|
|
#2431 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbować do skutku III
OK, paczki zostaly dzisiaj wyslane
) to dziewczynki wypatrujcie listonosza:mam na mysli Mala75, Kindzie i Roxi
|
#2432 |
|
Zakorzenienie
|
Anisia, Meszsares, UnholyOne
Niech nie będzie Wam smutno....ode mnie dopiero co polazła ta zaraza czyli @... I niech już kurde nie wraca bo nie mam przyjemności jej oglądać....Wróciła nadzieja wraz z kolejnym cyklem, zobaczymy co to będzie.. ![]() Anisiu bardzo sie cieszę, że paczusie już jadą Kochana jesteś Buziaczki dla wszystkich |
|
|
|
#2433 |
|
Zakorzenienie
|
Anisiu widzę że jeno my na wizażyku??
Co tam w UK?? Pogoda sie poprawila? Ja jutro jadę podbijać stolicę, hehe....Tylko czemu o takiej barbarzyńskiej porze mam pociąg?? 5.45...zgroza
|
|
|
|
#2434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pozdrow stolyce ode mnie ja w warszawie bylam pare razy, raz na dworcu kolejowym a kilkanascie razy na okeciu wrazenia niezbyt mile ![]() a pogoda w UK jakby sie pogorszyla... ale jeszcze godzine i spadamy do domciu, a tam pierozki, ciepla kapiel, necik wkrotce bedzie jeszcze fajniej gdyz moj malz przywiezie mi za 9 dni laptopa bede miala swoj a nie musiala korzystac od kolezanki takze bedziemy mogly dziolszka troche pobajdurzyc na gg
|
|
#2435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tempki mierze, wykresy sa super, wiec jest oki moj tz dzis mi napisal, ze bedziemy walczyc az do zwyciestwa
|
|
#2436 |
|
Zakorzenienie
|
Pozdrowię stolyce a jakże....
I tak mało ją będę oglądać więc nie stracę mam nadzieję..Będę siedzieć na jakimś nudnym szkoleniu do wieczora, to samo w środę (ale na szczęście do g.14-tej) a potem do domciu A Ty faktycznie w środku nocy dzisiaj się zrywałaś bidulko ![]() Cieplusie wyrko zostawić z małżem w srodku i kociakami to normalnie rozpacz!! Widziałam te Twoje siski, sa przeslodkie
|
|
|
|
#2437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba z 30 kg mielismy, w bagazniku to luzem je wsypywalysmy bo kosze za ciezkie by dzwigac ![]() umeczylam sie jak 100 diablow (do dzis nie wiem co to za rodzaj zmeczenia te 100 diablow ) i pozniej kime walnelam jak przyjechalam do malza, naszczescie ten wyzdrowial, bo zona zadbala o niego odpowiednio ![]() ![]() ![]() miodek zalatwilam prawdziwy!! witaminki kupilam, obiadek uwarzylam, to sie chlopaczysko najadlo i od razu lepiej sie poczul ![]() mysle ze twoj powrot skumuluje sie wraz z dostarczeniem hejbatek z gory przepraszam za papier pakowy ![]() zabraklo mi go w doma i musialam czyms przykryc te pudlo po butach wiec zrobilam wyklejke z papieru A4 jednostronnie zuzytego a talentu artystycznego to u mnie niestety brak
|
|
#2438 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hehe - to bede podziwiac Twoj kunszt artystyczny powiadasz??Aaaa i żonka z Ciebie pierwsza klasa -muszę pochwalić Nie mial prawa byc niezadowolony... A moj se siedzi w garazu, ja tu czekam z obiadkiem i nie tylko.... Niech przyłazi bo chciałam go troszke wykorzystac przed wyjazdem a on dzis na nocke idzie to wiesz....mam mało czasu
|
|
|
|
|
#2439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() niech sie troche zrelaksuje przed praca.. widze ze malze tez mamy podobne, moj jak pojdzie do garazu to zadna sila nie jest w stanie go stamtad wyciagnac.. a z reguly ma kupe tam roboty jak ja wracam z pracy i mam nadzieje z nim sobie troche posiedziec wieczorkiem, juz nie raz byly jazdy o to, wiec troche sie pilnuje a chorobsko tez go dopadlo wlasnie przez to ze za duzo czasu spedza poza domem i wydaje mu sie ze wciaz mamy lipiec ![]() zony nie bylo to nikt nie wrzeszczal, za to dopadlo go prawie grypsko, nawet jak w czwartek w nocy wrocilam do domu to z nim nie spalam bo nie chcialam sie zarazic.. heheh aaa paczke pokryta jest bialym papierem, ciekawe czy ten kolor sie utrzyma jeszcze 27 minut i jade do mojego Ukejowego domu.. ja ciem juz..
|
|
#2440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to Ci dobre!! Twój też ma swoją drugą miłość w garażu?? Bo pierwsza to oczywiście zonka jest ![]() Ja bym go zawolala ale kurde nie uslyszy a komorki pewnie nie odbierze bo ma lapki brudne...A na telefonik tez chucha i dmucha....Matko Boska co za facet ![]() Ja go i tak dzis wykorzystam nic sie nie boj No zaraz zmykasz do domku i jaki masz tam pyszny obiadek mniam ![]() Jak sie przez pol godziny swojego malza nie doczekam to robie obiad dla siebie...A potem niech mnie przeprasza, hehe Odpowiednio
|
|
|
|
|
#2441 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
To ciekawe, ze jeszcze kilka tygodni temu nie mozna bylo nadrobic czytania i tyle staraczek na wateczku bylo, a teraz wszystkie sie bzzzz A ja dzis bylam u siostrzenca bo sie bidulek przeziebil i do szkoly nie szedl. A jutro pierwszy dzien w nowej pracyA moja @ hmmm cisza... |
|
|
|
#2442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No widzisz takie czasy nastały ze wszystkie sobie wziely wrzesniowa walke z pragnieniem do serca i nie chca odpuscic ![]() Nie przejmuj sie nowa praca - zawsze jest stresik na poczatku ale poradzisz sobie i bedzie ok Aaaa i mam nadzieje że @ nie przyjdzie....Trzymam kciuki
|
|
|
|
|
#2443 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zmykam teraz, ale pozniej sie odezwe i zajrze na wizazyk ![]() w domu to a jak nie ma malza ktory z reguly zachowuje sie jak ![]() ![]()
|
|
#2444 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakby mnie nie bylo na wizazyku to wiesz.... ![]() Ale wieczorkiem napewno zawitam bo malz pojdzie do roboty wiec bedzie mi smutno w lozeczku....I mam nadzieje ze tu mi frekwencja dopisze i sie dolaczycie kobietki?? Bo jakoś cichutko tu dzisiaj..
|
|
|
|
|
#2445 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() TO by naprawde graniczylo z cudem, gdyby moja @ sie nie pojawila, mialam nadzieje ze przylezie w weekend i jutro bede miala juz spokuj. A tu zabaw jej sie zachciewa
|
|
|
|
|
#2446 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczynki!
Wlasnie probuje nadrobic zaleglosci ale chyba nie dam rady jejusku ale sie rozpisalyscie....hmmm w zasadzie to mnie nie bylo tyle..ahhh... U mnie bez zmian nie ma fasolki (chyba) bo okresu nie mam juz 3 tydzien, kto wie co sie stalo z moja @ no ale coz... przeszlam przez mase badan i stresikow w szpitalu do karty zielonej i jestem zdrowa jak byk, po czym rozchorowalam sie i dochodze powolij do siebie, chyba mnie ta kalifornia rozpiescila bo mowia ze przeziebiaja sie teraz wszyscy ze wzgledu na zmiane temperatury tzn jej spadek...a zmiana jest taka ze juz nie ma smazacych upalow tylko zwykle upaly haha. Cmoki dla was, a w zalaczniku wrzuce wam kilka wrzesniowych fot co by wam cieplych fluidkow z nad oceanu poslac
|
#2447 |
|
Zadomowienie
|
Hello laseczki
rzeczywiście echo slychac na wateczku ... ja nie mam weny oststanio do pisania więc dalam sobie spokoj... ale oczywiście kciuki za Was wszystkie trzymalam zawzięcie... szkoda, że Was @ nawiedzily, ale myslę, że w pazdzierniku damy im radę... ja czekam na jutro... 28dc ... przyjdzie @ czy nie ... obudze się w morzu czerwonym czy moze tempka kolejny dzień 37,15??pomarzyc mozna :/
|
#2448 |
|
Rozeznanie
|
Prosze o to fotk
|
#2449 |
|
Rozeznanie
|
Ups...mam nadzieje ze teraz sa
|
#2450 |
|
Rozeznanie
|
przepraszam ale cos mi nie dziala
|
#2451 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A gdzie sie Twoja @ podziala? |
|
|
|
|
#2452 |
|
Zakorzenienie
|
Kapuściane Pole Agabi (Agnieszka)~~~~~ @ 24.09 / test ??? / Białystok Agabil1 (Agnieszka)~~~ @ 01.09 / test po 30.09 / Łodź AMILAMIJA (Ania)~~~~~ @ 09.09 / leczenie TŻ / test. ???/ Warszawa Anisia25 (Ania)~~~~~~~ @ 01.10 / test. ??? / Gliwice *aurora* (Gosia) ~~~~~~ @ 23.08 / test. po opóźnieniu @ / woj. łódzkie Bazylia 222 (Agata)~~~~ @ 02.09 / test. ??? / Dublin becia_leszno (Beata)~~~ @ 05.09 / test. po opóź. @ / Leszno bombka666 (Sylwia)~~~~ @ 18.09 / test. nie będzie / Krapkowice Dorotka@ (Dorota)~~~~~ @ 11.09 / test. po opóź. @ / Włocławek Frida 26 (Dorota)~~~~~~~ @ 02.09 / test.??? / Wielkopolska Funieczka (Ewa)~~~~~~~ @ ??? / test.??? / Radom freshona (Agnieszka)~~~ @ 14.09 / test. po opóź. @ / Śląsk GoniaJ (Gosia)~~~~~~~~ @ 16.08 / test. po opóź. @ / San Diego / Carlsbad Gothika (Arleta)~~~~~~~~ @ 01.09 / test. nie będzie / Szczytno Grażina (Grażyna)~~~~~~ @ 23.09 / test. ??? / Gdańsk JoanC (Asia) ~~~~~~~~~~ @ 01.09 / Bad. w zawieszeniu / test. nie będzie / Ciechanów jukol (Justyna)~~~~~~~~~ @ 17.08 / test. po opóź. @ / leczenie TŻ-a / Ząbkowice Śl. kachula27 (Kasia)~~~~~~ @ 17.09 / test. po opóź. @ / lubuskie Kasiulka22 (Kasia)~~~~~~ @ 19.09 / test. ??? / Rzeszów Kindzia1984 (Kinga)~~~~~ @ 18.09 / test. ??? / Nowy Sącz Madziorka (Magda)~~~~~ @ 14.09 / Leczenie TZ-a / Warszawa m@gd@len@ (Magda)~~~ @ 11.09 / test. po opóź. @ / leczenie TŻ-a / Chojnów Mała75 (Monika)~~~~~~~ @ 26.09 / test. ??? / Wielkopolska mamz (Anna)~~~~~~~~~~ @ 27.08 / test. po opóź. @ / Kraków marta 8117 (Marta)~~~~~~ @ 06.09 / test. ??? / Wrocław meszsares (Gosia)~~~~~~ @ 29.09 / test. ??? / Gliwice milunia ania (Ania)~~~~~ @ 13.07 / test. ??? / Rzeszów moni.qa (Monika)~~~~~~~ @ 30.08 / test. ok. 26.09 / lubuskie niunieczek (Żaneta)~~~~~ @ 08.09 / test. ??? / okolice Dzierżoniowa roxi1980 (Kasia)~~~~~~~~ @ 08.09 / test. nie będzie / Sosnowiec Schmetterling~~~~~~~~~ @ 30.05 / test. 28.06 / Niemcy !!!!! + BRAK IMIENIA seona (?????)~~~~~~ @ 09.09 / test. ??? / Rzeszów statmilka (Milena)~~~~~~ @ 06.07 / test. ??? / Poznań UnholyOne (Ola)~~~~~~~ @ 30.09 / test. ??? / okolice Warszawy Celka 2000 (Celina) (t.p. 05.11.2007 Adaś) bb-m (Bożena) (t.p. 17.11.2007) Yoolia (Julia) (t.p. 17.11.2007) *misia* (Monika) (t.p. 20.11.2007Mateusz) martka 83 (Marta) (t.p. 25.11.2007 Mateusz) Fiona_80 (Julita) (t.p. 04.12.2007) Jolineczka (Jola) (t.p. 05.01.2008 Alicja lub Tomasz) Kasik B (Kasia) (t.p. 13.01.2008 Aleksandra) Ramila (Milena) (t.p. 30.01.2008 Pola) mała_majeczka (t.p. 27.02.2008) joasiunial (Asia) (t.p. 28.02.2008 Marek) majula (Gosia) (t.p. ok. 15.03.2008) adatka (Agata) (t.p. 19.03.2008) ray (Justyna) (t.p. 25.03.2008) Myszka_ (Agata) (t.p. 11.04.2008) NIUNCIO (?????) (t.p. ??.??.2008) Eenax (Ela) (t.p. 18.04.2008) Fredziunia (Fredzia) (t.p. ??.??.2008) 83monia (Monika) (t.p. 6/16.05.2008 Kinga lub Artur) Nasze Kapuściane Bobasy
kasia_mw (Kasia) - Krzyś - ur. 20.06.2007 Edytowane przez roxi1980 Czas edycji: 2007-10-01 o 20:24 |
|
|
|
#2453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2454 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Żanetka nam zwiała - chyba nikt nie wie gdzie ![]() Cytat:
Cytat:
poprawiłam... może to już ostatni raz ??? |
|||||||
|
|
|
#2455 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Hehe - ja też się piszę... z przyjemnością poprzeszkadzam sąsiadom ![]() Cytat:
Tęksniłyśmy... I czekamy na fotki ![]() Cytat:
Beatko:
![]() ![]() ![]() ![]() To się nazywa inwazja kciukasów ![]() |
||||
|
|
|
#2456 |
|
Zakorzenienie
|
Przesyłam troche fluidków &%^*%^*%*%%^*%* 5^*%^*%^*%$^*%*^*%*%^*%^* %*%^*%^*%*%* 58%*%*%*%&%$%$^#$#$^#^#&# &#%&#%&#%^$%&%^*8 56$&$%&^&*&*(&*)*%&$^%(^% $^#&$%*^&(^&(*$^&#%&^3 57#%&^%*&)(*()&#$%^#$^$*^ &(^%&$#&*^&(%&(5 8#$%^$&%&%^*^%&(%*$^*^(^) (&*)*&)&*%&^$%^&$*%&9 5&$%&$*&%(&(&*()%^$&#*^$^ *#$%*#*%^&(^&()&*%7 4*%^&(&*)**&%^&$&#^#$%^&& &^(*)(_()_)&$%^&$*%(^&(&9 0 78(%*%^*^&(&()(*_*^&$%&$& %#&%^*^(&*%^*%^$&*%&(%&0 %&&^(&*)*(_*^&*%^&$^#$*(* &_%^&*%^&$&%&(^&)&*) &$%&^$^%#^$*%(%(^&(&*)^^& *)*()_()_()_)_*%^%^*%&(57 7%* ^&%$^#^%^*(*_$%&$&^&(&*)( *_)()_^^$^#$%#^$%*&%^*% #$%^#^$&*^*(^&(^&$%^#^$&% (*^&*$%^#$%^#^&$%87 47#^%$^&%^*(^&(^&*%*^&(^* %&$*^&*(^&(&*(&*(%*%^& 7$%&%^*^&)(&*)(%^&$%^&*^& (*&)&*&%^&%*^&(&*)78 56&*$^&*%&(&*)(*_*(^&$^#^ #$^%*)(*_)*(_()_)(+)_+(^& *5 %&$%&#%&^#$&%^*%^(*^&(^*) ^*(%^*&%&(&*_()_*)&(^85 7$%&$%&#$%&%^*%*^&*(%&^(& *_&_*(+()&)*(+)_+|)_+*)6 9^&*%&$^#$^%&$^&$*^&(&*(& *)*()&(^%(%%(*_&*_&()_&* ^%&$%^&$%&#&%^*)*(_(_***^ %^$%&%^*%^(%(&%)(*_ 90&(%^*$%&#$^#&^$%*%^(*)( *_*&(^&*$%^*^&)*(_(*_()- *&%&*%*(&*)*(_(_)(+)_*()& *(^&(^&*(_+)+*&^%^^$#^$%& $%&*% *%^*^&(&*)(*)(^**%^&%^&%^ *(&)*()(*_(*)&*%^^$$%$#^$ %67 457$%&%^*&^(^)&*)&(%&$^#& %^*&*)(*&)&*(^&(&*_()*67 85&%&^&*(&*()*()^&*%&$&%^ *^&(&(*)(*)&*(^&*%^&$%^&5 4 754&%^*^&(*)*(&*(^&*^&*(^ &(&*(^*%6785^*%*^&*%^* %^8 568%^*^&(&*)*(_*(%^^&#$%# %$&%&%^*^&(^)^&*^&(*)89 -&^%&$%^*$*%*^&(&*)(*_^&(* ^&*(^&)*(_()+*((^&*%(^*)* (- (%^&*%^*$*%&*^)&)&(%*$*&^ )(&*_()+()+)_*()&*)^&(%&( %&*)
|
#2457 |
|
Zakorzenienie
|
Roxi, mam dane do pola: t.p. 6 lub 16.05.2008. kurcze, ja to nawet pewnego terminu porodu nie mam - inaczej z usg i inaczej z kalendarza. ale jest ok ze mną i maleństwem, widziałam jak maleństwo się porusza i życzę w następnym miesiącu (bo wtedy bedzie widać) każdej z was tego obrazka!!! o mało się nie popłakłam...
|
|
|
|
#2458 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() O by nie przyszla![]() : kciuki:Adatko dziekujmy za fluidki |
|
|
|
|
#2459 |
|
Zadomowienie
|
Adatka pożeram fluidki lapczywie - ja nie na teraz to na "zaś"
Mala75 roxi, Bazylia - dzieki za kciukasy
|
#2460 |
|
Rozeznanie
|
Nie mam pojecia co stalo sie z moja @ ma na mnie focha i przyjsc nie chce. No Kalifornia to idealne miejsce na wypoczynek. No ja jeszcze troszke i zmienie Kalifornie na Polske na jakies 9 miesiecy. I znow trzeba bedzie sie do klimatu przyzwyczajac...
Tez za wami tesknilam Roxi bardzo bardzo ![]() narazie czekam na okres i zobaczymy co bedzie
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:38.

) to dziewczynki wypatrujcie listonosza:

chyba z 30 kg mielismy, w bagazniku to luzem je wsypywalysmy bo kosze za ciezkie by dzwigac
) i pozniej kime walnelam jak przyjechalam do malza, naszczescie ten wyzdrowial, bo zona zadbala o niego odpowiednio 

wszystkie sie bzzzz

a jak nie ma malza ktory z reguly zachowuje sie jak
wiec bedzie mi smutno w lozeczku....

Kapuściane Pole