|
|
#331 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jestem singielką, jest nas więcej :)? 25 + - część III
Wlasnie chyba to bedzie dobra decyzja jesli odmowie. Co do zaufania faktycznie trzeba byc ostroznym i uwaznym.
|
|
|
|
#332 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A jak odbierasz tego faceta? Wprawdzie dawno się nie widzieliście, ale chyba mniej więcej pamiętasz czy go lubiłaś czy nie.
|
|
|
|
|
#333 |
|
Raczkowanie
|
biedroneczka05 ja bym poszła, ale pod warunkiem, że naprawdę lubiłam kiedyś tego zapraszającego i mniej więcej wiem, jak zachowuje się po alkoholu
|
#334 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ogolnie to chlopak ok . Zdazaly sie wspolne imrezy
|
|
|
|
|
#335 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja juz jakiś czas pisałam z takim facetem, 28 lat, szef kuchni, ma swoje mieszkanie i ogólnie wydaje się poukładany życiowo. W sumie na początku nie za dobrze mi się z nim pisało, denerwował mnie, non stop pisał hej hej i wiedział ze śpię juz o 22 a pisał po 24 czasami, i ogólnie mnie denerwował. Ale później do mnie zadzwonił i przez telefon na prawdę jest przyjemniej, lubię z nim rozmawiać. Ale zdenerwował mnie jedna rzeczą, cały czas się mnie pyta czy chce się spotkać, ja mówię że chciałabym ale obiecuję moje fundusze są w kiepskim stanie bo lecę do polski w lutym i wydałam na prawdę sporo kasy na prezenty itd. mówię że mam wypłatę w piątek i wtedy możemy gdzieś iść. Odpisuje ok i następnego dnia znowu się pyta. I tak przez cały tydzień. Już się wkurzyłam i napisałam mu ze jak chce się spotkać to niech mnie gdzieś zaprosi w takim razie bo na prawdę nie mam kasy. A on: ok to innym razem. Następnego dnia znowu to samo.
Na prawdę odpychajace zachowanie, w ogóle mi się odechcialo z nim gadać kompletnie.
|
|
|
#336 |
|
Raczkowanie
|
Wizazanki moje kochane, ma ktoras profil na badoo? wkurza mnie,ze po pewnym czasie zebyobaczyc kto dodal nas np do ulubionych trzeba aktywowoac supermozliwosci co łączy sie z oplatami.
jak to teraz jest?cyz aby napidsac do kogos prywatna wiadomosc, ta osoba najpierw musi odpowiedziec na twoje polubienie? z kazdym dniem coraz bardziej boje sie ze zostane samotna, ze nigdy nie nzjade meza.,,.. tyle osoib z mojego oocztecznia, mlodszych juz po slubie a u mnie bra kogokolwiek... i gdzie tu go spotkac tez czasem macie takie mysli? czuje ze zycie przecieka mi przez palce, ze nie kontroluje tego co sie dzieje. pracy mozna sobie poszukac, milosci na sile znalezc sie nie da......
|
|
|
|
#337 |
|
Zakorzenienie
|
Nie przejmuje się ślubami innych. Moi znajomi z klasowej paczki brali śluby 5-8 lat temu, a teraz 3 z pięciu juz po rozwodzie
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-03-08 o 10:03 |
|
|
|
#338 |
|
Raczkowanie
|
nie brakuje Ci bliskosci/ przytulenia sie do kogos, spedzenia z nim popoludnia?
jakie portale polecacie? badoo odpada, za duzo wymyslalaja z oplatami, sympatia- typowo randkowa. nie ma jakis stron gdzie mozna poznawac nowych ludzi bez oceniania zdjec i podtekstu "szukam kogos"? |
|
|
|
#339 |
|
Zakorzenienie
|
Popoludnia mam zawsze jakos zajete i nigdy się nie nudze. A jak mi się nie chce to leze w łóżku z książką i cieszę się błogą cisza i świętym spokojem
Nikt mi nie lazi, nie gada, nie musze nigdzie do nikogo wychodzić, raj introwertyka ![]() Czy brakuje kogoś do przytulenia? Czasem. Ale wystarczy sobie przypomnieć jak mnie faceci ranili i jak cierpialam i momentalnie przechodzi
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-01-23 o 18:31 |
|
|
|
#340 |
|
BAN stały
|
Ja bym nie poszedł na taki ślub. Dla mnie to obca osoba.
Ale się nudzę. Nic mi się nie chcę a net tak mi działa, że ledwo wizaż się ładuje. Edytowane przez DopplegangerEddarda Czas edycji: 2016-01-23 o 18:30 |
|
|
|
#341 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja mam dużo starszych koleżanek które sa singielkami i świetnie się mają i jeszze się bawia ![]() A co myślicie o przypadku gdy ludzie spotykaja sie tydzien ale zawsze chłoapk dzwoni i sie odzywa a jak dziewczyna raz sie odezwała izapytała o spotkanie niby sie z nią umówił ,a potem cisza
|
|
|
|
|
#342 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na ślub bym pewnie nie poszla, ale ja to nie cierpię wesel i unikam jak mogę
![]() No chyba, ze jakiś naprawde dobry kumpel z którym można się pośmiać i wytańczyć, to może, może... Teoretycznie, bo i tak mnie nikt na wesela nie zaprasza
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-01-23 o 20:07 |
|
|
|
#343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#344 |
|
Zadomowienie
|
Ja pare lat temu na wesele kuzynki poszłam z przyjacielem który miał dziewczyne (sądziłam że go nie puści
) Z mało znanym typem obawiałabym sie że sie upije, albo jakis obciach mi zrobi, że bedzie nudny bo to jednaj całą noc bede z nim siedzieć itd. Z portali polecam darmowy: mates( kropka)pl nie do końca randkowy
|
|
|
|
#345 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a tego portalu nie znam ale z checia odwiedze
|
|
|
|
|
#346 |
|
Raczkowanie
|
Wczoraj wieczorem mój były wrócił z urlopu. Oczywiście sam z siebie nie odezwał się. Zadzwoniłam do niego, o dziwo odebrał telefon. Chciałam się z nim umówić na dzisiaj na odbiór moich rzeczy hahah i co? Powiedział że, wyśle je paczką a mieszka 10 km ode mnie. Co za tchórz!!!! Największy tchórz jakiego poznałam w życiu.
A jeszcze pisał mi dumny w smsach że on nie chce tego kończyć tak przez telefon a teraz boi sie spojrzeć mi w oczy. Wydukał z siebie jeszcze " Przepraszam". No cóż, nie wytrzymałam i nazwałam go świnią i tym pięknym akcentem zakończyłam naszą rozmowę. Jak ja nie lubię głupoty!!! Dziewczyny do dla mnie wielka przestroga na przyszłość. Facet który mówi po miesiącu że, kocha...który nadaje zawrotną szybkość związkowi, który obiecuje że,nikt już mnie nie skrzywdzi i prosi żebym się do niego wprowadziła po miesiącu znajomości ma coś nie tak pod sufitem!!!! Nigdy takim nie wierzcie... i trzymajcie na dystans jak najdłużej. Bo tak szybko jak ich wielka miłość przychodzi tak samo szybko odchodzi. Singielka 25+ ma teraz doła.... Edytowane przez niobee Czas edycji: 2016-01-24 o 10:11 |
|
|
|
#347 |
|
Zakorzenienie
|
|
#348 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#349 | |
|
Zakorzenienie
|
Takie sytuacje zdarzają się aż za często, na początku wielkie zauroczenie a później ucieczka. Dlaczego tak wielu ludzi nie wie czego chce? Czy tak trudno się sprecyzować? Nie znoszę takiego niezdecydowania, zanim się da komuś nadzieje to powinno się to przemyśleć a nie robić takie rzeczy pod wpływem emocji.
|
|
|
#350 |
|
BAN stały
|
Równie dobrze mógł Ci wywinąć taki numer po kilku latach. Nie ma reguły. Natomiast faktycznie człowiek jest bezpieczniejszy jak odczeka jakiś dłuższy okres.
|
|
|
|
#351 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdzie się wszyscy podziali? Szaro, zimno i ponuro, a nikogo tutaj nie ma.
|
|
#352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Popieram :when: Lepiej szybciej się rozstać niż potem się męczyć, ciągać sprawy rozwodowe itp Ja w pociągu siedzę, wracam z weekendu u rodziny
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2016-01-24 o 17:03 |
|
|
|
|
#353 |
|
Raczkowanie
|
Macie racje,dobrze że teraz pokazał jaki jest naprawdę.
Tylko ten zawód...uwierzyłam w te jego kłamstwa i w ten nasz związek. |
|
|
|
#354 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#355 |
|
Raczkowanie
|
niobee bardzo przykra sprawa
, ale rzeczywiście lepiej, że tak szybko to wyszło... nie zarzucaj sobie, że mu uwierzyłaś, niektórzy naprawdę potrafią czasem tak człowiekiem zakręcić... Ale to, że Ci rzeczy paczką wyśle to hit po prostu!Dostałam dzisiaj 5 ![]() A dodatkowo chłopak, z którym miałam mieć dzisiaj 3 randkę, napisał że nie może, bo jest chory i nie chce mnie zarazić. A ja... ucieszyłam się
|
#356 | |
|
Zakorzenienie
|
Mój ex w ogóle nie chciał swoich rzeczy, wszystko zostawił, łącznie z aparatem cyfrowym i wisiorkiem który dostał od kuzyna który ponoć wiele dla niego znaczyl. Może wciąż miał nadzieję że go wezmę spowrotem, niestety nie
|
|
|
#357 |
|
Raczkowanie
|
Moj z ktorym mieszkalam AZ miesiac tez mi zostawil w spadku, ale sa to rzeczy do kuchni, talerze sztucce ,pelno szkla. Stwierdzil ze mu to juz nie potrzebne i wiecej po to nie powrocil
|
|
|
|
#358 |
|
Zakorzenienie
|
Mój mi nawet swoją poduszkę wziął
|
|
#359 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny coś mnie tknęło...jak byliśmy na nartach to on czasami mówił że jest zmęczony i idzie na papierosa i trochę posiedzi w samochodzie hahah.. wiem dziwne...
Mówił że, usunął konto z sympatii i na badoo. Założyłam teraz lipne konto na badoo i jest mój "książe" , zapewne cały czas tam był i umilał sobie czas na stoku. Ale kłamca. Edytowane przez niobee Czas edycji: 2016-01-24 o 19:41 |
|
|
|
#360 | |
|
Zakorzenienie
|
Myślisz ze mógł poznać kogoś nowego ?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:53.

A jak odbierasz tego faceta? Wprawdzie dawno się nie widzieliście, ale chyba mniej więcej pamiętasz czy go lubiłaś czy nie.
ogolnie to chlopak ok . Zdazaly sie wspolne imrezy
tez czasem macie takie mysli? czuje ze zycie przecieka mi przez palce, ze nie kontroluje tego co sie dzieje. pracy mozna sobie poszukac, milosci na sile znalezc sie nie da......

Nikt mi nie lazi, nie gada, nie musze nigdzie do nikogo wychodzić, raj introwertyka

wyśle to hit po prostu!