|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XV
Pachnę sobie Desirade- jakie ono jest ładne, pełne, ciepłe kwiaty- na jesień. Czuję że bedę często go używać. Tylko ten plastik korka- nie mogę się pogodzić z jego brzydotą.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3152 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#3153 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Pachnę Chanel No19. |
![]() ![]() |
![]() |
#3154 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Otworzyłam rano okno i powiało prawdziwym chłodem, oj chyba niezbyt ciepły dzień się szykuje. A tak wogóle ta zaraz sobie zaaplikuję garść Rutinoskorbinów na wszelki wypadek, bo zaczynam się robić pociągająca. Nie pachnę jeszcze niczym, czekam na ROSE ABSOLUE, niedługo powinna być dostawa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3155 |
Zakorzenienie
|
Pachnąc Oiro witam wszystkich w ten jesienny poranek
![]() Bolącym głowom życzę ukojenia, potrzebującym przesyłam uściski ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3156 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3157 | |
Zakorzenienie
|
Coś nie tak z moim nosem, do wczorajszego wieczora chodzi za mną Flowerbomb
![]() Nawet nie podchodzę do swojej miniatury, miłość do tego zapachu skończyłaby się pustką w portfelu ![]() Nie mogę się zabrać za testowanie zapachów z zakupionych próbek nie wiem od czego zacząć ![]() Odruchowo sięgam po któryś z flakonów, a pełna reklamówka próbek wypada za każdym razem z szafki ![]() Cytat:
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3158 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasiulko gratulujeudanych zakupow ![]() ja rowniez wczoraj udala sie na zakupy. niestety nie kupilam sobie kozaczkow. wiecie co, ja to chyba jestem jakas inna ![]() ![]() ![]() ![]() ----------------------- a dzisiaj pachne sobie Dv ![]()
![]() |
#3159 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Papugo, udanych wakacji ![]() Cytat:
Rozo, a coz to za metofora ![]() ![]() Cytat:
![]() Jeszcze niczym nie pachne, siedze sobie w szlafroku i popijam kawke ![]() ![]() Milego dnia wszystkim zycze ![]()
![]() |
#3160 |
Zakorzenienie
|
Witam z rana
![]() Blue kochana, gdzie Ty kupujesz te próbki? Czy na Ptaku mają je oryginalne, w jakich cenach? ![]() agaa, nie przejmuj się bo nie tylko Tobie nic się nie podoba. Ja mam wrażenie że w sklepach z butami są teraz same botki, jakieś saszki itede ![]() Dziś mam ochotę na odrobinę Lolitki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3161 |
Zakorzenienie
|
a ja dziś założyłam buty na obcasie (małym, ale jednak), płaszcz i szal w kolorze czerwonego wina, wyglądam trochę, jakbym się przebrała
![]() i pachnę do tego Chanel No19 i wróżę, że to będzie dobry dzień |
![]() ![]() |
![]() |
#3162 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie chce kusic losu...ale proponuje testowanie Flowerbomb EDT ![]() A miniaturke zamknij gdzie w szafce , bo juz ja licytuja ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3163 | ||
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() I też jakoś jestem zdania, że to będzie dobry dzień ![]() i pachnę sobie Innocentem...
![]() |
#3164 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pan Piotr bardzo miły. kilka stoisk jest z perfumami, są tez liczne z podróbkami, ale te widać z daleka, że nie warto tam wchodzić ![]() Mam namiary na 2 stoiska pani Wandy i Pana Piotra, mam numery Hal i boxów. W temacie jednak testowo Flowerbomb EDT
![]() ![]() |
![]() |
#3165 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja niebawem wyruszam pozalatwic pare spraw, zrobic zakupy i moze uda mi sie kupic kurtke dla TZ. ![]() Cytat:
No to dobrze, ze zle dni juz za Toba ![]() a konfiturka wisniowa to same mniooodzio ![]() Pachne TfT ![]()
![]() |
#3166 |
Zakorzenienie
|
Dzięki blue
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3167 |
Wtajemniczenie
|
Organza już z własnej flaszeczki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3168 |
Zakorzenienie
|
Contax, oświecę Cię wizualnie (patrz zdjęcia) ![]() Będę nudna - dzisiaj to samo co wczoraj, czyli błyszczący czarny owad ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3169 |
Zakorzenienie
|
Dziś Image, wilgotny zapach liściastego lasu.
#3170 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3171 |
BAN stały
|
Ja chyba skuszę sie na Flower by Kenzo, smutno mi jakos, przedwczoraj pokłuciłam sie z mamą.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3172 |
Zadomowienie
|
Funny! Moschino - wiem, wiem, nie nadaje sie na ten ponury, deszczowy dzien ;-).
|
![]() ![]() |
![]() |
#3173 |
Zakorzenienie
|
To oczywiste i chyba dlatego chyba raczej nikt (?) nie ma na tym forum obaw, by wyrażać swoje zdanie, jeśli nikogo przy tym nie obraża
![]() Ja dziś globalnie niczym nie pachnę - za chwilę wykorzystując to, że idę do pracy na popołudnie, wybieram się do kilku sklepów i nie byłabym sobą, gdybym nie zahaczyła o Douglasa, by przetestowac jeszcze raz nowego Hermesa vel skisłą skórę i nowego Diora ![]() Wkurza mnie tylko to, że po dwóch dniach lepszego samopoczucia zatkane zatoki wróciły i znowu leje mi się z nosa ![]() Sabbath, mam nadzieję, że Twój syn czuje się już lepiej, a Ty też jesteś spokojniejsza o niego ![]() Taka Taka, noga w porządku? Margot, alergii współczuję i łączę się w bólu czerwonoplackowym, bo takie właśnie coś mam znowu na twarzy - u mnie te placki, co podleczę je łagodzącymi kremami, wracają po kilku dniach spokoju. I znowu wizyta u kolejnego lekarza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3174 | |
Zakorzenienie
|
Aggie, Ty kusicielsko bezwstydna! ![]() ![]() ![]() ![]() (grrrrr, a ja znam tylko wersję mężczyznową ![]() Cytat:
Tymenko, z trudem mnie odratowano, to było piekło ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3175 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U nas to samo, buty są naprawdę najróżniejsze, wypatrzyłam jedne śliczne niedrogie, ale co z tego jak były tylko w dwóch kolorach oliwkowym i czerwonym, a ja chciałam czarne. To kupiłam sobie, takie do kolan z futerkiem w środku i na cienkich koturnach. Nie wiem czy takie są teraz modne czy nie, mnie się spodobały, nie były drogie, więc nawet jakby miały mi służyć jeden sezon to ok. Są mięciutkie jak pantofle i wygodne, a to jest dla mnie teraz najważniejsze ![]() Pachnę dziś Innocentem Secret i właśnie zachwycam się słodkim, malinowo-poziomkowym Aignerem z którego już (chociaż dopiero zaaplikowałam) wychodzą piękne, cielesne wetiwerowe nuty połączone z pomarańczą i delikatnym drzewem sandałowym. Naprawdę oryginalny, nietypowy zapach, bardzo mi się podoba, a flakonik to małe dzieło sztuki ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3176 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wersję męską Image'u ma mój misiek, pachnie niebiańsko... A może dorzucić Ci do próbki Teint du Neige kapeczkę Image'u? ![]()
![]() |
#3177 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
To samo mi wyszło - czyli wychodzi na to, że obie musimy, wzorem MM, ustami czerwonymi jak dojrzałe maliny, doprowadzać rodzaj męski do białej gorączki, o! ![]() Cytat:
![]() ![]() Aggie, wodzisz mnie na pokuszenie a ja nie jestem w stanie się oprzeć ![]() ![]() A cóż ja mogłabym Ci przesłać w zamian, hę? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3178 |
Zakorzenienie
|
Dlatego wróciłam znowu do dawnego avatarku, na którym pani Beart wymiata i kusi.
W zamian? Na razie nic nie przychodzi mi do głowy, póki co zbiorę się w sobie i zrobię te próbki, żeby szybko do Ciebie dotarły. ![]() A wiesz, że ja ostatnio przerzuciłam się na ciemne szminki? Ciemny róż, ciemny brąz, a niedawno oglądałam czerwone... i powiem szczerze, nawet mi to pasuje.
#3179 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Mnie odrobine pomaga Elobaza i Dardia, w tej chwili zaczerwienienie znikło, są za to okropne suche skórki ![]()
![]() |
#3180 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Potwierdzam, kusi i wymiata, aż wióry lecą ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Też coraz częściej rozmyślam nad kupnem czerwonej szminki i chyba się skuszę na taką tej jesieni ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:42.