|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2851 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku.
Cytat:
![]() ![]() gratuluje synka bardzo fajny chłopczyk ![]() ![]() a ja jestem załamana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pozdrawiem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2852 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku.
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2853 |
Zakorzenienie
|
Sms od Madzi:
hej kochane, wesele cudne, wszyscy mega zadowoleni, mąz wniebowziety. dochodzimy do siebie odezwe sie jak wrócimy. Całusy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2854 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczynki ja juz w domku i nareszcie dwa dni wolnego-super
Fajnie ze Madzi sie wszystko udalo Gizelus kochana toz to jeszcze 3 tyg i bedziesz mamusia,no wkoncu nasza Olisia pojawi sie na tym swiatku bo juz doczekac sie nie moge,bierz meza w obroty i rob grzybobranie hihi bo to juz ostatnie tygodnie gdzie mozesz zaszalec,pozniej moze byc ciezko Emi nie przejmuj sie tym co mowi kolezanka,idz poprostu z synkiem do lekarza i niech skieruje Cie na porobienie badan i bedzie wszystko dobrze zobaczysz Magd@len@ masz racje,ja tez mam 27 na karku,prace,mieszkanie a dzidzi jakos nie moge sie doczekac,pierwsza stracilam a jak narazie z druga mi sie nie udaje wiec jestesmy rownolatki,jakos tak materialnie dorobione ale niestety bez dzieci-przykre i tak jak mowisz placz w poduszke |
![]() ![]() |
![]() |
#2855 |
Zakorzenienie
|
a ja nadal chora jak cholera,juz mam dosyc tego bolacego gardla,kataru z nosa i ciaglego kichania,dzis wykupilam chyba z pol apteki lekow tylko czy one mi pomoga?????czy poprostu juz tylko antybiotyk mnie ratuje,mam nadzieje ze pomoga,zwijam sie powoli dziewczynki do lozeczka i nynki
Jutro mimo ze mam wolne to nie bede czesto zagladac bo jutro i pojutrze mam goscia i glupio tak ja zostawic a ja zebym siedziala przy kompku,zycze milej nocki i milego dnia jutro buziaczki papa |
![]() ![]() |
![]() |
#2856 |
Zakorzenienie
|
Kachula mam nadzieję, że dzisiaj już lepiej się będziesz czuła
![]() Ja 22 odezwij się! Wszystko w porządku?Mam nadzieję, że Ty też się już lepiej czujesz i że to nic poważnego nie było Emi nie martw się na zapas.Idź z Małym do lekarza po poradę. Z tego co wiem u dzieci często dochodzi do anemii w momentach silnego wzrostu ciała ![]() Pisałaś wcześniej, ze niedawno Mały był chory więc ta anemia może być też reakcją organizmu wycieńczonego chorobą ![]() Fajnie, że Mijalea zadowolona i ze wszystko się udało.No to teraz miesiąc miodowy? Dziewczynki zmykam do pracy pojawię się później. Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2857 |
Zakorzenienie
|
dziewczynki wszystkie tu jestesmy piekne i mlode (czytaj: nie za mlode nie za stare
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() napewno fasolki i groszki chca zamieszkac w naszych brzuszkach, takze dajmy im szanse- nie smutajmy sie, tylko heja banana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() od dzisiaj heeja banana to nasza mysl przewodnia ![]()
#2858 |
Zadomowienie
|
Hej Kobitki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kachula mam nadzieje ze z Toba coraz lepiej..wygrzewaj sie w lozeczku bo jak nie to bedzie lanie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ..no tak jeszcze 3 tyg i Mala bedzie z Nami..jejciu nie moge sie doczekac..musze jeszcze pare tygodni brac leki przeciw skurczom macicy a pozniej heeeeja niech sie dzieje co chce.. ![]() ![]() ![]() Emi nie smutaj sie prosze..nie sluchaj gadanie kolezanki tylko idz do lekarza i On Ci poradzi co na ta anemie..mam nadzieje ze bedzie wszystko wporzadeczku ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2859 |
Zadomowienie
|
Dziewczynki USG bede miec w poniedzialek o 8:15
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2860 |
Zadomowienie
|
..dziewczynki co tu dzisiaj tak cichutko?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2861 |
Zadomowienie
|
cześć dziewczynki.
Kasiasiar dziekuje kochana ze sie o mnie martwisz ![]() czuje sie juz dobrze, chyba jednak to bylo to musli. nie odzywalam sie bo internet nie dzialal wrrrr... dopiero teraz udalo sie polaczyc z serwerem. Emi oby Kacperek jak najszybciej uporal sie z ta anemia. ja czuje ze moja dzidzia bedzie grudniowa ale kto wie ![]() A ja jestem cala w skowronkach. Moja przyjaciolka z dziecinstwa oznajmila mi ze jest w ciazy ![]() Amelcia bedzie miala kolege albo kolezanke ![]() Na wątku Styczniwym kolezanka powiedziala mi jak skutecznie zmniejszyc fotke i teraz moge robic to czesciej co wiaze sie z tym ze bede wiecej fotek wklejac na wizazyk ![]() wlasnie zamieszcze wam jedna. zrobiona w tym samym dniu co poprzednia. Troche rozebrana ale co nam tam hehe.....
#2862 |
Zakorzenienie
|
ja22 ale piekna fotka
![]() ![]() ![]() ![]() ja tez tak chceee ![]()
#2863 |
Zakorzenienie
|
Ja 22 cieszę się, że już wszystko w porządku.Obawiałam się , że to grypa jakaś paskudna ale na szczęście dobrze się wszystko skończyło.
![]() Masz przepiękny brzuszek a Ty wygladasz uroczo ![]() Gizelciu moja siostra prała w proszku tym specjalnym dla dzieciaczków. kupowała go w Rossmannie. Mężatko mówisz heja banana? ja to jeszcze na tabsach jadę ale chyba potrenować mogę ???? No to jak TZ wróci z pracy to będzie heja banana w ramach treningów. Jak zaczniemy systematyczne treningi to jak odstawię w końcu tabsy to będzie raz i ciąża bo trening czyni mistrza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2864 |
Zakorzenienie
|
Karolinko sliczniutka fotka
![]() Kasiasiar i Kachulka nie plakac mi tu, bo wy jeszcze mlode dupcie jestescie i zanim sie obejrzycie bedziecie nosic fasolki pod serduszkami ![]() Nikitko cwicz cwicz na fitnessie, ja sie niestety zaniedbalam i od razu skutki widac, dzieki za info od Madzi ![]() Asiu ciesze sei, ze krwawienie zmierza ku koncowi i ze humorek masz juz lepszy, dbj o siebie a wszystko bedzie w porzadeczku Gizelciu nie smutaj sie, mezus zaraz wroci z woja i wtedy na pewno bardziej doceni noc spedzona u boku kochanej zonki ![]() ![]() ![]() Magdalena fajniutkiego macie synka ![]() ![]() Ray to przykre, co mowi Twoja mama, ale pewnie nie chciala cie urazic, tylko martwi sie o Was, zeby niczego Wam nie zabraklo i zeby wszystko ulozylo sie pomyslnie i dlatego palnela taka glupote ![]() ![]() Emi nie sluchaj kolezanki, skad ona moze wiedziec co dolega Kacperkowi, pojdz z nim najlepiej do lekarza, a on cos poradzi ![]() a ja dzis sie nie odzywalam, bo pojechalam do siostry po plyte z wesela i tak siedzialam pol dnia i ogladalam najpierw slub a potem weselicho, jeszcze mi oczepiny zostaly do obejrzenia ![]() ![]() teraz czekam az siostra odbierze zdjecia od fotografa, jesli bede na jakims, to na pewno Wam wysle, pozdrawiam Was bardzo goraco i zycze udanego popoludnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2865 |
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczynki, pamietacie mnie jeszcze?
![]() Wlasnie zjechalismy do domku, nie zdolalam nadrobic jeszcze wizazowych zaleglosci, dziekuje ze sie mna interesowalyscie i wielkie causy dla Nikitki za przekazanie wiadomosci ![]() Pewnie jestescie ciekawe jak bylo, wiem opowiem wam troszke: nie moglam spokojnie spac juz kilka nocy przed sobota, a dodatkowo w piatek tak strasznie padalo cala noc, ze zrezygnowana stwierdzilam, ze nigdzie w sobote nie ide ![]() Natomiast w sobote obudzlo mnie slonce ![]() ![]() O 14 zjawil sie mezus z tesciami, dostalismy blogoslawienstwo, w kosciele bylo bardzo pieknie, wogole sie nie denerwowalam, gral pan na trabce a ksiadz prowadzil msze w 2 jezykach...wszystkim sie podobalo Pierwszy taniec wypadl idealnie, dostalismy gromkie brawa, no a potem zabawa...goscie byli zachwyceni bo dj gral swietnie, jedzenie bylo wyborne i bardzo duzo....czas zlecial szybko a my bylismy tak zajeci ze nawet nie zjedlismy zbyt duzo...za to sluchalismy ciagle komplementow od gosci z obojga stron...bylo super! Zabawa skonczyla sie po 3, a w niedziele raniutko pozegnalismy niemieckich gosci i pojechalismy na sesje foto do parku, ktora trwala cale 3 godziny!! Oprocz tego 2 fotografow zrobilo chyba milion zdjec z wesela. Na te zdjecia trzeba jednak poczekac 3 tygodnie, ale jak tylko sie zaklimatyzuje to poprzesylam wam te robione ze zwyklych aparatow. Brak mi slow aby to wszytsko opisac, to trzeba po prostu przezyc samemu... No a najwazniejsze: moj maz jest wniebowziety , cieszyl sie jak dziecko, ze jestesmy po slubie koscielnym i ze jego rodzina zareagowala tak pozytywnie...wiec ja tez sie ciesze i czekam na pierwsza potabletkowa malpke, zeby spokojnie zaczac staranka pozdrawiam was i w miare czasu i mozliwosci obiecuje cos jeszcze napisac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2866 |
Zakorzenienie
|
Madziu Kochana ciesze sie, ze juz jestes z nami
![]() gratulacje z okazji zamazpojscia ![]() bardzo sie ciesze, ze wszystko poszlo jak trzeba i ze oboje z mezem jestescie tacy szczesliwi, jednak slub koscielny ma w sobie taka magie jakiej nie ma cywilny ![]() z niecierpliwoscia czekam na zdjecia Was moje golabki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2867 |
Zakorzenienie
|
Mijalea gratulacje jeszcze raz
Cieszę się, że wswzystko poszło po waszej myśli i że jesteś zadowolona ![]() ![]() No to teraz jesteś już po drugiej stronie "barykady" wśród mężatek. To chyba tylko Kinia i ja sobie zostałyśmy samiutkie po stronie nażeczonych? Z niecierpliwością czekam na zdjęcia... |
![]() ![]() |
![]() |
#2868 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2869 |
Zakorzenienie
|
hehe to dziewczynki do roboty, brac sie za facetow, zebyscie i wy jak najszybciej byly z nami- po drugiej stronie muru wsrod szczesliwych mezatek!!
![]() ![]() Mijalea super, ze wszystko poszlo po Waszej mysli i ze jestescie tacy szczesliwi, ja do tej pory pamietam co czulam tego dnia ![]() trzymaj sie kochana i dbaj o mezusia, zeby kolderka byla zawsze cieplutka ![]() ![]() ![]() czekamy na kolejne wiesci, teraz odnosnie malego serduszka pod twoim serduszkiem ![]() ![]()
#2870 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() hehe nom trening czyni mistrza, tazke ukochanego w obroty i juz ![]()
![]() |
#2871 |
Zakorzenienie
|
kurcze dziewczynki, ostatnio nie mam juz tak duzo czasu na wizazyk, w poprzedniej pracy moglam caly czas siedziec po kryjomu na kompku, a tak to zawsze mam cos do roboty w domu, albo jestem poza domkiem i nie siedze tak czesto z Wami, ciekawe jak bedzie jak znajde nowa prace
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2872 |
Zakorzenienie
|
To Kinia jak będziesz chodziła na rozmowy w sprawie pracy i jak zobaczysz, że komputera w pobliżu nie ma to choćby Ci dawali pensję 10 tys zł miesiecznie to nie bierz tej pracy dobra??Bo my będziemy tęsknić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2873 |
Zakorzenienie
|
DZiewczynki, sprawdzcie poczte, kto nie dostal nic, prosze krzyczec, a wysle
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2874 |
Zakorzenienie
|
a ja jestem dzis tak padnieta ze nie mam sily pisac... w nocy prawie nie spalam bo co godzina wizyta na siusiu a jak rano przysnelam to mala/maly nie dawal mi usnac tylko sie wiercil hehe bo mu chyba sie nudzilo z tej mojej bezruchliwosci hehe
mijaela gratuluje udanego wesela ![]()
#2875 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
my w poniedziałek wyslemy pierwsze pieniażki i zajmiemy się sklejaniem jakiejś niewielkiej paczuszki z upominkami. ![]() tak bardzo bym chciała zeby siostry mogły pokazać nas Teddy'emu i jego rodzinie. od dnia wysłania zgłoszenia czekaliśmy na Teddyego 11 dni. szok co poczułam kiedy otworzyłam załącznik z jego zdjęciem kochamy go jak stąd do nieba i spowrotem ![]() Cytat:
mam 27 lat z wyklształcenia jestem pedagogiem i od dnia dziesiejszego poszukuję pracy i to już od zaraz natychmiastowo ![]() pozdrawiam i milego wieczorka życzę ![]()
![]() Edytowane przez m@gd@len@ Czas edycji: 2007-10-28 o 15:01 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2876 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() gratuluje udanego wesela ciesze sie ze wszystko sie udało tak jak chciałas ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2877 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() tak troszke puzno ale witaj na wateczku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2878 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2879 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2880 |
Zadomowienie
|
ja22 sliczne foto
![]() ![]() Mijalea ciesze sie ze jestes szczesliwa i weselicho sie udalo ![]() ![]() ![]() m@gd@len@ to co zrobiliscie to naprawde piekne..ciesze sie ze sa jeszcze tacy ludzie na swiecie bo nie kazdy zrobilby tak jak Wy ![]() Emi dzieki za porade..napewno soe dostosuje ![]() kachula mam nadzieje ze ze zdrowkiem lepiej ![]() ..a mnie dziewczynki strasznie smutno..czuje sie jak slomiana wdowa ![]() ![]() ![]() ..byla dzis u mnie mamusia na kawce i dwoch braciszkow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:51.