|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy kochasz Kreweta? | |||
| Tak! |
|
13 | 15,48% |
| Tak, bezgranicznie. |
|
37 | 44,05% |
| Nie. |
|
34 | 40,48% |
| Głosujący: 84. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1891 | |
|
on tired little feet
|
Dot.: Wszystkie kochamy Kreweta - czyli "Kobieto - jak żyć? Dzieła zebrane.
Cytat:
---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- Po prostu mi się nie podobają. Nie cnotkuję.
|
|
|
#1892 |
|
plum plum
|
aaa, to nawet tata do mnie mówi od zawsze, że jestem misiem o małym rozumku
---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- też nie do końca w moim guście, ten niżej już szybciej
|
|
|
#1893 | |
|
on tired little feet
|
Cytat:
Adeedra, co do tego grubaska w oksach to on wygląda jak taki uroczy pączuć
I saw it first!’ squeaked Sniff, ‘I must choose a name for it. Wouldn’t it be fun to call it Sniff? That’s so short and sweet. Edytowane przez thirky Czas edycji: 2016-01-19 o 19:20 |
|
|
|
|
|
#1894 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie żebym się paliła do tego drugiego, ale po dwóch latach na bezludnej wyspie pewnie bym się czepiła. To już było w dyskusji o czarnoskórych mężczyznach, tylko że tam wypłynął Ragnar, a ja wklejałam Rollo. Oj tam nie podobają. Mój top to też nie jest, ale stanowisko Kreweta zobowiązuje i trzeba się uganiać za najdorodniejszymi samcami, choćby w zimowych tęsknotach. Tak całkiem, całkiem szczerze, to mnie tam bierze tylko na Flokiego. Ci dwaj to jest "tylko" z łóżka bym nie wyrzuciła. Ale nie potrafię tego uzasadnić. A nuż guz mózgu... |
|
|
|
|
|
#1895 |
|
plum plum
|
no ja to ogólnie faceci z brodami, długimi włosami itede itepe
tutaj są faceci, na jakich lubię oko zawiesić: https://www.facebook.com/Szukam-wiki...18740/?fref=ts ale co poradzić, takam skrzywiona. Najgorsze, że kilka lat temu się zapierałam nogami i rękoma, że nie, żadne metale, żadne długie włosy, brody fuj. No, ale mi na starość przeszło. Może za 10 lat będę kochać błękitne koszule. Czy ci panowie są dość samczy wg Kreweta? Bo chyba muszę nadrobić parę stron:
|
|
|
#1896 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- Krewet nie jest ekspertem w kwestiach męskiej urody. Potrafi odróżnić potencjalnie atrakcyjniejszego faceta od siebie i Enrique od nie-Enrique. |
|
|
|
|
|
#1897 |
|
plum plum
|
?
![]() ![]() ![]() ![]() moja przyjaciółka była na rocznym stażu w Gruzji, mówiła, że tam takie dywany to na porządku dziennym.
Edytowane przez zlotniczanka Czas edycji: 2016-01-19 o 19:53 |
|
|
|
|
#1898 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1899 | |
|
plum plum
|
Cytat:
|
|
|
|
#1900 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#1901 | |||
|
BAN stały
|
Jesu, jak Wy księżniczkujecie
Przecież ta koszula jest ultraelegancka.Proszę wysłuchać Mistrza. Dla kogo jest ten wątek?Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez stewardesa Czas edycji: 2016-01-19 o 20:02 |
|||
|
|
|
|
#1902 |
|
Konto usunięte
|
![]() młody mężczyzna walczy o ruchanie, to jeden z jego głównych celów, nawet jeśli nie jest pewny swoich uczuć do kobiety, to jeśli ona będzie chciała się z nim kochać, to on skorzysta nie mówię jednocześnie, że laska w tym przypadku powinna być cnotliwa i robić z seksu nagrodę nie mówię, że wszystkie laski czekają na tego jedynego itp, ale jednak zazwyczaj żeby był ten seks to musi być jakieś uczucie, nie mówię, że miłość, ale zauroczenie itp szczególnie małolaty są takie ![]() statystycznie to faceci częściej szukają np niezobowiązującego ruchania, nie potrzebują uczucia do seksu im laska jest starsza tym bardziej jest zdystansowana do seksu domeną małolat jest chronienie swoich majtek jak Częstochowy poza tym gdyby laski były takie wyzwolone to zawód prostytutki by upadł ![]() ja sobie zdaję sprawę, że na nawet żeby <złe_słowo> niezobowiązująco to trzeba coś sobą reprezentować ale to wszystko nie zmienia faktu, że laska będąc samotną prędzej obejrzy sobie film niż bzyknie się z przypadkowym gościem na pewno są takie co im brakuje tego seksu i go szukają ale to jest mniejszość ![]() Krewet: to laski mają zawsze większą obsesję na punkcie seksu, przeżywają że facet weźmie je za łatwe, faceci nie odmawiają seksu na ogół (chyba ze są w związku), laski tak, nawet jeśli facet im się podoba Wizażanka: Ty nie musisz niczego tłumaczyć. My doskonale rozumiemy, że masz logikę zabetonowaną kretyńskimi stereotypami... Krewet: nie mówię, że każda ma obsesję, ale prędzej panna będzie mieć obsesje niż typ i to jest fakt Wizażanka: Skąd bierzesz dane do stwierdzania tych faktów? Krewet: z życia naprawdę nie kompromituj się już i nie ciągnij tej bezsensownej dyskusji ![]() Krewet: nie wiem z czym macie problem, przecież was tutaj nikt nie gani za seks bez zobowiązań, próbuję wytłumaczyć tylko, że to kobiety częściej potrzebują uczucia do seksu w związkach też jest najczęściej tak, że to laska wyznacza moment seksu, jest "niegotowa" itp Wizażanka: probujesz chyba sobie wytlumaczyc, dlaczego jestes kucem, wmawiasz sobie, ze problemem jest brak glebszego uczucia i niegotowosc dziewczyn, a nie to, ze jestes po prostu kucem Krewet: nie jestem kucem, nie mam też dziewiczego zarostu i piwnego brzuszka... nie przesadzaj, bo wiem do czego dążysz ![]() Krewet: spoko ja rozumiem, że laski są różne, ale więcej jest takich co nie uznają seksu bez zobowiązań ale to nie są stereotypy tylko fakty, a kultura i czasy zawsze były wyznacznikiem i nie ma w tym nic dziwnego, kiedyś chyba jakiś król w Polsce miał 13letnią żonę czy coś takiego i to nie był skandal, dziś to by było nie do pomyślenia Wizażanka: kiedyś.chyba.jakiś.król.. . Harleyka: Jakiś król Xd krewet wracaj do szkoły, już wrzesień XD Krewet: a co nie było tak? nie odpowiadacie na argumenty tylko czepiacie się słówek Wizażanka: Na kobiecym forum próbujesz przekonać kobiety, że one potrzebują do seksu głębszego uczucia. Aha... Krewet: nikogo nie próbuję przekonywać, mówię tylko o swoich obserwacjach, a wy wojujecie bez sensu, pod względem seksualności kobieta nigdy nie będzie postrzegana tak jak facet i tyle Harleyka: To było nie tak, że delikatnie mówiąc, masz mocne braki w edukacji przez co trudno traktować cie poważnie. Kisne dalej z jakiegoś tam chyba króla. Krewet: wielkie mi braki, przyczepiłaś się bo nie masz do czego się przyczepić ![]() większość facetów jak ma okazję uprawiać seks to go uprawia, jakby facet w wieku 21 lat nie miał żadnych partnerek to na 99 % dlatego, że żadna z nim nie chciała ja przynajmniej mam tak, że jak widzę szansę na szybki seks to obniżam standardy i laska nie musi mnie jakoś mega kręcić wiadomo, nie może być to jakiś mega paszczur czy coś z drugiej strony ![]() Wizażanka: Podobno, jeśli facet jest wyposzczony to tak, wystarczy. Ma być 'znosna'. Z tego, co wiem to co niektórzy jeszcze rozróżniają, czy dziewczyna im pasuje do seksu oralnego, czy do seksu klasycznego. Do oralnego wystarczy im mniej atrakcyjna. Zaznaczam, że nie chcę nikogo obrażać i to nie jest moje zdanie, tylko zasłyszane opinie. Krewet: to trochę prawda, mój koleżka to o prawie każdej mówi, że "lodzika by mogła pyknąć" ![]() Krewet: w praktyce coś takiego jak "ich typ" nie istnieje myślisz, że jeśli laska lubi blondynów, to zrezygnowałaby z Johnego Deppa bo ten blondynem nie jest? no właśnie chyba nie w praktyce "nie w moim typie" równa się "brzydki" bo ludzie wbrew pozorom mają podobny gust, "są gusta i guściki" to kłamstwo, bo są ludzie obiektywnie atrakcyjni i obiektywnie nieatrakcyjni i taki Brad Pitt będzie zawsze bardziej atrakcyjny fizycznie od przeciętnego kolesia dla każdej kobiety Wizażanka: Pleciesz bzdury. Adeedra: No właśnie. Johnny Depp jest blondynem. Ciemnym. Wizażanka: jeśli facet ma charyzmę, jest w porządku wobec kobiet, i ma cechy które się podobają kobiecie to wygląd nie ma nic do rzeczy Krewet: bzdura ![]() Thirky: Rozmawiałam niedawno z przyjaciółką. Młoda, atrakcyjna i mądra dziewczyna, ale ma jakiegoś pecha do facetów. Krewet: miała pecha do facetów, tzn nie odbierali telefonów po wspólnej nocy? ![]() |
|
|
|
|
#1903 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Chyba ustawię na pulpit, żeby nigdy więcej nie narzekać, że przed wyjazdem nad morze lub jezioro trzeba poświęcić trochę czasu na siebie |
|
|
|
|
|
#1904 |
|
plum plum
|
to jeszcze zależy, czy on podąża za trendami, czy akurat trendy podążają za nim, bo ja znam sporo drwali z tą samą stylówką od n-lat, tylko brody coś rzadsze.
|
|
|
#1905 |
|
Raczkowanie
|
Tyle stron bez kreweta..
![]() Prawie umarłam bo ileż tak można bez okazywania atencji naszemu jedynemu k.
|
|
|
|
|
#1906 | |
|
Konto usunięte
|
![]() Enrique vs. Krewentrique Cytat:
Dyskusje były niezbędne celem zebrania nowych materiałów. Chociaż trochę to jednak gadanie do ściany, bo Mistrz nadal uważa, że na Enriqłów laski same się rzucają i tylko czekają, żeby ich r*chnąć. |
|
|
|
|
|
#1907 |
|
Zakorzenienie
|
dajcie już spokój z tymi samcami kobiety, każdy z nich jest dużo lepszy ode mnie, naprawdę, jest tyle tematów, gdzie możecie ich podziwiać, ale musicie akurat tu, to chyba nie jest ta słynna miłość
|
|
|
|
|
#1908 |
|
Raczkowanie
|
No nie wiem myślałam że zawsze ma swobodę najazdu
![]() Cóż za rozczarowanie. I tak do sedna bo nie wiem czy padło Czy krewet związku poszukuje czy bzykania? 1. jeśli bzykania to fakt że Enrycze ma większe szanse ( ma być ładny, dobrze wyposażony i najlepiej milczący) 2. Jeśli związku tu szanse ma krewet - jego wrodzona wręcz klasa i styl, inteligentne riposty, ciekawe zainteresowania.... Enrycze idzie płakać w kącie
|
|
|
|
|
#1909 |
|
Zakorzenienie
|
żeby mieć związek z +7/10 to też trzeba wyglądać
|
|
|
|
|
#1910 |
|
Raczkowanie
|
oj Krewecie no właśnie że nieee. I tu masz problem. Kobiety do związku nie chcą Enrycze. Chcą kreweta i pogódź się z tym bo nie masz argumentów.
|
|
|
|
|
#1911 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#1912 |
|
Zakorzenienie
|
nie chcą enrique, dopiero gdy nie odbierze telefonu po wspólnej nocy i trzeba zacząć szukać kogoś spokojniejszego, komu się będzie chciało uganiać
ile to ma wspólnego z prawdziwym uczuciem i pożądaniem? chyba mało |
|
|
|
|
#1913 |
|
Raczkowanie
|
oj krewet tyle kobiet Cię pożąda na Wizażu....
Chociaż może teraz nastolatki takie są? |
|
|
|
|
#1914 |
|
Zakorzenienie
|
taka jest prawda jak piszę
i tutaj nie ma co rozkminiać koszul w kratę to wszystko jest sztuka dla sztuki każdy ma swoje miejsce w szeregu i tyle |
|
|
|
|
#1915 |
|
Raczkowanie
|
o tylko Ty znasz prawdę o krewecie ..
A pogodzony Ty jesteś ze swoim miejscem w szeregu? Bo inni krewetowaci dalej walczą i nawet zaliczają sukcesy |
|
|
|
|
#1916 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1917 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Co nie znaczy, że nie masz racji. Ależ masz. Zważywszy na to, że Twoje wymagania wobec kobiety to "dość ładna i nie gruba", za swoją największą zaletę uważasz, że "nie jesteś najbrzydszy", a za powód wejścia w związek i trwania w nim uważasz atrakcyjność fizyczną obojga partnerów... Słonko, to się nie ma prawa inaczej skończyć niż tylko porzuceniem dla Enrique czy Enriqui, jeśli się akurat trafi ktoś chętny. Zmień swoje oczekiwania wobec kobiet to będziesz miał szanse znaleźć coś, co ma więcej wspólnego z uczuciami i pożądaniem. |
|
|
|
|
|
#1918 |
|
Zakorzenienie
|
no ja zawsze walczę i pisałem wiele razy że jak na moje możliwości to osiągnąłem najwięcej ile mogłem
nie no tak serio to mi się marzy związek z laską, przy której mógłbym być sobą, wyluzować się i w ogóle, ale to utopia już zupełna Edytowane przez krewet Czas edycji: 2016-01-19 o 20:57 |
|
|
|
|
#1919 |
|
on tired little feet
|
Adeedra, błagam, dawkuj te krewetkowe mądrości. Tak jedna dziennie wystarczy. Zniesmaczyłam się...
|
|
#1920 |
|
Raczkowanie
|
Oj Ty mój krewecie Ty. Osiągnąłeś najwięcej ile mogłeś w kwestii bzykania samego w sobie. Od bzykania do związku to raczej daleko. Może faktycznie zmień oczekiwania a i kobieta przy której możesz być sobą nie będzie utopią...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:10.

Przecież ta koszula jest ultraelegancka.