![]() |
#4981 |
Raczkowanie
|
Dot.: Mam kilka drobiazgów do wymiany
Kochana oczywiście, że musisz coś dobrać. Zatem daj znać jak coś jeszcze u mnie Ci się podoba poza florką a torebka jest eco. Nie ma metki, ale ani razu jej nie ubrałam. Ma niestety mały mankament - jest problem z suwakiem w bocznej kieszeni (tej zewnętrznej widocznej na zdjęciu ). Dzisiaj właśnie zauważyłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4983 |
Zakorzenienie
|
Dzięki za odpowiedź, ale miałam okazję go potestować i niestety jest za ciemny. A odsypke to ja mogę robić tylko nie wiem jak
![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4984 |
Raczkowanie
|
Kochana przyznam szczerze, że najbardziej to mi na balsamie bobbi zależy i ta ampułka mnie kusi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4985 |
BAN stały
|
Coś u mnie za:
mydło KORRES z rumiankiem, nowe KLIK PAT&RUB Ekoampułka pod oczy, nowa, zafoliowana, długi termin (brak fotki) ale tu link: KLIK LUMENE Touch of Radiance Serum Foundation (Ujędrniający podkład z odmładzającym serum) Light, nietestowany KLIK BOBBI BROWN Lip Balm KLIK nówka sztuka w kartoniku ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4988 |
Konto usunięte
|
Spokojnie Małgosiu ,może przysłowiowy diabeł ogonem nakrył ;-)
mój czeka ,nie mam ciśnienia szybko wymieniać,może wiosną czy latem będę jeszcze używała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4990 |
Raczkowanie
|
Kochana nie ma pośpiechu, zastanów się na spokojnie. Ja poczekam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4991 |
Wtajemniczenie
|
Tak jak wcześniej pisałam nigdzie mi się nie spieszy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4992 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Nie jestem szczególnie napalona na ten balsam, więc nie ma sprawy
![]() ![]()
![]() |
#4994 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Małgosiu, mam nowe męskie perfumy, 30ml, te: https://m.douglas.pl/douglas/Dla-m%C...000054084.html
Ale chciałabym za nie inny zapach albo coś z mojej listy poszukiwanych. ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- Ok, to czekam ![]() ![]()
![]() |
#4997 |
Zakorzenienie
|
Hej, znalazłabyś coś u mnie za kabuki EDM?
![]() |
#4998 |
Zakorzenienie
|
Tych z Yves Rocher nie mam, bo mama się zgapiła, ale dysponuję małymi czerwonymi bombkami (nowe, w opakowaniu), jeśli byłabym zainteresowana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4999 |
Wtajemniczenie
|
Kochana za perfumy podziękuję bo potrzebowałam na już i nabyłam 2 flakony 100 ml ulubionego ostatnio zapachu przez mojego dziecia i mam z głowy na kilka miesięcy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5000 |
Zakorzenienie
|
cześć,
coś u mnie za 3kwasy z dokładki? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=455853 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5003 |
Zadomowienie
|
szkoda bo akurat Pandora by mnie bardzo interesowała
![]() szukam obecnie raczej biżuterii i jakiś perfum, perfum raczej nie oddasz więc mogę poprosić o foto bransoletki tej kelly melu?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#5004 |
Zadomowienie
|
dzięki za zdjęcie, jednak się nie zdecyduję, będę zaglądać
![]()
![]() |
#5005 |
Zakorzenienie
|
nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5006 |
Witchdoctor
|
Małgosiu zerknij proszę do mojego wątku
![]() Bardzo interesują mnie próbki JMO i avocado pod oczy. Chętnie też przygarnęłabym coś z rzeczy dla dzieci, przydałoby mi się w pracy, ale nie wiem co ze zdjęć jest dostępne? Widziałam coś z granny i kreatywne zabawy
![]() |
#5007 |
Raczkowanie
|
Witaj, ja bym chętnie przyjęła próbki z dokładki (na pewno podoczyną i JMO chętnie, choć możliwe, że nie wszystko). Co mogę proponować w zamian?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5008 |
Raczkowanie
|
A planujesz coś jeszcze dokładać? Szalik jest w negocjacjach dość daleko posuniętych, ale bransoletka wolna. Mi najbardziej zależy na próbce kremu pod oczy, bo szukam tego jedynego, a mam dość niewypałów jeśli chodzi o zakupy, więc próbka jest niemal jak zbawienie dla mnie (Myślałam o tym kremie, albo o podocznym Bobbi Brown). Z JMO też zawsze chciałam wypróbować rzeczy, głównie do paszczy. A może ja przejrzę swoje rzeczy i znajdę coś co Ci się przyda za próbki? Albo rezerwuję bransoletę i pomyślimy nad większą wymianą - co Ty na to?
![]() ---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- Do czasu porodu nie będzie mnie w Warszawie, a dalej to też nie wiem jeszcze jak będzie (uroki życia na dwa domy), a szkoda, bo Arkadię miałam pod nosem (chodziłam na badania do enelmedu w Arkadii. Teraz już w zasadzie robię tylko zakupy zdalne, bo chodzenie bardziej przypomina kulanie się ![]() Poczytam jeszcze o rzeczach które masz w wątku, może coś mi się przyda, a jak nie to może jednak wynajdę coś przydatnego dla Ciebie za próbki, czy nie chcesz takich "drobnych" wymian?
Najnowszy, majowy. MIA, Walizka -Jeździk 2w1, Plecak Metoo, Bransoletka z kotwicą Dziecięce (noworodek/niemowlę od narodzin do 6 m-ca) wszystkowątek, nowe rzeczy, prezenty Kosmetyki Szukam https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=888946 Edytowane przez SchrodingerKot Czas edycji: 2016-01-22 o 15:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5009 |
Raczkowanie
|
Miła, dumam nad twoimi rzeczami od wczoraj. Dzieciowe to faktycznie spora rozbieżność, moje musi się urodzić, a potem dojrzeć do możliwości użytkowania, więc tutaj chyba nie ma większego sensu (sama też oddaję nowe gry, bo trzymać je z 3-4 lata mi się nie uśmiecha).
Skupiłam się więc na kosmetykach, które masz super, ale większości (kwasy) nie mogę teraz używać. Z pozostałych przydałaby mi się ampułka podoczna, ale to myślę za wiele. Ponadto zastanawiam się nad Bobbi Brown lip balm, bo ponoć coś super nawilżającego na porodówce jest potrzebne, a Ja mam tylko zwykłe sztyfty, ale nie wiem co o tym sądzisz (?). Fajny opis ma też podkład ujędrniający z serum, choć tutaj musiałabym sprawdzić gdzieś kolor. Napisz mi proszę czy któryś z tych produktów mogłabyś oddać za bransoletkę, pamiętając, że potrzebowałabym próbki również. Chciałabym również podkreślić, bo nie wiem czy doczytałaś, że ta skóra ma odcień zieleni bardziej pistacjowy, nie ma niczego z mięty, mimo, że sprzedawca się upierał, że to ten produkt/kolor. Przejrzałam twoją listę rzeczy za które chętnie się wymieniasz i nie mam co zaproponować, więc jeśli coś możemy złożyć z aktualnie posiadanych rzeczy to super, a jeśli nie to było miło pogawędzić ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:54.