![]() |
#361 |
Raczkowanie
|
Dot.: Mamy marzec 2016 :) -cz. IX :)
Dziewczyny witam się w nowym wątku. Ale zapierdzielacie z tym pisaniem ja dzisiaj byłam jeszcze w pracy z racji końca miesiąca. obiecałam że jeszcze zamkne styczeń😊 także jutro listę plac ogarnie i koszty, a w przyszłym tygodniu sprzedaż.
Mam nadzieję że przynajmniej to docenią i nie wywala mnie po macierzyńskim😏 Poza tym tak jak pisałam wyprawka w pełni jutro apteka do mnie przyjedzie i pościel. Tarnogórski z pestkami wiśni. Do kupienia mam jeszcze wanienke i przewijak. I jakieś ☠☠☠☠☠☠☠oy których nie uniknie zapewne. Wysłane z mojego HTC Desire 610 przy użyciu Tapatalka
#362 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#363 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#364 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#365 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#366 |
Zakorzenienie
|
no dobra, to jak zacznę rodzic to spakuję kolorówkę
![]() ![]() Polly daj znac jak przyjdą te koszule, jak material i rozmiar, prooossze ![]() Podczytuję lutówki, ale to nie to. Juz wole styczniowki. U nich podobny klimat co u nas. Jak zaczniemy rodzic to bedzie szal ciał, a u lutówek jakoś tak bez emocji ![]() ciekawe która pierwsza u nas urodzi, a kto zgasi swiatło na wątku haha Edytowane przez moooniaaaa Czas edycji: 2016-01-25 o 20:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#367 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#368 |
Zadomowienie
|
I tak jest ze wszystkim.. Ma cukrzycę i mierzy cukier godzinę po każdym posiłku, jak zapomni ustawić budzik na mierzenie to zaczyna się tyrada o tym, że ona tutaj już 2 tygodnie siedzi, mózg ma niedotleniony i że niedługo w ogóle przestanie myśleć z braku świeżego powietrza.. A to tylko przykład jej monologu..
Bogu dzięki, że chociaż nie chrapie!
![]() |
#369 |
Zakorzenienie
|
Moja sis miała podane przy 8 cm.
Witam się w nowym wątku. Wy chyba chcecie pójść na rekord i wykończyć go w tydzień ![]() Emma Słoneczko przykro mi że jeszcze w szpitalu. Słoneczko a nie możesz właśnie na własne żądanie wyjść? Anteria wszystkiego najlepszego! Bonku pytałaś dlaczego nie śpię z tż. Ano dlatego że od jakiegoś czasu każde z nas spało z dzieckiem. Ja jak się przeprowadzilismy trochę spałam jeszcze z młodszym o czym przeprowadzilam go do pokoju jego. Natomiast tz nadal śpi w sypialni naszej ze starszym na domiar złego z suszarką która synek ubóstwia i chce ją co rusz włączać. Ja się na to nie piszę i śpie sama w innym pokoju. Smutne to trochę ale cóż. Co do odwiedzin w szpitalu ja tam przyjmę każdego. Tym razem prawdopodobnie będę w swoim szpitalu rodzić więc miła odmiana i w końcu goście ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#370 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#371 |
Zakorzenienie
|
Dorka - nie chce mi się wierzyć że jesteś okrągła
![]() ![]() Lewek - śliczna panna ![]()
#372 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A i jeszcze powiedział że mam zacząć namawiać córkę żeby się obróciła bo póki co głowa w górze siedzi. Ale już mu nie chciałam tłumaczyć że o tak będzie cc, bo on zupełnie gdzie indziej pracuje i w ogóle. Natalka oglądala siostrę i nadziwić się nie mogła że serce tak bije :-D
![]() |
#373 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#374 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#375 |
Zadomowienie
|
Gosza jak sytuacja?
Emma no dokładnie na takie słowa czeka.. Oglądacie mecz ![]()
![]() |
#376 |
Zakorzenienie
|
jak leżałam w szpitalu jakoś wiosną, to dowalili mi taką dziewczynę młodą, która co chwilę coś mówiła kończąc każdą wypowiedź zwrotem "co nie, co nie" i NON STOP było tylko "włączę tv", wizyta idzie, to jej uwagę zwracali żeby wyłączyć a mi było wstyd... 6 rano, ja jedno oko otworzyłam, a ona "o już nie śpisz to włączę tv", 24 a tv chodzi... musiałam zwracać uwagę, że może już pójdziemy spać
![]() ![]() ![]()
#377 |
Zadomowienie
|
darolka
Piękna , a ile masz wód że jest ich za dużo? moooniaaaa; Ja wziełam ale nie używałam, nawet do porodu się umalowalam a potem siostra na pooperacyjnej mnie zmywała bo panda byłam ![]() Lewek Mi od 6cm chcieli dac ale ze młoda źle się wstawiała zamiast ZOO dali CC ![]() Co do piżamek ja nie za bardzo lubiałam tą rozpinaną do dekoltu do pachy , znalazłam swoje przepiękne staniki do karmienia takie piękne bawełniaki co tylko na noc się nadają. Na szczęście znalazły się tez 2 w miarę lepsze. No i koszulki do karmienia nic tylko na zakupy iśc. W lidlu musze pianotwory dla córki kupic bo je uwielbia Edytowane przez diablica071086 Czas edycji: 2016-01-25 o 20:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#378 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jestem niska więc każdy kg sprawia że wyglądam jak kulka - mam nadzieję że po ciąży chociaż trochę uda mi się wrócić do formy ale tez cudów nie oczekuję. ja w szpitalu miałam jedną dziewczynę w sali która no cóż - nazwijmy to "prostym i niewyszukanym gustem i językiem" zamęczała nas opowiadając to samo po 5 razy, każdy następny nakręcając się coraz bardziej. Ale teraz na szczęście to już wspomnienie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#379 |
Zakorzenienie
|
Dziś doszła jedna co na dzień dobry włączyła "trudne sprawy" czy cos takiego i położna poprosiła ją o wyciszenie jak przyszła słuchać tętna.. Ludzie nie mają taktu.. Przychodzą w miejsce pełne różnych ludzi i nie potrafią się dopasować..
#380 |
Rozeznanie
|
Norma jest 25 Afi a ja mam 24 :-\
#383 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#384 |
Wtajemniczenie
|
Ogladamy
![]() Emma, Sloneczko współczuję kiepskiego towarzystwa na sali Dobrze ze macie nas ![]() ![]() zawsze was wysluchamy i pocieszymy ![]() O kolorowce do szpitala z M nie myslalam Powiem szczerze ze nie pamiętam czy cos spakowalam ale teraz why not ;-) Tez podczytywalam styczniowe i lutowe mamy i faktycznie u styczniowek podobny klimat jak u nas ![]() Gratulacje udanych wizyt ![]()
#385 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#386 |
Rozeznanie
|
Mój błąd. Sprawdziłam na opisie od usg norma to 20 a ja mam 21 :-\ chociaż głowę dam że gin mówił 25 no nic do piątku nie czytam internetu bo pierwsze co wychodzi to zespol downa
![]()
#387 |
Zakorzenienie
|
Darolka - jak masz czytać takie głupoty to ja pisze do twojego tz na fejsie ze ma Ci odciąć internet :-D nie wiem jak go znajdę ale znajdę!!! :-P
![]() |
#388 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#389 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny współczuję Wam tych współlokatorek. Trudno się leży przy kimś takim, jednak niestety niektórzy mają potrzebę prowadzenia bezsensownych rozmów.
Zdecydowałam, że kupię tą poduszkę do karmienia z wkładem silikonowym. Co do rozmiaru piżamy to kupiłam dwie emki-wcześniej nosiłam eski. Jedną eskę do domu, żeby wyglądać jak człowiek. Kosmetyki do szpitala wezmę. Na pewno pojadę trochę pomalowana na przyjęcie i na pewno na wyjście się pomaluję,a jak będę leżeć to raczej nie będę się malować. Emma-Ty będziesz rodzić w tym szpitalu,w którym teraz jesteś? Bo z tego, co kojarzę to nie chciałaś rodzić tam, gdzie miałaś przy poród nie? Czyli pojechałaś teraz do tego drugiego? |
![]() ![]() |
![]() |
#390 |
Wtajemniczenie
|
Opowiem wam jakim mistrzem jestem
Tz wszedl dziś na strych żeby zobaczyć części do spacerowki bo nie bylo ich razem ze stelażem i nie zgadniecie co znalazl Otóż znalazł mój przewijak, który mialam po M a bylam pewna ze go siostrze dalam Ale ze mnie ![]() Bo oczywiście po tym jak siostra mi powiedziala ze sie zniszczyl i go wyrzucila to ja zamowilam nowy i tym sposobem mam dwa przewijaki Moze brat ode mnie go weźmie bo zona ma termin na maj ;-)
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:30.