![]() |
#1441 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Fryzjer Poznan
Cytat:
![]() Podsumowując: jeśli to ten sam Waldek, to ten facet z pewnością WIE, jak się farbuje włosy.
![]() |
#1442 |
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny
![]() Mieszkam na Ogrodach wiec Grupe Artystyczna Wabnera mijam codzinnie jadac tramwajem i pokusilo mnie zeby tam wejsc i zapisac sie na wizyte. Bylo to rowno 2 tygodnie temu i dzis na 9 tam zmierzam ![]() Szukalam wlasnie w internecie opinii na temat tego fryzjera, trafilam na Wasza forum i sie od razu przyłączyłam ![]() Zawsze mam problem gdzie mam isc zeby mnie nikt nie oszpecil;/ Wiec jak wroce wrzuce tu pare zdan trzymajcie kciuki... pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#1443 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Trzymam kciuki i czekam na relację. Do Krzysztofa są takie kolejki, że hej ...Napisz, proszę jakie miałaś włoski i co poszłaś z nimi zrobić..i ile zapłaciłaś.Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1444 |
Przyczajenie
|
Hej Kobitki!
Od kilku dni sledze forum, gdyz szukam dobrego fryzjera w poznaniu. Skusilo mnie i zapisalam sie na piatek 5.10.07 r. do Waldemara Wagnera, głównie z uwagi na opinię jednej Wizażanki - ze ponoc robi mistrzowski balayage. mam wloski siegające brody i nieciekawy brazowy kolorek a chce jakis ciekawy mix + fachowe cięcie. mam nadzieje ze bedzie ok, oczywiscie podziele sie wrazeniami po fakcie z Wami, moje drogie. poki co czekam na dalsze Wasze opinie a zwlasza od stachowiak_a, ktora pewnie wlasnie konczy wizyte u Waldiego. Jesli chodzi o fryzjerów, których testowalam w poznaniu to moge polecic Basie z salonu urody Ireny Eris (ul. Katowicka), ktora wczesniej pracowala w browarze w Beverly Hills oraz Alicje, ktora w Beverly pracuje mam nadzieje do dzis. Basia jest konkretna i swietnie doradza i kolor i fryzure a po wizycie u Alicji wlosy przez miesiac ukladaly sie same bez modelowania - swietne ciecie -przynajmnie dla mnie. Lubie jednak zmieniac fryzjerow a teraz zalezy mi zwlaszcza na dobrym wygladzie, gdyz ide na slub. trzymajcie kciuki! |
![]() ![]() |
![]() |
#1445 |
Przyczajenie
|
Byłam u Pani Magdy z Destiny. ŚWIETNIE!! Choć muszę przyznać, że się popłakałam po wyjściu. Przyzwyczaiłam się do długich dreadów. Naszła mnie dnia pewnego decyzja aby je ściąć. Jakiś czas je rozczesywałam i uzyskałam jakieś 15-20cm włosków
![]() Wizyta: mycie głowy było cudowne ![]() ![]() Zapłaciłam i się popłakałam. Oglądałam się w witrynach sklepów i nie chciałam wracać do domu. A w domu niespodzianka: "jak Ci ślicznie w tych włoskach!!". Dziś mogę powiedzieć, że jest ślicznie! A skąd płacz? Długo chodziłam w dłuższych włosach, a teraz mam większość ściętych tak na 7-8 cm (te na czubku głowy), reszta jest dłuższa. Nawet kitunię mogę zrobić! Tym zgrabnym trikiem pozbyłam się większości zniszczonych włosów (prawie wszystkich), a jednak włosy nie są krótki. Sprawiają wrażenie lekkich i takich ślicznie "zawianych". Jestem bardzo zadowolona i już jestem umówiona na za trzy miesiące. Włoski można ułożyć na różne sposoby: modnie, elegancko, codziennie. Nawet bez stylizacji, po samym wyschnięciu świetnie się prezentują! Fryzjerka CUD MIÓD!!!!!! ![]()
#1446 |
Raczkowanie
|
Hej Kobitki
![]() ![]() ![]() Jestem zadowolona ![]() Choc fryzurka nie jest wymyslna ale czuje sie w nich naprawde super. A po za tym udzielono mi pare rad. Dokladnie to strzygła mnie (tak mi sie wydaje) P.Marzena (imie moglam pomylic ale niech zostanie Marzena ![]() ![]() Szlam tam z zamiarem lekkiego pocieniowania na calej dlugosci i przystrzyzenia grzywki na bok.Nie chcialam scinac na długosc gdyz chcialam je zapuszczać. Do tej pory mialam prosta fryzurke bez szczegolnego cieniowania.A ogolnie jestem farbowana blondynka o niebieskich oczach ![]() No wiec jak przyszlam posadzila mnie na krzesle i zaczela sie gadka co i jak.poszlysmy umyc mi wloski Marzenka zaczela mnie przycinac po czym stwierdzila ze jednak moje wlosy nie nadaja sie do zapuszczenia gdyz u nasady mam ich wiele ale na koncach sa juz slabe i cienkie, powiedziala ze nie ladnie bede wygladac i mi to odradza ![]() Strzyzenie trwalo dobra godzinke i moje wlosy wywijane byly na kazda mozliwa strone ![]() Zaplacilam za wizyte 65zł To chyba niewiele za profesjonalna obsługe i naprawde ładna fryzurke. Takze polecam i jestem ciekawa innych opinii pozdrowionka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1447 |
BAN stały
|
Fajnie, że pojawia się ktoś inny, niż Krzysztof
![]() ![]() ![]() ![]() A Tomka żółty pasek dorwałyście? ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1448 |
Zakorzenienie
|
nie znalazłam go
![]()
#1449 |
Raczkowanie
|
![]()
No i chyba dobrze ze w koncu pojawil sie ktos nowy jest na pewno tylu świetnych fryzjerow w Poznaniu ze warto sie nimi podzielic.
A Krzysia doceniam ale nie wydałabym ponad stówki na cięcie ![]() Kolega z pracy bardzo sobie zachwalał wczoraj fryzjera w Starym Browarze (beverly hills chyba tam jest) i Kenzo. Z tym ze mowil ze drogo.Ale jak tam idziesz masz swietna obsluge, masaz glowy i przede wszystkim dostajesz rady rady i jeszcze raz rady.Jak uciac włosy i jak je pielegnowac a to dla mnie jest bardzo wazne. Szczegolnie od kiedy farbuje (bo zauwazylam ze wiecej wlosow mi wypada i sa słabe ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1450 |
Przyczajenie
|
Witajcie!
Hej Stachowiak_a! - Bardzo ciesze sie z Twojej opinii bo niedługo i ja zawiatm do tego saloniku i mam nadzieje ze wyjde tak samo zadowolona. Zależy mi własnie na dobrej opinii fachowca, któy doradzi i fryzurke i dobierze kolorek. Sam jestem raczej niezdecydowana w tej kwestii. pozdrawiam Wizażanki! |
![]() ![]() |
![]() |
#1451 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1452 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1453 |
Raczkowanie
|
Kochane - ja dzisiaj ide do fryzjera, na Zwyciestwa, juz ma zrobione zdjęcie przed, tylko dzisiaj dorobie zdjęcie po i wkleje i opowiem moje wrazenia. Trzymajcie kciuki
|
![]() ![]() |
![]() |
#1454 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1455 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() czytam ten topik już od dawna i w końcu umówiła się do Krzysztofa, 10.10.07 godz. 9! nie wiem jeszcze jak uda mi się wyrwać z pracy żeby tam dotrzeć, ale chyba musze zaryzykowań dywanik u szefowej ![]() Zainteresowałam się równiż"Grupą Artystyczną" pojawiły się juz dobre opinie, tak wię jeżeli któraś z was ma nr telefonu, to bardzo proszę o podanie..czekam z niecierpliowścią ![]() I tak na sam koniec...kojarzycie sklep na Sw. Marcina Bestseller - Vero Moda? Osoby sprzedające-zarówno faceci jak i kobiety zawsze mają super fryzury, wyglądają tak jakby wyszli dopiero co od fryzjera, może orientujecie się kto ich strzyże, a jeżeli nie, to może któraś zdobędzie się na odwagę i po porstu się zapyta ![]() z góry dzięki za odp ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1456 |
Raczkowanie
|
Czesc
![]() Ciesze sie ze moglam komus pomoc moja opinia ![]() Grupa artystyczna Warnera miesci sie na Dąbrowskiego 88 tel. 061 841 11 68. A moze macie jakies ciekawe propozycje/zdjecia/lub same macie fajne fryzurki? Chcialabym przyciemnic moj blond na zime (moze jakies pasemka?) no i szukam... Z gory dziekuje i pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1457 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
Dzieki za info ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1458 |
Zakorzenienie
|
no i jak???
#1459 |
Raczkowanie
|
Jestem po wizycie u fryzjera na os.Zwyciestwa 12c u Mariusza. Jestem zadowolona i znajomym fryzurka się podoba. Wiadomo, że ja sobie tak nie ułożę włosów ja fryzjer, ale pierwsze mysie mam już za sobą, założyłam kilka wałków na noc i jest ok. Miałam ścięcie, baleige (2 kolory) i modelowanie – 130zł, także myślę, że za tą cenę jest ok. W załączeniu wklejam zdjęcia. Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1460 |
Przyczajenie
|
![]()
Witajcie,
Pierwszy raz jestem na forum takze zadam pewnie tysieczny raz to samo pytanie, o dobrego fryzjera w Poznaniu, ktory doradzi i powie w czym dobrze a w czym zle... Byl ktos w Galerii Artystycznej u Waldemara Wagnera? Czytalam cos o jakims Panu Krzysiu ale nie mam zielonego pojecia gdzoe on ma salon, czy jakies namiary moge prosic? Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#1461 |
Wtajemniczenie
|
Fajne ścięcie
![]() ![]()
#1462 |
BAN stały
|
No na zdjęciach przed już spory odrost
![]() ![]() Fajnie się ten tył układa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1463 |
Zakorzenienie
|
Możecie mi polecić fryzjera, który ładnie podkręci mi włosy? Chodzi mi o samo modelowanie, a nie o trwałą
![]() Zależy mi też na niskiej cenie, bo nie stać mnie żeby za jednodniową fryzurkę zapłacić np 50 zł ![]()
![]() |
#1464 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzis umówiłam się do kolejnego fryzjera ![]() Tym razem do Waldemara ![]() KasiaPoznań--ładny kolor ![]() Papryczka--nie wiem kogo polecić, ale wiem gdzie nie powinnaś pójść:P 5Avenue na Dąbrowskiego. Za nakręcenie włosów na lokówkę zapłaciłam 100zl!!!!Ten sam efekt uzyskałam przy użyciu wałków!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1465 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1466 |
Raczkowanie
|
Baleige był z jakiegoś brązu i chyba jasnego - sam nie wiem (w każdym razie 2 kolory), Mariusz sobie zapisał i na przyszłość będziemy wiedzieli co to było i czy było ok, czy należy cos zmienić, może następnym razem zasugeruje faktycznie jakieś chłodne odcienie. Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
#1467 |
Raczkowanie
|
KasiaPoznan - bardzo ładnie wycieniowane wloski, co do kolorku , to tez bym poeksperymentowała w zimnych barwach
![]() ![]() Trzymajcie jutro kciuki za mnie bo ide z rana do Krzysztofa i strasznie sie boje w jakim nastroju też od niego wyjdę.... Najgorsze zmartwienie mam co do koloru włosów, bo nikt nie potrafi mi ich przyciemnic na naturalny kolor i wychodza za ciemne, a wtedy musze rozjasniac je pasemkami, no i przez to niestety nie są w dobrym stanie ![]() ![]()
#1468 |
Raczkowanie
|
a ja sie umowilam do pacykarni w piatek
macie jakies doswiadczenia z nimi? moja przyjaciolka robila tam kok slubny, a ze ja za pol roku tez slubuje, wiec chcialabym jakas porade od nich co do fryzury, no i moze jakies sciecie teraz... |
![]() ![]() |
![]() |
#1469 |
Raczkowanie
|
KasiuPoznan zgadzam sie z koleznakami z forum ze bardzo ladnie Ci w tej fryzurce! Widac duza poprawe wizualnie znacznie lepiej pasuje do Ciebie ten kolor ktory masz teraz.Super! A tak wogole mozna Ci zazdroscic tak gestych wloskow...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1470 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:40.