Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLV - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-01-24, 15:34   #3571
201607111008
Konto usunięte

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLV

Cytat:
Napisane przez Gabrielka92 Pokaż wiadomość
I Bal to ich klub, czy tylko mi się wydaje ?

Edit: W sensie chłopaków z Abstra
dostali jakąś część udziałów za zrobienie reklamy
201607111008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-24, 15:35   #3572
201607131114
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Krolowa Julianna Pokaż wiadomość
Wyszli do lasu zimą? Samobójcy, dobrze że nadal żyją

Lubią żyć na krawędzi.
201607131114 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-24, 15:39   #3573
201606270916
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
Czarek i Maff są parą
A Lisie Piekło i Robert Pasut? Gdzieś mi mignęło takie info ale nie wiem na ile wiarygodne
201606270916 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-24, 15:40   #3574
loczek88
Wtajemniczenie

Cytat:
Czarek i Maff są parą
Danke, a wiesz może jakie koneksje łączą blogerki z Andziaks?

Edytowane przez loczek88
Czas edycji: 2016-01-27 o 17:26
loczek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-24, 15:44   #3575
201607131110
Konto usunięte

Cytat:
A Lisie Piekło i Robert Pasut? Gdzieś mi mignęło takie info ale nie wiem na ile wiarygodne
Oni byli w Tokio na wyjeździe "służbowym" chyba, był tam też Karol Paciorek.
201607131110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-24, 15:47   #3576
2011607111034
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez RudeOne Pokaż wiadomość
Przebieram nóżkami, niech ten dzień już nadejdzie!
Co do pogrubionego- jakie dziwne? U Gabriela na kolanach, proszę Cię, nie mów mi więcej
No właśnie nie na kolanach, obok siebie, to było coś takiego KLIK, tylko siedziałam odwrotnie, nogi zwisały mi z drugiej strony no ale, tak czy siak, przytulałam się do wyimaginowanej klaty Gabriela, odzianego w seksowny smoking <3
2011607111034 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-24, 15:57   #3577
InvincibleK
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez SandyClaws Pokaż wiadomość
[COLOR="Silver"]

InvicibleK- A już myślałam, że jestem jedyną osobą na świecie, która uważa że revlon ma lekko za małe krycie Mi przebijają zaczerwienienia na polikach, ale boję się używać baz bo ponoć strasznie zapychają
Ooo! Ja też tak myślałam, że jestem jedyna. :P Zawsze tylko słyszałam "Revlon taki mocno kryjący, na większe wyjścia, ciężki".. A na większe wyjście na pewno bym to nie nałożyła.

---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ----------

Cytat:
Napisane przez mifik Pokaż wiadomość
Warto się zbadać, Munia. Ja mam astmę, jakakolwiek choroba przebiega u mnie bez gorączki niestety, więc sam kaszel to może być nic, a może być coś poważniejszego (może jestem przewrażliwiona, bo w rodzinie miałam przypadek zw. z chorobą płuc ignorowaną, bo to tylko kaszel... ). Lepiej dmuchać na zimne!

Rodzinny mógłby Ci wypisywać leki, gdyby Twój pulmonolog wypisał odpowiednie zaświadczenie. A kolejki do lekarzy chorób płuc są straszne, łączę się w bólu, choć myślę, że to wynika nie tylko z winy systemu, ale i też przez osoby, które zapisują się np. do 5 lekarzy w mieście, idą do jednego, a reszty wizyt nie odwołują, bo co ich to obchodzi... albo przez takich, którzy idą do lekarza, bo nie mają z kim pogadać, a w korytarzach przychodni kwitnie życie towarzyskie. Trochę system, trochę ludzie i się uzbiera rok czekania :/

Właśnie wypisywał mi zawsze, ale nikt mnie nie poinformował że takie zaświadczenie jest ważne tylko dwa lata. Jak poszłam po kolejną receptę, dopiero się dowiedziałam no i tak sobie czekam na wizytę i cierpię katusze. Chociaż Ventolin "w razie w" dostałam. Też tak uważam. Chociaż to trochę chore, że do dermatologa też trzeba mieć skierowanie i potem czekać w kolejce. Już chyba trzeba wszędzie te skierowania, poza rodzinnym no i ginekologiem. :P
InvincibleK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-24, 15:57   #3578
roseplum
niepolubiecie

Cytat:
A i jeszcze jedno dziołszki - czy faktycznie warto zainwestować w Beauty Blender?
zużyłam dwa duże, ale w końcu moim zestawem na stałe jest RT i BB mini (są w dwupakach - jeden stosuję pod oczy, drugi na niedoskonałości, kiedy używam korektora kamuflażu)

dla mnie z BB jak ze świecami za 80 zł, drogimi pędzlami, szminkami za ponad stówkę. Zazwyczaj dużo milej się używa, fajnie mieć, ale jeśli ktoś ma rozkminę o "inwestowaniu" to szczególnie w przypadku rzeczy, które łatwo zużyć zazwyczaj nie warto.
Stary 2016-01-24, 15:57   #3579
_Morticia
.

Nie wiem, czy ktoś z Was ogląda Nishe, Polkę z UK. Firma Baiden Mitten straszy ją pozwem, ponieważ Nisha wychwaliła ich produkt, ale podała link do tańszej alternatywy. Warto obejrzeć, trochę straszne. :/

Normal is an illusion. What is normal for the spider, is chaos for the fly.

_Morticia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-24, 16:02   #3580
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
o tym nic nie wiem
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-24, 16:04   #3581
InvincibleK
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez loczek88 Pokaż wiadomość
Wydaje mi się, że łączą ich po prostu koleżeńskie relacje. W ogóle pudel to ma niezły zapłon, ten filmik został dodany już jakiś czas temu a oni taki hit z tego robią, że ojaaa.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-01-24, 16:04   #3582
201607131110
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez InvincibleK Pokaż wiadomość
Właśnie wypisywał mi zawsze, ale nikt mnie nie poinformował że takie zaświadczenie jest ważne tylko dwa lata. Jak poszłam po kolejną receptę, dopiero się dowiedziałam no i tak sobie czekam na wizytę i cierpię katusze. Chociaż Ventolin "w razie w" dostałam. Też tak uważam. Chociaż to trochę chore, że do dermatologa też trzeba mieć skierowanie i potem czekać w kolejce. Już chyba trzeba wszędzie te skierowania, poza rodzinnym no i ginekologiem. :P
O, to ja też nie wiedziałam, że ważne tylko dwa lata. Tak, to prawda, te skierowania to kolejny krok w stronę zwiększania kolejek (do mojego rodzinnego lekarza nie ma szans zapisać się i pójść jednego dnia), biurokracji...
Bez skierowania można też pójść do psychiatry, nie wiem, jak z okulistami.
Stary 2016-01-24, 16:05   #3583
werek serek
no witam

Cytat:

Skoro nie jesteś pewna, może najpierw skusisz się na jajo DM? Jest twardszy od RT, wydaje mi się być identyczny jak BB, a kosztuje 2.50E. Zużyłam takie 3 i jestem bardzo usatysfakcjonowana .

chodzi ci o tę z ebelin? mnie jakoś nie podeszła, jest zdecydowanie twardsza od tej z rt i ciężko się z niej wypłukuje olejek z isany ;d oprócz tych dwóch mam jeszcze jedną z yves rocher i do pięt im według mnie ebelin nie dorasta
ostatnio kupiłam beauty blendera (chociaż się zarzekałam, że nigdy tego nie zrobię ) i deni carte, w tym tygodniu będę testować obie.

"mniemanie" Madzika rozwaliło mnie na łopatki. jej teorie na temat dwóch stron fabryki też. cały filmik zresztą to jeden wielki mindfuck w sumie nigdy nie potrafiłam jej ogarnąć, więc nic nowego.
werek serek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-24, 16:05   #3584
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
niestety
Stary 2016-01-24, 16:11   #3585
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez _Morticia Pokaż wiadomość
co to znaczy, że ma "mniemane uczucia" co do podróbek pędzli RT?
To samo co duma z dziecka
Lubię tę jej polszczyznę.

Cytat:
Napisane przez pazza_polacca Pokaż wiadomość

ja miałam usuwane wszystkie ósemki na raz - dwie z tego rosły w bok i nie żałuję, bo nie wyobrażam znowu iść do dentysty i usuwać je osobno.
Wygląda to tak, że dziąsło jest rozcięte i zęba wyciąga się po kawałku - jak cokolwiek zaczyna boleć, to przynajmniej ja dostałam dodatkowe znieczulenie.
Zabieg trwał w sumie 15-20 min. i wyszłam stamtąd jak chomik. Chomik trzymał mi się jakieś 3 dni, a sam ból przeszedł po dwóch dniach (odstawiłam wtedy przeciwbólowe). Najgorszy był dzień zabiegu (zabieg miałam o 9.00), a reszta to już z górki. Szwy miałam ściągane po 10 dniach i nic więcej mi nie było. Kratery po dziurach prawie zupełnie mi zniknęły (zabieg w czerwcu)

Powodzenia, nie czytaj internetów, nie denerwuj się za bardzo i postaraj się o usunięcie wszystkiego na raz
Dziękuję za rady. Też tak sobie pomyślałam, że po jednej nie będę chciała przyjść na kolejne 3. Nie wiem czy 4 mi usunąć od razu ale chociaż po 2.
Zastanawiam się też czy zabieg bliżej wieczora to nie lepsza opcja - krótszy ciężki dzień i będę najedzona. O ile dam radę zasnąć i jeść coś z tych emocji
Jutro mam wizytę u orto. Mówi mi co wek i od razu jadę/dzwonię w polecane miejsca. Chcę do marca ze wszystkim mieć spokój.

Edytowane przez 201607111004
Czas edycji: 2016-01-24 o 16:22
201607111004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-24, 16:19   #3586
InvincibleK
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mifik Pokaż wiadomość
O, to ja też nie wiedziałam, że ważne tylko dwa lata. Tak, to prawda, te skierowania to kolejny krok w stronę zwiększania kolejek (do mojego rodzinnego lekarza nie ma szans zapisać się i pójść jednego dnia), biurokracji...
Bez skierowania można też pójść do psychiatry, nie wiem, jak z okulistami.

Do psychiatry naprawdę można? Moja przyjaciółka do psychologa musiała mieć skierowanie, w dodatku z konkretnym powodem. To też trochę głupie wg. mnie, bo trzeba się rodzinnemu z wszystkiego spowiadać. Po co tu, po co tam, jakie mam problemy z psychiką. No po to chce skierowanie żeby z psychologiem o tym pogadać a nie z lekarzem rodzinnym. Jakbym miała konkretne problemy ze sobą to pewnie nie poszłabym do psychologa, bo wstyd by mi było mówić rodzinnemu o tym, dlaczego chce tam iść. Do okulisty też trzeba skierowanie, od stycznia ubiegłego roku z tego co pamiętam. :/ U mnie do rodzinnego na szczęście dzwoni się rano i ma od razu wizytę, a jak lekarze są zajęcia to nawet do pediatry zapisują. Szczęściara ze mnie.
Stary 2016-01-24, 16:25   #3587
loczek88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez werek serek Pokaż wiadomość

chodzi ci o tę z ebelin? mnie jakoś nie podeszła, jest zdecydowanie twardsza od tej z rt i ciężko się z niej wypłukuje olejek z isany ;d oprócz tych dwóch mam jeszcze jedną z yves rocher i do pięt im według mnie ebelin nie dorasta
ostatnio kupiłam beauty blendera (chociaż się zarzekałam, że nigdy tego nie zrobię ) i deni carte, w tym tygodniu będę testować obie.
a miałaś różową, czy fioletową? Fioletowa jest twarda, ale z różową nie miałam żadnych problemow. Co człowiek to opinia. Poleciłam tę z DM, bo jest naprawdę taniutka i mi się sprawdza .

Cytat:
niestety
Ja Ty nie wiesz, to chyba nikt nie wie

Edytowane przez loczek88
Czas edycji: 2016-01-27 o 17:26
loczek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-24, 16:34   #3588
InvincibleK
Raczkowanie

Robert pokazywał kiedyś na snapie jakąś dziewczynę i to zdecydowanie nie była Lisie Piekło.
Stary 2016-01-24, 16:48   #3589
N4TI
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to N4TI

uwaga offtop

kupilam darsonval i przymierzam sie do pierwszego zabiegu, ktoras posiada i uzywa?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-01-24, 16:55   #3590
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Do psychiatry naprawdę można? Moja przyjaciółka do psychologa musiała mieć skierowanie, w dodatku z konkretnym powodem. To też trochę głupie wg. mnie, bo trzeba się rodzinnemu z wszystkiego spowiadać. Po co tu, po co tam, jakie mam problemy z psychiką. No po to chce skierowanie żeby z psychologiem o tym pogadać a nie z lekarzem rodzinnym. Jakbym miała konkretne problemy ze sobą to pewnie nie poszłabym do psychologa, bo wstyd by mi było mówić rodzinnemu o tym, dlaczego chce tam iść. Do okulisty też trzeba skierowanie, od stycznia ubiegłego roku z tego co pamiętam. :/ U mnie do rodzinnego na szczęście dzwoni się rano i ma od razu wizytę, a jak lekarze są zajęcia to nawet do pediatry zapisują. Szczęściara ze mnie.
Można

---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ----------

Loczku - mam skórę suchą, z rumieniem - czy ten MF, o którym rozmawiamy, podkreślawłosie na twarzy? Bo gdzieś się spotkałam z taką opinią i trochę mi to zalatuje Maybelline Affinitone, a tego podkładu szczerze nie cierpię.
#podkładgate
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-24, 16:57   #3591
201607131110
Konto usunięte

Cytat:
Do psychologa trzeba skierowanie, natomiast do psychiatry nie. Zawsze po skierowanie do terapeuty można iść do psychiatry, wiem, jakie mogą być głupie reakcje lekarzy pierwszego kontaktu. Tyle że do lekarza rodzinnego pewnie szybciej można się dostać niż do psychiatry.
Ach, no chyba, że jest się alkoholikiem, wtedy nie trzeba mieć nawet ubezpieczenia, żeby dostać się do psychologa na terapię.
Jak u siebie zadzwoniłam, żeby się umówić pod koniec listopada, to dostałam termin na 15 grudnia u lekarza rodzinnego... (na szczęście chodziło "tylko" o leki, które mi się kończyły) chyba czas zmienić przychodnię.

Edytowane przez 201607131110
Czas edycji: 2016-01-24 o 16:58
Stary 2016-01-24, 17:03   #3592
Munkaa
Zakorzenienie

Dziołszki - tylko się upewniam - nie muszę się martwić o podróbki czy starocie na ekobieca, nie? Mówcie!
Stary 2016-01-24, 17:13   #3593
Nomi_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
Dziołszki - tylko się upewniam - nie muszę się martwić o podróbki czy starocie na ekobieca, nie? Mówcie!
Wedle moich doświadczeń - absolutnie nie, wszystko co u nich zamówiłam było ok.
Stary 2016-01-24, 17:17   #3594
evelyn93
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Nomi_ Pokaż wiadomość
Wedle moich doświadczeń - absolutnie nie, wszystko co u nich zamówiłam było ok.
Potwierdzam, ja też się nie zawiodłam

---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ----------

No i łap kod rabatowy -10% do ekobieca: loveskintherapy22
Magda z kanału SkinTherapy22 ciągle o nim przypomina
evelyn93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-24, 17:19   #3595
Munkaa
Zakorzenienie

Dzięki za kod, ale już za późno, zamówiłam - zakończmy dramę podkładową wpadł MF Facefinity w kolorze 40 Light Ivory i Beauty Blender
Stary 2016-01-24, 17:23   #3596
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

https://youtu.be/0qD3MfkvUvs

YouTube mi podpowiada stare filmiki, tym razem taneczne, u Karoliny

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-24, 17:32   #3597
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Vampi_z_piekla_rodem Pokaż wiadomość

to jak to
ale z boku mi wyskoczył stary film

ootd na wesele, rok 2013
i karolina mówi, ze zamawiała sukienke ze strony internetowej, robioną pod wymiar (później padają słowa "robiona na zamówienie") i że link w podpisie

wchodze w podpis a tam choies

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-01-24, 17:45   #3598
werek serek
no witam

Cytat:
Napisane przez Vampi_z_piekla_rodem Pokaż wiadomość

też wyświetlił mi się filmik Karoliny. a w sumie Ewy, ale z Karoliną. przypadek ?

cały filmik siedziałam z zacieszem, dobrze się we trzy dogadywały. te pociski

Cytat:
a miałaś różową, czy fioletową? Fioletowa jest twarda, ale z różową nie miałam żadnych problemow. Co człowiek to opinia. Poleciłam tę z DM, bo jest naprawdę taniutka i mi się sprawdza .
mam różową pewnie jakby to była moja pierwsza gąbka, to byłabym zadowolona, ale przy rt i yr wypada słabo moim zdaniem.
werek serek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-24, 17:50   #3599
201607131114
Konto usunięte

Mifik, koty Twoje są cudowne.
201607131114 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-24, 17:54   #3600
fableux
Zadomowienie

https://www.youtube.com/watch?v=rBMxqwOG3_A

Szavka i przeprowadzka
fableux jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości