Mamusie lutowe 2016 ♥ to już VI część naszego wątku! - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-01-19, 11:42   #811
Dzaasti
Rozeznanie

Dot.: Mamusie lutowe 2016 ♥ to już VI część naszego wątku!

Macie się dziewczyny z tymi odwiedzinami... zastanawiam się jak to będzie u mnie... bo jeśli chodzi o moich rodziców i teściów to prawie pewne, że przyjadą... ale jeszcze to jesten w stanie przetrawić... co do rodzeństwa mojego i tż, to mam nadzieję, że będą w miarę domyślni i darują sobie wizytę w szpitalu... chociaż kto wie w sumie moi mogliby wpaść... ale zaraz tż walnie focha, że moi to mogą a jego braciszek nie a dalsza rodzina podejrzewam, że będzie miała w nosie to czy urodziłam, czy nie
Stary 2016-01-19, 11:45   #812
MamaKarolci28
MamaKarolci28

Dot.: Mamusie lutowe 2016  to już VI część naszego wątku!

Przyszedł mi wozek ale jego nie biorę, straż cała prawa strona w rysach. Dzwonię tam jak to wyglada ze produkt jest jak zużyty i zadam albo nowego produktu albo negocjacji ceny, babka mi mówi ze to ostatni egzemplarz jak maja i narazie nie zapowiada sie ze bedą mieli je. A cenę jaka mogą zaproponować to 60 zł mniej, śmiech na sali ta jej negocjacja przy takiej kwocie za wozek,
MamaKarolci28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-19, 11:47   #813
figa84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dzaasti Pokaż wiadomość
Macie się dziewczyny z tymi odwiedzinami... zastanawiam się jak to będzie u mnie... bo jeśli chodzi o moich rodziców i teściów to prawie pewne, że przyjadą... ale jeszcze to jesten w stanie przetrawić... co do rodzeństwa mojego i tż, to mam nadzieję, że będą w miarę domyślni i darują sobie wizytę w szpitalu... chociaż kto wie w sumie moi mogliby wpaść... ale zaraz tż walnie focha, że moi to mogą a jego braciszek nie a dalsza rodzina podejrzewam, że będzie miała w nosie to czy urodziłam, czy nie
też miałam tą nadzieję przy poprzedniej ciąży... kilka h po wyjściu ze szpitala legła w gruzach

---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ----------

Cytat:
Napisane przez MamaKarolci28 Pokaż wiadomość
Przyszedł mi wozek ale jego nie biorę, straż cała prawa strona w rysach. Dzwonię tam jak to wyglada ze produkt jest jak zużyty i zadam albo nowego produktu albo negocjacji ceny, babka mi mówi ze to ostatni egzemplarz jak maja i narazie nie zapowiada sie ze bedą mieli je. A cenę jaka mogą zaproponować to 60 zł mniej, śmiech na sali ta jej negocjacja przy takiej kwocie za wozek,
Ty brałaś dla bliźniaków? Dobrze kojarzę?
60zł to faktycznie kiepsko...
figa84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-19, 11:47   #814
agaczilla21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
Jak ja bym chciała mieć twój power! !!

Ja to chyba zrobię wyczyn i wstawię chleb do wypiekacza
Oddam swój power jak w zamian przyjmiesz dodatkowo ode mnie trochę kilo

Cytat:
Napisane przez figa84 Pokaż wiadomość
ale my tu z sił opadamy, a Ty byś nas wszystkie wykarmiła
Oj tam oj tam jak mi nikt nie przeszkadza to bym i cały dzień mogła coś robić a która głodna to zapraszam
agaczilla21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-19, 11:49   #815
ja :)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elena_22 Pokaż wiadomość
To ja od dzisiaj tez się kawkuję doustnie i zewnętrznie .

Ja- robisz zakwas na chlebie? ciekawe, jak ten bez wychodzi?

---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ----------

Idę odpoczac trochę, bo ten brzuch boli coraz bardziej
Tak, dodaje kromke, szybciej sie zakwasza Ale ponoc bez tez wychodzi

---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ----------

Cytat:
Napisane przez mamusiaczek Pokaż wiadomość

Gratulacje!! Witaj maleńka!! Czekamy na fotkę

No no Tylko mój tż średnio przekonany
Spacerki też odstawiam, ale póki co takie 2 km

Jeszcze ciut

Udanej wizyty!
Ja tez narazie takie krotkie, pogoda nie zacheca..
Moj TZ juz zaciera rece
ja :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-19, 11:51   #816
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agaczilla21 Pokaż wiadomość

Oj tam oj tam jak mi nikt nie przeszkadza to bym i cały dzień mogła coś robić a która głodna to zapraszam

Mogę brać
I tak bije rekordy
Żeby z 45 do 65 dobić

Jestem nie paula a orka I II

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-19, 11:54   #817
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez esor Pokaż wiadomość
Ja również nie będę karmić przy tesciach przy moim tacie też raczej nie.

Co do odwiedzin to zupełnie Ci się nie dziwię - ja tego problemu nie mam bo rodzina M mieszka daleko więc jakoś łatwiej poprosić by czekali na info kiedy mogą przyjechać i po prostu zobaczymy, ale zapewne przyjadą w pierwszą sobotę po narodzinach, zobaczą Hanie i wrócą na noc do siebie.
W sumie nie wiemy jak się będziemy czuły więc ciężko przewidzieć. Może będzie super i na następny dzień po porodzie nie będzie problemu z polgodzinnymi odwiedzinami, a może dopiero dwa tygodnie po porodzie. Nie mam zamiaru też jeśli np mocno mnie natna (odpukać) zwijac się z bólu przy gościach i wolę odczekać aż już będzie ok.
Ja tez tak mowilam Na poczatku rzeczywiscie nie karmilam przy nikim procz TZ i mamy, ale pozniej jak juz nauczylam sie to robic dyskretnie to ławka w parku, czy ktos tam obcy nawet nie robilo mi roznicy. Naprawde tego nie widac i to nic sprosnego. Tyle ze to przychodzi wydaj emi sie z czasem.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-01-19, 11:56   #818
MamaKarolci28
MamaKarolci28

Cytat:
też miałam tą nadzieję przy poprzedniej ciąży... kilka h po wyjściu ze szpitala legła w gruzach

---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ----------

Ty brałaś dla bliźniaków? Dobrze kojarzę?
60zł to faktycznie kiepsko...
Tak, ten phill verve 3. Za przesyłkę zapłaciłam 29 zł i mówię do tej konsultantki ze to chyba wozek powystawowy bo taki jest jego stan, a ona mi cos z innej beczki odpowiada. Mam jeszcze go wysłać zeby oni go obejrzeli i jej sie pytam jaka jest logika w tej negocjacji 60 zł gdzie ja muszę za przesyłkę jeszcze zapłacić 29 zł , zaraz im zmaluje piękna opinie na tych bobowozkach,
Stary 2016-01-19, 11:57   #819
esor
Mamusia Luty 2016

Ja Jak robisz z tym wiesiołkiem w końcu bo ja nie wiem?

- Dziś zaczęłam 36 tydzień i zaczynam pić liście malin (1x dziennie wystarczy?????).
- Zaczynam też delikatny masaż krocza, ale bez okładow z kawy, i raczej tylko zewnętrznie chwilę oliwa kółka pokrece
- wiesiolek zamówiony wczoraj i jak dojdzie to na razie doustnie i tu moje pytanie - ile? Ktoś tu pisał 1x dziennie a ja znalazłam z necie przed chwilą info ze 3x2?

37 tydzień ciąży
- To samo co 36 tylko dojdą okłady z kawy na krocze i już też masaż "wewnątrz bardziej"

39 tydzień ciąży (czyli skończony 38my):
- Olej z wiesiołka dodatkowo dowcipnie - jedna? Czy ile tych tabsow? Czy tydzień wcześniej?

Looooooool

---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ----------

Cytat:

Ty jesteś serio niesamowita

03.10.2015 żona

22.02.2016 Hania
19.04.2017 Agatka
esor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-19, 11:57   #820
agaczilla21
Zakorzenienie

Ja mówię ostatnio do gina że mój mąż to się zastanawia co by robić byle przed terminem było...to się gin śmiał że niech zbiera siły
Stary 2016-01-19, 12:00   #821
NanaR
Zadomowienie

Mój tż na szczęście rozumie, że po szpitalu to odwiedzin bie będzie póki ja się nie poczuje na siłach. Był przy mnie jak 10dni leżałam z ciążą pozamaciczna i jak miałam lyzeczkowanie oba razy w pokoju dziennym zabiegowym leżałam to napatrzyl się jak to wygląda nie tylko u mnie. widział mnie w seksi przeswitujacej koszuli i z podkładem poporodowym jak po lyzeczkowaniu byłam bo dopiero jak się lepiej poczułam szłam pod prysznic i złakladalam majtasy pomagał mi wtedy dojść do łazienki i zasłanial pupę bo koszula taka krótka. Także wie jak to może wyglądać. ostatnio mówił do mnie ze odwiedziny pewnie po miesiącu a ze planujemy chrzciny na Wielkanoc to mówi ze w Wielkanoc wszyscy zobaczą hahaha
Teście chyba do szpitala nie przyjadą, bo ostatnio jak nas odwiedzili powiedzieli, ze teraz nas odwiedza jak mały w domu będzie. A w szpitalu tylko moi rodzice mnie odwiedza tzn napewno chce mamę żeby przyjechała.
Wiem, też jak takie wizyty denerwują bo jak leżałam przy pozamacicznej to teściowa chciała przyjechać mąż pyta czy chce mowie ok a z nimi tż brat i wszędzie pchajaca sie jego żona z córeczka (ja akurat po podaniu ledwo co zastrzyku na poronienie po którym można było mieć wymioty itp rozmyślam nad strata dziecka a ta z dzieckiem do mnie i na łóżko mi sądza i ciocia baw sie a ja łzy w oczach) i jeszcze do pielęgniarek z małą szła się chwalić swoim cudownym dzieckiem itp także rozumiem Was wszystkie doskonale.

Dumna mama Dominika
07.02.2016

Edytowane przez NanaR
Czas edycji: 2016-01-19 o 12:02
NanaR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-19, 12:01   #822
figa84
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, ten phill verve 3. Za przesyłkę zapłaciłam 29 zł i mówię do tej konsultantki ze to chyba wozek powystawowy bo taki jest jego stan, a ona mi cos z innej beczki odpowiada. Mam jeszcze go wysłać zeby oni go obejrzeli i jej sie pytam jaka jest logika w tej negocjacji 60 zł gdzie ja muszę za przesyłkę jeszcze zapłacić 29 zł , zaraz im zmaluje piękna opinie na tych bobowozkach,
chyba przy niezgodności towaru powinni Ci oddać za wysyłkę również - poszukaj w necie co i jak dokładnie, ewentualnie im odpowiednie pismo wyślij, żeby nie robili problemu.
Stary 2016-01-19, 12:02   #823
agaczilla21
Zakorzenienie

Ja myślę że w szpitalu poza M nikt się nie pojawi bo M już tylko Profamilię bierzemy pod uwagę a komu by się chciało do Rzeszowa jechać jak do nas 40km i wszystkim daleko...
Stary 2016-01-19, 12:06   #824
figa84
Zakorzenienie

Nana nawet sobie nie umiem wyobrazić jak się czułaś :-( Ludzie są niedomyślni ;-(

---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ----------

Cytat:
Ja myślę że w szpitalu poza M nikt się nie pojawi bo M już tylko Profamilię bierzemy pod uwagę a komu by się chciało do Rzeszowa jechać jak do nas 40km i wszystkim daleko...
wymienimy się rodzinką? moja by się pofatygowała
Stary 2016-01-19, 12:09   #825
agaczilla21
Zakorzenienie

Cytat:
Nana nawet sobie nie umiem wyobrazić jak się czułaś :-( Ludzie są niedomyślni ;-(

---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ----------

wymienimy się rodzinką? moja by się pofatygowała
Ja jestem jak najbardziej za brakiem odwiedzin...nie lubię pielgrzymek do szpitala...tak że uffff...nie zamienie się za nic

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-01-19, 12:09   #826
figa84
Zakorzenienie

Ogłoszenie dla BB - w Dadzie na Komorowickiej mają dużą wyprzedaż
Stary 2016-01-19, 12:10   #827
agaczilla21
Zakorzenienie

Idę pakować żarło co by tak na widoku nie stało...
napierdziela mnie coś z lewej strony w dole brzucha...jakby jajnik...nie wiem co to....
Stary 2016-01-19, 12:18   #828
kaaasi
Zakorzenienie

Cytat:
Wydaje mi się ze niektórzy faceci to tylko myślą o urodzi się. To trzeba się pochwalić. Niech każdy przyjdzie i pochwali jakie cudo mamy. A to jak matka.wygląda i się czuje to już się nie liczy..... przecież żadna z nas nie chce się pokazywać z cycami na wierzchu tłustymi włosami i worami pod okiem

Ale coz oni mogą wiedzieć. Dlatego mój od razu był uswiadomiony ze jego siostra jak chce to może przyleciec do nas ale.najwcześniej w maju jak juz się ogarnę. A moja przylatuje do mnie tydzień po porodzie - ale.to moja to co innego. Jej mogę dupe pokazać
mojemu Tż swojego czasu uświadamiałam że dziecko jak dziecko no przyjdzie czas na odwiedziny ale nie docierało...bo każdy będzie chciał zobaczyć no ok...ale ciekawe czy ktokolwiek bym pomyślał o mnie że nie mam na to chęci ale sprawa sama się rozwiązała Tż nie ma a ja nie zamierzam odbierać tel od teściowej od razu po wszystkim a tym samym informować o powrocie do domu zamykam się z synem w domu i dochodze do siebie i to mi pasuje
Cytat:
Napisane przez Lola2828 Pokaż wiadomość
I bardzo dobrze !! To jest czas dla Ciebie i dziecka a nie na pielgrzymki !! Dobrze że mam to szczęście co Paula i Siasia i nie ma nikogo !!
dołączam do Waszego zacnego grona

kaaasi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-19, 12:22   #829
figa84
Zakorzenienie

Allegro siadło... teraz nie idzie się zalogować, ale niektórzy logują się do cudzych kont...
Stary 2016-01-19, 12:24   #830
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Ej laski albo się posikalam albo to wody się Sącza. ..... musiałam wstać majtki zmienić bo mokre.były

Mia i Tosia <3

Stary 2016-01-19, 12:28   #831
figa84
Zakorzenienie

Cytat:
Ej laski albo się posikalam albo to wody się Sącza. ..... musiałam wstać majtki zmienić bo mokre.były
dotarłyśmy już do tego etapu, że różne rzeczy się moga dziać
Stary 2016-01-19, 12:34   #832
wykalacka
Zadomowienie

Cytat:
co za porażka A gdzieś indziej jest do dostania?
Wydaje mi się, że przy zwrocie zwracają Zci również koszt przesyłki w obie strony. A już na pewno te 29zł które płaciłaś za wysyłkę. Ale zwrot chyba też - najtańszym dostępnym sposobem
Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
Ja tez tak mowilam Na poczatku rzeczywiscie nie karmilam przy nikim procz TZ i mamy, ale pozniej jak juz nauczylam sie to robic dyskretnie to ławka w parku, czy ktos tam obcy nawet nie robilo mi roznicy. Naprawde tego nie widac i to nic sprosnego. Tyle ze to przychodzi wydaj emi sie z czasem.
też bym tak cchiała. Są takie specjalne chusty z paskiem na szyję, zeby sie zasłonić, ostatnio widziałam babeczka w kawiarni tak karmiła, nie wiem czy jest sens to kupować, ale chyba zamówię już po porodzie Bo taka zwykła pieluszka to może się chyba zsunąć

Cytat:
Napisane przez NanaR Pokaż wiadomość
Mój tż na szczęście rozumie, że po szpitalu to odwiedzin bie będzie póki ja się nie poczuje na siłach. Był przy mnie jak 10dni leżałam z ciążą pozamaciczna i jak miałam lyzeczkowanie oba razy w pokoju dziennym zabiegowym leżałam to napatrzyl się jak to wygląda nie tylko u mnie. widział mnie w seksi przeswitujacej koszuli i z podkładem poporodowym jak po lyzeczkowaniu byłam bo dopiero jak się lepiej poczułam szłam pod prysznic i złakladalam majtasy pomagał mi wtedy dojść do łazienki i zasłanial pupę bo koszula taka krótka. Także wie jak to może wyglądać. ostatnio mówił do mnie ze odwiedziny pewnie po miesiącu a ze planujemy chrzciny na Wielkanoc to mówi ze w Wielkanoc wszyscy zobaczą hahaha
Teście chyba do szpitala nie przyjadą, bo ostatnio jak nas odwiedzili powiedzieli, ze teraz nas odwiedza jak mały w domu będzie. A w szpitalu tylko moi rodzice mnie odwiedza tzn napewno chce mamę żeby przyjechała.
Wiem, też jak takie wizyty denerwują bo jak leżałam przy pozamacicznej to teściowa chciała przyjechać mąż pyta czy chce mowie ok a z nimi tż brat i wszędzie pchajaca sie jego żona z córeczka (ja akurat po podaniu ledwo co zastrzyku na poronienie po którym można było mieć wymioty itp rozmyślam nad strata dziecka a ta z dzieckiem do mnie i na łóżko mi sądza i ciocia baw sie a ja łzy w oczach) i jeszcze do pielęgniarek z małą szła się chwalić swoim cudownym dzieckiem itp także rozumiem Was wszystkie doskonale.
oj biedna

Ja dopiero teraz widzę, ile wpadek zaliczyliśmy z TŻ jak rodziła moja siostra i koleżanka

Pomalowałam kołyskę - dopiero pierwsza warstwa - ale już mi się nie chce
wykalacka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-19, 12:34   #833
kaaasi
Zakorzenienie

Figa a sklep Torelle znasz ? tam też coś jest zerknij http://www.sklep.torelle.pl/index.ph...3682&site_no=2

kaaasi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-19, 12:35   #834
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
dotarłyśmy już do tego etapu, że różne rzeczy się moga dziać
oby to było popuszczenie tylko

wlasnie tata dzwonil co tam jak tam to mu mowie ze sie posikalam chyba w majtki a on : mamuska paula rodzi !!!

Mia i Tosia <3

Stary 2016-01-19, 12:46   #835
marciar7
Zakorzenienie

Cytat:
Hahaha aż mi brzuch się trzęsie ze śmiechu

No nie mogę !!!
Pewnie sobie wyobrazil ze jeszcze dziecku po głowie swoim **** nakłada

No nie mogę ze śmiechu

Ja to miałam jakiś miesiąc czasu celibatu jak bóle były ale w sobotę jux nie wytrzymałam i mówię do tż ze chce i juz a on ze nie bo się boi to sama sobie wzięłam

Juz nie protestował
Teraz poczekam do weeku i znowu będzie akcja
hahahhah nie moge Paula z toba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!

Cytat:

to przybij piątke... mój też nie kuma, że szpital to nienajlepszy czas na odwiedziny... A rodzinka spora i wszyscy muszą już, natychmiast zobaczyć....
tak bo te dziecko tak się zmieni ze szok.. hehe

Cytat:
ale my tu z sił opadamy, a Ty byś nas wszystkie wykarmiła
chciałam to właśnie napisać cały wątek u Agi na obiedzie... hmm

Cytat:
co za chamstwo....wydaje mi się że ona wie że go weźmiesz bo wyjscia nie masz.. ale nie daj sie!

Cytat:
oby to było popuszczenie tylko

wlasnie tata dzwonil co tam jak tam to mu mowie ze sie posikalam chyba w majtki a on : mamuska paula rodzi !!!
Paula
może z tego śmiechu naprawde popuścilas btw. gdzieś czytałam jak odroznicz popuszczenie od wod.. napisali że... powąchać ("bo zapach moczu dobrze znasz")
Stary 2016-01-19, 12:53   #836
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez esor Pokaż wiadomość
Ja Jak robisz z tym wiesiołkiem w końcu bo ja nie wiem?

- Dziś zaczęłam 36 tydzień i zaczynam pić liście malin (1x dziennie wystarczy?????).
- Zaczynam też delikatny masaż krocza, ale bez okładow z kawy, i raczej tylko zewnętrznie chwilę oliwa kółka pokrece
- wiesiolek zamówiony wczoraj i jak dojdzie to na razie doustnie i tu moje pytanie - ile? Ktoś tu pisał 1x dziennie a ja znalazłam z necie przed chwilą info ze 3x2?

37 tydzień ciąży
- To samo co 36 tylko dojdą okłady z kawy na krocze i już też masaż "wewnątrz bardziej"

39 tydzień ciąży (czyli skończony 38my):
- Olej z wiesiołka dodatkowo dowcipnie - jedna? Czy ile tych tabsow? Czy tydzień wcześniej?

Looooooool

---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ----------

Ty jesteś serio niesamowita

A kazdy pisze co innego z tym stosowaniem
Ja mam 36+2 dzisiaj i robie tak od wczoraj:
- liście malin raz dziennie
- wiesiołek dostanie 1x2
- masaż
- okład z kawy
- siemię (moje drugie śniadanie) 1 dziennie

Pozniej 37+1 do 38+0:
- przerwa w liściach malin
- wiesiołek doustnie 1x2
Reszta tak samo

38+1 - 39+0:
- liście malin 2xdziennie
- wiesiołek doustnie 1x2
- wiesiołek dopochwowo 1x1
Reszta to samo

Na koncu zwiększam liście malin do 3 na dzien i wiesiołek dopochwowo na 2 x dziennie

Sent from my iPhone using Tapatalk

---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ----------

Cytat:
Napisane przez wykalacka Pokaż wiadomość

Wydaje mi się, że przy zwrocie zwracają Zci również koszt przesyłki w obie strony. A już na pewno te 29zł które płaciłaś za wysyłkę. Ale zwrot chyba też - najtańszym dostępnym sposobem

też bym tak cchiała. Są takie specjalne chusty z paskiem na szyję, zeby sie zasłonić, ostatnio widziałam babeczka w kawiarni tak karmiła, nie wiem czy jest sens to kupować, ale chyba zamówię już po porodzie Bo taka zwykła pieluszka to może się chyba zsunąć

oj biedna

Ja dopiero teraz widzę, ile wpadek zaliczyliśmy z TŻ jak rodziła moja siostra i koleżanka

Ja mam taka chustę. Na początku używałam jak jesCze nie do konca sprawnie mi szło karmienie późnej juz nie używałam

Sent from my iPhone using Tapatalk
Stary 2016-01-19, 12:53   #837
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marciar7 Pokaż wiadomość
hahahhah nie moge Paula z toba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!

tak bo te dziecko tak się zmieni ze szok.. hehe

chciałam to właśnie napisać cały wątek u Agi na obiedzie... hmm

co za chamstwo....wydaje mi się że ona wie że go weźmiesz bo wyjscia nie masz.. ale nie daj sie!

Paula
może z tego śmiechu naprawde popuścilas btw. gdzieś czytałam jak odroznicz popuszczenie od wod.. napisali że... powąchać ("bo zapach moczu dobrze znasz")

dobra, to było raczej ewidentne popuszczenie

juz jest ok

ide cos poczytam z niemca, rusze te spasiona dupe do zrobienia czegos w koncu

Mia i Tosia <3

Stary 2016-01-19, 12:55   #838
marciar7
Zakorzenienie

Cytat:
dobra, to było raczej ewidentne popuszczenie

juz jest ok

ide cos poczytam z niemca, rusze te spasiona dupe do zrobienia czegos w koncu
: hahaha:
Stary 2016-01-19, 13:00   #839
MamaKarolci28
MamaKarolci28

Cytat:
Napisane przez wykalacka Pokaż wiadomość

oj biedna

Jeszcze u nich jest najtaniej, dino.pl jakies 250 zł wiecej i na podwójne szczęście to w ogóle z 600 zł wiecej bo to sklep w Warszawie stacjonarny i internetowy to moze i ktos im tam kupuje jak wejdzie. A tak to nawet na Allegro ich nie ma, ns ebay sa ale to nie w pl i sa drozdze plus droga przesyłka. Więc czekam na meza jsk wróci i razem cos wymyślimy. Jeszcze rozpatruje opcje tej negocjacji ale nie tak niskiej, bo tak funkcjonalnie jak dla mnie widzę same zalety w tym wózku
Stary 2016-01-19, 13:00   #840
agaczilla21
Zakorzenienie

Marcia ja jestem chętna 😊 wpadajcie wszystkie. Żarcie ogarne tylko siedzeń nie mam za dużo 😉
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości