|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2581 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2016 ♥ to już VI część naszego wątku!
Dziś niby jest Blue Monday
|
|
|
|
#2582 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się dzisiaj dowiem czy jest czy nie....
Edytowane przez agaczilla21 Czas edycji: 2016-01-25 o 14:48 |
|
|
|
#2583 |
|
Zakorzenienie
|
W takim razie jak wstanie to pozdrowcie ja odemnie
![]() ![]() ja ide poczytac i pewnie sama zasne miłego dzionka dziewczynki
|
#2584 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Wypiłam kawkę, zgaga poszła...w końcu!!!
Cytat:
W październiku???WOWWWWWWW: ) To pewnie,że idź ![]() Cytat:
![]() I pamiętaj,że mógł przypakować więcej, wiadomo jak z usg. Także nic się nie martw ![]() Cytat:
![]() Cytat:
W końcu rodzi się nowy człowiek, za którego będziemy odpowiedzialni tyyyyle czasu![]() Cytat:
Nic mi się nie chce, cóż za aura. I gdzie Lola? Pewnie też leży padliną jeszcze bardziej niż my, bidulka, ale szczęśliwa ![]() ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- tydzień temu mówili,że wtedy był:P
|
|
#2585 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem
Chciałam Was cichutko nadrobić, co tam popisałyście... ale wydało się, że coś cicho siedzę ![]() Jak zwykle obudziłam się po 12tej, ale poszłam spać po 4tej, więc spałam zaledwie 8 godzin Muszę się ogarnąć na sr na 18tą ![]() Lola jeszcze się nie odezwała, mam nadzieję, że da nam znać wieczorkiem, że wszystko ok. Lucy dzielnie się trzyma, bo Bartuś czeka na zmianę stacji Lucy zrobiłaś mi smaka na kapustę kiszoną ![]() Mamusiaczek nooo w końcu coś się zaczyna dziać u Ciebie Dzisiaj mam równo 36t 0d, więc zaczynam masaż krocza ![]() Mój tż rzucił tekstem, że zna lepiej moją wedżajnę niż ja i on to lepiej zrobi I mówię tż wczoraj, że już 2 dziewczyny urodziły sn... a on jak to przecież jest styczeń jeszcze
Edytowane przez Aninis Czas edycji: 2016-01-25 o 15:00 |
|
|
|
#2586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2587 |
|
Wtajemniczenie
|
Lamia duża dzidzia!!! Gratuluję
![]() Lucy jak Bobo jeszcze chce posiedzieć to trzymajcie się w dwupaku jak najdłużej Fajnie że jesteście pod kontrolą lekarza ![]() Co do wyprawki to na ja bank zostawiam wózek i łóżeczko+pościel. Ciuszki i całą resztę nie mam pojęcia... Teoretycznie chcemy 2 dziecko, i to jak najszybciej żeby nie rodzić koło 40 A jak wyjdzie w praktyce to zobaczymy... Tylko ja to mam młodszą siostrę więc pewnie wyprawka zostanie w rodzinie ![]() I wiecie co?? Pokazywałam Wam te ciuszki z allegro, i tak się aż dziwiliśmy z TŻ jak komuś się opłaca za taką paczkę gdzie rzecz wychodzi po 1-2zł się opyla sprzedawać... Ja bym wolała już oddać siostrze/koleżance... A my nadal prasujemy ehhhhh nie lubię tego...
|
#2588 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A one rano miały pastę z mortadeli i teraz leżą czekają na kebaby od mężów bo głodne Cytat:
Tera bym kciukala za wyjście mało bolesne i na dyżurze kogoś sensownego ![]() Cytat:
Wysyłane z mojego GT-S5360 za pomocą Tapatalk 2
|
|
#2589 |
|
Zakorzenienie
|
też tak myślę... i zaczynam łapać stresa, że będą tłumy jak ja zacznę i mnie odeślą do innego szpitala
a tp mam na 22go, dr B mi zmienił na 23go - ale to żadna różnica w sumie... a wypada w okolicy następnej pełni, więc może być tłoczno i nie kumam tego totalnie, jak szpital może mieć tylko 3 stanowiska do rodzenia |
|
|
|
#2590 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie w rodzinie dzieci już nie będzie, a koleżankom, no cóż... sama nic nie dostałam więc jak dla mnie się opłaca, byleby się tego pozbyć. Po Tusi akurat odkładałam, bo wiedzieliśmy,że chcemy drugie niebawem, a że się trafiła druga dziewucha to w sam raz
|
|
#2593 |
|
Zakorzenienie
|
A mi puchną ręce w nocy
jak wstaję w nocy na siku, to jak próbuję dłonie w piąstki zacisnąć, to aż czuję ból.A jak się już obudzę, to są normalne i mogę bez problemu obrączkę założyć. Czy któraś z Was też tak ma ? Wiecie, że 12.01. oddałam gbs do labka i dalej nie mam wyników... może jakąś obcą formę życia wyhodowali z mojego wymazu i dlatego milczą |
|
|
|
#2594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moze kup jej jakis upominek zeby podziękować skoro nie chce pieniędzy? Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
#2595 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2596 |
|
Zadomowienie
|
Hej ciotki my już po wydobyciu 3.400 szczęścia nie wiem jaka dluga norma tutaj o 10 bylysmy razem
brzuch boli ale co tam dzięki za kciuki
|
#2597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No nic, będziemy działać, dawaj znać jak coś. A też poza tym wydaje mi się,że jak chodzisz do ordynatora, to wiesz... ![]() Dzisiaj będę dzwonić do cioci bo się zmartwiłam To ją wypytam![]() Ale jak to?Wcale?Myślałam,że we wszystkich szpitalach wymagają tego badania?
|
|
#2598 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja ostatnio mówię do męża w takich gorszych chwilach- co myśmy narobili? dziecko mamy już, odchowane, fajne, nie wiemy, co to wstawanie po nocach, samo zje, wszystko zrobi, dogadamy się bez problemu a tu od nowa w koło Macieju .to jest podobno ostatni poniedziałek stycznia a może dla niektórych taki blue monday jest w każdy poniedziałek , znam osoby, które już w piątek pomstują na poniedziałek, co ma nadejść, bo tak nienawidzą
|
|
|
|
|
#2599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Normalne. Ja miałam w tej ciąży wiele razy. W poprzedniej nie i tez to było dla mnie dziwne ale gin uspokoiła. Ja mam juz od bardzo dawna (raz na czas, nie regularnie) No i jesZcze kwestia ze moze to czop powolutku odchodzi? Tak czy siak mysle ze nie na sie co martwić ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
#2600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
#2601 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2603 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Duża dziewczyna rosnie spoko, moja Lilka tez Najważniejsze ze wszytki ok! Sent from my iPhone using Tapatalk ---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Cytat:
No i pewnie ze jedz, co Ci szkodzi ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
||
|
|
|
#2604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo liczę na to, że w przyszłym roku się ożeni. Przyszła szwagierka chce się starać o bejbika zaraz po ślubie, więc mam nadzieję, że łatwo im pójdzie. Nawet im mówiłam, żeby zrobili miejsce na ubranka, bo my nie będziemy mieli gdzie je trzymać i szwagierka się zapaliła do pomysłu A odnośnie reszty typu fotelik, łóżeczko, wózek, to na to jest jeszcze czas... ale pewnie będę ich pytać, czy chcą żebyśmy im zostawili, czy wolą nowe. Zresztą, to też zależy od tego, kiedy się dzieciaka dorobią.
|
|
|
|
|
#2605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No mi pomogło hehe. Ogólnie mi mleko pomaga ![]() Nie no, mówili w zeszły poniedziałek, 18 stycznia. Nawet moja mama to mówiła.Że podobno jakoś obliczają który dzień jest najgorszy w roku biorąc pod uwagę jakieś warunki atmosferyczne i jakieś inne i wyszło im,że to wtedy.
|
|
#2606 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2607 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2608 | |
|
Mamusia Luty 2016
|
Cześć dziewczyny
Witam się i ja. Mam dzisiaj gorszy dzień psychicznie i tak Was tylko podczytuje. Fizycznie jest niezle, nie ukrywam, że mam coraz bardziej dość ciąży, szczególnie chodzi mi o problemy z oddychaniem bo są coraz poważniejsze. Dostaje lekkiej zadyszki nawet od -uwaga- stania Czekam aż Mała się obniży w końcu ![]() Zrobiłam sobie hybrydy u nóg, wzięłam kąpiel, pranie, ogarnięcie maili i miałam się spotkać z kumplem (miał mnie odwiedzić) ale nie czuje się w nastroju chyba do rozmów. Jeszcze z kimś kto totalnie nie rozumie (nie miał nigdy nawet dziewczyny ). Cytat:
My zaczęliśmy delikatne masaże oliwka już tydzień temu, a od jutra dodatkowo przed masażem okład z kawy. I z rodzeniem przez dziewczyny u mojego tż ta sama reakcja Lola mam nadzieję, że wszystko z Tobą i Dzidzią ok ![]() Lucy w sumie to dobre wieści i jak najmniej tych dolegliwości wszystkich ![]() Mamusiaczek gratulacje niesamowite, trzecia ciąża i pierwszy czop hihi super! Oby teraz poszło w miarę szybko
|
|
#2609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to bardzo dobre wiesci oby lekarz miał racje i poród poszedł wxpresem w swoim czasie tyle juz wytrzymałas to pare dni w ta czy w tamta nie zrobia różnicy ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
#2610 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:37.

duża dziewczynka, ciekawe, ile jeszcze przypakuje do terminu cc?
.
przecież jest styczeń jeszcze 
ehhhhh nie lubię tego...
Ślub 

i teraz leżą czekają na kebaby od mężów bo głodne