|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2221 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: 20+ cz. II
ooo jeżu nie martw sie - podczytuj
|
|
#2222 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ka.si kup sobie, a co! a wlasnie co dostalas w prezencie urodzinowym od TŻ??? ![]() sweet nie płakaj |
||
|
|
|
#2223 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
srebrne kolczyki i na każdym sa pozawieszane czarne kwadraciki, bukiet słoneczników, i wczoraj zaległe 2 bluzki w cubusie coś takiego : (na razie szkic, niebawem już bedzie aparat)
|
|
|
#2224 |
|
Zakorzenienie
|
no, to sie spisał
![]() ja mam czarna dziure jesli chodzi o pomysly na prezent
|
|
|
|
#2225 |
|
Zakorzenienie
|
a na jaką okazję potrzebujesz?
Ja mojemu TŻ zazwyczaj kupuję jakąś fajną koszulkę, koszulę lub bluzę, ostatnio kupiłam mu portfel czarny skórzany, fajne też są skórzane paski w 4YOU ze śmiesznymi klamrami itp.
|
#2226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na urodziny... wlasnie w tym rzecz, ze koszule dostal na zeszle imieniny, paskow nie nosi, portfel ma... oj ciezko bedzie
|
|
|
|
|
#2227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taką tylko we dwoje oczywiście..
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2228 |
|
Zakorzenienie
|
myslalam o tym... tylko zastanawiam sie gdzie i kiedy
![]() no nic, cos wymysle..musze ![]() Ines mam nadzieje ze ten link na PW Cie nie zgorszył niezly ubaw mialam czytajac wypowiedzi niektorych...
|
|
|
|
#2229 |
|
Zakorzenienie
|
no to może jakieś bokserki, perfumy, jakieś kosmetyki np. są takie zestawy do golenia, jakąś dobrą maszynkę do golenia...
|
#2230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myslalam o prenumeracie jego ulubionej gazety, ale to chyba nie jest zbyt romantyczne ![]() a na rocznice bym go zabrala do teatru na cos smiesznego, lekkiego. wiecie co fajnego grają teraz? |
|
|
|
|
#2231 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie bardzo miałam możliwość poczytać... Poza tym w okolicznościach w jakich się teraz znajduję nie bardzo wypada rechotać do monitora
|
|
#2232 |
|
Zakorzenienie
|
aaa spoko, rozumiem
![]() po prostu jest tam pare takich tekstow ze nie wiadomo czy sie smiac czy płakać ![]() kurcze, sa bilety na jedna fajna sztuke, ale po 75zł.. troche drogawo jak na prezent rocznicowy ![]() edit znalazlam inne po 35 ale nie wiem czy on by chcial na to isc.. mozna sobie w tv obejrzec (edit.. skojarzylo mi sie, ze to jest 17.10, a wtedy przeciez bedzie tata![]() oj w ogole nic nie wiem. ide do domku sie wygrzac... papa Edytowane przez navi Czas edycji: 2007-10-03 o 13:35 |
|
|
|
#2233 |
|
Zakorzenienie
|
Navi a może jakąś romantyczną kolację zorganizujesz? ja ostatnio zrobiłam coś takiego, że jak TŻ nie było w domciu zrobiłam smaczną kolację, kupiłam winko, zapaliłam 100 świec w pokoju tam gdzie robiłam tą kolację i w przedpokoju jako drogę do tego stołu, puściłam romantyczną muzykę i ubrałam się w seksowny strój.
|
#2234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak romantycznie ![]() Navi, ja uwazam ze taka kolacyjka to niezły pomysł
|
|
#2235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a na kolację wtedy zrobiłam pierś z kurczaka w sosie śmietanowo - pieczarkowym z ziemniaczkami zapiekanymi
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2236 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i wiem, ze to JEST dobry pomysł ![]() na pewno moge zrobic tez to, ale chcialabym cos jeszcze... Cytat:
![]() a ja przychodze z jeszcze gorącym rosołkiem produkcji własnej częstujcie się ![]() a TZ robiąc wczoraj pizze na jednej wygniotł sliczne serduszko. jaki romantyczny się ten moj kochas robi no no ![]() w sumie od kiedy wrocilam z pracy o 14, to jeszcze na tyłku nie siedzialam do tej pory. cos mi nie wychodzi to lezenie plackiem ![]() posprzatalam, suche pranie sciagnelam, pozmywalam, zrobilam druga porcje rosolu.. i tak jakos usiedziec na doopce nie moge
|
||
|
|
|
#2237 |
|
Zakorzenienie
|
Navi
![]() Nie przepadam za rosołem, ale ten twój taaak smakowicie wygląda ![]() Głodnam
|
#2238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() częstuj sie!! a jutro robie lasagnie na obiad ehh mialam komuś nie dogadzać ![]() ale jest taki kochany, zmywa, sam piecze pizze... jak ja spie i wez takiemu nie dogadzaj ![]() zreszta, sama skojrzystam.. i cm w moich bioderkach edit: pizza podrzutka na deser ![]() juz podgryziona oczywiscie
|
|
|
|
|
#2239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2240 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2241 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?
|
|
#2242 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
jestem trochę w plecy z spamami ale tak to jest jak się śpi do 11, wstałam dziś bardzo późno ale koniec dobroci, dziś pewnie pośpię w porywach do 6 h, bo przecież tańców dziś nie ominę napisałam wypowiedzenie, jutro sądny dzień
|
|
#2243 |
|
Zakorzenienie
|
Navi, cóż za cudnej urody rosół, wygląda bardzo smakowicie
![]() Ines, jak ta samopoczucie? lepiej troszkę? Ja dziś mam niespodziankę: wracam z pracy a tu TŻ zostawił mi obiad: zupa krem ze szparagów i makaron razowy z sosem grzybowym ![]() Kochany mój ![]() Na stole kwiatki i migdały w czekoladzie ![]() Oczywiście obiad jest w wersji dietetycznej bo już zapowiedziałam że oponę zrzucam :P A migdałki to tak na skosztowanie
|
#2244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na mnie nie czekał żaden obiad W domu dwaj bezrobotni faceci zapatrzeni w telewizor... Nie dość że ojca mama utrzymuje to jeszcze inteligentny brat rzucił pracę. Zyć nie umierac ![]() Samopoczucie... Bez zmian. Na dodatek Navi chyba zaraziła mnie wirtualnie . Coś mnie bierze A zostało mi jeszcze kilka dni na wykorzystanie trzech wejść na siłownię... No super.
|
|
#2245 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli to wirtualnie to ... nie bijcie, ale to chyba ode mnie
Dzisiaj się zaopatrzyłam w citrosept, kilka osób to zachwalało i mam nadzieję, że ja się w końcu doleczę po tym moim zapaleniu węzłów chłonnych. Katar mnie męczy i ból głowy pojawia się gratis
|
#2246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja niestety muszę jechac na tą siłownię, nie chcę zmarnowac tego karnetu . Brr.
|
|
#2247 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie skończyłam sprzątać
![]() tylk o część!nie życzę nikomu takiej góry ciuchów i pierdół nie myślałam, że tyle tego mam. Zdążyłam wypakować moje dwie szafeczki w rodzinnym domu które zajęły mi 5 wielgachnych podróżnych toreb a gdzie reszta pokoju i nie tylko![]() jeszcze tyle mam do zabrania, jakiś koszmar mój TŻ mnie zabihje za zagracenie mieszkania![]() EDIT: wogóle zapomniałam, że miałam Wam pokazać moje pazurki, więc oto one
|
#2248 |
|
Raczkowanie
|
Dobry wieczór
![]() Piękne paznokcie, a ja musiałam swoje spiłować ;( W ogóle dziś wcześniej wyszłam z szkolenia w nowej pracy bo szkoląca stwierdziła że bez sensu żebym siedziała i sie nudziła jak reszta będzie starała sie zrozumieć to co ja już załapałam wczoraj super![]() wyszłam pełna sil że mam cały dzień prawie wolny, troche zrobiłam, zjadłam obiad, poczytałam i usnełam ;/ przespałam 4 h gr! |
|
|
|
#2249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to zdolniacha z Ciebie ![]() Sweet, ja poza pięknymi paznokciami chciałabym zobaczyć też piękną suknię na pięknej pannie młodej ![]() Wróciłam z siłowni... Dzisiaj już ktoś się mną zaopiekował i dał mi niezły wycisk aż mi znowu było słabo na koniec... Jutro pewnie nie będe mogła się ruszyć...
|
|
#2250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja mam jakieś inne zdolności z pazurkami niestety Uderzyłam dzisiaj we framugę i mi pazurek na kciuku pękną, tak w poprzek i to jeszcze tam gdzie jest na palcu i kupiłam kropelkę i kombinowałam, może jakoś moja kombinacja przetrwa
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:08.

nie martw sie - podczytuj

tylk o część!