|
|
#2011 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie październikowe 2015 :D
Wiadomo ze tu lepiej o dobra prace, jakby na studia poszedl to by mu panstwo doplacalo. Po 5 latach od podjecia pracy musialby czesc zwrocic ale to w zaleznosci od wynikow w nauce. Ja tu narazie poki jezyka dobrze nie znam dobrej pracy nie znajde. Ale i tak bedzie tu duzo lzej. Szkoda ze nie psychicznie
Wysłane z mojego Lenovo A916 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2012 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Uczysz się języka? No jak czytam o tym grzybie, to nie wiem czy to tak dużo lżej - czy jest możliwość ocieplenia mieszkania na własny koszt?
|
|
|
|
#2013 |
|
Zadomowienie
|
U nas też mieszkania w nowym budownictwie mają niższy czynsz niż te starsze. Ale nie wiem dokładnie, jak to wygląda z wynajmem, bo nigdy nie wynajmowałam mieszkania.
Wy tu o wiośnie, a ja już lata nie mogę się doczekać. Ubiorę młodą w body i jakieś spodenki krótkie i pójdziemy na dwór. A nie, jak teraz, że jej 5 warstw muszę ubrać nim wyjdziemy z domu.
|
|
#2014 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SAMSUNG Galaxy Grand Prime przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#2015 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja po 30ce stwierdzilam, ze czas na kremy. Jednak slabo mi to idzie. Mazne sie od czasu do czasu. Jak widac, moze to i lepiej ![]() A Ty się czyms maziasz na buzi Lucynko? Cytat:
![]() Meczarnie dla dzidzi. U lekarza to samo. Nie mogę sie doczekać lata. W przychodni wozek, kocyk, swoje czapki, szaliki, dziecko to samo... Sent from my D5803 using Tapatalk |
||
|
|
|
|
#2016 |
|
po drugiej stronie szafy
|
A ja jak pomyślę o lecie, to już mam stres - gzy, komary, kleszcze, osy, szerszenie... :/
|
|
|
#2017 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chociaż dużą część lata zamierzam spędzić w Polsce. Mi akurat to nigdy jakos nie dokuczalo. A dziecko ochronę ![]() Sent from my D5803 using Tapatalk |
|
|
|
|
|
#2018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uczylam sie w ciazy teraz jak mam wszystko na glowie i jeszcze dziecko to raczej brakuje mi doby.. Zreszta z ksiazek to nie jest super nauka, bede szla na kurs przyznaja nam doplate do mieszkania to kurs za free a wiadomo ze miedzy ludzmi to najlepsza naukaDuzo lzej w sensie finansowym. Zycie jest tansze. Leki dla dziecka za free..itp Wysłane z mojego Lenovo A916 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- Ja tez tesknie za latem ... Wysłane z mojego Lenovo A916 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#2019 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Malinowa, nie musisz tego wszystkiego tu pisać, po prostu to przemyślcie
Ja myślę, że u Ciebie największym problemem jest to, że nikogo nie znasz - może faktycznie warto poszukać koleżanek? Może na Wizażu? W końcu Wizażanki są WSZĘDZIE ![]() No i ten grzyb, to trzeba koniecznie ogarnąć, bo to jest na serio duże niebezpieczeństwo.
|
|
|
#2020 |
|
Raczkowanie
|
Frik bedziesz moze leciec do Polski w najblizszym czasie?
![]() Sent from my Samsung Galaxy Note 4 using Tapatalk |
|
|
|
|
#2021 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#2022 |
|
Raczkowanie
|
Oj nie ja nie mam nikogo w kraju wiec i nie mam po co..
Sent from my Samsung Galaxy Note 4 using Tapatalk |
|
|
|
|
#2023 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nasza skóra jest inna... delikatniejsza, bardziej podatna na zmarchy i rozstepyjA się maziam tylko na noc i to najczęsciej Firma AA lub Nivea
|
|
|
#2024 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z grzybem to walka jak z wiatrakami bo cholerstwo w murach siedzi. Jak juz raz sie zrobi to bedzie caly czas wychodzic szybciej lub wolniej.. Mam nadzieje ze w marcu juz bedzie ok pogoda i problem zniknie.. A wiec jeszcze jakis miesiac poltora. I moze sie uda na jesien przeniesc Cytat:
nie az tak jak my ale jednakWysłane z mojego Lenovo A916 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
|
#2025 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
To nieduzo sie maziasz, tak jak ja oby nam ryjki dlugo swieze zostały heheJak pupy naszych córek ![]() Jakie one maja swiezutkie cery mniam Sent from my D5803 using Tapatalk |
||
|
|
|
|
#2026 |
|
Zakorzenienie
|
MAlinowa no dobrze jakbyś kogoś poznała. Jakby jeszcze laskę z dzieckiem w podobnym wieku do Brianka to juz w ogóle super
Tylko ciężko będzie znaleźć jakąś co będzie chciała taką laskę do domu zapraszać Nie no żartuję. Początki zawsze są trudne w nowym miejscu. Męża łatwego we współżyciu tez nie masz i tak to sie podziało, ale musi być lepiej w końcu. JAk nie to sama pisałaś, że masz gdzie wrócić, a Twój mąż nie może Cie unieszcześliwiać przeciez całą wieczność i trzymać na siłę gdzies gdzie nie chcesz być. Może w pl się coś zmieni na lepsze ![]() Oczywiście żart z tym ostatnim znadniemFrik moja mama się super trzyma jak na swoje lata wiec może mam jakieś szanse
|
|
#2027 |
|
Zakorzenienie
|
Jezu az sie cala trzese
Wysłane z mojego Lenovo A916 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- mąż właśnie przyjechał do domu na chwilę po .. gaz pieprzowy :/ okazało się że wczoraj chłopaka który go zastępował (2 dni L4 miał) napadli jacyś zamaskowani faceci... jezu aż strach myśleć co by było jakby nie wziął tego l4.. Wysłane z mojego Lenovo A916 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2028 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2029 |
|
Zakorzenienie
|
Na szczescie uciekl... Niewiadomo co by bylo jakby to maz byl bo on z tym sercem nie jest taki sprawny fizycznie :/
|
|
|
|
#2030 |
|
Wtajemniczenie
|
Echs malinowa, Ty to się tam na prawdę wykończysz
Zaawansowanego grzyba niestety nie da się od tak pozbyć, trzeba skuć te mury, które są nim zaatakowane i to jest jedyna skuteczna metoda. Takie oczyszczanie powierzchowne to tylko maskowanie problemu :/ Wiem bo miałam, w domu w którym mieszkamy i się dziada pozbyliśmy ![]() Ja poradzić też za bardzo Ci nie mogę, jedynie to skorzystaj z rad Elve i przemyślcie sobie jakie macie perspektywy długoterminowe. |
|
|
|
|
#2031 |
|
Zadomowienie
|
Malinowa no szok. Cale szczęście, ze Twoj mial wolne. Przytulasy przesylam. Usiadzcie na spokojnie i pomyślcie, bo wszystko jakos Wam idzie nie na reke
![]() Sent from my D5803 using Tapatalk |
|
|
|
|
#2032 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
No ale takie czasy mamy do dupy, w zeszłym roku jechaliśmy z lubym taksówką na imprezę i na skrzyżowaniu zobaczyliśmy jak jedna laska popycha, kopie drugą i wyrywa jej rower. W biały dzień, jakoś 16 była. Masakra po prostu.
|
|
|
|
#2033 |
|
Zakorzenienie
|
Masakra.. Najpierw to wlamanie teraz napasc.. Dam sobie reke uciac ze to ci cholerni uchodzcy :/ ja juz sie boje z domu wychodzic
|
|
|
|
#2034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2035 |
|
Raczkowanie
|
Frik, pewnie raz na jakis czas polece (do Szklarskiej Poreby
) ale nie za czesto bo jednak placenie za hotel itp.. Ponadto nie wiem kiedy do Indii sie przeprowadzimy. Wszystko to jedna wielka niewiadoma. Jesli nasz biznes bedzie sukcesem to szybciutko do Indii polecimy Sent from my Samsung Galaxy Note 4 using Tapatalk |
|
|
|
|
#2036 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde w ogóle Gabi mnie przeraża ostatnio. Np siedzi w leżaczku, zaciesza a z tego zacieszu od razu w lament albo leży sobie a nagle ryk. Kurde co sie dzieje? Nie widzę żeby zęby szły
|
|
#2037 |
|
Zakorzenienie
|
Jezu co za fatum
|
|
|
|
#2038 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie dokładnie to samo! Skok może, kto je tam wie...
|
|
#2039 |
|
Zakorzenienie
|
nooo nie wiadomo o co chodzi. Przed kąpielą jeść nie bo krzyk. Po kąpieli krzyk i cycka też nie. Przespała się godzinę i krzyk, ale już cycka chciała i śpi od tej pory. Tylko w trakcie cycania tez krzyk. No moja ma dokładnie 14,5 tygodnia czyli skok by wypadał. No wariatuńcio mały. Sama nie wie o co Jej chodzi. Dzisiaj to masakra i wczoraj
|
|
#2040 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:02.

przyznaja nam doplate do mieszkania to kurs za free 

Nasza skóra jest inna... delikatniejsza, bardziej podatna na zmarchy i rozstepy