Zodiakalne Bliznieta jestescie????????!!! - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-09-27, 08:37   #541
phdwao
Zakorzenienie

Dot.: Zodiakalne Bliznieta jestescie????????!!!

Cytat:
Napisane przez Vanessa176 Pokaż wiadomość
Witam blizniaczki.Przepraszam ze cale wieki sie nie dzywalam ale od tygodna jestem u siostry ciotecznej we Wrocku.
wczesniej miala pogrzeb babci..........cos strasznego.

wyjechalam zeby troce sie otrzasnac...

A do tego wszystkiego poklocilam sie z Tżtem i nie wiem czy da sie to wszystko jeszcze skleic

no a w niedziele juz wyjezdzam do szkoly...........jak ja tam wytrzymam bez netu???
fajnie że wróciłaśgłowa do góry, my tez będziemy rzadko zaglądać, ale z pewnością wskoczysz do jakiejś kafejki i nam coś skrobnieszbliźniaczki są z Tobą
phdwao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-27, 08:39   #542
Chii1986
Zakorzenienie

Ja tam kiedyś próbowałam ponownie effaclaru K ale miałam słynny wysyp,niewielki wprawdzie ale mnie to wnerwiło.. i teraz już chyba od roku jade na A.I. codziennie i to na całą buźke.. i jest fajniewłasnie mi się tubka skończyła jak siostra nie ma w zapasie to chyba się załamie;-) a effaklar k leży do połowy zużyty pewnie sie niebawem zepsuje ale go trzymam może coś mnie najdzie i się posmaruję... a ten effaclar h kosztuje 55zł...w sumie nie tak źle,ale na razie nie potrzebuje go..może kiedyś.
Stary 2007-09-27, 08:42   #543
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chii1986 Pokaż wiadomość
Ja tam kiedyś próbowałam ponownie effaclaru K ale miałam słynny wysyp,niewielki wprawdzie ale mnie to wnerwiło.. i teraz już chyba od roku jade na A.I. codziennie i to na całą buźke.. i jest fajniewłasnie mi się tubka skończyła jak siostra nie ma w zapasie to chyba się załamie;-) a effaklar k leży do połowy zużyty pewnie sie niebawem zepsuje ale go trzymam może coś mnie najdzie i się posmaruję... a ten effaclar h kosztuje 55zł...w sumie nie tak źle,ale na razie nie potrzebuje go..może kiedyś.
każdy ma swoje ptoki jak to się mówi, ja mam obecnie wysyp, ale jest dużo mniejszy niż rok temu,więc jestem zadowolona ogólnie kocham effaclar i nie żal mi nawet ostatniej kasy na niego a ten effaclar chciałabym wypróbować, może wyżympię probki dzisiaj
Stary 2007-09-27, 10:52   #544
domi7ks
Zakorzenienie

Czesc wszystkimi czesc marryme21 napisz cos o sobie

Ewulinek to super, ze z Tz wyszło dobrze i zaczyna sie układac Niestety kryzysy czasem bywają, ale najlepszy jest spokój i cierpliwośc, bo teraz to Tz przynajmniej uświadomłaś Tz, że źle zrobil Spodobał sie chłopakowi płaszczyk?

Vanessa dawno Cie tu nie było, ale widze, ze miałas przezyciaszkoda ze w akademiku nie bedziesz miała internetu ja mam o tyle dobrze, ze w tym roku juz bedzie, choć wcześniej też nie bylo... A co do Tz to zycze szybkiego porozumienia i pogodzenia, dopiero co nam Ewulinek wyszedl z kryzysu

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-28, 10:20   #545
ewulinek@vp.pl
Zakorzenienie

Uuuu ale na wątku wieje ciszą ...nie odzywałam się od wczoraj - staram się unikać komputera jak jestem w domu, wystarczy mi 7 godzin w pracy , a oczy potem bolą...

dziś jadę na Słowację , wyjazd mamy o 23.30 z Bydgoszczy jedziemy pociągiem aż do Katowic a dalej busikiem.
wracamy w niedziele w nocy, czyli w Bydgoszczy będę o 6 rano , potem jeszcze 1,5 godziny pociągiem do mojego domku i na 10 do pracy - chyba odjadę przy biurku. ogólnie to nie chce mi się jechać, spędziłaby ten ostatni weekend wakacji w domku.
wczoraj wybrałam się wieczorem do TŻ ( juz jest lepiej - powtarza rok, no ale cuż...ważne są chęci, tak? mam nadzieje ze ten rok bez problemu zaliczy) wieczor minął nam leniwie przy TV i pizzy.
a Wy jakie macie plany na weekend?
ewulinek@vp.pl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-28, 10:24   #546
Chii1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewulinek@vp.pl Pokaż wiadomość
Uuuu ale na wątku wieje ciszą ...nie odzywałam się od wczoraj - staram się unikać komputera jak jestem w domu, wystarczy mi 7 godzin w pracy , a oczy potem bolą...

dziś jadę na Słowację , wyjazd mamy o 23.30 z Bydgoszczy jedziemy pociągiem aż do Katowic a dalej busikiem.
wracamy w niedziele w nocy, czyli w Bydgoszczy będę o 6 rano , potem jeszcze 1,5 godziny pociągiem do mojego domku i na 10 do pracy - chyba odjadę przy biurku. ogólnie to nie chce mi się jechać, spędziłaby ten ostatni weekend wakacji w domku.
wczoraj wybrałam się wieczorem do TŻ ( juz jest lepiej - powtarza rok, no ale cuż...ważne są chęci, tak? mam nadzieje ze ten rok bez problemu zaliczy) wieczor minął nam leniwie przy TV i pizzy.
a Wy jakie macie plany na weekend?
Hej ja dostałam plan zajęć,żadnego dnia wolnego:/ pare okienek ale mogło być gorzej,jak sobie odpuszczę wykłady to najpóźniej o 16 bede w domu a jak bede chodzic na nie no to w domu ok 20.00 ale znając mnie to chodzić nie bede
ja dziś sama nie wiem co bede robić, planów na weekend nie mam bo Tż wcześnie rano do szkoły w sobote i niedziele wiec o imprezach nie ma mowy ;-) ale w niedziele bedą lody i winko a we wtorek mam pobudke o 4.30 na pociąg bo mam ćwiczenia o 8.00 ...nie wiem jak po 3 miesiącach przerwy wstane o tej godzinieale sama sobie wybrałam tą godzine wole zacząć wcześniej i wcześniej skończyć niż wyspać się i siedzieć do popołudnia na zajęciach... poza tym bede miała fakultety z phdwao i pare razy pewnie bedziemy razem wracać do domku
Stary 2007-09-28, 10:30   #547
phdwao
Zakorzenienie

noo fajnie, tylko wiesz co ogólnie jestem załamana he..mam jakieś chwile wątpliwości odnośnie tych studi.ow, nie widzę w planie ciekawych zajęć, i boję sie że za rok będzie można tylko spacjalnośc nauczycielską wybrać:/

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-09-28, 11:02   #548
Chii1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez phdwao Pokaż wiadomość
noo fajnie, tylko wiesz co ogólnie jestem załamana he..mam jakieś chwile wątpliwości odnośnie tych studi.ow, nie widzę w planie ciekawych zajęć, i boję sie że za rok będzie można tylko spacjalnośc nauczycielską wybrać:/
Ja nie ma wątpliwości..bo od dawna studiuję tak od niechcenia..ale właśnie sie dowiedziałam,że być może zajęcia już od poniedziałku a ja się chciałam w niedziele upić;-) trzeba to sprawdzić...
Stary 2007-09-28, 11:31   #549
phdwao
Zakorzenienie

omatko!od poniedziałku!pogięło ich?
Stary 2007-09-28, 14:36   #550
ewulinek@vp.pl
Zakorzenienie

u mnie na strone planu jeszcze brak...chcoiaz pierwsze zajęcia już za tydzień oj na maksa nie chce mi się jezdzić
zmiana tematu... już 15.30 uff...jeszcze 1,5 godzinki - zaraz zjem II śniadanie, potem ogarnę w biurze , umyję podłogę i do domku
muszę się spakować na wyjazd ( nie wiem jak Wy, ale ja nie cierpię się pakować ) będę siedzieć przed szafą 45 minut i rozmyślać ...jakbym jechała na tydzień conajmniej...

już raczej dziś się nie odezwę, napiszę do Was po powrocie w poniedziałek.

Bawcie sie dobrze w weekend, wypocznijcie!!

P.S. przeraża mnie wizja ponad 8 godzin w pociągu...
Stary 2007-09-28, 14:41   #551
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie na strone planu jeszcze brak...chcoiaz pierwsze zajęcia już za tydzień oj na maksa nie chce mi się jezdzić
zmiana tematu... już 15.30 uff...jeszcze 1,5 godzinki - zaraz zjem II śniadanie, potem ogarnę w biurze , umyję podłogę i do domku
muszę się spakować na wyjazd ( nie wiem jak Wy, ale ja nie cierpię się pakować ) będę siedzieć przed szafą 45 minut i rozmyślać ...jakbym jechała na tydzień conajmniej...

już raczej dziś się nie odezwę, napiszę do Was po powrocie w poniedziałek.

Bawcie sie dobrze w weekend, wypocznijcie!!

P.S. przeraża mnie wizja ponad 8 godzin w pociągu...

Heja wszystkim ewulinek udanego weekendu Ci zycze, napewno sie bedziesz dobrze bawiła ja dziś byłam na uczelni załatwiać akademik, we wtorek sie wprowadzam Plan zajęc mam tragiczny, cały tydzień zawalony- oprócz piątku jestem padnięta na maska po podróży Jutro ide po prezent dla Tz

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-09-28, 15:07   #552
ewulinek@vp.pl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Heja wszystkim ewulinek udanego weekendu Ci zycze, napewno sie bedziesz dobrze bawiła ja dziś byłam na uczelni załatwiać akademik, we wtorek sie wprowadzam Plan zajęc mam tragiczny, cały tydzień zawalony- oprócz piątku jestem padnięta na maska po podróży Jutro ide po prezent dla Tz
czesc Kochana!! tylko odweidzaj nas najczesciej jak bedziesz mogla, bo inaczej...
i co kupujesz chłopakowi??
Stary 2007-09-28, 20:37   #553
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
czesc Kochana!! tylko odweidzaj nas najczesciej jak bedziesz mogla, bo inaczej...
i co kupujesz chłopakowi??

Ewulinek juz pewnie pojechałas będę teskniła za Toba, ale w kazdym razie życze udanego wyjazdu Dowiedzilam sie dzis, ze net dopiero w akademikach będa podłaczac tak, ze w pierwszym tyg jeszcze nie bedzie, ale ja i tak ja de na 3 dni i zaraz wracam na weekend...
A jako prezent dla Tz to planuje kupić wode po goleniu i coś jeszcze ładnego
A WY co kupujecie swoim lubym ?Chii wiem, ze coś słodkiego...

Stary 2007-09-29, 07:14   #554
Chii1986
Zakorzenienie

Hej ewulinek pewnie już w podróży... ale dziś wietrzna pogoda... ja Tżtowi już wczoraj kupiłam te lody pistacjowe z migdałami wanilią i marcepanem czy coś... leżą u niego w lodówce i czekają do jutra. A wczoraj kupiliśmy sok z kaktusa i piliśmy go z likierem brzoskwiniowym-nawet dobre ostatnie dni wolności...trzeba się nimi nacieszyć...potem tydzień zajęć i ani jednego spotkania z Tżtem...niech już bedzie chociaż Wielkanoc
Stary 2007-09-29, 07:22   #555
phdwao
Zakorzenienie

nie strasz...mój TŻ ma dziś imieniny i dam mu wieczorem prezent dostanie też adres bloga, ciekawe jaka będzie jego reakcja, na blogu zrobiłam taką opcję, że można wejść tylko wpisując hasło więc obcy mi nie wejdą...nie mogę sie doczekać wieczora....zapowiada się fajny dzień, tylko teraz od rana będzie trzeba sprzątać:/
Stary 2007-09-29, 07:25   #556
Chii1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez phdwao Pokaż wiadomość
nie strasz...mój TŻ ma dziś imieniny i dam mu wieczorem prezent dostanie też adres bloga, ciekawe jaka będzie jego reakcja, na blogu zrobiłam taką opcję, że można wejść tylko wpisując hasło więc obcy mi nie wejdą...nie mogę sie doczekać wieczora....zapowiada się fajny dzień, tylko teraz od rana będzie trzeba sprzątać:/
o to napewno bedzie duża niespodzianka dla Niego a możesz mi podać na jakim portalu się robi takiego bloga żeby mógł być chroniony hasłem przed innymi..bo na Onecie nie ma takiego czegoś...
Stary 2007-09-29, 07:34   #557
phdwao
Zakorzenienie

https://www.blogger.com/start

to jest ta strona, trzeba założyć konto i można pisać bloga, i potam masz ustawienia izaznaczać że tylko administrator może czytać bloga
Stary 2007-09-30, 16:06   #558
domi7ks
Zakorzenienie

heja wszystkim ale cisza na naszym wątku Pewnie wszystkie świetujecie Dzień Chłopaka ja tez, ja tez
Phdwao uuuuu nowy avatarek, ładny to Ty?
Chii napisz czy Tz smakowały lody, a Ty Ewulinek jak bylo na Słowacji

Stary 2007-09-30, 18:15   #559
phdwao
Zakorzenienie

tak to ja
Stary 2007-09-30, 19:34   #560
aldix
Raczkowanie

6 czerwca Witam!

Basia
aldix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-30, 20:39   #561
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aldix Pokaż wiadomość
6 czerwca Witam!
a witamy witamy!!na wąteczku cisza i spokój, ale nie zrażaj się..dziewczyny chyba są zajęte ze względu na jutrzejsze studia

napisz coś więcej o sobie
Stary 2007-10-01, 08:54   #562
Chii1986
Zakorzenienie

Hej dziewczyny a no lody były dobre przedwczoraj babcia Tżta chciała do na wejść a my mieliśmy drzwi zamkniete...wrrr...już kiedyś nas w altanie przyłapała;D a dziś mam doła bo jutro na zajecie ;-( ale mi smutno...co tam u Was???
Stary 2007-10-01, 09:37   #563
ewulinek@vp.pl
Zakorzenienie

czesc Kobietki!! wrócilam..jestem padnięta i ledwo siedzę dziś tu w pracy...przyjechałam prosto do pracy po 10 godzinnej tułaczce pociągiem -straszna była ta jazda, niby mieliśmy miejsca w 1 klasie ( ale coś straszngo , akurat wracali żołnierze - więc było głośno, ludzi tłok, pełno pijanych ludzi - nieprzyjemnie)
ogólnie było ok - pogode trafiliśmy super - słoneczko non stop...ale jak dla mnie tempo w jakim oglądsaliśmy hotele na Słowacji kosmiczne...
mieliśmy do zobaczenia ponad 30 obiektów, więc w autobus i jakieś miasto oglądanie hoteli, autobus kolejne miasto...i tak w kółko.ledwo tam żyłam w tym busie- ale szef sie postarał , spaliśmy w ślicznych hotelu, mieliśmy pyszne jedzonko...a niektórzy Słowacy w recepcji - mmm...ciasteczka!!
a teraz powrót do rzeczywistości - musze poszperać w necie o liniach lotniczych , nie wiem jak tu wytrzymam do 17
Stary 2007-10-01, 09:45   #564
Chii1986
Zakorzenienie

Cytat:
czesc Kobietki!! wrócilam..jestem padnięta i ledwo siedzę dziś tu w pracy...przyjechałam prosto do pracy po 10 godzinnej tułaczce pociągiem -straszna była ta jazda, niby mieliśmy miejsca w 1 klasie ( ale coś straszngo , akurat wracali żołnierze - więc było głośno, ludzi tłok, pełno pijanych ludzi - nieprzyjemnie)
ogólnie było ok - pogode trafiliśmy super - słoneczko non stop...ale jak dla mnie tempo w jakim oglądsaliśmy hotele na Słowacji kosmiczne...
mieliśmy do zobaczenia ponad 30 obiektów, więc w autobus i jakieś miasto oglądanie hoteli, autobus kolejne miasto...i tak w kółko.ledwo tam żyłam w tym busie- ale szef sie postarał , spaliśmy w ślicznych hotelu, mieliśmy pyszne jedzonko...a niektórzy Słowacy w recepcji - mmm...ciasteczka!!
a teraz powrót do rzeczywistości - musze poszperać w necie o liniach lotniczych , nie wiem jak tu wytrzymam do 17
ojej prosto z wyjazdu do pracy mam nadzieje że dasz rade i nie zaśniesz fajny taki wyjazd i to oglądanie hoteli-chociaż z tego co piszesz było szybko nawet bardzo szybko... heheh a co do panów ze Słowacji-ciasteczka... hm... może warto tam na wakacje jechać;-) widzisz ewulinek, Ty to masz dar przekonywania ludzi do wycieczek...zapamietaj ten tekst z tymi ciasteczkami powinnaś za to premie dostać ;-)
Stary 2007-10-01, 12:18   #565
ewulinek@vp.pl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chii1986 Pokaż wiadomość
ojej prosto z wyjazdu do pracy mam nadzieje że dasz rade i nie zaśniesz fajny taki wyjazd i to oglądanie hoteli-chociaż z tego co piszesz było szybko nawet bardzo szybko... heheh a co do panów ze Słowacji-ciasteczka... hm... może warto tam na wakacje jechać;-) widzisz ewulinek, Ty to masz dar przekonywania ludzi do wycieczek...zapamietaj ten tekst z tymi ciasteczkami powinnaś za to premie dostać ;-)
hm..premia dlaczego nie ogólnie dziewczyny mam zgon...siedzę w pracy i w ogóle nie wiem co się dzieje wokól mnie , marze już tylko o wyrze...o 17 kierunek łóżko
w ogóle w hoteliku w którym spaliśmy był bardzo fajny pan - ten typ ciacho po zakwaterowaniu wyszliśmy na piwko i jedzenie , troche nam się zasiedziało i wracamy po północy , a miałyśmy pokój 2 os. z dostawką i kumpela nie miała pościeli.
Idę do Pana Ciacho i mówię czy możemy dostać posciel - on pokiwał głową i poszedł...
siedzimy w pokoju wchodzi taki przerażony i coś mówi po słowacku, że takiego małego nie ma i co tam gestykuluje...my go nie zrozumiałyśmy i czekamy...on lata jak szalony szuka czegoś po korytarzu...w końcu mówimy : ok - niech pan nie szuka jak nie ma pościeli to trudno...wskoczymy do jedengo wyra, on się tak patrzy i mówi że może pościel przynieść chłopak się zakręcił i chciał nam łóżko dostawiać ale poza tym bardzo symapatyczny facet
Stary 2007-10-01, 17:29   #566
domi7ks
Zakorzenienie

czesc wszystkimEwulinek to miałas super weekend, bardzo podziwiam Twoja prace i Ci zazdroszcze... I jeszcze bawiłaś sie w podrywanie Słowaków ja jutro juz wyjezdzam na uczelnie, na szczescie mam rektorskie, więc bede mogła dopiero popołudniu pojechac
Co do Słowacji, to marzy mi sie, aby pojechac tam na gorące źródła. Moja ciocia z wujkiem byli tam kilka razy, konkretnie w Besenovej czy jakoś tak z Tz mielsmy jechac na ostatnich wakacjach, ale sie nie udalo, moze w nastepnym roku

Stary 2007-10-02, 14:35   #567
ewulinek@vp.pl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
czesc wszystkimEwulinek to miałas super weekend, bardzo podziwiam Twoja prace i Ci zazdroszcze... I jeszcze bawiłaś sie w podrywanie Słowaków ja jutro juz wyjezdzam na uczelnie, na szczescie mam rektorskie, więc bede mogła dopiero popołudniu pojechac
Co do Słowacji, to marzy mi sie, aby pojechac tam na gorące źródła. Moja ciocia z wujkiem byli tam kilka razy, konkretnie w Besenovej czy jakoś tak z Tz mielsmy jechac na ostatnich wakacjach, ale sie nie udalo, moze w nastepnym roku
Czesc Kochana!! mam nadzieję , że szybko się odezwiesz...ja dziś zobaczyłam swój plan- jest straszny...do późna w niedzielę, od rana w piątek. a pierwsze zaliczenie już na 2 zjeździe- w niedziele, od razu po weselu przyjaciółki
kończę narazie- cisza taka na wątku, pewnie wizażanki siedzą na wykładach!!
ale piszcie czasami...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-10-02, 14:45   #568
Chii1986
Zakorzenienie

A no niestety teraz bedze rzadko na Wizażu dziś jakoś wstałam o 4.15, pojechałam,jeszcze ciemno było..i jakoś odsiedziałam swoje ;D jeszcze tylko 3 dni i weekend;-) hehe
Stary 2007-10-02, 14:58   #569
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Czesc Kochana!! mam nadzieję , że szybko się odezwiesz...ja dziś zobaczyłam swój plan- jest straszny...do późna w niedzielę, od rana w piątek. a pierwsze zaliczenie już na 2 zjeździe- w niedziele, od razu po weselu przyjaciółki
kończę narazie- cisza taka na wątku, pewnie wizażanki siedzą na wykładach!!
ale piszcie czasami...

Ewulinek jade za chwile ale w czwartek juz wracam, jeszcze korzystam z wolnego internetu narazie nie ma w akademikach, maja dopiero podłaczac tak, ze do usłyszenia wszytskim ja bede juz w czwratek

Stary 2007-10-03, 15:04   #570
ewulinek@vp.pl
Zakorzenienie

czesc!! smutno i nudno tu bez was...

Chii ale śliczny bobo w avatarze, gdzieś na wątku czytałam ,że masz siostrę która ma maluszka- to on? super dzieciaczek

ja dziś miałam trochę roboty w pracy...dlatego teraz zajrzałam na wątek..a tu taka cisza!! zaraz łapię za mopa i w tany po podłodze .

dzis dziewczyny mamy taką małą rocznicę z TŻ ( to już 4 lata i 11 miesięcy ) za równy miesiąc będzie 5 lat. ten czas tak leci że szok...po pracy idę do babci na obiadek , a potem przejdę się do TŻ ( nic nie szykuje z okazji miesiącznicy ) narazie trzymam go na dystans po tych wszystkich wydarzeniach o których wiecie. może kupie mu coś słodkiego...i tyle w sumie na te 5 lat -coś fajnego trzeba by wymyśleć kompletnie nie mam pomysłu...tak mi się teraz przypomniało, że na rocznicę 3 lat razem TŻ zabrał mnie do hotelu na noc - hihi. fajnie było...śniadanie do łóżka małżeńskiego dostałam mieliśmy piękny, duży pokój z balkonem...super było......oh rozmarzyłam się...a muszę wracać do rzeczywistości - jesczze godzina i uciekam!!

odzywać się Bliźniaki!!

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości