Plan już mamy obmyślony - nawiedzone przyszłe żony! PM 2017 cz. 11 - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-01-20, 10:53   #1411
aasiejka
Zadomowienie

Dot.: Plan już mamy obmyślony - nawiedzone przyszłe żony! PM 2017 cz. 11

Boże wiecie że ja nawet nie wiem kiedy mam się rozliczyć z zespołem? z fotografem na umowie chyba mam napisane ze przy odbiorze zdjęć ale z zespołem to nie wiem.. z dekoratorka chyba dzień przed weselem jak będzie dekorowac sale mamy przyjechać i zatwierdzić to wtedy płatność

---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

Cytat:
Napisane przez aankaa092 Pokaż wiadomość
mi się udało parę razy wymusić, raz w jechalam niechcący komuś na pas. wiec spoko zdarza się...
Ja jeżdżąc z TZ juz się nauczyłam jeździć ; p ale kiedyś się zamyslilam i z lewego pasa wjechałam na prawy pas na rondzie ; o nawet nie wiem dlaczego tak zrobiłam.

Tomorrow’s never promised so I started living for today.
aasiejka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-20, 11:03   #1412
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anemone Pokaż wiadomość
oesu. Przyczepię się, ale strasznie, strasznie mnie wali po oczach (i mózgu zresztą też ), jak ktoś mówi, że 'schudnie do ślubu'. A po ślubie co? Rzucamy się na słodycze i możemy wieść szczęśliwe, otyłe życie, bo jesteśmy ŻONAMI?
Ale to chodzi o to,że Anulka chcialaby schudnąc do ślubu,żeby sukienka jej nie poszerzala. Chyba każdy stawia sobie jakiś cel,że schudnie do wakacji, świąt czy coś w tym stylu Anulka chce wymarzoną wagę osiągnąć do ślubu,a nie dwa miesiące po nim. A Ty tu sobie dopowiedziałaś

---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ----------

Cytat:
Napisane przez kaaarii Pokaż wiadomość
Kurde ja 7/8 ubieram tylko do trampek. Inaczej to się źle czuje muszę mieć dłuższe
Ja tam lubię krótsze spodnie,albo wywinięte nogawki. Do wszystkiego Mimo,że skracają nogi,a wcale długich nie mam
malgosiaw123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-20, 11:04   #1413
Anemone
Mother of Cat

Cytat:
Napisane przez malgosiaw123 Pokaż wiadomość
Ale to chodzi o to,że Anulka chcialaby schudnąc do ślubu,żeby sukienka jej nie poszerzala. Chyba każdy stawia sobie jakiś cel,że schudnie do wakacji, świąt czy coś w tym stylu Anulka chce wymarzoną wagę osiągnąć do ślubu,a nie dwa miesiące po nim. A Ty tu sobie dopowiedziałaś
dobra dobra, ale jak sukienka jest uszyta w taki a nie inny sposób to i tak będzie poszerzać i tak Można po prostu wyglądać szczuplej.
Przyczepiłam się, wiem
zaręczyliśmy się 15 listopada 2015
ślub 30 grudnia 2017
Anemone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-20, 11:07   #1414
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anlaya Pokaż wiadomość
Kiedyś mogła sporo wypić (za czasów liceum - tak, wiem, patologia ), ale z czasem po prostu przestała mi wchodzić, nie smakuje mi (w sensie robi mi się niedobrze po 2-3 kieliszkach, ale nie dlatego, że jestem tak pijana -mam mocną głowę, ale dlatego, że jest paląca i okropna w smaku). Nie przepadam też za winem (poza grzancami), nie lubię piwa (wyjątkowo mogę wypić Radlera, Reddsa albo inne delikatne, smakowe i Kasztelana ciemnego w niedużej ilości), wszelkie whisky, rumy itp. są okropne dla mnie ogólnie po prostu nie lubię alkoholu. Ale bardzo lubię owocowe drinki. Na Mohito, czy mój ulubiony Sex on the Beach, Malibu, czy po prostu cola z wiśniówką
Edit.
Lubię jeszcze owocowe shoty, np owoce lesne, truskawki zblendowane z wódką.
Ja whisky nienawidzę. Przypomina mi to zapachem bimber i nie tknę
Wódkę lubię pić,a najbardziej jak przepijam sokiem porzeczkowym,bo zabija ten cały odór. Z piw lubię Żywca, Desperadosa,Sommersby i te wszystkie pseudo Radlery co to bardziej lemoniadę przypominają Drinki też kocham,Malibu najbardziej. Wina też mi podchodzą prawie wszystkie. Bardzo lubię Porto z Biedronki,ale ma aż 20%
Stary 2016-01-20, 11:08   #1415
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pretty_girl19892 Pokaż wiadomość
A ja z win uwielbiam Davida Mogena słodkie wino, przepyszne
Ale na wesele napewno kilka butelek jakiegoś polwytrawnego i polslodkie wstawimy
Mnie znajome zachwalały tego Mogena no i kupiłam i byłam bardzo rozczarowana. Dla mnie zalatywał taką chemią. W sensie,że czułam tylko słodki posmak,żadnego konkretnego smaku. Nie smakował mi Może kupiłam zły smak,bo wiem,że jest kilka
Stary 2016-01-20, 11:08   #1416
agnieszka_2612
Zakorzenienie

Whisky mój tż strasznie się delektuje whisky

agnieszka_2612 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-20, 11:13   #1417
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieszka_2612 Pokaż wiadomość
A ja lubię Carlo Rossi różowe
Ja tez,choć bardziej różową Kadarkę Bardzo wydajne i dobre wino
Ostatnio jak u kogoś byłam to poczęstowali mnie winem Special wiśniowym. Ale pychota Slodkie z takim posmakiem wiśni,ale nigdzie u siebie go nie widziałam.

---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ----------

Cytat:
Napisane przez agnieszka_2612 Pokaż wiadomość
Ja też kiedyś byłam mocna, właśnie czasy technikum Co tydzień impreza poźniej osiemnastki, człowiek się zaprawił w boju A teraz? Nie dość że nie piję w ogóle wódki bo mi się cofa, wypiję 2 drinki i mam szum głowie
Ostatnio u chrzestnego piliśmy Soplicę orzech włoski - ta mi chodziła bardzo dobra była i chyba miałam dobry dzień bo w ogóle nic nie czułam

Teraz to jedynie winko z tż na pół a i tak mam dobry humor już po 2 lampkach Albo jedno piwko rekreacyjnie do tego smakowe bo innego nie wypiję, ale tak to piję alkohol czasami raz w miesiącu albo rzadziej
Ja najwięcej piłam na studiach Miałam czasem imprezy poważne,ale wtedy zdradzily mnie kolorowe wódki. Dlatego teraz tego nie tykam. Zawsze,ale to zawsze źle się czuję po smakowych wódkach,albo wymiotuję. Jeszcze np Stocka lub Finlandię kolorową zaakceptuję,bo mają posmak,a są czyste,ale te kolorowe wszystkie to
Stary 2016-01-20, 11:14   #1418
muszkaaa8
Zakorzenienie

Whisky jest pyszne :-D
Kiedyś miałam tak jak wy bo sobie pomyliłam whisky z sokiem i wodke przepisami właśnie whisky :banghead:
Od tego momentu nie dało się mnie namowic zebym chociaz sprobowala :p
Pozniej poznalam Tz a on pil whisky, zrobil mi drinka ze spritem i od tego czasu nie pijemy prawie w ogole wodki bo tak mi posmakowalo i najlepsze w tym jest to ze na drugi dzien czuje sie jak nowo narodzona

20.05.2017
muszkaaa8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-20, 11:15   #1419
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jaszczurka94 Pokaż wiadomość
<wali głową w stół>
Kurde.. zaczynam panikować, że nie uzbieramy z TŻ tyle kasy ile trzeba w te 16 miesięcy.
Pewnie 90% z nas to miła,nie przejmuj się Ja też często o tym myślę. W razie czego są koperty.
Stary 2016-01-20, 11:16   #1420
aankaa092
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aasiejka Pokaż wiadomość
Boże wiecie że ja nawet nie wiem kiedy mam się rozliczyć z zespołem? z fotografem na umowie chyba mam napisane ze przy odbiorze zdjęć ale z zespołem to nie wiem.. z dekoratorka chyba dzień przed weselem jak będzie dekorowac sale mamy przyjechać i zatwierdzić to wtedy płatność

---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

Ja jeżdżąc z TZ juz się nauczyłam jeździć ; p ale kiedyś się zamyslilam i z lewego pasa wjechałam na prawy pas na rondzie ; o nawet nie wiem dlaczego tak zrobiłam.
Ja nie mogłam się uczyć od nikogo. Kiedyś z ex jak jeździłam to byłam pod wrażeniem jego umiejętności, bo koleś od ok.15-16r.z. jeździł na wsi maluchem, a potem zdał bez problemu na C. Od niego uczyłam się jazdy, a potem musiałam juz sama. Moj TZ nie ma prawka, ale naciskam go by zrobił. Ma już zdany teoretyczny, do praktycznego podszedł tylko raz.
Cytat:

---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ----------

Ja tam lubię krótsze spodnie,albo wywinięte nogawki. Do wszystkiego Mimo,że skracają nogi,a wcale długich nie mam
O Małgosia.... mówiłaś ze masz czasem problemy z "2". Sprawdziłam jeden sposób. kolo 18-20 zjedz na kolacje jogurt naturalny z 2lyzeczkami otrąb, sieminiem lnianym ok 1 łyżeczki, trochę słonecznika i mielonego lnu. Ja dodaje troszkę proszku stewii (95%),by było słodkie. Następnego dnia max 30min po obudzeniu nie będziesz mieć juz problemów
To ma tyle błonnika ze nie będziesz głodna potem

If you can dream it, you can do it!
~Walt Disney
Instagram prywatny

Instagram makijażowy
aankaa092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-20, 11:20   #1421
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
ostrzegałam, że się przyczepię
wybacz Ale i z takimi sytuacjami się spotkałam
No ja też nie rozumiem czasem jak dziewczyny po ślubie od razu włosy na chlopaka,przestają dbać o siebie itp
I nie mówię tu o twarzowej fryzurce krótkiej,bo takie są śliczne. Ale znam dziewczynę,która po ślubie ufarbowała się na straszny rudy, obcięła na okropnego grzybka,a ma odstające uszy,więc naprawdę nie wygląda za dobrze. O wiele ładniej bylo jej we wczesniejszych włosach. No,ale po ślubie nie trzeba się starac

---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ----------

Cytat:
W sumie dobry pomysł. Będę musiała przy umowach się poumawiać
Zazwyczaj usługodawcy pieniądze chcą po wykonanej usłudze
Stary 2016-01-20, 11:21   #1422
aasiejka
Zadomowienie

Cytat:
No ja też nie rozumiem czasem jak dziewczyny po ślubie od razu włosy na chlopaka,przestają dbać o siebie itp
I nie mówię tu o twarzowej fryzurce krótkiej,bo takie są śliczne. Ale znam dziewczynę,która po ślubie ufarbowała się na straszny rudy, obcięła na okropnego grzybka,a ma odstające uszy,więc naprawdę nie wygląda za dobrze. O wiele ładniej bylo jej we wczesniejszych włosach. No,ale po ślubie nie trzeba się starac [COLOR="Silver"]
Nie dziwie się ze później są zdrady rozwody itp ..

Tomorrow’s never promised so I started living for today.
aasiejka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-20, 11:21   #1423
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez muszkaaa8 Pokaż wiadomość
Witam się dziewczynki z pracy
Mialam dzisiaj za☠☠☠istego fuksa
I gdyby nie to ze Tż jechał zaraz za mną jak jechalam do pracy to bym dostała mandat 200 zł i 10 pkt
Nie pochwalam
Stary 2016-01-20, 11:24   #1424
Anemone
Mother of Cat

Cytat:
I nie mówię tu o twarzowej fryzurce krótkiej,bo takie są śliczne. Ale znam dziewczynę,która po ślubie ufarbowała się na straszny rudy, obcięła na okropnego grzybka,a ma odstające uszy,więc naprawdę nie wygląda za dobrze. O wiele ładniej bylo jej we wczesniejszych włosach. No,ale po ślubie nie trzeba się starac
ja jestem skazana na długie lub przynajmniej półdługie włosy. W krótkich wyglądam po prostu źle, więc ich za chiny ludowe nie zetnę.

Po ślubie to jeszcze, ale po porodzie to już w ogóle się niektóre zapuszczają...
ślub 30 grudnia 2017
Stary 2016-01-20, 11:24   #1425
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nivea91 Pokaż wiadomość
Chyba trochę nie halo jednym dawać a drugim nie. Dasz koleżance, zobaczy to wujek, któremu nie dacie i już wąty albo obgadywanie...
Z resztą dla mnie to nie fair, tak samo jak zapraszanie np. jednego kuzyna a drugiego z tej samej lini już nie bo coś tam
no właśnie dlatego napisałam o tych moich wątpliwościach... Trudno nie będę na razie sobie tym głowy zawracać. Taką decyzję to mogę podjąc pod samym weselem

A to akurat rozumiem-dlaczego mam zapraszać kuzyna z którym jestem skłócona i np ciągle mam z nim jakieś wojny? nie chce takiej osoby na weselu,bo tak wypada.
Stary 2016-01-20, 11:26   #1426
koolorowana
Zakorzenienie

Cytat:
Od początku liczę, że ok 40 tysięcy. Ale szczerze powiedziawszy sama już nie wiem. Próbuję zrobić kosztorys, ale sama już nie wiem co tam wpisać i ile około może część z tego kosztować.''

Edit: Mam wrażenie, że na chwilę obecną mnie to przerasta. A ja panikara trochę jestem.
Dacie radę !
Cytat:
Napisane przez micia00 Pokaż wiadomość
Dacie rade. Moze za czesc usługodawców czy sale możecie zaplacic po weselu? Wtedy jak wam waszej kasy braknie to z kopert mozecie dolozyc
to jest dobry pomysł, także główka do góry jaszczurka
Cytat:
I nie mówię tu o twarzowej fryzurce krótkiej,bo takie są śliczne. Ale znam dziewczynę,która po ślubie ufarbowała się na straszny rudy, obcięła na okropnego grzybka,a ma odstające uszy,więc naprawdę nie wygląda za dobrze. O wiele ładniej bylo jej we wczesniejszych włosach. No,ale po ślubie nie trzeba się starac [COLOR="Silver"]
ja po ślubie nie zamierzam utyć, zmienić fryzury itd... Według mnie trzeba zawsze się starać, aż do śmierci chyba chcemy nadal po ślubie się podobać fizycznie naszym TŻ
koolorowana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-20, 11:34   #1427
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:

Chociaż ja na ogół mam szczescie do policji bo prawko mam już 6 lat a jeszcze ani jednego mandatu jak jeszcze nie byłam z Tztem to mnie raz tylko trzymali ale akurat tez jechalam z kolega policjantem wiec a byłoby 6stow jak nic :p
Później raz z Tztem jechalam no i dzisiaj :p
Ja prawko mam 5,5 roku i do tej pory nie miałam nawet żadnej kontroli Dopiero ostatnio co Wam pisałam,ale po prostu stali i wszystkich łapali i sprawdzali trzeźwość. No,ale trzeźwa byłam

---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ----------

Cytat:
Napisane przez nivea91 Pokaż wiadomość

Siostra mi mówiła że to jest najgorsze, że niektórzy wrećz wymykają się czy uciekają a młodzi muszą cały czas lokalizować czy ktoś nie wychodzi
Ja uważam,że kultura wymaga,żeby po weselu podejść i podziękować za zaproszenie i takie tam. Przynajmniej my z TŻ zawsze tak robimy. Nie będę patrzeć ciągle na drzwi i sprawdzać kto wychodzi do domu. Jak ktoś wyjdzie niezauważony to trudno.

---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ----------

Cytat:
U Nas zespół bierze kasę po wykonanej usłudze,czyli w niedzielę wieczorem. I myslę,że większość tak bierze.

---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ----------

Cytat:
Napisane przez aankaa092 Pokaż wiadomość
Ja nie mogłam się uczyć od nikogo. Kiedyś z ex jak jeździłam to byłam pod wrażeniem jego umiejętności, bo koleś od ok.15-16r.z. jeździł na wsi maluchem, a potem zdał bez problemu na C. Od niego uczyłam się jazdy, a potem musiałam juz sama. Moj TZ nie ma prawka, ale naciskam go by zrobił. Ma już zdany teoretyczny, do praktycznego podszedł tylko raz.

O Małgosia.... mówiłaś ze masz czasem problemy z "2". Sprawdziłam jeden sposób. kolo 18-20 zjedz na kolacje jogurt naturalny z 2lyzeczkami otrąb, sieminiem lnianym ok 1 łyżeczki, trochę słonecznika i mielonego lnu. Ja dodaje troszkę proszku stewii (95%),by było słodkie. Następnego dnia max 30min po obudzeniu nie będziesz mieć juz problemów
To ma tyle błonnika ze nie będziesz głodna potem
Mnie dużo TŻ nauczył. Zanim jeszcze zaczęłam jazdy to już mnie nauczył jeździć samochodem,więc instruktor na pierwszej jeździe był zaskoczony,że płynnie zmieniam biegi i mi nie zgasł

Ale jak zjem tylko jogurt to będę głodna

---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ----------

Cytat:
Nie dziwie się ze później są zdrady rozwody itp ..
Nie kocha się za wygląd Ale uważam,że powinno się starać,żeby ogień w związku nie wygasał,a jednak takie totalny brak dbania o siebie nie wpływa dobrze. Też bym nie chciała żeby TŻ przytył po ślubie 20 kg i ogolił się na łyso
Stary 2016-01-20, 11:35   #1428
taedio
MerDer 4ever

Hej
Ja zaczęłam jeździć autem już daaawno temu, najpierw tata mi dawał a pózniej Tz
Tak a propo jeżdżenia- wpłacamy dzisiaj zaliczkę na auto
Stary 2016-01-20, 11:38   #1429
muszkaaa8
Zakorzenienie

Cytat:
Nie pochwalam
Ja tez nie ale pewnie gdybyś tez miała taką sytuację / możliwość to wolalabys uniknąć 200 zł i 10 pkt :p

---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------

Został mi jeszcze jeden karton dostawy a taaaaaak dzisiaj nie mam weny na pracę ze masakra :banghead:

20.05.2017
Stary 2016-01-20, 11:42   #1430
Anemone
Mother of Cat

Cytat:
Ja prawko mam 5,5 roku i do tej pory nie miałam nawet żadnej kontroli Dopiero ostatnio co Wam pisałam,ale po prostu stali i wszystkich łapali i sprawdzali trzeźwość. No,ale trzeźwa byłam

Nie kocha się za wygląd Ale uważam,że powinno się starać,żeby ogień w związku nie wygasał,a jednak takie totalny brak dbania o siebie nie wpływa dobrze. Też bym nie chciała żeby TŻ przytył po ślubie 20 kg i ogolił się na łyso
ja mam prawko 4 lata. Za kierownicą nie siedziałam już 3... Swojego samochodu nie mam, ani ojciec, ani TŻ mi nie pozwala, więc...

I jeszcze nosił żonobijki!

Cytat:
Napisane przez taedio Pokaż wiadomość
Hej
Ja zaczęłam jeździć autem już daaawno temu, najpierw tata mi dawał a pózniej Tz
Tak a propo jeżdżenia- wpłacamy dzisiaj zaliczkę na auto
no to super!
ślub 30 grudnia 2017
Stary 2016-01-20, 11:43   #1431
muszkaaa8
Zakorzenienie

Dziewczyny co myślicie o tego typu zaproszeniach?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1453286541074.jpg (121,4 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1453286554786.jpg (105,1 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1453286578405.jpg (39,1 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1453286600571.jpg (143,0 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1453286615913.jpg (135,6 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1453286629593.jpg (103,7 KB, 3 załadowań)

20.05.2017
Stary 2016-01-20, 11:45   #1432
taedio
MerDer 4ever

Sprostowanie- nie chodzi mi o ślubny samochód tylko nasz ślubny mamy już od dawna
Stary 2016-01-20, 11:46   #1433
koolorowana
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam prawko 4 lata. Za kierownicą nie siedziałam już 3... Swojego samochodu nie mam, ani ojciec, ani TŻ mi nie pozwala, więc...

I jeszcze nosił żonobijki!

no to super!
coo?

---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ----------

Cytat:
Dziewczyny co myślicie o tego typu zaproszeniach?
piękne takie oryginalne
Stary 2016-01-20, 11:47   #1434
Anemone
Mother of Cat

Cytat:
Napisane przez koolorowana Pokaż wiadomość
coo?
a to
ślub 30 grudnia 2017
Stary 2016-01-20, 11:49   #1435
koolorowana
Zakorzenienie

Cytat:
a to
ahahaha
Stary 2016-01-20, 11:49   #1436
micia00
Wtajemniczenie

ja jeszcze dziś i jutro i cały weekend wolny

ale w piątek musze jechać na jakiś maraton po lumpach i przcenach, bo przypaliłam ostatnio koszule do pracy

a musimy w białych chodzić

a przecież nie bede za 100zł kupować
micia00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-20, 11:55   #1437
Balkonikowa
Rudziutka..! :)

Cytat:
a to
Olabogaaaaaa

10.2011
12.2015
06.05.2017
Balkonikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-20, 11:56   #1438
Edithh_21
Zakorzenienie

Dzień dobry
micia00 ostatnio widziałam na przecenach w sklepach koszule białe po 30-40 zł
Edithh_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-20, 12:00   #1439
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tez nie ale pewnie gdybyś tez miała taką sytuację / możliwość to wolalabys uniknąć 200 zł i 10 pkt :p
Myślę,że każdy by z tego skorzystał. Ale głupotą jest,że w ogóle takie są "zwyczaje". Mam sporo znajomych wojskowych. Raz pili w miejscu publicznym i co? Wystarczylo pokazać książeczkę wojskową..

---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ----------

Cytat:
Szkoda trochę Najlepiej uczy się dopiero jak zaczyna się systematycznie jeździć. Żaden kurs jazdy nie nauczy poprawnego zachowania na drodze.
Stary 2016-01-20, 12:01   #1440
aankaa092
Zakorzenienie

Cytat:
Ale jak zjem tylko jogurt to będę głodna
Nie nastawiaj się ze będziesz głodna. Nie ma bata byś była. Za długo trawią się nasiona, a otręby to w ogóle puchną w żołądku i nie da rady by coś jeszcze zjeść, chyba że sobie będziesz wmawiać ze jesteś głodna

Idę po składniki na burgery. Wołowinę kupiłam wczoraj. Teraz całą resztą

If you can dream it, you can do it!
~Walt Disney
Instagram prywatny

Instagram makijażowy
aankaa092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości