|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3751 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLV
|
|
|
|
#3752 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
strasznie znoszone te ubrania, ja rozumiem minimalizm ale w tak zniszczonych ubraniach nie da się wyglądać schludnie.Oglądam czasami Maję bo tematy wege/wega, minimalizm i bieganie są mi bliskie ale z tą szafą to dla mnie przesada. ja chyba jestem jakaś dziwna bo moje ciuchy do biegania, sportowe leżą na osobnej półce złożone, nie wyobrażam sobie trzymania ich na wieszakach razem z ubraniami, które noszę na codzień. Dobra znowu offtop ![]() Ktoś coś może mi powiedzieć o tym korektorze? Warto, działa, kryje? https://www.instagram.com/p/BA9FL1eK...ogeria_pigment |
|
|
|
|
#3753 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3754 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki za wszystkie polecenia knajp w Zakopcu
Jeśli o mnie chodzi, kuchnia regionalna zdecydowanie niet, ilość tłuszczu i glutenu mnie powala, póki co testuje frytki i surówki w Wiśle, dzisiaj dotrzemy do Zakopca i zobaczymy, na co padnie. Konkubent lubi mięso, kluski śląskie to dla niego raj, zdążył pochłonąć roladę śląska i coś tam z kapustą zasmażaną Mnie ucieszyłby dobry wybór sałatek albo makaronów, może namówię go na kaszę, ale mało prawdopodobne Wczoraj pierwszy raz zetknęłam się ze snowboardem, dzisiaj mam zakwasy w każdej części ciała z wyjątkiem twarzy, ale polecam - jestem niesportowa wybitnie, a jednak mi się podoba. Czy znacie cokolwiek co domywa gąbeczkę RT oprócz olejku z Rossmanna? Dodam, że domywa z podkładu Colorstay. Próbowałam wczoraj wszystkim od żelu po szampon i byłam zmuszona szukać lokalnego Rossmanna, a jednocześnie ten olejek bardzo słabo wydajny jest. Macie jakiś sposób o którym powinnam wiedzieć? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
#3755 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No przecież ona się na tym zna. Mówiła że dotykała i nie było żadnej różnicy. Pewnie one też są z drugiej strony fabryki Przecież mówiła że ma takie mniemanie i że mamy na to wszystko przymknąć oko. Gdyby się na tym nie znała, to by nie mówiła ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#3756 |
|
Zakorzenienie
|
jakiś czas temu któraś z dziewczyn pytała o laika makijażowego i o to, co sądzimy o jej kanale. no więc zwracam się do ciebie kochana! zobacz co wyszperałam na youtubie
tadaaaaaam.
|
#3757 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3758 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A głupia jestem, myślałam że dolar aus jest blisko usa - dopiero sprawdziłam i widzę, że trzeba było nabyć wszystko, czego potrzeba. $27 za serum, a akurat to było najdroższe :/ Jak chcesz, mogę przywieźć coś, może uda się jeszcze pomacać (w Polsce będę w marcu). |
|
|
|
|
#3759 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Kolka nerkowa mnie pokonała i leżę w szpitalu już od wtorku
|
|
|
|
|
#3760 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;54469926]No bez kitu. Ciekawe jakie sytuacje wymagają u niej elegancji z koszulką polo w gwiazdki? Myślałam, że pokaże rzeczywiście jakąś koszulę, spodnie w kant, a ta kurde czarne rurki i naciapaną bluzkę, no szok. Jak w ogóle wyjść do ludzi, nie wiem, na rozmowę kwalifikacyjną, chrzest, wesele? Rozumiem minimalizm, sama do niego dążę, ale dla mnie to w tych ciuchach to tylko można wyjść na siłownię tylko i wyłącznie.[/QUOTE]
Dla mnie ta szafa nie ma nic wspólnego z minimalizmem. Mnóstwo (znoszonych) rzeczy we wszystkich kolorach tęczy, ale jeśli chodzi o fason czy dopasowanie do okazji, to są takie same. Według mnie dorosła kobieta w minimalistycznej szafie powinna mieć nieco bardziej uniwersalne ubrania niż t-shirty czy bluzy, dla mnie to wygląda bardziej jak garderoba piętnastolatki, która kupuje pierwszą lepszą rzecz która jej się spodoba. |
|
|
|
#3761 | |
|
Zakorzenienie
|
Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLV
Cytat:
Próbowałam wczoraj olejkiem Evree nawet i nic, brudna i tak. A specjalnie z domu nie brałam tego olejku Isana bo przecież taką gąbkę spokojnie umyje szamponem! Taa... Współczuje kolki, nie chce nawet myśleć jakie to uczucie, zdrówka Ci życzę ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#3762 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wybór jest naprawdę ogromny, a porcje sycące (kasze z dodatkami są zapiekane w piecu, do tego sos i surówka). Normalne dania też mają z tego co pamiętam, więc w ostateczności konkubent może wybrać coś innego Zazdroszczę wyjazdu <3 Góry mą miłością! BTW https://www.instagram.com/p/BA9fZBNN...=digitalgirl13 pędzle Hani OV1 i OV2, wyglądają na przyjemnie napakowane włosiem. Ciekawe jak z jakością
Edytowane przez aimra Czas edycji: 2016-01-25 o 13:29 |
|
|
|
|
#3763 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie go wyciągnę, nie chce żyć tydzień na frytkach i ewentualnie piersi z kurczaka Góry same w sobie spoko, ja jestem 100% człowiekiem północy i póki co staram się poznać te tereny Tylko pogoda nawala, roztopy są, wczoraj i w sobotę było super, padał śnieg i tak biało, a dzisiaj chlapa. Oby stoków nie zamknęli, chciałabym jeszcze pojeździć trochę...Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#3765 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3766 |
|
Zero Osiem Wojna
|
|
|
|
|
#3767 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3768 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3769 |
|
Zakorzenienie
|
Gabrysia i filmik mam przesyt tych filmikow co hejtem jest a co nie jest.. Chcesz nagrywac to badz przygotowany na hejt, nie chcesz miec hejtu nie nagrywaj.
|
#3770 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Też mnie nie przekonuje wygląd tych pędzli, ale Katosu tak bardzo zachwala ten swój, że trochę mnie korci. Na razie jednak tylko z ciekawością się im przyglądam, trzymam się podkładów mineralnych, a do takich nie wiem czy by się sprawdził pędzel o takim kształcie.
Edytowane przez aimra Czas edycji: 2016-01-25 o 13:49 |
|
|
|
|
#3771 |
|
Konto usunięte
|
Jak dla mnie to jeszcze inna kwestia - niektórzy nagrywają do pewnego momentu wszystko jest "cacy", uwag/hejtu brak i potem pojawia się osoba, która ma jakieś "ale" i od razu odbierane jest to jako hejt. Hejtu kilka razy doświadczyłam (nawet przykład podałam), usunęłam i zapominam, chociaż nie ukrywam - niektóre z komentarzy trafiły w mój słaby punkt.
|
|
|
|
#3772 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3773 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja dumam nad tym oto szczotkowatym z Douglasa https://www.douglas.pl/douglas/Makij...000077466.html Edytowane przez 201607131114 Czas edycji: 2016-01-25 o 14:08 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3774 |
|
Raczkowanie
|
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;54462541]lubie Twoja Nietypowa Stylistke[/QUOTE]
Właśnie oglądam filmiki Nietypowej Stylistki i zachwycam się jej urodą. Bardzo mi przypomina Lisę Eldridge.
|
#3776 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wystawiasz się na widok publiczny nagrywając filmiki = liczysz się z tym, że komuś się nie spodoba i ten ktoś może nawet da Ci o tym znać w komentarzu. Proste. |
|
|
|
|
#3777 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I z Garniera - ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ijazu-2w1.html Domyją to, czego olejek nie jest w stanie domyć. Sprawdzone ![]() Nie są zbyt wydajne, no ale coś za coś. |
|
|
|
|
#3778 |
|
Raczkowanie
|
jezu! przepadłam... http://www.horkruks.com/search/label/outfits ta dziewczyna jest tak nieziemsko piękna, aż nierealna. te rysy, te usta... jopię się w jej zdjęcia jak sroka w gnat
|
#3779 |
|
Użyszkodniczka
|
Ktoś tu ma sesję podobno i się nie uczy, zupełnie tak jak ja
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:41.

strasznie znoszone te ubrania, ja rozumiem minimalizm ale w tak zniszczonych ubraniach nie da się wyglądać schludnie.
Jeśli o mnie chodzi, kuchnia regionalna zdecydowanie niet, ilość tłuszczu i glutenu mnie powala, póki co testuje frytki i surówki w Wiśle, dzisiaj dotrzemy do Zakopca i zobaczymy, na co padnie. Konkubent lubi mięso, kluski śląskie to dla niego raj, zdążył pochłonąć roladę śląska i coś tam z kapustą zasmażaną
Przecież mówiła że ma takie mniemanie i że mamy na to wszystko przymknąć oko. Gdyby się na tym nie znała, to by nie mówiła 

Zazdroszczę, że miałaś okazję zmacać produkty na żywo! Do ciała widziałam na stronie, ale jeszcze się nie skusiłam. Małymi kroczkami będę się na nie przerzucać. W ogóle jak w A wypadają cenowo?
)

wybór jest naprawdę ogromny, a porcje sycące (kasze z dodatkami są zapiekane w piecu, do tego sos i surówka). Normalne dania też mają z tego co pamiętam, więc w ostateczności konkubent może wybrać coś innego