![]() |
#1681 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. III
I ja wróciłam
![]() Obok nas był wieczór kawalerski i jakieś typy stamtąd podbijały do nas ![]() ![]() W ogóle różne śmieszne albo fajne albo śmieszne i fajne sytuacje wynikły, ale niezbyt mam siłę teraz o nich pisać. Chyba drugi raz w życiu wróciłam po nocy do domu i moi rodzice NIE CZEKALI na mnie ![]() Jest dobrze ![]()
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#1682 |
Zadomowienie
|
a ja mam temat na polski :
Literatura jako swiadectwo czasow w ktorych powstala .. sama nie wiem czemu taki temat wzielam .. tak troche pani mi podpowiedziala chociaz on sam nie do konca mi lezy :/ ale mam juz bibliografię i chyba bedzie dobrze : D
#1683 |
Zakorzenienie
|
Co tu tak cicho? W NIEDZIELĘ?!
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#1684 |
Zakorzenienie
|
Eh uczę się na spr. z antyku i już czuję, że kompletnie nic nie umiem, wszystko mi się miesza, a chcę to jak najszybciej skończyć, żeby przejść do histy, denerwuję się, bez sensu wszystko
![]() ![]() Czuję się tak zestresowana ostatnio ![]() ines dzięki za zdjęcia Agoska ![]() pamelija nie umiem ściągnąć tej prezentacji ![]()
#1685 |
Zakorzenienie
|
Ja powinnam się uczyć na spr z historii ale nie mogę..!
![]() Nie chce mi się. W ogóle do dupy się czuję i nic mi się nie chce..;/ wrr I jeszcze mam spr z matmy w środę na który nic nie umiem i na pewno się nie nauczę!!! ![]() ![]()
![]() |
#1686 |
Zakorzenienie
|
Też powinnam uczyć się histy ;/ Ale nijak mi się nie chce, a jeszcze dziewczyny z klasy wymyśliły, żeby dzisiaj chłopaków z okazji ich święta zaprosić na piwo. I kurde, nie wypada nie iść, a TAAAK mi się nie chce ;/
No ale mimo wszystko nie jest tragicznie: mam swój pokój ![]() ![]() ![]() A tej radości już se posprzątałam, nawet poodkurzałam, czego nienawidzę robić, teraz tylko wypadałoby się pouczyć albo porysować, ale tej części plany chyba jednak nie zrealizuję. O mamo, ale wczoraj farmazony p[...]iłam. Ale mimo wszystko wieczór się udał ![]() Co Was tak wypustoszyło? ![]()
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#1687 |
Zadomowienie
|
Ja jestem
![]() Co prawda mam ***itny spr z bioli w środe ale chyba jeden sobie moge odpuscic przez 3 lata... ![]() ![]() Wczoraj bylismy na Katyniu... Taki sobie... Ale podczas ogladania nie mogłam sie powstrzymac od mysli typu: "Boże jak ja nienawidze rosjan i niemców" (spec. z małej litery ![]() Jakos tak nic mi sie nie chce. I powoli zaczyna do mnie docierac ze nie mam partnera na studniowke ![]() uhahana ciesze sie ze wreszcie odzyskałaś pokój ![]() agosek dostałam zdjęcia. Dziekuje. Śliczne i slicznie jestes opalona ![]()
Nie można dwadzieścia cztery godziny na dobę trzymać się za ręce i ciągle uśmiechać, bo drętwieją mięśnie. Edytowane przez Ywonula Czas edycji: 2007-09-30 o 14:48 Powód: błąd ortograficzny :) |
![]() ![]() |
![]() |
#1688 |
Zakorzenienie
|
A mi się 'Katyń' podobał. Jako film, moim zdaniem był dobrze zrobiony, podobały mi się ujęcia, muzyka i jakoś tak wszystko pasowało... pod względem historycznym nie mogę się wypowiedzieć, bo się po prostu nie znam.
W każdym razie nigdy nie było tak cicho na seansie szkolnym.
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#1689 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
(mam nadzieję, że nie przeoczyłam nic) Ywonula bardzo ładny avatar, to znaleziony w internecie czy sama go zrobiłaś? Ja się uczę dziś, ale trochę zaglądam tu. Naprawdę mam ochotę tylko nie wiem za co się zabrać, bo jakoś się tego namnożyło. A na Katyń padł pomysł, żeby iść, ale nie wiem czy wcielimy go w życie ![]() Edit: A i czekam na relacje Agoska z podróży a jej nie ma i nie ma... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1690 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() I fajnie, że z TŻem zaczyna być ok ![]() Wczoraj się nie odzywałam, ale nie byłam w stanie. Byłam rano na próbie teatru i okropnie się wkurzyłam, już chyba nie będę grać... ale mniejsza o to, normalnie przez to załapałam doła i trochę mnie nadal trzyma ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1691 |
Przyczajenie
|
/edytowane przez moderatora - reklama/
Edytowane przez rambo Czas edycji: 2007-09-30 o 17:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#1692 |
Zakorzenienie
|
Ja też jestem, choć powinnam się uczyć
![]() Narazie sobie powtarzam testy na prawko, bo za niedługo w końcu egzamin ![]() Może w końcu pouczę się coś z informatyki? Już w 2klasie zaczęliśmy programowanie, a ja do tej pory nic nie kumam, sama żadnego programu nie napisałam, zadanie zawsze wysyłam zrobione przez kolegę, zgłosiłam np. i przy najbliższym pytaniu jestem pewna, że dostanę 1. To jest porąbane, żeby mieć takie problemy z infą :| Do tego jutro sprawdzian z fizyki, na który nic nie umiem i pewnie spróbuję się pouczyć, ale i tak nic nie zakumam ![]() Ywonula jeszcze na pewno kogoś znajdziesz na studniówkę, nie ma się co martwić na zapas. Dużo z nas ma przecież taki problem ![]() Na Katyń, miałam iść z T. ale coś nam kontakt ostatnio zmalał (choć może to i dobrze) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1693 |
Wtajemniczenie
|
My na Katyń mam iść z całą klasą jakoś w połowie października, jak u nas w mieście w kinie będę go grać
![]() A tak wogóle to widzę jakąś nieregulaminową reklamę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1694 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Znalazłam w internecie ![]() ![]() O tej krostce już słyszałam ale jakos nigdy nie doswiadczyłam. Za to z koleżanka czesto jak kichamy to mowimy: raz na zdrowie dwa na picie trzy na seks ![]() uhahana u nas tez było cicho ![]()
![]() |
#1695 |
Zakorzenienie
|
Ines wcześniej miałam normalnie swój własny pokój, ale ostatnie 3 tygodnie był u mnie wujek i mi go zajmował, a ja musiałam spać u siostry i było to dla mnie bardzo uciążliwe, bo jednak tam mam swoje rzeczy i wszystko
![]() ![]() Co do partnera na studniówkę, to Ywonula uwierz, że nie jesteś sama ![]() Kasia a masz teorię i praktkę naraz, czy na praktyczny egzamin będziesz musiała czekać? Swoją drogą teraz będę się urywać z mniej ważnych lekcji właśnie na jazdy ![]() Dobrze, że mogę się już sama usprawiedliwiać ![]() EDIT: Ejjj dziewczyny, chodźcie zorganizujemy kiedyś czat ![]() ![]()
Choose life.' |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1696 |
Zadomowienie
|
ja wogóle nie czaje infy ani komputera
![]() matrusia nie zanudzasz nas!! mozesz mówić o swoich problemach kiedy chcesz! I napewno wtedy Ci ulży a my doradzimy ![]() ![]() edycja: Jakos nie umiałam wejsc na ten Wasz czat. Komputer mi sie zawieszał all the time ![]()
#1697 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No właśnie ja też się w tym tygodniu będę musiała z kilku lekcji przez jazdy pozwalniać. I jestem za czatem Mam nadzieję, że uda mi się wbić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1698 |
Zakorzenienie
|
To dzisiaj wieczorem?
![]() Ja będę z całego serca chciała wrócić jak najwcześniej dziś do domu, więc byłabym ![]() Dobra, spadam się wziąć za coś konkretnego, a nie tak tu od godziny siedzę i zamulam ![]()
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#1699 | |
Rozeznanie
|
Wszyscy pewnie odpoczywają po imprezowej nocy
![]() Wyślę Ci w takim razie na maila. Cytat:
A my wciąż nie możemy się sami usprawiedliwiać.. ![]() a za czatem jestem za ![]() Właśnie wróciłam od TŻta ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1700 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Właśnie ![]() Cytat:
![]() A tekst na kichanie dobry ![]() Cytat:
![]() ![]() A co czata nie wiem czy mi się uda dziś, bo od 20-22 jest skazany, a wtedy będę pewnie jeszcze kończyć matmę, bo mam tyle zadań, a postanowiłam, że już będę odrabiać wszystkie. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1701 | |
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() ![]() Dziękuję. ![]() Dziewczyny, powiedzcie mi jak mam rozpakować zdjęcia Agoska, bo ja nie umiem. ![]() GRR.. Przegraliśmy. Znowu. Oczywiście. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1702 |
Zakorzenienie
|
kasia89 a Ty jesteś w mat-infie, dobrze pamiętam?
![]() ![]() także bardzo dobrze Cię rozumiem ![]() a fizyka to nawet nie gadam... od początku roku mieliśmy z praktykantką cały czas i lekcje wyglądały tak, że całą godzinę dyktowała i jest tego w cholerę, a nasze spr. z teorii wyglądają tak, że przepisujemy to co w zeszycie, a muszę 3 dostać, bo z zadań kapa, ja chyba nie skończę tej szkoły... pamelija byłabym wdzięczna za tę prezentację ![]() Martusia jeśli chcesz to napisz co się stało, wygadasz się, może pomoże ![]() ![]() na Katyń idziemy we wtorek wstępnie, niby wszystkie klasy, ale jeśli kilka osób z klasy nie pójdzie to nie idzie cała klasa, więc nie wiadomo jak się ułoży, ale raczej pójdziemy, kasa pozbierana ![]() uczyłam się na olimpiadę, ale czuję się jak totalny debil, nie rozumiem o czym czytam, w życiu nie napiszę samodzielnie dobrej pracy (ciekawe, co mi babka powie o tej, którą oddałam w zeszłym tygodniu, może jutro mi ją odda, chociaż jutro nie, bo się z nią nie widzę jutro... we wtorek albo środę, aż się boję... ![]() na antyk uczyłam się cały poranek, a czuję jakbym nie umiała nic poza tym, co pamiętałam (to za duże slowo) z ... 1. klasy, czyli niezbyt wiele, a raczej nic ![]() ![]() a teraz wysyłam koleżance piosenki, bo kompletuje muzykę na wycieczkę ![]()
#1703 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Em kliknij prawym przyciskiem myszy na ten plik od Agoska i kliknij w "Wypakuj tutaj". Ale mam wielkiego LENIA! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1704 |
Wtajemniczenie
|
Wróciłam właśnie z spaceru i z kebaba z TŻem i muszę się brać za historię, ale bardzo mi się nie chce
![]() Jutro Wam napiszę, o co chodzi z tym teatrem, bo to dłuższa historia, a muszę się koniecznie zaraz uczyć ![]() Kasia bardzo ładny av ![]() A teraz uciekam, buźka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1705 |
Zakorzenienie
|
Eh, polscy kibice
![]() Pierwszy raz w życiu mam to o czym często pisały dziewczyny, że czytają nasz wątek ale nie potrafią sie wbić. Ja sie zawsze dziwiłam. A od kilku dni dopadło to i mnie ![]()
![]() |
#1706 |
Zakorzenienie
|
Hmm nie mam siły nadrabiać
![]() ![]() ![]() Kasia łądny av ![]() ![]() ![]() Em nie wiem o co dokładnie chodzi ale z kotem kojarzy mi się wiersz "Kot w pustym mieszkaniu" Wisławy Szymborskiej ![]()
#1707 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Polukałam trochę na fotki tej Tary, i jakoś tak ogólnie podobieństwa nie widzę, choć z tymi policzkami masz rację- też takie pucułowate, jak u chomika czyli jak u mnie ![]() krówka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1708 |
Wtajemniczenie
|
Krówka dasz radę, wbijesz się
![]() Mathilda dobrze Cię widzieć ![]() Przylazłam tylko na chwilę zobczyć czy nic ciekawego mnie nie omija, zaraz wracam jeszcze na chwilę do historii :/ Muszę się jeszcze wyżalić, że od jutra zaczyna mi się angielski prywatny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1709 |
Zakorzenienie
|
A ja jestem dumna z naszych dziewczyn.
Dały popis 'męskiej siatkówki', tylko niestety nie utrzymały tego do końca.. Dla mnie i tak są mistrzyniami bo pokazały wolę walki. Tym bardziej, że miały nowego trenera. Nie łatwo jest się przestawić. Ale one dały radę. Jesteśmy na 4 miejscu. I co z tego? Nie zawsze będziemy trzymać ten ciężar na barkach, tak samo jak nie zawsze będziemy na szczycie. A co do 'kibiców'.. to nawet nie chce mi się tego komentować.. ![]() ![]() Szczerze powiedziawszy cały dzisiejszy dzień nie miałam ochoty tu pisać.. ![]()
![]() |
#1710 |
po prostu Em :)
|
KBM, wcale nie chodziło mi o to, że od początku było wiadomo, że przegrają. Ja po prostu wiedziałam. Bo jak u mnie coś się wali, to wszystko. Nic nie może być dobrze.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:59.