Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 24 - Strona 165 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-01-22, 18:49   #4921
Tysia0606
Przyczajenie

Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 24

Cytat:
Napisane przez Tysia0606 Pokaż wiadomość
2 luty
mam nadzieje ze beda dobrze dopasowane hehe cale zycie o tym marzylam a teraz boje sie zeby nie byly za małe :P i zrozum tu kobiete hehe
Tysia0606 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-22, 18:55   #4922
Tequila72
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez enn_ Pokaż wiadomość
Ogladalam zdjecia po wyjeciu implantow i wcale to tak zle nie wygladalo.
Ja sie licze z tym, ze kiedys bedzie trzeba je wymienic, a pozniej moze i wyjac.

Ja dzwonilam do AB, TK, PO oraz JJ i najdluzszy termin jaki uslyszalam to 4 miesiace po konsultacji.
Chce isc na konsultacje pod koniec maja i licze na operacje z koncem sierpnia lub wrzesnia.
To ja już nie ogarniam od czego zależy czas oczekiwania na konsultację i op. Co jest z tym Poznaniem? W galerii JJ znalazłam piersi, które mam zamiar zabrać na "wzór", i na które mój szanowny małżon zareagował "ładne", a nie tak jak zazwyczaj "cycki jak cycki" albo "widać, ze zrobione". On z tych neutralno-negatywnie nastawionych do takich "fanaberii". Ciekawe czy jakby mi jajka obwisły do kolan to też by tak myślał??

enn_ jakbyś jeszcze kiedyś widziała takie piersi po wyciągnięciu implantów to zarzuć proszę linkaczem, dzięki

---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ----------

Cytat:
mam nadzieje ze beda dobrze dopasowane hehe cale zycie o tym marzylam a teraz boje sie zeby nie byly za małe :P i zrozum tu kobiete hehe

Tysia0606 gdzie robisz piersi?

11.04 - AB
Juz sa!!!
Silimed Natural hi 370 ml, 11,9/11,9/5,7
Tequila72 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-22, 19:01   #4923
Tysia0606
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez R0SA Pokaż wiadomość
Możesz napisać jaki kształt Cię interesuje i rozmiar..wklej zdjęcia swoich naturalnych piersi i dziewczyny postarają się doradzić ;D Jesli termin masz 2 lutego to zapewne wybralas juz implanty z lekarzem?
zaproponował okragłe 435ml ale ponoc do mojej budowy moga byc wieksze .... nie wiem jeszcze jaki profil wybrac
mam 175cm wzrostu kolo 65waga a biust malee B

---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ----------

[QUOTE=Tequila72;54330131]To ja już nie ogarniam od czego zależy czas oczekiwania na konsultację i op. Co jest z tym Poznaniem? W galerii JJ znalazłam piersi, które mam zamiar zabrać na "wzór", i na które mój szanowny małżon zareagował "ładne", a nie tak jak zazwyczaj "cycki jak cycki" albo "widać, ze zrobione". On z tych neutralno-negatywnie nastawionych do takich "fanaberii". Ciekawe czy jakby mi jajka obwisły do kolan to też by tak myślał??

enn_ jakbyś jeszcze kiedyś widziała takie piersi po wyciągnięciu implantów to zarzuć proszę linkaczem, dzięki

---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ----------

Tysia0606 gdzie robisz piersi?[/

w Poznaniu
Stary 2016-01-22, 19:04   #4924
Tequila72
Raczkowanie

[QUOTE=Tysia0606;54330521]zaproponował okragłe 435ml ale ponoc do mojej budowy moga byc wieksze .... nie wiem jeszcze jaki profil wybrac

---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ----------

Cytat:
Napisane przez Tequila72 Pokaż wiadomość
To ja już nie ogarniam od czego zależy czas oczekiwania na konsultację i op. Co jest z tym Poznaniem? W galerii JJ znalazłam piersi, które mam zamiar zabrać na "wzór", i na które mój szanowny małżon zareagował "ładne", a nie tak jak zazwyczaj "cycki jak cycki" albo "widać, ze zrobione". On z tych neutralno-negatywnie nastawionych do takich "fanaberii". Ciekawe czy jakby mi jajka obwisły do kolan to też by tak myślał??

Tysia0606 gdzie robisz piersi?[/

w Poznaniu
Tysia domyśliłam się bardziej mnie interesuje u kogo (jak co to na forum podajemy tylko inicjały lekarzy. Ile czasu czekałaś na konsultację i od konsultacji na termin op?
Ja jestem zapisana na razie na konsultacje do PS i JK

11.04 - AB
Juz sa!!!
Stary 2016-01-22, 19:05   #4925
_Bianeczka_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Balonoowa Pokaż wiadomość
Hahahha no kręcą mnie jak diabli zresztą Ciebie z tego co widzę też będę rozmawiała z doktorkiem przed operacją i zobaczymy co z tego wyniknie
Mój TŻ jaka zmiana!! Najpierw nie chciał cycków, mówił, że po co blablabla...a teraz jak pokazuje mu jakieś sylikony z neta, to mówi czasem nawet, że któreś są za małe, albo że takie większe dla mnie spoko i by pasowały FACECI! To co to będzie po operacji
Pokazałam mu zdjęcie Żaby - właśnie ona ma ten sam implant nad którym ja się zastanawiam i mówi - "nie aż takie duże wcale..." także ten.....

A co do ust, ja robiłam usta 3 razy i na lato znów zrobię, bo mi zeszło. Skoczni nie mam, ani karpia ale musisz wybrać dobry gabinet, żeby się nie martwić choć po 1ml będzie bardzo mało widać, wiem po sobie ja na 1 razie tak bardzo się bałam, że wzięłam tylko 0,8ml, bo już myślałam, że karp i za miesiąc robiłam znów, bo nic nie widziałam
Teraz mam w sumie 2,8ml (ok 1,5roku temu robiłam 1 raz) i nie jest to jakoś dużo. Dolną wargę zawsze miałam większą, gorzej z górną. Muszę ją poprawić! Ale najpierw cycki!
Powiem Ci ze bardziej mi szkoda kasy, bo ok 1200zł za powiekszenie kwasem, potem w znow jakbym chciala cos dolozyc kolejne 1200. Robi sie niezla sumka. No ale tez nie mam cisnienia zeby robić, wiec narazie sie wstrzymam.

Cytat:
Napisane przez klaudulka91 Pokaż wiadomość
Ja mam tu jeden stacjonarny. Zamowilam tez przez internet ale zanim przymierzylam w sklepie i pewnie będzie za mały bo wzięłam 65DDD zobaczymy. A wiecie czym się różni np 70D od 70DD? Widziałam w primarku ale nie chciało mi się przymierzac zostawię to na inny dzień. Niesety nie mam nic na blizny. Polecasz coś? Jedynie stosowałam ten tribiotic a tak już nic z tym nie robie. Chciałam iść dzisiaj na solarium.. nie wiem czy mogę czuje się ok staniki juz noszę wiec może i solka nic ni skomplikuje ;p
Ja uzywalam regularnie - teraz okazjonalnie olejek Palmers http://www.palmers.com.pl/produkty/c...na-blizny-30ml
W skladzie jest maslo kakaowe, wysoka zawartosc wit E, wyciąg z cebuli, silikon oraz olej z watroby rekina. Olejek jest "tępy", az ciągnie jak sie nim smaruje, ale bierzesz odrobine tylko na blizny i smarujesz (2-3 razy dzienne).

Cytat:
Napisane przez kasia4201 Pokaż wiadomość

Bianeczka udało Ci sie osiagnac wymiar idealny? Tzn tyle samo w biodrach co w cycach? Bo mnie brakuje.
Tak udalo W biuscie i biodrach mam identyczny rozmiar, a miedzy biustem, talia i biodrami mam róznice 30cm
_Bianeczka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-22, 19:08   #4926
enn_
Zakorzenienie

Cytat:

Tysia0606 gdzie robisz piersi?
TU poszukaj.

Co do terminow, to nie wiem, dlatego dzwonilam do klinik. Terminy konsultacji najwczesniejsze, w zaleznosci od lekarza, od poczatku lutego do poczatku marca, terminy oczekiwan kilka miesiecy, od miesiaca do czterech. Tyle wiem mam nadzieje, ze uda mi sie zrobic operke w sierpniu lub wrzesniu.
Stary 2016-01-22, 19:14   #4927
kasia4201
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez malaistotka90 Pokaż wiadomość
Hej, mnie dzisiaj strasznie, ale to prostu strasznie boli głowa i nie mogę wziąć paracetamolu ani ibupromu ani pyralginy, bo mam napisane, że 10 dni przed operacją mam nie brać i się od rana męczę. Dosłownie łeb mi rozsadza, nie wiem czy to ciśnienie czy co jest grane ;/
Miałam dokładnie ten sam problem na kilka dni przed op, wydaje mi sie, że to ze stresu, bo po op, jak ręka odjał. Ja łykałam na ból głowy ibuprom, 3-4 tabletki dziennie do samej op.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-01-22, 19:15   #4928
Tequila72
Raczkowanie

Cytat:
TU poszukaj.

Co do terminow, to nie wiem, dlatego dzwonilam do klinik. Terminy konsultacji najwczesniejsze, w zaleznosci od lekarza, od poczatku lutego do poczatku marca, terminy oczekiwan kilka miesiecy, od miesiaca do czterech. Tyle wiem mam nadzieje, ze uda mi sie zrobic operke w sierpniu lub wrzesniu.

enn_ czytałam wątek wcześniej i Ty taka niezdecydowana na początku byłaś, a teraz postanowione i koniec jednak dziewczynom nie można odmówić siły perswazji pomagają rozwiać wątpliwości i doradzić

11.04 - AB
Juz sa!!!
Stary 2016-01-22, 19:17   #4929
cygaro13
Raczkowanie

elo! jestem
juz piszę....
Noemi usta robiłam kwasem (można też tłuszczem) ale dla mnie to była trauma!!! zrobiły mi się małe usta, jakos nigdy nie były pełne, ale z czasem zauważam ze górna warga staje się płaska...
no więc tak nastała moda na karpie to mąż mi kupił
byłam w piątek na 18-tą, przewertowałam wątek o powiekszaniu ust, zrobiłam fotki ust, które mi sie podobały i pani powiedziała, ze mało damy w dolną a duzo w górną, co mi sie bardzo podobało, bo z takim zamiarem szłam....no i qwa zonk! wyglądałam jakbym sobie baterię wsadziła w wargę, koszmar! mozne i ładne usta wyszły ale to nie była moja gęba, patrzyłam w lustro i załamywałam się,
w sobotę chodziłam cały dzien w kominie
w niedziele, mieliscmy isc na urodziny - ja nie poszłam
w poniedziałek - nie poszłam do pracy
dopiero we wtorek ale z wielkim szalem
we środę w profilu widać jeszcze karpia ale juz poznawałam sie w lustrze,
dzis sa 2 tyg. po i wygląda to jako tako, jedynie co 0 co przeczytałam za późno, ze wg kanonu piękna dolna warga powinna być większa id górnej a moja teraz nie jest i bardzo mi to przeszkadza, wiec musiałabym dostrzyknąć...ale jak mam to samo przechodzic - to ja dziękuję

Morti - pocieszyłaś mnie z tym czuciem!!! ja nadal nie mam, zupełnie nic... to czekam jeszcze

Balonowa, ja był brała 550 - anatomy zawsze wypadają jakieś mniejsze, jak tylko zmiesci sie taka szerokośc, to sie nie zastanawiaj
Stary 2016-01-22, 19:20   #4930
enn_
Zakorzenienie

Cytat:
enn_ czytałam wątek wcześniej i Ty taka niezdecydowana na początku byłaś, a teraz postanowione i koniec jednak dziewczynom nie można odmówić siły perswazji pomagają rozwiać wątpliwości i doradzić
Wiesz co, duzy wplyw na to mial moj plazowy urlop teraz. poza tym duzo czytalam o powiklaniach i bezpieczenstwie operacji i uznalam, ze na tak jednak niewielkie ryzyko, moge sobie pozwolic. Nie wiem co sie jeszcze wydarzy przez te kilka miesiecy, a nuz zmienie zdanie, ale teraz sie na to nie zapowiada. Tak, jak pisalam, nawet mama do konca nie przekonana na poczatku, teraz zmienila zdanie po zastanowieniu (i zobaczeniu mojej sylwetki w calej okazalosci, bo to z nia bylam teraz na wakacjach).
Stary 2016-01-22, 19:21   #4931
Tysia0606
Przyczajenie

[QUOTE=Tequila72;54331261]
Cytat:
zaproponował okragłe 435ml ale ponoc do mojej budowy moga byc wieksze .... nie wiem jeszcze jaki profil wybrac

Tysia domyśliłam się bardziej mnie interesuje u kogo (jak co to na forum podajemy tylko inicjały lekarzy. Ile czasu czekałaś na konsultację i od konsultacji na termin op?
Ja jestem zapisana na razie na konsultacje do PS i JK
TD na konsultacje czekalam 1,5 miesiaca a na op. miesiac

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-01-22, 19:36   #4932
Aicha1985
Rozeznanie

Cytat:
Jestem tutaj od wczoraj i wogole nie ogarniam wrrrrrr.... jak mam dolaczyc do tego KLUBU
Żeby zobaczyć zdjęcia dziewczyn po operacji musisz wysłać prośbę o dołączenie do przyjaciół i najlepiej jakbyś zrobiła zdjęcia wyjściówki i dodała do albumu
Stary 2016-01-22, 19:36   #4933
Tequila72
Raczkowanie

[QUOTE=Tysia0606;54332571]
Cytat:

TD na konsultacje czekalam 1,5 miesiaca a na op. miesiac

A byłaś jeszcze u kogoś na konsultacji? Jaki jest dr? Jakiej firmy i o jakich wymiarach(oprócz pojemności) implanty Ci dobrali?

11.04 - AB
Juz sa!!!
Stary 2016-01-22, 19:39   #4934
Aicha1985
Rozeznanie

Cytat:
Ja też po 2 karmieniach, ale ja to z tych "opadających", łudzę się, że udałoby się coś z tym zrobić bez podciągania, bo cholernie bym nie chciała tylu blizn, ale jak mus to mus i pewnie się zdecyduje. Aicha brałaś jeszcze jakiegoś dr poz uwagę? Mam zamiar wydzwaniać
Na początku myślałam o M.K z Rzeszowa ale jak poczytalam opinie to zmieniłam na P.S i tak zostało
Stary 2016-01-22, 19:49   #4935
Tysia0606
Przyczajenie

[QUOTE=Tequila72;54333756]
Cytat:

A byłaś jeszcze u kogoś na konsultacji? Jaki jest dr? Jakiej firmy i o jakich wymiarach(oprócz pojemności) implanty Ci dobrali?
znajoma mi polecila ta klinike po plastyce brzucha wiec nad kims innym sie nie zastanawialam a poza tym opinie tez sa b.dobre chcialam sie zapisac na konsultacje do SZ ale tam oczekiwanie bylo do 2018r hehe firmy Mentor a zwrocilam uwage tylko na pojemnosc bo bylam tak zafascynowana przymiarka ze reszta jakos mi umkneła
Stary 2016-01-22, 20:06   #4936
_Bianeczka_
Rozeznanie

Dodałam do albumu zdjęcia blizn. Wygladaja calkiem nieźle, ale moglyby wygladac duzo lepiej gdybym je systematycznie smarowała
Stary 2016-01-22, 20:12   #4937
Balonoowa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez iiwciaa Pokaż wiadomość
Po zastanowieniu myślę że powinnaś wziąć ten 550. Nie będziesz żałować.
Aaa kusicie mnie, kusicie dobrze, że doktor ma dla mnie też ten implant

Cytat:
Napisane przez malaistotka90 Pokaż wiadomość
Hej, mnie dzisiaj strasznie, ale to prostu strasznie boli głowa i nie mogę wziąć paracetamolu ani ibupromu ani pyralginy, bo mam napisane, że 10 dni przed operacją mam nie brać i się od rana męczę. Dosłownie łeb mi rozsadza, nie wiem czy to ciśnienie czy co jest grane ;/
Ja miałam to wczoraj, ale wzięłam ibuprom i mam to gdzieś także nie męcz się i bierz!

Cytat:
Napisane przez cygaro13 Pokaż wiadomość
elo! jestem
juz piszę....
Noemi usta robiłam kwasem (można też tłuszczem) ale dla mnie to była trauma!!! zrobiły mi się małe usta, jakos nigdy nie były pełne, ale z czasem zauważam ze górna warga staje się płaska...
no więc tak nastała moda na karpie to mąż mi kupił
byłam w piątek na 18-tą, przewertowałam wątek o powiekszaniu ust, zrobiłam fotki ust, które mi sie podobały i pani powiedziała, ze mało damy w dolną a duzo w górną, co mi sie bardzo podobało, bo z takim zamiarem szłam....no i qwa zonk! wyglądałam jakbym sobie baterię wsadziła w wargę, koszmar! mozne i ładne usta wyszły ale to nie była moja gęba, patrzyłam w lustro i załamywałam się,
w sobotę chodziłam cały dzien w kominie
w niedziele, mieliscmy isc na urodziny - ja nie poszłam
w poniedziałek - nie poszłam do pracy
dopiero we wtorek ale z wielkim szalem
we środę w profilu widać jeszcze karpia ale juz poznawałam sie w lustrze,
dzis sa 2 tyg. po i wygląda to jako tako, jedynie co 0 co przeczytałam za późno, ze wg kanonu piękna dolna warga powinna być większa id górnej a moja teraz nie jest i bardzo mi to przeszkadza, wiec musiałabym dostrzyknąć...ale jak mam to samo przechodzic - to ja dziękuję

Morti - pocieszyłaś mnie z tym czuciem!!! ja nadal nie mam, zupełnie nic... to czekam jeszcze

Balonowa, ja był brała 550 - anatomy zawsze wypadają jakieś mniejsze, jak tylko zmiesci sie taka szerokośc, to sie nie zastanawiaj
Pokaż fotke ust cygaro to stwierdzimy czy jest aż tak źle, bo coś czuję, że przesadzasz mówisz, żeby zaszaleć z tymi 550? haha chcę, ale trochę się boję efektu "najpierw cycki, potem ja"
Balonoowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-22, 20:25   #4938
Aicha1985
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez _Bianeczka_ Pokaż wiadomość
Dodałam do albumu zdjęcia blizn. Wygladaja calkiem nieźle, ale moglyby wygladac duzo lepiej gdybym je systematycznie smarowała
Nic nie mów kobieto moje plastry leżą w szufladzie, użyłam może 5 razy
U Ciebie one są prawie niewidoczne

Edytowane przez Aicha1985
Czas edycji: 2016-01-22 o 20:29
Aicha1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-22, 20:39   #4939
cygaro13
Raczkowanie

nie wiem czy to tak bedzie widac na fotkach...jak patrzę na foty cycków to róznie wychodzą, a co dopiero takie usteczka...
jutro spróbuje

a u mnie wyszło tak z projekcją, że...
mój cycek odstawał na ok. 3-3,5cm od klatki, wiec myslałam, ze tak przy mojej projekcji (5,8) i tym cycku bedzie ok. 7-8 cm (cos tam miesień przytrzyma) a tu niespodzianka...odstaje na 6 cm, cały mój gruczoł poszedł nad sutek i na boki, na dół nic (tam najlepiej czuc implant=tak jak ktos pisał wyzej)
wiec zmierz sobie 6,3 - to nie jest duzo... a weź pod uwagę, ze masz 20 cm wiecej wzrostu ode mnie, ja myślę, ze to bedzie ładny, spory cyc tylko nie wiem gdzie potem staniki kupisz

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-01-22, 20:49   #4940
Balonoowa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez cygaro13 Pokaż wiadomość
nie wiem czy to tak bedzie widac na fotkach...jak patrzę na foty cycków to róznie wychodzą, a co dopiero takie usteczka...
jutro spróbuje

a u mnie wyszło tak z projekcją, że...
mój cycek odstawał na ok. 3-3,5cm od klatki, wiec myslałam, ze tak przy mojej projekcji (5,8) i tym cycku bedzie ok. 7-8 cm (cos tam miesień przytrzyma) a tu niespodzianka...odstaje na 6 cm, cały mój gruczoł poszedł nad sutek i na boki, na dół nic (tam najlepiej czuc implant=tak jak ktos pisał wyzej)
wiec zmierz sobie 6,3 - to nie jest duzo... a weź pod uwagę, ze masz 20 cm wiecej wzrostu ode mnie, ja myślę, ze to bedzie ładny, spory cyc tylko nie wiem gdzie potem staniki kupisz
wstawiaj foto koniecznie! ocenimy
noo ze stanikiem zawsze będzie problem...ale czy wezmę 485 czy 550 będzie podobnie. Choć zawsze kupuję 75 pod biustem, więc może jakiś tam znajdę ale co ja tam się stanikiem martwię! będę chodziła bez a i w sportowym będą wyglądały zaâ˜☠â˜☠â˜☠iście cos tam się znajdzie...kiedyś

a jestem ciekawa jaki stanik musiałabym kupowac przy takich implantach 550, a jaki przy 485. Hmmm, któraś się orientuje jak jest z tymi większymi rozmiarami? Bo ja jestem zielona! Całe życie push-upy!

Edytowane przez Balonoowa
Czas edycji: 2016-01-22 o 20:54
Balonoowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-22, 22:09   #4941
Peg
Raczkowanie

Dziewczyny zbliża się moja konsultacja u A.B. (w najbliższą środę) i chciałabym się do niej dobrze przygotować. Najbardziej mnie nurtuje sprawa miękkości implantów, często się wymieniacie uwagami na ten temat, ale w końcu nie wiem - jaka firma robi najmiększe, jaka najtwardsze w dotyku?

Kolejna sprawa - czy gdzieś w necie są zdjęcia cycków od A.B.? Bo nigdzie nie mogę znaleźć, wszyscy inni lekarze mają swoje galerie, a ten nie. Wolałabym jednak pooglądać sobie owoce jego pracy zanim się zdecyduję na operkę

I na stronie jest napisane, że warto wziąć ze sobą zdjęcia efektu, jaki chcemy uzyskać - pytanie czy to mają być zdjęcia wzięte ze stron typu przed/po operacji biustu? Czy zdjęcia modelek w bikini?

Pomóżcie
Peg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-22, 22:15   #4942
eelmirka
Zadomowienie

o Cygaro to bardzo ciekawe co piszesz, może inne dziewczyny się wypowiedzą gdzie czują swój gruczoł?

Jeszcze jedno - w jakiej pozycji śpicie? Czy kładziecie się swobodnie na brzuchu i na boku?
Stary 2016-01-22, 22:30   #4943
Mortycja72
Rozeznanie

Cygaro, posikałam sie prawie z twoich przygód z ustami
Ja tez gruczoł czuje na gorze, implant na dole. Zreszta w tym problem, jeden mięsień/gruczoł nie sięga do dolnego brzegu implantu od strony rowka.

JUŻ są - operacja J.S. 19.10.2015, Polytech 235 cc okrągły, profil wysoki, projekcja 4,4 plus plastyka.
Poprawka 09.09.2016
Mortycja72 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-22, 22:45   #4944
enn_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Peg Pokaż wiadomość
Dziewczyny zbliża się moja konsultacja u A.B. (w najbliższą środę) i chciałabym się do niej dobrze przygotować. Najbardziej mnie nurtuje sprawa miękkości implantów, często się wymieniacie uwagami na ten temat, ale w końcu nie wiem - jaka firma robi najmiększe, jaka najtwardsze w dotyku?

Kolejna sprawa - czy gdzieś w necie są zdjęcia cycków od A.B.? Bo nigdzie nie mogę znaleźć, wszyscy inni lekarze mają swoje galerie, a ten nie. Wolałabym jednak pooglądać sobie owoce jego pracy zanim się zdecyduję na operkę

I na stronie jest napisane, że warto wziąć ze sobą zdjęcia efektu, jaki chcemy uzyskać - pytanie czy to mają być zdjęcia wzięte ze stron typu przed/po operacji biustu? Czy zdjęcia modelek w bikini?

Pomóżcie rosi:
Mam podobne pytania.
Zastanawialam sie tez czy mowicie lekarzom do ktorych idziecie na konsultacje, ze macie w planach/bylyscie jeszcze u kogos innego?

Tez mnie do AB zniecheca brak zdjec efektu, widzialam tylko dwie dziewczyny. Tylko ze u TK podobnie, bo galeria jest nieaktualna, PO tez galerii nie ma. Jedynie JJ zostaje.
Wciaz rozwazam JJ zreszta, tylko martwi mnie transport z i do Wroclawia.
Dochodze do tego, ze z galeria czy nie, trzeba wybrac kogos kto przypasuje po rozmowie. W ogole ja bym sie bala isc tylko do jednej osoby na konsultacje, chce zobaczyc jaka opinie ma inny dobry chirurg, przejde sie do trzech i zobacze czy zdania sie pokrywaja.
Stary 2016-01-22, 22:50   #4945
_Bianeczka_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez eelmirka Pokaż wiadomość
o Cygaro to bardzo ciekawe co piszesz, może inne dziewczyny się wypowiedzą gdzie czują swój gruczoł?

Jeszcze jedno - w jakiej pozycji śpicie? Czy kładziecie się swobodnie na brzuchu i na boku?
Ja śpię i na boku, i na plecach a nawet kładę się na brzuchu czyli na cyckach i jest okej
Stary 2016-01-22, 22:51   #4946
nabery
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez klaudulka91 Pokaż wiadomość
Heja. Wybrałam się wczoraj na zakupy staników. W sklepie spędziłam godzinę i przymierzylam chyba wszystkie modele. 65ki jak były tak dalej są nieodpowiednie do mojej budowy, fiszbiny nie wygodne źle się układały do tego ciężko było o 65f chyba tylko jeden model znalazłam i to zwykły gladki. 70ki idealne, miseczka D za mała (sutki wychodzily), miseczka E miała za duże fiszbiny. Masakra, gdybym miała ciut większe chyba bym nic nie kupiła. . Babka powiedziała ze bardzo ciężko znaleźć odpowiedni biustonosz w małym obwodzie i jedyny model który mi spasowal to chyba z kolekcji walentynkowej fotki w galerii.. do tego w promocji jak na złość były same małe miseczki sprzed operacji Ulalalaaaaa.

Kasia ekstra bimbalki

Czy zniknęły wam blizny po drenach? Jadę jutro na basen a one są tak bardzo widoczne :szok:
U mnie na szczęście sporo tych 65-tek w sklepach. Praktycznie każde 65 f pasuje jak ulał i to z różnych firm. Więc zapraszam do mnie do mieściny na zakupki Ale tak zauważyłam, że chyba problem z doborem stanika jest wtedy, jak implant ma sporą projekcję a szerokość niezbyt dużą (w Sebbiny są dość wąskie)... Cygaro też pisała, że ciężko ma dobrać stanik, a też ma Sebbiny.

Bianeczka, mam rozmiar mniejszy implant od Twojego i stanik dokładnie też o rozmiar mniejszy To tak jakby te pojemności dokładnie oznaczały rozmiar stanika

Edytowane przez nabery
Czas edycji: 2016-01-22 o 22:53
nabery jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-22, 22:57   #4947
_Bianeczka_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nabery Pokaż wiadomość
U mnie na szczęście sporo tych 65-tek w sklepach. Praktycznie każde 65 f pasuje jak ulał i to z różnych firm. Więc zapraszam do mnie do mieściny na zakupki Ale tak zauważyłam, że chyba problem z doborem stanika jest wtedy, jak implant ma sporą projekcję a szerokość niezbyt dużą (w Sebbiny są dość wąskie)... Cygaro też pisała, że ciężko ma dobrać stanik, a też ma Sebbiny.

Bianeczka, mam rozmiar mniejszy implant od Twojego i stanik dokładnie też o rozmiar mniejszy To tak jakby te pojemności dokładnie oznaczały rozmiar stanika
Wrzuć jakieś nowe foty

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-01-22, 23:15   #4948
Peg
Raczkowanie

Obfotografowałam się i wrzuciłam zdjęcia wyjściówek - przyjmujcie zaproszenia i lukajcie
Cytat:
W ogole ja bym sie bala isc tylko do jednej osoby na konsultacje, chce zobaczyc jaka opinie ma inny dobry chirurg, przejde sie do trzech i zobacze czy zdania sie pokrywaja.
W sumie masz rację. Polecacie jeszcze kogoś z Warszawy? Oprócz znanych celebrytów typu pan Sz. (chcę mieć operację jeszcze w tym roku... )
A tak a propos pana Sz. mi się jego cycki nie podobają. Oglądałam odcinek Sekretów Chirurgii z tą seksi fryzjerką, która na każdym kroku robiła jakieś aluzje i wg mnie wyszły jej piłki. Co też mnie bardzo martwi, bo ja mam podobną wyjściówkę, jestem chuda, mam cienką skórę i obawiam się, że implant może się odznaczać nawet przy niewielkim rozmiarze... Z drugiej strony na necie są zdjęcia szczupłych dziewczyn, które wychodzą prawie od zera i potem mają całkiem kształtny biust, np. http://www.simplybreastimplants.com/...os/set154.html (taki efekt chciałabym osiągnąć)
Peg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-23, 07:39   #4949
eelmirka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez _Bianeczka_ Pokaż wiadomość
Ja śpię i na boku, i na plecach a nawet kładę się na brzuchu czyli na cyckach i jest okej
Ja uwielbiam spać na brzuchu, w ciąży strasznie cierpiałam z tego powodu ;-) a jak wtedy zachowują się implanty? Spłaszczają się, uwierają?
Stary 2016-01-23, 07:42   #4950
malaistotka90
Raczkowanie

Wzięłam apap 3 tabletki, bo usłyszałam, że najbezpieczniej paracetamol i że nie ma przeciwwskazań. Na szczęście przeszło, bez tabletek by się nie obyło bo ok. 21 to już wytrzymać z bólu nie mogłam.
malaistotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości