Sierpniowe mamusie 2015 - część 3 :) - Strona 138 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-01-18, 21:07   #4111
majka242007
Zakorzenienie

Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część 3 :)

Cytat:
Napisane przez Jess922 Pokaż wiadomość
Ciekawe. Moze sprobuj znowu za jakis czas

Padlam! przeczytalam to Łukaszowi i tez sie smial Rob wymiata

Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka
Noo dzieci z,, tajemnicami,, sobie nie radza
Ja bylam z Mają w sklepie, kupowalam spodnie... Od kasy odeszlysmy a ta do mnie czy to duzo czy malo zaplacilam bo chyba duzo bo ona ma taki pieniazek w skarbonce tez bla bla bla i tak pytlowala. Wchodzimy do bloku i jej mowie, zeby się nie wygadala bo mężczyźni nie lubią wiedzieć ile kobiety wydają. Weszlysmy do domu, tz od razu do niej,, Maja ile mama wydala,, a ta z grubej rury bo niby tajemnica to powie ze nie pamięta,, a nie wiem dwieście albo pięćset,, faak... A nie mogla powiedziec ze 5dyszek? Hehe

---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ----------

Cytat:

---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ----------

Mam taki deserek, dostalismy i ciekawe czemu on od 6 miesiaca,jak jablko, morele i winogrona mozna od 4 dlatego pytalam o ten winogron

Ooo no to chyba ten kupilam. Serio od 4 lub od 5 miesiąca. A przeczytaj sklad? Nie mam pojecia czemu pisze ze od 6go... Moze bo jest wielki sloik?
majka242007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-18, 21:07   #4112
Jess922
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez majka242007 Pokaż wiadomość
Ja bylam z Mają w sklepie, kupowalam spodnie... Od kasy odeszlysmy a ta do mnie czy to duzo czy malo zaplacilam bo chyba duzo bo ona ma taki pieniazek w skarbonce tez bla bla bla i tak pytlowala. Wchodzimy do bloku i jej mowie, zeby się nie wygadala bo mężczyźni nie lubią wiedzieć ile kobiety wydają. Weszlysmy do domu, tz od razu do niej,, Maja ile mama wydala,, a ta z grubej rury bo niby tajemnica to powie ze nie pamięta,, a nie wiem dwieście albo pięćset,, faak... A nie mogla powiedziec ze 5dyszek? Hehe

Stary 2016-01-18, 21:08   #4113
majka242007
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ----------

Ooo no to chyba ten kupilam. Serio od 4 lub od 5 miesiąca. A przeczytaj sklad? Nie mam pojecia czemu pisze ze od 6go... Moze bo jest wielki sloik?
Tzn nie od a po
Stary 2016-01-18, 21:08   #4114
MsLullaby
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ----------

Mam taki deserek, dostalismy i ciekawe czemu on od 6 miesiaca,jak jablko, morele i winogrona mozna od 4 dlatego pytalam o ten winogron

A w składzie ma tylko te owoce?

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-18, 21:09   #4115
Jess922
Zakorzenienie

Cytat:

Łukasz zasugerowal, ze moze dlatego bo miks. Sklad jablka,morele,marchewka,s ok z bialych winogron, skrobia pszenna bezglutenowa,skrobia kukurydziana, wit C. Moze przez te skrobie?

Stary 2016-01-18, 21:10   #4116
candy02
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Mravka Pokaż wiadomość
Dziekuje serdecznie za zyczenia Przepraszam jesli ktorąs z Was pominelam,ale nie wiem dlaczego nie wszystko co zaznaczam mi cytuje ;/

Myslalam o tym jak tam Twoje wychodne. Baardo sie ciesze,ze tak udane bylo. Wiedzialam,ze chlopaki sobie poradza
Widzisz nic tylko wychodzic!

dziekuje serdecznie. No wiesz to nie 18-nastka coby sie chwalic,wiec tak cichaczem świetowalam

Dziękuje bardzo

dziękuje

o tak zdecydowanie taki wyjazd pozwolilby sie zresetowac
Dziękuje Ci bardzo~! a dla Matiego najlepsze z okazji pol roczku!

hehe dobry patent ;p ale gryzie gryzie,czy tak tylko zlapie mocniej?
dziekuje serdecznie

oo super Maxio~! a ktory Mu wyszedl?

Dziekuje bardzo
mam nadzieje,ze u Ciebie sytuacja sie jakoś poprawila, caly czas trzymam mocno kciuki aby sie poukladalo

Bardzo dziekuje

hehe popatrz,a ja odkad wprowadzilam sloiczki zauwazylam miej bąkow! zdecydowanie Mu sluzy rozszerzanie diety. To samo mialam z Robem. Jak widac co dziec to inne reakcje

Dziewczyny mam nietypowy "problem". Adasko jest lasuch ,ale już ktorys raz z kolei odmowil zjedzenia sloiczka z owocem, a warzywa wtrynia. Oczywiscie ciesze sie, ale jednak chcialabym aby takze zjadl owoce(zwlaszcza,ze Go przytyka troche). Ni hu hu jednak nie chce. Pluje,wysuwa. Jak tylko dostaje sloik z warzywem to wsuwa tak,ze az pokrzykuje na mnie i buzie rozdziawia jak u dentysty
A dziękujemy za życzenia
Ja ostatnio wymieszalam dynie z jablkiem i smakowało.
A mnie to smakuja te sloiczki i czasem podjem cos od Matiego

Cytat:
Jak się czuje po szczepieniu?
Co do badań, może i dobrze niech robią wszystko po kolei. Na pewno nie zaszkodzą.

Po szczepieniu dobrze. W momencie ukłucia zapłakał i na tym koniec.
Jutro jedziemy do szpitala i zrobimy wszystkie badania. Oprocz usg glowki, bo na to musimy sie umowic. Ale oczywiście za wszystko płacimy bo prywatnie chodzimy. A slyszalam, że oznaczenie poziomu D3 jest bardzo drogie.

Łaaał super!
A moj nadal tylko na boczki :-/

Cytat:
A ta dupke tez unosi. I nóżki próbuje dac pod brzuch ale rzadko i nie za bardzo mu to idzie.
Raz usiadl u Mai i ja do tej pory nie wiem jakim cudem. Wrzucalam zdjęcie. Chyba to bylo przez przypadek. Bo kilka razy go juz u niej tak kladlam i nic. A mowila ze obrócił sie na bok i tak noge wgramolil pod brzuch i ciągnął sie za poduszkę.
Ja pokazalam Mateuszkowi jak ma sie bujac. Jak lezal na brzuszku to wsadzilam mu dłonie pod brzuszek i klatę i zaczęłam bujać. Od razu załapał. Do tego stopnia, że zamiast spać to odwraca sie na brzuszek i id razu na czworakach i buja się i wędruje po łóżeczku. A obracanie z plackow na brzuszek też mu pokazywalam
Chyba muszę opuścić łóżeczko na najniższy poziom...
candy02 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-18, 21:13   #4117
majka242007
Zakorzenienie

Cytat:
Łukasz zasugerowal, ze moze dlatego bo miks. Sklad jablka,morele,marchewka,s ok z bialych winogron, skrobia pszenna bezglutenowa,skrobia kukurydziana, wit C. Moze przez te skrobie?

Oo to nie ja mialam,, zwykly,, sklad... Chyba, juz zglupialam.
Stary 2016-01-18, 21:15   #4118
Jess922
Zakorzenienie

Cytat:
Oo to nie ja mialam,, zwykly,, sklad... Chyba, juz zglupialam.
Obstawiam obecnosc tych skrobii. Zjedlismy go przed chwila z Łukaszem

Stary 2016-01-18, 21:19   #4119
majka242007
Zakorzenienie

Cytat:
Obstawiam obecnosc tych skrobii. Zjedlismy go przed chwila z Łukaszem

Hahaha ekspresowo ;-)
Az pójdę do rossmana i sprawdzę.

---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ----------

Tylko juz nie dziś ;-)
Stary 2016-01-18, 21:20   #4120
Jess922
Zakorzenienie

Cytat:
Hahaha ekspresowo ;-)
Az pójdę do rossmana i sprawdzę.

---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ----------

Tylko juz nie dziś ;-)
ale nie urwalo smakiem

Stary 2016-01-18, 21:22   #4121
majka242007
Zakorzenienie

Adas spi dziś od 18:30. Te 8 godz aktywnosci wychodzi super. Nigdy mi przed 19 nie zasypial. Wrecz balam sie go kłaść tak bo by byla murowana pobudka o 4-5. A teraz. Zupełnie inaczej. Mam wiecej czasu dla Mai i siebie. A rano spi do 7-8 i tak.

---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ----------

Cytat:
ale nie urwalo smakiem

Mi smakuje jablko z dynia
Stary 2016-01-18, 21:23   #4122
sandeo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez roxana_lu Pokaż wiadomość
Co za dzien... Rano mi tż tak podniósł cisnienie, ze cały dzien chodziłam podminowana. Ale przynajmniej on sie zreflektował, pomógł posprzątać... i teraz wrócił z basenu z juniorem i mowi, ze ma niespodziankę ale mi powie jutro a, ze ja do niecierpliwcow okropnych należę to co zrobiłam ? rzuciłam fochem. zlitował sie i powiedział. Jedziemy w lutym na ferie do Austrii okazało sie, ze chrzestna Julki tez sie wybiera (a jeżdżą w te same miejsce co my) i tż podłapał temat i zamówił ta sama miejscowość, ten sam hotel. Kolejny raz baseny termalne i co... ? Blogi spokoj i odpoczynek...
Ale zeby nie było tak kolorowo to juz dzis wiem, ze zas sie popsują relacje z teściami kolejny rok z rzędu wyjeżdżamy z kraju na teściowej urodziny i znow nie bedzie nas na "imprezie"... Foch po całości, juz to widze

---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ----------

Ojej...
Co bedzie chłopak marnował życie na spanie
Julia zasnela po 18:00 i tez sie chwile temu obudzila, myslalam, ze znow cos nie tak ale nie wchodziłam jej w zasięg wzroku, pogadała przez 15 minut do karuzeli i zasnela. Uf.
Ale super! To pewnie juz odliczasz dni co? Ja juz sie nie mogę doczekać naszych lutowych wakacji we Włoszech

Cytat:
A jeszcze Wam powiem jak to Robowi mozna powierzyć tajemnice. Dzien przed urodzinami wola mnie wieczorem do siebie i mowi,ze cos mi chce na ucho pwiedziec "mamusiu dostaniesz taki maly komputerek", ja pytam "a skad to wiesz?" On"Od tatusia", ja" ale to chyba miala być tajemnica prawda?" On" no miala,ale moja buzia tak bardzo chciala Ci powiedzieć"
Hihi uroczy
Stary 2016-01-18, 21:29   #4123
Jess922
Zakorzenienie

Cytat:
Adas spi dziś od 18:30. Te 8 godz aktywnosci wychodzi super. Nigdy mi przed 19 nie zasypial. Wrecz balam sie go kłaść tak bo by byla murowana pobudka o 4-5. A teraz. Zupełnie inaczej. Mam wiecej czasu dla Mai i siebie. A rano spi do 7-8 i tak.

---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ----------

Mi smakuje jablko z dynia
Mi tez

Stary 2016-01-18, 21:35   #4124
niziolek86
Raczkowanie

Cytat:
dziekuje
wlasnie kurka chcialam te marchew ograniczyć,bo zatwardzająca;/
Ale chyba masz racje,sprobuje Go trochę oszukac
Dawalam już rozne: jablko,gruszka,morela,sli wka(wybieralam te nie zatwardzajace)

pluje tym dalej niz widzi,wypycha jezykiem i się krzywi ;/ . Raz jeden jedyny skusil sie na jablko+sliwka ale duza ilosc to to nie byla.Liczylam na efekt WOW( ze Go przegoni troche),ale nic takiego sie nie zdazylo ;/

Dynia,marchew,cukinia,pas ternak....wszystko wcina,az milo. Tylko te owoce. Nie wiem co Mu nie pasi
To jeszcze ja!Wszystkiego co najlepsze! Spełnienia marzeń i pociechy z chłopaków!
Mój Adaś narazie próbował jabłka, ale szału nie zrobiło, a ja je tak lubie!

Cytat:
A jeszcze Wam powiem jak to Robowi mozna powierzyć tajemnice. Dzien przed urodzinami wola mnie wieczorem do siebie i mowi,ze cos mi chce na ucho pwiedziec "mamusiu dostaniesz taki maly komputerek", ja pytam "a skad to wiesz?" On"Od tatusia", ja" ale to chyba miala być tajemnica prawda?" On" no miala,ale moja buzia tak bardzo chciala Ci powiedzieć"

---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ----------

fakt masz racje! zupelnie zapomnialam,a przeciez dalam Mu taki sloiczek raz. Musze zatem kupic sama dynie znowu,bo juz nie mam po tym jak skosztowal. Moze ja Mu do kazdego owocu bede te nieszczesna marchew pakowac?
Haha, Rob jest boski!
Adaś nie lubi marchewki,co dziwne.

Cytat:

Haha z Majki to też jest agentka

Cytat:
ale nie urwalo smakiem

Ja uwielbiam te owocowe słoiczki, kiedyś namiętnie je pochłaniałam
niziolek86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-18, 21:37   #4125
Jess922
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niziolek86 Pokaż wiadomość
To jeszcze ja!Wszystkiego co najlepsze! Spełnienia marzeń i pociechy z chłopaków!
Mój Adaś narazie próbował jabłka, ale szału nie zrobiło, a ja je tak lubie!

Haha, Rob jest boski!
Adaś nie lubi marchewki,co dziwne.

Haha z Majki to też jest agentka

Ja uwielbiam te owocowe słoiczki, kiedyś namiętnie je pochłaniałam
A u mnie wieksza ilosc powoduje zaslodzenie i chwilowy bol glowy moze to dziwnie brzmi, ale tak mam.

Stary 2016-01-18, 21:39   #4126
magdowe
Zadomowienie

U mnie nic nie powoduje zaslodzenia;-) niestety!
magdowe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-18, 21:42   #4127
niziolek86
Raczkowanie

Cytat:
A u mnie wieksza ilosc powoduje zaslodzenie i chwilowy bol glowy moze to dziwnie brzmi, ale tak mam.

Ooo, to ja nigdy czegoś takiego nie miałam, w ogóle od kiedy karmię pojęcia takie jak "zasłodzenie" albo "nie jestem już głodna" nie istnieją, pochłaniam wszystko jak odkurzacz i wiecznie jestem " na głodzie"

Roxi ale zazdroszcze wyjazdu

---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ----------

Cytat:
Napisane przez magdowe Pokaż wiadomość
U mnie nic nie powoduje zaslodzenia;-) niestety!
Ha! Witam w klubie
niziolek86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-18, 21:47   #4128
kasperka
Zakorzenienie

Cytat:
Jak dziś wasz dzień wygladal?

Wstal o 8, 10:40-11:40 1 drzemka,
Potem nas nie bylo w domu.Specjalnie wyszlam z domu wczesniej(godz .13) zeby chociaz godzinke sie przespal. Nie jechalam autem, bo on mi zasnie w foteliku, a przy wyciaganiu, albo jak zaparkuje to juz po spaniu
Dopiero jak wracalam zasnal od godz 15:15-15:45🙄
Postanowilam go wczesniej polozyc na noc i po umyciu i karmieniu zasnal, spal od 19 do godz.,20.
O godz. 20 znowu kp i zasnal na 30 min i do tej pory nie spi
kasperka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-18, 21:50   #4129
magdowe
Zadomowienie

To bardzo mało. Jak by mój terrorysta tak spał to bym oszalala;-)

---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ----------

Cytat:
Napisane przez niziolek86 Pokaż wiadomość
Ooo, to ja nigdy czegoś takiego nie miałam, w ogóle od kiedy karmię pojęcia takie jak "zasłodzenie" albo "nie jestem już głodna" nie istnieją, pochłaniam wszystko jak odkurzacz i wiecznie jestem " na głodzie"

Roxi ale zazdroszcze wyjazdu

---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ----------

Ha! Witam w klubie
He he piateczka
magdowe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-18, 21:51   #4130
kasperka
Zakorzenienie

Cytat:
Masakra

Oo nastepna sie zarazila niespaniem

---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------

A winogron juz moga?

Haha
Ty sie nabijasz a przyznaj sie czy Alanek spi ?

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ----------

Cytat:
Napisane przez magdowe Pokaż wiadomość
To bardzo mało. Jak by mój terrorysta tak spał to bym oszalala;-)

---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ----------

He he piateczka

No strasznie mało
kasperka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-18, 22:02   #4131
majka242007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasperka Pokaż wiadomość
Wstal o 8, 10:40-11:40 1 drzemka,
Potem nas nie bylo w domu.Specjalnie wyszlam z domu wczesniej(godz .13) zeby chociaz godzinke sie przespal. Nie jechalam autem, bo on mi zasnie w foteliku, a przy wyciaganiu, albo jak zaparkuje to juz po spaniu
Dopiero jak wracalam zasnal od godz 15:15-15:45🙄
Postanowilam go wczesniej polozyc na noc i po umyciu i karmieniu zasnal, spal od 19 do godz.,20.
O godz. 20 znowu kp i zasnal na 30 min i do tej pory nie spi
Wiec pewnie brakowalo 3 drzemki to raz. Zrobil ja od 19 a teraz potrzebuje przerwe miedzy 3 drzemka a pojsciem spac. Moim zdaniem o 21 powinna byłaś go położyć. Adam też ma często oczy jak 5zl i sie chichra, klade go i odpływa w 3 minuty.... Dobra, to myślę ze dzis juz,, dzien stracony,, jutro jeszcze raz ;-) pomoge ci tylko pisz :-* u mnie sie super sprawdza, poprobuj jeszcze. Choc te 7 dni. A nóż sie uda... Bo bywalo juz fajnie.
Stary 2016-01-18, 22:05   #4132
MsLullaby
Zakorzenienie

U nas była przed 9 drzemka 40 minut potem po 11 tez gdzieś tyle a o 14 zasnął na godzinę. Na noc zasnął o 18:30 i w ciągu dwóch godzin obudził się 3 razy ale mleko wystarczyło żeby znów zasnął

Adrianek
30.07.2015
Stary 2016-01-18, 22:10   #4133
majka242007
Zakorzenienie

Kasperka a powiedz mi jeszcze kiedy jeść mu dajesz? Tuż przed drzemką?
Bo ja zauważyłam ze dawalam Adamowi jesc jak wstał to np po okolo godzinie no i od jedzenia mijalo ok 30-40 min i do spania. Gorzej zasypial i krócej spal. Teraz robie tak ze karmie go 10min przed polozeniem na drzemkę i jest duzo lepiej. Przestawienie by jadl nie w polowie aktywności miedzy drzemkami a przed drzemką tez zajelo mi dwa dni. I by nie byl glodny to po drzemce daje cos lekkiego np owoc, sok albo zje mniej mleka bo jeszcze nie jest glodny itd a przed samą drzemka zjada fajnie zupe czy cos takiego, warzywo... I lepiej śpi.

---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
U nas była przed 9 drzemka 40 minut potem po 11 tez gdzieś tyle a o 14 zasnął na godzinę. Na noc zasnął o 18:30 i w ciągu dwóch godzin obudził się 3 razy ale mleko wystarczyło żeby znów zasnął
A budzi sie w sensie wybudza czy na papu tylko?
Stary 2016-01-18, 22:11   #4134
roxana_lu
Zakorzenienie

Sierpniowe mamusie 2015 - część 3 :)

Cytat:
Masakra

Oo nastepna sie zarazila niespaniem

---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------

A winogron juz moga?

Nawet mi nie mow... Teraz usnęła
Ale tż sie nią zajmował wiec miałam spokoj

Cytat:
Napisane przez sandeo Pokaż wiadomość
Ale super! To pewnie juz odliczasz dni co? Ja juz sie nie mogę doczekać naszych lutowych wakacji we Włoszech

Hihi uroczy

No juz nie moge sie doczekac a to dlatego, ze to super opcja dla mnie. Tż z juniorem całymi dniami pluskają sie w basenie, Julia tez sie wyszaleje w wodzie, pozniej mleko i spi jak aniołek a ja w tym czasie sobie z nią siedzę na leżaku i mam czas dla siebie. Do tego spacery, łyżwy i blogi relax. Śniadanie i kolacja w hotelu, czasami jakis lunch na mieście. Nie musze myślec o zakupach, o tym co ugotować na obiad i jeszcze mi pokoj posprzątają no zyc nie umierać
A Wy gdzie dokładnie jedziecie? I kiedy?

Synuś i Córcia

Edytowane przez roxana_lu
Czas edycji: 2016-01-18 o 22:13
roxana_lu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-18, 22:12   #4135
MsLullaby
Zakorzenienie

Cytat:
Kasperka a powiedz mi jeszcze kiedy jeść mu dajesz? Tuż przed drzemką?
Bo ja zauważyłam ze dawalam Adamowi jesc jak wstał to np po okolo godzinie no i od jedzenia mijalo ok 30-40 min i do spania. Gorzej zasypial i krócej spal. Teraz robie tak ze karmie go 10min przed polozeniem na drzemkę i jest duzo lepiej. Przestawienie by jadl nie w polowie aktywności miedzy drzemkami a przed drzemką tez zajelo mi dwa dni. I by nie byl glodny to po drzemce daje cos lekkiego np owoc, sok albo zje mniej mleka bo jeszcze nie jest glodny itd a przed samą drzemka zjada fajnie zupe czy cos takiego, warzywo... I lepiej śpi.

---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------

A budzi sie w sensie wybudza czy na papu tylko?
Zazwyczaj wystarczy nakarmić żeby zasnął lub przytulic

Adrianek
30.07.2015
Stary 2016-01-18, 22:13   #4136
Ambiwalentna29
Wtajemniczenie

mravka dali radę..dali! Super wyjazd był...szkoda,że to już przeszłość czułam się jakbym przezywałam drugi raz panienski tak szalałyśmy z dziewczynami!
Rob ale mały agent

majka hehe podobno źle nie wyglądałam
Stary 2016-01-18, 22:14   #4137
majka242007
Zakorzenienie

Cytat:
Zazwyczaj wystarczy nakarmić żeby zasnął lub przytulic
E to fajnie przecież. Adam tez się przebudza a raczej postekuje na mnie co by butle dać.
Z tego co kojarzę to tylko Julka Roksany nie je w nocy tyle ile śpi.

---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ----------

Cytat:
Napisane przez Ambiwalentna29 Pokaż wiadomość
mravka dali radę..dali! Super wyjazd był...szkoda,że to już przeszłość czułam się jakbym przezywałam drugi raz panienski tak szalałyśmy z dziewczynami!
Rob ale mały agent

majka hehe podobno źle nie wyglądałam
Mialam na mysli to twoje odciaganie hehe
Stary 2016-01-18, 22:15   #4138
MsLullaby
Zakorzenienie

Cytat:
E to fajnie przecież. Adam tez się przebudza a raczej postekuje na mnie co by butle dać.
Z tego co kojarzę to tylko Julka Roksany nie je w nocy tyle ile śpi.

---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ----------

Mialam na mysli to twoje odciaganie hehe
No ja od września 2013 przespalam tylko jedną noc tak ze się położyłam wieczorem a obudziłam dopiero rano

Adrianek
30.07.2015
Stary 2016-01-18, 22:20   #4139
majka242007
Zakorzenienie

Cytat:
No ja od września 2013 przespalam tylko jedną noc tak ze się położyłam wieczorem a obudziłam dopiero rano
Współczuje, serio. Ale szczerze mówiąc ja przy Mai nie spałam a dobre 4 lata. Nigdy. Ani pół nocy. Chyba ze była z dziadkami na wakacjach lub ex małż ją zabrał gdzieś a nie moglam jechac bo praca. Do ponad 4 lat mnie wolała, siku, piciu, buzi itd. Potem juz mialam dosyć. Od kad sie wyprowadzilysmy to sie nauczyła zeby nie wołać. To z 5 lat miała jak sie udalo w 100% wyplenic niepotrzebne wolanie. A w nocy wstaje do tej pory ze dwa, trzy razy ewentualnie cztery lub 10. Ale nie woła.
Stary 2016-01-18, 22:24   #4140
MsLullaby
Zakorzenienie

Cytat:
Współczuje, serio. Ale szczerze mówiąc ja przy Mai nie spałam a dobre 4 lata. Nigdy. Ani pół nocy. Chyba ze była z dziadkami na wakacjach lub ex małż ją zabrał gdzieś a nie moglam jechac bo praca. Do ponad 4 lat mnie wolała, siku, piciu, buzi itd. Potem juz mialam dosyć. Od kad sie wyprowadzilysmy to sie nauczyła zeby nie wołać. To z 5 lat miała jak sie udalo w 100% wyplenic niepotrzebne wolanie. A w nocy wstaje do tej pory ze dwa, trzy razy ewentualnie cztery lub 10. Ale nie woła.
To często bardzo się budzi

Adrianek
30.07.2015
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości