|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2161 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: 20+ cz. II
Cytat:
chociaż z tym plotkowaniem to fakt, dlatego zarzuciłam bieganie z koleżanką, bo zwykle po paru minutach siadałyśmy na ławeczce - źle się biegło i gadało jednocześnie
|
|
#2162 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w efekcie każdy łyk musiałam zagryzać ciastkiem ![]() bo inaczej się nie dało ....
|
|
|
#2163 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() za malo spamują ![]() a dziekuje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
znam to, tyle ze na silowni latwiej sie gada i cwiczy ![]() Cytat:
jezu chce do domu a nie moge |
||||
|
|
|
#2164 |
|
Zakorzenienie
|
a może szef się zlituje nad chorą navi??
xal sprawdziłam - miałaś rację z tymi urlopami
|
|
#2165 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2166 |
|
Zakorzenienie
|
a ile jeszcze musisz siedzieć?
|
|
#2167 |
|
Zakorzenienie
|
zalezy czy to co mialam znalesc i przeslac to to o co chodzilo. bo jak nie, to musze szukac dalej
![]() najdluzej godzine. wiem , ze to krotko, ale w stanie w jakim jestem i tak mi sie dluzy niemilosiernie edit zeby bylo ciekawiej, to sie rozpadało |
|
|
|
#2168 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie spamuję bo w pracy nie bardzo mogę
![]() Czasem, tak ukradkiem, jak teraz ![]() Navi, moja rodzona siosta przylatuje do Pl Od 3 lat mieszka na Dominiknanie, ostatnio widziałyśmy się w styczniu. Jak się cieszę że się zobaczyy
|
#2169 |
|
Zakorzenienie
|
Przy 60 stopniach ścina się białko. Badaj palcem, jak będzie takie do wytrzymania to ok, jak poparzy to już za dużo. Lepiej żeby było mniej niż więcej tych stopni. Masło się rozpuści na pewno i miód też.
|
#2170 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ja mysle, ze sie cieszysz to bedziemy mialy w jednym czasie zjazdy rodzinne a dlugo bedziecie razem? ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2171 |
|
Zakorzenienie
|
wyjść na kilka godzin i tyle zaległości
![]() Oreganko, jeszcze raz gratulacje .Moim zdaniem opcja z wykorzystaniem urlopu jest the best. Mój poprzednik tak zrobił. Poza tym rzadko spotyka się szefa, któy jeszcze ma ochotę oglądac pracownika który złożył wypowiedzenie .Edit: Mam jakieś problemy techniczne... Navi no trudno, jak nie wyzdrowiejesz to się nie spotkamy . Zdrowie najważniejsze! Kup sobie tabcin Ja się zdołowałam... Wydałam ponad pięć dych na krem nawilżający do twarzy :/ i to 30ml (Rayne może się domyśli jaki ). Jak będzie do kitu to znowu tyle kasy pójdzie w błoto
|
|
#2172 |
|
Wtajemniczenie
|
heloł babki.
Navi pij sam sok z cytrynki bez niczego. chyba wiem gdzie spedzę sylwestra, na wypasionej imprezie we wrocławiu . na hali ludowej oo tu: http://www.ftb.pl/news/50688_0_1/lin...r-w-polsce.htm ![]() edit: jeżżżu czo tu tak pusto ?
Edytowane przez ka.si Czas edycji: 2007-10-02 o 15:10 |
|
|
|
#2173 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ćwiczę sobie
Niby proste wymachy, kilkanaście powtórzeń, napięcie i inne takie a czuję każdy mięsień. Ale to chyba dobrze, że czuję bo to znaczy że je mam z powrotem A reszta ... pewnie piją kolejną kawę (bo dzień jakiś taki nijaki) i nie chce im się nawet tutaj zaglądać
|
#2174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo pojadę w góry
|
|
|
#2175 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
ja uwielbiam takie spontaniczne wypady - ten tez taki będzie, kumpela dała linka i już bilety zamówione i jedziemy !!!!!!!
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Chociaz jestem dzisiaj koszmarnie zmęczona... I nie mialam nawet czasu zjeść... Może teraz coś przegryzę
|
|
#2177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak na razie to mam już dosyć zwykłych ćwiczeń, a jak w sobotę poszliśmy na mały spacerek to po prostu padłam. Nie wiedziałam, że tak szybko mięśnie mogą zanikać. Chyba zaczynam rozumieć ideę regularnych ćwiczeń.
|
|
#2178 |
|
Raczkowanie
|
Jak iść na basen i zamiast gadać pływać to najlepiej tam gdzie jest tylko basen bez yakuzi ;D no i jeszcze wlasnie nauka pływania dla dzieci to sie odechciewa siedziec ;p czy stać w wodzie - ja tak wczoraj mialam to dziś nóg rozszerzyć nie mogę (żabka).
Co do wypowiedzenia to najlepiej zaczekać, ja tak zorbiłam, a i tak moja kierowniczka np wiedziała że chce to zrobić i ile było przez to rozmów czy napewno i ble ble niepotrzebnie a urlop wykorzystałam
|
|
|
|
#2179 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szkoda, ale zawsze coś Cytat:
Nie wiem jak to nazwać. Czuję sie beznadziejnie. Nie mam na nic ochoty
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2180 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem załamana
urwałam się z pracy wcześniej, żeby pojechac do wulkanizacji... Wszyscy mi mówili że z tą oponą to żaden problem, że w takim miejscu szybko to naprawią... A tu kicha Mało tego... moje opony są nietypowe wiec nie mam szans na znalezienie chociaz jednej takiej samej żeby na osi były identyczne... I teraz jezdze z tym zapasem i jak policja mnie zatrzyma i sprawdzi te opony to mogą mi zabrać dowód rejestracyjny i bede miala duzo formalności do zalatwiania i dodatkowych wydatków Jedyne rozwiązanie to zakup chociaż dwóch nowych kół, żeby na tej cholernej osi się zgadzały... A tak się cieszyłam że chociaż w tym miesiącu odetchnę od samochodowych wydatków Odechciało mi się dzisiaj siłowni i wszystkiego... Edit: O policję się akurat zbytnio nie martwię bo... Najpierw musieliby mnie zatrzymać. Jeżdze codziennie od prawie 5 miesięcy i jeszcze nigdy nie miałam kontaktu z policją (oby nie zapeszyć). Poza tym jak już mnie zatrzymają, to może nie sprawdzą opon. A jak już sprawdzą to się rozpłaczę i będe błagać żeby mi darowali... Aaaaale... Obecnie nie mam koła zapasowego i to jest największy problem. Bo jak się przekonałam - o gumę nie trudno. Poza tym za miesiąc czeka mnie coroczny przegląd i na pewno mi go nie podbiją jak będę miała różne opony na jednej osi.
|
#2181 |
|
Zakorzenienie
|
Ines
Niedobrze ... ![]() Przytulić moge tylko wirtualnie
|
#2182 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no ale wygodnie napewno jest
|
|
|
|
|
#2183 |
|
Zakorzenienie
|
Nie pójdę jednak na siłkę bo się zryczałam i nie ma sensu żebym tam ludzi straszyła
. Poza tym głowa mi zaraz eksploduje. Mówię wam... Zakup samochodu to strasznie duża odpowiedzialnosc. Nie polecam kiedy nie ma się sponsora i kiedy samemu jest się za wszystko, dosłownie za wszystko odpowiedzialnym ![]() Porwałam się z motyką na slońce dokonując tego zakupu
|
#2184 |
|
Zakorzenienie
|
Ines jak masz typową tzw dojazdówkę to zmieniaj i nie zastanawiaj się dłużej, bo one są słabe i możesz szybko kapcia zaliczyć.
A na siłkę idź, wyżyjesz się, to pomaga
|
#2185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hmm... A to są jakieś tzw. dojazdówki? Nie znam się na tym... Ja nawet nie mam czasu żeby się tymi oponami zająć dzisiaj wyszłam pół godziny wczesniej z pracy, to mi się udało... Ale codziennie szef nie bedzie taki łaskawy
|
|
#2186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W nowych samochodach takie właśnie coś dają producenci żeby było taniej.
|
|
#2187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aha... Podejrzewam, że to nie jest taka dojazdówka gdyby tak było, pewnie by mi dzisiaj o tym powiedzieli... A oni tylko mówili, że musze zmienić bo są różne opony na jednej osi...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2188 |
|
Zakorzenienie
|
ines a podrzutek nie mógłby zerknąć?
może jako facet będzie bardziej zorientowany edit pojechałam sobie dziś na saunę, ale kurcze sauna zamówiona do 22, basen też brr wróciłam do domu i zjadłam mega ilość twarogu
|
|
#2189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Jeśli chodzi o tę zepsutą to jest pęknięta siatka, takiej opony nie da się naprawić, mój zaufany mechanik to potwierdził . Chyba że chodzi Ci o tą "dojazdówkę"... To raczej niemożliwe żeby to była taka "jednorazowa" opona ![]() Co nie zmienia faktu że nie mam zapasu
|
|
#2190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no tak samochód = ciągłe wydatki
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:15.

a urlop wykorzystałam