Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLV - Strona 105 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-01-22, 14:53   #3121
e_ina
Raczkowanie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLV

Cytat:
Napisane przez L e n a a Pokaż wiadomość
Jakoś nie wierze w Wasze dobre intencje, dowalacie jej świadomie bo wiecie, że przeczyta.
Bo Ty jesteś wyrocznią i wiesz co kto myśli. Na prawdę uważasz, że oglądałam ją (od wczoraj nie oglądam) po to by coś wynaleźć i jej dowalić i źle życzyć?
Stary 2016-01-22, 15:03   #3122
L e n a a
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez e_ina Pokaż wiadomość
Bo Ty jesteś wyrocznią i wiesz co kto myśli. Na prawdę uważasz, że oglądałam ją (od wczoraj nie oglądam) po to by coś wynaleźć i jej dowalić i źle życzyć?
Jak jej dobrze życzysz to napisz jej wiadomość prywatną. Dawanie jej cudownych rad na temat właściwego wychowania dziecka plus wytykanie jej błędów wychowawczych na forum, traktuję jako złe intencje.
L e n a a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-22, 15:12   #3123
olenkasz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lady in Blue Pokaż wiadomość
Księża i bezdzietni politycy tez lubią wypowiadać się na te tematy

Zakładam, że ty w przeciwieństwie do Julci nie masz sprawy w sądzie i ludzi z opieki społecznej na głowie
szczerzę się do ciebie
Stary 2016-01-22, 15:13   #3124
madziaraaa
Raczkowanie

Cytat:
Jak jej dobrze życzysz to napisz jej wiadomość prywatną. Dawanie jej cudownych rad na temat właściwego wychowania dziecka plus wytykanie jej błędów wychowawczych na forum, traktuję jako złe intencje.
Zgadzam się w 100%
Nie tylko wytykanie błędów wychowawczych ale jeszcze analiza czystości u niej w domu to dla niektórych jest pomoc
madziaraaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-22, 15:14   #3125
201607111008
Konto usunięte

Cytat:
Księża i bezdzietni politycy tez lubią wypowiadać się na te tematy

Zakładam, że ty w przeciwieństwie do Julci nie masz sprawy w sądzie i ludzi z opieki społecznej na głowie
Jeszcze bezdzietni psycholodzy dający rady dotyczące dzieci. Albo pediatrzy, jak mogą mówić cokolwiek o dbaniu o zdrowie dziecka skoro nie mają własnego? Specjalizacja z pediatrii i dyplom psychologa tylko po spłodzeniu gromadki dzieci!

Boże jak ja lubie takie argumenty z dupy

Jej bałagan przeraża mnie tylko w kontekście dziecka z silną alergią skórną. Nie wiadomo na co Aleks jest uczulony, ma ciągle wysypki i niestety powinien mieć jak najbardziej sterylnie w domu.

Ale bałagan jako argument za zabraniem dziecka? Czasami zbyt krytycznie patrzy się na ytberki i wymaga zbyt wiele. Dziecko nie żyje w jakiejś obskurnej norze, ma zapewnione to czego potrzebuje. Julka jest jeszcze niedojrzała, ale jako mama jakoś sobie radzi
201607111008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-22, 15:16   #3126
Lady in Blue
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziaraaa Pokaż wiadomość
Zgadzam się w 100%
Nie tylko wytykanie błędów wychowawczych ale jeszcze analiza czystości u niej w domu to dla niektórych jest pomoc
Jakby Julcia była bystra to wyciągnęłaby z tego wnioski i nie pokazywała swojego życia prywatnego w internetach.
mnie jedynie rozwala zawsze taki pogląd - wszędzie na zachodzie jest świetnie, krainy mlekiem i miodem płynące, tolerancja i dobry gust w każdej dzielnicy, a w tej Polsce to sam zaścianek i ludzi na Vogue'a nie stać

Lady in Blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-22, 15:23   #3127
L e n a a
Rozeznanie

Cytat:
Jakby Julcia była bystra to wyciągnęłaby z tego wnioski i nie pokazywała swojego życia prywatnego w internetach.
I kolejna dobra intencja

Edytowane przez L e n a a
Czas edycji: 2016-01-22 o 15:25

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-01-22, 15:26   #3128
madziaraaa
Raczkowanie

Cytat:
Oj no tak, to teraz każdemu wytykajmy każdy nieporządek Poza tym przestała pokazywać dziecko we vlogach więc chyba jakieś wnioski wyciąga.
Stary 2016-01-22, 15:29   #3129
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
e tam, kto by się przejmował.. przecież chodzi tylko o taką błahą sprawę jak władza rodzicielska i kontakty z dzieckiem
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-22, 15:31   #3130
Lady in Blue
Zakorzenienie

Cytat:
Oj no tak, to teraz każdemu wytykajmy każdy nieporządek Poza tym przestała pokazywać dziecko we vlogach więc chyba jakieś wnioski wyciąga.
Dzieciaka podobno na snapie dalej pokazuje

Dziewczyna sama pokazuje swoje życie prywatne i dlaczego mam tego nie komentować?
mnie jedynie rozwala zawsze taki pogląd - wszędzie na zachodzie jest świetnie, krainy mlekiem i miodem płynące, tolerancja i dobry gust w każdej dzielnicy, a w tej Polsce to sam zaścianek i ludzi na Vogue'a nie stać

Edytowane przez Lady in Blue
Czas edycji: 2016-01-22 o 15:32
Lady in Blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-22, 15:33   #3131
L e n a a
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
e tam, kto by się przejmował.. przecież chodzi tylko o taką błahą sprawę jak władza rodzicielska i kontakty z dzieckiem
Ale macie dobre serduszka, tak bardzo próbujecie jej pomóc, a ona Was nie słucha
Stary 2016-01-22, 15:35   #3132
olusia_17
Przyczajenie

Cytat:
Ale ja nie piszę żeby nie był ale chyba z filmików nie jesteśmy w stanie tego stwierdzić? Już bez przesady, że jak ktoś ma naczynia w zlewie albo zabawki walające się po podłodze to mają mu dziecko odebrać...
W sądzie wszystkie chwyty są dozwolone. Miałam nic nie pisać, ale jak czytam te wasze "przepychanki" to jednak stwierdziłam, że się wypowiem. Jej filmiki mogą być kluczowej w całej sprawie, bo może i każdy z nas ma co jakiś czas górę brudnych naczyń w zlewie, ale ta góra naczyń może w sądzie być potraktowana jak wierzchołek góry lodowej. Nie oglądam jej, ale z tego co mogłam tutaj nie raz i nie dwa wyczytać to niestety, ale dziewczyna robi sobie krzywdę swoimi filmikami, bo jej ex ma niezłe argumenty do odebrania jej dziecka. Sąd może brać pod uwagę nie tylko ciągle wałkowane tutaj naczynia, ale jej postawę jaką prezentuje w filmikach, chociażby wypowiadanie się o swoim ex. Naiwne jesteście jeśli wierzycie, że filmiki i to co w nich pokazuje to nic takiego. Nie wiadomo jaki jest ojciec dziecka, ale to on może posłużyć się jej filmikami w sądzie, które wiele mówią o niej samej. Padało tutaj nie raz określenie, że jest ona niedojrzała czy dziecina, nie raz była tutaj krytykowana, sąd na podstawie tych filmików dojdzie do tych samych wniosków. Dla mnie jej kanał na YouTube to dla ojca wygrana sprawa w sądzie. Nie ważne, że matka kupuje dziecku zabawki, urządza mu ładny pokój czy z nim się bawi klockami, dla sądu będzie istotne to czy matka jest w stanie zapewnić wszystko co potrzebne temu dziecku, czy jest w stanie zapewnić dziecku odpowiednią opiekę i czy ogólnie jest na tyle dojrzała by zajmować się dzieckiem. Może być zżyta z dzieckiem, może je bardzo kochać, ale dla sądu to zdecydowanie za mało. Ojciec dzięki filmikom musi tylko przekonać sąd, że jest w stanie zapewnić lepszą opiekę i lepsze warunki dla dziecka. Piszę to jako osoba, która ma styczność z prawem i wiem, że nie raz tzw. błahe z pozoru sprawy były istotnymi argumentami na salach sądowych. Tyle ode mnie.
Miłego weekendu Wam życzę
olusia_17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-22, 15:36   #3133
madziaraaa
Raczkowanie

Cytat:

Dziewczyna sama pokazuje swoje życie prywatne i dlaczego mam tego nie komentować?
Ale ja nie mówię, że nie można jej komentować. Też uważam, że być może w jej sytuacji jest niekorzystne pokazywanie swojego życia w internetach, ale pisanie, że powinni jej zabrać dziecko i oddać ojcu bo miała naczynia w zlewie i porozwalane zabawki jest moim zdaniem bardzo nie w porządku.
Stary 2016-01-22, 15:37   #3134
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Ale macie dobre serduszka, tak bardzo próbujecie jej pomóc, a ona Was nie słucha
Dobra, już dotarło, ie musisz pisać 15 razy
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-22, 15:38   #3135
L e n a a
Rozeznanie

Cytat:

Komentuj/plotkuj/oczerniaj, ale nie dopisuj do tego wzniosłych celów /To nie tylko do Ciebie, nie wiem czy pisałaś o dobrych intencjach./

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-01-22, 15:38   #3136
lamorela
Raczkowanie

Mam pytanie dotyczące youtuba. Czy da się zrobić w subskrypcjach foldery lub w jakiś sposób pogrupować dane subskrypcje? Typu muzyka do muzyki, uroda do urody itd.
lamorela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-22, 15:40   #3137
olenkasz
Zakorzenienie

Cytat:
Komentuj/plotkuj/oczerniaj, ale nie dopisuj do tego wzniosłych celów /To nie tylko do Ciebie, nie wiem czy pisałaś o dobrych intencjach./
ale zadajesz dziewczynom bobu, no naprawdę, wątkowy strażnik teksasu
Stary 2016-01-22, 15:41   #3138
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
sorry, ale ja nigdzie nie pisałam, że pisze to co pisze bo chce komuś pomóc - przecież zdaniem wielu osób, m.in. Twoim też, ona jest dobrą matką i wszystko jest cacy. jej życie, jej sprawa, a ja sobie komentuje swoją drogą.
Stary 2016-01-22, 15:41   #3139
xDOMINIKAx
Zadomowienie

Cytat:
I co w związku z tym? Należy jej odebrać dziecko i przekazać ojcu, który "trochę zaspał"? Gdzie Wy widzicie ten bałagan? Bo ja widzę, że co chwilę dopieszcza swoje mieszkanie, stara się żeby było ładnie, urządziła przytulny pokoik dla swojego dziecka.
Rozumiem, że go znasz, skoro wiesz, że tak było? czy po prostu bezgranicznie ufasz temu co mówi Julka?

Cytat:
Napisane przez PlantsOnMyPlate Pokaż wiadomość

Jej bałagan przeraża mnie tylko w kontekście dziecka z silną alergią skórną. Nie wiadomo na co Aleks jest uczulony, ma ciągle wysypki i niestety powinien mieć jak najbardziej sterylnie w domu.
No niestety, dopóki zabawki i ubrania leżą na podłodze nie jest w stanie tej podłogi odkurzyć i umyć. Nie wiem, bo jej nie oglądam, ale JEŚLI tak jest notorycznie, to jej mieszkanie to ogromne skupisko kurzu i roztoczy powodujących alergię.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-01-22, 15:41   #3140
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez lamorela Pokaż wiadomość
Mam pytanie dotyczące youtuba. Czy da się zrobić w subskrypcjach foldery lub w jakiś sposób pogrupować dane subskrypcje? Typu muzyka do muzyki, uroda do urody itd.
Da się
Jeśli się nie mylę to w zakładce "zarządzaj subami" albo jakoś tak
Stary 2016-01-22, 15:42   #3141
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Ale ja nie mówię, że nie można jej komentować. Też uważam, że być może w jej sytuacji jest niekorzystne pokazywanie swojego życia w internetach, ale pisanie, że powinni jej zabrać dziecko i oddać ojcu bo miała naczynia w zlewie i porozwalane zabawki jest moim zdaniem bardzo nie w porządku.
nie czytałam takiego postu, możesz zacytować?

Edytowane przez evvelinek
Czas edycji: 2016-01-22 o 15:47
Stary 2016-01-22, 15:43   #3142
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez olenkasz Pokaż wiadomość
ale zadajesz dziewczynom bobu, no naprawdę, wątkowy strażnik teksasu
Póki co o dobrych intencjach napisała pięć razy. Srawdzmy ile jeszcze może, to będzie ciekawy eksperyment
Stary 2016-01-22, 15:44   #3143
L e n a a
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez xDOMINIKAx Pokaż wiadomość
Rozumiem, że go znasz, skoro wiesz, że tak było? czy po prostu bezgranicznie ufasz temu co mówi Julka?
Dziecko ma 2lata więc trochę za późno na zmianę rodziny. Jeśli chodzi mu tylko o kontakty to ok, ale jeśli o całkowitą opiekę to jest sadystą.
Stary 2016-01-22, 15:46   #3144
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xDOMINIKAx Pokaż wiadomość

bo to działa tak - dozwolone jest myślenie że to najgorszy człowiek pod słońcem, ale nie można przypuszczać (wimieojcaisyna!) że może byłby lepszym ojcem niż ona matką.

---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ----------

Cytat:
Dziecko ma 2lata więc trochę za późno na zmianę rodziny. Jeśli chodzi mu tylko o kontakty to ok, ale jeśli o całkowitą opiekę to jest sadystą.
przestań już, bo mnie czoło zaczyna boleć.
Stary 2016-01-22, 15:47   #3145
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Dziecko ma 2lata więc trochę za późno na zmianę rodziny.
:conf used: teraz to już serio dowaliłaś do pieca
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-22, 15:47   #3146
iamdanifromcalifornia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez 7Paula Pokaż wiadomość

to ja : ) dajcie znać czy muzyka teraz lepsza
Lepsza Znowu piękna modelka
Makijaż świetny, jedynie brwi podobały mi się bardziej przed pomalowaniem, takie bardziej naturalne.
Stary 2016-01-22, 15:47   #3147
2011607111034
Konto usunięte

Nie no, dyskusja komu powinni przydzielić opiekę nad dzieckiem Julki, posiadając tak szczątkowe informacje jest kosmiczna dla mnie.
2011607111034 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-22, 15:48   #3148
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Venin Pokaż wiadomość
Nie no, dyskusja komu powinni przydzielić opiekę nad dzieckiem Julki, posiadając tak szczątkowe informacje jest kosmiczna dla mnie.
No :"D
Stary 2016-01-22, 15:51   #3149
madziaraaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
nie czytałam takiego postu, możesz zacytować?

Cytat:
Napisane przez e_ina Pokaż wiadomość
Moja opinia po obejrzeniu vlogów Julki to ona traktuje dziecko trochę jak zabawkę. Nie widziałam jeszcze ani razu żeby starała się cokolwiek uczyć tego małego. Żadnych gier edukacyjnych. Nic. Tylko bajki i klocki. Alex wciąż nie mówi. Nawet jej własny ojciec życzył jej żeby to ona wychowywała dziecko, a nie dziecko ją.
Te filmiki jej szkodzą. Ktoś może wykorzystać to przeciwko niej w sądzie. Miała nie zarabiać na pokazywaniu Alexa, a dalej go pokazuje, pokazuje bałagan, zakupy (niezdrowe). To, że ona wnioskuje jedno, to druga strona też może wnioskować. Znamy tylko jej wersję wydarzeń. I to, że nie pokazuje wszystkiego jej nie broni, bo pokazuje się głównie z tej niekorzystnej strony. I jeszcze wspomina, że może przychodzić do nich opieka i kontrolować. Po co? Po co mówić o czymś co nigdy nie powinno się znaleźć w internecie, przecież jej syn kiedyś dorośnie. Jeśli dziecko wychowuje się bez ojca nie powinna się negatywnie o nim wypowiadać, to sprawy dorosłych, bo tylko dziecko na tym traci.
Cytat:
Napisane przez wraaakczasu Pokaż wiadomość
Naklejki na ścianę, kupno kanapy czy też kupno kartonów na zabawki Aleksa to dopieszczanie mieszkania? Według mnie ważniejszy jest codzienny porządek. Ja nie mówię że ona ma codziennie jechać "na szmacie" żeby można było jeść z podłogi ale według mnie można się bardziej postarać. Nawet ostatnio w filmie z pralka sama nawiązuje do tego, że przyjedzie ojciec itp a ona ma cały zlew naczyń. Serio tak ciężko było je umyć? Moim zdaniem lepiej żyć wśród pustych ścian i mieć porządek. Kupowanie naklejeczek nie pomoże,co z tego, że dekoruje mieszkanie skoro dookoła ma bałagan? Obejrzyj jej stare vlogi, zwróć uwagę na to co leży na podłodze. Nie, nie chodzi mi o zabawki. Wiadomo, dziecko jest wszędzie, wszędzie zostawia a to samochodzik a to klocki, ale walanie się ciuchów po podłodze albo pokazywanie, że ciągle ma pełny zlew do zmywania według mnie nie pokazuje jej w dobrym świetle. Jeżeli ojciec Aleksa będzie zawziety to będzie mógł wykorzystać te momenty z vlogow i pokazać ile razy takie coś się działo. Przypominam, że nie chodzi o jeden film. Skoro nawet widzowie w komentarzach zwracają jej uwagę na to, że powinna posprzątać to chyba coś jest na rzeczy. Najlepszy był tekst ostatnio, że nienawidzi zmywac naczyń. No cóż, witamy w dorosłości. Ile jest osób, które czegoś nie lubią a mimo to robią to. Niestety takie jest życie tym bardziej jak się już mieszka samemu.
To wszystko to tylko moje zdanie. Niech każdy myśli co chce ale tak jak kiedyś napisałam gdybym ja była na jej miejscu to naprawdę starałabym się pokazać z jak najlepszej strony żeby ex nie miał do czego się przyczepić.

Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka
Cytat:
I co w związku z tym? Należy jej odebrać dziecko i przekazać ojcu, który "trochę zaspał"? Gdzie Wy widzicie ten bałagan? Bo ja widzę, że co chwilę dopieszcza swoje mieszkanie, stara się żeby było ładnie, urządziła przytulny pokoik dla swojego dziecka.

Dyskusja zaczęła się chyba od tych wypowiedzi.
Ja nie mówię, że Julka jest wspaniała i nie można nic o niej mówić, ale przesadą dla mnie jest wytykanie jakiś zabawek na podłodze.
Stary 2016-01-22, 15:52   #3150
wraaakczasu
Rozeznanie

Cytat:
Dyskusja zaczęła się chyba od tych wypowiedzi.
Ja nie mówię, że Julka jest wspaniała i nie można nic o niej mówić, ale przesadą dla mnie jest wytykanie jakiś zabawek na podłodze.
Halo? Czytać potrafisz? Nie chodzi o zabawki o.o

Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka
wraaakczasu jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości