Mamusie czerwcowe 2015! cz.8 :) - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-01-22, 22:25   #2011
mehja
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! cz.8 :)

Co do fotelika to 700 zł jest duużą kwotą ale myślę, że warto. bo ten fotelik nie będzie nam służył pół roku czy rok jak te kołyski tylko kilka dobrych lat. Młody jeździ w swoim foteliku już 6 lat i teraz myślę, że mogliśmy kupić droższy niż te 350zł. Także Lilce na pewno weźmiemy jakiś lepszy
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-22, 22:25   #2012
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Princesika Pokaż wiadomość
My wlasnie tez. Juz dawno odkladalismy kase na fotelik i czeka w kopertce
Tylko wybrać trza
Jaki bierzesz? Od 9?

Lena
k a j a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-22, 22:32   #2013
sylwka321
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość
Sylwa widzisz, nie można chwalić się na głos

Prince ty lepiej mów gdzie recenzja

Pieróg czytasz jeszcze ? a jak sytuacja z fotografem?
O tym samym sobie pomyślałam! Ot się pochwalilam i się dziecię zepsuło
Zasypia powoli....
sylwka321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-22, 22:38   #2014
Princesika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez k a j a Pokaż wiadomość
Tylko wybrać trza
Jaki bierzesz? Od 9?
Tak, 9-18 bedziemy brac lub 9-25. Zalezy na ktory sie zdecydujemy w koncu
Stary 2016-01-22, 22:44   #2015
Marei
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
No ja wlasnie na odwrot czytalam. Ze 9-36 to lipa. Jest nawet na blogu osiemgwiazdek o tym.

No u nas od paru dni udaje sie zasnac w lozeczku
Ja sloiczki tylko w plener a takto troche blw troche paciaje

Synkowie super się dogaduja choć coraz częściej zdarzają się sytuacje zazdrości. Maciej jak jest wkurzony to rozkazuje mi natychmiast zabrać Michała do spania i wracać szybko itp.
Pracuje niewiele ale zaczynam coraz więcej. Właśnie mam problem z opieką bo z t. Jazda. Opiekunka która mam jest daremna więc właśnie szukam rozwiązania.
A jak Leos? Ogarnia brata?
Osiemgwiazdek też nie jest wyrocznią, moim zdaniem jest stronniczy co do niektórych firm/tematów. Najlepiej poczytac w kilku miejscach i wypośrodkować trochę opinie.

Na samą myśl o poszukiwaniach opiekunki gdyby mały nie dostał się do żłobka mam torsje.
Dlaczego ta jest daremna?

---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------

Cytat:
Napisane przez industria Pokaż wiadomość
AMEN!
to napisałam ja- niewierząca
Też się zgadzam.

---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ----------

Cytat:
Też bym pojechała do takiego pana . my pewnie 0-18 będziemy kupować bo lena dopiero 6kg waży.

W wawie jest gdzies coś takiego?
Tylem.pl

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ----------

Cytat:
Napisane przez Cos_ Pokaż wiadomość
Wlasnie sobie patrzylam foteliki. Blanka w nosidelku jeszcze pojezdzi. Kupuje narazie tylko Patrykowi 0-18 bo sa dwupoziomowe i mozna montowac tylem i przodem a jak juz siadzie kupie 9-36 a ten 0-18 dostanie Blanka
Niezła myśl.
Stary 2016-01-22, 22:46   #2016
kejtiCe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marei Pokaż wiadomość
Osiemgwiazdek też nie jest wyrocznią, moim zdaniem jest stronniczy co do niektórych firm/tematów. Najlepiej poczytac w kilku miejscach i wypośrodkować trochę opinie.
Ja bardzo nie lubię go czytać...
22.06.2015
kejtiCe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-22, 22:52   #2017
Irmusia81
Zakorzenienie

Ja korzystam ze strony fotelik info. Tam sprawdzam gwiazdki.
I moim bardzo subiektywnym zdaniem pan osiem gwiazdek strasznie się wymądrza. Poza fotelikami rwf właściwie mało co konkretnie poleca. A moje dziecko ma trzy i pół roku i na prawdę po chuj mu fotelik montowany tyłem. No chyba że chcę wozić fotelik a Leosia zostawić w domu 😉
Irmusia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-22, 22:57   #2018
Aika213
Wtajemniczenie

Cytat:

Na samą myśl o poszukiwaniach opiekunki gdyby mały nie dostał się do żłobka mam torsje.

Jak ja sie cieszę, ze znalazłam opiekunkę. Wydaje sie bardzo kompetentna i taka ciepła. Zreszta widać było po dzieciaczkach, ze ja lubią bo do niej przychodziły, tuliły sie i siadały jej na kolanach.

U nas wiosna, 13 C dzisiaj było. Tz miał wolne wiec byliśmy na długim spacerze.

Alkamor- dojechały te pampersy? Jak sie sprawdzają?
Aika213 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-22, 23:02   #2019
mehja
Zakorzenienie

Ja raz weszlam na 8 gwiazdek i zniechecilam sie bo wynikalo z tego, ze wszystkie foteliki tansze niz 500zl i innych firm niz oni maja w sprzedazy to gowno 😤 😡

---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ----------

Wyswietlily wam sie jakies emotki?
Stary 2016-01-22, 23:09   #2020
sylwka321
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja raz weszlam na 8 gwiazdek i zniechecilam sie bo wynikalo z tego, ze wszystkie foteliki tansze niz 500zl i innych firm niz oni maja w sprzedazy to gowno 😤 😡

---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ----------

Wyświetliły się
sylwka321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-22, 23:11   #2021
Selis
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez industria Pokaż wiadomość
AMEN!
to napisałam ja- niewierząca
Omg! :ksiądz:

Cytat:
Napisane przez Irmusia81 Pokaż wiadomość
Ja korzystam ze strony fotelik info. Tam sprawdzam gwiazdki.
I moim bardzo subiektywnym zdaniem pan osiem gwiazdek strasznie się wymądrza. Poza fotelikami rwf właściwie mało co konkretnie poleca. A moje dziecko ma trzy i pół roku i na prawdę po chuj mu fotelik montowany tyłem. No chyba że chcę wozić fotelik a Leosia zostawić w domu 😉
Bloga osiem gwiazdek nie czytałam (weszłam raz, zobaczyć o co tyle szumu ) ale byłam u tego pana osobiście i obsłużyl nas profesjonalnie, poza tym ma na prawdę ogromną wiedzę i widać ze to lubi. Pokazał wady i zalety kilku modeli, kilku firm, pytał się nas o zdanie, o preferencje, niczego nie narzucal. Kupiliśmy u niego fotelik kiddy z którego jesteśmy mega mega zadowoleni i najchętniej innego juz bym nie kupowała poza tym zapłaciliśmy 550 zł a na allegro sa za 800. Mam nadzieję za 500 go sprzedać przy następnym foteliku tez chciałabym żeby mi doradził, ale popatrzę tez na stronę którą podalas zeby też wyrobić sobie swoje zdanie
Selis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-22, 23:21   #2022
country111
Zakorzenienie

Co do pana osiemgwiazdek dziewczyny na grupie fb ostatnio narzekaly na niego. Zarzuty takie jak Irnusia pisała
country111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-22, 23:38   #2023
Irmusia81
Zakorzenienie

Pan osiem gwiazdek na pewno super zna się na fotelikach. Ale nie podoba mi się sposób w jaki o nich pisze. Jakby był alfą i omegą 😉

No i teraz sobie namieszałam bo zastanawiam się nad tym joie stages. Ale oczywiście do montażu przodem. Niby toto starczy do około siedmiu lat...

Masijka- jaki macie samochód? Dużo miejsca zajmuje ten fotelik? My już mamy dwa z tyłu więc wymiary są tu nie bez znaczenia..
No i czy trafiłaś może gdzieś na info do jakiego wzrostu można w nim przewozić dziecko? Bo Leon jest wysoki i kurde nie wiem czy to nie będzie znów fotelik na dwa lata...

A już poza wszystkim to słabiutkie ma wyniki w testach oddac... I bądź tu człowieku mądry....😞
Stary 2016-01-22, 23:42   #2024
pani_pierozkowa
Zakorzenienie

Cytat:
A w kwestii fotelików. Dla nas od poczatku to byl najwazniejszy zakup. My jezdzimy duzo i w dlugie trasy. Wawa-Krk to w ogole regularnie. Ale tez latem jezdzimy sporo i na pewno bedziemy jezdzic w trasy. Licze, ze beda najbardziej wydane w bloto pieniądze w naszym zyciu

---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ----------

Ja w środę wolna i powinnam byc juz zdrowa calkiem. Pierogowa?

Ja chętna forever.

Cytat:
Sylwa widzisz, nie można chwalić się na głos

Prince ty lepiej mów gdzie recenzja

Pieróg czytasz jeszcze ? a jak sytuacja z fotografem?

Żremy sie dalej. Tydzień temu napisałam mu maila ze chce poprawy zdjec. Na co on ze prosi o numerki i co bym chciała mieć poprawione na co ja ze nie podam mu numerków bo komputer w serwisie ale jak dla mnie wszystkie zdjęcia do poprawy ze chce rozjaśnienia wyostrzenia i bla bla bla. Tydzień ciszy. Dzisiaj do niego pisze co sie dzieje a ten do mnie ze on czeka na numerki zdjec zacytowałam mu swojego poprzedniego maila ze cały materiał jest do poprawy. Bez odpowiedzi.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

26 lipca - kolejny rok razem!

Julek - 10.05.2015r. 21:40

pierogowamama.com
pani_pierozkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-23, 00:11   #2025
barbaritka84
Rozeznanie

Ja mam fotelik od koleżanki ale właśnie z tych słabych i muszę zmienić mimo tego ze daleko nie jeżdżę. Ale ja wychodzę z założenia ze ja mogę jechać ostrożnie a jakiś idiota może we mnie wjechać i ryzykować nie będę. Też napewno nie kupię fotelika za 700 zl ale bezpieczny i w rozsądnej cenie.

Byłam z Julką na kontroli i lekarza. Zdrowa jak ryba, krostki pogojone i możemy iść jutro na bal choinkowy i w końcu wychodzić na spacer ��

Za to o 22 byłam z Oliwka na dyrzuze dentystycznym bo ząb ją rozbolal i przeciwbólowe nie podzialaly. Ale była mega dzielna, bolało ją a ona nawet nie jeczala tylko po cichutku łzy jej poleciały. Ale przynajmniej usnelo dziecko.

Ja dziś, a raczej wczoraj miałam kiepski humor, wszystko mnie wkurzalo...dwa tygodnie w domu robi swoje. W końcu mogę wyjść na spacer i pójść i przyjaciółki posiedzieć. Zawsze to jakaś odskocznia☺
barbaritka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-23, 01:34   #2026
tassia
Zakorzenienie

Cytat:
Uzywasz na panelach?

spi ponownie?
Nie mam paneli ale psrkiet

Cytat:
A w kwestii fotelików. Dla nas od poczatku to byl najwazniejszy zakup. My jezdzimy duzo i w dlugie trasy. Wawa-Krk to w ogole regularnie. Ale tez latem jezdzimy sporo i na pewno bedziemy jezdzic w trasy. Licze, ze beda najbardziej wydane w bloto pieniądze w naszym zyciu

---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ----------

Ja w środę wolna i powinnam byc juz zdrowa calkiem. Pierogowa?

Dla mnie to też ważny zakup i całą kasa jaką starszy syn dostał na roczek poszła na fotelik. Teraz zrobię to samo.
Dla mnie nie ma znaczenia ile kto jeździ bo wypadki zdarzają się tak samo tym co jeżdżą 10 minut jak i parę godzin.

Cytat:

Dlaczego ta jest daremna?

---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------

Też się zgadzam.

---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ----------

Tylem.pl

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ----------

Niezła myśl.
Ją nie czytalam tego tylko na 8gwiazdek. Zresztą w sklepie też sprzedawca odradzał taki.
Mój starszy jezdzi tyłem i sobie chwali i nie narzeka.
Myślę że dużo to przekonanie w naszych głowach że trzeba jeździć przodem
A co do opiekunki to cielepeta straszna.
Bawi się z M. Ale o wszystkim ją muszę pamiętać (pielucha, picie, ubranie , mycie rąk itp)

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-23, 06:16   #2027
Irmusia81
Zakorzenienie

Pierożkowa - nie odpuszczaj z tymi zdjęciami. Co oni sobie myślą grrr...

Barbaritka- super że malutka zdrowa😊

Tassia- nie zgodzę się że to przekonanie rodziców decyduje w przypadku jazdy tyłem. Leoś mając rok ważył 9 kg. Kupiliśmy mu kolejny fotelik montowany tyłem do 13 kg mając świadomość że do 13 kg to on szybko nie dojdzie - i słusznie bo teraz dopiero waży 13 kg.
Dopóki zasypiał w czasie jazdy było ok. Spal sobie więc jechał spokojnie. Ale w okolicy dwóch lat przestał zasypiać i zaczął się koszmar podróżowania. My mamy wszędzie o tyle daleko że trzeba najmniej pól godziny jechać. I to pól godziny stalo się nie do wytrzymania. Żadne zabawki, zagadywanie - nic nie działało. Ryczał tak że aż wymiotował 😞 mieliśmy dość. A w perspektywie wyjazd nad morze i 9 godzin w samochodzie. Wtedy obróciliśmy mu fotelik i jechał jak zaczarowany. Od tej pory nigdy nie płacze w samochodzie i jeździmy spokojnie.
Także na prawdę teoria teorią, chęci rodziców mogą być inne a w praktyce to i tak zależy od konkretnego przypadku.
Stary 2016-01-23, 07:19   #2028
k a j a
Zakorzenienie

O jejjj ale dobrze mi się spało !

My mamy niski samochod więc wolałabym mniejszy fotelik. Bo np maxi cosi jest wielką łolopa..

U mnie Blanka ma chorobę lokomocyjna i tyłem rzygała..

Lena
Stary 2016-01-23, 07:22   #2029
ankaya
Raczkowanie

GG do ankaya

My świeżo po zakupie fotelika dla starszego, teraz ma 15-36 kupiliśmi z kiddy, to jego ostatni, Oliwka przejmie po nim romera 0-18, dla mnie po porównaniu w sklepie widać różnice pomiędzy tańszymi i droższymi. My odkładaliśmy na fotelik, nie jeżdzimy często w długie trasy, ale czasem się zdaży. Każdy inaczej do tego podchodzi, ale nawet planując drugie dziecko warto wziąść lepszy bo potem jak znalazł.

Zaraz muszę policzyć tygodnie bo te nocki mnie wykończą i ciągłe wiszenie przy piersi... może mamy skok...
ankaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-23, 07:25   #2030
201710041131
Konto usunięte

Dziewczyny tak klepiecie i to beze mnie, ze nie moge nadrobić!

Wczoraj złapałam mega dola, zjadłam dwie baryłki (chyba jedyne czekoladki bez tłuszczu palmowego) i zapilam szklanka wina (k dostał odciągnięte mleko), pouzalalam sie nad sobą ze nie mam dla siebie miejsca na ziemi i dzis obudziłam sie z kacem, nowa siła i postanowieniem, ze w lipcu, najpóźniej grudniu zaczynam szukać pracy (wszystko zależy od tego jaki k będzie i czy mozna będzie go dać do ludzi) i czy bede z tz czy nie, nieistotne - to w jakiś sposób znajdę SWOJE mieszkanie, swój kąt po tylu latach i bede szczęśliwa! O!

K budził sie 6 razy na karmienie (to nic bo spał ze mną -ale wygoda) ale wczoraj pierwszy raz od miesiąca zasnął zaraz po kąpieli

Dostał tez wczoraj brokuła do rączki, ojapierd.le ile sprzątania miałam, ale trochę zjadł zanim skumał ze ohydne

Fotelików CD widze, tz dzis odbiera nasz zamówiony w związku z czym spotykamy sie wczoraj dzwonił ze pan ze sklepu zamówił i szary i czarny, na stanie miał tez niebieski i czerwony i miałam wybrać kolor ale dałam tz wolna rękę i wybrał szary, bo mu do kanap pasuje

Edytowane przez 201710041131
Czas edycji: 2016-01-23 o 07:27
201710041131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-23, 07:39   #2031
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szuuu Pokaż wiadomość
Dziewczyny tak klepiecie i to beze mnie, ze nie moge nadrobić!

Wczoraj złapałam mega dola, zjadłam dwie baryłki (chyba jedyne czekoladki bez tłuszczu palmowego) i zapilam szklanka wina (k dostał odciągnięte mleko), pouzalalam sie nad sobą ze nie mam dla siebie miejsca na ziemi i dzis obudziłam sie z kacem, nowa siła i postanowieniem, ze w lipcu, najpóźniej grudniu zaczynam szukać pracy (wszystko zależy od tego jaki k będzie i czy mozna będzie go dać do ludzi) i czy bede z tz czy nie, nieistotne - to w jakiś sposób znajdę SWOJE mieszkanie, swój kąt po tylu latach i bede szczęśliwa! O!

K budził sie 6 razy na karmienie (to nic bo spał ze mną -ale wygoda) ale wczoraj pierwszy raz od miesiąca zasnął zaraz po kąpieli

Dostał tez wczoraj brokuła do rączki, ojapierd.le ile sprzątania miałam, ale trochę zjadł zanim skumał ze ohydne

Fotelików CD widze, tz dzis odbiera nasz zamówiony w związku z czym spotykamy sie wczoraj dzwonił ze pan ze sklepu zamówił i szary i czarny, na stanie miał tez niebieski i czerwony i miałam wybrać kolor ale dałam tz wolna rękę i wybrał szary, bo mu do kanap pasuje
Ee nie śmiej się ja wybrałam czarne foteliki i tak pięknie się komponuje z czarnym autem i ciemnozieloja tapicerka

Lena
Stary 2016-01-23, 07:45   #2032
Irmusia81
Zakorzenienie

Szuu- jaki kupiłaś fotelik?

Kaja- w jakim foteliku jeździ Blanka?
Stary 2016-01-23, 07:47   #2033
mehja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pani_pierozkowa Pokaż wiadomość
Ja chętna forever.

Żremy sie dalej. Tydzień temu napisałam mu maila ze chce poprawy zdjec. Na co on ze prosi o numerki i co bym chciała mieć poprawione na co ja ze nie podam mu numerków bo komputer w serwisie ale jak dla mnie wszystkie zdjęcia do poprawy ze chce rozjaśnienia wyostrzenia i bla bla bla. Tydzień ciszy. Dzisiaj do niego pisze co sie dzieje a ten do mnie ze on czeka na numerki zdjec zacytowałam mu swojego poprzedniego maila ze cały materiał jest do poprawy. Bez odpowiedzi.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Co za czlowiek, ewidentnie ma w tylku

Cytat:
Napisane przez barbaritka84 Pokaż wiadomość
Ja mam fotelik od koleżanki ale właśnie z tych słabych i muszę zmienić mimo tego ze daleko nie jeżdżę. Ale ja wychodzę z założenia ze ja mogę jechać ostrożnie a jakiś idiota może we mnie wjechać i ryzykować nie będę. Też napewno nie kupię fotelika za 700 zl ale bezpieczny i w rozsądnej cenie.

Byłam z Julką na kontroli i lekarza. Zdrowa jak ryba, krostki pogojone i możemy iść jutro na bal choinkowy i w końcu wychodzić na spacer ��

Za to o 22 byłam z Oliwka na dyrzuze dentystycznym bo ząb ją rozbolal i przeciwbólowe nie podzialaly. Ale była mega dzielna, bolało ją a ona nawet nie jeczala tylko po cichutku łzy jej poleciały. Ale przynajmniej usnelo dziecko.

Ja dziś, a raczej wczoraj miałam kiepski humor, wszystko mnie wkurzalo...dwa tygodnie w domu robi swoje. W końcu mogę wyjść na spacer i pójść i przyjaciółki posiedzieć. Zawsze to jakaś odskoczniaâ�ş
Fajnie ze juz obie corki dobrze sie czuja. Bawcie sie dobrze na balu!
Stary 2016-01-23, 07:58   #2034
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Irmusia81 Pokaż wiadomość
Szuu- jaki kupiłaś fotelik?

Kaja- w jakim foteliku jeździ Blanka?
Romer kid

Lena
Stary 2016-01-23, 08:00   #2035
industria
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kejtiCe Pokaż wiadomość
Ja też chcę się z Wami spotkać przyjedzcie do mnieeeeeeeeeee
Ja teeeez!!!

Cytat:

Tez mam takie wrazenie. O do 8gw.

Idziemy dzis do T na spozniony dzien babci i dziadka bo w tygodniu tesciowa pracowala . znow sie obezre ciastem jak swinia omniom mniom 😈
Stary 2016-01-23, 08:02   #2036
k a j a
Zakorzenienie

Ejjj w jakim sklepie są leginsy-leginsy dla naszych.. Smyk szerokie, pepco szerokie.. Zawsze hm miał wąskie, zamówilam ostatnio treginsy i szerokie i wgl 68 a takie same jak 62 :/

Lena
Stary 2016-01-23, 08:32   #2037
mehja
Zakorzenienie

Kaja moja w leginsy z pepco ledwo wchodzi. Takie waskie sa. A z cocodrillo to w ogole nie wejdzie, takie waskie
Stary 2016-01-23, 08:36   #2038
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Kaja moja w leginsy z pepco ledwo wchodzi. Takie waskie sa. A z cocodrillo to w ogole nie wejdzie, takie waskie
U nas z pepco są strasznie szerokie z cocodrillo nie miałam, muszę oblukac. Wkurza mnie to bo wygląda jak jakiś zenek :p

Lena
Stary 2016-01-23, 08:40   #2039
Cos_
Zakorzenienie

Kaja blanka jest tez szczypior i te z pepco sa takie akurat :P
Stary 2016-01-23, 08:45   #2040
Aika213
Wtajemniczenie

Cytat:
Ejjj w jakim sklepie są leginsy-leginsy dla naszych.. Smyk szerokie, pepco szerokie.. Zawsze hm miał wąskie, zamówilam ostatnio treginsy i szerokie i wgl 68 a takie same jak 62 :/

Tez sie chętnie dowiem bo bym jej kupiła jak bede w Polsce. Moja długa i szczupła i tez dużo spodni/legginsów jest szeroka. U nas najlepiej lezą z Zary bo sa wąskie, ja jej na 80 cm kupuje tam spodnie. W innych sklepach 74 cm sa ok.
Aika213 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości