|
|
#1471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: woj.podkarpackie <piszcie> ;-)
Nie będę gorsza i również witam nowe koleżanki na wątku
Ptaszysko i OnLy,,I" ciuM dla Was Wpisowe i deklaracje już pewnie u Edit leżą, albo pocztą dopiero docierają hehe
|
|
#1472 |
|
Zakorzenienie
|
Mondzia ty mi tu lepiej opowiadaj o tych szkoleniach. Jak ci poszło???
A co do filmu to ja go oglądałam i jest świetny
|
#1473 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a dzis moj pierwszy dzien joggingu (wiem, wiem powinnam zaczac wiosna albo latem, ale jakos nie moglam sie zebrac)---jak ktoras zainteresowana to wskakiwac w dresy i zapraszam w okolice krakowskiej
|
|
#1474 |
|
Zakorzenienie
|
no to witam
|
#1475 |
|
Zadomowienie
|
Ale fajnie,ze watek ozyl
wczesniej wydawalo mi sie, ze malo nas tu ![]() jednak nie ![]() to co dziewczyny porabiacie na co dzien ? studia, praca? wiem,ze pewnie pislayscie to wczesniej,ale tyle stron do nadrobienia....to niemozliwe ![]() no....
|
#1476 |
|
Zakorzenienie
|
A to ja się pochwalę:
5 rok na polibudzie oprócz tego jestem ładna, miła , uczynna, inteligentna, dowcipna no i przede wszystkim SKROMNA ![]() Ale fajnie, że nas tak dużo
|
#1477 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a jaki kierunek ? mi jeszcze dwa lata meki zostaly i to najgorsze dwa
|
|
#1478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ps. Dzasmina teraz napotkałam dziewuchę z nicku DZASMINKA kurna wychodzę na donosicielkę, najpierw avatarki a teraz to, ale mi tam
|
|
#1479 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Aaaaa no jak na pierwszy raz to całkiem całkiem, ale były momenty... ![]() Opowiem później albo jutro, bo teraz wychodzę z domu na papieroska ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A film był suuuper, nie przepadam ogólnie za romansidłami ale ten mnie poruszył... nie był nudny, polecam, tym którzy nie mieli okazji go obejrzeć ![]()
|
|
|
#1480 |
|
Raczkowanie
|
Ehh
Jakie ciepłe przyjęcie na forum Chyba zadomowie sie tu na dłużej )))
|
|
|
|
#1481 |
|
Zadomowienie
|
Angi Witam
![]() Ptaszysko - no fakt coś się nas wiecej zrobiło, ale to bardzo dobrze a i ja jestem w 3 klasie LO [na mat-inf-fiz] Mondzia - na papieroska? Czy ty To Edit słyszałaś? hihi jest nas 3 a właśnie Edit jak Ci idzie zaprzestanie palenia? OnLy,,I" - teraz to ty nie masz wyjscie musisz już z nami zostać... psss... mam w klasie dziewczyne z Dubiecka o ile dobrze pamiętam
"Pan widzi: krzesło, ławkę, stół a ja - rozdarte drzewo. bo ja jestem, proszę Pana, na zakręcie. Ode mnie widać niebo przekrzywione." "Spadają Na Ziemię Bomby Nienawiści, Ludzkie Serca Zarażone Piekłem"
|
|
|
|
#1482 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() To nie jest takie łatwe jednak...
|
|
|
#1483 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale się kochane rozkręciłyście
aż miło poczytać ..Angi witaj ![]() Only zadomawaij się i to na bardzo dobre ![]() Ptaszysko no to i ja sie pochwalę .. tak jak bnnk jestem w 3 klasie LO tylko inny profil .. psychologiczny ![]() Mondzia i Ty też palisz .. ? Ja coś czuje, że przed wtorkiem chyba spale z 2 paczki ![]() Edit Ty nasz donosicielu .. hihi jesteś jak inspektor Gadżet Dzasminko a Ty to już całkiem o mnie zapomniałać ![]() a dla bnnk
|
#1484 |
|
Zadomowienie
|
Angi76 witaj
Jesli chodzi o mnie to juz dawno po studiach , (jakies 6 lat), obecnie mieszkam w kraju (jeszcze) goracym, pieknym i no wiecie...czlowieka rzuca tam gdzie milosc
|
|
|
|
#1485 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
TŻ chyba traci nerwy przy mnie, ale chłopak jest dzielny daje radeCytat:
|
|
#1486 | |
|
Zadomowienie
|
Oj wiem coś o tym... i Edit też wie...
ale bedzie dobrze ![]() bez smutku ![]() ohhh dziękuję nie wiem czym sobie zasłużyłam ![]() Cytat:
![]() ![]() a tak w ogole to zaczełam już prezentacje maturalna pisać ![]() miłego Dnia papa
"Pan widzi: krzesło, ławkę, stół a ja - rozdarte drzewo. bo ja jestem, proszę Pana, na zakręcie. Ode mnie widać niebo przekrzywione." "Spadają Na Ziemię Bomby Nienawiści, Ludzkie Serca Zarażone Piekłem"
|
|
|
|
|
#1487 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
odpadlabym po tygodniuCytat:
![]() Cytat:
Jesli chodzi o mnie to w tym roku zrobilam licencjat z administracji i dostalam sie na uzupelniajace magisterkie, wiec po czescie opuscilam Rzeszow na rzecz Krakowa,ale tylko troche
|
|
#1488 |
|
Zadomowienie
|
dubel
|
#1489 |
|
Zadomowienie
|
Ptaszysko wyladowalam w pieknym kraju jakim jest...Turcja
a wybrzeze Egejskie normalnie jak raj
|
|
|
|
#1490 |
|
Raczkowanie
|
OnLy,,I" - teraz to ty nie masz wyjscie musisz już z nami zostać... psss... mam w klasie dziewczyne z Dubiecka o ile dobrze pamiętam
[/quote]A moge wiedzieć skąd jesteś??ByĆ może znam tą dziewczynę i strasznie jestem ciekawa o kogo chodzi : ))))))) (ciekawośc to pierwszy stopień do piekła ale co tam
|
|
|
|
#1491 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
przynamniej nie mam z tym problemu od niego też jedyne życzenia jakie usłyszałam to banalne "Wszystkiego Najlepszego" na urodziny więc sama się jakoś szczególnie nie produkuję Cytat:
kilka razy biegałam, nieregularnie, jesli chodzi o takie rzeczy to mam słomiany zapał ale życze Ci żebyś wytrwała Cytat:
a z czego to się maturę zdaje po takim profilu? u nas w Mielcu nie ma takich hm powiedzmy 'wydziwianych' profilow... Ja na biol-chem uczęszczam ![]() Ps. Witam nowe dziewczyny!
|
|||
|
|
|
#1492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko w Rzeszowie i 4 lata temu skończyłam, więc masz inny program nauczania
|
|
#1493 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki
Właśnie wróciłam z pracy... żle się czuję... brzuch mnie masakrycznie bardzo boli.. zaraz idę się położyć, tylko wypiję rumianek, który przed chwilką sobie zaparzyłam... ![]() Miłego popołudnia wszystkim
|
|
#1494 |
|
Wtajemniczenie
|
Ptaszysko .. może nie bedę pisać tak na forum, króte LO, ale naprwno nie pierwsze, no gdzie tam
w każdym razie profil psychologiczny jest tylko w jednym LO u nas w mieście to samo które bnnk i dzasmina ![]() Adusik hmm .. profil jak każdy inny a mature to jak kto lubi! Przez 3 lata miałam rozszerzoną bilogie i Wos, wiec to zdaje na maturze, ale dużo osób z klasy wybrało geografie ..Zmykam sie uczyć i stresować dalej .. kochane trzymajce jutro za mnie kciuki błagam .. choć i tak czuje, że nie zdam !
|
#1495 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Donosisz w dobrej mierze, wiec nie ma co sie przejmować, i jeszcze na tą DZASMINE sie nie napotkałam.. buuu Nie jetem jedyna na forum o z tym nickiem.. ![]() Cytat:
Summer, gdzież bym mogła o Tobie zapomnieć Jutro będe dzielnie trzymacz, ale wiesz wcześniej mi o tym przypomnij![]() ach ta moja niezawodna pamieć ![]() Cytat:
O TY nie mów, że już się za to zabrałaś. To może wezmę z Ciebie przykład..
|
|
|
#1496 |
|
Wtajemniczenie
|
NISKO się nisko kłania i wita Wizażanki z podkarpacia
|
|
|
|
#1497 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Jam aboslwentka tego poczciwego 'pierwszego' I u nas wymyslali takie dziwne profile, filozoficzny, z kulturoznawstwem wiec pomyslalam od razu, ze i na psychologiczny wpadli Dalej nie wiem w ktorym ogoilniaku jest taki profil,ale nie mwocie---dowiem sie ![]() A ja tez miaalm sie od wrzesnia uczyc w klasie maturalnej, a naprawde zaczelam to robic w polowie kwietnia, no ale ja zdawalam stara mature wiec bylo troche inaczej
|
|
#1498 | |
|
Wtajemniczenie
|
Witaj
![]() Cytat:
![]() A co do mojej szkoły to wiesz .. ja moge powiedziec, tylko jak juz wspomniałam chodze z bnnk i dzasminą do szkoły i nie wiem czy one by chciały, żebym pisała. Mam nadzieje, że to rozumiesz ![]() Dzasminuś i Bnnk'a dziękuje Skarbki / ale mnie brzuch boli ide dalej rozwiązywać te durnoty /
|
|
#1499 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Witam Qrcze ta nazwa też mi cos mówi i z kimś mi się kojarzy ale nie pamiętam z kim ![]() Cytat:
to i ja bym się wybrała... marzenie ale nie słyszałam o taki... i wylądowałam na matematyczno-informatyczno-fizycznym
|
|||
|
|
|
#1500 |
|
Zadomowienie
|
Witam
aktywny ten wątek ![]() Gasta ja też jestem z Niska A w avatarku to mój połroczny synek Nikodem A co do literki to raczej "L" Summer czyba dobrze się doczytałam powodzenia ...a papieroski, zgubny nałóg, nie paliłam przez rok, a teraz normalnie nie mogę się powstrzymać i popalam delikatnie ![]() Co do szkoły, to właśnie 26 września obroniłam Inżyniera |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:52.

a i ja jestem w 3 klasie LO [na mat-inf-fiz]

odpadlabym po tygodniu
trzymacz, ale wiesz wcześniej mi o tym przypomnij