|
|
#361 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Twoje 5 faworytów.
Lista moich ulubieńców na dzień dzisiejszy przedstawia sie następujaco (kolejnośc przypadkowa):
-Pure Poison -Alien -Wish -Skin -Dzing! i Dzongkha Wyglada na to, że najbardziej lubie jaśmin i skóre .. |
|
|
|
|
#362 |
|
Zakorzenienie
|
Zazdroszczę, na mnie jaśmin układa sie fatalnie - a tak te kwiaty lubię...
|
|
#363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lempicka edt / Innocent - nie umiem wybrać The Parfum 5th Avenue Pink Sugar Coco Mademoiselle sporo zmian
|
|
|
|
|
|
#364 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tym razem moja pierwsza 5 na chwilę obecną: 1) Escada Magnetism - moj najnowszy prezent od siebie,dla siebie; 2) Extraordinary (wciąż kocham i kocham coraz mocniej); 3) Nomadic for her - nie mogłabym go nie mieć wśród swoich skarbów 4) hmmm -sama nie wiem może OI - mam tylko miniaturkę ale jak wróci pewnie zainwestuję w całą flachę, czuję w niej coraz więcej zmysłowej wanilii 5) Hypnose Lancome - może zapach to nie dzieło sztuki perfumiarstwa, ale coś mnie w nich przyciąga i chyba to będzie kolejny zapach który kupię poza listą wciąż darze uczuciem - Voile D'Ambre, ,czerwoną Isa Bellę, Euphorię i Obcego oraz słodycze w pękatych buteleczkach z YR (obecnie dwie faworytki : malina i kokos) i tych zapachów (z pierwszej 5 i tych niżej) używam ostatnio z zapałem. Coconika - jeszcze ale tylko czasem. Oczywiście Poison, BC, Mariage Amariage i innych ,,mocarzy'' nie pozbywam się, mam nadzieję że to jeszcze nie koniec... Popatrzcie tylko co zostało z ,,lady-dark'' ![]()
|
|
|
#366 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Ależ zmiany! ![]() Nosa Ci ktoś nie podmienił przypadkiem, droga Lady Sweet?
|
|
|
#367 |
|
Raczkowanie
|
Moja 5 t:
Benetton Hot Naomi Campbell Exult Hugo Boss Hugo Woman Coty Exclamation (zielony) Indian Summer Priscilla Presley |
|
|
|
|
#368 | |
|
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
Ale wiem jedno - nie powinnam chyba kupować zbyt duzych pojemności
|
|
|
#369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lady Dark chyba na wakacje wyjechała, a pojawiła się tak jak dziewczyny piszą - Sweet Lady Zamienić charrrakterne Poison na Hypnose ?
|
|
|
|
#370 |
|
Zakorzenienie
|
No jak to co? "lady"
![]() Ja cie doskonale rozumiem. W mojej kolekcji sa zarowno bardzo mocne, charakterne, kadzidlano- drzewne zapachy, jak i slodkie, jadalne... Mam okresy, ze uzywam namietnie moja mroczna strone kolekcji, a pozniej przez dlugi czas tylko slodkie, mile zapachy. Ale to cala ja. Nawet nie staram sie juz tego analizowac, ani ujednolicac kolekcji, do zycia potrzebuje koniecznie zarowno te ciezkie, jak i slodkie.
|
|
#371 |
|
BAN stały
|
hmmm....kolejnosc przypadkowa
ale to chyba moje must have1. Moschino Couture 2.Rush2 3.Euphoria CK 4.Anisia Bela Aqua Alegoria 5. Pure Poison ..........nie smialo dopisuje jeszcze DKNY Women, bo czuje,ze zdradzilabym ten zapach okrutnie
|
|
|
|
|
#372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takie zmiany sa naturalne, jak...... zycie.Sama podswiadomie buntuje sie przed zamknieciem w ramy konkretnych rodzin olfaktorycznych. Nosze to co lubie, w czym czuje sie komfortowo, to co chce na sobie czuc..... |
|
|
|
|
|
#373 |
|
Zakorzenienie
|
Przez ostatni miesiac najczesciej pachnialam (kolejnosc dowolna):
- Rock Crystal Olivier Durbano - Flowerbomb EDT - Jaisalmer - Feminite du Bois/ Bois Oriental - Padparadscha
O książkach Edytowane przez mariolasl Czas edycji: 2007-12-05 o 11:03 Powód: literowka |
|
|
|
|
#374 |
|
Zakorzenienie
|
Ja obecnie maniakalnie używam wszelkich słodkości: Brit Red i L LL.
Poza tym głównie Madness, Feminite du Bois i Dolce Vita.
|
|
#376 |
|
Zadomowienie
|
1.Moja największa miłość (odkryłam w 2000 roku i nie rozstaję sie z nimi) - EMPORIO FEMME, ARMANI.
2. LE MOND EST BEAU, KENZO. 3. CONTRADICTION, CK. 4. LIGHT BLUE, DOLCE & GABBANA. 5. ACQUA DI GIO, ARMANI. Pierwsze 3 uwielbiam niezmiennie od wielu lat, na 2-ch ostatnich pozycjach mogą się pojawić zmiany
|
|
#377 |
|
Raczkowanie
|
1 amor amor cacharel
2 Miss Dior cherie 3 Glow after dark -jlo 4 nina - nina ricci 5 tu 2 zapszki Pure poison i today avonu
|
|
|
|
|
#378 |
|
Zakorzenienie
|
Może nie nie mogę sie bez nich obyć,ale mile wspominam:
-Miracle Lancolme (mialam 3 razy), ![]() -Mania Armaniego (jeszcze do niej wrócę) Obecnie mam, nie narzekam: -Amor Amor Cacharel
|
|
|
|
|
#379 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem dość stała w uczuciach, więc:
Dzing Le Baiser du Dragon Innocent Cristobal Mechant Loup/Gloria |
|
|
|
|
#380 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Angel Hypnotic Poison Lolita Lempicka (kolejnosc przypadkowa - tylko tych wlasciwie uzywam) Edytowane przez hecate Czas edycji: 2007-12-06 o 23:43 |
||
|
|
|
|
#381 |
|
Zadomowienie
|
Małe, jesienne przetasowania
1. Costume Scent intense 2. NR for him 3. Amen Mugler 4. M7 YSL 5. Inside Trussardi Byle w tym towarzystwie wytrwać do zimy .
|
|
|
|
|
#382 |
|
Raczkowanie
|
1. GOSH True Kaos... nie mam pojęcia, dlaczego go tak lubię
![]() 2. też Gosh.. Feeling Sensual (jakaś nuta w nim jest zbliżona do powyższego, niestety nie wiem co to jest, ale wiem że to uwielbiam) 3. Be Delicious 4. Emporio 5. Very Irresistible Nie znam się na perfumach i wszystko wybieram "na nos". Póki co te są moimi faworytami, ale to dopiero początki
|
|
#383 |
|
Raczkowanie
|
1. L LL ( aktualnie jestem zakochana)
2. Burberry London 3. Cat deluxe - naomi cambel 4.Deep Red - Hgo Boss 5.Storia IR
|
|
|
#384 |
|
Zakorzenienie
|
Ze mną coś ostatnio chyba nie tak,nie mam jakoś żadnego ulubieńca(to znaczy takiego zapachu,którego najczęściej bym używała) i nie występują też "zapachowe ciągi"
kiedy pachniałabym czymś przez tydzień.Nie wiem z czego to wynika,kolekcję odświeżyłam ostatnio i trochę uzupełniam więc to chyba nie kwestia znudzenia moimi flakonikami
|
|
|
|
|
#385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jakoś kilka razy podchodziłam do zaktualizowania swojej odpowiedzi w tym wątku i zupełnie nic mi z tego nie wychodzi od pewnego momentu. Ostatnio jakoś tak się dzieje, że radość sprawia mi używanie wszystkich moich zapachów - każdego dnia innego, na każdy znajduję okazję, na użycie każdego się cieszę - mimo że są takie, których nie użyłam od dawna, to wiem, że ich moment przyjdzie. Z pewnego punktu widzenia to dobrze, że stało się coś takiego, bo jakoś tym samym zmalało moje przywiązanie do moich zapachów i zwiększyło się otwarcie na nowe zapachowe doznania. Nie rozpaczam już, że kończy mi się OI czy Shalimar Legere - skonczą się, to znowu je kupię albo i nie, bo na ich miejsce kupię coś innego, czego nie mam teraz. Ciągła wymiana i płynność ![]() Czy ktoś rozumie moje bredzenie...?
|
|
|
|
|
|
#386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#387 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#388 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Silver Rain edp Mauboussin edp Stella edp/madness edp Boudoir edp/ Belle de Nuit Magie Noire Buduar to powrót starej miłości ![]() Nie jestem specjalnie zmienna.
|
|
|
#390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. A pamiętam stojące u Ciebie różne rozmiary buteleczek z mocno podkreślonymi łonami...Ach, ja głupia, już doczytałam w Twoim poście
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:42.

Ale wiem jedno - nie powinnam chyba kupować zbyt duzych pojemności