Urodzone w 1989 :) cz. III - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-10-01, 21:50   #1741
shatje
Zadomowienie

GG do shatje
Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. III

Cytat:
Napisane przez Martusia B. Pokaż wiadomość
Em ale w przypadku mojej polonistki nie dałby Twój TŻet tak rady, ona ma to na stałe hehe
Shatje nie mogę się zarejestrować na te stronę, jak zrobię to jutro to to będzie jeszcze ważne?

chyba ide powoli do spania...poczytam jeszcze biologie i do łózia spadam...

wiecie co? od 15 października mają nam zmienić plan lekcji tak, że bedziemy chodzic CODZIENNIE ;( na 8 rano
Ja już sie przyzwyczaiłam do tego, ze wstaje pozniej, a tu zonk....normalnie bede sie spozniac codziennie do szkoły, bo po prostu nie wstane.....

Greece

moje dzieła https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=181190

trochę nowości: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...47#post6947247

karteluchy

Buzi dla kochanych Wizażanek

shatje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-01, 22:23   #1742
uhahana
Zakorzenienie

Ja jeszcze na chwilę wpadłam przy okazji sprawdzania pogody na jutro i zaraz uciekam.

Jak mówicie, że ten Rimmela taki dobry, to chyba się jutro szarpnę

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Skąd masz?!
A nawet nie wiem, mama kupiła, chce mnie upaść
Firma 'Lindt'

Biblię? Ja przepraszam, ale w jakim celu to?

Cytat:
Napisane przez marta6704 Pokaż wiadomość
Przyznam sie,że ja sie siatkówką jakos nie interesuje
I ja Jakoś nie odpowiadają mi te częste przerwy, wolę jak cały czas coś się dzieje.
Temu hokej

Co to za wałki z odchodzeniem? Coś się stało?

Cytat:
Jest taki obraz nawet pamiętam jak wygląda, ale nic poza tym Jak go gdzieś wyczaję to dam Ci znać, jak chcesz oczywiście

I muszę się pochwalić, że od 24 zaczynam robić prawko
Oczywiście, że chcę Bardzo byłabym wdzięczna.

To zaczniesz robić prawko 2 dni po moim niezdaniu hahaha
Kurde, za równe 3 tygodnie mam egzamin, a ja przecież jeździć nie umiem Zwała.

Cytat:
Napisane przez blaque Pokaż wiadomość

I jak to smakujeee?!!
A w sumie spoko, tylko to chilli jakoś nie bardzo czuć. Tzn. może trochę, przynajmniej wg mnie, bo moja siostra mówi, że czuła wyraźnie coś ostrego

Cytat:
Napisane przez shatje Pokaż wiadomość
wiecie co? od 15 października mają nam zmienić plan lekcji tak, że bedziemy chodzic CODZIENNIE ;( na 8 rano
Ja już sie przyzwyczaiłam do tego, ze wstaje pozniej, a tu zonk....normalnie bede sie spozniac codziennie do szkoły, bo po prostu nie wstane.....
Znam ten ból.
Teraz mam w sumie tylko 2 razy na 8:00, a i tak jak wstaję przed siódmą to jestem cały dzień niewyspana.
Nie wiem, jak egzystowałam kiedyś, mając 3 razy w tygodniu na 7:10

A jutro ciężki dzień. Ponad 8 ZEGAROWYCH godzin spędzę w szkole. Od mniej więcej 8:00 do 16:05. Żeby było miło, to na koniec mam 2x45min. kółko z fizyki, na które nic nie umiem. Cóż.
Ale to dobrze, przynajmniej będę miała się czym zająć. Taki brak czasu na cokolwiek mobilizuje, przynajmniej mnie.

Dobra, znikam. Już teraz wiem, że zaraz po pierwszej lekcji zacznę ziewać jak najęta. Taka tradycja już, ziewająca Magdalena... Czasem się zastanawiam, bo nauczyciele o mnie myślą, jak ja taka prawie nonstop rozespana na lekcjach siedzę
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.
'

uhahana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-02, 07:24   #1743
shatje
Zadomowienie

GG do shatje

Cytat:
Napisane przez uhahana Pokaż wiadomość
Znam ten ból.
Teraz mam w sumie tylko 2 razy na 8:00, a i tak jak wstaję przed siódmą to jestem cały dzień niewyspana.

A jutro ciężki dzień. Ponad 8 ZEGAROWYCH godzin spędzę w szkole. Od mniej więcej 8:00 do 16:05. Żeby było miło, to na koniec mam 2x45min. kółko z fizyki, na które nic nie umiem. Cóż.
Ale to dobrze, przynajmniej będę miała się czym zająć. Taki brak czasu na cokolwiek mobilizuje, przynajmniej mnie.

Dobra, znikam. Już teraz wiem, że zaraz po pierwszej lekcji zacznę ziewać jak najęta. Taka tradycja już, ziewająca Magdalena... Czasem się zastanawiam, bo nauczyciele o mnie myślą, jak ja taka prawie nonstop rozespana na lekcjach siedzę
Zwariowałaś

ja tez bede siedziec koło 8 godzin w szkole, bo bede chodzic na konsultacje z chemii, a one są zaraz po lekcjach. Pierwsze były wczoraj, ale nie chciało mi sie zostawać, bo mieliśmy powtarzać podstawy, a mnie szkoda czasu było:P
Ja też zawsze ziewam, ale jak mam na pozniej,to sobie robie kawe i potem czuje sie ok....ale codziennie na 8???
Ja wiem, że na początku roku narzekałam na późniejsze chodzenie do szkoły, ale teraz bardzo mi to pasuje

dzisiaj idę na korki z chemii, chociaz srednio umiem, a jutro mam PIERWSZĄ ( !) jazdę

Greece

karteluchy

Stary 2007-10-02, 08:15   #1744
shatje
Zadomowienie

GG do shatje

to ja sie juz bede powoli zbierać do szkoły

trzymajcie kciuki, bo mam dzisiaj kartkówke z zerzyganej fizyki

Greece

karteluchy

Stary 2007-10-02, 13:02   #1745
kasia89
Zakorzenienie

Cytat:
Do tego też się przyzwyczaisz Ogóreczku Ja bym się tam z Tobą chętnie zamieniła przynajmniej wcześnie wyjdziesz A i poproszę o link do konkursu na PW

I powodzenia na jeździe!

Też mam jutro mam jazdę, po ponad 2msc przerwie ciekawe co to będzie No i masę nauki, i na jutro i na czwartek, bo jutro cały dzień mam zawalony Mam tą jazdę z koleżanką na Tychy czyli razem 4h, ona 2 ja 2
kasia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-02, 13:40   #1746
Ywonula
Zadomowienie

Cytat:
normalnie bede sie spozniac codziennie do szkoły, bo po prostu nie wstane.....
hihi :d to tak jak ja

uhahana jezeli jeszcze nie kupilas tuszu to powiem Ci a jezeli juz kupiłaś to też Ci powiem ze mam z maybelline volum express ten niebieski i jest świetny i chyba coś koło 20 zł kosztuje. A ten z rimmela ma moja mamuś i też jest świetny

oh witaj

kupiłam sobie dziś rękawiczki z jednym palcem. Zawsze chciałam takie mieć

shatje ja tez moge zagłosować i za tydz ide tez na korki z chemii do takiego pana ;>
Stary 2007-10-02, 14:24   #1747
marta6704
Zakorzenienie

Dziewczyny dziekuje za pomoc co do alkoholizmu
To potrzebne mi na prace z polskiego:P
Konteksty do Marmieładowa

Uhahana:
Musze zrezygnować z wizażu,żeby nadgonić materiał w szkole,ale cieżko mi z was zrezygnować
Po drugie moja kolezanka dowiedziala sie,ze mam tu konto i zna mój nick

Mam dzisiaj paskudny dzien.
Wybaczcie musze sie wyżalić.

Po pierwsze jestem zła na TŻ bo nie powiedział mi o kilku ważnych sprawach o ktorych dowiedzialam sie od kolezanki

Dostane 0 z sprawdzianu z matmy bo oddalam pusta kartke

Dostałam 3 z prezentacji z hisotrii,a liczyłam na wiecej

Przeraźliwie zmarzłam i zmokłam w drodze do domu.

No i tż teraz nie odzywa sie wogle do mnie

Mam na jutro tyle rzeczy do zrobienia,a nie umiem sie porządnie zmobilizować.

I pogoda jest do d***
A chcialam sobie zebrać liscie na nowy projekt do mojego wątku.
marta6704 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-10-02, 14:52   #1748
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Cytat:
J
A umnie nie wiem od czego to zależy, bo dzisiaj spałam ponad 8 godzin do 8rano a chodzę cały dzień jak nieprzytomna...

W ogóle doła mam jakiegoś. Ale nie chce mi sie o tym pisać.

Marta

Dzisiaj może wreszcie sie porządnie pouczę z historii
kiedy chcę grzeszyć to grzeszę
krowa_bez_mleka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-02, 15:03   #1749
shatje
Zadomowienie

GG do shatje

Cytat:
Napisane przez kasia89 Pokaż wiadomość
Do tego też się przyzwyczaisz Ogóreczku Ja bym się tam z Tobą chętnie zamieniła przynajmniej wcześnie wyjdziesz A i poproszę o link do konkursu na PW

I powodzenia na jeździe!

Też mam jutro mam jazdę, po ponad 2msc przerwie ciekawe co to będzie No i masę nauki, i na jutro i na czwartek, bo jutro cały dzień mam zawalony Mam tą jazdę z koleżanką na Tychy czyli razem 4h, ona 2 ja 2
no własnie wcale nie tak wczesnie, bo 13-14, a tak to przynajmniej miałam na pozniej rano
Trzymaj kciuki Pomidorku, żebym sie nie zabiła
(Chociaż muszę się pochwalić, że ruszałam już (aż ) 3 razy autem mamy )

Cytat:
Napisane przez Ywonula Pokaż wiadomość
hihi :d to tak jak ja

uhahana jezeli jeszcze nie kupilas tuszu to powiem Ci a jezeli juz kupiłaś to też Ci powiem ze mam z maybelline volum express ten niebieski i jest świetny i chyba coś koło 20 zł kosztuje. A ten z rimmela ma moja mamuś i też jest świetny

oh witaj

kupiłam sobie dziś rękawiczki z jednym palcem. Zawsze chciałam takie mieć

shatje ja tez moge zagłosować i za tydz ide tez na korki z chemii do takiego pana ;>
nooo fajne są takie rękawiczki
ok, zaraz wyślę Ci linka
a co do chemii, to powodzenia

Greece

karteluchy

Stary 2007-10-02, 15:35   #1750
Martusia B.
Wtajemniczenie

Cytat:
Oczywiście, że chcę Bardzo byłabym wdzięczna.

To zaczniesz robić prawko 2 dni po moim niezdaniu hahaha
Kurde, za równe 3 tygodnie mam egzamin, a ja przecież jeździć nie umiem Zwała.

Niżej zamieszczam dwa obrazy na temat. Pierwszy jest Beksińskiego ma tytuł po prostu "don kichot", a drugi jest Picassa i nie wiem jaki ma tytuł, ale to ciągle nie są jeszcze te obrazy, o które mi chłodziło

E tam, możesz akurat zdasz

W ogóle to jestem padnięta, chce mi się okropnie spać, a mam tyle rzeczy do zrobienia, że to wogóle totalne nieporozumienie

edit. Mam jeszcze jeden obraz, przypomniał mi się teraz to jest Jacka Malczewskiego "Don Kichota i Sancho Pansa"
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg beksiński.jpg (16,5 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg picasso_biale_don_kichot.jpg (57,4 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 6607.jpg (34,3 KB, 3 załadowań)
Martusia B. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-02, 15:39   #1751
Nija_
Zakorzenienie

Byliśmy na Katyniu, niesamowite wrażenie...

btw z tego co zrozumiałam, bo cały film ryczałam, ale nie z powodu wzruszenia filmem, po prostu babka oddała mi pracę tę którą pisałam żeby sobie poćwiczyć do olimpiady, no i pani skomentowała to tak, że jest kompletnie nielogiczna, niespójna, że ja w ogóle nie umiem pisać prac i nie mam zielonego pojęcia o historii... : ( tak mi się przykro zrobiło, bo wiem, że ma rację, jak mi jest wstyd, że się w ogóle zapisałam na tę olimpiadę, że "wiszę' na tej liście w sali historycznej, pewnie wszyscy się z tego nabijają... i generalnie średnio miło jest usłyszeć, że coś co robisz całe wakacje i w ogóle coś co pochłania ci cały czas jest bez sensu i nie miało żadnej wartości i nic mi z tego nie zostało, rzucam w cholerę tę olimpiadę, nie wystąpię bo nie będę się ośmieszać, głowa mnie masakrycznie boli bo ryczę cały dzień : ( btw na olimpiadzie moja praca zostałaby oceniona na ndst - wg pani... to nie mam tam po co iść, żyłam złudzeniami, że może nie jestem taka tępa, że jak się będę uczyć to mam szansę, ale nie... już mi tak nawet wstyd chodzić na lekcje...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-10-02, 15:41   #1752
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Ee.. nie martw się. Ja w tym roku mam tylko raz na 8, bo w pozostałe dni na 7.30. Ale ja tam jestem przyzwyczajona do wczesnego wstawania, więc mi to odpowiada.

Cytat:
Biblię? Ja przepraszam, ale w jakim celu to?
Powtórka z polskiego.

Cytat:
ja tez bede siedziec koło 8 godzin w szkole, bo bede chodzic na konsultacje z chemii, a one są zaraz po lekcjach.
Ja właśnie dziś byłam na pierwszym fakultecie z geografii, ale masakra, bo przez cały rok będę musiała na niego czekać 2,5 h. W tym wypadku razem z byłym TŻem poszłam do GKrk na obiad i przy okazji wstąpiłam do H&M i kupiłam sobie..
Cytat:
rękawiczki z jednym palcem. Zawsze chciałam takie mieć
Ja też. Wklejam fotkę. Są takie mięciutkie i cieplutkie.

Cytat:
Po drugie moja kolezanka dowiedziala sie,ze mam tu konto i zna mój nick
Moja też, ale ja to olewam.

Wiecie co.. To już przegięcie. Uczyłam się na polski na tą powtórkę.. 5 godzin. 5 GODZIN!!! Miała zadać pytanie z Biblii, więc wykułam wszystko, razem z nawiązaniami biblijnymi w innych utworach, chciałam się zgłosić.. i co? Nie zadała tego pytania! (u mnie na polskim najpierw babka zadaje pytania, a dopiero potem można się zgłosić albo ona wybiera kogoś do odpowiedzi) Zadała jakieś dwa do wyboru, w ogóle nie wiedziałam o co chodzi, i.. ZAPYTALA MNIE!!! To jakaś paranoja.. Ale nie dałam się, byłam taka wkurzona, że gadałam, gadałam i gadałam, może czasem trochę nie na temat, no ale bez jaj.. Dostałam 2. I pierwszy raz w tym roku szkolnym się poryczałam w szkole, dobrze, że dopiero na przerwie. Byłam tak zmęczona stresem i całą tą sytuacją.. I jeszcze wszyscy mówili, że zasłużyłam na dużo więcej.

Na pocieszenie były TŻ kupił mi mini-paletkę cieni w H&M. Są boskie.

Nija_, nie możesz tak tego teraz zostawić.. Wiem, że Ci ciężko, ale włożyłaś w to tyle pracy i czasu..
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_4098.jpg (71,5 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_4100.jpg (45,1 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_4101.jpg (40,4 KB, 9 załadowań)
Stary 2007-10-02, 16:04   #1753
Nija_
Zakorzenienie

em
świetne cienie, rękawiczki też po ile i rękawiczki i cienie przydałyby mi się rękawiczki
już mi się nic nie chce, straciłam wszelką nadzieję, a raczej resztki jakie miałam... bez sensu...

Stary 2007-10-02, 16:10   #1754
emememsik

Cytat:
Napisane przez Nija_ Pokaż wiadomość
świetne cienie, rękawiczki też po ile i rękawiczki i cienie przydałyby mi się rękawiczki
rękawiczki - 19,90 zł
cienie - 14,90 zł
Stary 2007-10-02, 16:15   #1755
Nija_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emememsik
rękawiczki - 19,90 zł
cienie - 14,90 zł
to chyba się tam przejdę, tylko boję się, że nie wyjdę z pustymi rękami
Stary 2007-10-02, 16:24   #1756
Martusia B.
Wtajemniczenie

Nija moja koleżanka była na Katyniu, ale ona mówiła, że to nic ciekawego i film jest przereklamowany. Muszę chyba iść zobaczyć i sama ocenić
Nie możesz się teraz poddać i tak to po prostu zostawić..., a przede wszystkim wcale nie jesteś głupia itp., zwyczajnie Ci nie wyszło, ja poszłabym na tą olimpiadę, może akurat będzie jakiś lepszy temat i łatwiej Ci pójdzie pisanie?

Em bardzo fajne rękawiczki Miała takie dwa lata temu i coś czuję, że w tym roku też kupię sobie takie z jednym paluszkiem, jak Twoje
Nie martw się polskim, ja dzisiaj też nie wyszłam zadowolona, bo babka wczoraj zadała chyba z 15 zadań do wiersza, a dzisiaj nawet o nich nie pamiętała, a za to zrobiła CR i dostałam chyba 1 za wypracowanie, bo coś takiego było, że ona z tekstem, że jak ktoś wczoraj nie oddał wypracowania to ma czas żeby je oddać do czasu jak ona odda sprawdzone. Oddała je na natępnej godzinie
Ale co tam... takie są uroki tej cholernej szkoły
Stary 2007-10-02, 16:30   #1757
Nija_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martusia B.
Nija moja koleżanka była na Katyniu, ale ona mówiła, że to nic ciekawego i film jest przereklamowany. Muszę chyba iść zobaczyć i sama ocenić
na mnie zrobiły wrażenie sceny egzekucji no i ogólnie, nie umiem go oceniać w kategorii podobało się/nie podobało się, ale wrażenie pozostało, tylko trudno mi ocenić czy momentami ryczałam z powodu filmu czy z powodu wiadomo czego, bo już ze łzami weszłam na salę

tylko coś technicznie nawalało momentami, no i mieliśmy z koleżankami tragiczne miejsca, przed samym ekranem i jeszcze po bokach ale kreacje bohaterów wydały mi się autentyczne

czuję się jak totalny debil, tępa i głupia jak nie wiem co, wstyd mi po prostu
Stary 2007-10-02, 16:46   #1758
ślimaczek
Zadomowienie

GG do ślimaczek

wrocilam
czesc Maturzyski

Dzis bylam na Katyniu i mi sie podobal. Super zdjecia, sceneria, muzyka. Straszny film, bo straszna historia.
I kupilam sobie krem czekoladowy cala pachne czekoladowo

ślimaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-02, 17:22   #1759
emememsik

Cytat:
jak ktoś wczoraj nie oddał wypracowania to ma czas żeby je oddać do czasu jak ona odda sprawdzone. Oddała je na natępnej godzinie
Ale chamówa..

ślimaczek, no, wreszcie tu wpadłaś.
Nija_, nie łam się!! Nie pozwalam Ci.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-10-02, 17:29   #1760
marta6704
Zakorzenienie

Nija:Kochana praca jest bardzo trudna.Ja ani razu nawet wstępu nie mialam dobrze,a jak wstep źle to reszta pracy nie jest nawet oceniana.

Ale nie dziwie sie jak zareagowałaś.Pracujesz cały czas,a tu twoja praca na marne ehh...Mam identycznie
Jutro ja dostane moja prace,która tez pewnie wyszła tragicznie

A olimpiade jeszcze przemyśl może dasz rade napisac taką prace tylko niech ci nauczyciel wytlumaczy co i jak.Bo przeciez praca hisotoryczna rózni sie od pracy z polskiego i to bardzo,dlatego ja nie potrafie napisac dobrej pracy historycznej

Em:I ja dzisiaj sie prawie rozpłakalam przez ten sprawdzian z matmy.A moze jednak nie przez matme tylko przez TŻ heh sama nie wiem.

On znow przeprasza,a ja mam dość tych przeprosin co nic nie oznaczają.Sama nie wiem co robic

Cienie bardzo ładne
Ja mam podobne odcienie w paletce ruby rose (szkoda,ze te cienie są tak nie trwałe)

i też chce rękawiczki z jednym palcem
Albo o jakims smiesznym kolorze

Właśnie wstalam,zjadlam kolacje,wypilam kakao na rozgrzanie bo przeziebienie mnie znów lapie.
I ide zaraz uczyc sie z wosu.

Slimaczku:Czemu cie tak dlugo nie było?
Ciesze sie ze jestes
marta6704 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-02, 17:36   #1761
Ywonula
Zadomowienie

nija nie poddawaj sie! Przez to nic nie zyskasz a możesz wszystko stracić! Każda z nas ma takie gorsze dni, każda usłyszała tysiąc niemiłych słow kiedy bardzo sie starała. To boli, ale trzeba walczyć dalej! Trzymam za Ciebie kciuki

Edytowane przez Ywonula
Czas edycji: 2007-10-02 o 17:37 Powód: ;)
Ywonula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-02, 17:48   #1762
Martusia B.
Wtajemniczenie

Nija właśnie wszyscy inni, co byli na Katyńu mówili tak samo jak Ty, tylko ta koleżanka inaczej...
A poza tym nie mów tak o sobie, bo

Em Chamów to mało powiedziane

Ślimaczku miło Cię to znów widzieć
Stary 2007-10-02, 17:54   #1763
Ywonula
Zadomowienie

shatje zagłosowałam widzę że wygrywasz

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-10-02, 18:14   #1764
Nija_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martusia B.
A poza tym nie mów tak o sobie, bo

Cytat:
Napisane przez Ywonula
nija nie poddawaj sie! Przez to nic nie zyskasz a możesz wszystko stracić! Każda z nas ma takie gorsze dni, każda usłyszała tysiąc niemiłych słow kiedy bardzo sie starała. To boli, ale trzeba walczyć dalej! Trzymam za Ciebie kciuki

Cytat:
Napisane przez marta6704
Nija:Kochana praca jest bardzo trudna.Ja ani razu nawet wstępu nie mialam dobrze,a jak wstep źle to reszta pracy nie jest nawet oceniana.

Ale nie dziwie sie jak zareagowałaś.Pracujesz cały czas,a tu twoja praca na marne ehh...Mam identycznie
Jutro ja dostane moja prace,która tez pewnie wyszła tragicznie

A olimpiade jeszcze przemyśl może dasz rade napisac taką prace tylko niech ci nauczyciel wytlumaczy co i jak.Bo przeciez praca hisotoryczna rózni sie od pracy z polskiego i to bardzo,dlatego ja nie potrafie napisac dobrej pracy historycznej
ja właśnie z polskiego mimo, że nie czytam lektur, to zawsze piszę bardzo dobre prace, analizy i interpretacje, potrafię to odczytać zgodnie z kluczem, nie robię błędów stylistycznych, językowych itd. ogólnie piszę poprawnie więc słowa, że zupełnie nie umiem pisać mnie zabolały i zaskoczyły .
pojadę do mojego wujka, który uczy histy w liceum też, to mi powie co i jak chociaż już spisałam tę olimpiadę na straty

Cytat:
Napisane przez emememsik
Nija_, nie łam się!! Nie pozwalam Ci.

dziękuję Wam
Stary 2007-10-02, 18:34   #1765
shatje
Zadomowienie

GG do shatje

Nija_ - a może Ci jeszcze przejdzie?? nie poddawaj się, bo straciłaś połowę wakacji na uczenie się, a teraz nici......

Cytat:
shatje zagłosowałam widzę że wygrywasz
dziękuję Ci bardzo

a wygrywam dzięki Wam

jesteście wspaniałe, kochane, niezastąpione, cudowne i w ogole Was uwielbiam

Greece

karteluchy

Stary 2007-10-02, 18:48   #1766
uhahana
Zakorzenienie

Łoooo! Ciężki dzień miałam, kupę czasu w szkole, ale nie narzekam. Nawet humor mi się poprawił ostatnio. Nie ma jakiegoś większoego powodu, ale chyba zdałam sobie sprawę, że tamte powodu złego samopoczucia były jednak błahe. I oby jak najdłużej tak mi się wydawało hehehe.

Shatje, Kasia, napiszcie później jak tam jazdy
Ja też ostatnio zaczęłam po długiej przerwie i myślałam, że będzie mi szło daremnie, a z tych 3 ostatnich jazd to właśnie ta pierwsza [po przerwie] szła mi najlepiej]. A w piątek będę śmiagała elką w środku lekcji hahaha. Bo na informatyce i tak nic nie robimy, więc się urywam

Aa Shatje i później napisz jak tam fizyka
U mnie jutro babka rozda z fizy sprawdziany Jak dostanę mniej, niż 4, to się chyba załamię.

Kupiłam ten tusz z Rimmela, jak polecałyście I lepiej, żeby był dobry, bo łby poukręcam hehehe

Marta to trochę lipa, że zły humor masz Ale zobaczysz, jak jedna rzecz się poprawi, to cała reszta też się zacznie zmieniać na resztę. Taka reakcja łańuchowa
Ja też mam koleżankę, która prawie na pewno czyta moje posty... Nie wiem, co z tym zrobić, no ale na razie staram się z tym żyć heh.

Jakoś wielu z Was humor nie dopisuje Ej, bo mi się udzieli!

Martusia jeeeeeeeeej! Dzięki wielkie! Na pewno mi się to przyda, chociażby do podjęcia decyzji ostatecznej z tym wyborem tematu. Jesteś wielka

Nija A namiejscu tej baby poważnie bym się zastanowiła, co gadam. Bo jedna nie do końca udana praca moim zdaniem nie może przesadzać o czyjejś wiedzy i umiejętnościach.
Jakaś nienormalna...

Też mam rękawiczki z jednym palcem Lubię je, mają tylko jeden taki minus, że są ciut niepraktyczne. Teraz chcę takie z 'otwieranym' tym jednym, większym palcem, coby móc to zdjąć i np. pieniądze policzyć.

Ślimaczek!!! Jak fajnie Cię tu widzieć. O Katyniu mam bardzo podobne zdanie.

Dużo naprodukowałyście przez ten jeden dzień
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.
'

Stary 2007-10-02, 19:26   #1767
ślimaczek
Zadomowienie

GG do ślimaczek

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość

ślimaczek, no, wreszcie tu wpadłaś.
Cytat:
Slimaczku:Czemu cie tak dlugo nie było?
Ciesze sie ze jestes
Cytat:
Ślimaczku miło Cię to znów widzieć

Cytat:
policzyć.

Ślimaczek!!! Jak fajnie Cię tu widzieć. O Katyniu mam bardzo podobne zdanie.
jej dziewczyny dzieki za przywitanie
przepraszam, ze nie wpadalam, ale jakos nie umialam sie wbic
Tez chce rekawiczki z jednym palcem, a co
Nija
łeee... chyba ide sie uczyc

Edit: eee... nie ma Was ide sie nakremowac, uczyc sie i spac
do jutra, slodkich snow

Edytowane przez ślimaczek
Czas edycji: 2007-10-02 o 20:04
ślimaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-02, 20:23   #1768
laylaaa
Zakorzenienie

jestem

bo w sumie jest juz dobrze.

i nie znikam wiecej. czytalam Was na biezaco przez caly czas, nie myslcie, ze nie

'we're all mad here. I'm mad. you're mad.' said the Cat
'how do you know I'm mad?' said Alice
'you must be' said the Cat
'or you wouldn't have come here'
laylaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-02, 20:33   #1769
uhahana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez laylaaa Pokaż wiadomość
jestem

i nie znikam wiecej. czytalam Was na biezaco przez caly czas, nie myslcie, ze nie
Nooo i to mi się podoba
Brakowało Cię

A ja spadam spać, a przynajmniej taki mam cel
Choose life.
'

Stary 2007-10-02, 20:44   #1770
Martusia B.
Wtajemniczenie

Laylaa dobrze, że jesteś
Uhahana ciesze się, że się przyda i polecam się na przyszłość i zazdroszę Ci, że już możesz iść spać, bo ja jeszcze wypracowanie piszę bleeee
Shatje a ja dalej nie wiem jak się tam zarejestrować... włącza mi się jakaś taka strona z jakąś chyba reklamą z drzwiami z iksem i dalej już nie wiem, co mam robić
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości