O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XVIII - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-01-19, 16:42   #4561
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XVII

Yss gratuluję 😁 super ze znowu podwyżka 😁

Lila idź, będziesz mieć z głowy, nie ma co czekać, im wcześniej pójdziesz tym wcześniej się tego pozbędziesz 😀

Arletko jak cudownie, takie maleńkie a takie kochane 💜

Ja nadal walczę z pęcherzem, byłam jednak na dworze, teraz sprzątam a później idę coś poćwiczyć.
13.03.2013R GODZ.16:05Zostałam Mamusią
> http://www.suwaczki.com/tickers/iv09i09kwoztnmir.png
http://www.suwaczki.com/tickers/fdqgxqpkse5uzrmp.png
Run bitch!Ruuun!
RudaEwcia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-19, 16:45   #4562
Gianna M
Zakorzenienie

Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XVII

Arletko strasznie się cieszę cudownie i serducho juz bije❤

Iza super ze raczka tak dobrze się goi i ważne ze nie boli Domisia.

Lilka kup sobie jakiś prazol cos z pantoprazolem lub omeprazolem to cie przestanie piec. I do tego alugastrin czy ranigast.i na pewno ustąpi pieczenie. Biedna moja się nameczysz

Ewcia widziałam jaki Kosta szczęśliwy na sankach❤

Yss no wiesz co u was to podwyżki po prostu dają na prawo i lewo szkoda ze u naw tak nie ma.

Ja siedzę z Tulą

Gianna M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-19, 16:52   #4563
yssmay
Wtajemniczenie

GG do yssmay

Cytat:
Napisane przez arletka1313 Pokaż wiadomość
Wiec tak, jest dzidzius ma 3,2mm, jest mlodszy o tydzien z usg, czyli 5t6d. serduszko bije, jest niby wszystko dobrze. Niewiadomo skad to plamienie ale tez nic na to nie powiedzial. Wizyte mam miec za 2 tyg i porobic badania.
Super! ! ! Gratulacje! I dobrze, że nie żadna CP!
yssmay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-19, 16:56   #4564
Gianna M
Zakorzenienie

Ewcia o masz a ciebie jeszcze meczy pęcherz:/ bierz cos porządnego!

Stary 2016-01-19, 17:38   #4565
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Gianka juz lepiej, nawet udało mi się poćwiczyć spokojnie 😁
Run bitch!Ruuun!
Stary 2016-01-19, 18:23   #4566
_Kluska_
Zakorzenienie

Arletko i tu gratuluję z całego serducha wspaniałe wieści

II kreski - 09.05.2013

23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania

Pyza dorasta
_Kluska_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-19, 18:28   #4567
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Arletko tyle szczęścia i miłości 💜💜💜

Pomylam podłogi i posprzatalam, idę ogarnąć jakąś kąpiel Młodemu 😉
Run bitch!Ruuun!
Stary 2016-01-19, 19:17   #4568
iza243
Zakorzenienie

Witam

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
Hej.

Arletko kciuki! To na pewno nic powaznego a dobrze ze dzisiaj lekarz. Bedzie dobrze kochanie

Lila mnie takie bole calonocne i pieczenie potwierdzily diagnoze po gastro ze nie wrzody a helicobaktery. Kombinacja 2 antbiotykow i csego jeszcze wybila dziada w 14dni. Mam nsdzieje ze u Ciebie tak bedzie. Bo lepiej chyba tego helico niz wrzody.

Migotka, kawa mnie chyba juz nie rusza ale dla smaku wypilam. Za to wieczorem padlam jak dziecko

No i pojechal, oby sniezyc nie bylo bo skisne z nerwow. W przyszly piatek przed wyjazdem do Sandomierza mam jeszcze spa na 10 rano

Mysiu ale ci fajnie A jakie zabiegi bedziesz robić?

Cytat:
Napisane przez _Kluska_ Pokaż wiadomość
Hej kochane

Arletko o rany! o której wizyta?

Migotko dziękuję, brat juz lepiej . był na usg i 2 żebra złamane 11 i 10.
Iza pytałaś - na hokeju był i tam dostał kolanem.
a co do kremów to za eucerin noc+oczy w gemini zapłaciłam ok 80zl (Gianka tez jestem nim zachwycona!) a AVA na allegro chyba ok 20-25zl za jeden.

Mysia to macie teraz czas się stesknić

Margot oj ja wina za bardzo nie lubię ale domowego bym się na piła

Ewciu jak pęcherz? jeszcze nasiadówki można z szałwii lub rumianku, szałwia lepsza jak dla mnie. ale to na te pierwsze ciężkie chwile

oo Kasia

Ziajka a u Was kiedy ferie wypadają?

Madziu Tajlandia przecudne miejsce na ziemi magiczne zwiedzać nie chcecie ale rekomenduje jeden dziś len chociqz w Bangkoku zaplanować, jest czadowy!

Gianka no super Tulka dorosła juz taka a powiedz macie tam od razu przedszkole? teraz od września przejdzie czy za rok?

Zophiee a u ciebie na ferie luźnej nie będzie? masz też chyba przedszkola integracyjne, czy źle pamiętam?

Yss super ze u Was progres

my wczoraj byliśmy u dermatologa i wszystko ok. mam obserwować ale nic tam pani dr złego nie wypatrzyla, białe plamy o ile są w dotyku jak skóra, bez nierówności to jest w porządku. za to Hania chyba przypomniała sobie u dr szczepienie bo strasznie się bała i płakała
a wieczorem zrobiłam z ewą sekret (!)

Biedny brat on to naprawde ma pecha:-(

Dobrze ze z Hanią wszystko ok Szkoda tylko ze sie przestraszyła:-(

Cytat:
Napisane przez RudaEwcia25 Pokaż wiadomość
Jestem, żyję ale co to za życie 😢 pęcherz dalej nawala, furagin biorę, pije jak szalona, nie wychodzę dzisiaj z domu, był facet obejrzeć auto no i kupił 😢 żegnaj astro 😢

---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ----------

Arletko ściskam kciuki , musi być dobrze.

Mili ale pięknie u Ciebie pęka 😁

współczuje ci tego bóluBól pęcherza jest straszny.Oby ci szybko przeszło.

Cytat:
Napisane przez Lila_27 Pokaż wiadomość
Arletko nie martw się! To na pewno uplawy i nic groźnego ☺Czekamy na relacje z wizyty ☺

---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ----------

Chyba jednak pójdę prywatnie na to gastro, bo mnie to pieczenie już denerwuje 😕Nawet nic nie zjem i piecze. Dzwoniłam i nawet jutro jak chce jest termin

Wg mnie powinnas isc jak najszybciej.Zle sie czujesz zdrowie jest najważniejsze.Jak jest taka możliwosc zeby isc to nie ma na co czekać.

Cytat:
Napisane przez yssmay Pokaż wiadomość
A to zgaga jest czy ogolny bol? Ale najlepiej isc i miec to z glowy.

Arletko Spokojnie, teraz juz i tak nic nie zmienisz. Dowiesz sie wszystkiego za kilka godzin.

A ja dostalam powyzke .

Gratuluje podwyżki

Cytat:
Wiec tak, jest dzidzius ma 3,2mm, jest mlodszy o tydzien z usg, czyli 5t6d. serduszko bije, jest niby wszystko dobrze. Niewiadomo skad to plamienie ale tez nic na to nie powiedzial. Wizyte mam miec za 2 tyg i porobic badania.
Powiem ci ze sie stresowałam jak przeczytałam o tym plamieniu .Teraz sie bardzo ciesze ze wszystko okTz pewnie szaleje ze szczescia?Był z tobą w gabinecie?Masz jakies przeczucia co do płci?

U mnie nic ciekawego.O 15 wróciłam z pracy i do wieczorem bawiliśmy sie i szaleliśmy z Dominisiem Jest taki kochany

Mój telefon w końcu wrócił z naprawy wiec juz bede z wami na bieżąco.

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-19, 19:36   #4569
mysia1986
Zakorzenienie

Yss gratuluje! U mnie poczatek wiosny to sezon podwyzkowy.. zobaczymy.

Arletko jeszcze raz gratuluje!

Lila to masz dokladnie to co ja mega pieczenie i okropny bol. Bardzo wspolczuje.. okroone gowno to jest. Szoruj szybko do lekarza.

Iza bedzie peeling i masaz calego ciala plus jakis zabieg na twarz. Ale to juz poprosze zeby mi cos dobrala kosmetyczka.

Ja pojechalam na silownie, wrocilam, upralam sobie kurtke,obiad wstawilam do piekarnika, wlasnie mi pika ze koniec Odpalam Spartakusa mam popcorn i bede sie byczyc.
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-19, 19:43   #4570
Gianna M
Zakorzenienie

Ja pierdziele Mysia przeczytałam ze pipka koniec i się zastanawiam o co ci chodziło hahahha jestem walnięta!

Zrobiłam mężowi sałatkę do pracy,Tuli zupkę właśnie wylaczylam i ode się relaksować. Tulą znów ma katar! Kuźwa masakra! Juz mnie telepie jak o tym pomysle!

Stary 2016-01-19, 19:53   #4571
Lila_27
Zakorzenienie

Arletko tak się cieszę 😍

Kluska cieszę się, że dermatolog nic niepokojącego nie widzi ☺Przyjaciółki syn 2 letni na widok lekarza wpada w furie, krzyczy, wyrywa się.. więc nie martw się, dzieci boją się lekarzy i nie dziwię się 😋

Iza cieszę się, że z rączką ok ☺

Mysiu,ale Ci fajnie z tym spa 😊

Rudziaku współczuję z powodu tego pęcherza, ale przejdzie 😚

Gianka dzięki😚Jutro może mi coś przepisza jak już befzi
28.08.2013 12 mm serduszko

07.04.2014 godz.11.25 urodził się Nasz skarb NATAN
Lila_27 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-01-19, 20:07   #4572
zophiee
Zakorzenienie

hej hej
Ziajka- ja też składam juz baaardzo spóżnione życzenia. Przepraszam i ja wszystiego co najlepsze Czarodzieju, zdrówka, uśmmiechu na tważy, abyś był szczęśliwy, a mamusia mniej zapracowana. Biedna z migrenami, wiem coś o tym mam nadzieje, że już lepiej
Yss- gratulacje super!
Lila- cholerka, jak sie nie uda gastroskopii przesunać, to niech lekarz da leki na przeczekanie... żebyś się nie męczyła niepotrzebnie
Magda- ale zazdraszczam kolejnej podróży, i to takiej egzotycznej. Z biurem lecicie??
zophiee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-19, 20:11   #4573
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Gianka to nic ja przeczytałam ze Mysia zamiast się BYCZYC będzie się BZYKAC no ja to mam dopiero pomysły 😂😂😂

Iza i jak Dominis?

Mysia ale fajnie z tym spa 😁

Dopiero niedawno zjadłam kolacje, na szczęście późno chodzę spać wiec luz. Idę po termofor i będę grzać ta biedna pipe 😢
Run bitch!Ruuun!
Stary 2016-01-19, 20:18   #4574
arletka1313
Zakorzenienie

yss powiem szczerze ze o cp nawet nie pomyslalam, nie mialam teraz nawet podobnych boli wiec nawet nie myslalam.

iza co do plci to chcielibysmy chlopca, ale oczywiscie co Bog da to bedzie, oby zdrowe bylo malenstwo.

magda a no tak zaraz zaczne 7tc.

Powiem szczerze ze jakos jestem zmeczona. Jak usypialam Lenka to malo sama nie zasnelam.A tz w gabinecie nie byl, ale to moja wina. Jak umawialam usg to jednak myslalam ze wizyte odbebnie,a dr robi usg w innym gabinecie niz wizyte, i najpierw sie idzie na wizyte a potem usg i wtedy pytalam czy maz moze na usg, a teraz z korytarza mnie wzial na usg a ludzi mnostwo i taka zmieszana bylam ze jednak nie wizyta tylko samo usg i zapomnialam zapytac, ale juz na kolejnym o ile praca mu pozwoli to bedzie. No dobra, dzien pelen wrazen, ide spac, i modlic sie zeby te plamienia nie wrocily.
Hania 6.09.2016

http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png

http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png
arletka1313 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-19, 21:06   #4575
kasiab91
Zakorzenienie

Hej

Arletko ciesze sie Kochana Waszym szczesciem

Ewciu jak pecherz teraz?

Iza ciesze sie ze z Domisiem lepiej.

Milii kochanie odpoczywaj u mamusi

U nas ok. Dzien za dniem leci, ja jestem jakas poddenerwowana i zla ciagle. Dostalam @ po moesiacu przerwy prawie i szaleje. Ola rosnie, P corsz lepiej
MAMA- 03.05.2014
http://www.suwaczki.com/tickers/ex2btv73n5x6okj5.png

kasiab91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-19, 21:47   #4576
yssmay
Wtajemniczenie

GG do yssmay

Cytat:
yss powiem szczerze ze o cp nawet nie pomyslalam, nie mialam teraz nawet podobnych boli wiec nawet nie myslalam.
No to super . Ja sie ostatnio obawialam tego strasznie.

Zjedlismy obiad i poszlismy spac na 1h. Wstalam, TŻ mnie dopadł. Miałam ćwiczyć ale brzuch mi cały wzdęło i ból straszny. Chyba od lekko przysmażonego pora. No nic, jak nie dziś to jutro.
Stary 2016-01-19, 22:04   #4577
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Kasiu pobolewa jeszcze dziad jeden. Grzeje się termoforem, tez miałam ostatnio 3tygodniowy poślizg @. Nie pamiętam kiedy miałam ostatnio chyba przed świętami. Kalendarz wyrzuciłam i nie wiem na kiedy mam termin ale pewnie już powinnam miec😡

Idę umyć zęby i spadam spać, dobranoc ☺
Run bitch!Ruuun!
Stary 2016-01-20, 03:18   #4578
iza243
Zakorzenienie

Witam
Cytat:
Napisane przez RudaEwcia25 Pokaż wiadomość
Gianka to nic ja przeczytałam ze Mysia zamiast się BYCZYC będzie się BZYKAC no ja to mam dopiero pomysły 😂😂😂

Iza i jak Dominis?

Mysia ale fajnie z tym spa 😁

Dopiero niedawno zjadłam kolacje, na szczęście późno chodzę spać wiec luz. Idę po termofor i będę grzać ta biedna pipe 😢

Ewciu ma jeszcze czerwone ale nie boli.Boje sie czy mu blizna nie zostanie:-(

Cytat:
Napisane przez kasiab91 Pokaż wiadomość
Hej

Arletko ciesze sie Kochana Waszym szczesciem

Ewciu jak pecherz teraz?

Iza ciesze sie ze z Domisiem lepiej.

Milii kochanie odpoczywaj u mamusi

U nas ok. Dzien za dniem leci, ja jestem jakas poddenerwowana i zla ciagle. Dostalam @ po moesiacu przerwy prawie i szaleje. Ola rosnie, P corsz lepiej
Ciesze sie ze P coraz lepiej A jak idzie rehabilitacja?

Ja sie szykuje do pracy.

Stary 2016-01-20, 07:10   #4579
kasiab91
Zakorzenienie

Ewcik te poslizgi sa okropne. Nie nawidze tego bo czlowiek nie wie o co kaman. Robilismy testy z nadzieja na fasole a tu nic... Juz sama glupialam.

Iza rehabilitacja dopiero od 1lutego zaczyna. Poki co sam duzo cwiczy w domu.

Wstalam z okropnym bolem glowy no znow to samo... Ostatnio norma u mnie. Chyba za duzo problemow sie zwalilo.

Ide robic sniadanko dla moich skarbow.

Milego dnia
MAMA- 03.05.2014

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-01-20, 07:40   #4580
Ziajka
Wtajemniczenie

Dobry!
Migrena od soboty,.dopiero wczoraj zaczęła puszczać. Działałam na automacie bo ledwo żyłam. Dawni tak nie miałm, nawet zasnąć się nie dało, tabletki nie pomagały.
Pytałyście o urodzinki, udały się super,.w niedziele przyszli dziadkowie , chrzestni, rodzeństwo , Kuba w swoim żywiole, dwa dni prezentów i tyle kinderek że był przeszczęśliwy.
Wypad na sanki słaby, jeden zamienił się w spacer, a.drugi to większość drogi niosłam sanki w ręce i szukaliśmy śniegu.
A teraz Kubulek przeziębiony katar głównie,.ale już działam i dziś siedzimy w domu bo nie ma mowy o chorowaniu teraz
Idę nadrabiać.

Edytowane przez Ziajka
Czas edycji: 2016-01-20 o 07:58
Ziajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-20, 08:02   #4581
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ziajka Pokaż wiadomość
Dobry!
Migrena od soboty,.dopiero wczoraj zaczęła puszczać. Działałam na automacie bo ledwo żyłam. Dawni tak nie miałm, nawet zasnąć się nie dało, tabletki nie pomagały.
Pytałyście o urodzinki, udały się super,.w niedziele przyszli dziadkowie , chrzestni, rodzeństwo , Kuba w swoim żywiole, dwa dni prezentów i tyle kinderek że był przeszczęśliwy.
Wypad na sanki słaby, jeden zamienił się w spacer, a.drugi to większość drogi niosłam sanki w ręce i szukaliśmy śniegu.
A teraz Kubulek przeziębiony katar głównie,.ale już działam i dziś siedzimy w domu bo nie ma mowy o chorowaniu teraz
Idę nadrabiać.
Ciesze sie ze solenizant zadowolony Zdrówka dla niego

Ja mam przerwe w pracy.

Powiem wam ze co popatrze na tą rączke Dominisia to mnie serce boli:-(

Stary 2016-01-20, 08:09   #4582
Ziajka
Wtajemniczenie

Kluska brat to dostarcza Ci zmartwień. A Hanulka cudnie musiała wyglądać w szale radości

Arlertko serduszko , cieszę się, że wszystko dobrze. A plamienia to mogą schodzić mini krwiaczki , tworzą się po wysiłku,.dźwiganiu, zdenerwowaniu lub samoistnie przy tendencji organizmu, kiedy same schodzą to widzisz plamienie ale samą niegroźne.

Zophiee jak tam Bobri? U ciebie luźniej?

Gianka Tula taka duża samodzielna już

Mysia cudowne plany, szybkie tempo ale szkoda tracić czasu

Lila nacierpisz się kochana, i co byłaś u dr? A może dieta trochę pomoże do tego czasu?

Ewcia jak pęcherz?

Kasia ale rozjechał sie cykl niedobrze, mnie już się w miarę unormował na dłuższy to znowy teraz po dwuch tygodniach @

Migacz niech mi cię.tam w pracy nie męczą tak,.a Ty się tak nie przejmuj klientami. Teraz ważniejsze sprawy na głowie, dbaj o siebie!

Mili

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ----------

Iza dobrze, że Domisiowi już goi się ładnie i nie boli.

Madzia ale czadowa podróż ja już żyję wakacjami , choć dopiero przełom sierpnia i września jedziemy, ale oczami wyobraźni już grzeję sięw słoneczku , a w basenie Tż z Kubulą szaleją

Dziś dzień lenia tylko zapakować prezenty na dzień babci i dziadka, zrobiliśmy kalendarze z Kubusiem każdy miesiąc inna fotka. Już w zeszłym.roku taku mieliśmy i najlepsza pamiątka
Stary 2016-01-20, 08:50   #4583
mysia1986
Zakorzenienie

Totalnie się nie wyspałam. Jakieś dziwne sny po tym serialu miałam Także mały zombiak ze mnie dzisiaj

Mili, udanego odpoczynku u mamy.

Ruda, Gianka głodnemu chleb na myśli

Ziajka współczuje migren Udanego dnia lenia

Kasia, oby głowa odpuściła. strzel kawusie
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-01-20, 08:56   #4584
yssmay
Wtajemniczenie

GG do yssmay

Bry Dzien!

Kasia A bedziesz juz z nami na dluzej?

Siedze w pracy i czekam na pacjenta.
Wkurzyla mnie wczoraj tesciowa. Tydzien temu zamowilismy czekoladki dla babci. Pudelko z naszym zdjeciem, cuda wianki. Wczoraj gadamy z tesciowa i mowie jej, zeby powiedziala babci aby ta siedziala w domu jutro. I tak od slowa do slowa wyszlo ze podala nam zly adres . No kuzwa!!!! Pisalam do firmy, juz zmienic adresu nie moga . Czekam na namiary na kuriera i bede dzwonic. To tak na prawde dwie ulice obok. A jeszcze tesciowa z rozbrajajacym tesktem - no ale znajda babcie, listonosze ja znaja. Na co ja - ale to jest kurier! Ona - aaaa aha. No mam ochote cos rozwalic!!!!
Stary 2016-01-20, 09:06   #4585
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Hej, u mnie z pęcherzem lepiej ale nadal leki biorę. Kostek ogląda ptaki co do karmnika przylatują 😉

Ziajka ciesze się ze Kuba zadowolony, jakieś fotki masz z imprezy? Zdrówka dla Kubusia 😉

Mysia na chwile obecna nawet o tym nie mylę przez ten pęcherz 😡

Yss no trochę narobilo, mam nadzieję że uda się to odkręcić 😢

Kasiu kawę wypij a jak nie to polezakuj trochę 😉

Iza mam nadzieje ze blizna nie zostanie, smaruj mu tym kremem 😉

---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ----------

Jeju na śniadanie zrobiłam owsianke na mleku z jabłkiem toż to niebo w gębie 😁 idę do mamy i czekam na gościa bo ma po auto przyjechać 😢
Run bitch!Ruuun!
Stary 2016-01-20, 10:15   #4586
kasiab91
Zakorzenienie

Yss czemu pytasz? Skoro napisalam to cos oznacza... Zreszta bylam caly czas na fb z Wami
MAMA- 03.05.2014

Stary 2016-01-20, 10:57   #4587
Gianna M
Zakorzenienie

Dzień dobry

Ja dzis wstalam o 11 i len mi pęka psia mać

Yss no tesciowa po prostu po ch.fest! Mojej ostatnio wysłaliśmy prezent na 50 i oszukalismy ja ze przyjdzie paczka ze zdjęciami Tuli. A ta zobaczyla rozmiary paki i opieprzyla kuriera hahahah dopiero jak otworzyla to się zdziwiła

Ziajka nic nie mów o przeziębieniu. Tulą tez juz giluje. Oktopienstwo! Wspolczuje ci tych migren kochana

Lilka dobrze ze dzis do dr idziesz kochana

Mysia a no masz no może i glodnemu cholera wie ale jakbyś ten tekst razem z Ewcia zlozyly ona byzkac ja pipke haha

Ewci dobrze ze pęcherz troszkę lepiej

Kluska brawo za skalpel!!! Poczatki najgorsze!

Tulą ma zabawe karnawalowa w pon musze ja przebrać za cos i nie mam pomysłu zupełnie.

Stary 2016-01-20, 11:08   #4588
Lila_27
Zakorzenienie

Hej kochane 😚

Ziajka współczuję migreny 😞Koniecznie jakieś zdjęcia naszego 2 latka! A macie już sprecyzowane plany wakacyjne? Chorwacja ? ☺

Ruda oby ten pęcherz już odpuścił !

Yss mam nadzieję, że uda Ci się skontaktować z tym kurierem !

Gianka Tulki nie trzeba za bardzo stroic 😀Sam fryz robi furorę 😊Może jakaś wróżka? 😊

---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

Nie wiem czy mąż da radę pojechać ze mną do tego Krakowa, bo przyjechało z niezapowiedziana wizytą szefostwo i siedzą już 2 godziny i nie zbierają się! Cholera jasna

Stary 2016-01-20, 11:41   #4589
Ziajka
Wtajemniczenie

Lila ale mają wyczucie! Oby szybko się zebrali. Tak Chorwacja na wakacje chcemy na lądzie , nie wyspy,.swoim autem i najlepiej hotel all inclusive więc szukamy bo nie tak łatwo

Gianka strój dla Tulki? Jakaś super bohaterka electric woman ;P
Stary 2016-01-20, 11:43   #4590
Lila_27
Zakorzenienie

Mąż napisał smsa że czekają jeszcze na geodete i rzeczoznawcę, więc raczej nie zdążę, muszę zadzwonić i przełożyć chyba

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości