|
|
#4651 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz.2
Ania jaki olejek z Rossmana? Jakas promo?,😁
|
|
|
|
#4652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo szkoda by kolejna dziewczyna zaginęła... Kurde często myślę o Kocuro ![]() ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Dostałam na maila ze mam do odebrania olejek babydream na rozstępy za 0.01 gr wiec stwierdziłam czemu nie skorzystać A wcześnie kupiłam z karta parę rzeczy i pewnie to taki prezencik od nich jest.
|
|
#4653 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witam się po weekendowo
Cytat:
Mam nadzieję, że będę zadowolona , ja mam z Moterhood.Cytat:
Jeeeju, ostatnio też miałam taką ochotę na placki i zrobiłam, czułam się jakbym jadła jakieś rarytasy ![]() Tylko potem śmierdzi ![]() Cytat:
Ja jeszcze nie robiłam zakupów, ale pewnie niedługo trzeba będzie coś kupić, żeby koszta rozdzielić. Ja razem z poduszką zamówiłam otulaczek taki: http://motherhood.pl/sklep/otulaczek-9 Tylko za 32 zł
Córcia - 02.06.2016r. Edytowane przez Evelinke Czas edycji: 2016-01-25 o 11:20 |
|||
|
|
|
#4654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4655 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Natomiast jeśli już jeździmy autem, to jest to duży samochód więc akurat o bagażnik się nie boję.Ale z drugiej strony, w pierwszej ciąży też mnie wózek stresował i podróże z nim w autobusie i nie było ku temu powodu.... Także pewnie będzie dobrze ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Jak nie Ty, to teraz Ola. Jak się teraz czuje?Cytat:
U nas była to kwestia przypadku, ale na szczęście nie było problemu. A dużo mała używa smoczka? Bo u nas służył tylko do usypiania i na spacery, w razie jak się mała awanturowała ![]() Też się zastanawiam nad otulaczem, z jakiegoś cieniutkiego materiału. Przy Rozie miałam rożek, ale teraz na lato będzie za ciepły. Kusicie tymi pieluchami, ja mam zwykłe tetrowe, nawet nie wiedziałam o istnieniu innych ![]() U nas znowu ciężka noc... Mała chyba nigdy nie nauczy się przesypiać całej nocy ani samodzielnie zasypiać.... Wczoraj poszła spać o 21, a po godzince wstała wyspana i chętna do zabawy.... Zasnęła dopiero przez 1... W ciągu dnia ma jedną drzemkę, wydawałoby się, że powinna być na wieczór tak zmęczona, że będzie ładnie przesypiała noc, a tu guzik
|
|
|
#4656 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Właśnie przejrzałam gazetkę z Lidla i jedynie, co mnie zainteresowały to staniczki do karmienia. Fajna cena Pamiętam jak kiedyś z koleżanką kupowałyśmy w takim specjalnym sklepie ciążowym to zapłaciła za niego.. 120 zł :O Tylko nie wiem jaki rozmiar kupićTak czytam, co chcecie kupić, co już kupiłyście a ja nawet ani jednego body jeszcze nie mam.. Ale to dlatego, że od kogoś z rodziny dostaniemy dosłownie wszystko: wózek, łóżeczko, materac, komplety pościeli, krzesełko do karmienia, dwa foteliki do auta i duużo ciuszków. Do tej osoby wybieramy się pod koniec lutego/początek marca (5-6 godzin jazdy) i tak na prawdę dopiero wtedy wszystko przejrzę i będę wiedziała co jeszcze muszę kupić. Więc póki co od marca mam zamiar dokupywać resztę rzeczy Ale kusi mnie, aby coś kupić
|
#4657 | |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze nie ,ale się nie ciesze bo może się pojawić :/
Czytam że połówkowe robi się miedzy 20-22 tygodniem a ja u swojej lekarki będę jak dobrze to pod koniec 22 -23 tyg. i czy to nie będzie za późno ? ![]() ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- Cytat:
zawsze to sporo pieniążków zostanie w kieszeni a Ty jak coś chcesz kupić od siebie to pewnie kupuj zawsze to więcej radości z takiego kupowania jest
|
|
#4658 | ||
|
Ania
|
Cytat:
tylko drogie są.. Cytat:
![]() ![]() zaciśnięte! dasz radę, tylko się nie poddawaj![]() Ania- gratulacje tygodni ![]() Ja wczoraj byłam na zakupach, musiałam pralkę kupić i wpadłam do smyka.. kurde, fajne przeceny, ale większość rzeczy albo dla chłopca albo dla dziewczynki, i tylko jedną rzecz kupiłam- trzy pary śpioszków ale pobuszowałam w internecie i zamówiłam kilkanaście rzeczy z listy, które mogę kupić już teraz![]() I strasznie mnie swędzą cycki!!! niech przestaną ![]() Agusia- ja też mam mnóstwo rzeczy od siostry, szczególnie ubranek, trójkę spokojnie bym ubrała, ale mimo wszystko jak idę do sklepu, i zobaczę fajne body, albo coś to chociaż na jedne się skuszę
16.05.2015r.- ślub!! ![]() 19.05.2016r.- narodziny Hani "Jak na deszczu łza cały ten świat nie znaczy nic a nic... Chwila, która trwa może być najlepszą z Twoich chwil..." -35...28,4kg do celu ![]() Edytowane przez haneczkab92 Czas edycji: 2016-01-25 o 11:39 |
||
|
|
|
#4659 |
|
Zakorzenienie
|
Bambusowe sa drogie niestety
( stanik do karmienia musi byc dobry.. wiec warto dac 100 zl a nie 20 i miec potem piersi jak nalesniki
|
|
|
|
#4660 |
|
Zakorzenienie
|
Veronique oglądałam w sklepie baby jogger City select duo czy duet. Mi sie bardzo spodobal ! Teraz zaluje, ze jak zmieniałam xlandera na jedo, to nie wzięłam od razu tego.. Ale cóż
Wejdź na domowa.tv tam porównuje wózki bliźniacze i rok po roku, ona akurat nie wiem czemu tego baby jogger nie poleca, opisuje tez tam mountain buggy i phil&teds Z drugiej strony moze wzielabym jakas uzywke np z olx ale one sa taaaakie wielkie ! Ja tez poruszam sie komunikacja miejska a bagażnik w aucie malusi Nie używa dużo smoczka do zasypiania, potem wypluwa, ba spacerze usypia bez smoczka, a tal to w jakichś trudnych sytuacjach, jak sie uderzy, u lekarza itd kiedy odstawilas malej smoka? Póki co 3dzien bez smoka i ok, tylko dzis rano tz malej dal bo się zapomniał. On w ogóle ma manie podawania smoczka, nawet jak mala sie ladnie bawi wiec chyba musze schować smoczki 😁U nas byl okres (ze dwa msce!) ze mala wstawala o 8 i w ciagu dnia miala tylko jedna drzemkę 30min. Teraz wstaje o 6:30, ma drzemkę ok 1,5h, czasem się nawet zdarzy druga 30min Agusia fajnie ze tyle rzeczy dostaniecie 😁 |
|
|
|
#4661 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ten fakt mi umknął
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczynce bez problemu ubierzesz niebieskie ubranka ewentualnie dla samej siebie możesz kupic cos różowego jesli lubisz, co by oko pocieszyć. Ja mam po Zuzi ful ubranek, ale juz nie pamiętam co tan jest, musze przejrzeć czy znajda się neutralne dla synka, czy przewaga różowych 😁 |
|
|
|
|
#4663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4664 |
|
Zakorzenienie
|
Tak myślałam Ale wiesz, zawsze to kupisz kilka rzeczy, a nie wszystkie ubranka przeciez na pewno nie będą mieli samych niebieskich, tylko tez jakies białe, bezowe itd![]() Ja mam dość różowego, a corka ma rok dopiero 😁 a teściowa to w ogóle jak jej cos kupi to zawsze jest to z hello kitty, kucykiem, albo jakimiś księżniczkami Chce mi dziecko przebierać, bo w pracy ma dziewczynke ktora ma wszystko z hello kitty i to taaaaaakie sloooooodkie ! :/Cóż, nosimy te rzeczy w domu potem 😁 |
|
|
|
#4665 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U nas bez smoczka od 13 miesiąca (jutro kończy 15). Odniosłam wrażenie, że nawet nie zauważyła jego braku, fakt, że przy wieczornym usypianiu płakała, ale nie wspominam tego jakoś tragicznie Gorzej nam idzie z przechodzeniem z butelki na kubek niekapek Nawet nie chce go widzieć, rzuca nim po całym pokoju ![]() Nie przepadam za kolorem różowym i ubieram jej go w ostateczności. Moja mama wie, że ma nic różowego nie kupować, wszystkie ciotki też teściowa nie kupuje jej nic, więc też mnie nie uszczęśliwia różem. Dużo różowych ciuszków dostaje od kuzynek po ich córciach, ale zawsze można wybrać coś innego, albo właśnie ubrać w ostateczności może ze dwa różowe ubranka mnie urzekły i z chęcią jej zakładałam pierwszym były pudrowe półśpiochy z falbankami na pupie, a drugie to komplecik, bluzeczka z leginsami - bluzeczka szara, a na niej kokardka - prawie fuksjowa i takie same leginsy
Edytowane przez __Veronique Czas edycji: 2016-01-25 o 12:16 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4666 |
|
Zakorzenienie
|
Veronique to super Wam poszlo! Mam nadzieje ze i u nas bez scen sie obejdzie.. A jak w sytuacjach kryzysowych? U lekarza czy cos?
Wiesz co, ja dostałam ze 2niekapki, ze dwa kupiłam i jeszcze ten lovi360 i mala z żadnego nie chce pic wody/herbatki. Z butelki ze smoczkiem tez nie. Doszlo do tego, ze przez 3dni nie wypila nic! W końcu kupiłam jej kubeczek doidy cup i pije! Dziennie caly kubeczek wypija spróbuj moze dać jej ze swojej szklanki sie napic? Ja kupiłam doidy bo nie mogłam sluchac brzdeku zębów o szklankę. I polecam, bo malej nie ucieka picie dolem, i przez to ze jest pochylony, to nie musi odchylac Glowy do tylu ![]() Patrzyłam na gazetkę z lidla- body z dl i spodenki fajne, natomiast pajace sa welurowe wiec uważam ze na lato za cieple. Chyba ze weźmiecie większy rozmiar ba jesień ja mam taki dla Zuzi i jest fajny![]() Kusi mnie pościel dla Zuzki jeszcze 😁 http://gazetka.lidl.pl/711866b0-c7d6...749/html5.html ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Veronique a swój pojedynczy wózek zostawiasz? Bo ja jeszcze mysle żeby moze kupic ten baby jogger albo phil&teds a jedo sprzedać. Używany od maja, gondola nie uzyta wcale. Bo jakbym miala kupic wózek podwójny bez możliwości wyczepiania, to mój pojedynczy chyba zostawie, bo jak z 1 dzieckiem gdzies wyjść, to pól pusty wózek wozić? 😁 jaka masz koncepcje? 😊 |
|
|
|
#4667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie jak zawsze będzie masa rzucających i bijących się ludzi
|
|
#4668 |
|
Zakorzenienie
|
Tak Eve masło kokosowe
![]() Ja mam takie o https://www.ekodrogeria.pl/masla/281...389000199.html Co kupiłaś dla córci?pochwal się
Edytowane przez kanwa Czas edycji: 2016-01-25 o 12:35 |
|
|
|
#4669 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Niekapka mamy z fisherprica i jeden jakich noname taki z krówką w środku, który niby ma zachęcać do picia, ale nie w naszym przypadku. Za szklanke sama się łapie, bo widzi, że dorośli z niej piją. Ale "pije" z niej tylko wtedy, gdy stoi pusta, a jak naleje jej soczku to już się jej boi...Co do wózków, to jestem w komfortowej sytuacji, ponieważ mam jeden 3w1 i jedną zwykłą spacerówkę. Zostawie je, i jakby mi przyszło wyjść z jednym dzieciaczkiem to mogę i ze starszą w spacerówce i z młodszą w gondoli. Przyznam, ze przeszło mi przez myśl, żeby je sprzedać i kasę przeznaczyć na podwójny wózek, ale tak będzie rozsądniej. Poza tym na 3w1 i tak bym interesu nie ubiła, bo już mocno wykorzystany jest ale na takie wyjątkowe sytuacje jak wyjście z młodszą córcią będzie ok
|
|
|
#4670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ja się właśnie boje takich sytuacji, bo mala nie uspokoi sie przy piciu. Latem pila więcej, teraz jednak mniej.. Ja mam jedo ze spacerowka i gondola i mam xlandera 3w1 od siostry. W sumie z jego gondoli bylam zadowolona, wiec mogłabym zostawić, a np sprzedać jedo który jest malo zużyty, i w razie wyjścia tylko z maluchem mam gondole w xlanderze, a spacerowke w podwójnym. Ehh sama nie wiem jak ten temat rozgryźć. A z używek podwójnych masz cos na oku? |
|
|
|
|
#4671 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny takie mocne kłucie po lewej stronie brzucha w podbrzuszu to te wiązadła
kuźwaaaa ale ból
|
#4672 |
|
Zadomowienie
|
Do dziewczyn w trakcie walk z ZUSem ( w sumie po walkach tez ;p)
Bylam dzis TAM i zalozylam sobie to konto internetowe. Zaswiadczenia lekarskie widze ale gdzie szukac jakiejkolwiek informacji i dacie przelewu ... Zdaje sobie sprawe ze w mojej kwestii jej jeszcze nie ustalono |
|
|
|
#4673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ta posciel chyba niestandardowy rozmiar ? |
|
|
|
|
#4674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4675 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Widnieje "Brak elementów do wyświetlenia"
|
|
|
|
|
#4676 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja tak mam, ze ociągam sie do ostatniej chwili, a potem organizuje coś w moment
|
|
|
#4677 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja mam czasami ale po prawej stronie. Dzisiaj w nocy jak się przekręcałam z boku na bok to tak zabolało, że aż się obudziłam. Czasami też mocno zakłuje jak nagle wstanę. |
||
|
|
|
#4678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4679 |
|
Zadomowienie
|
Ola nie ma anginy tylko zapalenie płuca lewego! Takze do wiosny nie dam ja do przedszkola
Takie same otulaczki matherhood sa za 20zl na olx Edytowane przez olinka012 Czas edycji: 2016-01-25 o 13:59 |
|
|
|
#4680 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny dzisiaj w biedronce są 5 szt body za 15 zł
zarówno dla dziewczynek jak i chłopców |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:11.

bo szkoda by kolejna dziewczyna zaginęła... 

, ja mam z Moterhood.

U nas była to kwestia przypadku, ale na szczęście nie było problemu. A dużo mała używa smoczka? Bo u nas służył tylko do usypiania i na spacery, w razie jak się mała awanturowała 

Chce mi dziecko przebierać, bo w pracy ma dziewczynke ktora ma wszystko z hello kitty i to taaaaaakie sloooooodkie ! :/