|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3511 | |
czyli Endżi
|
Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XV
Cytat:
![]() ![]() Amour de Cacao jest świetny! Tak się dziś przed wyjściem obficie nim zlałam, że aż ataku kichania dostałam ![]() Właśnie zajrzałam na Truskawę ![]() ![]() Dobrze, że chociaż jedną seteczkę AdC za 120zł zdążyłam kupić ![]()
![]() |
#3512 |
Zakorzenienie
|
A ja nie pachniałam
![]() ![]()
#3513 |
Zakorzenienie
|
E, coś nadużywasz smutnych emotek.
![]()
#3514 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chhhhllliiippp, chhhllliiippp! ![]() ![]() Myszko, jestem bardzo ciekawa Twojej opinii o "Just Me"... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3515 |
Zakorzenienie
|
No bo ile dni może głowa boleć, do cholery?
![]() Rano jest ok, zaczyna się ok. 13-tej, wrrrr.... Ale kiedyś się skończy ![]()
#3516 |
Zakorzenienie
|
E tak malo Cię widzę
![]()
#3517 |
Zakorzenienie
|
ja dzis pachne Midnight poison
|
![]() ![]() |
![]() |
#3518 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Haha, właśnie wyskoczyłam spod prysznica, na noc wysmarowana tradycyjnie już białym piżmem tesori. Taki mi pościelowo i spokojnie w nim ![]() Cytat:
![]() Mój tż pachnie gucciem PH. Ten zapach mnie rozbraja ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3519 |
Zakorzenienie
|
Bjeato też dołączam się do życzeń
![]()
#3520 |
lipiec na maksa!!! :)
|
Bjeato, wszystkiego najlepszego
![]() ![]()
![]() |
#3521 |
Czekam na Ragnarok
|
Wróciłam ze szkolenia, zjadłam obiadek i już znowu nic mi się nie chce. Tak się napaliłam na testy Midnight Poison, a nawet nie mogę znaleźć czasu, żeby pójść i je przetestować.
Pozatym przed szkoleniem, na rozmowie u szefowej, dyrektorka dała nam delikatnie do zrozumienia, że jesteśmy źle ubrane - bo tak zwyczajnie (adidasy, jeansy). Chodzimy na szkolenia, za które same mamy zapłacić, nie możemy pracować, bo szkolenia są codziennie - więc skąd niby mamy wziąć kasę, żeby się ubrać? Ja osobiście mam same jeansy i nie wytrzasnę nagle innych spodni czy spódnicy. Nie każdy ma kasę, ani jakieś super wsparcie finansowe u rodziny ![]() Od wczoraj jestem w małym dołku, właśnie przez kasę, bo z tym się wszystko wiąże. Nigdy nie miałam nawyku pożyczania, bo tego nie lubię, ale skąd wezmę 600zł na szkolenie + zdobycie papierów? I tak już jestem zadłużona ![]() ![]() ![]() Pachniałam Glorią, ale już nie pachnę. Jeśli nawet, to ryżem i bananem. Bjeato - wszystkiego najlepszego! |
![]() ![]() |
![]() |
#3522 |
Zakorzenienie
|
Secco cieszę, ze Ambra doszła
![]() Aniołku, witaj zabiegana studentko ![]() ![]() Na noc pachnę Amour - już z własnej flaszki i mam problem. Nie wiem w co sie jutro ubrać ![]() ![]() Czarna Coco - świeżyna, dzisiaj doleciała ![]() AS - z garniturem pieknie mu do twarzy ale może być zbyt przytłaczajacy na tą imprezę BC - czy nie zakadzę gości? Theorema - zawsze i wszedzie Skłaniam się ku Coco bo to nowy nabytek, co myślicie? |
![]() ![]() |
![]() |
#3523 |
Zakorzenienie
|
Bjeato- wszystkiego pachnącego i 2000 flaszeczek
![]() Fenris- to rzeczywiście masz kiepską sytuację, powiem Ci, że ja bym się chyba nie zdecydowała na podjęcie pracy, która wymagałaby ode mnie poniesienia takich kosztów (600zł to dla mnie dużo pieniędzy). Wszak praca ma mi przynosić dochody, a nie powodowac wydatki. Za wszelkie szkolenia, kursy powinien płacić pracodawca, a nie biedny pracownik. Takie jest moje zdanie, nie byłoby mnie stać (zwłaszcza na obecnym etapie kariery zawodowej, która trwa tydzień ![]() A jeśli chodzi o ubrania to poszperaj może w lumpeksach- czasem trafi się coś fajnego. Zajrzyj na wątek "Lumpeksy, ciucholandy" na forum Moda- dziewczyny tam często kupują istne cuda za kilka złotych. |
![]() ![]() |
![]() |
#3525 |
Zakorzenienie
|
Tymenko- Theorema
![]() PS. Strasznie zazdraszczam Amour ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3526 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tymeniu, bezsprzecznie do czarnego garnituru (i czerwonej szminki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3527 |
Raczkowanie
|
ja też
![]() ![]() ![]() Bjeato - dużo dużo zdrówka i mnóstwa flaszeczek pięknie pachnących ![]() ![]() ![]() Tymeno, podobnie jak Angel i Róża wybrałabym Coco ![]()
Idź przez życie z podniesionym czołem, a nie zadartym nosem ![]() Edytowane przez ida74 Czas edycji: 2007-10-04 o 20:14 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#3528 |
Zakorzenienie
|
Tymeno, stawiam na... Coco
![]() ___________ Na dobranoc Shalimar i... |
![]() ![]() |
![]() |
#3529 |
Zakorzenienie
|
Beatko kochana - zdrowia i miłości
![]() ![]() ![]() ![]() Ze mnie już wszystko uleciało, ale może po prysznicu coś sobie jeszcze wybiorę. Tymeno - stawiam na Theo ![]()
#3530 |
Zakorzenienie
|
Fenris, nie smuć się
![]() ![]() Po prysznicu nie pachnę, nie chce mi się niczym kropić na noc. |
![]() ![]() |
![]() |
#3531 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Miałaś szczęście ![]() Wyczułam podobieństwo do Theoremy i powiem ci, że nie mogło być inaczej - spodobał mi się drań ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3532 |
Zakorzenienie
|
Dziękuje Kochane
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3533 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Myszko, ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Tymenko, z całą pewnością będziesz najbardziej intrygującą Damą na imprezie, nie mam żadnych wątpliwości ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3534 | |
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
Co do szkolenia to myślę, że jeszcze jakoś przebrnę w normalnych ciuchach (unikając dyrektorki), ale jak niedługo zacznę siedzieć i podpatrywać na dyżurach to już nie da rady. I ile latania będę miała po urzędach (trochę to przerażające) - zakładanie działalności gospodarczej, uzyskiwanie numeru ewidencyjnego, zaświadczenie o niekaralności i tysiąc innych papierów. Dziżes!!! Ale co jak co, ja nie dam rady? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3535 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Fenris, nie musisz wydawać dużej kasy na ciuchy - wystarczą klasyczne czarne spodnie i dwie bluzki koszulowe - reszte zrobią dodatki ( apaszka, buty, sweterk, torebka no i perfumy ![]() Ja osobiście zrezygnowałam z posady gdzie musiałabym założyć własną działalność, nie czułam sie na siłach ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3536 |
Zakorzenienie
|
Fenris, to trzymaj się dzielnie kochana, pewnie że dasz radę
![]() ![]() Trochę kombinacji robią w tej firmie, najpierw każą płacić, później zwracają (wiem, po zdaniu egzaminu) ale ja jestem panikara i trochę obawiam się pracować gdzieś gdzie każą mi założyć własną działalność. |
![]() ![]() |
![]() |
#3537 | |
Wiedźma
|
Fenris, nie wiem, co Ci poradzić.
Jeśli podasz wymiary na PW - mogę wysłać Ci jakieś moje ciuchy na przetrzymanie tego pierwszego miesiąca, czy dwóch, tyle... że nie wiem, czy będą pasować. Jest Was kilka we Wrocku - nie dałoby się przy okazji planowanego sabaciku jakoś Cię tymczasowo poratować? Przecież to normalna rzecz... ![]() A proste spodnie, marynarka i ze trzy bluzki rzeczywiście nie zaszkodzą (jak radzi Tymena). Tyle, że ja wiem, że te proste spodnie w dobrym gatunku to też wydatek... ![]() Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3538 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ech, jaką ja mam alerrrgię na takie zadufane w sobie, wredne babsztyle, dosłownie aż mnie kolce swędzą!!! ![]() ![]() Przepraszam ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3539 |
Zakorzenienie
|
Och Sabbath, nawet nie wiesz ile bym dała za to, żeby się wymigać i spędzić jutrzejszy wieczór z Wami. Tam będa sami emeryci i nadęte persony
![]() ![]() ![]() Różo, a mówię na nia czarna mamba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3540 |
Zakorzenienie
|
No ba! Czyli trafiłam w sedno!
![]() ![]() Tymenko, olej oślizłą gadzinę sikiem prostym, że się tak dosadnie wyrażę ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:49.