Urodzone w 1989 :) cz. III - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-09-30, 00:48   #1681
uhahana
Zakorzenienie

Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. III

I ja wróciłam

Obok nas był wieczór kawalerski i jakieś typy stamtąd podbijały do nas Zwała. Niefajni byli

W ogóle różne śmieszne albo fajne albo śmieszne i fajne sytuacje wynikły, ale niezbyt mam siłę teraz o nich pisać.

Chyba drugi raz w życiu wróciłam po nocy do domu i moi rodzice NIE CZEKALI na mnie

Jest dobrze
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.
'

uhahana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-30, 10:27   #1682
patitcz
Zadomowienie

a ja mam temat na polski :
Literatura jako swiadectwo czasow w ktorych powstala ..

sama nie wiem czemu taki temat wzielam ..
tak troche pani mi podpowiedziala
chociaz on sam nie do konca mi lezy :/
ale mam juz bibliografię i chyba bedzie dobrze : D
choćby na jego nogach spoczywała
płonąca aureola
Uwierz w ślepą miłość
i równie ślepą nienawiść
Uwierz We mnie"
patitcz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-30, 12:40   #1683
uhahana
Zakorzenienie

Co tu tak cicho? W NIEDZIELĘ?!
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.
'

Stary 2007-09-30, 13:16   #1684
Nija_
Zakorzenienie

Eh uczę się na spr. z antyku i już czuję, że kompletnie nic nie umiem, wszystko mi się miesza, a chcę to jak najszybciej skończyć, żeby przejść do histy, denerwuję się, bez sensu wszystko

Czuję się tak zestresowana ostatnio

ines dzięki za zdjęcia Agoska

pamelija nie umiem ściągnąć tej prezentacji
Stary 2007-09-30, 13:54   #1685
blaque
Zakorzenienie

Ja powinnam się uczyć na spr z historii ale nie mogę..!
Nie chce mi się. W ogóle do dupy się czuję i nic mi się nie chce..;/ wrr

I jeszcze mam spr z matmy w środę na który nic nie umiem i na pewno się nie nauczę!!!

Stary 2007-09-30, 14:37   #1686
uhahana
Zakorzenienie

Też powinnam uczyć się histy ;/ Ale nijak mi się nie chce, a jeszcze dziewczyny z klasy wymyśliły, żeby dzisiaj chłopaków z okazji ich święta zaprosić na piwo. I kurde, nie wypada nie iść, a TAAAK mi się nie chce ;/

No ale mimo wszystko nie jest tragicznie: mam swój pokój wreszcie.
A tej radości już se posprzątałam, nawet poodkurzałam, czego nienawidzę robić, teraz tylko wypadałoby się pouczyć albo porysować, ale tej części plany chyba jednak nie zrealizuję.

O mamo, ale wczoraj farmazony p[...]iłam. Ale mimo wszystko wieczór się udał

Co Was tak wypustoszyło?
Choose life.
'

Stary 2007-09-30, 14:47   #1687
Ywonula
Zadomowienie

Ja jestem
Co prawda mam ***itny spr z bioli w środe ale chyba jeden sobie moge odpuscic przez 3 lata... Cos sie poucze we wt

Wczoraj bylismy na Katyniu... Taki sobie... Ale podczas ogladania nie mogłam sie powstrzymac od mysli typu: "Boże jak ja nienawidze rosjan i niemców" (spec. z małej litery )

Jakos tak nic mi sie nie chce. I powoli zaczyna do mnie docierac ze nie mam partnera na studniowke

uhahana ciesze sie ze wreszcie odzyskałaś pokój

agosek dostałam zdjęcia. Dziekuje. Śliczne i slicznie jestes opalona

Edytowane przez Ywonula
Czas edycji: 2007-09-30 o 14:48 Powód: błąd ortograficzny :)
Ywonula jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-09-30, 14:55   #1688
uhahana
Zakorzenienie

A mi się 'Katyń' podobał. Jako film, moim zdaniem był dobrze zrobiony, podobały mi się ujęcia, muzyka i jakoś tak wszystko pasowało... pod względem historycznym nie mogę się wypowiedzieć, bo się po prostu nie znam.
W każdym razie nigdy nie było tak cicho na seansie szkolnym.
Choose life.
'

Stary 2007-09-30, 15:01   #1689
i_n_e_s
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez blaque Pokaż wiadomość
I jeszcze mi chrostka na języku wyrosła czyli mnie ktoś o mnie mówi.. (tak moja mama mówi)
O takim czymś to ja jeszcze nie słyszałam

Cytat:
Napisane przez uhahana Pokaż wiadomość
No ale mimo wszystko nie jest tragicznie: mam swój pokój wreszcie.
A tej radości już se posprzątałam, nawet poodkurzałam, czego nienawidzę robić, teraz tylko wypadałoby się pouczyć albo porysować, ale tej części plany chyba jednak nie zrealizuję.
A z kim miałaś wcześniej?
(mam nadzieję, że nie przeoczyłam nic)

Ywonula bardzo ładny avatar, to znaleziony w internecie czy sama go zrobiłaś?

Ja się uczę dziś, ale trochę zaglądam tu. Naprawdę mam ochotę tylko nie wiem za co się zabrać, bo jakoś się tego namnożyło.

A na Katyń padł pomysł, żeby iść, ale nie wiem czy wcielimy go w życie, bo nie ma za bardzo dnia, w który moglibyśmy iść.

Edit: A i czekam na relacje Agoska z podróży a jej nie ma i nie ma...
i_n_e_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-30, 15:04   #1690
Martusia B.
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Agosek Pokaż wiadomość
em-co do motywu kota, propozycja ode mnie:
-Behemot w "Mistrzu i Małgorzacie"
-wiersze Poświatowskiej-sporo ma takich "kocich"
Em ja wymyśliłam jeszczed wiersz "Koty" Baudelaire. Może się przyda

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Chciałam się wczoraj nauczyć na kartkówkę z budowy geologicznej Polski, i wiecie co? Jak czytałam ten jeden temat na poziomie podstawowym, to czułam się jak idiotka!!! No jak ja mam zdać maturę i to wcale nie z jednego tematu, jak staram się czegoś nauczyć i nic do mnie nie dociera?! Normalny człowiek nie wie takich rzeczy, no bez jaj. TŻ (nie powinnam zapeszać, ale chyba mogę tak o nim mówić ) przyszedł do mnie po pracy, wyżaliłam mu się, a on mi powiedział, że tylko geologia jest taka trudna, a to jeden dział.. No i że przecież matura też nie będzie cała z geologii.
Nie wiem co o tym myśleć, czuję się jak kompletna idiotka, że się zabrałam za tą rozszerzoną geografię.
Nawet sobie pomyślałam, że takie osoby jak ja to powinny zdawać najłatwiejsze przedmioty na podstawie i jeszcze się modlić, żeby mieć z nich te 30%.
Nie martw się na bank dasz radę, ja też momentami czuję się jakbym była największą idiotką na świecie, ale wierzę, że dam radę i tak samo wierzę, że Ty dasz radę
I fajnie, że z TŻem zaczyna być ok

Wczoraj się nie odzywałam, ale nie byłam w stanie. Byłam rano na próbie teatru i okropnie się wkurzyłam, już chyba nie będę grać... ale mniejsza o to, normalnie przez to załapałam doła i trochę mnie nadal trzyma Ale nie będę Was zanudzać moimi problemami
Martusia B. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-30, 15:04   #1691
kasiaqwe11
Przyczajenie

/edytowane przez moderatora - reklama/

Edytowane przez rambo
Czas edycji: 2007-09-30 o 17:10
kasiaqwe11 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-09-30, 15:04   #1692
kasia89
Zakorzenienie

Ja też jestem, choć powinnam się uczyć

Narazie sobie powtarzam testy na prawko, bo za niedługo w końcu egzamin
Może w końcu pouczę się coś z informatyki? Już w 2klasie zaczęliśmy programowanie, a ja do tej pory nic nie kumam, sama żadnego programu nie napisałam, zadanie zawsze wysyłam zrobione przez kolegę, zgłosiłam np. i przy najbliższym pytaniu jestem pewna, że dostanę 1. To jest porąbane, żeby mieć takie problemy z infą :| Do tego jutro sprawdzian z fizyki, na który nic nie umiem i pewnie spróbuję się pouczyć, ale i tak nic nie zakumam

Ywonula jeszcze na pewno kogoś znajdziesz na studniówkę, nie ma się co martwić na zapas. Dużo z nas ma przecież taki problem

Na Katyń, miałam iść z T. ale coś nam kontakt ostatnio zmalał (choć może to i dobrze) Za to moja cała szkoła jedzie w tą sobotę do Kina właśnie na Katyń w ramach odrabiania 2listopada, ale ja mam wtedy jazdy i nie dam rady już ich przełożyć.
kasia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-30, 15:07   #1693
Martusia B.
Wtajemniczenie

My na Katyń mam iść z całą klasą jakoś w połowie października, jak u nas w mieście w kinie będę go grać

A tak wogóle to widzę jakąś nieregulaminową reklamę
Stary 2007-09-30, 15:08   #1694
Ywonula
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez i_n_e_s Pokaż wiadomość

Ywonula bardzo ładny avatar, to znaleziony w internecie czy sama go zrobiłaś?
Dziękuję.
Znalazłam w internecie siedziałam prawie pół dnia

O tej krostce już słyszałam ale jakos nigdy nie doswiadczyłam. Za to z koleżanka czesto jak kichamy to mowimy:
raz na zdrowie
dwa na picie
trzy na seks

uhahana u nas tez było cicho
Stary 2007-09-30, 15:13   #1695
uhahana
Zakorzenienie

Ines wcześniej miałam normalnie swój własny pokój, ale ostatnie 3 tygodnie był u mnie wujek i mi go zajmował, a ja musiałam spać u siostry i było to dla mnie bardzo uciążliwe, bo jednak tam mam swoje rzeczy i wszystko To tak pokrótce

Co do partnera na studniówkę, to Ywonula uwierz, że nie jesteś sama

Kasia a masz teorię i praktkę naraz, czy na praktyczny egzamin będziesz musiała czekać?

Swoją drogą teraz będę się urywać z mniej ważnych lekcji właśnie na jazdy Fajnie to będzie w dzienniku wyglądało.
Dobrze, że mogę się już sama usprawiedliwiać

EDIT: Ejjj dziewczyny, chodźcie zorganizujemy kiedyś czat Ciężko będzie dobrać czas tak, żeby chociaż kilka nas było, wiadomo jak jest, no ale może jednak? He...
Choose life.
'

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-09-30, 15:15   #1696
Ywonula
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasia89 Pokaż wiadomość
To jest porąbane, żeby mieć takie problemy z infą :|
ja wogóle nie czaje infy ani komputera

matrusia nie zanudzasz nas!! mozesz mówić o swoich problemach kiedy chcesz! I napewno wtedy Ci ulży a my doradzimy

edycja:
Jakos nie umiałam wejsc na ten Wasz czat. Komputer mi sie zawieszał all the time
Stary 2007-09-30, 15:19   #1697
kasia89
Zakorzenienie

Cytat:

Kasia a masz teorię i praktkę naraz, czy na praktyczny egzamin będziesz musiała czekać?

Swoją drogą teraz będę się urywać z mniej ważnych lekcji właśnie na jazdy Fajnie to będzie w dzienniku wyglądało.

EDIT: Ejjj dziewczyny, chodźcie zorganizujemy kiedyś czat Ciężko będzie dobrać czas tak, żeby chociaż kilka nas było, wiadomo jak jest, no ale może jednak? He...
Teoria +praktyka
No właśnie ja też się w tym tygodniu będę musiała z kilku lekcji przez jazdy pozwalniać.

I jestem za czatem Mam nadzieję, że uda mi się wbić
Stary 2007-09-30, 15:21   #1698
uhahana
Zakorzenienie

To dzisiaj wieczorem?

Ja będę z całego serca chciała wrócić jak najwcześniej dziś do domu, więc byłabym

Dobra, spadam się wziąć za coś konkretnego, a nie tak tu od godziny siedzę i zamulam
Choose life.
'

Stary 2007-09-30, 15:48   #1699
pamelija
Rozeznanie

GG do pamelija Wyślij wiadomość przez MSN do pamelija

Cytat:
Co tu tak cicho? W NIEDZIELĘ?!
Wszyscy pewnie odpoczywają po imprezowej nocy

Cytat:
Napisane przez Nija_ Pokaż wiadomość
pamelija nie umiem ściągnąć tej prezentacji
Wyślę Ci w takim razie na maila.

Cytat:
Napisane przez Martusia B. Pokaż wiadomość
Wczoraj się nie odzywałam, ale nie byłam w stanie. Byłam rano na próbie teatru i okropnie się wkurzyłam, już chyba nie będę grać... ale mniejsza o to, normalnie przez to załapałam doła i trochę mnie nadal trzyma Ale nie będę Was zanudzać moimi problemami
Pisz pisz.. i nas wcale nie zanudzasz! Co się stało na tej próbie?

Cytat:
A my wciąż nie możemy się sami usprawiedliwiać..
a za czatem jestem za

Właśnie wróciłam od TŻta jej nie chce mi się braż za naukę :/
pamelija jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-09-30, 16:05   #1700
i_n_e_s
Zadomowienie

Cytat:
Napisz co się stało. Nie martw się nie zanudzisz nas

Cytat:
A tak wogóle to widzę jakąś nieregulaminową reklamę
Właśnie
Cytat:
Napisane przez Ywonula Pokaż wiadomość
Dziękuję.
Znalazłam w internecie siedziałam prawie pół dnia

O tej krostce już słyszałam ale jakos nigdy nie doswiadczyłam. Za to z koleżanka czesto jak kichamy to mowimy:
raz na zdrowie
dwa na picie
trzy na seks
To opłacało się tak długo szukać
A tekst na kichanie dobry

Cytat:
Ines wcześniej miałam normalnie swój własny pokój, ale ostatnie 3 tygodnie był u mnie wujek i mi go zajmował, a ja musiałam spać u siostry i było to dla mnie bardzo uciążliwe, bo jednak tam mam swoje rzeczy i wszystko To tak pokrótce

O tym wujku pisałaś, pamiętam, ale 3 tyg da się przeżyć
A co czata nie wiem czy mi się uda dziś, bo od 20-22 jest skazany, a wtedy będę pewnie jeszcze kończyć matmę, bo mam tyle zadań, a postanowiłam, że już będę odrabiać wszystkie.
i_n_e_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-30, 16:25   #1701
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Em ja wymyśliłam jeszczed wiersz "Koty" Baudelaire. Może się przyda

Nie martw się na bank dasz radę, ja też momentami czuję się jakbym była największą idiotką na świecie, ale wierzę, że dam radę i tak samo wierzę, że Ty dasz radę
Baudelaire'a brałam pod uwagę od początku.
Dziękuję.

Dziewczyny, powiedzcie mi jak mam rozpakować zdjęcia Agoska, bo ja nie umiem.

GRR.. Przegraliśmy. Znowu. Oczywiście.
Stary 2007-09-30, 16:35   #1702
Nija_
Zakorzenienie

kasia89 a Ty jesteś w mat-infie, dobrze pamiętam? ja pamiętam, jak się męczyłam z technologią informacyjną w 1. klasie, z pierwszej kartkówki dostalam 2, ale potem facet nam chyba nie chciał utrudniać życia i miałam 4 na koniec
także bardzo dobrze Cię rozumiem

a fizyka to nawet nie gadam... od początku roku mieliśmy z praktykantką cały czas i lekcje wyglądały tak, że całą godzinę dyktowała i jest tego w cholerę, a nasze spr. z teorii wyglądają tak, że przepisujemy to co w zeszycie, a muszę 3 dostać, bo z zadań kapa, ja chyba nie skończę tej szkoły...

pamelija byłabym wdzięczna za tę prezentację

Martusia jeśli chcesz to napisz co się stało, wygadasz się, może pomoże

na Katyń idziemy we wtorek wstępnie, niby wszystkie klasy, ale jeśli kilka osób z klasy nie pójdzie to nie idzie cała klasa, więc nie wiadomo jak się ułoży, ale raczej pójdziemy, kasa pozbierana

uczyłam się na olimpiadę, ale czuję się jak totalny debil, nie rozumiem o czym czytam, w życiu nie napiszę samodzielnie dobrej pracy (ciekawe, co mi babka powie o tej, którą oddałam w zeszłym tygodniu, może jutro mi ją odda, chociaż jutro nie, bo się z nią nie widzę jutro... we wtorek albo środę, aż się boję...)

na antyk uczyłam się cały poranek, a czuję jakbym nie umiała nic poza tym, co pamiętałam (to za duże slowo) z ... 1. klasy, czyli niezbyt wiele, a raczej nic

a teraz wysyłam koleżance piosenki, bo kompletuje muzykę na wycieczkę
Stary 2007-09-30, 17:11   #1703
kasia89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nija_ Pokaż wiadomość
kasia89 a Ty jesteś w mat-infie, dobrze pamiętam? ja pamiętam, jak się męczyłam z technologią informacyjną w 1. klasie, z pierwszej kartkówki dostalam 2, ale potem facet nam chyba nie chciał utrudniać życia i miałam 4 na koniec
także bardzo dobrze Cię rozumiem

a fizyka to nawet nie gadam... od początku roku mieliśmy z praktykantką cały czas i lekcje wyglądały tak, że całą godzinę dyktowała i jest tego w cholerę, a nasze spr. z teorii wyglądają tak, że przepisujemy to co w zeszycie, a muszę 3 dostać, bo z zadań kapa, ja chyba nie skończę tej szkoły...
Dobrze pamiętasz Szłam niby na mat-inf, a rozszerzyli nam jeszcze fizykę

Em kliknij prawym przyciskiem myszy na ten plik od Agoska i kliknij w "Wypakuj tutaj".

Ale mam wielkiego LENIA! Nie no, schodzę już z kompa i biorę się za jakąś naukę

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-09-30, 18:37   #1704
Martusia B.
Wtajemniczenie

Wróciłam właśnie z spaceru i z kebaba z TŻem i muszę się brać za historię, ale bardzo mi się nie chce
Jutro Wam napiszę, o co chodzi z tym teatrem, bo to dłuższa historia, a muszę się koniecznie zaraz uczyć

Kasia bardzo ładny av

A teraz uciekam, buźka
Stary 2007-09-30, 19:10   #1705
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
GRR.. Przegraliśmy. Znowu. Oczywiście.
Eh, polscy kibice

Pierwszy raz w życiu mam to o czym często pisały dziewczyny, że czytają nasz wątek ale nie potrafią sie wbić.
Ja sie zawsze dziwiłam. A od kilku dni dopadło to i mnie
kiedy chcę grzeszyć to grzeszę
krowa_bez_mleka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-30, 19:35   #1706
mathilda
Zakorzenienie

GG do mathilda

Hmm nie mam siły nadrabiać Jutreo znów szkoła weekend się skończył znów Ech i cały tydzień bez TŻ blee

Kasia
łądny av I stwierdziłam dziś oglądając film że jesteś podobna do Tary Reid przynajmniej w filmie tak wyglądała takie podobne ma policzki do Ciebie

Em nie wiem o co dokładnie chodzi ale z kotem kojarzy mi się wiersz "Kot w pustym mieszkaniu" Wisławy Szymborskiej

mathilda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-30, 20:08   #1707
kasia89
Zakorzenienie

Cytat:
Kasia bardzo ładny av
Cytat:
Napisane przez mathilda Pokaż wiadomość

Kasia
łądny av I stwierdziłam dziś oglądając film że jesteś podobna do Tary Reid przynajmniej w filmie tak wyglądała takie podobne ma policzki do Ciebie
Dzięki dziewczyny

Polukałam trochę na fotki tej Tary, i jakoś tak ogólnie podobieństwa nie widzę, choć z tymi policzkami masz rację- też takie pucułowate, jak u chomika czyli jak u mnie

krówka
Stary 2007-09-30, 20:20   #1708
Martusia B.
Wtajemniczenie

Krówka dasz radę, wbijesz się
Mathilda dobrze Cię widzieć

Przylazłam tylko na chwilę zobczyć czy nic ciekawego mnie nie omija, zaraz wracam jeszcze na chwilę do historii :/
Muszę się jeszcze wyżalić, że od jutra zaczyna mi się angielski prywatny Nie chce mi się tam chodzić, ale wiem, że bez tego nie zdam nawet podtawowej matruy
Stary 2007-09-30, 20:20   #1709
blaque
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez krowa_bez_mleka Pokaż wiadomość
Eh, polscy kibice
A ja jestem dumna z naszych dziewczyn.
Dały popis 'męskiej siatkówki', tylko niestety nie utrzymały tego do końca..
Dla mnie i tak są mistrzyniami bo pokazały wolę walki. Tym bardziej, że miały nowego trenera. Nie łatwo jest się przestawić. Ale one dały radę.
Jesteśmy na 4 miejscu. I co z tego? Nie zawsze będziemy trzymać ten ciężar na barkach, tak samo jak nie zawsze będziemy na szczycie.
A co do 'kibiców'.. to nawet nie chce mi się tego komentować..

Rozumiem Cię.
Szczerze powiedziawszy cały dzisiejszy dzień nie miałam ochoty tu pisać..
Stary 2007-09-30, 20:26   #1710
emememsik
po prostu Em :)

KBM, wcale nie chodziło mi o to, że od początku było wiadomo, że przegrają. Ja po prostu wiedziałam. Bo jak u mnie coś się wali, to wszystko. Nic nie może być dobrze.

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości