![]() |
#1741 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. III
Cytat:
![]() ![]() chyba ide powoli do spania...poczytam jeszcze biologie i do łózia spadam... wiecie co? od 15 października mają nam zmienić plan lekcji tak, że bedziemy chodzic CODZIENNIE ;( na 8 rano ![]() Ja już sie przyzwyczaiłam do tego, ze wstaje pozniej, a tu zonk....normalnie bede sie spozniac codziennie do szkoły, bo po prostu nie wstane.....
![]() |
#1742 | ||
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze na chwilę wpadłam przy okazji sprawdzania pogody na jutro i zaraz uciekam.
Jak mówicie, że ten Rimmela taki dobry, to chyba się jutro szarpnę ![]() A nawet nie wiem, mama kupiła, chce mnie upaść ![]() Firma 'Lindt' Biblię? ![]() ![]() I ja ![]() Temu hokej ![]() Co to za wałki z odchodzeniem? Coś się stało? ![]() Cytat:
![]() To zaczniesz robić prawko 2 dni po moim niezdaniu hahaha ![]() Kurde, za równe 3 tygodnie mam egzamin, a ja przecież jeździć nie umiem ![]() A w sumie spoko, tylko to chilli jakoś nie bardzo czuć. Tzn. może trochę, przynajmniej wg mnie, bo moja siostra mówi, że czuła wyraźnie coś ostrego ![]() Cytat:
Teraz mam w sumie tylko 2 razy na 8:00, a i tak jak wstaję przed siódmą to jestem cały dzień niewyspana. Nie wiem, jak egzystowałam kiedyś, mając 3 razy w tygodniu na 7:10 ![]() A jutro ciężki dzień. Ponad 8 ZEGAROWYCH godzin spędzę w szkole. Od mniej więcej 8:00 do 16:05. Żeby było miło, to na koniec mam 2x45min. kółko z fizyki, na które nic nie umiem. Cóż. Ale to dobrze, przynajmniej będę miała się czym zająć. Taki brak czasu na cokolwiek mobilizuje, przynajmniej mnie. Dobra, znikam. Już teraz wiem, że zaraz po pierwszej lekcji zacznę ziewać jak najęta. Taka tradycja już, ziewająca Magdalena... Czasem się zastanawiam, bo nauczyciele o mnie myślą, jak ja taka prawie nonstop rozespana na lekcjach siedzę ![]()
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1743 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja tez bede siedziec koło 8 godzin w szkole, bo bede chodzic na konsultacje z chemii, a one są zaraz po lekcjach. Pierwsze były wczoraj, ale nie chciało mi sie zostawać, bo mieliśmy powtarzać podstawy, a mnie szkoda czasu było:P Ja też zawsze ziewam, ale jak mam na pozniej,to sobie robie kawe i potem czuje sie ok....ale codziennie na 8??? ![]() Ja wiem, że na początku roku narzekałam na późniejsze chodzenie do szkoły, ale teraz bardzo mi to pasuje ![]() dzisiaj idę na korki z chemii, chociaz srednio umiem, a jutro mam PIERWSZĄ ( !) jazdę ![]()
![]() |
#1744 |
Zadomowienie
|
to ja sie juz bede powoli zbierać do szkoły
![]() trzymajcie kciuki, bo mam dzisiaj kartkówke z zerzyganej fizyki ![]()
#1745 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() I powodzenia na jeździe! ![]() Też mam jutro mam jazdę, po ponad 2msc przerwie ciekawe co to będzie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1746 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() uhahana jezeli jeszcze nie kupilas tuszu to powiem Ci a jezeli juz kupiłaś to też Ci powiem ![]() ![]() oh witaj ![]() kupiłam sobie dziś rękawiczki z jednym palcem. Zawsze chciałam takie mieć ![]() shatje ja tez moge zagłosować ![]()
![]() |
#1747 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dziekuje za pomoc co do alkoholizmu
![]() To potrzebne mi na prace z polskiego:P Konteksty do Marmieładowa ![]() Uhahana: Musze zrezygnować z wizażu,żeby nadgonić materiał w szkole,ale cieżko mi z was zrezygnować ![]() Po drugie moja kolezanka dowiedziala sie,ze mam tu konto i zna mój nick Mam dzisiaj paskudny dzien. Wybaczcie musze sie wyżalić. Po pierwsze jestem zła na TŻ bo nie powiedział mi o kilku ważnych sprawach o ktorych dowiedzialam sie od kolezanki ![]() Dostane 0 z sprawdzianu z matmy bo oddalam pusta kartke ![]() Dostałam 3 z prezentacji z hisotrii,a liczyłam na wiecej ![]() Przeraźliwie zmarzłam i zmokłam w drodze do domu. No i tż teraz nie odzywa sie wogle do mnie ![]() Mam na jutro tyle rzeczy do zrobienia,a nie umiem sie porządnie zmobilizować. I pogoda jest do d*** A chcialam sobie zebrać liscie na nowy projekt do mojego wątku. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1748 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle doła mam jakiegoś. ![]() Marta ![]() Dzisiaj może wreszcie sie porządnie pouczę z historii ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1749 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Trzymaj kciuki Pomidorku, żebym sie nie zabiła ![]() (Chociaż muszę się pochwalić, że ruszałam już (aż ![]() ![]() Cytat:
![]() ok, zaraz wyślę Ci linka ![]() a co do chemii, to powodzenia ![]()
![]() |
#1750 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() E tam, możesz akurat zdasz ![]() W ogóle to jestem padnięta, chce mi się okropnie spać, a mam tyle rzeczy do zrobienia, że to wogóle totalne nieporozumienie ![]() edit. Mam jeszcze jeden obraz, przypomniał mi się teraz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1751 |
Zakorzenienie
|
Byliśmy na Katyniu, niesamowite wrażenie...
![]() btw z tego co zrozumiałam, bo cały film ryczałam, ale nie z powodu wzruszenia filmem, po prostu babka oddała mi pracę tę którą pisałam żeby sobie poćwiczyć do olimpiady, no i pani skomentowała to tak, że jest kompletnie nielogiczna, niespójna, że ja w ogóle nie umiem pisać prac i nie mam zielonego pojęcia o historii... : ( tak mi się przykro zrobiło, bo wiem, że ma rację, jak mi jest wstyd, że się w ogóle zapisałam na tę olimpiadę, że "wiszę' na tej liście w sali historycznej, pewnie wszyscy się z tego nabijają... i generalnie średnio miło jest usłyszeć, że coś co robisz całe wakacje i w ogóle coś co pochłania ci cały czas jest bez sensu i nie miało żadnej wartości i nic mi z tego nie zostało, rzucam w cholerę tę olimpiadę, nie wystąpię bo nie będę się ośmieszać, głowa mnie masakrycznie boli bo ryczę cały dzień : ( btw na olimpiadzie moja praca zostałaby oceniona na ndst - wg pani... to nie mam tam po co iść, żyłam złudzeniami, że może nie jestem taka tępa, że jak się będę uczyć to mam szansę, ale nie... już mi tak nawet wstyd chodzić na lekcje...
![]() |
#1752 | |||
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() ![]() Powtórka z polskiego. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Wiecie co.. To już przegięcie. Uczyłam się na polski na tą powtórkę.. 5 godzin. 5 GODZIN!!! Miała zadać pytanie z Biblii, więc wykułam wszystko, razem z nawiązaniami biblijnymi w innych utworach, chciałam się zgłosić.. i co? Nie zadała tego pytania! (u mnie na polskim najpierw babka zadaje pytania, a dopiero potem można się zgłosić albo ona wybiera kogoś do odpowiedzi) Zadała jakieś dwa do wyboru, w ogóle nie wiedziałam o co chodzi, i.. ZAPYTALA MNIE!!! To jakaś paranoja.. Ale nie dałam się, byłam taka wkurzona, że gadałam, gadałam i gadałam, może czasem trochę nie na temat, no ale bez jaj.. Dostałam 2. ![]() ![]() Na pocieszenie były TŻ kupił mi mini-paletkę cieni w H&M. Są boskie. ![]() Nija_, nie możesz tak tego teraz zostawić.. Wiem, że Ci ciężko, ale włożyłaś w to tyle pracy i czasu.. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1753 |
Zakorzenienie
|
em
![]() świetne cienie, rękawiczki też ![]() ![]() ![]() już mi się nic nie chce, straciłam wszelką nadzieję, a raczej resztki jakie miałam... bez sensu...
#1754 | |
|
Cytat:
cienie - 14,90 zł ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1755 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1756 |
Wtajemniczenie
|
Nija moja koleżanka była na Katyniu, ale ona mówiła, że to nic ciekawego i film jest przereklamowany. Muszę chyba iść zobaczyć i sama ocenić
![]() Nie możesz się teraz poddać i tak to po prostu zostawić..., a przede wszystkim wcale nie jesteś głupia itp., zwyczajnie Ci nie wyszło, ja poszłabym na tą olimpiadę, może akurat będzie jakiś lepszy temat i łatwiej Ci pójdzie pisanie? Em bardzo fajne rękawiczki ![]() ![]() Nie martw się polskim, ja dzisiaj też nie wyszłam zadowolona, bo babka wczoraj zadała chyba z 15 zadań do wiersza, a dzisiaj nawet o nich nie pamiętała, a za to zrobiła CR i dostałam chyba 1 za wypracowanie, bo coś takiego było, że ona z tekstem, że jak ktoś wczoraj nie oddał wypracowania to ma czas żeby je oddać do czasu jak ona odda sprawdzone. Oddała je na natępnej godzinie ![]() Ale co tam... takie są uroki tej cholernej szkoły ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1757 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko coś technicznie nawalało momentami, no i mieliśmy z koleżankami tragiczne miejsca, przed samym ekranem i jeszcze po bokach ![]() ![]() czuję się jak totalny debil, tępa i głupia jak nie wiem co, wstyd mi po prostu
![]() |
#1758 |
Zadomowienie
|
wrocilam
![]() czesc Maturzyski ![]() Dzis bylam na Katyniu i mi sie podobal. Super zdjecia, sceneria, muzyka. Straszny film, bo straszna historia. I kupilam sobie krem czekoladowy ![]() ![]()
#1759 | |
|
Cytat:
![]() ślimaczek, no, wreszcie tu wpadłaś. ![]() Nija_, nie łam się!! Nie pozwalam Ci. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1760 |
Zakorzenienie
|
Nija:Kochana praca jest bardzo trudna.Ja ani razu nawet wstępu nie mialam dobrze,a jak wstep źle to reszta pracy nie jest nawet oceniana.
Ale nie dziwie sie jak zareagowałaś.Pracujesz cały czas,a tu twoja praca na marne ehh...Mam identycznie ![]() Jutro ja dostane moja prace,która tez pewnie wyszła tragicznie ![]() A olimpiade jeszcze przemyśl może dasz rade napisac taką prace tylko niech ci nauczyciel wytlumaczy co i jak.Bo przeciez praca hisotoryczna rózni sie od pracy z polskiego i to bardzo,dlatego ja nie potrafie napisac dobrej pracy historycznej ![]() Em:I ja dzisiaj sie prawie rozpłakalam przez ten sprawdzian z matmy.A moze jednak nie przez matme tylko przez TŻ heh sama nie wiem. On znow przeprasza,a ja mam dość tych przeprosin co nic nie oznaczają.Sama nie wiem co robic Cienie bardzo ładne ![]() Ja mam podobne odcienie w paletce ruby rose (szkoda,ze te cienie są tak nie trwałe ![]() i też chce rękawiczki z jednym palcem ![]() Albo o jakims smiesznym kolorze ![]() Właśnie wstalam,zjadlam kolacje,wypilam kakao na rozgrzanie bo przeziebienie mnie znów lapie. I ide zaraz uczyc sie z wosu. Slimaczku:Czemu cie tak dlugo nie było? Ciesze sie ze jestes ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1761 |
Zadomowienie
|
nija nie poddawaj sie! Przez to nic nie zyskasz a możesz wszystko stracić! Każda z nas ma takie gorsze dni, każda usłyszała tysiąc niemiłych słow kiedy bardzo sie starała. To boli, ale trzeba walczyć dalej! Trzymam za Ciebie kciuki
![]()
Nie można dwadzieścia cztery godziny na dobę trzymać się za ręce i ciągle uśmiechać, bo drętwieją mięśnie. Edytowane przez Ywonula Czas edycji: 2007-10-02 o 17:37 Powód: ;) |
![]() ![]() |
![]() |
#1762 |
Wtajemniczenie
|
Nija właśnie wszyscy inni, co byli na Katyńu mówili tak samo jak Ty, tylko ta koleżanka inaczej...
A poza tym nie mów tak o sobie, bo ![]() ![]() Em Chamów to mało powiedziane ![]() Ślimaczku miło Cię to znów widzieć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1763 |
Zadomowienie
|
shatje zagłosowałam
![]() ![]()
![]() |
#1764 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
pojadę do mojego wujka, który uczy histy w liceum też, to mi powie co i jak ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() dziękuję Wam ![]()
![]() |
#1765 |
Zadomowienie
|
Nija_ -
![]() dziękuję Ci bardzo ![]() ![]() a wygrywam dzięki Wam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jesteście wspaniałe, kochane, niezastąpione, cudowne i w ogole Was uwielbiam ![]()
#1766 |
Zakorzenienie
|
Łoooo!
![]() Shatje, Kasia, napiszcie później jak tam jazdy ![]() Ja też ostatnio zaczęłam po długiej przerwie i myślałam, że będzie mi szło daremnie, a z tych 3 ostatnich jazd to właśnie ta pierwsza [po przerwie] szła mi najlepiej]. A w piątek będę śmiagała elką w środku lekcji hahaha. Bo na informatyce i tak nic nie robimy, więc się urywam ![]() Aa Shatje i później napisz jak tam fizyka ![]() U mnie jutro babka rozda z fizy sprawdziany ![]() Kupiłam ten tusz z Rimmela, jak polecałyście ![]() ![]() ![]() Marta to trochę lipa, że zły humor masz ![]() ![]() Ja też mam koleżankę, która prawie na pewno czyta moje posty... Nie wiem, co z tym zrobić, no ale na razie staram się z tym żyć heh. Jakoś wielu z Was humor nie dopisuje ![]() Martusia jeeeeeeeeej! Dzięki wielkie! ![]() ![]() ![]() ![]() Nija ![]() Jakaś nienormalna... Też mam rękawiczki z jednym palcem ![]() ![]() Ślimaczek!!! Jak fajnie Cię tu widzieć. O Katyniu mam bardzo podobne zdanie. Dużo naprodukowałyście przez ten jeden dzień ![]()
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
![]() ![]() |
![]() |
#1767 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() przepraszam, ze nie wpadalam, ale jakos nie umialam sie wbic ![]() Tez chce rekawiczki z jednym palcem, a co ![]() Nija ![]() łeee... chyba ide sie uczyc ![]() Edit: eee... nie ma Was ![]() ![]() do jutra, slodkich snow ![]()
.czy to Ty? Ktoś głaszcze mnie po włosach nie mówiąc prawie nic. Edytowane przez ślimaczek Czas edycji: 2007-10-02 o 20:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1768 |
Zakorzenienie
|
jestem
![]() bo w sumie jest juz dobrze. i nie znikam wiecej. czytalam Was na biezaco przez caly czas, nie myslcie, ze nie ![]()
#1769 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Brakowało Cię ![]() A ja spadam spać, a przynajmniej taki mam cel ![]()
Choose life.' |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1770 |
Wtajemniczenie
|
Laylaa dobrze, że jesteś
![]() Uhahana ciesze się, że się przyda i polecam się na przyszłość ![]() ![]() Shatje a ja dalej nie wiem jak się tam zarejestrować... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:38.