|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2071 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 20+ cz. II
No, to też
![]() Jezu straciłam ponad 20 minut na walkę z jakąś babą z TP która nie mogła mi udzielić kilku prostych informacji, bo nie wiedziałam w jaki sposób szef uiszcza opłaty (czy przelew, czy zlecenie stałe, czy gotówka). No litoooości Jak już zawróciłam mu głowę i zapytałam o to, to okazało się że nastepne pytania to juz takie banały jak nip i regon... Ale oczywiscie bez odpowiedzi na to jedno jakze istotne pytanie nie moglysmy w ogole porozmawiac. Jeju, niedługo będzie u mnie ta dziennikarka
|
#2072 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)a drugi raz dalam nie ten telefon co oni maja w aktachehh... tak to jest ![]() no to ja chce ten wywiad potem zobaczyc
|
|
|
|
|
#2073 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2074 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2075 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tu cały czas kombinuję czym ten wywiad zastąpić... Myślę bardziej o jakimś artykule, z małymi wstawkami co powiedziała pani A. ![]() Nie wiem o czym powiedzieć, w ogóle się nie przygotowałam...
|
|
#2076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będzie dobrze ale się pochwal potem
|
|
|
#2077 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2078 |
|
Zakorzenienie
|
Tia... jednak mam więcej czasu bo szef zapragnął być przy tym i musiałam dosłownie w ostatniej chwili przekładać jej przyjazd wkurzył mnie bo wcześniej zlewał ten temat a teraz nagle się tym zainteresował. Nie wiem, nie ufa mi czy jak
|
#2079 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiecie co.. zapomnialam na smierc o tym dniu chłopaka edti: oo post 3 333
|
|
|
|
|
#2080 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam w nosie tą pogadankę... Postanowiłam że jak oni wrócą to ja wyjdę na pocztę czy gdzieś... Nie muszę brać udziału w tym spotkaniu, babka na 100% zna inglisz. Głupio mi strasznie, że tak w ostatniej chwili musiałam ją odwoływać
|
|
#2081 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to co ja o moim mam powiedziec myslalam, zeby moze dzis nadrobic, ale glupio sie przyznac ze zapomnialam ![]() no i dobra, zostaw ich i tyle niech se sami radzą
|
|
|
|
|
#2082 |
|
Zakorzenienie
|
Trzymamy kciuki za Vibeskę, pewnie już jeździ
|
#2083 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2084 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że nie będzie tak długo czekać... To czekanie jest okropne
|
|
#2085 |
|
Rozeznanie
|
Witam
Oczywiście znów mnie nie było szmat czasu, ale PWr niestety doprowadza mnie do szału w ostatnich dniach... W piątek wzięłam wolne żeby pozałatwiać wszystko na uczelni i zapisać się na kursy... i ogólnie spędziłam 12h na polibudzie do dziekana przyszło ze 150 osób a on przyjmował aż! 2h I co? I wstaję rano, jadę na uczelnię, a tam zmiana - korekty będą nie w ten i następny poniedziałek, ale w ten i następny piątek! ale dość tego złoszczenia się Vibesko mam nadzieję, że zdałaś Sweet najlepsze życzenia na nowej drodze życia. Oby życie było dla Was bajką
|
#2086 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2087 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uhh Navi, podpisuję się pod twoim ostatnim zdaniem
|
|
#2088 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2089 |
|
Rozeznanie
|
Ja o dniu chłopca w sumie pamiętałam, ale mój TŻ też nic nie dostał... Miałam go z tej okazji zabrać do kina, ale w końcu nie mógł się zdecydować na co iść i nie poszliśmy... Ale chęci z mojej strony były
![]() Dostał już natomiast prezent na imieninki (chociaż ma dopiero 6 października). Kupiłam tą matę do tańczenia i już wczoraj "szalał". Ja zresztą też trochę poskakałam ![]() A na 6.10 i tak mam dla niego niespodziankę
|
|
#2090 |
|
Zakorzenienie
|
heh, okazało sie ze ta kobieta jednak nie mowi po angielskiemu
![]() Więc już w ogóle idiotyczna sytuacja. Wywiadu nie będzie wybraliśmy artykuł podparty zdjęciami.. Tylko muszę ten artykuł "naszkicować".
|
#2091 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nadal nie wiem co podrzutowi dac na urodziny i na rocznice
edit: dziennikarka nie zna angielskiego
|
|
|
|
#2092 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oj tam, nie wszyscy muszą mieć głowę do języków
|
|
#2093 |
|
Zakorzenienie
|
ale o co chodzi z tym angielskim? Twój szef tylko po ang gada?
jejciu zadzwonił do mnie ten gość od pracy, chce mnie od zaraz!! jutro mam z nim spotkanie żeby dogadać szczegóły i moje wynagrodzenie jak mnie zapyta ile chcę to nie wiem co powiedzieć, kurka wogóle boję się że nie podołam w tej nowej pracy,
|
|
#2094 | |
|
Zakorzenienie
|
No, niestety
![]() Cytat:
Będzie dobrze, zawsze początki są stresujące ale później się wdrożysz
|
|
#2095 |
|
Zakorzenienie
|
ulalla czyli ines ty dobrze po ang śmigasz
ja się obawiam bo wiem że tam miałabym tłumaczenia jakieś drobne robić, a mój ang leży ![]() ale nie cieszę się na zapas bo nie wiem ile mi kasy zaproponuje
|
|
#2096 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zeby było śmiesznie to mój angielski jest... śmieszny . Sero serio, nawet matury z ang nie zdawałam, wolałam hiszpański... W tej pracy się podszkoliłam, ale i tak gadam bez ładu i składu bardzo krępują mnie sytuacje kiedy na jakichś spotkaniach muszę coś tłumaczyć . Z szefem jakoś się dogaduję, ale jak mi np. dzisiaj kazał napisać prezentację firmy po ang. to poległam.
|
|
#2097 |
|
Rozeznanie
|
Oreganko gratuluję
Wysłałam fotki
|
#2098 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gdybym ja miała się z szefem tylko po ang dogadywać to pewnie bym się poddała misiaczku nie gratuluj jeszcze bo jeśli facet będzie chciał grosze płacić to nie biorę no jakoś musi mi się to opłacać kurcze cały czas się zastanawiam ile powinnam chcieć zarabiać na tym stanowisku, bo wiadomo ile teraz wynegocjuję tyle będę miała
|
|
|
#2099 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pewno negocjuj więcej niż w poprzedniej pracy i więcej niż Ci zaproponują ![]() Ciekawa jestem jak tam Vibeska... Navi, rajstopki już są u mnie w bagażniku i czekają aż wpadną w twoje łapki ![]() Kupiłam dziś 16 par tych rajstop
|
|
#2100 |
|
Zakorzenienie
|
Oblałam
Jestem beznadziejna. Koniec. Nie zapisałam się już na kolejne podejście. Kończę z tym.
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:31.

)a drugi raz dalam nie ten telefon co oni maja w aktach![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
ja chce ten wywiad potem zobaczyc

to co ja o moim mam powiedziec 

. Z szefem jakoś się dogaduję, ale jak mi np. dzisiaj kazał napisać prezentację firmy po ang. to poległam.