|
|
#301 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy marzec 2016 :) -cz. IX :)
Troszkę większy. No bo nie oczekuje od razu figury top model
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
#302 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bleee..Cieszę się, że ktoś mnie rozumie.. Ale ja niestety się nie przyzwyczaję bo coraz bardziej się to wszystko kotłuje we mnie i wiem, że w końcu wybuchnę bo mi psychika siada ostatnio coraz bardziej przez to w dodatku mała już niedługo będzie z nami i kolejny stres dochodzi -poród, karmienie, powrót do domu.. Ciężko..
|
|
|
#303 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
trzymam kciuki za piątek Cytat:
a dzisiaj mam mega zgage Cytat:
ładna pieluszka - a są jeszcze te pudełka do segregowania w pepco - fajne? Cytat:
udało mi się wejść na chwile do sklepu zobaczyć pozytywki - za wiele nie mieli ale już jakieś obeznanie zrobiłam. Chyba na początek postawie na maskotkę z pozytywką babyone a potem jakąś karuzele |
||||
|
|
|
#304 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo to tak zawsze ze skrajnosci w skrajnosc nie moze byc tak zeby było dobrze dla 2 stron tylko jak ma sie pomoc to fajnie, ale znowu ona przeradza sie w nadopiekunczośc nie do zniesienia i wtracanie na kazdym kroku a jak znowu nikt sie nie wtraca i jest rodzina daleko to sie zostaje ze wszystkim samemu i brakuje pomocy eh
|
|
|
|
|
#305 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny zielskie, nie-zielskie, ale ja od kilku osób naprawdę słyszałam pochlebne opinie nt tej herbaty z liści malin
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
#306 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ktoregos_dnia spróbuj sie zrelaksować i odpocząć Wszystko będzie dobrze ![]() Zabralam sie za porzadki i zrzucilam sobie plastikowa tacę na gore brzucha Tuz pod piersiami :-( ale ze mnie niezdara :-( Maly dostal pewnie w nogi albo pupe ale i tak się martwię :-(
|
|
#307 |
|
Rozeznanie
|
Oj zarażacie na odległość mnie też dzis pobolewa brzuch i spina sie częściej ale jak sie położe to mija narazie wiec bez paniki. Jutro tz jedzie na.szkolenie do Warszawy wiec sie z nim zabieram i spotkam sie ze starymi znajomymi juz sie nie moge doczekac.
Katarek widzialam u siostry w akcji jakby mi ktos opowiadal.to tez bym pomyslala ze zwariowal, a to naprawde sie sprawdza. Jaka jest roznica miedzy katarkiem a katarkiem plus? |
|
|
|
#308 |
|
Zakorzenienie
|
Ja braktam M a nosze normalnie S
|
|
|
|
#309 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Bo nie kojarzę?
|
|
|
#310 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#311 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde a ja sie pośpieszyłam i kupiłam fridę a nie katarek. Chyba poproszę mamę, żeby mi kupiła
bedzie miała cała walizę rzeczy dla mnie ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
#313 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() nad rozmiarem też dumam - no bo brzuch zejdzie, ale cycki urosną. Cytat:
ale i tak bedę piła, pomoze czy nie, raczej nie zaszkodzi, a na psychike moze pomoze ![]() Idę robic koktajl i nakroić owocow na kolację. Nie ma to jak porcyjka cukru na noc ![]() Dark mamy Ci szkoda, a swojej psychiki i zycia nie? Na prawde trzeba trochę ograniczyć posiadanie skrupolow i emocje jesli ktos tak na nas dziala, nawet jesli to bliska osoba. A juz tym bardziej jak sie zaklada swoja rodzinę i jej dobro powinno byc na 1 miejscu. |
|||
|
|
|
#314 |
|
Zadomowienie
|
polly
takie pojemniki do przechowywania - 3 pojemniki za 10 zł (w gazetce widziałam i się zastanawiam czy są ok czy z Ikei brac? |
|
|
|
#315 |
|
Zakorzenienie
|
Słoneczko mowilas coś o gadułach.. Doszła dziś jedna grubaska i ta chrapiąca cały czas z nią nadaje..!! Jeszcze się pytają co tak mało mówię..? Odpowiedzialam, że nie mam siły rozmawiać bo źle się czuję przez kroplówkę..
|
#316 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
YOLO, oby były dobre.![]() Cytat:
|
|
|
#317 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#318 |
|
Zakorzenienie
|
Do mnie chusta nie przemawia, te wiązania przede wszystkim. Ale marzę o nosidle Tula czy bondolino
tyle, że to raczej dla troszke starszego dziecka. Z tego co czytałam to nosidło dopiero jak dziecko samo siada. Chyba, że są jakieś, które można wcześniej?
|
|
|
|
#319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chrapiaca da w nocy czadu to jutro gaduła będzie odsypiać.A jaki wzór?
|
|
|
|
|
#320 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A ze dopytam, te dwie "grube" czyli jakie? Na oko? 80?90?100kg? Ja nie chciałabym być tak oceniona i kojarzona przez moje współlokatorki
|
|
#321 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, nosidła dla siedzących dzieci. Niby są jakies wkładki do tuli dla niesiedzących ale jakos mnie to nie przekonuje
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
#322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Po porodzie koniecznie wykupię jedynkę żeby mieć święty spokój.
|
|
#323 |
|
Zakorzenienie
|
Stylowe serce z napisem Love i przeurocze fioletowe serduszko.
Do tego bawełniany szlafroczek z fioletową lamówką i pasem. Będzie lans, splendor i szał macicy na porodówce. Jeszcze muszę dorwać jakieś szałowe kapcie i będę spełniona.
|
|
#324 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dark widzialam Twoje zdjecia na fejsie i teraz jak piszesz ze przytylaś w ciazy kilka kg to na pewno gruba nie jestes
Edytowane przez Bonku Czas edycji: 2016-01-25 o 20:38 |
|
|
|
|
#325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#326 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#327 | |
|
Zadomowienie
|
hej gaduly
dzis mialam senny dzien, nie wiem czy cisnienie czy o co chodzi, ledwo w pracy przezylam, myslalam, ze leb mi na biurko padnie i zasne ![]() a po pracy zamiast pojsc spac ruszylam na zakupy kupilam sobie wszystkie kosmetyczne rzeczy do szpitala, dla corci chusteczki, pampersy do szpitala poki co, patyczki do uszu, waciki itp i cycniki, bo juz wszystkie mnie gniota wzielam takie z odpinanymi szelkami, wiec na poczatek posluza i do karmienia ![]() co do bolu brzucha jak na okres tez miewam, nie czesto i nie codziennie, ale czuje przez jakis czas. zawsze pomaga odpoczynek, no-spy nie biore zostalo jeszcze cos dla mnie? ![]() Cytat:
ostatnio smialismy sie, ze pierwsza kapiel dzidka bedzie trwac ze 2 godz a co do ksiazek mam jedna "niemowle tydzien po tygodniu", narazie nie mam czasu jej poczytac, czekam az zakoncze prace wtedy sie wezme ![]() ![]() co do wizyt w szpitalu u mnie bedzie tylko maz cala rodzina w PL, wiec nikt nas nie zaskoczy znajomi pewnie wpadna do domu juz jak wrocimy ![]() emma, sloneczko jestescie bardzo dzielne ![]() ja sie zwijam w kime, dobranooc a i zapomnialabym, misia piekna pierwsza strona super!!
Edytowane przez eeyesblue Czas edycji: 2016-01-25 o 20:41 |
|
|
|
|
#328 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#329 |
|
Zakorzenienie
|
Bonku.. To są zdjęcia zanim zaczęłam pracować w firmie gdzie siedziałam 8-10h dziennie bez ruchu. Wtedy tylko od patrzenia na jedzenie się puchło. Nie mowie, ze ważę 100kg, ale przez samo określenie mnie per grubaska zrobiłby mi się przykro.
|
#330 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie czegoś takiego szukam, te mysie pipki są idealne do mojej stylówy!
Tylko wolę z obcasem, nie z koturnem, będzie mnie słychać już z daleka.
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:04.

bleee..
w dodatku mała już niedługo będzie z nami i kolejny stres dochodzi -poród, karmienie, powrót do domu.. Ciężko..
+

[COLOR="Silver"]

bedzie miała cała walizę rzeczy dla mnie 

ale i tak bedę piła, pomoze czy nie, raczej nie zaszkodzi, a na psychike moze pomoze
YOLO, oby były dobre.
Do tego bawełniany szlafroczek z fioletową lamówką i pasem.
dzis mialam senny dzien, nie wiem czy cisnienie czy o co chodzi, ledwo w pracy przezylam, myslalam, ze leb mi na biurko padnie i zasne 
super!!