i pokazywała wizerunek dziecka w filmikach bez zgody ojca to jest to zawinienie.

Nie oglądałam jej od początku, z tego co czytam część vlogów została zablokowana właśnie w związku ze sprawą, więc w całość mi się złożyło, że pewnie chodzi o wizerunek Alexa albo może alimenty, bo często mówi, że nie ma na coś pieniędzy. Nie natrafiłam na vlog, w którym mówi, że to ojciec chcę odebrać jej dziecko.

I bez przesady z tym roznoszeniem plotek i oczernianiem, idąc tym tokiem myślenia to cały ten wątek to roznoszenie plotek i oczernianie vlogerek.
Stary 2016-01-18, 12:31   #2298
mevi_evi
wow

Dziewczyny z Łodzi, czy wiecie może gdzie podziała się Natura z Galerii Łódzkiej? Chciałam dzisiaj sobie coś kupić na poprawę humoru, a tu wszystko zaklejone i info, że tu będzie Sphinx. ;(

mevi_evi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-18, 12:32   #2299
moooniek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mifik Pokaż wiadomość
Dziewczyny, gdyby Was kiedyś diabeł podkusił do zakupów w sklepie Ecorat, odradzam serdecznie i przestrzegam.
W DDD zrobiłam tam zakupy, ucieszyłam się dodatkowo, że pierwszego dnia każdego miesiąca mają darmową dostawę. Niestety nie było opcji darmowej dostawy w opcjach wysyłki, więc wybrałam paczkomat, zapłaciłam i uznałam, że poinformuję mailem, pewnie dostanę zwrot.
Zamówiłam krem z Natura Siberica (kiedyś pomogłyście mi go znaleźć po zdjęciu saszetki z próbką kremu ) i płyny do prania Biały Jeleń. Wysyłka jakoś po tygodniu i telefonie z przypomnieniem o darmowej wysyłce - tak, oczywiście pieniążki zostaną zwrócone. KONTAKT MAILOWY - ZERO ODPOWIEDZI. Przesyłka doszła bez kremu - zero informacji, żadnego paragonu ani faktury - nic. Kolejny telefon, pytanie o krem, okazało się, że go po prostu nie ma (na stronie do tej pory widnieje jako dostępny). Nie było propozycji dosłania, a obietnica zwrotu pieniędzy - za krem i za przesyłkę. Cisza. Następny telefon z przypomnieniem - już, już wysyłam, już dziś wysyłam przelew. I tak mamy 18 stycznia, a kasy brak.
ecorat.pl ssie
Ja za to miałam nieprzyjemną sytuację z kosmetykomania.pl
Zamówiłam podczas DDD puder i szampon, po 10 dniach dostalam smsa, ze paczka jest w paczkomacie. Odebralam, a tam sam puder. Napisalam reklamacje, olali, napisalam powtorna reklamacje- takze olali. Dopiero po trzecim mejlu(po miesiacu), ktory juz nie byl zbyt mily dostalam odpowiedz, ze musza przjerzec monitoring. SERIO?! i cisza. Napisalam tydzien temu, ze nadal czekam na roziwazanie sprawy. Odpisali w czw. ze wyslali paczke. Nie zapytali, czy do tego samego paczkomatu, nic. W piatek tylko dostalam smsa, ze paczka czeka w paczkomacie. Odebralam i na szczescie w koncu go mam. Chyba w ramach przeprosin dostalam krowke od nich, bo w poprzedniej przesylke zadnego gratisu nie bylo
W kazdym razie nie polecam, obsluga fatalna.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-01-18, 12:40   #2300
olenkasz
Zakorzenienie

Cytat:
otrzyj łzy
Stary 2016-01-18, 12:46   #2301
ajah
wańka wstańka

Cytat:
Napisane przez e_ina Pokaż wiadomość
Nie sugeruję, bo sama powiedziała, że będzie może kontrolowana, ja tego nie wymyśliłam.
To, że Ty tak zrozumiałaś to nie moja wina, miałam na myśli pokazywanie Alexa w filmikach co już wyjaśniłam, nie wiem jakie przewinienia miałaś na myśli i za to nie mogę odpowiadać, ale jeśli faktycznie uciekła z dzieckiem, nie powiadomiła ojca o miejscu pobytu i pokazywała wizerunek dziecka w filmikach bez zgody ojca to jest to zawinienie.

Nie oglądałam jej od początku, z tego co czytam część vlogów została zablokowana właśnie w związku ze sprawą, więc w całość mi się złożyło, że pewnie chodzi o wizerunek Alexa albo może alimenty, bo często mówi, że nie ma na coś pieniędzy. Nie natrafiłam na vlog, w którym mówi, że to ojciec chcę odebrać jej dziecko.

I bez przesady z tym roznoszeniem plotek i oczernianiem, idąc tym tokiem myślenia to cały ten wątek to roznoszenie plotek i oczernianie vlogerek.
Tak zrozumiałam, bo żeś napisała, że kuratora ani opieki za nic nie nakładają ( nie mam jak zacytować twojej wypowiedzi).

A co ona zrobiła? Nie złamała prawa zabierając dziecko, mało prawdopodobne by ktokolwiek dopatrzył się nadużyć w tym, że pokazywała dziecko we vlogach
Stary 2016-01-18, 12:47   #2302
szatanica1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
o, dzięki za cynk, bo z tego co piszą, amolem w cionrzy można się smarować. Jeszcze się dopytam dokładnie w aptece Normalnie to bym ładowała jakieś syropy i tabletki
A jak w ciąszy to nie wiem czy na popitę można, ale smarować chyba można... Normalnie poleciłabym herbatę z nalewką wiśniową, ja w ogóle same znam metody żulerskie typowo chyba Może jakieś ziołowe szpreje na gardło? Mam jeden i smakuje obrzydliwie

Piszę.
szatanica1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-18, 12:51   #2303
wraaakczasu
Rozeznanie

Cytat:
Tak zrozumiałam, bo żeś napisała, że kuratora ani opieki za nic nie nakładają ( nie mam jak zacytować twojej wypowiedzi).

A co ona zrobiła? Nie złamała prawa zabierając dziecko, mało prawdopodobne by ktokolwiek dopatrzył się nadużyć w tym, że pokazywała dziecko we vlogach
Skoro ojciec Aleksa zgłosił ja gdzieś, że zarabia na dziecku publikując z nim filmy to chyba jakieś organy się tym zajęły a co za tym idzie będzie ona kontrolowana. Tak ja to rozumiem.

Stary 2016-01-18, 12:52   #2304
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez szatanica1989 Pokaż wiadomość
A jak w ciąszy to nie wiem czy na popitę można, ale smarować chyba można... Normalnie poleciłabym herbatę z nalewką wiśniową, ja w ogóle same znam metody żulerskie typowo chyba Może jakieś ziołowe szpreje na gardło? Mam jeden i smakuje obrzydliwie
Jak mi nic nie pomoże, to chyba się przemogę i zrobię syrop z cebuli (ale na samą myśl mnie skręca ). Jak mogłam pić, to sobie robiłam grzańca - nie wiem czy pomagał ciału, ale psychice na pewno
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-18, 12:55   #2305
e_ina
Raczkowanie

Cytat:

Pisząc to miałam na myśli wykorzystanie wizerunku Alexa - ona zarabia na wizerunku Alexa bez zgody ojca (a wyobraziłaś sobie chyba, że ja sugeruję, że ona nie wiadomo co mu robi). I to prawda nie nakładają za nic opieki czy kuratora.
Ucieczka z dzieckiem bez podania jego miejsca pobytu może być odebrana jako porwanie dziecka, ostatnio była nawet głośna sprawa w Radomiu.

---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ----------

Cytat:
Napisane przez wraaakczasu Pokaż wiadomość
Ale ona nie sugeruje, że ktoś ją kontroluje tylko Julka sama powiedziała że będzie ktoś do niej przychodził. Więc dziewczyna po prostu napisała to co Julka sama powiedziała.

Stary 2016-01-18, 12:55   #2306
heater
gonna heat

Cytat:
Napisane przez pamelka146 Pokaż wiadomość
Wydaje mi się,że chodzi jej o komentarze w stylu, że jest niesympatyczna,wredna itp., czyli dotyczące ściśle jej charakteru,którego my tak naprawdę do końca nie znamy i tu zgadzam się,że podobne komentarze są trochę bez sensu i chodzi w nich tylko o dowalenie komuś.
Myślę, że usuwa nie tylko takie komentarze Swego czasu wyraźnie zakomunikowała: jak masz inne od mojego zdanie, to siedź cicho albo pisz na swoim blogu.

Co do Julii Kobus - taki komentarz jej ojca widzę pod jednym z jej vlogów:

Marysia Sz 2 tygodnie temu
Przepraszam, że o to pytam ala oglądam Cię od niedawna i byłabym wdzięczna jeśli ktoś napisałby o ci chodzi z tą sprawą w sądzie. Z góry Dziękuję i Pozdrawiam <3 :-*

Pierre Kobus 2 tygodnie temu
+Marysia Sz 2 luty 2016 roku Grand Tribunal de Justice po polsku to Sad Okregowy Wydzial Rodzinny , Sprawa o przejecie prawie calych praw rodzicielskich czyli ograniczenie praw ojcu Alexa do mozliwego minimum w pierwszej instancji sadu.

Marysia Sz 2 tygodnie temu
+PIerre KOBUS Dziękuję a Julce powodzenia♥

Słabe, że tak o tym opowiadają w internetach. A potem zdziwienie, płacz, chowanie filmów, zakrywanie twarzy.
heater jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-18, 13:01   #2307
evelyn93
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez moooniek Pokaż wiadomość
Ja za to miałam nieprzyjemną sytuację z kosmetykomania.pl
Zamówiłam podczas DDD puder i szampon, po 10 dniach dostalam smsa, ze paczka jest w paczkomacie. Odebralam, a tam sam puder. Napisalam reklamacje, olali, napisalam powtorna reklamacje- takze olali. Dopiero po trzecim mejlu(po miesiacu), ktory juz nie byl zbyt mily dostalam odpowiedz, ze musza przjerzec monitoring. SERIO?! i cisza. Napisalam tydzien temu, ze nadal czekam na roziwazanie sprawy. Odpisali w czw. ze wyslali paczke. Nie zapytali, czy do tego samego paczkomatu, nic. W piatek tylko dostalam smsa, ze paczka czeka w paczkomacie. Odebralam i na szczescie w koncu go mam. Chyba w ramach przeprosin dostalam krowke od nich, bo w poprzedniej przesylke zadnego gratisu nie bylo
W kazdym razie nie polecam, obsluga fatalna.
To i ja dorzucę kwiatek. Zamawiałam w internetowej drogerii Jasmin - skusiły mnie superceny kosmetyków rosyjskich (np. te wielkie szampony za ok 8-9 zł. Dodam, że wersja z SLS, szkoda, że nie wiedziałam, że są dwie ) Czekałam na zamówienie dość długo, chyba ok. 2 tygodni. W końcu napisałam do nich maila z pytaniem co z tą wysyłką. Brak odpowiedzi. Za jakiś czas postanowiłam zadzwonić. Nie dostałam odpowiedzi od razu, pan powiedział, że sam do mnie oddzwoni. Okazało się, że nie wysłano zamówienia, bo czegoś nie było akurat w sklepie (czy nie można oznaczyć na stronie, że produkt jest niedostępny? ) Okej okej, powiedziałam, że proszę wysłać bez tego produktu i bez jeszcze dwóch innych (zdążyłam kupić w Hebe). Paczka przyszła całkowicie niekompletna, brakowało większej liczby produktów niż te, które odwołałam. Na szczęście wybrałam płatność za pobraniem i nie musiałam jeszcze prosić o żadne zwroty kasy. Wystawiłam uprzejmą, ale oczywiście negatywną opinię na Ceneo. NO I SIĘ ZACZĘŁO. Zadzwonił do mnie pan, który w PRZEmiły sposób oznajmił, że to skandal jak zostałam potraktowana, srutututu, damy pani rabat na następne zakupy (), bla bla bla, zatrudniamy stażystów i to oni dali ciała () i czy mogę pani przesłać link do zmiany opinii. Z rozpędu powiedziałam tak. Potem zobaczyłam, że kurczę, jak napiszę kilka dobrych słów o tym, że zadzwoniono z przeprosinami, to stara opinia zniknie - a tego nie chciałam. Nie anulowałam opinii (widziałam, że anulowano ich sporo, więc mój przypadek pewnie nie był jedyny). Pan zaczął wypisywać do mnie smsy(!), że prosi o usunięcie tej opinii, potem że napisałam nieprawdę i już oni będą dochodzić tego, że ta opinia była nieprawdziwa itd. Zalatywało delikatnie groźbą "spotkamy się z sądzie". Powiedziałam, żeby sobie sprawdzał ile mu się podoba. Od tego czasu zero odpowiedzi.
evelyn93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-18, 13:02   #2308
_Summer_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez olenkasz Pokaż wiadomość
rozcięłam dzisiaj swojego beautyblendera, kupilam go w marcu zeszłego roku, nie oszczędzałam. w środku nie ma absolutnie nic

---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ----------

dzisiaj tylko
nie ma na stronie sephory odcienia 005 podkladu lancome
_Summer_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-18, 13:12   #2309
olenkasz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Summer_ Pokaż wiadomość

no nie ma, sprawdzałam. ten odcień to jest widmo.
w ogóle oni mają te numery odcieni ostro posrane, niejednolite i mylące :/
Stary 2016-01-18, 13:14   #2310
marynka42
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Summer_ Pokaż wiadomość

też mnie to wkurza, a czy ktoś wie, czy stacjonarnie jest dostępny lub gdzie można zamówić (oprócz truskawki)?
marynka42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości