Plan już mamy obmyślony - nawiedzone przyszłe żony! PM 2017 cz. 11 - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-01-18, 16:16   #991
koolorowana
Zakorzenienie

Dot.: Plan już mamy obmyślony - nawiedzone przyszłe żony! PM 2017 cz. 11

Cytat:
Napisane przez kaaarii Pokaż wiadomość
Na początku mu chciała powiedzieć wprost, żeby się odpier... bo to nie jego sprawa, ale stwierdziła, że lepiej kulturalnie. A najlepsze jest to, że on i jego żona byli w tym lokalu na sylwestrze i grał ten zespół co my mamy na wesele zarezerwowany i było wszystko cudownie, tak się wytańczył itp, a teraz nagle, że sala do dupy bo nie jest kameralnie tylko ładna i przestronna, a zespół grał więcej nowszych kawałków niż starych i nie bawił gości na sylwestrze. Na Sylwestra byli zamówieni przecież po to, żeby grać i śpiewać a nie bawić gości i wymyślać zabaw. Masakra...
masakra co za ludzie -_- Nie przejmuj się tym, chyba widocznie mu się nudzi i wgl to nie jego wesele tylko wasze! Główka do góry i pamiętaj, że nigdy wszystkim nie dogodzisz
koolorowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-18, 16:16   #992
nivea91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość
Myślę że dobra wizażystka również nie nauczy się wszystkiego na rocznym kursie/szkole również musi się wielu rzeczy sama nauczyć, szlifować swoje umiejętności.

Ja płaciłam za makijaż 120 zł. Dużo, nie dużo, czy to ważne? Jeden taki dzień w życiu jest

Kopnął Cię ktoś kiedyś w tyłek?
Jak możesz przez jakiegoś idiotę się zamartwiać
Twoja mama ma rację! I nie słuchaj idiotów tylko siebie, swojego rozumu i Tż
A ludzie zawsze coś krytykują, nie dogodzisz. To Wasz dzień więc olej innych
Co nie zmienia faktu że nie można postawić znaku równości między wizażysta a elektrykiem.
Z resztą każdy i tak zapłaci tyle ile będzie uważał
Stary 2016-01-18, 16:18   #993
możdżulek
Zadomowienie

GG do możdżulek

Cytat:
Napisane przez malgosiaw123 Pokaż wiadomość
Wolę iść na salę,która Twoim zdaniem jest "nudziarska" niż całe wesele martwić się co to będzie po weselu jak będę rozliczać się z właścicielami. Na sali na której mam wesele byliśmy na wielu weselach, nasi znajomi chodzą tam na Sylwestra no i co z tego Każde wesele jest inne i wyjątkowe, jest inna atmosfera, inni ludzie,często inna orkiestra. Dziwi mnie,że tak na to patrzysz. Tym bardziej,że od wesela siostry TŻ do Waszego będzie ponad 3 lata jak byli na tej sali,a to bardzo dużo.
Cytat:
Bardzo mądrze myśli Ja moją salę znam na wylot,od kilkunastu lat są tam wesela, nigdy nie bylo problemów i jest sprawdzona,bo my tam chodzimy i duzo znajomych i rodziny mialo tam wesela i nie bylo żadnych problemów. Dla mnie to ważne,bo dzięki temu nie martwię się,że ze strone sali coś będzie nie tak.[COLOR="Silver"]

Im dłużej o tym myślę, tym bardziej jestem za sprawdzoną salą. Masz rację, głupio obstawać przy czymś tylko dlatego, że wizualnie się podoba.

Cytat:
Idź. Ja to nie rozumiem tych dylematów Kiedyś też może taka byłam,że się nieswojo czułam,ale to jak byłam w gimnazjum. Później to miałam gdzieś czy ktoś się patrzy,że ja pierwszy raz i czegoś nie potrafię zrobić czy coś. Na pewno tam będzie ktoś kto w razie czego pokaże Ci jak robić dane ćwiczenia. Rozeznasz teren [COLOR="Silver"]

[SIZE=1]---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o

No ja jak zrezygnowałam ze slodzenia kawy i herbaty to teraz jak mam poslodzoną chociaż pół łyżeczki to jest dla mnie za slodkie
Ale nie mogłabym byc na tym detoksie, ani zrezygnować z przetworów mlecznych W ogole nie mogłabym być na ścisłej diecie. Za bardzo lubię jeść

---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ----------

Ja ważę grubo ponad 60, także spoko
Ja się zawsze głupio czuję, jak gdzieś idę pierwszy raz. Ale tylko przez 5 min
Ważę 63 i nie potrafię żyć bez słodyczy

Cytat:
Napisane przez muszkaaa8 Pokaż wiadomość
Zebrałam się dzisiaj i zrobiłam do końca pudełeczko na obrączki
efekt końcowy mi się bardzo podoba
Cytat:
Napisane przez Balkonikowa Pokaż wiadomość
Cudeńko <3
Hmm i teraz kolejny podpunkt do mojej listy weselnej Będę myśleć nad jakimś patentem na takie pudełko

:
Piękne, ja też mam zamiar robić sporo rzeczy sama. Uwielbiam DIY

Cytat:
Napisane przez muszkaaa8 Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczynki

A ja uwielbiam takie właśnie drobne szczegóły i w miarę możliwości będę sama robiła takie rzeczy
Następne na liście są kieliszki do szampana dla nas

Pudełko kupiłam w Emipku za jakieś 20 czy 25 zł, było już takie wyżłobione
z tektury z papierowych ręczników są te 'rury' i na to materiał który miałam w domu i koronkę którą też miałam
Super pomysł!

Ja dopiero wstałam po nocy godzinę temu. Zaraz idziemy do tesciow obgadac jak to bylo z ta sala bo to oni robili wesele siostry tzta glownie. My sami odkladamy kase zobaczymy jak organizacja i jutro sie chyba przejedziemy
możdżulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-18, 16:19   #994
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Na początku mu chciała powiedzieć wprost, żeby się odpier... bo to nie jego sprawa, ale stwierdziła, że lepiej kulturalnie. A najlepsze jest to, że on i jego żona byli w tym lokalu na sylwestrze i grał ten zespół co my mamy na wesele zarezerwowany i było wszystko cudownie, tak się wytańczył itp, a teraz nagle, że sala do dupy bo nie jest kameralnie tylko ładna i przestronna, a zespół grał więcej nowszych kawałków niż starych i nie bawił gości na sylwestrze. Na Sylwestra byli zamówieni przecież po to, żeby grać i śpiewać a nie bawić gości i wymyślać zabaw. Masakra...
Po co w ogóle bierzesz jego zdanie pod uwagę. Niech sobie swoim dzieciom wybiera salę i zespół. Jak mu się nie podoba,może wesele spędzić na dworzu ze słuchawkami w uszach Niedługo to zanim wybierze się sale to trzeba bedzie poddac to wszystko pod głosowanie potencjalnych gości.

Piszesz dalej,że na początku było Ci przykro-mnie by w ogóle nie było Mnie moja sala się podoba jak i zespół,a że komuś nie pasuje to trudno. Przykro by mi było jakbym wzięła pierwszy lepszy zespół,nie ten który chce i każdy mówił,że jest zły,pogłębiając moje wątpliwości.
malgosiaw123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-18, 16:19   #995
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Wiem, wiem Teraz już olałam, tylko na początku było przykro. Bo nawet jeśli mi się coś nie podoba to zachowuje krytykę dla siebie, ważne, żeby komuś kto to chce się podobało mi nie musi
Wiesz, widocznie ten facet nie ma odrobiny taktu
A to że mu się sala nie podoba bo jest duża to
Na swoje wesele niech zaprosi swojego kolegę jak tak bardzo chce

Cytat:
U mnie na początku grają jakieś pieśni, a marsza na końcu po ave maryja
O widzisz A u nas i na początku i na końcu to samo chyba
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-18, 16:21   #996
kaaarii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez koolorowana Pokaż wiadomość
masakra co za ludzie -_- Nie przejmuj się tym, chyba widocznie mu się nudzi i wgl to nie jego wesele tylko wasze! Główka do góry i pamiętaj, że nigdy wszystkim nie dogodzisz
Teraz już się nie przejmuje, ale na początku było przykro. I wydaje mi się, że tu chodzi o to, że nie bierzemy zespołu jego kolegi. Tyle, że jeśli inny nam się podoba bardziej i jest prawie tysiąc zlotych tańszy to chyba wiadomo, że weźmiemy ten
kaaarii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-18, 16:22   #997
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez VinVinara Pokaż wiadomość
Mój Tz powiedział wczoraj, ze bardzo by chciał wejść do kościoła jak już wszyscy w nim będą. A wyjść jak wszyscy będą na zewnątrz. Nie sądziłam, ze on myśli o takich małych rzeczach
U mnie zawsze tak jest
Zanim Para Mloda przyjmie życzenia od księdza i wyjdzie z kościoła to wszyscy czekają już na dworzu
Stary 2016-01-18, 16:23   #998
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez nivea91 Pokaż wiadomość
Co nie zmienia faktu że nie można postawić znaku równości między wizażysta a elektrykiem.
Z resztą każdy i tak zapłaci tyle ile będzie uważał
Chyba między żadnym zawodem tego zrobić nie można

Oczywiście, jedna znajdzie fajną makijażystkę za 200zł, a druga równie fajną makijażystkę za 70zł
Stary 2016-01-18, 16:23   #999
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
U nas grają marsz. Ale myślę że jak chcesz coś innego to też zagrają
Na PM'14 niektóre dziewczyny miały piosenki 'na wejście' tj pieśni.
No właśnie tam nie było żadnych specjalnych ustaleń,więc chyba powinni zagrać Marsza? Nie pamiętam już jak ten ksiądz tłumaczył,bo przyznam szczerze,że malo go słuchałam
Stary 2016-01-18, 16:24   #1000
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie na początku grają jakieś pieśni, a marsza na końcu po ave maryja
O widzisz. Tu też Marsz był właśnie przy wyjściu
Ale w tym roku jak byłam na slubie w tym samym kościele to Mendelson był na wejście
Stary 2016-01-18, 16:25   #1001
kaaarii
Zakorzenienie

Cytat:
Po co w ogóle bierzesz jego zdanie pod uwagę. Niech sobie swoim dzieciom wybiera salę i zespół. Jak mu się nie podoba,może wesele spędzić na dworzu ze słuchawkami w uszach Niedługo to zanim wybierze się sale to trzeba bedzie poddac to wszystko pod głosowanie potencjalnych gości.

Piszesz dalej,że na początku było Ci przykro-mnie by w ogóle nie było Mnie moja sala się podoba jak i zespół,a że komuś nie pasuje to trudno. Przykro by mi było jakbym wzięła pierwszy lepszy zespół,nie ten który chce i każdy mówił,że jest zły,pogłębiając moje wątpliwości.
Nie brałam jego zdania pod uwagę przy wyborze sali czy zespołu. Jestem dosyć wrażliwą osobą i zrobiło mi się przykro po prostu. Ale mama i Filip zaraz ustawili mnie do taktu
Cytat:
Wiesz, widocznie ten facet nie ma odrobiny taktu
A to że mu się sala nie podoba bo jest duża to
Na swoje wesele niech zaprosi swojego kolegę jak tak bardzo chce

O widzisz A u nas i na początku i na końcu to samo chyba
On już po wesele dawno Ale córkę ma 17 letnią także w każdej chwili już coś może być
Stary 2016-01-18, 16:25   #1002
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez możdżulek Pokaż wiadomość
Im dłużej o tym myślę, tym bardziej jestem za sprawdzoną salą. Masz rację, głupio obstawać przy czymś tylko dlatego, że wizualnie się podoba.

Ja dopiero wstałam po nocy godzinę temu. Zaraz idziemy do tesciow obgadac jak to bylo z ta sala bo to oni robili wesele siostry tzta glownie. My sami odkladamy kase zobaczymy jak organizacja i jutro sie chyba przejedziemy
Jasne,tym bardziej,że takie podejście,że sala jest zła,bo robienie tam drugiego wesela w rodzinie jest nudne, jest trochę bez sensu

Gdzie pracujesz?
Stary 2016-01-18, 16:27   #1003
201604261006
Konto usunięte

Czasem patrzę(czytając wizaż), że lepiej nic nikomu nie mówić, nie chwalić się bo ludzie czasem o wszystko mają pretensje. A to za daleko do kościoła, do sali, sala za duża, za mała, za brzydka, zespół źle śpiewa, dj - jak to wesele z dj?! ślub cywilny - przecież to nie ślub!, ten fotograf jest za drogi, weź wujka zdzisia, ona wam zrobi takie same zdjęcia za darmo, patrz jak ona się ubrała! Ślub w plenerze?Jak to?! Za wczesna/późna godzina ślubu, zła data...
Stary 2016-01-18, 16:28   #1004
kaaarii
Zakorzenienie

Cytat:
O widzisz. Tu też Marsz był właśnie przy wyjściu
Ale w tym roku jak byłam na slubie w tym samym kościele to Mendelson był na wejście
Może u nas się coś zmieni i będzie inaczej, bo tak było za starego proboszcza, że na początku pieśń, a na końcu ave maryja i marsz. Sama jestem ciekawa czy coś się zmieniło, ale zobaczę dopiero w sierpniu na ślubie koleżanki
Stary 2016-01-18, 16:29   #1005
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
On już po wesele dawno Ale córkę ma 17 letnią także w każdej chwili już coś może być
Zawsze może odnowić śluby i drugi raz zrobić wesele Córce niech wesele planuje a nie się wtrąca

Dobrze że mama go usadziła

---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ----------

Jak to Tż wujek mówi jak ktoś mu się wtrąca "Ty mi życia nie układaj" zawsze można tak odpowiedzieć
Stary 2016-01-18, 16:33   #1006
kaaarii
Zakorzenienie

Cytat:
Czasem patrzę(czytając wizaż), że lepiej nic nikomu nie mówić, nie chwalić się bo ludzie czasem o wszystko mają pretensje. A to za daleko do kościoła, do sali, sala za duża, za mała, za brzydka, zespół źle śpiewa, dj - jak to wesele z dj?! ślub cywilny - przecież to nie ślub!, ten fotograf jest za drogi, weź wujka zdzisia, ona wam zrobi takie same zdjęcia za darmo, patrz jak ona się ubrała! Ślub w plenerze?Jak to?! Za wczesna/późna godzina ślubu, zła data...
Święte slowa Ja już sama wiem, że więcej już się nikt nie dowie Będziemy wiedzieć tylko my i rodzice, reszta w dniu ślubu

---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ----------

Cytat:
Zawsze może odnowić śluby i drugi raz zrobić wesele Córce niech wesele planuje a nie się wtrąca

Dobrze że mama go usadziła

---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ----------

Jak to Tż wujek mówi jak ktoś mu się wtrąca "Ty mi życia nie układaj" zawsze można tak odpowiedzieć
No pewnie, ja już też jak coś mi powie to będę mówić nie Twoja sprawa
Stary 2016-01-18, 16:40   #1007
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
I najważniejsze-nie idę,bo mi nie zapewnili noclegu

---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ----------

U mnie jakoś nikt na razie nie kręcił nosem..
Ale podejrzewam, że bliżej wesela coś się może zdarzyć od TZ strony,bo moja rodzina wtrącać się na pewno nie będzie
Pewnie teściowa będzie niezadowolona z wianka, dodatkowo nie chcę dzieci niosących obrączek,pewnie też będzie źle No i ten "rustykalny" wystrój Ona taka pedantka to może z nią być problem
Stary 2016-01-18, 16:49   #1008
Laura Rose
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ----------

U mnie jakoś nikt na razie nie kręcił nosem..
Ale podejrzewam, że bliżej wesela coś się może zdarzyć od TZ strony,bo moja rodzina wtrącać się na pewno nie będzie
Pewnie teściowa będzie niezadowolona z wianka, dodatkowo nie chcę dzieci niosących obrączek,pewnie też będzie źle No i ten "rustykalny" wystrój Ona taka pedantka to może z nią być problem
No weź, takie wesele nie pod teściową planujesz?
Laura Rose jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-18, 16:54   #1009
aankaa092
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Laura Rose Pokaż wiadomość
Rozumiem. Troszkę przerąbane, ale jak trzeba pilnować, to nie ma wyjścia.
Te jelita ci na dobre rozregulowała?
Problem w tym ze chyba tak, chociaż nie wiem. Przy ostatnich tabletkach było jak kiedyś przed tymi co mi rozregulowały, ale na razie hormonów nie biore. Wszystko musi się uspokoić, pewnie parę tygodni będę mieć wahania wagi.

If you can dream it, you can do it!
~Walt Disney
Instagram prywatny

Instagram makijażowy
aankaa092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-18, 16:58   #1010
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Święte slowa Ja już sama wiem, że więcej już się nikt nie dowie Będziemy wiedzieć tylko my i rodzice, reszta w dniu ślubu

---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ----------

No pewnie, ja już też jak coś mi powie to będę mówić nie Twoja sprawa
Tak chyba najlepiej

Cytat:
Jakże mogłam zapomnieć o tym jakże istotnym fakcie
Stary 2016-01-18, 17:00   #1011
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Laura Rose Pokaż wiadomość
No weź, takie wesele nie pod teściową planujesz?
Taka ze mnie zła synowa będzie
Stary 2016-01-18, 17:01   #1012
201604261006
Konto usunięte

U nas było zdziwko ze strony teściowej i Tż (!!) jak powiedziałam że nie wychodzę po niego na dwór jak przyjedzie. Ale ona tylko się zdziwiła i nic więcej, a Tż? Mi tu awanturować się próbował
U nas jest taki zwyczaj głupi, że się wychodzi po narzeczonego i świadka, w zwykłej sukience, wita się ich, wita się z gośćmi i dopiero idzie się ubrać w kieckę.
Stary 2016-01-18, 17:04   #1013
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
U nas było zdziwko ze strony teściowej i Tż (!!) jak powiedziałam że nie wychodzę po niego na dwór jak przyjedzie. Ale ona tylko się zdziwiła i nic więcej, a Tż? Mi tu awanturować się próbował
U nas jest taki zwyczaj głupi, że się wychodzi po narzeczonego i świadka, w zwykłej sukience, wita się ich, wita się z gośćmi i dopiero idzie się ubrać w kieckę.

Słyszałam właśnie o tym zwyczaju. U mnie na szczęscie tego nie ma.
Stary 2016-01-18, 17:06   #1014
VinVinara
Zakorzenienie

Ja nie mam zamiaru po nikogo wychodzić

---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ----------

Przecież to on przyjeżdża po mnie, nie?
Stary 2016-01-18, 17:11   #1015
możdżulek
Zadomowienie

GG do możdżulek

Cytat:
Jasne,tym bardziej,że takie podejście,że sala jest zła,bo robienie tam drugiego wesela w rodzinie jest nudne, jest trochę bez sensu

Gdzie pracujesz?
Miałam na myśli bardziej to, że będzie porównywanie, ale w sumie gdzie byśmy nie robili to i tak będzie

Pracuję na stacji benzynowej. Nie jest to praca marzeń, ale w miarę dobrze płacą i mogę podgodzić ze studiami dziennymi (wczesna edukacja, mgr)

Cytat:
O to, to! Dokładnie takie głupie gadanie, a potem i tak wszyscy tańczą i się bawią. No chyba, że jest naprawdę do dupy (znajoma byla niedawno na weselu, gdzie Pm sie upiła, kłóciła sie przy wszystkich z mężem i w ogóle atmosfera kiepska). Ja pytam o zdanie zaufanych osób, które wiem, że popierają moją wizję, jaka by nie była. Np.siostra doradziła mi zespół, bo nie miałam swojego typu. Obejrzałam, posłuchałam i nie żałuję, że zapytałam.

Edytowane przez możdżulek
Czas edycji: 2016-01-18 o 17:16
możdżulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-18, 17:16   #1016
201604261006
Konto usunięte

A u nas właśnie jest. Jeszcze czego! Jakbym w taki upał zleciała z 4 piętra i wleciała z powrotem to bym była cała mokra tylko
Koniec końców wyszło na moje
Stary 2016-01-18, 17:17   #1017
nniee
Zakorzenienie

Cześć w nowym wątku

A ja bym chciała się zobaczyć z TŻ dopiero w kościele
Stary 2016-01-18, 17:18   #1018
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Pracuję na stacji benzynowej. Nie jest to praca marzeń, ale w miarę dobrze płacą i mogę podgodzić ze studiami dziennymi (wczesna edukacja, mgr)

O to, to! Dokładnie takie głupie gadanie, a potem i tak wszyscy tańczą i się bawią.
To chyba studiujemy to samo, tyle że ja licencjat

Trzeba nie słuchać ludzi tylko robić swoje chyba że mówią coś mądrego
Stary 2016-01-18, 17:22   #1019
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Miałam na myśli bardziej to, że będzie porównywanie, ale w sumie gdzie byśmy nie robili to i tak będzie

Jasne,zazdroszczę,że pracujesz Ważne żeby kasa była-tak z mojej perspetywy osoby bezrobotnej

---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ----------

Cytat:
Napisane przez nniee Pokaż wiadomość
Cześć w nowym wątku

A my będziemy się widzieć u mnie w domu. Chcę w tym dniu od samego początku kroczyć z TŻ Juz pod kościół podjechać razem
Stary 2016-01-18, 17:35   #1020
aankaa092
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nivea91 Pokaż wiadomość
Zdecydowanie 2!

Super, takie wyjście będzie najlepsze z tego co piszesz
Wstaw foty jak będziecie mieli już 2

Ty jesteś szczuplutka, ile masz wzrostu?

ja 57 także no
173cm mam wzrostu.
Cytat:
Ja też nie mam zamiaru zapraszać sąsiadow itp Jeśli chodzi o znajomych to tylko takich najbliższych, z którymi utrzymuje systematyczny kontakt

Hej
A mi się dzisiaj dziewczyny wszystkiego odechciało... slubu, wesela itp :/ Brat mojej mamy, który jak zawsze wszystko krytykuje skrytykował mi sale, orkiestrę Mojej mamie powiedział, że jest nie poważna, że nam pozwala brać tą salę i ten zespół... On chciał, żeby grał jego kolega Moja mama mu powiedziała, że to jest sprawa Kariny i Filipa gdzie będzie wesele, kto będzie grał a jak Tobie nie będzie pasować to nie zmusimy Cię na siłę, żebyś był z nimi tego dnia...
Za przeproszeniem cham i prostak. Wszystko rozumiem, ale to nie jego wesele wiec po co się wtrąca?
Cytat:
Mój Tz powiedział wczoraj, ze bardzo by chciał wejść do kościoła jak już wszyscy w nim będą. A wyjść jak wszyscy będą na zewnątrz. Nie sądziłam, ze on myśli o takich małych rzeczach
fajnie, że o takich rzeczach myśli
Cytat:
Ja nie mam zamiaru po nikogo wychodzić

---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ----------

Przecież to on przyjeżdża po mnie, nie?

Cytat:
Napisane przez nniee Pokaż wiadomość
Cześć w nowym wątku

Witam się.
U mnie podobnie

If you can dream it, you can do it!
~Walt Disney
Instagram prywatny

Instagram makijażowy
aankaa092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości